Halo 3 wis teka ing PC tanggal 14 Juli – Verge, Perjalanan Agung Tanpa Tanpa wates ing PC – XBOBE Kabel

Perjalanan sing apik Halo Infinite ing PC

343 industri uga ngembangake sabanjure-gen Halo tanpa wates Game sing bakal ditampilake mengko mengko wulan iki. Microsoft nyekel acara Game Studios Xbox ing endi lan pirang-pirang game gen-gen pihak-partai liyane sing bakal dicethakake tanggal 24 Juli.

Halo 3 wis teka ing PC tanggal 14 Juli

Bab pungkasan ing trilogi asli bakal teka ing PC enggal

Dening Tom Warren, editor senior sing nutupi Microsoft, Game, Konsol, lan Tech. Dheweke ngedegake wintrumor, situs sing darmabakti kanggo Microsoft News, sadurunge gabung karo Verge ing taun 2012.

Jul 7, 2020, 1:32 PM UTC | Komentar

Nuduhake crita iki

Halo 3 bakal dirilis ing PC tanggal 14 Juli minangka bagean saka koleksi master. Pemain PC bakal bisa tuku Halo 3 ing toko Microsoft utawa liwat uap, lan bakal kasedhiya gratis minangka bagean saka Game Pass Xbox kanggo lengganan PC. Halo 3 bakal lungguh ing samping Halo: Pertempuran berkembang, Halo 2, lan Halo: tekan ing PC, kanthi 343 industri janji bakal dibebasake Halo 3: ODST lan Halo 4 mengko.

Asli dikembangake dening Bungie (Sugeng Bungi!), Halo 3 minangka bab pungkasan ing trilogi asli Halo Game. Halo 3Multiplayer minangka bagean populer ing game, lan kalebu mode panyuntingan forgit sing ngidini para pemain nyiapake ing ngendi kendharaan dipasang ing peta. Peta sing bisa disesuaikan iki minangka bagean gedhe saka , lan 343 industri wis nyoba nguji, Kampanye, lan Multiplayer Elemen game karo testers bubar.

Halo tanpa wates Game sing bakal ditampilake mengko mengko wulan iki. Microsoft nyekel acara Game Studios Xbox ing endi Halo tanpa wates lan pirang-pirang game gen-gen pihak-partai liyane sing bakal dicethakake tanggal 24 Juli.

Perjalanan sing apik Halo Infinite ing PC

Perjalanan sing apik Halo Infinite ing PC

Meh rong taun kepungkur, 343 industri lan Xbox miwiti lelungan kanggo nggawa kabeh Halo: Koleksi Kepala Master menyang PC ing Microsoft Store lan Steam. Sawise 23 wulan, enem game diluncurake, wolung musim lan ora kaetung, 343 industri lan Halo wis mlebu ing Play anyar ing endi PC ing pusat apa sing ditindakake, uga konsol. Nalika kita isih ngrungokake lan tuwuh, proses njupuk Halo: Koleksi Kepala Master Kanggo PC ora bisa mbantu kita sinau apa sing kudu dilakoni (lan ora kudu ditindakake) kanggo nggawe game sing katon, lan muter kaya penembake PC, kabeh ngurmati apa, halo.

Dina iki, kita seneng nuduhake karo penggemar halo lan komunitas game PC kanthi gedhe babagan apa sing wis kita rasakake Koleksi Kepala Master kanggo nggawe Halo tanpa wates pengalaman sing sejatine pc saben dina.

Halo tanpa wates – Video Ringkesan PC

Watch Video Ringkesan PC ing ngisor iki kanggo ngrungokake langsung saka loro tim PC lan tim kothak wedhi ing 343 industri kanggo sinau babagan babagan sing wis dibangun Halo tanpa wates dadi pengalaman PC sing apik kanggo game, game, lan ing layar.

