GTA 5 Cidra: Cara ngasilake kendharaan lan ngganti efek donya – Pandhuan lokasi online kanthi ireng: Temokake Mobil Langka & More – GTA Boom

GTA LOKERI LOKASI LOKER Pandhuan

Contents

Ora, mobil online GTA ora nggawa menyang mode crita siji pemain, lan kosok balene.

GTA 5 Cidra: Cara ngembangake kendaraan lan ngganti efek jagad

GTA 5 Cidra: Cara ngembangake kendaraan lan ngganti efek jagad

Ikon warta-lambang

Entuk saka A kanggo B luwih nyenengake nalika sampeyan bisa ngluncurake helikopter peluncuran roket sing ora ana.

Kita wis nuduhake sampeyan mods paling apik kanggo GTA V Vehicles. Dadi saiki kita pengin ngandhani carane ngatasi kabeh kendharaan paling apik ing GTA 5 nggunakake cidra iki, kanggo mbantu sampeyan nyetir, njelajah lan umume kabupaten Blaine.

Penting kanggo dicathet manawa cidra GTA 5 iki mung bakal bisa digunakake kanggo Kampanye Tunggal-Player. Yen sampeyan lagi nyusoni lan tips kanggo gta kanthi online, kita duwe tumpukan saran kanggo sampeyan ing kene.

Cidra ing ngisor iki gampang ditindakake. Mung input tombol tombol nalika muter, utawa yen sampeyan ing PC nggawa tombol tilde (~) lan ketik tembung ngapusi.

Utawa, sampeyan bisa nggawa telpon ing game banjur nelpon nomer sing kadhaptar. Saiki kita wis disetel, ayo ngobong karet.

gta_buzzard

Cara ngrebut kabeh kendharaan

Spawn Rapid GT

Mobil olahraga retak lan kendharaan sing apik kanggo yen sampeyan kudu nyalahake dalan gedhe.

  • R2, L1, Bunder, Kanan, L1, R1, Kiri, Kiri, Bunder, R2
  • Xbox One / Xbox 360: RT, lb, b, bener, lb, rb, nengen, kiwa, b, rt
  • PC: Rapidgt
  • Telpon: 1-999-727-4348

Komet spawn

Mobil olahraga liyane sing apik, cocog kanggo cepet yen lima-0 ana ing buntut sampeyan.

  • PS4 / PS3: R1, bunder, r2, bener, l2, l2, x, x, alun, r1
  • Xbox One / Xbox 360: RB, B, RT, Kanan, LB, A, A, X, RB
  • PC: Komet
  • Telpon: 1-999-266-38

Spawn PCJ-600 MotorBike

Cepet lan tangkas lan sepeda olahraga sing apik yen sampeyan pengin dominasi balapan.

  • PS4 / PS3: R1, kiwa, kiwa, tengen, R2, kiwa, tengen, kothak, L2, L1, L1
  • Xbox One / XBOX 360: RB, kiwa, kiwa, tengen, RT, kiwa, tengen, x, bener, lb, lb, lb, lb, lb
  • PC: Rocket
  • Cell Cell: 1-999-762-538

Spawn Sanchez

Ora cepet banget ing dalan gedhe, nanging sepedha rereget iki nyemplungake kabeh.

  • PS4 / PS3: Bunder, X, L1, Bunder, Bunder, L1, Bunder, R1, R2, L1, L1, L1
  • Xbox One / Xbox 360: B, A, LB, B, LB, B, B, RB, RT, LT, LB, LB, LB
  • PC: OFFROAD
  • Cell Cell: 1-999-633-7623

gta_online_bikers_7

Dusing Spawn

Gunakake gta 5 ngapusi yen sampeyan pengin pelayaran sing sepi ing langit.

  • PS4 / PS3: Pas, kiwa, R1, R1, R1, kiwa, segitiga, segitiga, x, bunder, l1, l1
  • Xbox One / Xbox 360: Kanan, Kiri, RB, RB, RB, Kiri, Kiri, Y, Y, A, LB, LB, LB, LB, LB, LB, LB, LB, LB, LB, LB, LB
  • PC: flyspray
  • Telpon: 1-999-359-77729

Mbuwang buzzard nyerang penyakup

Dilengkapi roket lan bedhil mesin, buzzard yaiku nippy lan duwe maneuveritas sing apik.

