Gerbang Baldur S 3 – Pandhuan Nggawe Ranger Paling Ranger – GameSpot, Baldur S Gate 3 Pandhuan Best Ranger Best | Shotgun Kertas Rock

Gerbang Baldur S 3 Pandhuan Nggawe Paling Ranger

Subkelas iki uga menehi geran PLEAD Dadi sampeyan bisa ndeleng jarak luwih lan Ambre ambusher kanggo bonus +3 menyang Inisiatif lan nambah gerakan lan ngrusak giliran pertempuran kapisan.

Gerbang Baldur 3 – Pandhuan Nggawe Ranger Paling Ranger

Yen sampeyan pengin nggawe sing paling akeh ing Gapura Baldur 3, pandhuan bangunanku kabeh sing dibutuhake.

Tanggal 28 Agustus 2023 ing 4:24 PM PDT

Saiki ora ana tawaran sing kasedhiya
GameSpot bisa njaluk komisi saka tawaran eceran.

Rangers ing Gerbang Baldur 3 yaiku pejuang sing serba guna banget. Dheweke bisa melu pertempuran melee kanthi nggunakake dual utawa senjata tangan loro, utawa serangan saka sawetara senjata lan mantra proyek. Kanggo nggawe sing paling akeh, sampeyan kudu milih salah sawijining dalan kasebut, amarga nalika Rangers minangka kelas sing padhet, dheweke bakal nyoba nindakake akeh banget.

Gerbang Baldur 3 – Pandhuan Bangunan Paling Ranger

  • Gerbang Baldur 3 – Pandhuan Bangunan Paling Ranger
  • Ringkesan Rangkauan Master Rameast
    • Tingkat 2
    • Tingkat 3
    • Tingkat 4
    • Tingkat 5
    • Tingkat 6
    • Tingkat 7
    • Tingkat 8
    • Tingkat 9
    • Level 10
    • Tingkat 11

    Kanggo dhuwit, mbangun ranger sing paling apik ing gapura Baldur 3 yaiku Master Beast. Spesialisasi iki menehi mantra kanca ranger, sing ngidini sampeyan nimbali anggota partai tambahan kanggo mbantu sampeyan ing pertempuran. Saka bruwang tanking, ngrusak asu ajag lan luwih akeh, pamisah fokus ing gapura baldur 3 bisa menehi kamar ambegan sing bisa ngeja bedane lan kelangan.

    Aku milih kanggo fokus ing bangunan sing ngindhari multiklassing kanggo pandhuan iki, nanging yen sampeyan pengin multiclass, aku duwe saran, lan sampeyan bisa ngulungake kelas, lan ngganti bonus sing apik.

    Njupuk sawetara rangking ing pejuang ing pejuang bisa entuk kesejahteraan senjata lan waja, uga fleksibel, multi-serangan. Iki pancen bener yen sampeyan nindakake melee. Bard utawa nakal yaiku opsi padhet kanggo nambah fungsi liyane, lan ulper utawa druid utawa druid sing apik yen sampeyan pengin cabang lan sinau luwih akeh mantra.

    Ringkesan Rangkauan Master Rameast

    Sampeyan duwe sawetara pilihan nalika sampeyan level munggah, dadi kita bakal nyorot pilihan sing paling apik kanggo mbangun master Beast sing disenengi), nanging uga milih sawetara pilihan sing apik kanggo wong-wong sing pengin nindakake macem-macem versi master kewan, sing kalebu opsi gelut Melee.

    Kaya sing kasebut ing pandhuan kelas ranger, ELF Sub-Race Sub-Race) minangka sing paling apik kanggo wong sing ranger, kanthi miwiti bonus kanggo Longbows, Shortbows, Longswords, Sambungan, lan liya-liyane.

    Gerbang Baldur 3 Pandhuan Nggawe Paling Ranger

    Karakter ranger ing gapura Baldur 3

    Apa sampeyan butuh gapura Baldur sing kuwat? Ing Gerbang Baldur 3, Rangers minangka archetype sing khas. Apa sampeyan kepengin dadi padha karo Hood Hood Robin utawa mung kanggo getih kanthi bantuan busur lan panah, The Ranger minangka kelas sing kuat sing bisa ngatasi karusakan. Dheweke uga biasane diselehake kanthi alam, tegese lintasan sampeyan minangka ranger bisa menehi sampeyan stealthy nalika sampeyan ngliwati koridor sing didhelikake game lan nggawe dalan sing didhelikake.