Amd Radeon RX 6900 XX XAL Halo Tanpa wates Edisi Edisi

Amd Radeon RX 6900 XX XAL Halo Tanpa wates Edisi Edisi: Kaya sing sampeyan ngerteni yen sampeyan ndeleng video ringkesan PC ing ndhuwur, AMD lan 343 industri sarujuk manawa ngupayakake jaman Halo ing PC sing ora ana gandhengane karo perusahaan iki. Sawise meh rong taun kolaborasi, kita seneng-seneng kanggo mbukak Amd Radeon RX 6900 XX XAL Halo Tanpa wates Edisi Edisi, a Halo tanpa wates-Versi tema ing flagship grafiser AMD.

Inspirasi dening generasi sing paling anyar MJolnir Armor, Kertu grafis AMD RX 6900 X0 XTHT nawakake desain Shroud khusus. Kalebu tapel wates penggemar Emas Iridium, ikon “117” Spartan “Spartan – Cahaya Cortana-biru kanggo menehi tandha Slot AI ing mburi Helm Helm.

Amd Radeon RX 6900 XTS minangka kertu grafis game paling cepet sing wis dikembangake lan yaiku kertu grafis sing sampurna kanggo ngrameke pembebasan Halo tanpa wates. Arsitektur game AMD RDNA 16 Series Xbox Series X | S Konseling minangka arsitektur Amd Radeon Rx 6900 XTELITY HALO Tanpafigurasi kinerja PowerHouse lan visual sing luar biasa kanggo game 4K.

AMD Radeon Rx 6900 XT

Wiwit wiwitan, penting kanggo loro industri AMD lan 343 manawa kertu grafis khusus ing tangan pemain kita. Ngaso, dene AMD Radeon RX 6900 XT Halo Tanpa Winates Ampart Halo Tanpa Winih, AMD, Halo, lan mitra liyane bakal ngladeni kesempatan kanggo sawetara kesempatan kanggo njupuk tangan. Tindakake Amd Radeon lan Halo lan tetep dirungokake mengko kanggo informasi luwih lengkap babagan sawetara kesempatan kanggo mlebu lan menang!

Sijine kabeh bebarengan

Kita sing nyambut gawe Halo tanpa watesNgarsane PC kanthi serius babagan francais, platform, lan kanca-kanca ing komunitas game PC. Kita wis bebarengan bebarengan karo pirang-pirang disiplin saka Art, Teknik, Produksi, Licensing, Marketing, lan Komunitas Kanggo mesthekake saben pemain PC Tutul duwe game kita digawe kanthi semangat kanggo platform minangka fokus utama.

Ing game, Kita wis nggawe pengalaman sing ndhukung macem-macem hardware lan piranti titik piranti nalika isih ndhukung kabeh fitur fitur PC sing wis diarepake. Saka harapan dasar kaya dhukungan ultrawide / super ultrawide (kalebu cinematics), pangaturan FOV, kanthi dhukungan framis, kanggo ndhukung gaman lan dhukungan PC-PC, Halo tanpa wates dibangun saka lemah- UP PC.

Metu-game, Kita wis makarya kanthi rapet karo layanan kaya discord lan Razer Chroma RGB Uga platform kaya plato uap lan Xbox Game kanggo njamin winates njupuk kauntungan saka sing paling akeh ditawakake para pemain PC. Kalebu ana ing steam lan integrasi jero karo discord, nampilake dhukungan kanggo ngajak server discord ing-game. Opo meneh, Pelanggan Razer bakal entuk manfaat saka integrasi Halo Infinite RBB Razg, kanthi acara game micu lampu peripheral sing unik kanggo cocog karo acara kasebut. Apa sampeyan mung duwe tameng utawa nyembur roket Spnkr pungkasan, ana efek krom sing nggawa halo tanpa wates kanggo urip.

