Guwa gembur – wiki minecraft, cara golek guwa sing subur ing minecraft | Gamer Pocket

Cara cepet golek guwa sing subur ing Minecraft

Underground, lumut lan ores nutupi lantai lan langit-langit, bebarengan karo karpet lumut, suket lan bushes azalea ing lantai. Ing langit-langit, anggur lan anggur guwa karo woh wohan beri cemlorot mudhun lan entheng guwa, lan spore mekar saka partikel langit-warni lan netes banyu. Guwa sing subur ngemot sumber lan tlaga cethek kanthi lempung ing ngendi tanduran dripleaf tuwuh saka dheweke. Kadhangkala tlaga iki ngasilake garing.

Wiki minecraft

Tindakake wiki Minecraft babagan discord utawa kaca media sosial!

Aja duwe akun?

Wiki minecraft

Guwa gembur

Guwa gembur

Struktur lan fitur

Blok

Iklim

Suhu

0.5 [ Edition java mung ]
0.9 [ Edisi Bedrock Mung ]

Mudhun

0.5 [ Edition java mung ]
0.0 [ Edisi Bedrock Mung ]

Udan

Werna

Werna suket

# 8Eb971 [ Je mung ]

# B9b75b [ Mung ]

Werna Foliage

# 71a74d [ Je mung ]

# A6a432 [ Mung ]

Werna banyu

# 3f76E4 [ Je mung ]

# 44Aff5 [ Mung ]

A guwa subur Apa biome overworld paling apik biome sing duwe fauna lan flora unik lan ditemokake ing ngisor wit-witan ing ngisor wit azalea.

Isi

Katrangan []

Gugur gembur ngasilake lemah ing endi wae. Dheweke milih ngasilake biomes kanthi nilai asor sing dhuwur, sing paling umum ditemokake ing sangisore alas gelap, jungle, taigas wutah lawas lan badai wutah. Hutan peteng, Taigas wutah lawas lan Jungle Bambu, khususe dijamin Kanggo duwe guwa sing subur ing ngisor iki, kajaba guwa sing subur disalahake dening Dripstone Caves. Sampeyan ora bisa kanggo guwa gembur kanggo ngasilake alas lan biografi suket kaya dataran lan savanna amarga ora lembab. Gugur gembur kadang bisa ngasilake segara lan gurun, lan mung siji saka telung biomes bawah tanah sing bisa ngasilake segara.

Wit Azalea sing nggawe papan sing ana ing ndhuwur guwa sing subur, kanthi akar sing kalebu rereget rereget lan hanging sing ngasilake nganti guwa sing subur. Iki paling umum ing permukaan, nanging kadhangkala bisa ngasilake guwa yen ana kamar sing cukup.

Underground, lumut lan ores nutupi lantai lan langit-langit, bebarengan karo karpet lumut, suket lan bushes azalea ing lantai. Ing langit-langit, anggur lan anggur guwa karo woh wohan beri cemlorot mudhun lan entheng guwa, lan spore mekar saka partikel langit-warni lan netes banyu. Guwa sing subur ngemot sumber lan tlaga cethek kanthi lempung ing ngendi tanduran dripleaf tuwuh saka dheweke. Kadhangkala tlaga iki ngasilake garing.

Pemain ora bisa ngasilake gandum gembur biome sajrone generasi donya.

BATS, Cilik Glow, Iwak Tropis, lan Axolotlls minangka siji-sijine mobsi sing bisa ditrapake, kanthi sing terakhir sing eksklusif kanggo biome. Nalika Mobs musuhan bisa spaw ing saindhenging biome, akeh wilayah sing duwe level cahya sing luwih gedhe tinimbang 0 amarga woh wohan beri sembrik. Umume para mobs musuhan bisa ditemokake ing kudung gedhe luwih saka 10 blokir sing dhuwur lan cedhak karo biomes guwa liyane.

Guwa sing subur ngemot jumlah lempung, udakara rong ewu blok.

