GTA Online 21 Patch Cathet: GROTTI CATETAN, GTA $ & RP BONUS, More – Charlie Intel, GTA Andreas Mercenaries Mobil & Plaring Anyar

Pandhuan Game

Stinger Gretti diterangake minangka mobil olahraga 2 lawang akeh inspirasi dening Chevrolet Corvette C3, sing digunakake kanggo $ 850,000 ing Motorsport legendaris nanging ora kasedhiya maneh kanggo tuku.

GTA Online 21 Patch Cathetan: Grotti Stinger, GTA $ & RP BONUSUS, luwih

Cathetan tembelan online gta online

Game Rockstar

Sawise kasenengan saka acara ulang taun kaping 10 GTA 5, server online GTA katon normal. Mangkene kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan nganyari online GTA online iki, kalebu bonus anyar, diskon, lan liya-liyane.

Saben minggu, Rockstar ngeculake nganyari mingguan anyar ing GTA kanthi online, sing nggawa hadiah sing apik, lan mesthi menehi hadiah sing apik, kalebu kendharaan podium anyar ing Casino Diamond anyar ing Mobil Mobil LS.

Artikel terus sawise ad

Mangkene fitur anyar sing game Rockstar ing tanggal 21 September GTA online nganyari, sing bakal kasedhiya nganti 27 September, saka ganjaran podium Casino berlian menyang pameran Autos Autos lan pameran Simeon.

Artikel terus sawise ad

  • Kendaraan podium
  • Autos Tool Autos
  • Kendaraan Motorsport Premium Deluxe
  • GTA $ & RP lan bonus
  • Diskon minggu gta online

Gta online September 21 Patch Cathetan

Kendaraan Pudha Posium Intan Casino: Grotti Stinger

Grotti stinger ing gta online

The Grotti Stinger minangka kendharaan podium mingguan anyar ing casino berlian.

Bebungah utama ing Wheel Casino Berlian Berlian GTA online minggu iki yaiku Stetti Stinger, sing bisa dadi sampeyan kanthi gratis yen sampeyan ndharat hadiah kendharaan sajrone salah sawijining spin gratis minggu iki.

Artikel terus sawise ad

Stinger Gretti diterangake minangka mobil olahraga 2 lawang akeh inspirasi dening Chevrolet Corvette C3, sing digunakake kanggo $ 850,000 ing Motorsport legendaris nanging ora kasedhiya maneh kanggo tuku.

Kendaraan Pamaraan Mewah Mewah: Annus RB-7B & Progen Tyrus

Annis RB-7B ing GTA Online

Minggu iki, Pameran Autos Mewah Bakal Nampilake Loro saka Mobil Terakhir Paling Cepet ing GTA Online.

Sampeyan bisa tekan kamar pertengahan autos mewah lan tuku rong mobil balap paling cepet ing game: The Annis rb-7b, Mobil 2 lawang sing adhedhasar macem-macem mobil balap kanthi sabang kaya Nissan R390, Mazda 787B, lan Aquila CR1; utawa ing Progen Tyrus, Mobil 2 lawang sing diilhami banget dening McLaren F1 GTR longtail, Saleen S7r, lan Mosler MT900R.

Langganan newsletter kita kanggo nganyari paling anyar babagan ePports, game lan liya-liyane.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

Kendaraan Motorsport Premium: Simeon Showroom

Komet pfister ing gta online

Pemain bisa pindhah menyang pameran Simeon lan entuk komet pfister klasik.

Minggu iki, sing ngunjungi Pameran Simeon bakal bisa nemokake limang mobil diskon anyar. Kajaba iku, sampeyan bisa nyoba-drive sadurunge mutusake sing kudu dituku. Mangkene kabeh kendaraan sing kasedhiya ing ruang pertengahan Motorsport Premium Delux minggu iki:

GTA $ & RP BONUSUS

Awis online gta

Awis yaiku kabeh ing GTA kanthi online, lan sampeyan kudu tuku properti lan kendaraan.

Acara, diskon, lan promosi wis dianyari maneh. Pemain malah bisa entuk kesempatan penghasilan tambahan lan RP bonus sawise nggawe GTA online minggu iki.

3x GTA $ & RP

  • Karya Taksi
  • Ls mobil ketemu balapan

2x GTA $ & Rp

  • Overtime Rame
  • Toko Otomatis / Kontrak
  • Pakaryan Klien / Layanan Auto
  • Ekspor eksotis

Diskon online GTA

Kantor Eksekutif GTA Online

.

