Headset game sing paling dhuwur 2023 – IGN, Audeze Lcd-GX Headset game dhuwur-mburi, paling apik kanggo tukang game sing kompetitif – Audeze LLC

LCD-GX Headset Game-Back-Back

Danielle Abraham minangka panulis lepas lan sejarawan sing ora dibayar.

Headset game dhuwur paling dhuwur 2023

Kanggo njupuk kauntungan lengkap babagan piranti game game, sampeyan butuh kualitas headset game, Kaya pilihan Top-Tier sing paling disenengi, Audeze Maxwell. Nanging yen ora persis apa sing sampeyan goleki, kita wis kalebu macem-macem alternatif sing cocog karo kabutuhan. Klik ing kene kanggo mlumpat kanggo tampilan sing cocog kanggo headset paling dhuwur, utawa priksa dhaptar ing ngisor iki:

TL; Dr – Iki minangka headset game paling dhuwur sing paling dhuwur:

Pilihan paling dhuwur, sanajan rada larang, menehi nilai sing luar biasa dibandhingake karo a Headset Budget, Kanthi umur dawa, audio audio, bahan padhet, lan comfy. Akeh malah olahraga konektivitas kanggo nyengkuyung platform pirang-pirang lan swara sekitar kanggo pengalaman ngrungokake immersive, dadi sampeyan bisa nambani apa sampeyan lagi main ing konsolasi gen, sampeyan PC, a tablet, utawa a Smartphone. Coba deleng headset game paling dhuwur – lan klik ing kene kanggo nemokake ing Inggris.

Headset game paling dhuwur paling dhuwur:

1. Audeze Maxwell

Headset game paling dhuwur pungkasan

Maxwell

90mm Planar Magnetik Plancar Ngirim Crisp, Swara Cetha ing Headset sing Nyaman kanthi Urip Baterai 80 Jam.

Kompatibilitas: Xbox One, Xbox Serion X / S, PC, Nintendo Switch, Mobile | Konektivitas: Rugi 2..Analog 5mm | Driver: Planar 90mm | Urip baterei: 80 jam | Bobot: 490g

Audeze terus-terusan nawakake headset negara, lan Audeize Maxwell minangka tambahan paling anyar kanggo barisan, njupuk papan Penrose X. Kalung kaleng taralan Planar Magnetik Planned Plannics kanthi Tempel Magnetik lan Gelombang Dibukak ing Saben Earcup, Ngetokno kabeh saka swara ing game menyang Campuran musik kanggo entuk kanthi jelas. Swara nyemplungake ing game sampeyan, kaya mungsuh-mungsuh padha nyirami godhong ing bayangan lan helikopter sing teka ing jarak, bakal tetep gampang dingerteni kanggo dhukungan headset kanggo sawetara audio spasial.

Minangka kanggo konektivitas, Audeize Maxwell sampeyan wis ditutup karo pilihan kabel USB-C utawa dongle nirkabel kanggo seneng swara ing 24-bit / 96KHz. Nalika Bluetooth 5.3 ngidini sampeyan nyambung menyang macem-macem piranti, malah ndhukung LDAC codec lan laten lc3plus lan lc3 sing kurang lan codect. Nanging, penting kanggo dicathet yen digawe kanggo Xbox, sanajan versi PS5 Sans Dolby Atmos kasedhiya kanggo $ 30 kurang. Ngluwihi keagulan Audio lan konektivitas akeh, headset iki nawakake headband lan kontroed sing kontrour kanggo kepenak kabeh dina, lan tegese kabeh dina nganti pirang-pirang dina, kanthi umur baterei 80 jam.

IGN Deals ‘Picks: Headset game paling apik

  • Logitech G733 Headset game nirkabel Lightspeed – $ 127.44
  • Logitech G635 DTS Gaming Headset – $ 69.99
  • Edition Turnamen Razer Kraken – $ 52.99
  • Kanggo transaksi sing dipilih tangan, bukak tawaran IGN

2. Steelseries Artis Nova Pro + GameDac

Headset game nganggo warna paling dhuwur

Arcti Nova Pro + GameDac

Arcti Nova Pro + GameDac

Headset kabel iki karo GameDAC menehi akses gampang kanggo komponen sampingan lan kontrol nalika swara spasial audio lan 360-derajat njamin pengalaman sing bisa dirungokake.

