GTA 5 Cidra | Kabeh kode ngapusi kanggo GTA V ing PC, Xbox, PS4 lan PS5 | Times, dhaptar kabeh kode ngapusi mobil GTA 5 kanggo PC

Dhaptar kabeh GTA 5 cheat cheat codes kanggo PC

Kode cheat iki dadi pokok francais GTA, kanthi akeh pemain sing nggunakake dheweke seneng-seneng ing jagad mbukak lan liwat misi. GTA 5, entri paling anyar ing waralaba, uga duwe dhaptar ekstensif kode ngapusi sing bisa digunakake para pemain.

GTA 5 Cidra: Dhaptar lengkap kode kanggo Xbox, PS4, PS5 lan PC

Duwe luwih nyenengake karo kode cheat GTA 5 iki ing Xbox, PC, PS4 lan PS5.

Diterbitake: Kamis, 14 September 2023 ing 11:40 am

Muter Grand Theft Auto V maneh nalika sampeyan ngenteni GTA 6? Sampeyan bisa uga pengin nyoba sawetara cidra kanggo mbuwang playasan paling anyar.

GTA 5 Cidra sing paling apik nyebabake mayer ing Andreas: Kita lagi ngomong invincibility, peluru bledosan lan kemampuan kanggo ngasilake jumlah kendharaan kanthi cepet.

Kita entuk kabeh cidra sing sampeyan butuhake ing kene.

. Temokake rincian babagan cara ngaktifake Cidra ing game kasebut, uga.

Maca kanggo njaluk kabeh cidra 5 sampeyan kanggo PC, PS3, PS4, PS5, Xbox 360, Xbox One lan Xbox Symbox S / X lan kanggo ngerteni cara nggunakake ing saben konsol.

Sawise dicampur karo sawetara kode ngapusi, kenapa ora priksa manawa gta rp utawa nginstal sawetara mods kanggo njaluk tsunami ngantem amarga sampeyan udan njeblug, utawa njelajah sawetara saka game sing paling apik kaya Grand Theft Auto.

GTA 5 COVER COVER

Yen sampeyan cepet-cepet, iki minangka tampilan cepet ing cidra GTA 5 paling apik kanggo nutupi kabutuhan umum sampeyan. Cidra kasebut bakal nggawe manawa sampeyan ora ngupayakake kesehatan, ammo, waja utawa gaman, lan bisa njaga pulisi peksky nalika dheweke ngilangi setengah populasi los santos – utawa malah bakal ngeculake sampeyan, mung kanggo mbuktekake sampeyan ora bisa diblokir.

Kanggo langkah sing apik, kita wis nyakup kode ngapusi parachute – amarga sampeyan ora tau ngerti yen sampeyan butuh!

Platform endi wae sing sampeyan tundhuk, nggawa telpon banjur ketik nomer dhaptar sing dipilih. Iki sing sampeyan pengin ngerti babagan:

  • 1-999-887-853 [1-999-kura] – Kesehatan lan waja
  • 1-999-866-587 [1-999-Toolup] – Gaman lan ammo ngapusi
  • 1-999-3844-8483 [1-999-fugitive] – mundhakaken level sing pengin
  • 1-999-52999999999999999999999-Lawyerup] – Tingkat sing paling dikarepake
  • 1-999-759-3483 [1-999-skydive] – Parachute cheat

Macet ing papan sing ketat? Iki uga sawetara sing migunani kanggo video:

  • 1-999-723-4348 [1-999-Raspapgt] – Spawn mobil olahraga
  • 1-999-762-538 [1-999-rocket] – Spawn a motor
  • 1-999-2899-633 [1-999-Buzzoff] – Spawn a Helikopter
  • 1-999-332-3393 [1-999 – deadeye] – Entuk Tujuan Motion Slow
  • 1-999-7246-545-537 [1-999-Painkiller] – Dadi ora bisa dikalahake

Sampeyan bisa nemokake saben GTA 5 kode ngapusi sampeyan bisa mbayangake ing ngisor iki yen ora bisa dipotong kanggo sampeyan.

Mlumpat menyang:

  • Cara nggunakake kode cheat GTA 5
  • GTA 5 Kode cheat ing Xbox 360, Xbox One lan Xbox Series X / S
  • GTA 5 Kode cheat ing PC
  • GTA 5 Kode cheat ing PS3, PS4 lan PS5
  • Ana gta 5 dhuwit ngapusi?

Kanthi ngetik rincian, sampeyan setuju karo Sarat lan Ketentuan lan Kebijakan Privasi Kita. Sampeyan bisa langganan kapan wae.

