Gunung & Blade II: Cidra Cidra lan Komando Komando | Rock Paper Shotgun, Gunung & Blade 2: Cidra Lernerd lan Komando Komando | Pc Gamer

Entuk cepet kanthi Gunung & Blade 2: Cidra Bannerlord

Gunung & Blade 2: Cidra bannerd bisa menehi sampeyan emas, level sampeyan, ngiringake mungsuh, waras dhewe, teleport, lan liya-liyane.

Gunung & Blade II: Komando cidra Bannerlord

Nggolek dhaptar lengkap Cidra Bannerlord? Gunung & Blade II: Bannerlord nampilake kabeh perintah cidra lan konsol sing ngidini sampeyan ngontrol game ing jero. Iki bisa tegese apa-apa kanggo nggawe game luwih gampang kanggo sampeyan dhewe, kanggo mbisakake lemah kanggo mods sampeyan dhewe.

Ing kaca iki, kita bakal ngaktifake cara ngaktifake Cidra lan Console Prentah ing Bannerlord, bebarengan karo dhaptar terbatas saben cheat lan printah sing bisa digunakake. Mung eling yen kanthi jeneng keadilan, cidra iki mung bisa digunakake ing pamuter siji; Nanging ngluwihi watesan kasebut, aja nganti ngisi boots sampeyan kanthi kabeh emas kanggo barang tanpa wates!

Cara Ngaktifake Cidra ing Bannerlord

Ngaktifake Mode Cheat gampang banget: Sampeyan mung kudu ngowahi file siji ing komputer. Kaya sing nate mlebu nalika file game PC, priksa manawa sampeyan bisa nggawe serep sadurunge sampeyan ngganti apa-apa.

  • Mbukak Windows Explorer lan sirah menyang PC iki >Dokumen.
  • Bukak folder kasebut Gunung lan Blade II Bannerlord.
  • Salin file kasebut Engine_Config.txt banjur tempel menyang folder sing beda minangka serep (iki minangka langkah pencegahan sing penting banget, mula aja ngliwati langkah kasebut!.
  • Engine_Config.txt Ing Gunung lan Blade II Bannerlord folder. Gunakake editor teks kayata notepad kanggo iki.
  • Temokake garis teks sing maca (tanpa tandha kutipan) “cheat_mode = 0”. Ngganti “0” menyang “1”.
  • Simpen file lan mbukak game.

Cara Ngaktifake Prentah Konsol ing Bannerlord

Yen sampeyan pengin nggunakake prentah konsol, sampeyan kudu ndownload mods konsol pangembang saka mods Nexus. Printah konsol beda karo cheats, lan menehi kendhali sing luwih gedhe ing game kasebut.

Perlu dicathet sadurunge miwiti ngaktifake prentah konsol bisa mateni prestasi uap.

Sawise sampeyan ndownload Mod lan ngetutake pandhuan ing kaca kanggo nginstal, Gunung Gunung & Blade II: Bannerlord. Ing layar Splash sadurunge game munggah, sampeyan bakal weruh tab sing ujar mod. Priksa manawa Pangembang Konsoli MOD ana lan priksa kanggo miwiti nggunakake.

Gunung lan Blade Bannerlord Cidra

Cidra Bannerd

Ing ngisor iki minangka dhaptar lengkap saben ngapusi ing Bannerlord, rusak karo jinis. Supaya bisa nggunakake ngapusi ing BannerLord, sampeyan mung kudu mencet kombo utama sing tepat sawise mbisakake Cidra ing file game. Elinga yen kadang, kombo kunci sing padha bisa duwe efek beda gumantung karo layar menu sing sampeyan lebokake ing.

Dhuwit ngapusi

Kanthi Cidra aktif, sampeyan bisa menet Ctrl + X 1.000 emas kanggo keuangan sampeyan.

Eksploiting Inventori Tanpa wates

Siji efek sisih menarik sing ditemokake nalika ngaktifake mode ngapusi yaiku Yen sampeyan ndeleng persediaan nalika ora ing pemukiman, ditampilake saben item ing game kasebut.