Kompatibilitas: PS4, PS5, Xbox, PC / Mac, Nintendo Switch, mobile | Antarmuka: Wired | Konektivitas: 2 x USB-C, 3.5mm AUX, Stereo | Driver: 40mm neodymium | Modha swara ngubengi:360 ° Spasial Audio, 3D Audio, Microsoft Spatial Sound | Bobot: 338g

Kayane umume headset wis nirkabel sawetara taun kepungkur, nanging isih ana sing kudu dikandhakake pilihan sing nganggo kabel. Sambungan kabel tegese kualitas swara sing luwih apik, kurang latensi, lan ora perlu kuwatir babagan ngisi daya kalah. Karo Steelseries Artis Nova Pro + GameDac minangka unicorn kabel. Kanthi mangkono, sampeyan entuk GamEdac, dadi sampeyan bisa entuk manfaat saka akses gampang kanggo komponen sampingan sing apik uga kontrol kanggo ngimbangi game / chatting campuran, toging antarane rong sumber audio, lan plethora pilihan liyane. Yen sampeyan pengin nggawe kustomisasi luwih saka swara, piranti lunak steelseries ‘ngidini headphone ndhukung audio spasial lan santai 360-jerupan menyang setelan audio sing luwih apik kanggo setelan audio. Sampeyan bakal seneng game utawa ngrungokake apa wae, amarga sampeyan ora bakal nemokake headset iki ora bisa ngatasi.

Steelseries Arctis Nova Pro + GameDAC nawakake kemampuan audio sing apik banget, lan ing ndhuwur, iku kepenak banget. Sistem penundaan Headband Headway nyebarake bobot headset kanthi merata nalika sirahe leatherette sing apik sanajan sajrone sesi dolanan marathon. Sampeyan bisa malah ngganti cangkir kupinge yen ora kanggo rasa sampeyan. Mikropon sing bisa ditarik uga muni kanthi cetha, lan sampeyan bisa nyetel sensitivitas nggunakake gamedud kasebut. Ngluwihi, ana versatilitas luwih lengkap karo macem-macem pilihan konektivitas liwat GameDac, kalebu rong port USB-C lan 3.5mm aux, nalika baris metu ngidini sampeyan ngirim audio ing panggon liya kaya kanggo speaker utawa kanggo stream.

3. Steelseries Artis Nova Pro Wireless

Headset game nirkabel nirkabel paling dhuwur

Arcti Nova Pro Wireless

Arcti Nova Pro Wireless

Audio spasial sing apik banget, konektivitas multi-piranti, swara-cara-pembuka, lan baterei sudang panas nggawe headset nirkabel angel banget.

Kompatibilitas: PS4, PS5, Xbox, PC / Mac, Nintendo Switch, mobile | Konektivitas: 2.4 GHZ Wireless, Bluetooth, 3.Analog 5mm | Driver: 40mm neodymium | Modha swara ngubengi: 360 ° Spasial Audio, 3D Audio, Microsoft Spatial Swara, Dolby Atmos | Bobot: 338g

The Steelseries Artis Nova Pro Wireless Nawakake mung babagan kabeh sing sampeyan pengin ing headset nirkabel. Sampeyan duwe konektivitas multi-piranti, lan sanajan sampeyan menyang Xbox liwat versi PS5, sampeyan isih bakal entuk kompatibilitas karo PS5, bebarengan karo ngalih Nintendo, PC, lan piranti liyane liwat lagi 2 gratis.4 GHZ Wireless utawa Bluetooth. Headset malah dilengkapi karo Hub USB sing trep kanggo nggunakake piranti sing ora bisa dideleng, nyetel setelan swara sing beda, lan ngisi baterei spare panas – kanggo njamin sampeyan ora mandheg ngrungokake.