Pemain online GTA bakal nemokake diskon minggu iki, kanthi game game kanggo entuk kanggo fraksi rega. Diskon kasebut bakal tetep kasedhiya nganti akhir minggu, supaya sampeyan bakal pengin cepet-cepet sadurunge entek.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

Mangkene diskon paling anyar ing GTA Online:

  • 50% mati
    • Dinka Jester
    • Los Santos Car Ketemu Toko Merch
    • Grotti Brioso 300
    • Bf weevil
    • Benefactor Stirling GT
    • Vapid clique
    • Konversi kendaraan Benny
    • Broadway Kelas
    • Pogen Tyrus

    Sing ditindakake nganti gta online patch nganyari, sing bakal Tiba tanggal 27 September 2023, Dadi mriksa maneh kanggo kabeh bonus lan diskon paling anyar.

    Kanggo konten GTA luwih, priksa manawa tuntunan sing larang regane lan gunakake liyane sing wis kita lakoni kanggo sampeyan:

    Pandhuan Game

    Uh oh! Sampeyan wis tekan bagean hard drive hard drive ing endi kabar nyata!

    GTA Online: San Andreas Mercenaries New Cars & Planes

    Kabeh Mobil & Kendaraan anyar ing GTA online San Andreas Mercenaries

    Minangka bagean saka Gta online San Andreas Mercenaries, Rockstar wis ngeculake 7 mobil lan pesawat anyar, uga digawe 4 kendaraan sing diwatesi sadurunge tambahan kanggo katalog kendaraan. Mangkene kabeh kendharaan anyar lan bali ing paling anyar Gta nganyari.

    Gta 5 online san andreas mercenaries mobil & pesawat anyar

    Grotti iti gto stinger tt Mobil Olahraga $ 2,380,000 – Kanthi upgrade HSW (eksklusif kanggo Seri PS5 lan XBOX Series X | s) lan IMAN Tech.

    Maibatsu Monstrociti Off-Road $ 1,485,000 – Kanthi upgrade HSW (eksklusif kanggo Seri PS5 lan XBOX Series X | S) lan IMAN Tech. Sampeyan uga gratis kanggo GTA + pelanggan.

    Tekan Walton L35 Off-Road kanggo $ 1,670,000.

    Tumindak vapid, mobil anyar liyane ing GTA online San Andreas Mercenaries

    Raksasa vapid Off-Road kanggo $ 1,873,000.

    Wagon Vapid Mobil otot kanggo $ 1,205,000.

    F-160 Raiju Jet tegak tempis sing siji kanggo $ 6,855,000.000.

    Mammoth Streamer216 Plancong Propeller Senjata kaping papat kanggo $ 2,238,000

    Mobil bali maneh GTA

    Weeny Issi Rally SUV $ 1,835,000 – Kanthi upgrade upgrade HSW (eksklusif kanggo Seri PS5 lan XBOX Seri X | S).

    Toundra Panthere Mobil olahraga $ 2,170,000.

    Karin Hotring Everon, salah sawijining mobil anyar ing GTA Online San Andreas Mercenaries

    Mobil olahraga kanggo $ 1,790,000.

    Willard Eudora .

    San Andreas Mercenaries Update GTA Online Mammoth Avenger

    Avenger Mammoth Buta saiki bisa tuku tanpa kudu duwe fasilitas kanggo omah. Iki bisa disimpen ing njero hangar tinimbang. Kajaba iku thrusher bisa disimpen ing avenger lan njaluk minangka kendaraan dhukungan nalika ing freemode.

    Nalika pilihan kendharaan rada paletry lan nguciwani menyang pangkalan pamuter, kudu nyatet yen netes drip feed feed Pambuka babagan kendaraan ing nganyari DLC sajrone pirang-pirang wulan. Dadi, kita bakal bisa ndeleng akeh liyane, kalebu Buffalo Evx lan varian helikopter CONADA sing gaman, miturut data pertambangan lan bocor.

    Yaiku kabeh kendharaan anyar, loro-lorone mobil lan pesawat, teka Gta online San Andreas Mercenaries. Ing tangan liyane, apa sing bisa ngganggu pemain yaiku ngilangi meh 200 kendaraan kanggo tuku saka macem-macem toko ing game .