  • PS4 / PS3: Lingkaran, Bunder, L1, Bunder, Bunder, Bunder, L1, L2, R1, Triangle, Bunder, Triangle
  • Xbox One / Xbox 360: B, B, LB, B, B, B, LB, LT, RB, Y, B, Y
  • PC: Buzzoff
  • Cell Cell: 1-999-289-9633

Plancongan Stunting Spawn

Pengin sinau carane loop-the-loop? Sampeyan butuh GTA ngapusi iki kanggo pesawat stunt.

  • PS4 / PS3: Bunder, Kanan, L1, L2, Kiri, R1, L1, L1, Kiri, Kiri, X, Triangle
  • Xbox One / Xbox 360: B, LT, LB, LT, Kiri, RB, LB, LB, Kiri, Kiri, A, Y
  • PC: Barnstorm
  • Cell Cell: 1-999-2276-78676

Cart Golf Cart

Iku ora mung kanggo kenthel lawas ing dalan kasebut. Nyemprotake cart emas kanggo seneng-seneng.

  • PS4 / PS3: Bunder, L1, Kiri, R1, L2, X, R1, L1, Circle, X
  • Xbox One / Xbox 360: B, LB, Kiri, RB, LT, A, RB, LB, B, A
  • PC: Holein1
  • Cell Cell: 1-999-4653-46-1

Spawn bmx

Sepeda paling apik – gta ngapusi iki kanggo mbuwang bmx.

  • PS4 / PS3: Kiwa, kiwa, tengen, tengen, kiwa, tengen, kothak, bunder, segitiga, r1, r2
  • Xbox One / Xbox 360: Ngiwa, kiwa, tengen, tengen, kiwa, tengen, tengen, x, b, y, rb, rt, rt, rt
  • PC: Bandit
  • Cell Cell: 1-999-226-348

Spawn Limo

Nunggang kaya asshole rockstar lan nggunakake gta 5 ngapusi iki kanggo nyepetake limosin.

  • PS4 / PS3: R2, nengen, L2, kiwa, kiwa, R1, L1, Bunder, tengen
  • Xbox One / Xbox 360: RT, Kanan Lt, Kiri, Kiri, RB, LB, B, Kanan
  • PC: Vineewood
  • Cell Cell: 1-999-846-39663

Trek Sampah Sampah Spawn

Apik kanggo ngalangi dalan lan ramming dadi kendharaan, truk sampah iki bisa uga ngrusak akeh.

  • PS4 / PS3: Bunder, R1, bunder, R1, kiwa, kiwa, R1, L1, Bunder, Bunder
  • Xbox One / Xbox 360: B, RB, B, RB, Kiri, Kiri, RB, LB, B, Bener
  • PC: Dibuwang
  • Cell Cell: 1-999-872-33

gtav_ps4_submarine

Cara Ngadangkan Kendaraan Khusus

Dukun Spawn O Mati

Trevor’s Otot Otot Banget Banget, Buleet, Cepet lan Disgustingly. Angkasa lan mbanting wong liya ing dalan.

  • PC: Pati
  • Telpon: 1-999-3328-4227

Kapal selam kraken

Iki minangka kendharaan sing sampeyan kudu njelajah ing sangisore segara kanggo Treasure Sunken.

Pesawat laut dodo dodo

Ora persis flyer sing dhuwur, nanging dodo paling ora bisa ditemokake ing banyu.

Ngganti efek donya lan cuaca

Ngganti cuaca

GTA 5 cheat iki sampeyan siklus liwat macem-macem cuaca wiwit udan luwih saka gludhug lan liya-liyane.

  • PS4 / PS3: R2, X, L1, L1, L2, L2, L2, Square
  • Xbox One / Xbox 360: RT, A, LB, LB, LT, LT, X
  • PC: Makeitrain
  • Telpon: 1-999-625-348-7246

Ngalami gravitasi sing sithik karo gta 5 ngapusi lan nonton mobil lan wong-wong mabur kaya ing rembulan.

  • PS4 / PS3: Kiwa, kiwa, l1, r1, l1, tengen, kiwa, l1, kiwa
  • Xbox One / Xbox 360: Kiri, Kiri, LB, RB, LB, NUNG NU, Kiri, LB, Kiri
  • PC: Lambang
  • Cell Cell: 1-999-356-2837

Mobil geser

Apa yen saben kendharaan ora ana genggeman? Ora, sampeyan bisa ngerteni nganggo gta 5 iki ngapusi, amarga mobil, truk lan sepedha mabur ing saindenging dalan.