Razer Chroma RGB

Off layar, Kita wis merek karo merek sing duwe pirang-pirang taun pengalaman bangunan sing ngidini para pamuter sesambungan karo pengalaman sing disenengi. Razer, kanthi mesin lampu RGB lan desainer kelas donya, minangka mitra periferal kelas, minangka mitra perhiasan sing sampurna kanggo nggawe peripheral eksklusif sing bisa digunakake kanggo nambah sentuhan rig sing wis ana. Apa maneh, kanggo Pemain Gedhung Mesin Anyar, AMD minangka pasangan sing cocog kanggo mbantu para pemain Halo tanpa wates Lelungan liwat garis produk AMD Rodeon sing apik banget – kalebu mesthi Amd Radeon RX 6900 XXT Halo Tanpa Winates Edisi.

Ing cendhak, kita ing industri 343 lan mitra kita pengin mesthekake yen saben potongan pengalaman PC duwe halo-sentuhan kasebut. Sawise dina iki, kita ngarep-arep sampeyan seneng banget amarga kita bakal boot munggah Halo tanpa wates ing PC ing 8 Desember.

Ndeleng sampeyan ing paprangan, spartan!

Halo pc

35 # .png35 # .png35 # .png

Halo pc nuduhake versi Halo: Pertempuran berkembang Dibangun kanggo komputer ing omah kalebu platform PC lan Mac. Halo: Pertempuran berkembang wiwitane direncanakake kanggo digawe kanggo platform Mac. Bungie ngganti platform menyang Xbox mbesuk sawise dituku dening Microsoft ing taun 2000. Tanggal 30 September 2003, piranti lunak gearbox ported Halo kanggo PC lan nambah sawetara fitur tambahan. Mengko, versi Macintosh Halo digawe, diarani Halo mac.

Demo uga dibebasake sadurunge versi PC. Demos lan video game sing kalebu ing versi XBOX dicopot saka versi PC.

Isi

Fitur []

Multiplayer []

Halo PC ngemot sawetara fitur-fitur anyar sing versi Xbox Halo ora ana, kalebu sawetara peta Multiplayer eksklusif: Timberland, Pulo Pati, Gepphyrophobia, Bebaya Canyon, Es, lan Tanpa wates. Uga kalebu gaman sing dibuwang saka versi XBOX yaiku bedhil bahan bedhil lan flamethrower lan kendaraan kayata banshee lan roket warthog.

Versi PC uga dibayar karo mode Multiplayer online, lan setaun mengko kanthi mandiri edition khusus kanggo modifikasi, kanthi peta sing bisa didownload saka pirang-pirang situs web internet. Iki minangka salah sawijining penembak online sing paling populer ing November 2004 sadurunge sekuel Halo 2 dirilis.

Ulasan GamePot Extlert

06 Desember 2021

22 November 2021

27 Oktober 2015

Waca rangkak-]

Reaksi campuran HALO Garnered lan nampa skor 83% ing Metacritic. . [lan] Klasik Sejati, “Penghargaan 9.0 saka 10. Nampa skor 8.2 Saka 10 saka 10 saka IGN, sing nyatakake, “yen sampeyan wis main game ing Xbox, ora akeh kanggo sampeyan ing kene.”Eurogamer nyebut game” Kesempatan sing ora kejawab, “nanging nyatakake yen komponen bebarengan online yaiku” tarik gedhe . kanggo veteran halo.”

Requirement System []

Syarat Windows

  • Microsoft® Windows® 98SE lan munggah
  • PC kanthi 733 MHz padha karo prosesor utawa luwih dhuwur
  • 128 MB Sistem RAM
  • 1.3 GB kasedhiya ruang disk hard
  • 8x kacepetan utawa drive CD-ROM luwih cepet
  • Kertu Video MB T & L MB (Disaranake nanging ora dibutuhake)
  • Kertu swara, speaker utawa headphone sing dibutuhake kanggo audio
  • .6 kbps utawa modem sing luwih apik utawa LAN kanggo play online;
  • Broadband kanggo mbukak server
  • Mesthi wae piranti keyboard lan mouse utawa kompatibel sing kompatibel

Syarat Mac

Minimal

  • Mac OS X 10.2.8 utawa luwih dhuwur
  • PC kanthi prosesor 800 MHZ G4 / G5 utawa luwih cepet
  • 32mb kertu video (Geforce 2MX / ATI 7500 utawa luwih apik)
  • 1.Ruang Disk Hard 4GB
  • Sambungan Internet utawa LAN dibutuhake kanggo play online

