Goleki Surat Surat Fortnite OneFire Lokasi Pandhuan tantangan Drop, Cara ngrampungake telusuran Huruf O-N-E-R-e-R-e-R-e-R-e-R-e-R-e-R-e-R-e-R-e-R-e-R-E

Cara ngrampungake tantangan “Panelusuran O-N-F-R-e-R-e” Fortnite Down Downtown tantangan ing siji rotasi

Elinga tantangan tartamtu iki ora maneh bisa rampung. Apa sing anyar? Bab 4 Season 2 wis teka! Tambahan anyar kalebu ril lan blades kinetic, bebarengan karo bedane perang anyar, koleksi karakter lan kulit Eren Jaeger. Minangka apike ngerti carane njaluk XP cepet ing Fortnite.

‘Lokasi’ Fortnite ‘nggoleki lokasi huruf onfire ing Pandhuan tantangan Drop

Fortnite Tantangan Downtown Drop terus, lan sing paling anyar yaiku doozy. Pemain kudu golek enem huruf ing peta kanggo ngeja tembung “ing geni.”Ing pandhuan iki, kita bakal mbukak lokasi kanggo kabeh huruf o liwat e.

Elinga, gambar iki nuduhake saben huruf minangka o. Nalika tantangan resmi urip, sampeyan bakal bisa ndeleng macem-macem huruf ing lokasi kasebut.

“Onfire” Letter Lacks Fortnite

Lokasi huruf 1: Mung ing mburi titik ing jejere mobil abang iki. Sampeyan bisa uga kudu ngubengi peta kaping pindho kanggo snag siji iki.

Lokasi Surat Ownite Onfire 1

Lokasi huruf 2: Terus lurus ing sangisore jembatan, lan pengadilan basket bakal ana ing sisih kiwa sampeyan. .

LOKRATE LETERNITE ONFIRE 2

Lokasi huruf 3: Surat katelu ditemokake ing dalan-dalan ing dalan gedhe cedhak bis gedhe lan cincin geni.

Lokasi Surat Ownite Onfire 3 Subway

Mudhun tangga ing sisih kiwa sampeyan lan sampeyan bakal bisa ndeleng huruf ing jejere sidhang iki nalika sampeyan mlebu.

LOKATOR ENLEW ONFIRE FORTNITE 3

Lokasi huruf 4: Surat kaping papat ing jejere truk panganan lan durr burger ngadeg jarak cendhak adoh saka sepur.

Lokasi Surat Ownite Onfire 4

Lokasi huruf 5: Sawise sampeyan tekan dalan karo kabeh pothel lan manhole jeron sing gedhe banget, goleki truk iki ing pojok. Ana serat ing mburi.

Lokasi Surat Ownite ONFIRE 5

Lokasi huruf 6: Ing mburi banget saka peta kanthi ele WarP, sampeyan bakal bisa ndeleng tandha iki kanthi surat sing cedhak.

Lokasi Surat Ownite Onfire 6

Sing kabeh sampeyan kudu ngerti babagan Fortnitetantangan “ing geni”. Nglumpukake kabeh enem huruf lan sampeyan bakal entuk varian bling liyane.

Fortnite kasedhiya saiki ing PS4, Xbox One, Ngalih, PC lan Mobile.

Apa sampeyan bisa nemokake kabeh enem huruf senen ing lokasi kasebut? Tantangan Drop Drop sing paling disenengi? Dakkandhani ing bagean komentar!

Setel tantangan liyane kasedhiya kanggo ngrampungake Fortnite: Pertempuran Royale Acara LTM, Downtown Drop (isih luar biasa warga lan rusak kanggo sawetara pemain, sanajan).

Dina iki, Game Epik wis nambah sekumpulan surat acak ing peta LTM lan sampeyan kudu nggoleki lan ngumpulake ing wektu patang menit kanggo mbukak kunci kosmetik sing apik.

Sing pertama ana ing endi wae sing sampeyan lebokake. Sampeyan kudu ngubengi trek yen kudu entuk.

Surat sabanjure ana ing pungkasan bagean slide pisanan ing sisih kiwa, didhelikake ing mburi pengadilan basket logam.

Nomer telu rada didhelikake. Sampeyan kudu geser menyang wilayah sing didhelikake ing sisih tengen platform slide kapindho lan cepet-cepet muter lan alon-alon ndeleng.

Sing nomer papat bisa ditemokake loro truk panganan ing sisih ngisor bagean slide kaloro trek kasebut ing sisih kiwa kiwa. Sampeyan ora bisa kantun. Iku cetha kanggo ndeleng nalika main game kanthi alami.

Kaya sing sadurunge, sampeyan bisa nemokake huruf kaping lima sing didhelikake konco truk logam gedhe ing sisih ngisor bagean slide katelu, mung ing sisih kiwa.

Huruf pungkasan bisa ditemokake sadurunge tujuan pungkasan saka bagean geser papat. Iki ana ing mburi kothak gedhe sing diangkat menyang udara.

Entuk kabeh huruf ing siji Run bakal mbukak kunci gaya anyar kanggo papan mburi adhedhasar pimpinan tim cuddle.

