Halaman pandhuan lapangan – Kelas Arithmancy – Pandhuan Warisan Hogwarts – IGN, kabeh lokasi teka-teki Arithmancy – Pandhuan Warisan Hogwancy Door – IGN

Kabeh peta lan lokasi interaktif

Kanggo ngrampungake lawang arithmancy ing cedhak lawang ing ruangan sing didhelikake, priksa manawa sampeyan ngatasi teka-teki sing kasebut ing ndhuwur.

Kelas iki yaiku siswa sinau babagan sifat gaib nomer lan numerologi. Sampeyan kudu ngrampungake teka-teki lawang aritmancy dhewe kanggo nggayuh – tumuju tangga-tangga luhur sisih lor ing lawang vioduct menyang layang floo divisi, lan metu menyang dalan kayu.

Tindakake dalan kanggo nemokake salah sawijining lawang arithmancy sekitar Hogwarts – nanging siji iki duwe dada ing jejere sing nyekel cipher. Kanggo ngatasi, ngubungake nomer sing ana gandhengane karo makhluk gaib kanthi sesambungan karo ? ?? Blok ing tembok kanggo padha karo nomer sing ana ing bagean tengah.

PustakaFP 8-1.jpg

Sawise lawang dibukak, sirah mudhun ing bale menyang kelas Arithmancy kanggo nemokake kaca Pandhuan lapangan.

Kabeh lokasi lan solusi teka-teki aritmancy

Perlu bantuan kanggo ngrampungake lawang teka-teki sing misterius sing diubengi dening simbol Beast ing kastil Hogwarts? .

Kanthi total 11 lawang arithmancy nemokake lan mbukak kunci, kita wis nyathet dhaptar handy, uga kabeh jinis rampokan potensial sing bisa diarepake saka mbukak saben lawang.

Pengin ngatasi lawang teka-teki iki kanthi dhewe? Ndeleng kita Cara mbukak lawang teka-teki arithmancy Pandhuan kanggo risak komprehensif kanggo ngrampungake teka-teki sing medeni iki.

Cara golek lan ngrampungake kabeh lawang teka-teki arithmancy ing kastil Hogwarts

? Klik link ing ngisor iki kanggo mlumpat menyang.

  • Menara Ravenclaw
  • Tangga grand
  • Annex perpustakaan
  • Perpustakaan Annex 2
  • Kelas Potion
  • Wing Astronomi
  • Balai gedhe
  • Wing Rumah Sakit

Menara Ravenclaw

Menara Ravenclaw bisa uga minangka lawang pisanan sing sampeyan temokake yen sampeyan nyelarasake dhewe karo omah sing paling apik. .

Staircasecc 2-1.jpg

Kanggo ngatasi iki, sampeyan kudu duwe, ? blok lan giliran 4 (burung hantu), lan giliran ?? 5 (laba-laba).

Sawise mlebu, sampeyan bakal nemokake rong dada. .

Menara Staircase Grand

Pintu Arithmancy liyane bisa ditemokake ing Menara Staircase Grand, mung mlaku tangga, lan sampeyan bakal bisa ndeleng.

Staircasecc 3-1.jpg

Kanggo ngatasi teka-teki iki, giliran ?? mblokir langsung menyang 6 (squid) lan ? .

Staircasecc 3-2.jpg

Sawise sampeyan ngrampungake teka-teki, sampeyan bakal nemokake rong dada. Siji ing sisih tengen sampeyan bakal duwe naga dolanan sing diiseni, lan sing ana ing lantai bakal duwe jubah sutra emas.

Tangga grand

Pintu Arithmancy bisa ditemokake ing jejere Titik Wisata Grand Staircase.

Staircasecc 1-1.jpg

Kanggo ngatasi teka-teki iki, ngalih ? blok menyang 0 (kéwan) lan ?? Blok menyang 5 (laba-laba).

StaircaseCC 1-2.jpg

. Siji-sijine ing sisih kiwa bakal duwe barang sing dikumpulake, lan sing ana ing tengah bakal duwe gear kanggo sampeyan.