Ngluwihi sistem multi-piranti sing apik banget, steelseries sing nggumunake akeh fitur sing migunani ing Artctis Nova Pro Pro Pro Pro. Totes Desain Totes Teleskop Sing Anyar ing Headband sing bisa diatur supaya bisa ditrapake kanthi ukuran sirah sing luwih gedhe, dene earcups uga luwih ringkes lan Sleeper, menehi luwih akeh Headphone Wireless Katon. Sing luwih apik etacup uga bisa mbantu ngisolasi swara, sanajan sampeyan entuk sistem pembuat sato sing efektif karo patang mics sing diatur adhedhasar apa sing sampeyan lakoni ing lingkungane. Ana uga sawetara papan audio spasial spasial spasial, lan sampeyan bisa nggawe kustomisasi level sabanjure menyang setelan EQ lan Campuran obrolan game karo Sonar lan app Steelsia GG.

4. Siluman Pantai TURTLE 700 GEN 2 MAX

Game game dhuwur kanthi diskon

Siluman 700 Gen 2 Max

Siluman 700 Gen 2 Max

Dhukungan kanggo Hearing Spasial Audio lan Superhuman njamin pengalaman ngrungokake immersive, dene lag-2.4GHz nirkabel dongle lan Bluetooth kanthi gampang kanggo sambungan sing gampang kanggo piranti.

Kompatibilitas: Xbox Serion X / s, Xbox One, PS5, PS4, PC, Mac, Mobile | Konektivitas: 2.4GHZ Wireless, Bluetooth | Driver: 50mm | Modha swara ngubengi: Atmos Windows, Dolby, DTS Headphone: X, Hearing Superhuman (PC) | Urip baterei: nganti 40 jam

Yen sampeyan lagi golek headset game dhuwur kanthi kabeh fitur premium nanging tanpa rega premium, priksa Pantai Turtle Siluman 700 Gen 2 Max. Kanggo mung $ 200, pembalap nanoclear 50mm ngirim audio sing dihirang, lan dhukungan Windows Sonic, Dolby, DLTS Headphone: X tegese pengalaman ngrungokake sing luwih gedhe. Pangrungon Superhuma Pantai Turtle ngidini supaya gampang nyepetake kaya sikil, menehi sikil sampeyan ing mungsuh, amarga sampeyan bakal bisa ngrungokake sanajan nuansa sing paling akeh ing game sampeyan.

Nyambungake piranti menyang siluman 700 gen 2 Max yaiku angin gedhe-nyata.4GHZ Wireless Dongle lan Bluetooth. Dadi, sampeyan bisa ngrungokake tumindak ing sampeyan Xbox Series X/ S, lan nganggo flip saklar, sambungake menyang konsol liyane, PC, utawa nggunakake Bluetooth kanggo stream musik liwat telpon sampeyan. Dadi nirkabel lan kabeh tegese urip baterei penting. Matur suwun, headset iki nyepelekake 40 jam wektu ngrungokake, sampeyan wis dijamin kanggo maraton game sing paling dawa, dene fitur biaya cepet ngidini sampeyan ngisi daya 8 jam. Lan sampeyan bakal seneng kanggo nglampahi sepasang kaleng iki nganti pirang-pirang jam, amarga dheweke kepenak, entheng, lan awet.

5. Bang & Olufsen Beay Portal

Headset xbox xbox paling dhuwur

Portal beay

XBOX Wireless, Bluetooth, lan 3.Jack audio 5mm ngidini panyambungan pirang-pirang babagan headset sing luwih ringkih banget karo kualitas audio sing nggumunake lan pembatalan swara aktif.

