Goleki Headset CATI: Tanggal tanggal, lan liya-liyane sing kita ngerti – History-komputer, Meta Quest Pro: Tanggal rilis, rega lan spek

Meta Quest Pro: Headset kasunyatan kasunyatan sing dhuwur pungkasane dicethakake, biaya £ 1499

Apa Pro sing bakal dadi pro usulus?

Headset CATIHAN PRO CECON: Tanggal rilis, lan liya-liyane sing kita kenal

Rilis Pro

Oculus Quest Pro lan Meta Quest Pro

  • Goleki Headset Meta yaiku Meta Platform Sabda sawise Quest 2.
  • Teknologi Pressthrough Warna sing ngidini interaksi karo obyek game minangka salah sawijining fitur sing paling diantisipasi headset.
  • Saliyane cocog kanggo game, headset uga bakal cocog kanggo kegiatan adhedhasar karya.

Platform Meta (biyen Oculus, sing dituku dening Facebook) wis nggawe jeneng kanggo awake dhewe ing papan VR wiwit bisa ngasilake headset pisanan ing taun 2016. Sawise rift oculus, baris Meta Quest VR Headsets dadi sawetara produk VR sing paling populer ing kabeh wektu.

The Quest 2 Khusus minangka pilihan sing cocog kanggo akeh tukang game VR. Iki nawakake keseimbangan sing gedhe ing antarane resolusi, kenyamanan, lan rega, sing arang banget kanggo headset liyane ing pasar.

Kanthi sukses ing sukses, penggemar Meta lan Meta lan VR wis klambon nalika entuk 3 bakal ngeculake. Nanging ora dikelumpukake 3, headset VR sabanjure saka Meta diarani Pro Quest Pro.

Wiwitane, Meta nyebut piranti VR anyar kanthi jeneng kode ‘Project Cambria’. Ora nganti saiki, kita wis konfirmasi manawa project pro lan cambria minangka salah siji lan padha.

Dadi saiki kita wis nggawe iki, apa maneh sing wis kita sinaoni babagan headset?

Nalika tanggal rilis Proploitasi?

Miturut bocor saka pribadine YouTube lan Tech / VR analisa Bradley Lynch, Meta Quest Pro dijadwal tanggal 25 Oktober 2022. Iki dikonfirmasi dening komentar Zuckerberg dhewe ing podcast anyar sing ditampilake (deleng ing ngisor iki).

Pengalaman Joe Rogan karo Mark Zuckerberg.

Kaping pisanan, ramalan sing paling apik kanggo tanggal release Cambria sing diarani awal 2023. Banjur, yaiku September 2022. Saiki, pungkasane wis ngonfirmasi informasi sing bakal teka ing wulan Oktober kanggo fitur podcast.

Ing podcast, Zuckerberg nuduhake “piranti sing bakal metu ing wulan Oktober”. Iki jelas minangka referensi kanggo Meta Quest Pro. Amarga kita wis ngerti manawa wis ngeculake kanthi cepet lan tanggal sing dikandhakake karo Brad Lynch ujar, mula ora bisa kaya ngono.

Kajaba iku, video saka zuckerberberg nyoba ing Cambria metu ing Facebook mung 3 wulan kepungkur, tanggal 12 Mei. Fitur sing kasebut kanggo piranti kasebut ing Podcast cocog karo kabeh sing kita ngerti babagan Cambria. Kabeh pratandha nyebabake pro quass sing metu tanggal 25 Oktober.

Pira regane pro regane?

Kita ora ngerti persis babagan pro QUESS sing bakal dibebasake. Nanging, kita ngerti, nanging bakal regane luwih saka nggoleki 2.

Sajrone podcast, Zuckerberg nyatakake manawa pro quass bakal regane luwih saka $ 800. .

Pancen angel ngomong sepira regane. Nanging ana ing jagad kamungkinan kanggo regane larang regane kanggo sistem premium liyane. Headset VR sing bakal teka Apple dilaporake regane $ 3000 sawise diluncurake.

Kita ngarepake Pro sing luwih murah tinimbang sing, utamane kanggo nimbang rega sing luwih murah kanggo nggoleki 2. Isih, kita ora kudu ngrusak kemungkinan pro confest $ 1000 utawa luwih.

Rancang Pro Prods

Ing video demo Mark Zuckerberg nggunakake projang pro, headset kasebut dhewe dicelupake. Kayata, sebagian besar informasi sing kita lakoni babagan desain nggoleki Pro ora konkrit. Sumber paling apik saiki yaiku bocor saka Bradley Lynch.