  • PS4 / PS3: Triangle, R1, R1, Kiri, R1, L1, R2, L1
  • Xbox One / Xbox 360: Y, RB, RB, Kiri, RB, LB, RT, LB
  • PC: Salju salju
  • Cell Cell: 1-999-766-9329

Gerakan alon

GTA 5 ngapusi iki bakal alon-alon urutane critane. Sampeyan bisa ngetik nganti kaping telu lan kacepetan wektu kaping papat bakal bali normal.

  • PS4 / PS3: Segitiga, kiwa, tengen, tengen, alun, R2, R1
  • Xbox One / XBOX 360: Y, Kiri, Tengen, Kanan, X, RT, RB
  • PC: Slowmo
  • Cell Cell: 1-999-756-966

Kendaraan spawn gta 5

TailGater

  • Nggunakake “lokasi pungkasan” ing menu online GTA kanggo ngacak lobbies kanggo kendharaan sing dikarepake.
  • Kita nyedhiyakake lokasi peta GTA 5 rinci kanggo Spawns kendharaan sing gampang dilacak.
  • Ngluwihi nyolong, Pemain bisa tuku kendharaan liwat mripat ing browser game, njelajah macem-macem vendor kaya karya motor asli Benny lan Motorsport asli Benny.
  • Yen sampeyan nggoleki pandhuan kanggo golek mobil kanggo Simeon (loro “biasa” mobilon lan uga “panjalukan prioritas dhuwur”) banjur klik ing kene.

Pengin nyetak kendaraan GTA GTA 5 kanthi online? Uga diwaca, amarga kita duwe pandhuan utama (kalebu foto lan lokasi) babagan, lan nalika golek dheweke. Sekeca!

Pisanan, kene sawetara tips umum kanggo mobil spawning ing GTA 5:

  • Yen mobil sing dikepengini ana ing dhaptar Simeon, duwe kesempatan sing luwih apik kanggo spawning. Refresh dhaptar sawise ngenteni sawetara utawa metu GTA kanthi online lan bali.
  • Yen sampeyan nyopir mobil kanthi pabrikan sing padha karo sing dikarepake, iku duwe kesempatan sing luwih apik kanggo spawning.
  • Saka GTA ONINE MENU GTA, yen sampeyan menyang “Pilihan,” “lokasi sing dienggo,” banjur “lokasi pungkasan,” sampeyan bisa lunga saka lobi nganti mobil sing sampeyan pengin.

Kendaraan ing ngisor iki dikenal kanggo spawn ing lokasi sing diterangake ing ngisor iki. Kita uga wis kalebu GTA 5 lokasi peta sing relevan supaya sampeyan kudu disetel!

Cathetan, sampeyan uga bisa tuku mobil ing GTA online (beda kanggo nyolong). Iki bisa ditindakake kanthi mbukak browser internet ing ponsel (mata eyefind) banjur pindhah menyang bagean lelungan lan transportasi. Ing kana, sampeyan bakal nemokake link menyang papat vendor kendaraan sing beda ing game: karya motor asli Benny, Motorsport Sungs Andreas Super lan Warsstock Cache & Carryock Cache & Carryock Cache & Carryock.

Dubsta modda 2

Dubsta Gold Gtav ngarep

Dubsta modda 2 minangka arang banget langka lan mbutuhake tumindak tartamtu kanggo rampung sadurunge bisa dipikolehi. Rujuk artikel iki kanggo pandhuan khusus.

Manut tailator

Tutorial tailgater bakal katon ing parkir golf ing wilayah sing ditampilake ing kene ing peta. Nanging, mung bakal katon yen sampeyan wis nampa pesen teks saka Simeon njaluk sampeyan njaluk.

Lokasi Gta Online Lokasi Tailgater

Canis Bodhi

Gta online canis bodhi

Kanggo nggawe Canis Bodhi Spawn, sampeyan kudu duwe host utawa gabung karo misi sing digawe rockstar “rereget dalan.”Banjur bakal katon ing lokasi sing ditampilake ing peta, ing antarane watu ing dalan.

Lokasi Canis Bodhi GTA Online

Sampeyan uga bisa tuku Canis Bodhi kanthi rega $ 25,000 saka Southernsanandreassuperautos.com.