Sampeyan bisa nuntut sepuluh salinan item sekaligus kanthi mung ngeklik panah ing jejere ing persediaan tanpa wates iki. Sampeyan bisa nggunakake freebies kasebut kanggo Kit sampeyan kanthi steed sing paling apik lan kabeh peralatan sing paling apik, preduli saka sampeyan kudu entuk akses menyang.

. Barang sing sampeyan ora butuh kanggo dandan karakter sampeyan bisa didandani ing kutha lan desa (nanging dipikirake manawa pedagang bisa uga ora bisa entuk rega lengkap babagan barang sing sampeyan adol).

Pertempuran cidra

  • Ctrl + F4: Ngalahake pertempuran mungsuh
  • Ctrl + Alt + F4: Ngalahake kabeh pejuang mungsuh
  • CTRL + F3: Ngempalaken karakter pamuter
  • Ngalahake jaran pamuter
  • Ctrl + F2: Ngentot salah sawijining pasukan dhewe

Karakter cidra

  • Ctrl + H: Nambani karakter sampeyan kanggo hp lengkap
  • Ctrl + Shift + H: Nambani jaran sampeyan kanthi lengkap hp
  • Ctrl + A: Ing layar karakter, nyetel kabeh atribut kanggo 10
  • : Ing layar karakter, mundhak siji atribut kanthi 1
  • Ctrl + l: Langsung munggah

Klan lan pesta pesta

  • Ctrl + X.
  • Ctrl + H: Ing layar Party, nambah 1 pasukan saka jinis sing dipilih
  • Ctrl + Shift + H: Ing layar Party, Nambah 10 pasukan jinis sing dipilih saiki
  • : Ing layar Party, gulungan XP menyang jinis pasukan sing saiki dipilih

Cidra Donya

  • Ctrl + lmb: Teleport kanggo lokasi sing dipilih ing peta (karakter ora kudu obah).
  • Ctrl + Alt + T: Tampilake kabeh unit ing peta donya (bisa nyuda tarif pigura kanthi signifikan).
  • Ctrl + F5: Mbebasake kabeh tumindak ing game

Printah konsol bannerlord paling apik

Sawise sampeyan nyiyapake printah console, sampeyan kudu pencet ctrl + tilde (~) game kanggo mbukak console. Ketik “bantuan” kanggo nggawa kabeh printah.

Ana puluhan yen ora atusan printah konsol ing Bannerlord, lan modid nemokake nemokake panggunaan anyar lan macem-macem kanggo kabeh wektu. Ing ngisor iki dhaptar dhaptar konsol Bannerlord Bannerlord sing kita nganggep penting:

Printah konsol
Tambah # emas .add_gold_to_hero #
Level munggah kampanye.add_skill_xp_to_hero
Tambah # Pengaruh kampanye.Add_influence #
Tambah # renown kampanye.add_renown_to_clan #
Tambahake # Fokus Fokus kampanye.add_focus_points_to_hero #
Dhaptar kabeh pasukan ID kampanye.menehi_turing_thelp
Tambah # [Troopid] menyang pesta sampeyan kampanye.Menehi_troops [Troopid] #
Dhaptar Pencarian Aktif .list_active_quest
Rampung Quest Saiki kampanye.lengkap_active_quest
Cancel Accass Aktif kampanye.Cacahe_Active_quest
Nganggo bocah (Elinga sampeyan ing wong liya yen ora omah-omah) kampanye.Conceive_child

Kanggo ndeleng konten iki, coba ngaktifake cookie. Ngatur setelan cookie kanggo ndeleng konten iki, coba ngaktifake cookie. Ngatur setelan cookie

Yen sampeyan pengin sinau carane main Bannerlord Tanpa Nggunakake Cidra Akeh sing luwih akeh kanggo mbantu sampeyan supaya bisa nyenggol karo game lan trik BannerLord sing wis diwiwiti. Yen sampeyan nggoleki sawetara saran sing luwih maju, deleng kaca sing kepiye carane ngepung kerja ing Bannerlord lan cara ngrampungake nggoleki nggoleki ing Bannerlord.

Shotgun Kertas Rock minangka omah game PC

Mlebu lan gabung karo kita ing perjalanan kanggo nemokake game PC sing aneh lan apik banget.