Cara nggunakake kode cheat GTA 5

Nalika umume game GTA kanthi ngidini sampeyan ngetik kode ngapusi nalika karakter sampeyan mlaku-mlaku, GTA 5 duwe sawetara ide sing beda kanggo nyampur formula kasebut. Gumantung ing platform sing sampeyan muter, Mangkene cara nggunakake kode cheat GTA 5:

  • Ing XBOX, PC utawa PlayStation, Input kode ing pengontrol sampeyan ing sembarang wektu nalika sampeyan ngumbara ing jagad game.
  • Ing PC, sampeyan bisa menet tombol siji keyboard (¬ ing UK utawa ~ ing AS) banjur ketik kode ngapusi ing keyboard sampeyan.
  • On Xbox, PC utawa PlayStation, sampeyan uga bisa ngetik kode ngapusi ing telpon game. Penet ing D-Pad kanggo nggawa telpon, banjur ketik kode khusus.
    • Aktifake Ireng Cellphone Ngapusi kanthi nelpon 1-999-367-3767, umpamane. Iki bakal nyebabake jeblugan acak kanggo kedadeyan ing endi wae, ngganti warna telpon, lan nggawe sentuhan luwih gedhe tinimbang normal.

    GTA 5 Kode ngapusi Xbox

    Yen sampeyan pengin nggunakake kode cheat GTA ing Xbox 360, Xbox One, Xbox Serion X utawa Xbox Serion S, kene kabeh kombinasi tombol sing dibutuhake kanggo ngaktifake gta 5.

    • Kasedhiya: Bener, nengen, kiwa, tengen, rb, tengen, kiwa, a, y
    • Kesehatan maksimal lanArmor: B, lb, y, rt, a, x, b, bener, x, lb, lb, lb
    • : Rb, rb, b, rt, kiwa, tengen, kiwa, tengen, kiwa, tengen
    • : Rb, rb, b, rt, tengen, kiwa, tengen, kiwa, tengen, kiwa
    • Cepet: Y, kiwa, tengen, tengen, lt, lb, x
    • Cepet nglangi: Kiwa kiwa lb nengen tengen rt kiwa lt tengen
    • Kemampuan Recharge: A, a, x, rb, lb, a, tengen, kiwa, a
    • Menehi parachute: Kiwa, tengen, lb, rb, rb, rt, kiwa, kiwa, tengen, lb
    • Skyfall: Lb, lt, rb, rt, kiwa, tengen, kiwa, tengen, lb, rb, rt, kiwa, tengen, kiwa, tengen
    • NjeblugMEEE: Bener, kiwa, a, y, rb, b, b, b, lt
    • Peluru Letup: Bener, x, a, kiwa, rb, rt, kiwa, tengen, tengen, lb, lb
    • Peluru nyala: Lb, rb, x, rb, kiwa, rt, rb, kiwa, x, tengen, lb
    • Gerakan alonTujuan: X, lt, rb, y, kiwa, x, lt, tengen, a
    • Mode mabuk: Y, tengen, tengen, kiwa, tengen, x, b, kiwa
    • Gaman: Y, rt, kiwa, lb, a, bener, y, mudhun, x, lb, lb
    • Langsung Super: Ngiwa, kiwa, Ya, Ya, Nengen, Kiri, Kanan, X, RB, RT
    • Gravitasi rembulan: Kiwa, kiwa, lb, rb, lb, tengen, kiwa, lb, kiwa
    • Ngganti cuaca: RT, A, LB, LB, lt, lt, lt, x
    • Mobil Slidey: Y, rb, rb, kiwa, rb, lb, rt, lb
    • Gerakan alon: Y, kiwa, tengen, tengen, x, rt, rb
    • SPAWANBuzzard: B, b, lb, b, b, b, lb, lt, rb, y, b, y
    • Komet spawn: Rb, b, rt, bener, lb, lt, a, a, x, rb
    • Spawn Sanchez: B, A, lb, b, b, lb, b, rb, rt, lt, lb, lb
    • Trashmaster spawn: B, rb, b, rb, kiwa, kiwa, rb, lb, b, bener
    • SPAWANLimo: RT, tengen, lt, kiwa, kiwa, rb, lb, b, bener
    • SPAWANPesawat stunt: B, bener, lb, kiwa, rb, lb, lb, kiwa, kiwa, a, y
    • Spawn Caddy: B, lb, kiwa, rb, lt, a, rb, lb, b, a
    • Spawn cepet GT: RT, lb, b, bener, lb, rb, nengen, kiwa, b, rt
    • Dusing Spawn: Bener, kiwa, rb, rb, rb, kiwa, y, y, a, b, lb, lb
    • Plancongan PCJ600: Rb, tengen, kiwa, tengen, rt, kiwa, tengen, x, tengen, lb, lb, lb
    • Spawn bmx: Ngiwa, kiwa, tengen, tengen, kiwa, tengen, x, b, y, rb, rt

