GTA San Andreas Cidra Pc, PS4, PS5, Xbox One lan Xbox Serion X, GTA San Andreas Cidra lan Kode | Pcgamesn

GTA San Andreas Cidra lan Kode

Kanggo ngaktifake sembarang ngapusi ing GTA San Andreas, ketik huruf kaya sing ditampilake ing Cidra ing keyboard nalika sembarang wektu nalika game kasebut ora dibatalake.

GTA San Andreas Cidra Kanggo PC, PS4, PS5, Xbox One lan Xbox Series X

GTA San Andreas Cidra Kanggo PC, PS4, PS5, Xbox One lan Xbox Series X

Gta san andreas isih dadi salah sawijining game sing paling populer. Bubar Game Rockstar ngeculake versi game ing PC lan konsol kanthi edition definitif. . Kanthi jas grafis sing seger, San Andreas bali, lan dheweke akeh fitur kasebut ora owah karo Remastered, kalebu Cidra. Yen sampeyan lagi nggolek pengeling-eling sawetara pengeling-eling kanthi nggunakake tank utawa mabur ing jetpack, mula kita wis dijamin. Mangkene kabeh cidra kanggo gta san andreas.

Gta san andreas pc Cidra

Cidra ing-game iki minangka mekanik sing populer maneh sajrone ngeculake San Andreas, amarga ditindakake dening Rockstar sajrone dina San Andreas. Sampeyan mung kudu nggunakake cidra iki yaiku ngetik prompt menyang konsol ing game, lan cheat bakal langsung aktif.

  • Hesoyam – kesehatan, waja, dhuwit, uga bakal ndandani mobil
  • BaguVix – kesehatan tanpa wates
  • Cvwkxam – Oksigen tanpa wates
  • Lxgiwyl – Setel Senjata 1
  • Profesional – Setel Senjata 2
  • Uzumymw – Senjata nyetel 3
  • Sticklikglue – Penanganan kendharaan sing sampurna
  • Anoseonglass – mode adrenalin
  • Fullclip – Ammo tanpa wates, ora ana maneh
  • Turnuptheheat – Nambah level sing dikarepake 2
  • Turndowntheheat – Tingkat sing dipengini sing dipengini
  • BTCDBCB
  • Buffmeup – Badan otot
  • Kvgyzqk – awak kurus
  • Aezakmi – Pateni level sing dikarepake
  • Bringiton – enem lintang sing dikarepake
  • Wajibme – Ngormati maksimal
  • Helloladies – Pinjaman jinis maksimal
  • – stamina maksimal
  • ProfessionalKiller
  • Naturaltalent – Ngoptimalake kabeh katrampilan kendharaan
  • Speeditup – gerakan cepet
  • Slowitdown – Gerakan alon
  • Ajlojyqy – Wong-wong nyerang saben liyane karo Klub Golf
  • Bagowpg – Gawe Bounty ing sirah sampeyan
  • Foooxft – wong mlaku nyerang sampeyan
  • Sugeng rawuh – Kills CJ
  • Bluesuedeshoes – Kabeh wong Elvis
  • Bgluawml – Wong-wong nyerang saben liyane kanthi peluncur roket
  • Lifesabeach
  • Munghomanynowed – Mode Anggota Geng
  • Bifbuzz – Kontrol gang
  • Ninjatown – Tema Ninja
  • Bekknqv – Wanita ngobrol karo sampeyan
  • – Langsung Langsung
  • Stateofemergency – mode Riot
  • CrazyTown
  • Sjmahpe – Ndhaptar sapa sing seneng karo anggota geng
  • CPKTNWT – jotosan kabeh mobil
  • Wheelsonlylylyly – Mobil sing ora katon
  • Zeivg – kabeh lampu lalu lintas ijo
  • Ylteicz – pembalap agresif
  • Llqpfbn – Kabeh mobil dadi jambon
  • Iowlac
  • Kabeh wong – Kabeh mobil murah
  • Twoisrich – Kabeh mobil cepet
  • Chittychittyang – Mobil mabur
  • Flyingfish – kapal mabur
  • Jcnruad – Mobil jotosan karo karusakan minimal
  • Speedfreak – Kabeh mobil duwe nitrous
  • BubbleCars – gravitasi mobil rembulan
  • – Tujuan gratis ing mobil
  • – Suda lalu lintas
  • Rocketman – Jetpack Spawn
  • IWPRTON – Rhwn Badhak (Tank)
  • Aiypwzqp – Parachute kurs
  • Oldspeeddemon
  • Jqntdmh – Rancher Spawn
  • Vrockpokey – racawn racawn
  • Vpjtqwv – racawn racawn
  • Where – romero romero
  • Celebritystatus – spawn ngandika
  • Kaluhur – Trashmaster spawn
  • Rzhsuew – caddy spawn
  • Jumpjet – hydra spawn
  • – Spawn Vortex hovercraft
  • Ohdude – Hunter Spawn
  • Papatwelfun – Quah Quada
  • Amomhrer – Truk tanker Spawn
  • Itallbull
  • FlyingTostunt – pesawat stunt spawn
  • Monstermash – monster spawn
  • Fvtmnbz – kendaraan negara
  • Bmtpwhr – kendaraan negara lan wong
  • Pleaswarm – Cuaca cerah
  • Toodamnhot – Cuaca sing Sunny
  • Alnfmzo – Cuaca Overcast
  • Cfvfgmj – Cuaca Foggy
  • Ysohnul – jam luwih cepet
  • Nightprowler
  • Ofviac – Langit Oranye
  • Scottishsummer
  • Cwjxuoc – Sandstorm