    Nanging, ana akeh sing dipikirake yen sampeyan nggoleki ide mbangun ranger paling apik ing Gerbang Baldur 3. Yen sampeyan pengin nggawe ranger padhet, sampeyan kudu nggawe keputusan bangunan karakter sing keganggu nggawe kekuwatan ranger. Mangkene kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan nggawe karakter ranger, kalebu balapan paling apik, subclass, latar mburi, opsi panjelajah alam, mungsuh sing disenengi, lan mantra.

    Kanggo ndeleng konten iki, coba ngaktifake cookie. Ngatur setelan cookie

    Saiki Gerbang Baldur 3 wis ninggal akses awal, Vid Bud Liam Reckons, luwih becik ngenteni.Watch ing YouTube

    Gerbang Baldur 3 ranger mbangun dhasar

    Kemampuan utama ranger yaiku Dexterity, rendering makhluk iki minangka pilihan kanggo playthrough sing negesake siluman. Ranger sing kuwat bisa nyekel mungsuh-mungsuh lan nyerang dheweke sadurunge ngerti apa sing kena. Katrampilan mburu sing luwih unggul lan duwe katrampilan lan kapasitas kanggo ngatasi iklim lan kahanan sing kasar. Minangka kelas, Rangers cenderung karakter prasaja, nanging ing gapura Baldur 3, sampeyan duwe pirang-pirang pilihan kanggo mbangun ranger sing kuat sing cocog karo PlayStyle sing kuat.

    Senjata Ranger, Armor, lan Kelas Kelas:

    • Prospek senjata ranger: Senjata Sederhana, Senjata beladiri
    • Profesional Armer Ranger: Waja sing entheng, waja medium, tameng
    • Keperlangan katrampilan ranger (pilih telu): Penanganan kewan, atlit, investigasi, penyelidikan, alam, pemahaman, siluman, slamet
    • Ranger Sling Throws: Kekuwatan, ketagangan

    Pilihan Pilihan Alam

    Ing tingkat 1, 6, lan 10, Rangers bisa milih saka sawetara Alam Explorer Pilihan lingkungan sing unik kanggo kelas.

    • Beast Tamer: Sampeyan wis nggawe ikatan karo kewan lan bisa matak Temokake menowo tanpa nggunakake slot jiwa.
    • Urben Tracker: Entuk keahlian ing Ayu tangan.
    • Wateland Wandererer – Kadhemen: Menehi resistensi kanggo karusakan sing adhem.
    • Wonteland Wanderer – geni: Menehi resistensi kanggo ngrusak geni.
    • Wonteland W Singerer – Racun: Menehi Rintangan kanggo Kerusakan Racun.

    Pilihan mungsuh sing disenengi Ranger

    Ing tingkat 1, 6, lan 10, Rangers bisa milih salah sawijining sawetara Mungsuh sing disenengi Pilihan sing menehi bonus tambahan.

    • Bounty Hunter: Gain Investasi Keahlian, ditambah karo makhluk sing kena karo melee utawa ranged Mogok ensnaring bakal entuk gangguan ing uncalan ngirit.
    • Penjaga kudung: Gain Arcana Keahlian lan bisa ngambah mantra kasebut Perlindhungan saka ala lan apik.
    • Mage Breaker: Gain Arcana Keahlian lan bisa ngentekake center Strike sejati, sing menehi kauntungan kanggo serangan serangan sampeyan sabanjure.
    • Ranger Knight: Gain Sejarah lan keahlian lengen sing abot.
    • Stalker sucapan: Gain Agama Keahlian lan kemampuan kanggo ngentot center Geni suci, sing ngrusak sumringah.

    Pilihan Gaya Fighting Ranger

    Ing level 2, Rangers bisa milih gaya gelut saka ing ngisor iki:

    • Archery: +2 bonus kanggo serangan senjata senjata.
    • Pertahanan: +1 bonus kanggo kelas waja nalika nganggo waja.
    • Dueling: Nggunakake senjata melee sing ora tangan loro utawa serba ing tangan siji lan ora ana gaman ing kerusakan +2 sing rusak karo senjata kasebut.
    • Pertempuran Loro Senjata: Nalika nyerang nganggo senjata ing tangan, tambahake modifikasi kemampuan kanggo karusakan senjata serangan serangan.