Canis Mesa

Gta online canis mesa

Kanggo entuk Canis Mesa, duwe pemain liyane nglampahi $ 7,500 kanthi merryweather kanggo ngirim mersidhal sawise sampeyan. Tembak mersidhuk lan nyolong kendharaan nalika katon, lan njupuk menyang toko adat ls.

Imponte Phoenix

Gta online Imponte Phoenix

Goleki Phoenix Imponte ing lokasi sing ditampilake ing peta.

GTA online Imponte Phoenix Lokasi

Kapal Selam

Kapal Selam GTA online

Kapal selam kasebut bakal ana ing banyu ing pojok wilayah sing ditampilake ing peta.

Lokasi kapal selam GTA online

Asea asea

GTA Online Declasse Asea

Sampeyan mung bisa entuk asea declasse minangka watak anyar. Yen sampeyan milih mobil kanggo balapan kanthi nganggo tutorial, pilih asea deschlasse. Sawise balapan rampung, njaga mobil lan terus nganti sampeyan bisa njupuk menyang toko adat ls.

Karin Rebel

Gta online karin rebel

Rebel Karin bakal ing njaba balapan rekaman pidana ing wilayah sing ditampilake ing peta.

Gta online lokasi karin ing karin

Sampeyan uga bisa tuku Karin Rebel $ 3,000 saka Southernsanandreassuperautos.com.

Karin Beejay XL

Gta online karin beejay xl

Karin Beejay XL bakal ana ing njaba balapan rekaman pidana ing wilayah sing dituduhake ing peta.

Gta online karin beejay lokasi

Tornado Declasse

Gta online Tornado

Tornado Declasse bakal ing dock sing ditampilake ing peta, cedhak garasi.

Lokasi Tornado GTA Online

Granger Declasse

GTA Online GTA

Granger Declasse bakal nyerang ing parkir lan garasi ing wilayah sing dituduhake ing peta.

Lokasi Gronger GTA Online

Ranclasse Ranclas XL

Gta online rancllasse rancher xl

Ranger Declasse XL bakal ditarkir ing njaba garasi lan didorong liwat dalan-dalan ing wilayah sing dituduhake ing peta.

Lokasi Ranclasse GTA GTA

Ruiner Imponte

Gta online imponte ruiner

Ruiner Importe bakal ngrebut parkir ing wilayah sing dituduhake ing peta.

Lokasi Ruiner Ruiner Pinggi Gta Online

Mammoth Patriot

GTA Online Mammoth Patriot

Menyang papan sing ditandhani ing peta ing ngisor iki. Patriot Mammoth bakal diparkir ing dalan rereget cedhak jembatan utawa didorong liwat dalan-dalan ing wayah wengi.

Lokasi lokasi mammoth gta online

Karin Sultan

Gta online karultan karin

Karin Sultan Rs

Gta online karin sultan rs

Sampeyan ora bisa nemokake versi modifikasi Sultan RS ing jagad mbukak, nanging sampeyan bisa nemokake Sultan Karin normal lan nganyarke menyang Sultan RS. Ana rong titik wadhah sing dijamin ing ngendi sampeyan bisa nemokake Sultan RS. Sisih paling apik babagan lokasi kasebut yaiku mobil ing klompok loro utawa telu!

Lokasi Pisanan yaiku parkir parkir. Yen sampeyan ora nemokake mobil kasebut banjur goleki ing pakunjaran lan mobil anyar kudu katon. Coba kaping pirang-pirang lan yen sampeyan isih ora ndeleng mobil banjur goleki sesi online gta anyar lan baleni proses kasebut. Kita nemu mobil sawise rong sesi owah-owahan lan nyetir sawetara kaping

Peta Lokasi Sultan

Lokasi Sultan Visual Visual

Lokasi sing dipercaya nomer loro yaiku parkir Bank Maze Bank. Sampeyan bisa nemokake mobil ing parkir saka arena. Yen sampeyan ora ndeleng mobil, banjur baleni proses sing padha ngganti sesi lan nyopir ing stadion kanggo nyegerake mobil.

Peta Lokasi Sultan

Uga wis dilaporake, kanthi pirang-pirang pemain, yen sampeyan nyopir ing lokasi kasebut ing Rh8 sing elih, mula kemungkinan papan sultan luwih dhuwur. Lan, ora ana cilaka amarga sampeyan bisa entuk RH8 Elegy gratis.

