Glow Cquid – Minecraft Wiki, Glow Cleid – Pandhuan Minecraft – IGN

Glow Cquid

Glow squid terus ngasilake partikel kristal ing saubenge. Nalika diserang, dheweke ngetokake partikel tikus pirus lan nglangi. Partikel lan tinta tetep katon nalika cumi cemlorot nduweni efek status salah.

Wiki minecraft

Tindakake wiki Minecraft babagan discord utawa kaca media sosial!

Aja duwe akun?

Wiki minecraft

Glow Cquid

Artikel iki babagan mob sing ditemokake ing Minecraft. Kanggo wong-wong ing MOB ing Minecraft Earth, waca: Mce: Cilik Glow. Kanggo mob ing guo minecraft, waca: MCD: Cilik cumi.

Glow Cquid

  • Glow Cquid
  • Glow Cilik (dadi)

Glow Cquid

Glow Cilik (dadi)

Kesehatan

10

Klasifikasi

Prilaku

SPAWAN

Barang sing bisa digunakake

Rincian

Ukuran

Dhuwur: 0.8 blok
Lebar: 0.8 blok
Ing Edisi Bedrock:

Dhuwur: 0.95 blok
Lebar: 0.95 blok

Dhuwur: 0.475 blok
Lebar: 0.475 blok

The Glow Cquid minangka mobsi pasif akuatik ditemokake ing wilayah jero banyu sing peteng, biasane ing ambane segara, ravine lan tlaga bawah tanah. The Cleid Cilik yaiku macem-macem cumi. Nduwe tekstur aqua luminescent. Dheweke ditabuh menyang vanili Minecraft Saka .

Isi

Spawning []

Ing Edisi Jawa, Sekolah saka 2 nganti 4 Cilik Cilik Cilik ing banyu ing pepeteng ing overworld (kajaba biome gelap jero) ing ngisor lapisan 30. Ora kaya umume mobo akuatik, dheweke ora mbutuhake blok banyu utawa banyu ing ndhuwur utawa ing ngisor ruang simpled.

Ing Edisi Bedrock, Glow cumi Spawn ing endi wae ing jero ruangan, ing sekolah 2 nganti 4 (ing ngisor atap sing kuat dikategorikake minangka guwa sing dilegorasi minangka guwa, dene squids yaiku ing ngisor iki Y = 30. Glow cumi duwe kemungkinan 5% saka spawning minangka bayi.

Tetes []

  • 1 kanggo 3 GLOW INK SAC S. Jumlah maksimal tambah saben level rampokan, maksimal 1 nganti 6 kanthi rampok III.
  • 1-3 Titik nalika dipateni dening pemain utawa serigala tamed.
  • Edisi Bedrock Ngasilake barang utawa pengalaman.

Prilaku []

Ink Shooting Squid Glow

Ngumbara cumi sing santai kanthi ora sengaja ing telung dimensi sajrone banyu, mbukak lan nutup tentara, sing menehi tampilan kasebut kanggo nerusake awake dhewe.

Glow cumi nalika banyu, mati sawise 15 detik (300 game game). Nalika ing dharatan, dheweke tetep tetep tetep nganti bisa nyukur. Dheweke bisa ngrusak karusakan lan diobong kaya wong liya liyane, nanging ora bisa lemas. Yen metu saka banyu, cumi cipratan tahan kanggo ketukan.

Glow cumi pasif menyang pamuter. Dheweke ora kepincut lan ora sengaja sesambungan karo pamuter. Glow cumi kadhangkala pantai dhewe lan nyandhang ing tebing kali lan sok-sok ing pesisir segara. Prilaku iki dituduhake nganggo cumi tradisional.

Glow cumi katon cemlorot, nanging ora ngasilake cahya. Dheweke mandheg glowing 5 detik (100 game 3) nalika cilaka.