Kompatibilitas: Xbox Serion X / s, Xbox One, PC, Mac, PS4 / PS5, Nintendo Switch, Mobile | Konektivitas: 2.4GHZ Wireless, Bluetooth 5.1, 3. Modha swara ngubengi: Atmos Dolby | Urip baterei: 12-24 jam | Bobot: 311G

Audiophiles bakal tiba tumit kanggo portal burung Bang & Olufsen. Ora mung sampeyan entuk kualitas audio sing paling apik, nanging uga headset sing cocog kanggo pasangan karo Xbox Series X / S. Iku ora dadi murah, nanging bisa uga cocog karo splurge. Pilih iki dimuat karo pembatalan swara aktif, saéngga lawnmower ing njaba omah utawa kanca sakcedhake ora ngganggu sampeyan nalika main. Mikrofon nindakake tugas sing sampurna kanggo nyuda swara njaba. Ing ndhuwur kabeh, sampeyan lagi kanggo pengalaman swara sing sugih, dinamis Thanks kanggo swara ing 3D virtual. Sampeyan bisa nemtokake manawa mungsuh yaiku rustling godhong ing mburi utawa yen helikopter wis ana ing ndhuwur.

Gampang kanggo nggunakake BOT & Olufsen beay karo series xbox seri X / s sampeyan kanggo dhukungan saka nirkabel XBOBOAD, nanging bisa uga macem-macem platform liyane. Sampeyan bisa nyambung menyang piranti liyane kaya PC utawa telpon nganggo pasangan Bluetooth. Malah ndhukung sawetara codec kalebu APTX kanggo ngrungokake file audio sing paling apik. Lan, mesthi ana sing dipercaya 3.5mm Jack Audio uga. Sanajan iki minangka headset game sing bisa banget, kaya-kaya headphone rata-rata, dadi sampeyan bisa nggunakake saka ngendi wae tanpa wedi marang Kritik.

6. Logitech G935

Swara ngubengi nirkabel serius kanggo game

Logitech G935

Pembalap Neodymium 50mm nyedhiyakake pengalaman swara sekitar karo DTS: X 2.Dhukungan 0 lan Dolby Atmos Dolby ing pilihan sing rada cempuky iki.

Kompatibilitas: (Nirkabel) pc, ps4, Nintendo ngalih; (Wired) Xbox One, Mac, Mobile | Konektivitas 2.4GHZ Wireless USB DONGLE, USB, 3.Kabel Audio 5MM | Driver: 50mm neodymium Modha swara ngubengi: .0, dolby Atmos | Urip baterei: 12 jam | Bobot: 379g

Padahal ing Logitech G935 minangka salah sawijining pilihan sing luwih murah, isih dikempalken karo keprigelan swara. Sampeyan duwe tanggepan frekuensi sing seimbang kanggo kajelasan saka sawetara swara saka cahya kanthi jeblugan lengkap. Pembalap Neodymium 50mm nyedhiyakake pengalaman swara sekitar kanthi dhukungan DTS: X 2.0 lan atmos Dolby. Sampeyan bisa mbedakake ing endi swara kedadeyan ing sekitar sampeyan ing game, lan pitunjuk tambahan kasebut menehi kauntungan gedhe.

Siji Ndhuwur kualitas swara sing luwih apik, Logitech G935 gampang disambungake karo macem-macem piranti. Ana dongle USB tanpa kabel sing bisa digunakake kanthi PS5, PC, lan Nintendo Lodlet, lan 3.5mm Audio Jack nggawe gampang ngrungokake piranti liyane. Headset iki rada clunky, saengga sesi game sing luwih dawa, sampeyan bisa uga rumangsa kepenak. Lan, kita pengin dadi urip baterei rada luwih dawa tinimbang nawakake 12 jam. Nanging, lampu RGB sing disesuaikan ing ercups yaiku tambahan sing nyenengake.

7. Hyperx Cloud Orbit S

Headset game kualitas paling apik

Hyperx Cloud Orbit S

Hyperx Cloud Orbit S

.5mm jack, ngirim swara sing seimbang lan head sing seimbang.

