Gunung lan Blade 2 Bannerlord: Cara nambah ukuran partai? Kèndêl ingsun |, Gunung & Blade 2: Bannerlord – Cara Nambah Ukuran Party – Gamer Kakaisaran

Gunung & Blade 2: Bannerlord – Cara Nambah Ukuran Party

Dadi, kanthi njupuk tabel iki kanggo dipikirake, mundhak tingkat tingkat tier bakal nggawa +25 pasukan saben level. Umume pemain ora bisa ngatasi tier clan 5, nanging ukuran watesan watesan pasukan pasukan sing isih mundhak ing tiar sing luwih dhuwur.

Gunung lan Blade 2 Bannerlord: Cara nambah ukuran partai? Pandhuan Gunung lan Blade 2, Tips

Nambah pesta kasebut ing Bannerlord gumantung utamane ing katrampilan Steward, nanging ana cara liya kanggo nindakake. Ing kaca iki, kita saranake cara nambah ukuran partai.

Nganyari pungkasan: 03 November 2022

Ukuran pesta ing Gunung lan Blade 2 Bannerlord nemtokake pira prajurit sing bisa sampeyan lakoni kanggo tim sampeyan. Mesthi, luwih gedhe watesan partai, sing luwih apik – tim gedhe bakal mbantu sampeyan ngalahake kabeh mungsuh. Ing kaca iki, sampeyan bakal ngerti cara nambah ukuran partai – kanthi ngembangake katrampilan utawa milih tunjangan sing bener.

  • Cara Nambah Ukuran Partai?
  • Cara ngembangake Skill Steward?
  • Tunjangan sing mengaruhi ukuran partai

Cara Nambah Ukuran Partai?

Skill Steward nemtokake jumlah maksimal prajurit ing tim - Gunung lan Blade 2 Bannerlord: Cara nambah ukuran pihak? - FAQ - Gunung lan Blade 2 Pandhuan Bannerlord

The Steward Skill nemtokake jumlah maksimal prajurit ing tim. Singkat, sing luwih dhuwur Steward Skill, Prajurit sing bisa sampeyan lakoni . Dadi iku migunani kanggo ngembangake katrampilan iki lan nandur modal sawetara Titik fokus Ing kono.

Ukuran maksimal pesta sampeyan uga kena pengaruh saka undakan clan sampeyan. Kanggo nambah tingkat clan, sampeyan kudu entuk reputasi – sampeyan bakal nindakake kanthi menang perang.

Cara ngembangake Skill Steward?

Ngembangake katrampilan Steward gampang banget - mung prajurite kanggo njaluk bonus morade kanthi menehi macem-macem jinis panganan - Gunung lan Blade 2 bannerlord: Kepiye nambah ukuran pihak? - FAQ - Gunung lan Blade 2 Pandhuan Bannerlord

Ngembangake Steward katrampilan gampang banget – mung ngidini prajurite njaluk bonus morale kanthi menehi macem-macem jinis panganan. Sampeyan kudu tuku utawa ndarbeni sawetara jinis panganan – nyedhiyakake prajurite karo iwak, anggur, daging, butter, bir, keju lan anggur. Kanthi cara iki, stats moral bakal mundhak. Kanthi nyedhiyakake tim kanthi macem-macem panganan, ing Steward katrampilan bakal kanthi otomatis ngembangake. Nalika sampeyan mlaku-mlaku ngubengi peta, sampeyan bakal dilaporake saka wektu sing wis tekan tingkat skill anyar.

Tunjangan sing mengaruhi ukuran partai

Watesan maksimal party ukuran ing gunung lan agul-agul 2 Bannerlord bisa ditambah kanthi nggunakake steward skill - Gunung lan Blade 2 bannerlord: kepiye nambah ukuran pihak? - FAQ - Gunung lan Blade 2 Pandhuan Bannerlord

Watesan maksimal ukuran partai Gunung lan Blade 2 Bannerlord bisa tambah ora mung kanthi ngembangake Steward Skill. Sampeyan bisa nindakake kanthi tunjangan (utamane saka Pimpinan klompok):

  1. Prestige (Siji nyerahke Skill) – Nambah ukuran partai kanthi 15.
  2. Pangarep-arep (Loro tangan Skill) – Nambah ukuran partai kanthi 5.
  3. Sawise lunga (Athletics Skill) – Nambah ukuran partai kanthi 5.
  4. Dipasang Pramuka (Pramuka Skill) – Nambah ukuran partai kanthi 5.
  5. Otoritas (Pimpinan Skill) – Nambah ukuran partai kanthi 5.
  6. Pimpinan masal (Pimpinan Skill) – Nambah ukuran partai kanthi 5 kanggo saben kutha sing dikontrol.
  7. Semangat sing munggah (Pimpinan Skill) – Nambah ukuran partai kanthi 10.
  8. Magnet bakat (Pimpinan Skill) – Nambah ukuran partai kanthi 10.
  9. Pimpinan Ultimate (Pimpinan Skill) – Saben peningkatan katrampilan sawise 250 menehi ukuran partai +1.
  10. Pimpinan Horde (Taktik Skill) – Nambah ukuran partai kanthi 10.

Gunung & Blade 2: Bannerlord – Cara Nambah Ukuran Party

Sampeyan saiki ndeleng Gunung & Blade 2: Bannerlord - Cara Ningkatake Ukuran Partai

Nalika entuk gunung lan Blade 2: Ukuran Lonerlord, ukuran pasukan pasukan minangka salah sawijining perkara sing paling penting.