Glow Cuid ora bisa nglangi ing lahar, sanajan leren karo resistensi geni . Dheweke mung ngliwati lava lan tumindak kaya ing daratan.

Boten kados mobs basis tanah, cumi Glow bisa nglangi kanggo saiki lan ora di-push dening.[ Edition java mung ]

Guardian lan ELDER Wali nyerang Cilik kanthi squid kanthi cara sing padha nalika nyerang pamuter utawa cumi biasa. Axolotls uga nyerang cumi cumi.

Amarga cumi corak yaiku mobsik akuatik sing kena pengaruh enchantment sing ora cocog.[ Edition java mung ] [ nganti tes temperan]

Glow Squid terus ngasilake partikel kristal ing saubenge. Nalika diserang, dheweke ngetokake partikel tikus pirus lan nglangi. Partikel lan tinta tetep katon nalika cumi cemlorot nduweni efek status salah.

Yen pamuter kasebut ana ing mode penonton utawa adoh saka cumi cumi (asring nalika ana ing cacat sing dibongkar), dheweke tetep tetep tetep. Nalika diserang ing negara iki, cumi cipratan ora bisa mlayu.

Sanajan cumi cemlorot duwe varian bayi ing Edisi Bedrock, Saiki ora ana cara kanggo breed squid cumi diwasa.

Swara []

Edisi Jawa:
.

Swara Subtitles Sumber Katrangan Lokasi Sumber Kunci Terjemahan Volume Pitch Attenuation
Jarak
https: // minecraft.Fandom.COM / Wiki / File: Glow_squid_Ambient1.Ogg https: // minecraft.Fandom.COM / Wiki / File: Glow_squid_Ambient2.Ogg https: // minecraft.Fandom.COM / Wiki / File: Glow_Squid_Ambient3.Ogg https: // minecraft.Fandom.COM / Wiki / File: Glow_squid_Ambient4.Ogg https: // minecraft.Fandom.COM / Wiki / File: Glow_Squid_Ambient5.ogg Swim Cilik Slow Makhluk sing ramah Acak entitas .glow_squid .ambien Subtitles .entitas .glow_squid .ambien 1.0 0.8-1.2 16
https: // minecraft.Fandom.COM / Wiki / File: Glow_squid_death1.Ogg https: // minecraft.Fandom.COM / Wiki / Gambar: Glow_squid_death2.Ogg https: // minecraft.Fandom.COM / Wiki / File: Glow_Squid_death3.ogg Glow cumi mati Makhluk sing ramah Nalika squid squid mati mati entitas .glow_squid .Pati Subtitles .entitas .glow_squid .Pati 1.0 0.8-1.2