Mlebu karo Google Mlebu karo Facebook Mlebu karo Twitter Mlebu kanthi reddit
Topik ing artikel iki

Tindakake topik lan kita bakal ngirim email nalika nerbitake sing anyar babagan dheweke. Ngatur setelan kabar sampeyan.

  • Aksi ngulandara tindakake
  • Gunung & Blade II: Bannerlord
  • Prima prakara tindakake
  • RPG Tindakake
  • Strategi Tindakake
  • Taleworld Entertainment Tindakake

Tindakake kabeh topik ndeleng 1 liyane

Sugeng rawuh ing tindakake!

Kita bakal ngirim email nalika kita (utawa salah sawijining situs adhine) nerbitake artikel babagan topik iki.

Lengganan ing kertas rock bedhil newsletter saben dina

Entuk crita game PC paling gedhe sing dikirim menyang kothak mlebu sampeyan.

Rebecca saiki bisa nggegirisi babagan game multi-platform ing VG247, nanging desas-desus duwe yen sampeyan nggawe “podcast indiescovery” kaping telu ing ngarep Monitor RPS.

Entuk cepet kanthi Gunung & Blade 2: Cidra Bannerlord

Gunung & Blade 2: Cidra bannerd bisa menehi sampeyan emas, level sampeyan, ngiringake mungsuh, waras dhewe, teleport, lan liya-liyane.

Gunung & Blade 2: Cidra Bannerd

(Kredit Gambar: Taleworlds)

  • Ngaktifake Cidra
  • Tambah barang lan unit
  • Hotkey Cidra
  • Printah konsol

Butuh sawetara Gunung & Blade 2: Cidra Bannerd kanggo ngganti game sampeyan? Printah console iki minangka cara paling apik kanggo ngapiki ‘RPG, apa sampeyan pengin dadi tentara mungsuh sing cepet utawa sugih ing siji sing sumpah. Prasaja tenan: Kabeh sing sampeyan butuhake yaiku ngowahi file konfigurasi lan kabeh kekuwatan kasebut bakal dadi sampeyan.

Master Sandox Medieval Medieval Medieval Medieval kanthi pandhuan kasebut

Mods Bannerd Tambahan sing paling apik digawe
Nikah Bannerlord: Cara miwiti kulawarga
Faksi Bannerlord: Sing kudu dipilih?
Bengkel Bannerlord: Nggawe dhuwit gampang
Bannerlord Caravan

Seri gunung lan Blade minangka game gedhe kanggo kustomisasi, modding, lan umume muter. Nalika akeh ndeleng printah konsol minangka mbeling, dheweke nambah kemungkinan lan nyenengake cara anyar kanggo jagad iki. Cidra bisa mbukak game supaya sampeyan bisa eksprimen kanggo konten atimu. Ora ana sing sampeyan liwati tahap bandit-hunting lan kanggo ngidangake kaya longsword anyar sing anyar, sawise kabeh.

Kabeh perlu kanggo ngapusi karo Bannerlord minangka suntingan sing gampang kanggo file config. Kita entuk pandhuan kanggo njupuk mode ngapusi lan mlaku ing ngisor iki. Saka ing kono, sampeyan bisa ngaktifake ngapusi sing dikarepake karo perintah Hotting, utawa kanthi menehi konsol pangembang ing game kanggo ngetik printah cheat sing dikarepake. Kanthi cara, ana macem-macem cheats sing nindakake apa-apa saka nglaporake sampeyan teleport, waras, menang pertempuran langsung, utawa entuk senjata utawa barang ing game. .

Cara Ngaktifake Mode ngapusi ing Bannerlord

Cara Ngaktifake Gunung & Blade 2: Cidra Bannerlord

  • Pisanan, sampeyan kudu nggawe suntingan menyang file siji. Kepala menyang lokasi iki ing PC: Dokumen> Gunung lan Blade II Bannerlord>.txt
  • Bukak nganggo editor teks kaya notepad, lan goleki baris iki: cheat_mode = 0
  • Ngganti 0 nganti 1 .

Sawise rampung, ngluncurake BannerLord, lan sampeyan bakal bisa nggunakake Cidra.