Kayane project pro luwih dibedakake karo nggoleki 2 kanthi desain visual, amarga model ireng bunder kanthi fitur unik dhewe. Miturut gambar sing bocor, katon kaya topeng ski teknologi tinggi.

Pro Quest nggunakake visor kaya goggle-goggle sing katon ora kaya headset VR liyane sing wis kita deleng nganti saiki. Iki bisa uga mlebu ing teknologi passsthirro abad sing dilengkapi, sing bakal ditutup ing bagean sabanjure.

Spek lan Fitur Pro Quest

Kanthi bocor saka Bradley Lynch Sepisan maneh, kita duwe ide dhasar babagan spests provs Pro’s Spests. Elinga yen iki mesthine bocor. Dheweke durung dikonfirmasi fakta!

Mangkene apa sing curiga yaiku spek Pro Quest Pro:

Resolusi 2,160 x 2,160p (panel lcd backlit)
Prosesor Qualcomm XR2 + Gen 1 SOC
Memori 12 GB LPDR5 RAM
Lumbung 256 GB SSD
Baterai 5000 mAh

Bocor uga nuduhake manawa Pro Proyek bakal duwe mripat lan nelusuri kamera IR lan nelusuri pasuryan, dhukungan 6e WiFi, lan lensa pancake khusus. Kanggo sensor njaba, ora bakal ana kamera warna 16MP sing bakal digunakake kanggo plancongan warna.

Werna Werna Hd Passthrough

Werna Passtrrough minangka fitur sing paling nyenengake ing project pro saiki, lan kanthi alesan sing apik. Fitur iki bakal ngidini sampeyan muter VR ing setelan kasunyatane.

Kanthi tembung liyane, sampeyan bakal bisa sesambungan karo barang fiksi ing jagad “nyata”, gaya kasunyatan sing ditambah. Pokemon Go, Snapchat, utawa Ikea Panggonan, nanging kanthi headset VR ditambahake ing campuran.

Headset VR kepungkur, kaya upaya 2, mung wis diijini passturough ing kapasitas ireng lan putih. Pro Quest bakal ngidini sampeyan ndeleng jagad iki kanthi bener, yaiku liga luwih apik kanggo immersiveness lan realisme.

Meta wis dijenengi platform ngarsane kasunyatan iki, lan sampeyan wis bisa ndeleng ing demo ing Zuckerberg sing dikirim ing facebook. Video kasebut nuduhake Zuckerberg nggunakake Pro-Pro Quest kanggo main game kanthi monster fiksi, nanging ana kemungkinan sing telas.

Kegiatan Sosial, ruang kerja, lan mesthi, game, apa kabeh cara kita ngarepake fitur passtreh sing bisa digunakake kanggo.

Nelusuri rai

Mark Zuckerberg wis mariake kabisan rai rai rai Quest Pro Quest sajrone sawetara wulan kepungkur. Miturut dheweke (lan ilmuwan sing sejatine), ana “komunikasi sing luwih nonverbal nalika wong-wong padha karo komunikasi verbal.”

Pro nggolekiake kanggo nangkep kabeh kanthi nggunakake rai rai kanggo proyek ekspresi sampeyan menyang avatar virtual. Kapabilitas iki tegese kita njupuk langkah gedhe kanggo meta meta kasebut dijenengi, lan yen kabeh mlaku, bakal nggawe pengalaman sosial ing VR luwih immersive kanthi kabisat lan wates.
Adhedhasar apa sing dikandhakake Zuckerberg, mula owah-owahan menit ing ekspresi sampeyan lan ekspresi subtly kabeh bakal ditangkep dening project pro.

Pilihan Meta Quest 3 paling apik

  • Mandhiri, ora dibutuhake PC
  • Audio posisi 3d
  • Tangan karo umpan balik haptic
  • 128GB

Headset Meta Virtual 2 Headset Kasunyatan Virtual

Kita entuk komisi yen sampeyan tuku, ora ana biaya tambahan kanggo sampeyan.
08/29/2023 01:04 GMT

Kontrol anyar

Pengontrol Sentuhan Sentuhan 2 Quest apik kanggo wektu, nanging Pro quass bakal ngenalake sawetara pengontrol VR anyar kanggo pemandangan kasebut.

Dhukungan ranging tangan, kaya ing nggoleki 2, kamungkinan bakal ana ing project pro uga. Luwih saka iku, video bocor saka Brad Lynch nuduhake manawa pengontrol anyar bakal beda karo tampilan saka kontrol kuest 2.