Saiki, kanggo nganyarke sultan biasa menyang Sultan Rs, sampeyan bisa menyang LS Customs lan tambahake motor RS, utawa pindhah menyang Sultan normal ing Sultan menyang Sultan Rs kanthi mbayar hefty GTA $ 795,000. Uga, nalika sampeyan menyang LS Customs, sampeyan kudu nambah kabeh upgrade kinerja kanggo bener-bener ngaktifake mobil menyang Rs sing tepat kanthi cepet lan penanganan sing apik kanggo tujuan gulung!

Lokasi Sultan Visual Visual

Bagger Motosikal Western

Gta online western motor perusahaan bagger

Pit motor iki bakal ditrapake ing trotoar ing wilayah sing dituduhake ing peta.

Lokasi perusahaan motor perusahaan gta online

Bravado fib kebo

Gta online bravado fib kebo

Ing wilayah kasebut ing peta, gunakake menyang siluman satelit lan dalan kanggo los santos adat. Yen sampeyan parkir dening satelit satelit pisanan ing antarane 10:00 lan 11:00, sampeyan kudu ndeleng wong sing cedhak. Ninggalake mobil sampeyan lan terus mlaku nganti sampeyan nemokake ilmuwan, Agen FIb, lan loro mobil sing diparkir sing bakal dadi buffalos utawa granger. Nyolong siji.

CATETAN: Sampeyan ora bakal bisa nyimpen kebo fib.

Bravado Rumpo

Gta online bravado rumpo

Warta Weazel Bravado Rumpo ing lokasi sing ditampilake ing peta ing ngisor iki ora ana ing njaba wilayah gang.

Lokasi Gta Online Lokasi Rumpo

Ing lokasi ing peta ing ngisor iki, van rumpo biasa bakal diparkir ing trotoar.

Lokasi Gta Online Lokasi Rumpo

Rumpo Rumpo Vans diadegake ing lokasi ing dina Minggu ing 11:25.

Lokasi Gta Online Lokasi Rumpo

Warta warta weazel rumpo ing lokasi ing dina Minggu ing antarane 17:00 lan 17:47.

Lokasi Gta Online Lokasi Rumpo

Karin Dilettante

GTA Online Karin Dilettante

Karin Dilettante bakal nyopir ing lurung-lurung ing wilayah sing ditampilake ing peta.

Lokasi GTA Karin Dilettante

Bravado Yoaga

GTA Online Bravado YoGa

Arang banget

Yooga Bravado yaiku langka kanggo lokasi sing ditampilake ing ngisor iki.

Lokasi Gta Online Lokasi Sampeyan

Iki minangka spawn sing luwih umum ing lokasi sing ditampilake ing kene, cedhak karo Ammu-Bangsa, dina Sabtu ing 17:00.

Lokasi Gta Online Lokasi Sampeyan

Bravado Fib Grer

Gta online bravado fib granger

Ing wilayah kasebut ing peta, gunakake menyang siluman satelit lan dalan kanggo los santos adat. Yen sampeyan parkir dening satelit satelit pisanan ing antarane 10:00 lan 11:00, sampeyan kudu ndeleng wong sing cedhak. Ninggalake mobil sampeyan lan terus mlaku nganti sampeyan nemokake ilmuwan, Agen FIb, lan loro mobil sing diparkir sing bakal dadi buffalos utawa granger. Nyolong siji.

Gta online lokasi bravado fib gronger

Cathetan: Sampeyan ora bakal bisa nyimpen granger fib.

Schyster fusilade

Gta online scyster fusilade

Spawnade Schyster Fusilade ing wilayah sing ditampilake ing peta ing ngisor Minggu ing 11:25.

Lokasi fusilade gta online schyster

Vapid peyote

Gta online peyonte vapid

Spawns Peyote Peyote ing wilayah sing ditampilake ing peta ing ngisor Minggu ing antarane 1:00 lan 4:00.

Lokasi Vapid Peyonte GTA Online

Albany Mana

Gta online albany manana

Albany Mana bakal diubengi ing wilayah sing ngubengi ing peta ing ngisor iki, lan uga kadang-kadang bisa didorong liwat dalan sing ditanduri, uga.

