Ghost Recon gaman paling apik – bedhil ndhuwur kanggo nggoleki – Tweak Gamer, dhaptar senjata paling apik – GameWith

Ghost Recon Treadpint List Best Weapons

Kabeh bedhil ing breakpoint sregep ing kaloro lan singleplayer. Yen sawetara unsur gaman kurang, kaya recoil utawa mobilitas, mula sampeyan bisa ngupayakake karo The Gunsmith. Aplikasi stoost stat, tambah peralatan sing luwih apik, lan nambah tingkat gaman sampeyan. Sampeyan uga bakal nemokake macem-macem versi gegaman sing padha karo statistik sing luwih apik, dadi manawa sampeyan bisa nganyarke nalika sampeyan bisa.

Ghost Recon gaman paling apik – bedhil ndhuwur kanggo nggoleki

Stats Senjata TreamPoint

Tom Clancy’s RecoCOX minangka game sing angel, ora bakal ngeculake sampeyan menyang klompok pengawal mlumpat ing kene lan mateni. Tingkat kesulitan kanthi rutin cukup kanggo dilebokake ing sudut pati yen sampeyan lagi muter tanpa kanca. Ana drone, Turrets, pengawal bersenjata, gunners mesin sing nganggo, choppers, lsp. Iku cukup penting kanggo ngerti apa gaman sing dienggo karo sampeyan, senjata paling apik ing break pitunjuk saka Ghost Recon tegese kabeh. Loadout sing sampurna sing bisa menehi daya cukup kanggo ngatasi wong akeh prajurit. Ing Tom Clancy’s Guice Senjata gamane, aku bakal menehi dhaptar bedhil ndhuwur, temokake, nganyarke lan nggunakake maneh lan nggunakake maneh. Sampeyan mesthi bakal nemokake luwih gampang nglawan mbandhingake kanggo njupuk senjata liyane.

Tabel konten

Telung aspek gaman sing penting ing breakpoint

Ana telung aspek penting kanggo nemokake gaman ing Tom Clancy Reconment Recon, ing ngisor iki kabeh telung perkara sing kudu digoleki gaman lan luwih apik.

Stats Senjata TreamPoint

Stats Senjata:

Kothak pertama ing sisih kiwa kiwa stats, iki bakal menehi katrangan kanthi akurat babagan macem-macem sifat senjata kaya akurasi, penanganan, nangani, rekone, luwih recoil lan liya-liyane. Sing luwih dhuwur stats gaman sing luwih apik yaiku. Sampeyan bisa nambah upgrade MK1 kanthi ngempalaken bagean senjata kanggo entuk luwih apik, recoil ngisor, lan akurasi. Iki uga bisa ditambah kanthi nggunakake

Nganyarke lan bonus pasif:

Bagéan upgrade bakal mbantu sampeyan nambah statistik gaman bebarengan karo bonus pasif. Iki sampeyan kudu ngilangi senjata tenaga rendah sing ana lan kumpul luwih akeh barang. Iki bakal dikunci nalika sampeyan maju ing game.

Lampiran:

Lampiran senjata penting banget saka bedhil ing breakpoint, dheweke nawakake sampeyan entuk manfaat ekstra kaya stabilitas sing luwih apik, kapasitas sing luwih rujuk, jangking ling jauh kanggo nembak sing paling dhuwur. Yen sampeyan duwe hangko anyar sampeyan bisa mriksa ing bagean katelu ing sisih tengen, nglengkapi lan nggawe senjata sing paling apik ing breakpoint.

Sawise kabeh iki ana gear, helem, sarung tangan, celonone, sepatu, lsp. Kabeh gear uga nggawa bantalan tambahan kaya Kesehatan Regen, Stamina Regen, Mobilitas Tinggi, lsp. Ana rong katrampilan sing bakal mbantu sampeyan nganyarke gaman saka MK.1 menyang mk.2 lan pungkasane MK.3 Tier sing paling dhuwur. Kanggo ngerti luwih lengkap babagan maca pandhuan iki babagan cara nganyarke senjata saka MK1 menyang MK2 & M3 ing breakfoint Ghost Recon.

Senjata bisa ditemokake ing dada, ana macem-macem undakan sing nuduhake langka kaya biru utawa ungu. Sing paling apik didhelikake ing sektor militer ing ngendi sampeyan kudu ngadhepi pengawal, snipers, lsp.