Cathetan: Aku wis ndeleng sawetara forum kiriman sing ujar sampeyan kudu miwiti kampanye anyar kanggo Gunung & Blade 2: Cidra bannerd Cidra kanggo ngaktifake, nanging aku nyoba karo karakter kampanye saiki lan sing bisa digunakake karo karakter loro-lorone. Ing tangan liyane, Fraser nyoba ngaktifake cidra kanthi cara sing padha ujar mung kena pengaruh ing kinerja. Ayo kita ngerti carane bisa digunakake utawa ora bisa digunakake kanggo sampeyan.

Tambah barang lan unit

Kanthi Gunung & Blade 2: Mode Cheat Bannerd sing diaktifake, mung mbukak persediaan bakal nampilake dhaptar saben item ing game ing layar kiwa layar. Mung klik panah ing jejere item sing pengin lan bakal dipindhah menyang persediaan sampeyan. Klik “Rampung” yen sampeyan wis entuk kabeh sing dikarepake.

. Klik “Rampung,” lan sampeyan bakal duwe kabeh penguatan sing dikarepake.

Sampeyan kudu nggunakake konsol pangembang yen sampeyan pengin menehi emas kanthi ati-ati (maneh, deleng bagean ‘printah console lan bagean kode ing ngisor iki), nanging sampeyan bisa mbukak menyang vendor supaya bisa cepet.

Hotkey Cidra

Pertempuran cidra

Sawise sampeyan wis aktif mode ngapusi Bannerlord, sampeyan bisa nggunakake kombinasi panas panas iki ing paprangan. Kanthi mung sawetara lembut, sampeyan bisa nambani dhewe, rangking pasukan mungsuh sekaligus, utawa mung ngrusak jaran sampeyan dhewe.

  • Ctrl + F4: Ing pertempuran, ngalahake mungsuh.
  • Ctrl + Alt + F4: Ngalahake tentara mungsuh sewengi.
  • CTRL + H: Nambani sampeyan kanggo kesehatan lengkap.
  • Ctrl + Shift + H: Nambani jaran sampeyan kanthi sehat.
  • CTRL + F2: Ngalahake salah sawijining prajurit sampeyan dhewe.
  • Ctrl + F3: Ngalahake pamuter.
  • Ctrl + Shift + F3: Ngalahake jaran (yen sampeyan lagi lungguh).

  • Ctrl + Klik kiwa: TAMPILAN CTRL Nalika sampeyan lunga klik ing peta Donya Teleports sampeyan menyang papan kasebut, ngidini instan lelungan menyang lokasi sing dikarepake.

Printah konsol

Sawise sampeyan wis ngaktifake Mode ing file Config Config, sampeyan bisa menet Alt lan ~ (TILDE) kanggo mbukak konsol dev game lan miwiti nggunakake printah konsol. Pencet Alt lan ~ maneh kanggo nutup.

Prentah Console Bannerlord, dadi sampeyan kudu ngetik kaya sing katon utawa ora bakal bisa mlaku. Kita durung nyoba kabeh prentah, nanging kita wis nyoba lan ngerti dheweke bisa. Dhaptar Gunung & Blade: Bannerd Cidra sing ditemokake saiki luwih adoh ing kaca kasebut.

Ing ngendi sampeyan ndeleng #, sampeyan kudu nambah nomer. Contone, ing ngisor iki ujar: kampanye.add_gold_to_hero #

Yen sampeyan pengin menehi dhewe 10,000 emas, sampeyan bakal ngetik: kampanye.add_gold_to_hero 10000

Ing ngendi sampeyan ndeleng teks bracketed, ngganti (kurungan kalebu) kanthi jeneng pahlawan sing cocog, jeneng settlement, ID pasukan, lsp.