Mobs ing ngisor iki alami ing kene:

Ing Edisi Jawa

Mob Bobot Spawn Ukuran klompok
Kategori Monster
Creeper 100 /515 4
Skeleton 100 /515 4
Slim [cathetan 1] 100 /515 4
Spider 100 /515 4
Zombie 95 /515 4
Enderman 10 /515 1-4
Penyihir 5 /515 1
Villageri Zombie 5 /515 1
Kategori ambuk banyu
Iwak tropis 1 8
Kategori Bunder Bunder Bunder
Glow Cquid 1 46
Kategori Axolotl
Axolotll 1 46
Kategori ambient
Bat 1 8
  1. ↑ upaya shawn sukses mung ing slime slime.
Ing Edisi Bedrock

Mob Bobot Spawn Ukuran klompok
Kategori Monster
Creeper 100 /495 1
Slim [cathetan 1] 100 /495 1
Spider 100 /495 1
Zombie 95 /495 2-4
Skeleton 80 /495 1-2
Enderman 10 /495 1-2
Penyihir 5 /495 1
Villageri Zombie 5 /495 2-4
Kategori Kategori
Glow Cquid 1 2-4
Kategori Makhluk Banyu
Iwak Tropis [Cathetan 2] 75 /110 35
Iwak Tropis [Cathetan 2] 25 /110 1-3
Axolotll 10 /110 46
  1. ↑ upaya shawn sukses mung ing slime slime.
  2. ↑ AB Tropical iwak dibentuk kaping pindho.

Swara []

Musik []

Iki musik trek dolanan nalika pamuter ana ing guwa sing subur.

Jeneng berkas
ing minecraft
Gamelan Judhul SoundTrack SoundTrack Trek Pratinjau Bobot
piano3.ogg Overworld “Tikus ing Venus” Minecraft – Volume Alpha Ora. 11 https: // minecraft.Fandom.COM / Wiki / File: Mice_on_venus.ogg 2
kalem1.ogg Overworld “Minecraft” Minecraft – Volume Alpha Ora. 8 https: // minecraft.Fandom.COM / Wiki / File: Minecraft.ogg 2
kalem2.ogg Overworld “Clark” Minecraft – Volume Alpha Ora. 14 https: // minecraft.Fandom.COM / Wiki / File: Clark.ogg 2
tenang3.ogg Overworld “Swedia” Minecraft – Volume Alpha Ora. 18 https: // minecraft.Fandom.Com / Wiki / Gambar: Swedia.ogg 2
Kiri_To_Bloom.ogg Guwa gembur, Meadow, Grove Cherry, layar paling apik, lan menu menu “Kiwa mekar” Minecraft: Caves & Cliffs (Soundtrack Game Asli) Ora. 4 https: // minecraft.Fandom.COM / Wiki / File: Kiri_To_Bloom.ogg 4
siji_more_day.ogg Guwa gembur, Lereng, salju salju, pucuk beku, layar luwih saka layar, lan menu “Siji liyane dina” Minecraft: Caves & Cliffs (Soundtrack Game Asli) Ora. 6 https: // minecraft.Fandom.COM / Wiki / File: One_More_day.ogg 2
ngambang_dream.ogg Guwa gembur, Puncak jagged, lan overworld “Ngambang ngimpi” Minecraft: Caves & Cliffs (Soundtrack Game Asli) Ora. 8 https: // minecraft.Fandom.COM / Wiki / File: Ngambang_dream.ogg 2
an_ordinary_day.ogg Guwa gembur, Lereng salju, lan guwa driptone “Dina biasa” Minecraft: Caves & Cliffs (Soundtrack Game Asli) Ora. 10 https: // minecraft.Fandom.COM / Wiki / File: An_ordinary_day.ogg 2
aerie.ogg Guwa gembur, Alas, alas sing peteng, alas birch, alas birch, swow, rawa, wutah lawas Taiga “Aerie” Minecraft: Pembaruan liar (Soundtrack Game Asli) Ora. 2 https: // minecraft.Fandom.COM / Wiki / File: Aerie.ogg 1
Firebugs.ogg Guwa gembur, Alas, alas sing peteng, alas birch, alas birch, swow, rawa, wutah lawas Taiga “Firebugs” Minecraft: Pembaruan liar (Soundtrack Game Asli) Ora. 1 https: // minecraft.Fandom.COM / Wiki / File: Firebugs.ogg 1
labyrinthine.ogg Guwa gembur, Alas, alas sing peteng, alas birch, alas birch, swow, rawa, wutah lawas Taiga “Labyrinthine” Minecraft: Pembaruan liar (Soundtrack Game Asli) Ora. 3 https: // minecraft.Fandom.COM / Wiki / File: Labyrinthine.ogg 1
echo_in_the_wind.ogg Badlands, Grove Cherry, Hutan Kembang, Guwa gembur, lan menu utama “Gema ing angin” Minecraft: Trail & Tales (Soundtrack Game Asli) Ora. 1 https: // minecraft.Fandom.COM / Wiki / File: Echo_in_The_Wind.ogg