Kabeh pengin nambah watesan ukuran pasukan pasukan pihak supaya bisa duwe tentara paling gedhe lan paling ala ing kabeh Calradia.

Kaya sing sampeyan bisa ndeleng ing ndhuwur, ana telung faktor sing bisa mengaruhi ukuran partai, lan salah sawijine, sayangé, bakal terus-terusan kanggo pengalaman game sampeyan.

.

Tabel konten

Kanggo nambah watesan ukuran partai lan entuk tentara sing luwih gedhe ing Gunung lan Blade 2: Bannerlord, sampeyan kudu entuk undakan klan max lan tuwuh kuartalfaster sing duwe master.

Yen sampeyan mlebu menu partai lan priksa modifer, sampeyan bakal bisa ndeleng statistik ukuran telung partai yaiku:

Ukuran dhasar pesta ing Bannerlord mesthi dadi 20. Yen sampeyan mung miwiti game kanthi tingkat steward 1 Quartermaster lan klan Tier 0, ukuran tentara maksimal bakal 20.

Klan Tier Bonus

Bonus klan kasebut yaiku modifier sing mengaruhi ukuran tentara ing Bannerlord paling akeh. Wiwit tiar klan mundhak umum, owah-owahan tenan cepet ing game awal lan bisa nggawe pesta sampeyan akeh.

Mangkene Modifer Watesan Ukuran Watesan Watesan adhedhasar Clan Tier Bonus:

Klan Tier Pasukan tambahan
0 +0
1 +25
2 +50
3 +75
4 +100
5 +125

Dadi, kanthi njupuk tabel iki kanggo dipikirake, mundhak tingkat tingkat tier bakal nggawa +25 pasukan saben level. Umume pemain ora bisa ngatasi tier clan 5, nanging ukuran watesan watesan pasukan pasukan sing isih mundhak ing tiar sing luwih dhuwur.

Cara paling apik kanggo njaluk renown lan tekan tingkat klan sing luwih dhuwur yaiku liwat pertempuran. Sampeyan bisa nindakake iki kanthi mateni mungsuh dhewe.

Yen sampeyan pengin tentara sing luwih gedhe, priksa manawa kanggo tlatah perang lan entuk undakan sing luwih cepet kaya sampeyan bisa. Sapa sing ngerti, yen sampeyan entuk 4 cepet, sampeyan bisa uga Miwiti kerajaan bannerlord dhewe Saka ngeruk!

Quartermaster

Ana akeh posisi sing penting ing pesta sampeyan, lan kuartal bisa uga paling apik saka bunch.

Quartersterter ora mung pengaruhe watesan ukuran partai, dheweke uga nemtokake upah lan konsumsi panganan tentara.

. Adhedhasar level, ukuran partai saya mundhak.

Mangkene kepiye keahlian mantri nambah ukuran pesta sing ana hubungane karo tingkat:

Tingkat Steward Pasukan tambahan
1 +0.3
4 +1
100 +25
200 +50
300 +75

Entuk tingkat luwih dhuwur tinimbang 100 bisa ditindakake kanthi cepet lan bakal njaluk sampeyan wiwit miwiti tentara +25 sing apik +X5 sing apik kanggo tentara sampeyan.

Sanajan sampeyan wis klanen 4, lan udakara 120 pasukan partai, kanthi seprapat tingkat dhuwur sampeyan bisa nambah ukuran pesta bannerlord kanthi luwih saka 50%.

Pesta game pungkasan karo undhak-undhakan klan 5 lan seprapat karo level steward 300 bakal ana watesan ukuran tentara tentara 220 tentara 220 pasukan. Sing udakara setengah saka tentara Faksi normal.

Wong-wong sing wis main Gunung lan Blade: WarBand uga bisa mikir katrampilan mantri minangka katrampilan kepemimpinan lawas, kajaba mung kerja kanggo pimpinan partai (kajaba wong sing padha).

Kanggo nambah katrampilan mantri kanthi gampang, priksa manawa sampeyan duwe panganan sing beda-beda jinis ing persediaan sampeyan. Iki bakal njaluk sampeyan nomer sing cocog ing wektu. Untunge, metode iki ora angel banget kaya ekspansi kayata Obat lan Smithing.

Sing kabeh sampeyan kudu ngerti babagan watesan ukuran ukuran pihak / tentara tentara ing Gunung lan Blade 2: Bannerlord!

Duwe input utawa saran kanggo pandhuan iki? Ayo kita ngerti ing bagean komentar ing ngisor iki.

Adrian Oprea

Adhedhasar ing London, Inggris, Adrian Oprea minangka panulis pandhuan. Minangka pamuter RPG-pamuter profesional, Adrian wis asring stigmatized. Dheweke wis mutusake kanggo pour frustasi kanggo panuntun nulis!

Sampeyan bisa uga seneng

Waca liyane babagan artikel Dolanan & Blade 2: BannerLord - Caravan Pandhuan: Cara Miwiti, Paling Panggonan, lsp

Gunung & Blade 2: Bannerlord – Caravan Pandhuan: Cara Miwiti, Tempat Paling Apik, lsp.

Waca liyane babagan artikel & Blade 2: BannerLord - kabijakan paling apik kanggo milih

7 Desember 2022

Gunung & Blade 2: BannerLord – Kebijakan paling apik kanggo milih

Waca liyane babagan artikel & Blade 2: Bannerlord - Cara ngilangi

23 Desember 2022

Gunung & Blade 2: Bannerlord – Cara ngilangi

Ninggalake balesan Batal reply

Kiriman Trending