GTA San Andreas Cidra lan Kode

CJ lagi mlaku saka mobil abang kanthi bedhil ing tangane ing Gta San Andreas

Nggolek Cidra GTA San Andreas? Kanthi remasters sing mentas dibebasake Toko Rockstar Digital, wektu kanggo bali menyang Grove Street, Reunite karo kru CJ, lan njupuk kutha maneh. Yen sampeyan pengin eksprimen, kerang kerang sampeyan karo cidra gta san andreas iki, sanajan ana liyane. Sampeyan bisa uga, umpamane, kabeh wong menyang Impersonator Elvis Presley sadurunge menehi peluncur roket lan driji pemicu gatal.

Iku ora mung lurung-lurung ing San Andreas ing ngendi sampeyan bisa nyebabake tangki katon ora ana sing nggunakake Cidra. . Kita uga duwe pilihan trilogi GTA paling apik kanggo nyandhet kabeh telung game tinimbang nggoleki kabeh dhaptar kanggo nemokake kode sing dikarepake.

Mung priksa manawa sampeyan Simpen game Sadurunge mlebu kode cheat, lan aja ngirit file simpen sawise ngaktifake ngapusi. Ana kasempatan yen sampeyan bisa ngrusak file simpen sampeyan, lan ora ana sing pengin kedadeyan.

Cara ngaktifake GTA San Andreas Cidra

Kanggo ngaktifake sembarang ngapusi ing GTA San Andreas, ketik huruf kaya sing ditampilake ing Cidra ing keyboard nalika sembarang wektu nalika game kasebut ora dibatalake.

GTA San Andreas Cidra

Mangkene sawetara cidra GTA San Andreas paling apik:

Senjata Cidra

  • Setel Senjata # 1 (Thug) – lxgiwyl
  • Setel Senjata # 2 (Profesional) – profesionalkit
  • – uzumymw

Kesehatan, Armor, Dhuwit, Barang, lan Ammo Cidra

  • Kesehatan lengkap, waja lengkap, lan $ 250K – hesoyam
  • Kesehatan Tanpa wates – Baguvix
  • Mode adrenalin – Anoseonglass
  • Ammo tanpa wates (ora perlu maneh) – Fullclip
  • Duwe parachute – aiypwzqp

Watak stats Cidra

  • Ngormati maksimal – Wahat
  • Stamina maksimal – vkypqcf
  • Skill Senjata maksimum – Profesoritas
  • Skill Kendaraan maksimal – naturaltalent
  • Otot maksimal – Buffmeup
  • Cepet dadi kurus
  • – BTCDBCB