Gta online lokasi samantu manana

Bedhing chel

GTA Online Chevel Surge

Spek Sunting Chevel ing njaba Toko Alcove sing ditandhani ing peta ing ngisor Senin ing antarane 6:00 lan 9:30.

Gta online chevel beshon lokasi

Karin Futo

Gta online karin futo

Wilayah sing ditandhani ing peta mung minangka salah sawijining wilayah ing Karin Futo Spawns. Wektu paling apik kanggo nemokake siji yaiku antarane 19:00 lan 2:00.

Lokasi Futo GTA Online

Loader rat

Gta online rat loader

Loader Rat bakal diparkir ing antarane trailer ing papan sing ditandhani ing peta pungkasan ing wayah wengi, sawise tengah wengi.

Lokasi Loader GTA Online

Albany Buccaneer

Gta online albany buccaneer

The Albany Buccaneer bisa ditemokake diparkir ing Rebo ing antarane 11:30 lan 18:00 ing papan sing ditandhani ing peta.

GTA Online Lokasi Buccaneer GTA

Declasse Saber Turbo

GTA Online Declasse Saber Turbo

Spesialis Saber Turbo sing didorong ing lokasi sing ditandhani ing peta ing dina Sabtu antarane 16:00 lan 17:45.

Lokasi lokasi declasse saber online

Dominator vapid

Gta online dominator vapid

Dominator vapid bakal diparkir ing njaba Customt Los Santos ing wilayah sing ditandhani ing peta nalika dina Selasa ing wayah sore.

Lokasi Vapid Vapid GTA Online

Karin Intruder

GTA INTRUGER INTRUGER

Karin Intruder bisa ditemokake didorong ing dalan-dalan ing ngisor Senin ing antarane 12:00 lan 14:00.

Lokasi Intruder GTA Online

Declasse Tornado – Marianchi Varian

GTA Online Declasse Tornado Mariachi

Kanggo njaluk wangun Mariachi Tornado Declasse, njupuk bedhil sniper menyang wilayah sing ditandhani ing ngisor iki, ing 19:00. Saka gunung-gunung, gunakake senapan sniper kanggo goleki Tornado Declasse sing adoh sing dioyak polisi. Tembak wong ing mobil banjur nyolong utawa nyeluk Lester. Njupuk menyang Los Santos Customs lan sijine tracker ing.

GTA Online Declasse Tornado Mariachi Lokasi

CATETAN: Tornado Declasse Marichi ora bisa disimpen, nanging sampeyan bisa nyelehake ing garahe yen sampeyan njupuk kendharaan liyane.

Ubermatch sentinel xs

Gta online uberch sentinel

Sampeyan bisa nyekel UberMatch Sentinel XS ing wilayah sing ditandhani ing peta ing ngisor iki.

Lokasi Situs Sentinel GTA Online

Modded ubermacht sentinel xs

SentineLxs GTav ngarep VineWoodDodded

Sampeyan bisa nemokake lokasi sing dienggo adhedhasar video kita ing ngisor iki:

Modhèr sandking xl

Moddedsandking

Sampeyan bisa nemokake lokasi sing dienggo adhedhasar video iki:

Pitakonan Paling Sering

Yaiku mobil online gta sing kasedhiya ing pamuter siji?

Mobil online GTA ora kasedhiya ing mode pamuter siji. .

Sampeyan bisa entuk mobil online GTA ing mode crita?

Ora, mobil online GTA ora nggawa menyang mode crita siji pemain, lan kosok balene.

Bisa nyimpen kendaraan roam gratis ing garasi sing ora ana gandhengane lan nggunakake minangka kendharaan pribadi?

Sayange, sampeyan ora bisa nggunakake kendaraan roach gratis minangka kendharaan pribadi sampeyan – yaiku, nelpon mekanik supaya dikirim menyang sampeyan utawa dikirim maneh menyang Garasi pribadi sampeyan. Nanging, sampeyan bisa nyelehake tracker supaya ora ilang lan nyimpen ing Garasi pribadi kanthi tanpa.

Napa aku ora bisa nemokake mobilku ing GTA Online?

Ana pirang-pirang sebab kenapa mobil sampeyan ora bisa ditampilake ing GTA kanthi online. Sampeyan bisa ngilangi polisi lan disimpen ing loteng impound, pindhah menyang lokasi sing beda yen garasi pribadi wis kebak, ilang utawa sampeyan bisa nemoni bug utawa glitch.