Nilai Data []

ID []

Jeneng Pengenal Kunci Terjemahan
Guwa gembur gemburipun Biome.Minecraft.gemburipun
Jeneng Pengenal ID Nomer
[Ora ana jeneng sing dituduhake] gemburipun 187

Sejarah []

3 Oktober 2020 Gandum gembur Biome ditampilake ing Minecraft Live 2020.
27 November 2020 Agnes Larsson nuduhake prototipe guwa sing subur sing bisa dideleng.
9 Maret 2021 Agnes Larsson ngapiki sawetara nilai kanggo guwa sing subur.
Edisi Jawa
1.17 21w10a Nambahake guwa sing subur. Gua guwa ambies ora dimainake ing biome iki.
Saiki biome bisa diakses mung ing prasmanan utawa jinis donya.
21w11a Nyuda jumlah banyu ngambang ing guwa sing subur.
22 Maret 2021 Henrik Kneberg nuduhake generasi generasi gembur gajih gembur.
1.18 Snapshot eksperimen 1 Guwa gembur saiki ngasilake kanthi alami.
Snapshot Eksperimen 2 Gugur sing subur saiki rada cilik lan rada kurang umum.
Snapshot Eksperimen 5 Breving guwa Bave ora sengaja digawe luwih cilik lan luwih gedhe. [1]
Snapshot Eksperimen 6 Generasi guwa sing subur wis disetel.
21w40a Iwak Tropika saiki lagi nyemprot guwa.
1.20 23W17A “Kamar sing akrab” lan “gema ing angin” saiki bisa diputer ing guwa sing subur.
Edisi Bedrock
Caves & Cliffs (eksperimen) beta 1.16.220.52 Nambahake guwa sing subur. Dheweke ora alami lan bisa diakses mung liwat tambahan.
beta 1.16.230.52 Vine saiki ngasilake guwa gembur.
beta 1.17.0.50 Guwa gembur saiki ngasilake ing saindenging jagad ing mburi topeplay toglay eksperimen.
beta 1.17.20.22 Gugur gembur saiki bisa ngasilake ing ngisor Y = 0 to y = -64.
beta 1.17.40.20 Vine saiki ngasilake ing guwa sing subur tinimbang ing ndhuwur ing permukaan. [2]
1.18.0 beta 1.18.0.20 Gugur gembur saiki bisa ngasilake kanthi alami kanthi standar, lan ora kudu digunakake maneh karo toglay game eksperimen eksperimen.
beta 1.18.0.21 Iwak Tropika saiki lagi nyemprot guwa.

Masalah []

Masalah sing ana gandhengane karo “guwa subur” dijaga ing tracker bug. Laporake masalah ing kana.

Trivia []

  • Painter Swedia John Bauer minangka salah sawijining inspirasi utama ing mburi desain lan ide saka gandum gembur biome, khusus Bauer ‘Oskuldens Vandring‘(Perjalanan Indhisi) Lukisan. [3]

Galeri []

Wit azalea ing permukaan, sing nuduhake lokasi gembur gembur.
Lawang saka guwa sing subur, kaya sing katon saka sisih gunung.
Generasi gedhe saka guwa sing subur nganggo akuifer lan sawetara sumber.
Guwa driptone intersecting guwa sing subur. Geode amethyst katon ing latar mburi.
Guwa gembur sing kapapar ing biome peak jagged.
Guwa gembur sing kapapar saka njero guwa.
Guwa sing subur cilik, padha karo generasi gua lawas, kanthi creeper.
Wit sing tuwuh ing jejere curug ing guwa sing subur.
Gandum gembur biome ing njero mineshoft.
Tlaga lahar ing gandum gembur biome.
Glow Vine ing guwa sing subur.
Guwa sing subur ing njero lawange guwa segara gedhe.
Air terjun ing guwa sing subur.
X vay view saka guwa gembur.
Lavalike ing guwa sing subur.
Gunung guwa sing subur ing Taiga lawas.
Vegetasi ing guwa sing subur.
Air terjun ing guwa sing subur.
Sunny Pertempuran laba-laba lan bayi ing guwa sing subur.

