Herobrin – Minecraft @ omah, wiji-wiji minecraft winih wis ditemokake! Kèndêl ingsun | UwalGame

Wiji Wiji World Minecraft wis ditemokake

Wiji: 478868574082066804
Versi: Java Alpha 1.0.16_02
Koordinat Alpha: X = 5.06 y = 71 (72..54
Koordinat modern: x = 5.16 y = 71 z = -298.53
Sudhut kamera: rx = 93.75 ry = -1.2

Jagad herobrine

Nggoleki wiji ing ngisor gambar creepypasta asli.

Video lan Media Resmi

Tindakake tautan ing ngisor iki kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan proyek iki.

Video Review Wiji resmi

Server Discord kita

Ringkesan Proyek

Proyek diwiwiti tanggal 5 September, 2020
Wiji sing ditemokake ing 16 Januari, 2021 (udakara 12:21 am UTC) dening Andrew_555 (kminster)
Kontributor Utama Liyane: Neil, goyangic, polemetric, Dutchen18 & MC (pseudogravity)

Watch video wiji resmi kita ing kene.
Watch Video Antvenom.
Gabung ing server Minecraft: Herhobrineworld.McATHO.kula

Wiji: 478868574082066804
Versi: Java Alpha 1.0.16_02
Koordinat Alpha: X = 5.06 y = 71 (72.62 Mripat Pos) Z = -298.54
Koordinat modern: x = 5..53
Sudhut kamera: rx = 93.75 ry = -1.2

Tutorial – Cara mbukak wiji ing Alpha
Priksa manawa sampeyan nggunakake Edisi Minecraft Java, kanthi “Versi Sejarah” sing diaktifake ing peluncuran, banjur pilih Versi A1.0.16. Versi iki ora ndhukung ngetik wiji, dadi sampeyan kudu nggunakake simpen file file, utawa mung nggunakake file donya sing wis disiapake:
File HTTPS: //.McATHO..zip
Iki bakal ngasilake versi sing seger saka hara hara hara, kanthi sampeyan ngadeg ing koordinat sing tepat. Priksa manawa nggunakake versi Minecraft sing bener utawa ora bakal bisa digunakake.
Yen sampeyan duwe masalah, takon kita ing discord.

Galeri gambar

Tolak gambar tartamtu kanggo rincian.

Wiji Wiji World Minecraft wis ditemokake!

Minecraft HeroBrine

Sapa wae sing ngerti Minecraft bakal krungu salah sawijining misteri paling gedhe: Herobrin! Wis pirang-pirang taun, para penggemar wis kepingin weruh yen hebrine malah ana, lan saiki wis ditemokake jagad iki. Kita minangka langkah sing luwih cedhak karo legenda!

Yen ana sebab, sampeyan ora tau krungu karo Minecraft HeroBrine, cepet maneh: Ing taun 2010, ana sing dikirim ing 4chan sing dikirim ing 4chan sing dikirimake karakter sing aneh ing game Minecraft tunggal-pamuter. Ora suwe, streamer sing jenenge Copeland sing dikirimake conto Gambar, lan crita: legenda creepypasta paling gedhe ing Minecraft, Herobrine, lair.

Pedhang Herobrine Minecrine

  • Waca liyane: Bungkus mingguan: Microsoft Gagal, COD Anti-Cheat & Liyane

Dadi, apa saiki kedadeyan?

Oke, wong lanang, lungguhan. Iki apik banget.

Herobrin misale jek mung katon ing siji wiji donya tartamtu. Ngelingake: Saben jagad ing Minecraft diwilang khusus lan diwenehi wiji donya sing ngemot fitur unik ing jagad iki. Saiki ana wong sing nemokake Wiji World Herebrine! Apa?!