https: // minecraft.Fandom.COM / Wiki / File: Glow_Squid_hurt1.Ogg https: // minecraft.Fandom.COM / Wiki / File: Glow_squid_hurt2.Ogg https: // minecraft.Fandom.COM / Wiki / File: Glow_Squid_hurt3.Ogg https: // minecraft.Fandom.COM / Wiki / File: Glow_squid_hurt4.ogg GLOID Cairan Nyuda Makhluk sing ramah Nalika cumi cemlorot rusak entitas .glow_squid . Subtitles .entitas .glow_squid .babras 1.0 0.8-1.2 16
https: // minecraft.Fandom.COM / Wiki / Gambar: Glow_squid_squirt1.Ogg https: // minecraft.Fandom.COM / Wiki / Gambar: Glow_squid_squirt2.Ogg https: // minecraft.Fandom.COM / Wiki / File: Glow_squid_squirt3. Glow Squid tunas tinta Makhluk sing ramah Nalika tunas tunas squid squid sawise rusak dening pamuter entitas .glow_squid .Squirt Subtitles .entitas . .Squirt 1.0 0.8-1.2 16
Swara Sumber Katrangan Lokasi Sumber Volume Pitch
https: // minecraft.Fandom.COM / Wiki / File: Glow_squid_Ambient1.Ogg https: // minecraft.Fandom.COM / Wiki / File: Glow_squid_Ambient2.Ogg https: // minecraft.Fandom.COM / Wiki / File: Glow_Squid_Ambient3.Ogg https: // minecraft.Fandom.COM / Wiki / File: Glow_squid_Ambient4.Ogg https: // minecraft.Fandom.COM / Wiki / File: Glow_Squid_Ambient5.ogg Makhluk sing ramah Acak mob .glow_squid .ambien 0.4 0.8-1.2 (bayi: 1.3-1.7)
https: // minecraft.Fandom.COM / Wiki / File: Glow_squid_death1..Fandom.COM / Wiki / Gambar: Glow_squid_death2.Ogg https: // minecraft.Fandom.COM / Wiki / File: Glow_Squid_death3.ogg Makhluk sing ramah Nalika squid squid mati mati mob .glow_squid .Pati 0.4 0..2 (bayi: 1.3-1.7)
https: // minecraft.Fandom.COM / Wiki / File: Glow_Squid_hurt1..Fandom.COM / Wiki / File: Glow_squid_hurt2.Ogg https: // minecraft.Fandom.COM / Wiki / File: Glow_Squid_hurt3.Ogg https: // minecraft.Fandom.COM / Wiki / File: Glow_squid_hurt4.ogg Makhluk sing ramah Nalika cumi cemlorot rusak mob .glow_squid . 0.4 0.8-1.2 (bayi: 1.3-1.7)
https: // minecraft.Fandom.COM / Wiki / Gambar: Glow_squid_squirt1.Ogg https: // minecraft.Fandom.COM / Wiki / Gambar: Glow_squid_squirt2.Ogg https: // minecraft..COM / Wiki / File: Glow_squid_squirt3.ogg Makhluk sing ramah Nalika tunas tunas squid squid sawise rusak dening pamuter mob .glow_squid .ink_squirt 1.0 1.0