Tingkat sing dikarepake Cidra

  • Nambah level sing dikarepake dening rong lintang – Turnuptheheat
  • Mbusak tingkat sing dikarepake – Turndowntheheat
  • Aja entuk level sing dikarepake – aezakmi
  • Tingkat pengarepan maksimal (enem lintang) – Bringe

Spawning Vehicles Cidra

  • Tank (badhak) – Aiwprton
  • Sedhaptar Banger getih – Oldspeeddemon
  • Spawn aRancher – jqntdmh
  • Spawn a racecar – vrockpokey utawa vpjtqwv
  • Spawn a Hearse (Romero)
  • Spawn a limo – celebritystatus
  • Srengenge dadi trashmaster – Truggernime
  • Spawn a golf caddy – rzhsuew
  • Spawn a hydra – Jumpjet
  • Spawn a hovercraft – kggdkp
  • Spawn a Hunter – ohdude
  • Spawn a Quad – papatweelfun
  • Ngepetake truk tanker
  • Dijupuk Dozer – Itallbull
  • Ngembangake pesawat stunt – FlyingTostunt
  • Nyambung monster

Cidra kendaraan liyane

  • Gratis target nalika nyopir – Ouiqdmw
  • Jotosan kabeh mobil – cpktnwt
  • Kabeh mobil ireng – iowdlac
  • Kabeh wong nyopir mobil cepet – TwoSisrich
  • Kabeh wong nyopir kendaraan negara – fvtmnbz
  • Nggawe mobil ora katon – whelsonlylyly
  • Nangani apik – StickLEGLue
  • Kabeh lampu lalu lintas ijo – Zeiivg
  • Kabeh driver agresif – ylteicz
  • Boat mabur – Flyingfish
  • Mobil mabur – Chittychittyang
  • Kabeh mobil duwe nitrous – Speedfreak
  • Kabeh mobil ngawang nalika tekan – Bubblecars
  • Suda lalu lintas – Ghousworm

Cuaca lan Cidra

Cidra Sekalaisten

  • Nyepetake gamelan – Speeditup
  • Alon urutane critane – Slowitdown
  • Duwe hadiah ing sirah sampeyan
  • Recruit npc. – sjmahpe
  • Recruit npc. Dheweke bakal duwe peluncur roket – Rocketmayhem
  • Geng ngontrol dalan-dalan – bifbuzz
  • – ajlojyqy
  • Menehi peluncur roket pejalan roket, lan bakal nyerang saben liyane – Bgluawml
  • Mode Riot – Stateofemermentency
  • Kabeh npcs minangka anggota geng – Lawang
  • Kabeh NPC yaiku Elvis Impersonators – BluesuDeshoes
  • Kabeh NPCs minangka Ninjas – Ninjatown
  • CJ, kabeh NPC, lan kabeh kendharaan dadi tema negara – bmtpwhr
  • Kabeh wong nganggo sandhangan pantai – lifesabeach
  • Kabeh wong nganggo gaman badut – CrazyTown
  • Lengen saben wong nganggo gaman – FOOOXFT
  • – sugeng sugeng
  • Gedhe BMX Bunny Hop – cjphonehome
  • Langsung luwih dhuwur – Kangaroo

Kanthi kabeh gta san andreas cidra iki, sampeyan saiki duwe kebebasan kanggo nanggung huru-hara sing ana ing pikiran sing bengkok. Dadi, yen sampeyan pengin nyebarake karnaan menyang liyane Los Santos, priksa GTA 5 GTA 5 sing paling apik. Minangka ngapusi, luwih ngerti, ora diidini ing GTA kanthi online, paling ora bisa nuduhake sawetara tips babagan golek dhuwit ing GTA online lan Pandhuan ing mobil podium online saiki lan mobil GTA 5 saiki.

Dave Irwin Dave minangka sebagian sing peteng utawa pamburu monster mundhak, lan yen ora main game kaya Street Fighter 6, sampeyan bakal nemokake mungsuh ing Diablo 4, ing Starfield lan The Starfield World World of Baldur’s Gate 3.

. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.