Yen ana hubungane karo Nintendo lan Pokémon kemungkinan sampeyan bakal weruh aku ngomong babagan iki, nutupi, lan kemungkinan ora turu nalika muter.

Fortnite ing lokasi huruf geni: Endi golek huruf o-n-f-i-i-r-e ing Fortnite

Ngendi golek kabeh enem lokasi huruf ing mode Drop Drop.

Pandhuan dening Matthew Reynolds Kontributor
Dianyari ing 1 Agustus 2019

Ing layang geni minangka salah sawijining tantangan bertahap kanggo ngrampungake.

Tugas sampeyan nemokake Lokasi O-N-F-i-R-e-R-e Ing mode Drop Drop Drop.

Elinga tantangan tartamtu iki ora maneh bisa rampung. Apa sing anyar? Bab 4 Season 2 wis teka! Tambahan anyar kalebu ril lan blades kinetic, bebarengan karo bedane perang anyar, koleksi karakter lan kulit Eren Jaeger. Minangka apike ngerti carane njaluk XP cepet ing Fortnite.

Carane bèdèk geni ing geni murub

Ing ngisor iki sampeyan bisa nemokake kabeh enem ing lokasi huruf geni supaya katon ing sekitar kursus Drop Drop.

Sing ujar, ora masalah apa sing sampeyan goleki ing lokasi huruf geni, amarga saben wong bakal nganyari adhedhasar ing sabanjure sampeyan kudu entuk.

Kajaba iku, sampeyan bisa milih sajrone sawetara pertandhingan – Dadi yen sampeyan kantun sawetara, mula sampeyan bisa tansah milih ing pertandhingan mbesuk.

Fortnite ing panggonan huruf geni sing diterangno

Mangkene golek kabeh enem ing lokasi huruf geni:

– sampeyan bakal nemokake ing mburi Pengadilan Bola Keranjang – Loro ing pinggir njaba pojok pisanan.

Kapindho ing lokasi huruf geni – Antarane pojok pertama lan kaloro, ngrangkul tembok sisih tengen lan sampeyan bakal nyelehake trabasan sing didhelikake kanthi rong kolom. Ing jejere loro kolom iki yaiku lokasi huruf.

Katelu ing lokasi huruf geni – antarane rong truk panganan sing ana ing pinggir njaba pojok liyane.

Papat ing lokasi huruf geni – .

Kalima ing lokasi huruf geni – Ing pungkasan kursus, nanging sadurunge sampeyan mudhun lan ngreset rute, lokasi huruf ing sisih tengen, ing ngarep truk sing diparkir.

Enam ing lokasi Fire – Sirah liwat dalan sing metu kanggo ngreset rute. Sanalika sampeyan muncul, mandheg, lan sampeyan bakal nemoni lokasi layang ing mburi mobil sing diparkir.

Mesthekake uga kepala menyang gang sing cedhak kanggo mburi ora kejawab lokasi truk, uga.

Nggolek pitulung luwih akeh karo tantangan downtown liyane? Kita duwe solusi kanggo:

  • Fortnite ing lokasi huruf geni: Endi golek huruf o-n-f-i-i-r-e ing Fortnite
  • KAWASAKAN 2 Lokasi Didener Sing Ndhaptar
  • Fortnite Loro Lokasi Trak

Wis rampung kabeh? Ana tantangan Fortnite lan lokasi sing lengkap kanggo ngrampungake.

Fortnite Bab 4 Season 4 ana ing kene! Kanggo mbantu sampeyan miwiti musim tema heist iki, kita kudu nuntun babagan cara menehi tandha kamera securitry, data aman saka prayuran menara lan gapura keamanan. Ana uga payung kamenangan anyar! Kangge, sinau apa gaman sing paling apik, saiki, kepiye carane entuk XP Cepet, gunakake setelan PC paling apik lan entuk makutha kemenangan.

Saka Assassin’s Creed Tycoon Zoo, Kita Welcome Kabeh tukang game

Eurogamer nampani videogamer saka kabeh jinis, dadi mlebu lan gabung karo komunitas kita!

Mlebu karo Google Mlebu karo Facebook Mlebu karo Twitter Mlebu kanthi reddit
Topik ing artikel iki

Tindakake topik lan kita bakal ngirim email nalika nerbitake sing anyar babagan dheweke. Ngatur setelan kabar sampeyan.

  • Aksi ngulandara tindakake
  • Tindakake Android
  • Fortnite Tindakake
  • iOS Tindakake
  • Nintendo Switing Tindakake
  • PC Tindakake
  • PS4 Tindakake
  • Xbox siji

Tindakake kabeh topik ndeleng 3 liyane

Sugeng rawuh ing tindakake!

Kita bakal ngirim email nalika kita (utawa salah sawijining situs adhine) nerbitake artikel babagan topik iki.

Lengganan ke Eurogamer.Newsletter Daily Net

Entuk crita sing paling ngomong babagan crita langsung menyang kothak mlebu sampeyan.

. Nalika dheweke ora nindakake, dheweke metu lan muter Pokémon Go utawa terus kanggo ngumpulake Koleksi Amiibo.