    Pilihan Subclass Ranger

    Ing level 3, Rangers bisa milih saka pilihan subclass ing ngisor iki:

    • Beast Master: Entuk kanca kewan karo fitur subclass sing bisa ngiyatake nalika sampeyan maju. Sampeyan bisa milih saka bear, celeng, laba buta, manuk gagak, utawa serigala.
    • Geter Stalker: Negesake siluman lan kaget, kalebu sawetara fitur subclass lan tumindak kanggo menehi angel kanggo ndeteksi.
    • Hunter: Fokus kanggo Mastery Hunting lan ngidini sampeyan milih salah sawijining kemampuan: Horde Breaker ngidini sampeyan target loro makhluk sing ngadeg ing sacedhake sukses kanthi cepet. Pembunuh raksasa Ngijini sampeyan nggunakake reaksi kanggo nggawe serangan melee nalika makhluk sing gedhe utawa luwih gedhe nyerang sampeyan. Karo Colosuss Slayer, Sawise saben giliran, serangan gegaman ngatasi karusakan 1D8 ekstra yen target ana ing ngisor maksimal hit.

    Balapan ranger, latar mburi, lan keterampilan

    Balapan, latar mburi, lan keterampilan sampeyan ngenalake atribut sing dadi karakter ranger sampeyan. Iki minangka pilihan kanggo pilihan sing paling apik sing bisa sampeyan lakoni kanggo karakter ranger sing padhet.

    Balapan ranger paling apik yaiku kayu elf.

    The Kayu elf Subrace Endows pamuter kanthi Armada sikil, sing nyebabake kacepetan gerakan sing tambah 10.5m (relatif kanggo 9m balapan liyane). Subrace uga menehi bonus keahlian kanggo Siluman Priksa, sing apik kanggo kelas ranger sneaky.

    Luwih, Elves gain Darkvision, mulane bisa ndeleng ing setelan sing peteng lan dimim. Dheweke uga entuk Latihan Even Senjata Kanggo keahlian senjata nganggo longswords, converswords, longbows, lan shortbows. Keturunan Fey Menehi kauntungan kanggo ngirit nglampahi. Piandel uga ajaib ora bisa turu. Elves uga entuk a Pemahaman Keahlian.

    Latar mburi ranger paling apik yaiku Charlatan.

    Minangka master manipulasi, Charlatans entuk Ngapusi lan Ayu tangan Keahlian bonus. Ngapusi mbantu sampeyan ndhelikake bebener babagan masalah, dene Ayu tangan Bawah mriksa tumindak trik manual kayata kunci, pickocketing, lan ndhelikake item.

    Kaetungan ketrampilan ketrampilan sing paling apik yaiku alam, siluman, lan slamet.

    Alam Ngidini priksa kapinteran kanggo nambah kemampuan kanggo ngatasi informasi sing ana gandhengane karo terrain, tanduran, lan kewan ing alam b├ębas. Siluman Ngijini sampeyan nggawe mriksa dexterity nalika nyoba ndhelik, utawa nyemplungake wong liya. Kaslametan Menehi mriksa kawicaksanan nalika ngadhepi kesempatan kanggo ngetutake trek utawa terrain sing angel.

    Lingkungan Pembantaian Alam Asli Paling Ranger

    Lingkungan alam sing paling apik kanggo tingkat kanggo level 1 yaiku Wongging Wanderer: Geni, Minangka geni minangka jinis karusakan ing mungsuh, lan resistensi bakal ngidini sampeyan mung njupuk setengah karusakan saka serangan kasebut. Ing level 6, pilih Westeland Wanderer: Racun, Minangka racun dadi luwih umum ing game kasebut bisa debilatis, mula tahan uga kuat. Ing level 10, disaranake Wonteland Wanderer: Kadhemen, Minangka umume mbiyantu duwe resistensi kanggo kerusakan kadhemen, uga.

    Mungsuh sing disenengi sing paling apik

    Sing paling apik mungsuh sing disenengi kanggo milih ing level 1 yaiku Mage Breaker, kanggo Arcana Keahlian lan Strike sejati Cantrip, sing menehi kauntungan kanggo serangan serangan sabanjure. Ing level 6, pilih Bounty Hunter kanggo Investasi Keahlian, lan dadi mungsuh bakal entuk kerugian ing balung nyimpen ing serangan serangan mogok. Ing level 10, pilih Stalker sancel kanggo Agama Keahlian lan Geni suci Ejaan.

    Gaya gelut ranger paling apik

    Gaya gelut ranger paling apik yaiku Panahan Kanggo +2 Kerusakan serangan saka serangan, amarga karakter sing nimble iki nguteni awake dhewe kanggo pertempuran jarak, sing uga ngidini dheweke nyelinep mungsuh.

    Subkelas ranging paling apik

    Subclass sing paling apik yaiku Gloom Stalker, sing menehi Shroud Umbral Tumindak. Tumindak iki nganggo ranger ing bayangan, sing dadi Ora katon Yen ora cetha. Iki banjur kuat banget kanggo serangan nyelinep, sanajan sampeyan bakal kelangan yen sampeyan nyerang, matak jampi liyane, nindakake tumindak, utawa ngrusak.