Nilai Data []

ID []

Jeneng Pengenal Tags Entitas (JE) Kunci Terjemahan
Glow Cquid glow_squid axolotl_always_hostiles entitas.Minecraft.glow_squid
Jeneng Pengenal ID Nomer Kunci Terjemahan
Glow Cquid glow_squid 129 entitas.glow_squid.Jeneng

Ikon Kemajuan Katrangan Game Paraga Syarat nyata (yen beda) Lokasi Sumber
Iku nyebar
Mateni wong lanang sing cedhak karo katalis sculk Monster Hunter Mateni siji Saka 70 mobs ing katalis sculk:

Data Entitas []

Glow cumi duwe data entitas sing ana gandhengane karo macem-macem sifat.

  • Data Entitas
    • Tags umum kanggo kabeh entitas
    • Tags umum kanggo kabeh mobs
    • DarktiStremaing: Mundung tliti isih nganti cumi Glow wiwit glowing. Ora glowing nalika positif, mencorong nalika countdown tekan nol nol.

    Sejarah []

    27 September 2020 Cilik Glow, Moobloom, lan Icologer diumumake minangka mobs ing Minecraft Live 2020 Mob milih, sing kalebu mobs saka game muter Minecraft-off, Penjara Minecraft lan Minecraft Earth.
    3 Oktober 2020 Cilik cutra menang MOB milih. Cilik ceret yaiku mob pisanan saka game muter-muter sing bakal dilebokake ing game dhasar.
    Edisi Jawa
    1. 21w03a Nambahake cumi sing cutra, nanging tanpa animasi tekstur cemlorot sing ditemokake ing Minecraft Earth Versi.
    21W13a Glow Cquid Saiki lagi diadegake ing sumber banyu lemah.
    21w19a Glow cumi saiki bisa bocor. [1]
    Pra-release 3 Glow cumi saiki mung tuwuh ing pepeteng lan ing endi blok karo basis_stone_overworld sing kurang saka 5 blok ing ngisor ruang siput.
    1.18 21w40a Glow Cquid saiki wis diangkat ing ngisor y = 30 tinimbang ing ngisor Y = 63, lan nglirwakake apa wae level utawa syarat watu alami.
    1.18.2 22w07 Kanthi ndandani MC-238977, Cilik cumi saiki uga mbutuhake pepeteng lengkap kanggo spawn, kaya sadurunge kedadeyan saka 1.17-pre3 kanggo 21w39a.
    Edisi Bedrock
    1.17.0 beta 1.16.210.59 Nambahi cumi cereng ing mburi “guwa lan tebing” pilihan eksperimen. Partikel tinta saiki ireng minangka cumi normal, ora kaya edition Java. Tekstur Glow ora animasi, ora kaya sing asli Minecraft Earth Versi.
    beta 1.16.210.60 Cilik cemlorot wis dicopot sementara amarga kacilakan.
    beta 1.16.220.50 Ditambahake maneh curah cumi.
    Glow cumi saiki squirt partikel berwarna sing padha nalika kena ing edition Jawa.
    beta 1.17.0.52 .
    Glow cumi saiki kasedhiya tanpa ngaktifake urutane critane game eksperimen.
    beta 1.17.0.54 Ditambahake swara nalika glot squids motret.
    1.17.30 beta 1.17.20.22 Glow cumi saiki bisa spawn ing ngisor y = 0 nganti y = -64 yen guwa & cliffs game eksperimen topeplay Togol diaktifake.
    1.18.0 .18.0.21 Glow Cilik Saiki Ngadiki ing ngisor Y = 30 tinimbang ing ngisor Y = 63.

    Glow Cquid

    Glow cumi minangka mobsive pasif ing minecraft. Dheweke mung bisa ditemokake ing segara lan gampang dicenthang kanthi tekstur sing mencorong. Ing pandhuan minecraft iki, kita bakal ngandhani kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan curup curup kanthi informasi ing ngendi dheweke ngeculake, apa sing ditetepake, lan tips cepet.

    Nggolek soko sing spesifik babagan curah curup? Klik link ing ngisor iki kanggo mlumpat ..

    • Apa curangan cemlorot lan apa sing ditindakake ing Minecraft
    • Ing endi golek curhes curup
    • Tips lan Fakta Cepet Babagan Cilik Glow
    • Kabeh rampok cumi

    Apa curangan cemlorot lan apa sing ditindakake ing Minecraft

    Padha karo squid, cumi cemlorot mung nglangi ing samodra, dheweke ora ngawula tujuan gedhe. Glow cumi gampang ditemokake amarga cenderung cyan warna cyan. Dheweke uga mung sumber kanggo glow ink sacs uga.

    LG Glow Squid.png

    Ing endi golek curhes curup

    Glow Squids kanggo loro bedrock lan Jawa dikenal kanthi tingkat 30 taun. Dheweke bisa ditemokake ing guwa banyu ing saindenging dalan. Nanging dheweke uga dikenal kanthi acak peruang ing acak biomes uga.

    Kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan macem-macem jinis biomes sing kasedhiya kanggo nemokake Minecraft, priksa manawa kanggo mriksa pandhuan biomes kanggo rincian liyane.

    Tips lan Fakta Cepet Babagan Cilik Glow

    • Glow Cquid Swim Nganggo Ora Yen Ing Banyu
    • Glow cumi bakal mati yen ora ana banyu luwih saka 15 detik
    • Cilik cumi kadang-kadang bakal nggawe awake dhewe ing pantai lan mati
    • Nalika provokasi, cutu cutu ngeculake awan tinta

    Kabeh rampok cumi

    Kadhaptar ing ngisor iki kabeh barang sing dicelupake cumi sing cumi nalika mati.

