Github – Kashifulhaque / Valoror-leaderboard-API: Pimpinan Valorant Leaderboard API, leaderboard abadi bakal dadi luwih eksklusif ing Patch 5.

Leaderboard Abadmortal Valorant bakal dadi luwih eksklusif ing Patch 5.08

Pimpinan leaderboard Valorant API sing digunakake ing situs web lan bisa uga dolanan

Searches sing disimpen

Gunakake telusuran sing disimpen kanggo nyaring asil sampeyan kanthi cepet

Batal nggawe telusuran sing disimpen

Sampeyan mlebu ing tab utawa jendela liyane. Reload kanggo refresh sesi sampeyan. Sampeyan mlebu ing tab utawa jendela liyane. Reload kanggo refresh sesi sampeyan. Sampeyan ngeset akun ing tab utawa jendela liyane. Reload kanggo refresh sesi sampeyan.

Repositori iki wis diarsip kanthi pemilik ing Apr 9, 2023. Saiki wis diwaca – mung.

Leaderboards Valorant API ��

Kashifulhaque / Leaderboard-Leaderboards-api

Iki setya ora kalebu cabang ing gudang iki, lan kalebu garpu ing njaba gudang.

Ora bisa mbukak cabang

. Akeh printah git sing nampa jeneng tag lan cabang, saengga nggawe cabang iki bisa nyebabake prilaku sing ora dikarepke. Apa sampeyan pengin nggawe cabang iki?

  • Lokal

Gunakake git utawa checkout karo SVN nggunakake URL web.
Makarya kanthi cepet karo cli sing resmi. .

Mangga mlebu kanggo nggunakake kodlog.

Ngluncurake Desktop Github

Yen ora ana sing kedadeyan, download desktop Github lan coba maneh.

Ngluncurake Desktop Github

Yen ora ana sing kedadeyan, download desktop Github lan coba maneh.

Peluncuran Xcode

Yen ora ana sing kedadeyan, download xcode lan coba maneh.

Kode Studio Visual

Codespace sampeyan bakal mbukak sawise siap.

Ana masalah nyiapake kolespace, coba coba maneh.

Paling anyar

Stats git

File

Gagal mbukak informasi paling anyar.

.md

Kayane reright ngerti apa sing dikepengini lan dheweke wis ngalangi akses langsung menyang API, dadi sampeyan kudu nggunakake Game rior api

Pimpinan papan paling valorant api

Wilayah

Jeneng Wilayah Kode Wilayah
Amerika Utara Na
Eropa EU
Korea KR
Brasil Br
Pasifik Asia AP
Amerika Latin Latam

Miwiti

Param├Ęter URL

Ganti ing URL cithakan kanthi nilai sing diwenehake ing tabel ing ngisor iki, waca Tuladha Panjaluk ing ngisor iki

URL Cithakan: https: // dgxfkpkb4zk5c.CloudFront.Net / Leaderboards / Affinity // Queue / Kompetitif / Undhang-undhang /?

Params Nilai
Wilayah NA, EU, K, BR, AP, Latam
0 – 499 (kanggo radiasi)
StartIndex
ukuran 10
Tumindake
Babagan 2 Undhang-undhang (Tumindak)
Undhang-undhang 1 ID 97B6E739-44cc-ffa7-49ad-398ba502ceb0
AKTIVITI 2 ID ab57ef51-4E59-da91-CC8D-51A5A2B9B8FF
Tumindak 3 ID 52E9749A-429B-7060-99FE-4595426A0CF7
Episode 3 ID Undhang-undhang (Tumindak) Nilai
Undhang-undhang 1 ID 2A27E5D2-4d30-C9E2-B15A-93b8909A442C
AKTIVITI 2 ID 4cb622e1-4244-6da3-7276-8daaf1c01be2
Tumindak 3 ID A169595A5-4adad000-f761-5e9e-389df1c892FB
Babagan 4 Undhang-undhang (Tumindak)
Undhang-undhang 1 ID 5733F533Ac-41A5-3A7D-D9ce-D6A6298E5704
AKTIVITI 2 ID
Episode 5 Undhang-undhang ID (Tumindak) Nilai
Undhang-undhang 1 ID 67E373c7-48F7-B422-641b-079Ace30B427
AKTIVITI 2 ID 7A85de9A-4032-61A9-61D8-F4AA2B4A84B6
Tumindak 3 ID aca29595-40e4-01f5-35-b1b3d304c96E
Babagan 6 Undhang-undhang ID (tumindak) Nilai
Undhang-undhang 1 ID 9c91A445-4f78-1BAA-a3ea-8f8aadf4914d
AKTIVITI 2 ID 34093c29-4303D4-52f-3F944BDe22be
Tumindak 3 ID 2De5423B-4AAD-02ad-8D9B-C0A931958861

Tuladha panjaluk

Conto nggunakake wilayah AP. URL iki njupuk 10 radiasi ndhuwur wilayah ing Babagan 2 Undhang 1.