    Subkelas iki uga menehi geran PLEAD dadi sampeyan bisa ndeleng jarak luwih lan Ambre ambusher kanggo bonus +3 menyang Inisiatif lan nambah gerakan lan ngrusak giliran pertempuran kapisan.

    Subkelas bakal luwih kuwat nalika sampeyan maju. Ing level 7, sampeyan bakal entuk Mind, sing menehi keahlian ing kawicaksanan lan intelijen sing nylametake, lan ing level 11, sampeyan bakal entuk Fury Stalker lan uga bisa nggawe serangan senjata gratis nalika sampeyan kantun mogok.

    Mantra ranger paling apik

    Rangers entuk akses menyang jampi sing winates, lan mantra mung munggah kanggo ngeja level 3.

    Mantra ranger paling apik

    Iki minangka mantra ranger kanthi level Ejaan:

    Tingkat 1: Mogok ensnaring, ngobati luka, nambah kabisat, longstrider

    Tingkat 2: Pass tanpa tilak

    Tingkat 3: Panah kilat

    Feats ranger paling apik

    Ranger bisa milih feats ing tingkat 4, 8, lan 12. Feats Ranger paling apik yaiku:

    Sharpshooter Nimbulake serangan senjata kanggo senjata sing sampeyan duwe keahlian entuk paukuman kanggo gulung serangan nanging menehi tambahan 10 karusakan 10. Serangan kasebut uga ora nandhang paukuman lemah, nggawe penting kanggo para pemanah. Begja Menehi telung nilai luck, sing bisa digunakake kanggo entuk keuntungan kanggo serangan serangan, mriksa kemampuan, utawa nylametake. Sampeyan uga bisa nggunakake supaya mungsuh nglereni gulung serangan. Pungkasane, Angel migunani amarga nambah maksimal hit sampeyan kanthi 2 kanggo saben level sing sampeyan entuk, sing retroaktif lan ditrapake kanggo 24 poin wektu sampeyan tekan level 12.

    Kanggo ndeleng konten iki, coba ngaktifake cookie. Ngatur setelan cookie kanggo ndeleng konten iki, coba ngaktifake cookie. Ngatur setelan cookie

    Sing kabeh sampeyan kudu ngerti ngembangake ranger mbangun sing bisa ditindakake ing Gapura Baldur 3. Sawise sampeyan wis nguwasani ranger, sampeyan bisa uga pengin mriksa pandhuan kanggo multiclassing ing game paling anyar saka Laria Studios, utawa bisa uga pengin sinau babagan romance kanca ing game kasebut. Yen sampeyan pengin nyoba bangunan sing beda-beda, sampeyan mesthi bisa ngurmati karakter sampeyan kanthi pandhuan resep gapura Baldur, lan yen sampeyan pengin milih kelas anyar, sampeyan uga pengin ndeleng pandhuan sing paling apik kanggo lengkap Ringkesan.

    Pambocoran: tilas RPS Wakil editor editor Adam Smith (RPS kanthi tentrem) Saiki kerja ing Larian lan panulis timbal kanggo Gerbang Baldur 3. Mantan kontributor Emily Gera uga bisa digunakake.

    Shotgun Kertas Rock minangka omah game PC

    Mlebu lan gabung karo kita ing perjalanan kanggo nemokake game PC sing aneh lan apik banget.

    Mlebu karo Google Mlebu karo Facebook Mlebu karo Twitter Mlebu kanthi reddit
    Topik ing artikel iki

    Tindakake topik lan kita bakal ngirim email nalika nerbitake sing anyar babagan dheweke. Ngatur setelan kabar sampeyan.

    • Aksi ngulandara tindakake
    • Gerbang Baldur III Tindakake
    • Tampilan Burung / Isometrik
    • Tindakake Fantasi
    • Produk lengkap
    • Studi Lariia Tindakake
    • Kompetitif Kompetitif
    • Koperasi Koperasi Multiplayer
    • PC Tindakake
    • PS5 Tindakake
    • RPG Tindakake
    • Pemain tunggal Tindakake
    • Strategi Tindakake
    • Strategi: Strategi adhedhasar turnamen
    • Xbox Serion X / S Tindakake

    Tindakake kabeh topik ndeleng 10 liyane

    Sugeng rawuh ing tindakake!

    Kita bakal ngirim email nalika kita (utawa salah sawijining situs adhine) nerbitake artikel babagan topik iki.

    Lengganan ing kertas rock bedhil newsletter saben dina

    Entuk crita game PC paling gedhe sing dikirim menyang kothak mlebu sampeyan.