Kompatibilitas: PS4, Xbox One, PC / Mac, Nintendo Switch, mobile | .Kabel Audio 5MM | Driver: Planar 100mm | Modha swara ngubengi: 7.1 | Urip baterei: 10 jam | Bobot: 368g

Pancen saya bersaing kanthi kualitas swara lan teknologi game sing dimuat menyang Hyperx Cloud Orbit S. Headset iki dirancang dening Hyperx lan Gurus Swara, Audeze. Kanthi pembalap planar 100mm, sampeyan entuk swara sing seimbang lan amba sing bakal nggawe audio. Lan, teknologi gelombang nx-nelusuri sirah kanthi jujur ​​TEKNOVELY tegese sampeyan bisa ngaktifake sirah menyang arah swara ing game kanggo ngrungokake luwih apik. Meh saben fungsi headset iki bisa diatur nggunakake piranti lunak langsung Hyper X.

Cloud Orbit S bisa nyaman supaya tetep nyaman sanajan nalika lagi main sesi. Earcups dimuat karo kontrol kanggo nyetel volume headphone / mic, bisu, mode audio 3D, lan uga prasetel eQ bisa diganti ing volume mic kanthi mencet lan nggulung. Lan, iku gampang kanggo nyambung headset kabel iki kanggo macem-macem konsol game kanthi kabel USB, utawa 3.5mm Jack nggawe gampang ngrungokake ponsel. Kita mung pengin Cloud S nampilake Bluetooth lan mikropon sing rada apik.

8. JBL Kuantum Siji

Headset game game sing paling dhuwur sing paling dhuwur

JBL Kuantum Siji

Pembatalan swara aktif, sawetara mode swara ing sekitar, lan tanggepan frekuensi dhuwur-res njamin sampeyan nyekel kabeh isine audio ing game sampeyan.

Ora akeh headset game entuk teknologi sing mbatalake swara. Ana keuntungan, kanthi ngilangi gangguan swara ing njaba, sampeyan bisa ngrungokake nuansa ing game lan tetep fokus ing tugas kasebut. Salah sawijining sawetara pilihan sing bisa ditandur teknologi iki yaiku JBL Kuantum Siji, Lan sampeyan mung bakal ngrungokake apa sing sampeyan pengin ngrungokake pembatalan swara aktif.

Sampeyan bakal nemokake kualitas swara sing paling apik ing pasangan iki. Ana sawetara mode swara ing sekitar, kalebu dhukungan DTS: X 2.0, sing nyedhiyakake pengalaman ngrungokake immersive ing driver 50mm. Malah luwih nggumunake, yaiku fitur JBL 360 sing nyetel audio audio adhedhasar ngendi sampeyan mindhah sirah. Kajaba iku, tanggapan frekuensi dhuwur-res tegese JBL Kuantum Siji bakal muni kanthi cetha lan seimbang yen sampeyan mbuwang banter, bisik-bisik utawa bisik-bisik sing alus utawa bisik-bisik. Sakabèhé, sampeyan entuk headset game sing apik, dibangun kanthi pilihan iki, lan ana sawetara lampu RGB sing nyenengake minangka bonus tambahan.

9. Logitech G Pro x Lightspeed Wireless

Headset game paling dhuwur kanggo streaming

Logitech G Pro X

Headset iki cocog kanggo streaming thanks kanggo micp, mic cetha sing nggunakake biru VO!Teknologi Tech, lan sampeyan bisa nggawe kustomisasi canggih kanggo nggunakake piranti lunak Logitech.

Kompatibilitas: (Nirkabel) pc | Konektivitas: USB-A Lighteless Dongle | Driver: Sato 50mm Mesh PRO-G | Modha swara ngubengi: DTS Headphone: X 2.0 | Urip baterei: 20 jam | Bobot: 370g

Yen sampeyan lagi main game, sampeyan kudu headset sing muni ing sirah lan menyang pamirsa. Akeh headset game kurang saka mikrofon lintang sing kurang saka mikrofon, saengga sampeyan bisa ngarahake para pamirsa kanggo ngrungokake swara sing asring distrik utawa tuku mikropon sing kapisah. Untunge, ing Logitech G Pro x Lightspeed Wireless wis sukses ngimbangi headset sing apik karo mikropon sing garing lan jelas.