Dheweke katon katon kaya stylus kanthi micu lan wis dikubur starlet saiki. Miturut bocor Lynch, dheweke duwe sensor / kamera sing dibangun ing kabeh sing ngidini nemokake awake ing ruangan tanpa bantuan pro quest pro.

Pengontrol Quest Pro bisa uga kasedhiya kanggo tuku kanthi kapisah saka headset, bebarengan karo pad daya. Iki ora kaya apa sing dadi headset VR liyane, kaya indeks katup, tindakake karo aksesoris vr ekstra.

Game vs. Kapabilitas papan kerja

Dene quest 2 digunakake utamane kanggo dolanan, projeg Pro bisa ditujokake kanggo produktivitas lan kerja. Skema Naming nggambarake kasebut. Pro nyangka panggunaan profesional, uga kalebu saka jeneng nomer 2 baris quest.

Papan kerja lan META METAming wis kasedhiya kanthi upaya 2, saengga manawa META bakal terus mudhun rute iki kanthi pro QUESS. Kita bisa uga ndeleng sawetara fitur sing gegandhengan karo produktivis ditambahake, kajaba saka keuntungan saka spest Pro Spest Pro sing luwih apik.

Kabeh, Fokus ing panggunaan profesional mungkin ngene pro QUESS luwih larang. Spek kasebut nindakake faktor, nanging penting kanggo ndeleng pasar sing meta nyoba kanggo njupuk kapentingan karo headset iki. Ing sawetoro wektu, The Quest Pro isih duwe kapabilitas game minangka quass 2 durung.

Meta wis dipasarake project pro minangka “laptop kanggo rai sampeyan”, yaiku garis sing dhuwur banget kanggo headset vr dina iki. Kanggo nggawe headset bener-bener cocog karo tingkat panggunaan sing gampang digunakake lan produktivitas minangka laptop, sampeyan kudu duwe fitur intuisi lan inventive.

Muga-muga, kita bakal weruh loro-lorone iki saka provest Pro ing mangsa ngarep.

Nganti Sabanjure ..

Kasengsem ing artikel liyane VR? Klik link ing ngisor iki:

  • 5 rating ocsest quass cathetan 2 game (nganti saiki) taun iki: Apa game paling apik kanggo oculus Quest 2 sing bakal bisa ngalami kasunyatan liyane? Temokake ing kene.
  • ? Sing nawakake résolusi sing luwih apik, bidang visi sing luwih apik, lan pelacak sing apik banget, kurang? Temokake kene.
  • Oculus Quest 2 vs Samsung Vive Pro 2: Sing luwih apik? Salah sijine minangka piranti mandiri lan liyane, perkakas sing ditambani. Kalorone mbutuhake hardware uga. Temokake pilihan sing paling apik kanggo sampeyan.

CATETAN PRO VR: Tanggal rilis, lan liya-liyane sing kita kenal karo FAQ (pitakon sing asring takon)

Apa Pro sing bakal dadi pro usulus?

Bakal ana pro usulus quest, sadurunge diwenehi label minangka proyek cambria. Iki dijadwalake dibebasake tanggal 25 Oktober 2022, miturut bocor saka Bradley Lynch. Headset iki bakal padha karo nggoleki 2, nanging kanthi spek sing luwih apik, regane luwih dhuwur, lan fokus kanggo panggunaan profesional.

Nalika pro usulus nggoleki pro metu?

Pro oculus Quest Pro durung metu, amarga mesthine dijadwal tanggal 25 Oktober 2022. Tanggal iki asale saka bocor dening Bradley Lynch, nanging Mark Zuckerberg dhewe uga wis ngonfirmasi manawa bakal metu sawetara wektu ing wulan Oktober taun iki.

Minangka aculus upaya anyar sing metu ing taun 2022?

Pro nyuwun metu tanggal 25 Oktober 2022. Iki ora kaya-kaya padha karo aculus sing anyar utawa 3 “3. 3”, nanging iku headset vr anyar sing bakal digunakake dening para profesional kerja. Sampeyan isih bakal bisa nggunakake Pro QUEST kanggo muter kabeh game sing padha karo sing bisa digunakake kanggo nggoleki 2.

Yaiku Oculus Quest 3 metu?