Ghost Reconreint Breakpoint Best Assault Rifle – Asr

AK47:

AK47 minangka bedhil serbang serbaguna, luwih becik yen sampeyan butuh barang sing cukup kanggo njupuk down para pengawal ing siji dijupuk. Kanthi nembus dhuwur, AK47 menehi sawetara sing cocog lan nangani. Dawane recoil, yen ora, kabeh sifat-sifat liyane ndhuwur rata-rata, utamane kisaran lan nangani sing paling penting yen sampeyan butuh senjata nalika mlaku. AK47 ana ing dada sing ana ing sisih mburi wilayah pertahanan BEHEMOT ing sisih wetan Fen Bogg (Holmwood Mangrove). Sajrone sesi beta aku begja kanggo njaluk iki ing dada pisanan sawise game diwiwiti. Nanging ing edition lengkap, ana bedhil sing beda.

Tavor:

Tavorit babagan mobilitas, senjata sing dilengkapi akurasi + Penanganan + Mobilitas + recoil. Kabeh stats kasebut ngluwihi 50% nawakake gaman sing cocog kanggo pertempuran cedhak. AK47 ing sisih liya paling apik kanggo sawetara, yen sampeyan pengin ndhelikake lan njupuk headhots, mula sampeyan ora bisa luput karo AK47, nanging yen sampeyan ana ing wilayah sing bisa diubengi banjur sampeyan butuh kaya ngono.

416:

Aku ora bisa nglirwakake 416 kanthi biaya, ana gaman sing luwih dhuwur saka kategori sing padha nanging isih, sawise upgrade, aku nemokake gaman sing luwih nyaman ing breakpoint. Nawakake akurasi, penanganan, lan kisaran. Senjata butuh upgrade, utawa yen sampeyan ora bisa entuk kekuwatan sing cukup saka iku.

Ghost Recon Breakpoint paling apik sniper – SNR

Scorpio:

Treadpint Ghost Recon kabeh babagan gamelan siluman, ing sadawane Pulau Millal njaluk sabar, strategi, lan akurasi. Mundhakake tandha yaiku nelpon pati. Dadi ing kene Sniper minangka salah sawijining senjata sing paling apik sing kudu ditindakake, ing breakpoint, sampeyan bisa nggawa telung gaman, gegaman utama, lengen utama kaya pistol. Sniper bakal lungguh ing slot sekunder. Scorpio minangka salah sawijining bedhil sniper paling apik ing breakpoint, amarga saka macem-macem lan akurasi sing dhuwur. Akurasi meh ndhuwur 90%, tegese cara luwih dhuwur tinimbang sniper liyane sing ditemokake ing game kasebut. Ditambah maneh nambah macem-macem, nanging ora bisa nangani lan mobilitas. Sing bisa dikelola, sampeyan mung butuh papan sing apik kanggo nandhani kabeh pengawal lan banjur njupuk mudhun siji. Yen sampeyan nggunakake kelas Sharpshooter banjur kanthi mencet L1 + R1, sampeyan bisa ngaktifake teknik khusus sing mbukak peluru sing ditentuh sing akeh sing bisa ngrusak topret, drone, choppers, lsp.

Tac50:

Tac50 nggawa stats sing padha karo scorpio, panggantos sing apik yen sampeyan ora bisa entuk ndhuwur. Iki minangka gegaman sing kuat kanthi akurasi dhuwur + kisaran. Becik yen sampeyan muter solo lan mbutuhake macem-macem kanggo nyerang pengawal saka jarak. Nganyarke gaman iki kanggo nyuda recoil supaya sampeyan bisa njupuk pirang-pirang shoots.

Ghost Recon Breakpoint paling apik ing Gun sub-mesin – SMG

MP5:

MP5 minangka smg sing luwih maju, senjata langka ungu becik kanggo ngontrol akeh. Meh paling apik ing kabeh statistik, menehi entuk manfaat kanggo mesin bedhil mesin + ora mateni mobilitas lan akurasi kanthi recoil. Senjata iki menehi kekuwatan sing dhuwur, tegese sampeyan bisa ngilangi prajurit sing nganggo kanthi gampang, nanging breakpoint ora ngidini kita nggawa bedhil mesin, nanging ora bisa milih ing sniper lan mesin. Matur nuwun sampeyan bisa ngalih loading nalika main game. Dadi, yen sampeyan butuh bedhil submori banjur coba mp5.

Ghost Recon Treadpoint Best Handgun – HDG

Eagle Gurun:

Aku ora nate fokus ing lengen sisih, nanging yen sampeyan lagi nggawa wong sing ndhelikake awak sing ora bisa nggunakake senjata utama utawa sekunder. Sampeyan butuh handgun sing apik ing wektu kasebut, supaya bisa golek elang ara-ara samun. Sampeyan menehi akurasi, nangani, macem-macem mobilitas. Senjata sing cocog kanggo digunakake nalika sampeyan tatu lan ora bisa mindhah cepet, tarik handgun lan njupuk sirah sing obah.