Iki minangka headset game sing kuat liwat lan liwat, nanging fitur favorit kita yaiku mic. Iku sumunar thanks kanggo panggunaan biru vo!Teknologi CE. Lan, kanthi piranti lunak Logitech, sampeyan bisa nggawe kustomisasi sing canggih kanggo kalebu swara ing latar mburi lan nyuwil swara kanthi banter, mula para pamireng ora bakal krungu nalika sampeyan wis makarya ing game. Sampeyan uga bakal bisa njupuk kabeh rincian audio game Thanks kanggo kompatibilitas swara ing sekitar lan driver pro-g 50 50mm sing kuat.

Ngendi njaluk headset game dhuwur ing Inggris

Maxwell

Dirancang kanggo PlayStation

Steelseries Arctis Pro + GameDac

Headset game nganggo warna paling dhuwur
Steelseries Arctis Pro + GameDac

Arcti Nova Pro + GameDac

Arcti Nova Pro + GameDac

Arcti Nova Pro Wireless

Arcti Nova Pro Wireless

Siluman 700 Gen 2 Max

Siluman 700 Gen 2 Max

Logitech G935

Swara ngubengi nirkabel serius kanggo game

Hyperx Cloud Orbit S

Headset game kualitas paling apik
Hyperx Cloud Orbit S

JBL Kuantum Siji

Headset game game sing paling dhuwur sing paling dhuwur

Hyperx Cloud Orbit S

Hyperx Cloud Orbit S

Logitech G Pro X

Napa sampeyan butuh headset dhuwur

Sanajan headset game sing dhuwur bisa uga kaya-kaya nyembah dhisik, mula sampeyan bakal karo sampeyan kanggo sampeyan. Headset iki asring digawe kanthi bahan paling apik sing duwe komponen kualitas dhuwur lan akeh fungsi. Nanging, ana sawetara fitur kanggo mbayar perhatian tambahan sadurunge nggawe tuku.

Pertama yaiku konektivitas. Nalika ngrangkul headset, sampeyan kudu nggoleki siji sing kompatibel karo macem-macem piranti, supaya sampeyan bisa entuk dhuwit. Sambungan umum dina iki minangka pemancar nirkabel USB, lan kanthi sampeyan mung plug ing dongle menyang konsol game utawa PC kanggo nindakake tumindak kasebut. Sawetara pilihan kita malah nawakake Bluetooth, lan sanajan sampeyan ora bisa masangake seri Xbox X / s utawa PS5 kanthi Bluetooth, isih gampang digunakake karo piranti liyane kaya telpon utawa laptop. Pilihan nganggo kabel kaya sing dipercaya 3.5MM Audio Jack utawa USB Cord uga bisa migunani amarga mbatesi latensi lan luwih dipercaya.

Sayange, saya tambah angel nggunakake headset sing padha karo loro seri Xbox X / s lan PS5. Ana workarounds kaya plug menyang kontrol kabel mung. Nanging, priksa manawa priksa kaping pindho headset kompatibel karo konsol game sing dikarepake sadurunge tuku. XBOX malah nawakake protokol nirkabel dhewe, sing tumindak kaya Bluetooth nanging eksklusif kanggo Xbox. Sawetara pilihan kita entuk kanggo sambungan gampang, cepet menyang konsol Xbox sampeyan.

Mesthi wae, sampeyan pengin headset game sing apik banget. Ana sawetara faktor sing kudu dipikirake kanggo kinerja audio sing paling apik. Ukuran driver penting, lan 40 mm asring dadi standar, nanging luwih gedhe biasane tegese luwih apik. Pembalap minangka mekanisme internal sing nggawe gelombang swara sing sampeyan krungu. Pembalap sing luwih gedhe ngidini udhara luwih akeh kanggo ngliwati, ora mung swara banter nanging uga luwih frekuensi liyane.

