Gitsub – Iholston / lol-bot: Bot leveling akun kanggo liga legenda ditulis ing python, Dev: Bot anyar sing bakal teka kanggo test 2 minggu! Liga legenda

Liga legenda bot

Yen ora ana sing kedadeyan, download xcode lan coba maneh.

Searches sing disimpen

Gunakake telusuran sing disimpen kanggo nyaring asil sampeyan kanthi cepet

Batal nggawe telusuran sing disimpen

Sampeyan mlebu ing tab utawa jendela liyane. Reload kanggo refresh sesi sampeyan. Sampeyan mlebu ing tab utawa jendela liyane. Reload kanggo refresh sesi sampeyan. Sampeyan ngeset akun ing tab utawa jendela liyane. Reload kanggo refresh sesi sampeyan.

Iholston / lol-bot Umum

Bot leveling akun kanggo liga legenda sing ditulis ing python

Lisensi

Iholston / lol-bot

Iki setya ora kalebu cabang ing gudang iki, lan kalebu garpu ing njaba gudang.

Ora bisa mbukak cabang

Jeneng wis digunakake

A tag wis ana kanthi jeneng cabang sing diwenehake. Akeh printah git sing nampa jeneng tag lan cabang, saengga nggawe cabang iki bisa nyebabake prilaku sing ora dikarepke. Apa sampeyan pengin nggawe cabang iki?

  • Codespaces

Gunakake git utawa checkout karo SVN nggunakake URL web.
Makarya kanthi cepet karo cli sing resmi. Sinau luwih lengkap babagan CLI.

Mlebu sing dibutuhake

Mangga mlebu kanggo nggunakake kodlog.

Yen ora ana sing kedadeyan, download desktop Github lan coba maneh.

Ngluncurake Desktop Github

.

Peluncuran Xcode

Yen ora ana sing kedadeyan, download xcode lan coba maneh.

Codespace sampeyan bakal mbukak sawise siap.

Ana masalah nyiapake kolespace, coba coba maneh.

Paling anyar

Stats git

File

Gagal mbukak informasi paling anyar.

Pesen Paling Anyar
23 September 2023 18:15

23 September 2023 18:23
23 September 2023 18:23

.md

Sugeng rawuh ing bot lol

  • Iki minangka bot Python sing nggunakake API liga lokal kanggo miwiti game lan muter kanthi gunakake game sing sederhana nanging efektif.
  • Bot iki wis level munggah ewu akun liga lan isih kuwat.
  • Ora ana piksel lan / utawa pangenalan gambar dadi gampang mbukak ing persiyapan apa wae.

  • Miwiti Liga lan Login
  • Miwiti game bot pamula
  • Tuku barang lan rada cerdas push ing pertengahan nganti game wis rampung
  • Game End, Entuk Pengalaman, Nglumpukake Ganjaran
  • Loop ����

Syarat

  • Liga legenda
  • Akun legenda legenda
  • .

Persiyapan

  • Mesthekake Python ditambahake menyang dalan, priksa “Tambah Python menyang Path” nalika nginstal
  • Klone / Download Repo
  • Installer run.Syarat Bat utawa PIP Instle.txt

Konfigurasi opsional

  • .py
  • Kanggo terus-terusan level liga anyar:
    • Nglamar akun.PY kanggo nyambung menyang database akun liga
    • Priksa manawa “Tetep mlebu ing” ora dicenthang nalika liga legenda diwiwiti.
    • Iki ngidini bot kanggo metu saka Liga kanthi nutup, entuk kapercayan akun anyar, miwiti karo kapercayan anyar, lan miwiti leveling anyar, lan miwiti leveling leveling liyane

    Bot liyane lol ora disengkuyung dening game riot lan ora nggambarake tampilan utawa pendapat saka game rusa utawa sapa wae kanthi resmi ngasilake utawa ngatur legenda legenda. Liga Legenda lan Game Riot minangka merek dagang utawa merek dagang pangguna saka Games Motors, Inc. Liga Legenda © Riot Games, Inc.

    Piranti lunak iki bisa digunakake karo program / layanan (liga legenda) Dadi sampeyan njupuk tanggung jawab lengkap kanggo ngilangi layanan lan tanggung jawab kanggo akun sing digunakake lan setuju nggunakake risiko dhewe.

    Babagan

    Bot leveling akun kanggo liga legenda sing ditulis ing python

    / Dev: Bot intro anyar sing bakal teka ing test 2 minggu!

    Kita kabeh Liga Newbies lan liyane yaiku Co-OP.

    Panganggit Riot Daschador, Riot Condhenel

    Napa Halo maneh Connoisseurs League kanca-kancaku, yaiku aku, Darcy “Riot DashAndor” Ludington lan Trusty Co-Lead Co-Lead “Riot Conventy” Coakley. Kita kene kanggo menehi update minangka tindakake menyang artikel sadurunge, / dev: Bots leveling. Tanpa luwih ado, kita bakal ngumumake yen kita Bot level introduks anyar bakal ngalahake Pbe kanggo uji coba ing September utawa Oktober suwene 2 minggu!

    Kita ngeculake bot level intro dhisik amarga prioritas wis entuk bot iki kanggo pemain sing luwih anyar, nanging sampeyan bakal bisa dikirim kabeh karya bot liyane sing bakal mudhun ing dalan.

    Apa sing bakal diarepake?

    Kita pengin mbatalake manawa bot kasebut bakal ana ing tingkat “intro bot”. Mula, kita ngarepake kabeh sampeyan pemain veteran pbe kanggo ngremehake katrampilan sampeyan. Yen sampeyan duwe kanca-kanca anyar sing kasengsem, kita seneng nyoba dheweke! Aja duwe akun PBE? Ora kuwatir, sampeyan bisa mlebu siji ing kene.

    Kajaba iku, amarga kita pengin nyoba tangan kita ing sawetara fitur-fitur anyar sing dipikirake (sanajan kanggo bot tingkat intro) ing kene minangka sawetara katrampilan anyar sing kita lakoni:

    • Jungling
    • Ganking
    • Nyengkuyung saben liyane
    • Njupuk tujuan (kaya naga lan baron!)

    Kepiye carane bisa nyoba bot kasebut?

    . Sawise iku, sampeyan kudu ndeleng antrian anyar sing diarani “Beta Bots.”Antrian iki bakal duwe bot kanthi AI anyar sing kasedhiya! (Wigati dimangerteni manawa server Pbe mung ana ing NA.) Elinga, dheweke mung bakal ana ing kene kanggo 2 minggu, priksa manawa sampeyan lagi ana ing kene!

    Apa maneh?

    Sawise roto nyoba, kita bakal njupuk antrian beta bots anyar lan kabeh ing PBE bakal normal maneh, saiki. Ing sisih kita, kita bakal ngerti tanggapan pemain kanggo nggawe dandan, mesthekake yen bot bisa digunakake ing macem-macem pemain ‘, lan kewan omo sing ditemokake sajrone tes bakal dicopot. Banjur kita miwiti mbangun rangking rangking sing luwih dhuwur supaya kita bisa uga bisa ngganti loro pamula lan bot penengah.

    Yen kabeh mlaku, tujuane yaiku kanggo muter bot intro iki menyang server live kita ing taun ngarep sawise lelaran liyane. !

    !