Ana liyane gaman ing Tom Clancy’s Recon Recon Recon, iki sawetara sing kita kesusu lan nemokake cukup kanggo maju ing game.

Bedhil paling apik ing break pitunjuk

Priksa gaman lan gaman gaman Grosir (GRB) iki minangka katrangan lengkap babagan info babagan bedhil, sipat lan liya-liyane!

Dhaptar Senjata Paling apik

Artikel iki lagi nganyari kanthi senjata anyar lan info tambahan. Priksa maneh kanggo nganyari!

Senjata Paling apik – Rifle Assault (ASR)

416

416 - Senapan Serangan Paling Apik

Highly Versatile. 416 bisa kerja ing paling kahanan lan ngliwati macem-macem kisaran. Nambah ruang lingkup bakal mbantu nglampahi kisaran lan akurasi senjata.

Senjata Paling apik – Handgun (Hg)

Magnum

Magnum

Magnum ngadhepi kekuwatan dhuwur kanthi tingkat geni sing luwih alon lan recoil dhuwur. Saben shot ngemas pukulan lan kanthi tambahan +5 kerusakan pasif +5, mula karusakan luwih dhuwur.

Senjata Paling Apik – Gun Mesin Cahya (LMG)

L86a1

L86a1

Sanajan ora paling kuat ing kelas kasebut, l84a1 minangka lmg sing disaranake amarga sawetara, akurasi, lan kontrol. Iki isih nendhang nalika nembak, nanging ora dadi ala kaya lmgs liyane.

Senjata Paling apik – Shotgun (SG)

M4

M4

M4 duwe karusakan paling dhuwur ing kabeh kelas, nanging iki seimbang karo mobilitas sing sithik. Minangka gegaman sing kuat lan kecepatan reload yaiku Offset sawise mateni kanthi cepet kanthi cepet.

Senjata Paling Apik – Sub Mesin Gun (SMG)

Mp5

Mp5

Ing jabatan cendhak, MP5 minangka kewan sing karusakan sing dhuwur.. Nanging, apa wae sing ora ana ing jangka pendek lan dadi kurang efektif kanthi akurasi lan mobilitas sing kurang.

Senjata Paling Apik – Rifle Sniper (SR)

Recon-a1

Recon-a1

Tenaga Agung, sing luwih tansaya tiwas nawakake mobilitas, kisaran, lan akurasi. Recoil ora ala, nyedhiyakake ruang ambegan kanggo pangguna nalika miss nembak. Iku duwe kacepetan alon alon.

Senjata Paling Apik – DMR

Frf2

Frf2

Kanthi macem-macem lan akurasi saka kabeh DMR, DMR digawe kanggo pertengahan dawa. Sanajan wiwit iku DMR sing bolt, digawe dadi senjata sing nembak.

Kritéria evaluasi senjata

Kritéria evaluasi senjata

Senjata ing ngisor iki dipilih kanggo dhaptar iki adhedhasar kritéria ing ngisor iki:

Versatility

Senjata sing paling apik uga kudu ngidini pamuter adaptasi karo kahanan sing beda, apa ana ing jarak jangka panjang, utawa kahanan tempur. Senjata kasebut kudu ngidini para pemain dadi ancaman ing kahanan apa wae.

Kerusakan utawa geni sing dhuwur

Senjata paling apik ing game uga kudu bisa ngrusak karusakan utama, uga kanthi bisa ngatasi karusakan, utawa kanthi mbukak peluru kanthi cepet.

Akurasi dhuwur utawa recoil rendah

Senjata sing apik ora mung bisa ngrusak, nanging uga target target. Bedhil kanthi akurasi dhuwur, utawa recoil kurang dipilih amarga iki.

Pemula-loropaken

Ing bagean mengko artikel, gaman sing dipilih kudu gampang digunakake utawa kanthi tembung liya, sing ramah. Senjata kasebut kudu bisa ngidini para pemain anyar bisa main kompetitif.

Gedhung Breakpoint Breakpoint Breakpoint

Ghost Recon Breakpoint Gedhe

Ghost Recon Breakpint’s Breakpoint’s Breads cukup beda-beda, lan kanthi akeh bedhil sing kudu dipilih, mula ngerti kacang-nembus sampeyan saka pamindhahan sampeyan. Ora kanggo ngatasi kabeh mekanika penembak looter bisa nggawe barang luwih sithik ing ndhuwur – dadi kepiye carane ngandhani Gedhe Ghost Recon Breakpoint saka saben liyane? Ora gampang amarga pira bedhil ana ing game, mula kita kene kanggo ngisi sampeyan sing kudu dingerteni. Saka nggarap bedhil sing paling cocog kanggo sampeyan sawetara bedhil gigi recoCOX sing paling apik, kita wis entuk kabeh sing ditutupi pandhuan ing ngisor iki.