Ing media liyane []

Guwa sing subur kaya sing ditampilake ing Trailer Cinematic Minecatic. [4]
Sawetara kodhok sing main ing guwa sing subur.
Hiasan hiasan sing dilisensi kanthi resmi guwa gembur.

Deloken sisan [ ]

Cathetan []

  1. ↑ “Minecraft 1.18 Snapshot eksperimen 6 wis metu!”- U / mrhenrik2 ing reddit, 1 September, 2021
  2. ↑ MCPE-125800 – “[eksperimen] anggur saka guwa gembur bisa ngasilake ing permukaan” – dirampungake “tetep”.
  3. ↑ “Minecraft Live: Caves & Cliffs – Pisanan Pisanan @ 6:07” – Minecraft ing YouTube, 10 Oktober 10, 2020
  4. ↑ “Gaves Minecraft & Cliffs Nganyari: Bagean II – Trailer Official” – Minecraft ing YouTube, November 30, 2021
  5. ↑ “Pembaruan liar: Ngendi sampeyan bakal ngumbara? – Trailer Minecraft resmi “- Minecraft ing YouTube, 6 Juni 2022

Link njaba []

  • Ngubengi blok: guwa subur – Minecraft.Net tanggal 30 Desember 2021
  • Minecraft: liar sing gedhe | Guwa subur – Minecraft ing YouTube Juli 14, 2023

Cara cepet golek guwa sing subur ing Minecraft

Cara cepet golek guwa sing subur ing Minecraft

Umume relief bisa spawn mung ing biomes tartamtu. Guwa sing subur yaiku pangecualian, saengga bisa thukul ing endi-endi minangka gandum sing unik biome.

Cara golek guwa sing subur ing Minecraft

Strategi paling apik kanggo nemokake guwa sing subur yaiku golek wit azalea. Dheweke bisa uga katon padha karo wit oak nanging duwe rong bedane: kembang ungu cilik lan godhong sing luwih entheng.

Sawise sampeyan nemokake wit azalea, digali bolongan nganti sampeyan nemokake guwa sing subur. Sanajan wit azalea ora njamin sampeyan bakal nemokake guwa sing subur, sampeyan duwe kasempatan kanggo nemoni biome sing dikarepake ing sangisore klompok azaleas.

Apa sing bisa ditemokake ing guwa sing subur?

Umumé, guwa gembur ora beda karo guwa klasik. Dheweke nampilake blok ijo kaya suket, suket, anggur, lumut, dripleaf, lan hanging oyod. Kekurangan kasebut yaiku guwa sing subur kasebut ing tingkat sing dhuwur ing jagad lemah. Mula, dheweke ora nampilake ores sing penting kaya berlian utawa emas.

Guwa liyane sing subur ing Minecraft

Monsters ing guwa subur

Sanajan guwa subur minangka salah sawijining wilayah sing paling apik Minecraft, isih mbebayani. Sampeyan bisa nemoni 10 spesies zombie unik ing guwa sing subur. Priksa dhaptar ing ngisor iki, lan sampeyan bakal nemokake saben monster sampeyan bisa nemokake ing guwa iki:

Gugur gembur kalebu papat mobs tentrem uga: iwak tropis, cumi glot, axolotl, lan bat. Dheweke luwih akeh cara sing luwih asring tinimbang nir lan balung.

Cara lelungan luwih cepet ing Minecraft

Masalah mung kanggo nemokake guwa sing subur ing Minecraft yaiku sampeyan bisa nggunakake akeh wektu sing ngumbara ing jagad nganti sampeyan nemokake wit azalea. Mula, sinau kanggo lelungan kanthi cepet kanggo golek guwa sing subur bakal paling apik.

Cara paling lurus kanggo lelungan jagad Minecraft luwih cepet yaiku ngaktifake mode kreatif. Lan yen sampeyan seneng muter tanpa cidra, sampeyan bisa nggawe potion kacepetan utawa nggunakake jaran kanggo golek guwa sing luwih cepet.

Mangkene kanggo nemokake guwa sing subur ing Minecraft. Bisa ditrapake ing saben biome, lan cara paling apik kanggo nggoleki yaiku digali wit sing cedhak karo wit azalea. Yen sampeyan nggoleki konten liyane, priksa manawa sampeyan kudu mriksa pandhuan babagan cara nggawe alkaran ing Minecraft, nanging sing luwih penting, kepiye carane nggawe kue ing Minecraft!