Printah konsol bannerlord paling apik

  • Tambah Emas: kampanye.add_gold_to_hero #
  • Tingkat karakter sampeyan: kampanye.add_skill_xp_to_hero #
  • Tingkat Partai Utama: kampanye.nyerah_xp_to_main_party #
  • Tambah Pengaruh: kampanye.add_influence #
  • Tambah Renown: kampanye.add_renown_to_clan #
  • Tambah Poin Fokus: kampanye.add_focus_points_to_hero #
  • Tambah Pengalaman Skill: kampanye.Add_Skill_XP_To_Hero [SkillName] #
  • Dhaptar kabeh ID pasukan: kampanye.nyerah_troops Pitulung
  • Tambah pasukan menyang pesta sampeyan kanthi ID pasukan: kampanye.Menehi_troops [Troopid] #
  • Menehi pemukiman kanggo pamuter: kampanye.Waca_settlement_To_Player [Settlementame]]

Contone, kanggo nambah 20 pemanah imperial menyang pesta sampeyan, ketik: kampanye.menehi_troops imperial_archer 20

Prentah Konsol Skill

Kanthi printah konsol kasebut, sampeyan bisa menehi pengalaman karakter kanggo katrampilan tartamtu.

  • Athletics – kampanye.
  • Gandhewo – kampanye.add_skill_xp_to_hero Bow #
  • Pesona – kampanye.Add_Skill_XP_To_Hero Charm #
  • Crossbow – kampanye.add_skill_xp_to_hero Crossbow #
  • Teknik – kampanye.add_skill_xp_to_hero Engineering #
  • Pimpinan – kampanye.Add_Skill_XP_To_Hero Kepemimpinan #
  • Obat – kampanye.add_skill_xp_to_hero Kedokteran #
  • Siji-tangan – kampanye.
  • Polearm – kampanye.add_skill_xp_to_hero Polarm #
  • Nunggang – kampanye.add_skill_xp_to_hero Nunggang #
  • Roguery – .Add_Skill_XP_To_Hero Roguery #
  • Pramuka – kampanye.
  • Smithing – kampanye.add_skill_xp_to_hero Smithing #
  • Steward – .add_skill_xp_to_hero Steward #
  • Taktik – kampanye.Tambah_skill_xp_To_hero Tactics #
  • Mbuwang – kampanye.add_skill_xp_to_hero mbuwang #
  • Perdagangan – kampanye.add_skill_xp_to_hero Perdagangan #
  • Loro tangan – kampanye.add_skill_xp_to_hero twowned #

Komando kampanye

Prentah Konsol iki bakal mengaruhi nggoleki, diplomasi tingkat kampanye, lan perang.

  • Dhaptar Pencarian Aktif: kampanye.
  • Rampungake Quest Ngarep: kampanye.lengkap_active_quest
  • Cancelake Accass Accass: kampanye.Cacahe_Active_quest
  • Bocah bocah (yen ora omah-omah, bakal wedok karo wong liya): kampanye.Conceive_child
  • Adopsi Pahlawan AI minangka anak pamuter: kampanye.Adopt_hero [heroname]
  • Meksa rong fraksi kanggo nyatakake perang: .Development_war_war [Faction1] [Faction2]
  • Meksa kabeh fraksi kanggo nyatakake perang: kampanye.start_world_war
  • Meksa rong fraksi kanggo nyatakake katentreman: kampanye.Developmente_peace [Faction1] [Faction2]
  • Nggawe tentrem antarane kabeh fraksi utama: kampanye.Start_Player_vs_World_truce
  • Force Ai Pahlawan supaya pindhah menyang pemukiman: kampanye.AI_Goto_SetTlement [Heroname] [Settlementment]
  • Pahlawan Ai kanggo nyerang pemukiman: kampanye.AI_SIEGE_SetTlement [Heroname] [Settlementment]
  • Force Ai Pahlawan kanggo nggoleki lan nyerang liyane: kampanye.AI_attack_Party [AttackerHeroname] [Heroname]
  • Panggonan ing Pahlawan AI ing pangawal liyane: kampanye.take_hero_prisoner [tokutme] [Captorname]
  • Menehi pemukiman kanggo pamuter: kampanye.Waca_settlement_To_Player [Settlementame]]
  • Setel kemajuan proyek bangunan ing pamukiman: kampanye.add_progress_to_current_building [0-100]

Kabeh printah konsol

Ing ngisor iki prentah console ditemokake nganti saiki karo modder – kita durung nyoba kabeh, nanging.