    • 1-3 GLOW INK SACK
    • 1-3 XP orbs nalika dipateni dening pamuter utawa serigala bersatu

    Sinau luwih lengkap babagan Minecraft karo sawetara pandhuan sing migunani liyane:

    • Biomes
    • Pandhuan breeding: Kepiye baka kabeh kewan
    • Mobs

    Glow Cilik: Ngendi Nggoleki Sotong Minecraft [Gampang Pandhuan]

    Glow Minecraft Minecraft

    Pemenang saka Minecraft Live 2020 Mob Voting yaiku cumi cumi. Akibaté, sampeyan ora duwe masalah kanggo nggoleki game sampeyan. Glow cumi, kaya jenenge, yaiku jinis cumi sing cemlorot ing kahanan sing kurang utawa ora entheng.

    Minecraft Cilik cumi bisa ditemokake ing sora lan guwa banyu, nanging ora ana ing kali utawa blumbang.

    Ing loro bedrock lan Java, cumi cilaka diamati ing tingkat y 63 (ing versi minecraft 1.17) lan 30 (ing versi minecraft 1.18). Sampeyan bisa nemokake dheweke ing kelompok 2-4 ing jero banyu, kanthi peteng.

    Ora bisa dadi sumber cahya kaya karang karang, amarga nyegah cumi corak saka spawning. .

    Glow Minecraft Minecraft

    Minecraft Cilik Squids uga diamati kanthi blok sing duwe “Base_stone_overworld” utawa “In_game_tag” (kaya watu, deepslate, granit, lsp.), sing kurang saka limang blok ing ngisor ruang spawning.

    Glow Squids duwe struktur dinamis, yaiku warna sing warnane Aqua kanthi warna, lan kedhip mripate kanthi rutin. Faktor-faktor kasebut menehi cemlorot sing unggul. Lan ing telung dimensi, mitra sing cerah pindhah kanthi acak (nanging alon-alon). Iki supaya sampeyan bisa nemokake saka permukaan banyu uga.

    Sampeyan bisa uga arang mbutuhake dandan respirasi kanggo ngulandara sing nyilem nyilem menyang segara kanggo nggoleki Minecraft Squid Minecraft.

    Glow Minecraft Minecraft

    Ing kebon villager, cumi cemlorot uga bisa dadi papan. Versi bayi Minecraft Cilik bisa (sanajan mung 5%). Dadi, gampang kanggo sampeyan. Sawise sampeyan nemokake cumi Glow, sampeyan ora bakal bisa nyekel ing wadhah, amarga akeh banget.

    Kesimpulan

    Sotong cemlorot yaiku makhluk sing nggumunake. Kanthi ngetutake informasi ing ndhuwur, sampeyan bisa nemokake.

    . Padhangan uga mulang macem-macem program liyane sing nulung bocah-bocah ngembangake dhasar ing program ing komputer liwat coding kanggo bocah, kegiatan, pelajaran interaktif, lan liya-liyane.

    Pitakonan Paling Sering (FAQ)

    Apa curup squids sing kasedhiya ing level y sing padha ing kabeh kedadeyan game?

    Ya. Nanging level y sing owah minangka versi minecraft.

    Diwenehi lowis sing cumi biasane ditemokake jero ing segara, nindakake tambahan respirasi mbantu pamuter nemokake dheweke?

    Amarga struktur sing mencorong, bisa dicelupake liwat permukaan, dadi tambahan ambegan ora dibutuhake.

    Sing ana ing antarane wong diwasa utawa bayi squids gampang ditemokake?

    Bayi curah curup gampang ditemokake, kaya sing paling mungkin (mung 5%) kanggo diadili.

    Apa curuh curup tansah ditemokake ing kelompok?

    Ing pepeteng, cemlorot cemlorot ditemokake ing kelompok 2-4, amarga dheweke seneng karo lingkungan sing entheng tinimbang sing entheng.

    Napa pemain bisa bisa ember squids sing mencorong?

    Amarga padha gedhe banget.