Sawetara frekuensi sing dirungokake ing headset yaiku tanggepan frekuensi. Minangka manungsa, kita bisa ngrungokake sawetara saka 20-20kHz. Iki kalebu swara murah kanggo layar sing dhuwur. Kabeh pilihan kita nawakake tanggapan frekuensi iki luwih apik.

Wiwit seri Xbox X / S lan Dhukungan kanggo sawetara teknologi swara spasial paling apik lan sampeyan pengin headset sing kompatibel. Audio jinis iki sing sampeyan tindakake ing tengah game lan bisa ngepet swara kanthi arah. Sampeyan bisa mbedakake lokasi ing ndhuwur helikopter utawa mungsuh nyirami ing mburi sampeyan. Pancen pengalaman audio immersive level level level level level. Nggolek headset sing nawakake Headphone Dolby, Windows Sonic, lan DTS: X bisa nggawe gamelan sampeyan lan mbantu sampeyan kanthi efisien ngilangi kompetisi sampeyan.

Kevin Lee yaiku IGN’s’s CEATEO nganyari editor. Tindakake wong ing Twitter @baggingspam.

Danielle Abraham minangka panulis lepas lan sejarawan sing ora dibayar.

LCD-GX Headset Game-Back-Back

LCD-GX telung suku kwartal

Adhedhasar seri lcd sing review, LCD-GX nggabungake magnet lcd-gabungan lan diafragma fluxor ™ audeze ™ lan diafragma ™ fluxor ™ audeze kanggo ngirim kualitas swara lan kecemplung swara sing nggumunake. Pembalap Magnetik Plancar LCD Planar Kita Paling Lurus kaping pindho ing headsing game liyane, nyedhiyakake bass sing luwih apik, résolusi sing luwih apik, lan resolusi sing apik banget kanggo game, nanging kanggo ngawasi, lan audio.

Referensi Audeze Planar Kualitas Swara Magnetik Plancong

Adhedhasar seri lcd sing review, LCD-GX nggabungake magnet lcd-gabungan lan diafragma fluxor ™ audeze ™ lan diafragma ™ fluxor ™ audeze kanggo ngirim kualitas swara lan kecemplung swara sing nggumunake. Pembalap Magnetik Plancar LCD Planar Kita Paling Lurus kaping pindho ing headsing game liyane, nyedhiyakake bass sing luwih apik, résolusi sing luwih apik, lan resolusi sing apik banget kanggo game, nanging kanggo ngawasi, lan audio. . Dadi desain bali, GX duwe soundsage sing luwih tepat.

Panglipur

LCD-GX digawe tangan ing pabrik California Audeize lan nampilake omah Magnesium, bantalan aceam alus, lan headband suspensi sing dirancang kanggo nyuda bobot game marathon.

Kinerja

Struktur magnetik fluxor siji sing anyar nyedhiyakake sensitivitas dhuwur lan distorsi sing sithik (100 db / 1 mw @ 1kHz), ngidini lcd-gx bisa digunakake kanthi macem-macem piranti. Kanggo entuk output paling apik saka headphone, kita saranake nganggo amplifier sing apik lan dac.

Mikropon

LCD-GX kalebu kabel sing bisa dicopot kanthi mikropon boom sing dibangun, swara-attenuating sing dibangun. Kabel mikropon sing bisa dirancang kalebu tombol bisu lan lengen gooseneck fleksibel, ngidini posisi kanggo njamin saben wong bisa nemokake sudut sing paling apik kanggo dheweke.

Kompatibilitas

LCD-GX dilengkapi 2 kabel sing bisa dilanjutake – kabel mic boom, lan kabel seri LCD standar (kanggo sing ora butuh miklika). Kabel boom mic sing mungkasi kanthi nggunakake 1/8 “trs 4 konduktor kanggo nggunakake kabeh PC, MacS, Cellphone, lsp. Kita uga kalebu kaping pindho 1/8 “inci Splitter kanggo pamisah headphone lan mikropon sing kapisah.