    Waca liyane:

    • Dhaptar Kode Cheat GTA Wakil Kutha
    • Dhaptar Kode GTA San Andreas Cheat
    • Dhaptar Kode GTA GTA 3
    • Dhaptar Kode GTA 4 GTA
    • Mobil paling cepet ing GTA 5 – Cara njaluk
    • Aktor GTA 5 – Cast lengkap

    GTA 5 Pc Cheat cheat Kode

    Sampeyan mung kudu ngetik tembung kanggo nggunakake kode ngapusi GTA 5 ing PC. Yen sampeyan lagi main game ing Steam, Toko Games Epik utawa Peluncur Rockstar, iki tembung sing ditakoni.

    • Mode direktur Jresal
    • Langsung Super Hoptoit
    • Peluru nyala Incendiary
    • Nyerang Melee Hothands
    • Bullet Letup HIGHEX
    • Menehi parachute Skydive
    • Gravitasi rembulan Scater
    • Mode mabuk Omben-omben
    • Kemampuan Recharge POWERUP
    • Alon
    • Skyfall Skyfall
    • Spawn bmx Bandit
    • Komet spawn Komet
    • Motosikal PCJ-600 Roket
    • Spawn Bike Drestasi Sanchez Offroad
    • Spawn Rapid GT Rapidgt
    • Spawn Limo Vinewood
    • Trashmaster spawn Dijupuk
    • Spawn Helikopter serangan buzzard Buzzoff
    • Plancongan Stunting Spawn Barnstorm
    • Gerakan alon-alon ngarahake (ketik kaping 3 kanggo lengkap) Deadeye
    • Kasedhiya Painkiller
    • Alon urutane critane Alon
    • Kesehatan & Armor Max Kura-kura
    • Cepet CATETAN
    • Cepet nglangi GetGills
    • Tingkat Wanted Wanted Fugitive
    • Tingkat sing dikarepake Pengacara
    • Ngganti cuaca Makeitrain
    • Mobil lunyu Salju salju

    GTA 5 Kode ngapusi PlayStation

    Lan yen sampeyan pengin mbengkongake aturan ing PS3, PS4 utawa PS5, Kode GTA 5 cheat iki bakal nuduhake sampeyan carane nindakake.

    • Kasedhiya: Bener, x, tengen, kiwa, tengen, r1, tengen, kiwa, x, segitiga
    • Kesehatan lan waja: Circle, L1, Triangle, R2, X, Square, Bunder, Kanan, Square, L1, L1, L1
    • Menehi gaman: Triangle, R2, kiwa, L1, x, tengen, segitiga, mudhun, alun, l1, l1, l1
    • Langsung Super: Ngiwa, kiwa, segitiga, segitiga, tengen, tengen, kiwa, tengen, alun, r1, r2
    • Gravitasi rembulan: Kiwa, kiwa, l1, r1, l1, tengen, kiwa, l1, kiwa
    • Tingkat Wanted Wanted
    • Tingkat sing dikarepake: R1, R1, bunder, R2, tengen, kiwa, tengen, kiwa, tengen, kiwa
    • Cepet: Triangle, kiwa, tengen, tengen, L2, L1, Square
    • Cepet nglangi: Kiwa, kiwa, l1, tengen, tengen, R2, kiwa, l2, bener
    • Kemampuan Recharge: X, x, alun, r1, l1, x, tengen, kiwa, x
    • Menehi parachute: Kiwa, tengen, L1, L2, R2, R2, R2, kiwa, kiwa, tengen, L1
    • Serangan Melee Letupan: Nengen, kiwa, x, segitiga, r1, bunder, bunder, bunder, l2
    • Bang Bang (Peluru njeblug): bener, alun, x, kiwa, r1, r2, kiwa, tengen, tengen, l1, l1, l1
    • Peluru nyala: L1, R1, alun-alun, R1, kiwa, R2, R1, kiwa, alun, bener, l1, L1, L1, L1, L1, L1, L1, L1, L1, L1
    • Gerakan alonTujuan: Alun, l2, r1, segitiga, kiwa, alun, l2, bener, x
    • Mode mabuk: Triangle, tengen, tengen, kiwa, tengen, alun, bunder, kiwa
    • Mobil Slidey: Triangle, R1, R1, kiwa, R1, L1, R2, L1
    • Gerakan alon: Triangle, kiwa, tengen, tengen, alun, R2, R1
    • Spawn Helikopter serangan buzzard: Bunder, bunder, l1, bunder, bunder, bunder, l1, l2, r1, triangle, bunder, segitiga
    • Komet spawn: R1, bunder, R2, tengen, L1, L2, X, X, Square, R1
    • Spawn Sanchez: Bunder, x, l1, bunder, bunder, l1, bunder, r1, r2, l2, l1, l1
    • Trashmaster spawn: Bunder, r1, bunder, r1, kiwa, kiwa, r1, l1, bunder
    • Spawn Limo: R2, tengen, L2, kiwa, kiwa, R1, L1, Bunder, tengen
    • Stunt Spawn Plane: Bunder, bener, l1, l2, kiwa, R1, L1, L1, kiwa, kiwa, x, segitiga
    • SPAWANCaddy: Bunder, l1, kiwa, r1, l2, x, r1, l1, bunder, x
    • Spawn Rapid GT: R2, l1, bunder, bener, l1, r1, tengen, kiwa, bunder, r2
    • Dusing Spawn
    • Spawn PCJ-600: Motorcler1, tengen, kiwa, tengen, R2, kiwa, tengen, kothak, sisih tengen, L2, L1, L1
    • Spawn bmx: Kiwa, kiwa, tengen, tengen, kiwa, tengen, alun, persegi, bunder, segitiga, r1, r2