Wiji World World Werna World ditemokake dening Andrew_555 (kminster) ing 16 Januari, nalika dheweke ngumumake Reddit. Miturut Andrew_555, proses kasebut sawetara wulan. Kita bakal ngilangi rincian kompleks, sampeyan bisa maca ing entri Reddit sing disambungake. Nanging sing pengin kita bareng karo sampeyan, yaiku rincian babagan Wiji Donya:

  • Winih: 478868574082066804
  • Versi: Java Alpha 1.0.16_02
  • Koordinat Alpha: X = 5.06 y = 71 (72.62 Mripat Pos) Z = -298.54
  • Koordinat modern: X = 5.16 y = 71 z = -298.53
  • Sudut kamera: Rx = 93.75 ry = -1.2

Yen sampeyan pengin njelajah jagad dhewe lan bisa uga nemokake MERCRECRIE, mula Sampeyan butuh Java Edisi Minecraft lan Aktifake “Versi Sejarah” ing peluncur. Banjur sampeyan kudu ngowahi file nyimpen utawa Download file global sing disiapake Lan Voila: Sampeyan bisa njelajah jagad hebran sing ora ngganggu!

Liga mobil Crossover rocket liga kudu nawarake galeri tampilan

Waca liyane:

  • Karat minangka game video sing paling gawe ketagihan
  • Bollocks: Cyberpunk 2077 Apa kabeh sing salah karo game AAA modern
  • Industri Intel: CDPr ing geni, Rekam Scott Pilgrim

Apa sampeyan ngrancang kanggo njelajah jagad hebat minecraft? Apa sampeyan mikir babagan misteri legendaris? Teka merek anyar kita Server Discord utawa Facebook lan Twitter lan ayo ngerti! Yen sampeyan seneng, gabung Myearlygame kanggo ngatur kabeh kanggo kapentingan sampeyan.

Wiji Hihobra Minecraft ditemokake

Wiji Minecraft liyane legendaris wis ditemokake, lan siji iki menyang folklor folklore luwih amba. Sawise pirang-pirang dekade, klompok peneliti Minecraft nemokake wiji hebrus, saéngga para pamuter ngunjungi situs salah sawijining dolanan game bangunan.

Mbalik ing taun 2010, creepypasta nggawe babak ngomong babagan herobrin, tokoh aneh sing katon kaya kulit pamuter gawan, kajaba mata putih ghost. Herobrine nampilake prilaku sing aneh, seneng ngilang 2 × 2 × 2 bolongan, lan njupuk godhong. A streamer sing jenenge Copeland ngaku ing pertemuan NPC, lan desas-desus kasebut kalebu penghargaan ing game kanggo sedulur Minecraft Markus Markus ‘Notch’.

Ora ana sing mungkasi bener. Herobrin minangka mitos, kedudukan ora duwe sadulur, lan kabeh mung prank internet. Pemain padha seneng ngunjungi Herobrine sing dinuga kanthi dinuga, nanging ora bakal nuntun kita saiki. Luwih saka dekade mengko, para penggemar Minecraft nemokake wiji hebrus, supaya sampeyan langsung mlebu ing papan sing akeh mimpi ngimpi.

Wiji ditemokake dening minecraft @ omah, komunitas penjelajah minecraft sing nyoba lan ngrampungake kabeh misteri iki. Ana video ing ngisor iki sawetara pemain sing njelajah lokasi kasebut, lan ing kene kabeh rincian sing sampeyan kudu ndeleng dhewe:

Wiji: 478868574082066804
Versi: Java Alpha 1.0.16_02
Koordinat Alpha: X = 5.06 y = 71 (72.62 Mripat Pos) Z = -298.54
Koordinat modern: x = 5.16 y = 71 z = -298.53
Sudhut kamera: rx = 93.75 ry = -1.2

Mangkene video:

Sampeyan bakal mbutuhake versi Jawa Minecraft, ‘Versi Basa Sejarah, Nggunakake Versi A1.0.16. Iki tegese sampeyan kudu nggunakake simpen file kanggo ngetik wiji, utawa Minecraft @ omah wis nyiapake jagad iki kanggo digunakake ing kene. Iki minangka wiji bersejarah katelu sing bisa ditemokake ing taun kepungkur – layar judhul ditemokake ing tanggal 20 Juli, lan Pack.PNG ing September 2020.

Anthony Mcglynn Sawise Warta Week akhir minggu, Anto saiki ana ing situs adhine kita fix digital. Dheweke gedhe menyang FPS lan RPGS tumindak, kanthi efek massa, fantasi pungkasan, lan halo nyekel papan khusus ing atine.

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.