Kita ora ngerti yen bakal ana upaya aculus 3 jam, nanging kita ngerti manawa Meta yaiku Ngeculake Propest Pro ing wulan Oktober saka 2022. Headset iki bakal luwih disenengi tinimbang nggoleki 2 lan bakal ditargetake luwih akeh babagan produktivitas, nanging isih bakal duwe kapasitas kanggo main game video.

Apa Apple nggawe headset VR?

Apple dilaporake nggawe headset VR dhewe kanggo melu campuran. Padha karo produk liyane sing didol dening Apple, Headset VR bakal dadi premium, penawaran teknologi sing kalebu rega cocog. Sawetara sumber, kaya informasi kasebut, nyatakake yen bakal regane $ 3000.

Miriel Pakmar, penulis kanggo sejarah-komputer

Miriel PARMAR minangka panulis teknologi saka ara-ara samun ‘Silicon’ saka Phoenix, Arizona. Sanajan fokus utama ana ing Blockchain, Game, lan Ftech, Miriel duwe teknologi paling anyar lan paling gedhe. Yen ana sing anyar (utawa luwih apik, ngganggu), mula Miriel ora adoh banget. Kajaba saka nulis, Miriel bisa ditemokake eksperimen karo resep anyar lan muter karo beagle.

Artikel populer

Fokus sing dipilih ing router. ROWER Internet ing meja sing kerja karo wong kabur nggunakake tablet ing latar mburi. Sambungan Internet cepet lan dhuwur saka baris serat kanthi sambungan kabel LAN

Modem paling apik kanggo game

8 keluhan paling gedhe babagan RTX 3050

Roblox vs. Minecraft

7 mod paling apik kanggo minecraft

Meta Quest Pro: Headset kasunyatan kasunyatan sing dhuwur pungkasane dicethakake, biaya £ 1499

Proquest pro

Pro Quest Pro (sadurunge dikenal minangka Project Cambria) wis pungkasane diumumake ing Meta Sambungake. Headset sing paling maju meta, nawakake dhukungan kanggo AR lan kasedhiya mengko wulan iki. Mangkene kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan Meta Quest Pro.

Meta Quest Pro minangka perusahaan sing sadurunge dikenal minangka Oculus ‘Headset Reality Campuran Anyar sing Anyar lan upgrade upgrade gedhe ing Meta Quest 2 sing ana. Iki uga debut sawijining desain sing apik banget lan pengontrol nelusuri dhewe.

Sajrone Meta Sambung, perusahaan kasebut ngonfirmasi spek, fitur, rega, tanggal release lan menehi pitch sales sing nggumunake kanggo hardware sing bakal ngekeng pengalaman ar lan VR sabanjure. Ana mode passtrhugh lengkap warna kanggo kasunyatan campuran, teknologi pelacakan mata lan nelusuri pasuryan sing nyata kanggo ngaktifake ekspresi urip nyata sampeyan bakal ditransfer menyang avatar.

Ana fokus ing pengalaman kerja, tinimbang sing nyenengake sing wis ditemokake ing Line The Quest, nanging akeh banget kanggo tujuan hiburan lan sosial. Meta Boss Mark Zuckerberg ujar iki minangka “piranti dhuwur sing dirancang kanggo karya lan sapa wae sing pengin tawaran teknologi sing paling apik.

Kontrol Pro Quest Pro

.

Fitur kasunyatan campuran

Tech Passthrough ing njero Metal Quest 2 ngidini sampeyan ndeleng jagad sekitar sampeyan ing warna ireng lan putih. Utamane kanggo mesthekake sampeyan ora dadi barang. Nanging, Meta Quest Pro njupuk pirang-pirang tingkat kanthi teknologi passthrough digunakake kanggo pengalaman kasunyatan sing ditambah.

“Kanthi Meta Quest Pro, sampeyan bisa ndeleng lingkungan fisik kanthi warna lengkap. Iki mbantu para pangembang nggawe pengalaman realitas sing luwih kuat kanthi nggunakake platform ing platform platform. Pro Quest Pro nampilake passsthopic Campuran Kasunyatan, sing nggabungake macem-macem tampilan sensor kanggo nggawe tampilan alami ing donya ing 3D, “Meta ujar sawise kedadeyan kasebut.

Perusahaan kasebut bakal menehi pengalaman sing luwih kepenak, dibandhingake karo solusi passtrat monoscopic, sing menehi persepsi sing luwih jero. Meta ujar iki bakal ngidini pangguna bisa nggarap kasunyatan campuran karo papan kerja virtual sing gabungke karo alat sing digunakake ing meja sing digunakake ing jagad nyata, kayata keyboard lan mouse.