    Ana gta 5 dhuwit ngapusi?

    Nope! Ora ana kode sing ngapusi dhuwit ing GTA 5.

    Pengembang saka Rockstar kaya kita seneng-seneng karo mbeling, nanging dheweke ora menehi cara kanggo nggawe ton awis gratis – sing ora ana ing paling ora kaget.

    Iki ditrapake kanggo loro pamuter lan bebarengan, ora ana gta dhuwit kanggo ngapusi. Sampeyan mung kudu nggawe cara lawas kanthi cara lawas.

    Tindakake kita ing Twitter kanggo kabeh update paling anyar.

    Nggolek soko kanggo nonton? Priksa pandhuan TV utawa pandhuan streaming kita.

    Coba Majalah Times Radio Dina iki lan entuk 10 masalah kanggo £ 10, ditambah karo voucer £ 10 John Lewis lan Partners Voucer dikirim menyang omah – Lengganan saiki. Kanggo luwih saka bintang paling gedhe ing TV, ngrungokake wektu radio Times Podcast.

    Dhaptar kabeh GTA 5 cheat cheat codes kanggo PC

    Wiwit wiwitan francais GTA, Rockstar wis nambah seri kode rahasia kanggo saben entri ing waralaba.

    Kode cheat iki dadi pokok francais GTA, kanthi akeh pemain sing nggunakake dheweke seneng-seneng ing jagad mbukak lan liwat misi. GTA 5, entri paling anyar ing waralaba, uga duwe dhaptar ekstensif kode ngapusi sing bisa digunakake para pemain.

    Iki minangka dhaptar kabeh kode cheat mobil ing GTA 5.

    GTA 5 Kode ngapusi mobil kanggo PC

    1) kode: komet

    Kode ngapusi kasebut nyedhiyakake sportscar komet. Komet kasebut minangka kendaraan olahraga loro sing dikenal kanthi cepet lan nangani.

    Catjob mobil bisa diganti kanthi reaktif ngapusi.

    2) Kode: Snowday

    Mobil Slidey ngapusi ndadekake kabeh dalan ing lunyu game kaya es. Kendaraan nangani iki rumit iki, dadi yen pemain pengin tantangan ekstra dheweke bisa nggunakake ngapusi iki nalika nguber.

    3) Kode: SPater

    Gravitasi rembulan ngapusi gravitasi jagad game, nggawe kabeh mobil luwih akeh “ngambang”. Cheat iki mengaruhi penanganan kabeh kendharaan ing game kasebut lan bisa digunakake kanggo stunts.

    4) Kode: Rapidgt

    Ngapusi iki menehi coupe cepet GT ing lokasi pamuter. GT Rapid minangka mobil olahraga liyane sing dikenal kanthi cepet lan nangani. Iki uga loro seater kaya komet.

    Ora ana bedane sing beda karo loro olahraga kasebut.

    5) Kode: Deathcar

    Mobil otot iki bisa ditrapake sawise ngrampungake acara acak sing ana gandhengane. Acara acak kasebut ditindakake ing Sandy Shores ing ngendi pamuter diserang dening rong truk sing kebak gunmen.

    Adipati O’Death minangka mobil otot sing luar biasa kanthi Windows. Kaloro seater uga duwe jalur cahya ing atap bebarengan karo lampu lampu.