Cara Milih Gedhe Gadhang Ghost Recon Breakpoint

Gampang kanggo mbangun loadout sing bisa dibandhingake karo meh kabeh sing bisa ditemokake nalika ngrampok, mula aja kuwatir yen sampeyan nggunakake senjata sing kurang cocog. CATER GAMBAR ING ING PLAYSTYE. Yen sampeyan seneng nyemprotake geni kanggo mbanting luput? Nyekel yen bedhil mesin. Nggolek persiyapan tempur sing paling dhuwur? Pilih sawetara bedhil submori.

Aku luwih seneng duwe set merion macem-macem, kalebu bedhil serang utawa bedhil bedhil bebarengan karo bedhil sniper sing bisa ngatasi jarak sing dawa. Granat mbantu aku karo kahanan sing angel kanggo loro sing ora nutupi.

Nemokake bedhil ing Ghost Recon: Breakpoint minangka prasaja; sampeyan bakal nemokake ing dada lan awak mungsuh slamet. Sampeyan bisa nggunakake senjata yen sampeyan nemokake blueprint khusus, saka misi sisih utawa Intel sing sampeyan temokake saka wong liya lan elektronik sing sumebar ing peta. Elinga yen sampeyan bisa nyekel rong senjata utama sekaligus siji pistol.

Gedhung Breakpoint Breakpoint Breakpoint

Tac50

Tac50 minangka bedhil sing apik kanggo nggunakake nalika ngetrenake basis mungsuh, nandhani mungsuh lan lokasi sing ditandhani sadurunge dadi peperangan. Cukup kuat kanggo level prajurit mungsuh kanthi nembak siji, sanajan ditekan, lan entuk kisaran sing luar biasa. Iku cocog kanggo Playthrough SOLO uga bisa mbusak bagean saka pangkalan tanpa mundhak ing njero. Priksa manawa sampeyan duwe barang sing cocog kanggo jarak cedhak yen sampeyan melu, sanajan.

SC-20k

SC-20k cocog kanggo komando sing cepet sing luwih seneng nyemprotake kamera kanthi ruangan. Sampeyan bisa ngrangkul sudhut kanthi cepet lan njupuk sapa wae sing bisa ditemokake kanthi cepet. Nduwe recoil nanging ora ana sing bisa ditangani, lan semprotane mati. Uga duwe ukuran kartrij sing sehat nalika pisanan milih nanging kaya saben gaman liyane, aku nggunakake suppressor karo. Siluman penting banget.

Tavor

Temorone kabeh babagan stabilitas, nembak cedhak-kanggo-medium kanthi tangan sing mantep. Ora ana Reil sing ora ana-ora, bisa digunakake kanthi ringkes laser, lan duwe petugas pemadam kebakaran. Iki bedhil sing wis ngrasakake paling apik karo kamera breakpoint owah-owahan sing sampeyan lakoni saka katelu kanggo wong pisanan nalika sampeyan ndeleng pemandangan sampeyan. Sampeyan wis entuk kula saka sebagian gunane cukur.

G28

G28 minangka senjata tengah tengah sing apik, sampurna kanggo ngubengi mungsuh karo skuad sampeyan, menehi target target, lan njupuk saka jarak sing aman. Bisa nahan kanthi jarak, nanging cocog kanggo ngremehake ing omah loro crita minangka gelombang mungsuh sing nyedhaki posisi sampeyan.

AK47

AK47 kondhang kanthi alesan lan mung bisa dipercaya ing breakpoint nalika sampeyan bakal nemokake game liyane. Sampeyan bisa nemokake Blueprint Ak47 ing wilayah pertahanan BEHEMOT lan saka titik acak intel sampeyan bisa nemokake sajrone misi.

Kabeh bedhil ing breakpoint sregep ing kaloro lan singleplayer. Yen sawetara unsur gaman kurang, kaya recoil utawa mobilitas, mula sampeyan bisa ngupayakake karo The Gunsmith. Aplikasi stoost stat, tambah peralatan sing luwih apik, lan nambah tingkat gaman sampeyan. Sampeyan uga bakal nemokake macem-macem versi gegaman sing padha karo statistik sing luwih apik, dadi manawa sampeyan bisa nganyarke nalika sampeyan bisa.

Mlebu menyang Newradar + newsletter

Diggal saben minggu, tales saka komunitas sing sampeyan tresnani, lan liya-liyane

Kanthi ngirim informasi sampeyan setuju karo Sarat & Ketentuan lan Kebijakan Privasi lan umur 16 utawa luwih.