URL: https: // dgxfkpkb4zk5c.CloudFront.Net / Leaderboards / Affinity / AP / antrian / kompetitif / 97b6e739-44cc-ffa7-49ad-398ba502ceb0?StartIndex = 0 & ukuran = 10 Panjaluk Tipe: Entuk jinis-jinis: Aplikasi / JSON 

Simpul.tuladha js

Const Axios = mbutuhake('axios' Const Pilihan =  : "Njaluk", URL: "https: // dgxfkpkb4zk5c.CloudFront.Net / Leaderboards / Affinity / NA / Queue / Kompetitif / Undhang-undhang / 67e373c7-48f7-B422-641B-079Ace30B427 ", :  StartIndex: "0", ukuran: "10" >, >; Axios .Panjaluk(Pilihan) .Banjur(Fungsi (Tanggepan)  Konsol.Log(Tanggepan.); >) .nyekel(Fungsi Kesalahan)  Konsol.Kesalahan(Kesalahan); >);

GO

paket utama impor ( "fmt" "io / ioutil" "Net / http" ) FUNC () < URL : = ..Net / Leaderboards / Affinity / NA / Queue / Competitif / ACT / 67E373c7-48F7-B422-641B-079Ace30B427?StartIndex = 0 & ukuran = 10 " req, _ : = .NewRequest("Njaluk", URL, nil) Res, _ : = http.DefaultClient.Tindakake() Defer Res.Awak.Tutup awak, _ : = ioutil.Readall(.Awak) fmt.Println(awak))>

Conto python3

impor njaluk URL = "https: // dgxfkpkb4zk5c.CloudFront.Net / Leaderboards / Affinity / NA / Queue / Kompetitif / Undhang-undhang / 67e373c7-48f7-B422-641B-079Ace30B427 " querystring = "startindex":"0","Ukuran":> Tanggepan = njaluk.Panjaluk("Njaluk", URL, =querystring) Cetak(Tanggepan.teks)

Tuladha tanggapan

. Aku nggunakake Insomnia API klien ing kene

10 radiasi api tanggal 21 Januari 2021 2320 IST

10 Radiasi Paling Dhuwur

Yen URL bakal rusak utawa sampeyan nemoni masalah, priksa manawa nggawe masalah saka tab Masalah

Yen ana wong saka game rior maca iki.

Hai ana! Kaping pisanan matur nuwun kanggo nggawe game sing apik tenan, aku seneng main. Yen repo iki mbukak sawetara informasi pribadi, hubungi kula ing HAQE.Kashifulter7 @ Gmail.com utawa @notifkash ing Twitter lan aku bakal njupuk repo iki.

Babagan

Leaderboards Valorant API ��

Leaderboard Abadmortal Valorant bakal dadi luwih eksklusif ing Patch 5.08

Leaderboard Abadirortar bakal dadi luwih eksklusif ing Patch 5.08: lencana gedhe kanthi latar mburi abu-abu lan bintang abang kanthi pusat putih kanthi latar mburi kanthi lencana

Leaderboard Valorond dilindhungi undhang-undhang kanggo kerak ndhuwur sing bisa entuk sawetara MMR (rating matchmaking) ing game FPS. Mecah menyang leaderboard ora nate cakewalk, nanging kerusuhan saiki dadi luwih eksklusif. Patch 5.08 bakal nyanduk nomer abadi ing papan premium sing artine, ora kaya sadurunge, mung nomer pemain sing winates bakal katon.

Sawise nyoba ngundhakake mmr ing abadi, kerusuhan saiki njupuk pendekatan sing luwih langsung kanggo tempur saturation. .

“Kita setuju karo umpan balik yen ana ing sawetara wilayah ana akeh pemain ing leaderboard, lan sawise parkir nomer tartamtu ilang kelangan nakal. Kita muter tutup kanggo jumlah pemain sing bisa ditampilake ing Leaderboard ing Dasar Wilayah Wilayah, “ujare manajer komunitas Valorant Jo-Ellen Aragon.

Dadi, maju maju, nganti sampeyan ing jumlah X sing paling dhuwur, sampeyan ora bakal katon ing leaderboard. Mangkene Campuran kasebut kanggo saben wilayah:

  • Korea (kr) – 5k
  • Latam – 5k
  • Brasil (br) – 5k
  • Amerika Utara (NA) – 10k
  • Asia Pasifik (AP) – 15k
  • Eropah (EU) – 15k

Watesan anyar ora bakal ngilangi prestasi kanggo nggayuh abadi nanging bakal njamin para pemain duwe alesan liyane kanggo terus nggiling. . Isih, ora kabeh wong seneng karo keputusan Riot kanggo ngunci papan.

Miturut masarakat, masalah nyata kasebut ana ing oversaturation saka abadi, sing nyoba mbenerake sawetara wulan kepungkur. . Biyen, tambah populasi ing rangking ngisor nyebabake pangembang kanggo remet ing lencana ascendant ijo ing antarane berlian lan abadi.

Sing dudu gaweyan pertama sing bisa ngawasi. Sadurunge, Valoror MMR ndeleng rezeksi kanggo njaga prestasine pangkat dhuwur kanthi nggawe IMPortal + kanggo menek. Kabeh iki tujuane nggawe papan leaderboard lan rangking rangking kurang rame. Apa Distribusi MMR utawa Ngenalake Ascendant, pantes pemain tansah nggegirisi liwat ‘Elo Neraka’ emas lan salaka.

Yen sampeyan muter lengen klambi kanggo mecah leaderboard, luwih becik dipikirake tugas sing paling jelas kanggo mesthekake yen sampeyan duwe agen sing bener. Sampeyan bisa uga pengin entuk kode crosshair Valorant paling apik sadurunge sampeyan muter muter lan miwiti Grind Abadi!

Fariha Bhatti sawise dicelup driji sikil menyang perusahaan lan akademisi – jurusan kriminal ngaso ing rak – Farihha nemu omah ing Estports nulis lan game. . Pakaryan uga uga duwe fitur ing Talkort lan menang.gg.

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.