Disaranake

  • 1GHZ G4 / G5 utawa Prosesor Luwih cepet
  • Mac OS X 10.3 utawa luwih
  • Kertas Video 64MB (Geforce 4ti-Ati 9000 utawa luwih apik)

Cathetan: Halo bakal mbukak biasane ing Macs adhedhasar Intel. Nanging, amarga kudu mbukak ing Rosetta PPC Emulator, ana pengaruh ing kinerja. Kanggo alasan iki, MacSoft / Destiner wis ngeculake nganyari binar universal. .

Mode Aman []

Mode aman mlaku Halo PC kanthi pirang-pirang perkara sing bisa ditindakake. Iki ngidini versi game sing suda kanggo mbukak komputer kanthi hardware sing luwih murah utawa kanggo ngatasi kasalahan. Kanggo Ngaktifake Mode Aman:

  1. Klik-tengen ing lambang trabasan Halo banjur klik “Properties.”
  2. Ing lapangan “Target”, tambah -Safemode nganti pungkasan. Sampeyan kudu katon padha karo iki:
"C: \ Program File \ Microsoft Game \ halo \ halo.exe "-Safemode

Trivia []

  • Sawetara pangowahan digawe saka versi XBOX ing grafis kasebut. Tameng jackal ora beda kanggo utama lan bocah cilik, lan ora ngganti warna amarga wis rusak (sing bisa dadi masalah bitmaps lan animasi ora dimuat, saka tekstur sing dibukak), tekstur multipursa diowahi Objek kayata tameng stasioner uga duwe tampilan sing beda-beda, bayangan sawetara senjata nyuda kekuwatane, lan mbandingake bisa uga. Kapten Keyes uga nggunakake versi beta tekstur. Dhaptar masalah lengkap bisa ditemokake ing papan liya.
  • .08.
  • Kunci produk kanggo PC Halo bisa mbukak kunci jeneng kanggo Spartan ing Halo: tekan. [1]
  • Glitch nyopir kendaraan kaping pindho yaiku glitch sing unik kanggo halo PC lan ora bisa ditindakake ing versi Xbox.
  • GAMANSPY, layanan sing nyedhiyakake Multiplayer Internet Halo PC, mati tanggal 31 Mei 2014. [2] Pemain ora bisa nelusuri pertandhingan Multiplayer Internet, nanging lan lan IP langsung isih fungsi.
    • Tanggal 28 April 2014, GameRanger ngumumake manawa bakal ndhukung server Multiplayer Halo PC. [3]
      • Bungie ngrilis patch 1.10 kanggo PC Halo tanggal 14 Mei 2014. . [4]

      Galeri []

      Halo pc

      Multiplayer Halo PC.

      Sawetara gaman, kayata bedhil rod bahan bedhil, digawe kanggo halo PC, nanging dudu versi Xbox

      Sawetara gaman, kayata bedhil rod bahan bakar, digawe kanggo halo PC, nanging dudu versi Xbox.

      The Flamethrower sing mentas ditambahake nggawe debut ing game kasebut

      Sing mentas ditambah Flamethrower nggawe debut ing game kasebut.
      Ikon trabasan kanggo Halo PC ing Windows 7

      Salah sawijining modifikasi sing bisa ditemokake ing Internet

      Salah sawijining modifikasi sing bisa ditemokake ing Internet.

      Timberland

      Gephyrophobia

      Danger Canyon

      Lapangan Ice

      Tanpa wates

      Tutup kothak kothak halo PC

      Tutup kothak kothak halo PC.

      Sumber []

      1. ↑ [1]
      2. EurogamerServer Gamespy kanggo mati wulan ngarep
      3. GameRangerHalo 1 Saiki ing GameRanger
      4. Ngluwihi hiburanBungie Rilis 1.10 Patch kanggo Halo PC