Annex perpustakaan

Annex perpustakaan

Kanggo njaluk lawang aritmancy, lelungan cepet menyang kelas divisi. Sawise sampeyan nindakake, mlaku menyang platform kayu lan nggawe sisih tengen ing giliran pisanan. Ana; sampeyan bakal nemokake lawang. Perpustakaan 1-1.jpgKanggo ngatasi teka-teki, ngalih ? blok menyang 4 (burung hantu) lan ?? Blok menyang 3 (ula). PustakaCC 1-2.jpgSanalika sampeyan mlebu, sampeyan bakal nemokake dada cilik sing ngemot barang sing bisa dikumpulake ing lemah. ! Yen sampeyan tindakake lorong mudhun, bakal tumuju kamar liyane, lan ing njero ruangan, sampeyan bakal nemokake dada kanthi gear lan rong lawang aritmancy.

Perpustakaan Annex 2

Kanggo ngrampungake lawang arithmancy ing cedhak lawang ing ruangan sing didhelikake, priksa manawa sampeyan ngatasi teka-teki sing kasebut ing ndhuwur.

Perpustakaan 2-1.jpg

Sawise iku, ngalih ? blok kanggo 4 (burung burung ( ?? Blok menyang 5 (laba-laba). Sampeyan bakal nemokake rong dada ing njero; siji bakal menehi kolektor, lan liyane bakal menehi Gear.

Perpustakaan Annex 3

Perpustakaan Annex 3

.

Perpustakaan 3-1.jpg

Saiki sampeyan wis ngatasi teka-teki sadurunge ? blok menyang 6 (kadal kadal) lan ?? . Yen sampeyan mlebu, sampeyan bakal nemokake rong dada. Siji-sijine sing cilik bakal menehi item sing bisa dikunci, lan dada sing luwih gedhe bakal menehi Gear.

Pusat Hall

Pintu Arithmancy Hall Central bisa ditemokake cedhak karo kelas travel stor. Kanggo ngatasi teka-teki iki, ngalih ? blok menyang 8 (laba-laba) lan ?? . Astronomicc 2-2.jpg. Siji-sijine sing cilik bakal menehi item sing bisa dikunci, lan dada sing luwih gedhe bakal menehi Gear.

Kelas Potion

Kanggo nemokake lawang aritmancy iki, lelungan cepet menyang kelas potion. Sawise sampeyan nindakake, mlaku-mlaku liwat lawang lan wiwiti cara mudhun. Sawise tekan pungkasan, sampeyan bakal mbukak menyang lawang 1 tingkat sing dikunci.

Lokasi lawang Arithmancy ing Hogwarts Castle.1.jpg

Mbukak kunci lawang, lan ing njero, sampeyan bakal nemokake lawang switch Arithmancy ? blok menyang 2 (wedhus) lan ?? Blok menyang 1 (Unicorn)

Lokasi lawang Arithmancy ing Hogwarts Castle.2.jpg

Ing njero ruangan, sampeyan bakal nemokake kaca pandhuan lapangan ing jejere lukisan, Gear ing dada gedhe, lan sing dikumpulake ing sing luwih cilik.

Wing Astronomi

Wing Astronomi

.

AstronomiCC 3-1.jpg

Yen sampeyan tekan lawang, ngalih ? blok menyang 2 (wedhus) lan ?? Blok menyang 7 (cumi). Sawise sampeyan mlebu, sampeyan bakal nemokake rong dada. Sing luwih cilik bakal duwe barang sing dikumpulake, lan sing luwih gedhe bakal ngemot gear.

Balai gedhe

Balai gedhe

. Sawise sampeyan spawn, nggawe sisih kiwa menyang jendhela lan mlaku ing lorong. Sampeyan bakal nemokake lawang arithmancy sabanjure ing mburi lorong.

GreatHallcC1-1.jpg

? ?? Blok menyang 3 (ula). Sawise sampeyan mlebu, sampeyan bakal nemokake rong dada. Sing luwih cilik bakal duwe barang sing dikumpulake, lan sing luwih gedhe bakal ngemot gear.

Wing Rumah Sakit

Kanggo entuk lawang Arithmancy iki, sampeyan kudu muter dhisikan saka upaya utama. Bakal bisa diakses sawise ngrampungake misi pengusaha lunar lumen misi.

. Yen wis rampung, sampeyan bakal bisa ndeleng lawang ing pojok. Kanggo ngatasi teka-teki, ngalih ? blok 0 (kéwan) lan ?? .

Warisan Hogwarts (2) .jpg

Yen sampeyan mbukak kunci lawang, sampeyan bakal nemokake rong dada. Sing luwih cilik bakal duwe barang sing dikumpulake, lan sing luwih gedhe bakal ngemot gear.

  • Prekara-prekara sing kudu ditindakake ing warisan hogwarts
  • Lokasi dada koleksi