Gerbang Baldur S 3 – Kepiye Romance Karlach – GameSpot, Karlach Cliffate | Lali kasunyatan wiki | Fandom

Cliffgate Karlach

Kita sukses entuk pemandangan Karlach ing undhang 2, ora ngerti babagan potensial kewan omo (kita bisa uga mung bejo yen kedadeyan kasebut transpirasi kaya sing ditindakake). Isih, kanthi langkah-langkah ing ndhuwur, sampeyan bisa, muga-muga, ngindhari alangan.

Gerbang Baldur 3 – Kepiye Romance Karlach

Romance Karlach ing Gerbang Baldur 3 kanthi nuduhake kekarepan sing murub sampeyan.

Tanggal 5 September 2023 ing 3:16 PM PDT

Saiki ora ana tawaran sing kasedhiya
GameSpot bisa njaluk komisi saka tawaran eceran.

Gerbang Baldur 3 duwe sawetara kanca sing nawakake opsi romance unik. Salah sawijining Karlach, Tiefling sing wis nglawan dheweke metu saka jerone neraka. Saka geni saka Avernus, sampeyan bisa uga bisa nyasarake sing semangat banget kanggo tumindak sampeyan. Pandhuan Kita Ngomongake Cara Sampeyan Romawi Karlach ing Gerbang Baldur 3 kanthi nggoleki Iron Infernal lan Item sing gegandhengan. Kajaba iku, bisa uga eling yen pandhuan iki ngemot spoiler.

  • Cara Romance Karlach ing Gerbang Baldur 3
    • Tumindak 1: Damon lan wesi infernal pisanan sampeyan
    • Karlach pisanan ngambung lan cara kelangan dheweke
    • Undhang-undhang 2: Wesi infernal liyane, wesi infernal, lan sumber logam infernal
    • Pemandangan katresnan karlach
    • Masalah potensial liyane
    • Romantis karo karakter lan NPC

    Cara Romance Karlach ing Gerbang Baldur 3

    Gerbang Baldur 3 Karlach Romance melu golek wesi infernal saengga mesin infernal bisa didandani. Iki uga ana hubungane karo Arcs Pencari Printia dheweke: kanca sing murub lan atimu. Mangkene ringkesan cepet:

    Dammon bisa ditemokake ing bagean kothong saka Druid Grove

    • Nalika tekan dalan munggah ing Undhang 1, priksa manawa sampeyan duwe papan ing pesta sampeyan supaya Karlach bisa melu nglawan Anders. Sampeyan bisa ngrujuk kanggo kita rekrutmen kanca Pandhuan kanggo info liyane.
    • Terusake petualang karo Karlach lan nambah persetujuan liwat tumindak sing apik lan tumindak heroik. Dheweke bisa uga bakal ngunekke karo wyll, nanging sampeyan kudu ngilangi perang liwat dialog.
    • Sampeyan bakal sinau saka mesin infernal dheweke, atine, sing nyebabake nyeri wong sing nyoba ndemek dheweke.
    • Kowe kudu Simpen pengungsi Tiefling. Aja Sisih Minthara lan goblok. Yen sampeyan milih sing terakhir, dheweke bakal nesu karo tumindak sampeyan, lan dheweke bakal nilar pesta kasebut kanthi permanen.
    • Sampeyan bisa uga nemoni masalah yen sampeyan turu utawa ngucapake katresnan kanggo karakter asal liyane:
      • Kita ora bisa ngonfirmasi apa sing kedadeyan kanggo kanca liyane. Nanging, ing kampanye kita, ana pilihan kanggo ngunci Romance Shadowheart Sawise Encounter Nightsong Ing tumindak 2. Karlach ngucapake manawa dheweke seneng karo karakter lan Shadowheart kita, lan dheweke nganggep kita kanca sing apik.
      • Karlach bisa uga ora seneng yen sampeyan lagi nggegirisi dheweke (aku.e. Pilihan dialog lan pemandangan ngambung), mung kanggo turu karo kanca asal sing beda mengko, saéngga mungkasi arc romance.
      • Kita ora bisa konfirmasi yen mungkasi hubungan karo kanca yen sampeyan wis turu karo bakal nyebabake kesempatan kanggo Romance Karlach mengko.
    • Sampeyan bisa uga nemoni sawetara kewan omo sing nyegah dialog romance lan pemandangan saka micu. Kita ngrembug babagan pemandangan katresnan Karlach lan kemungkinan masalah bagean. Big matur nuwun kanggo pangguna reddit Teonore lan canadianmeiyam kanggo info kasebut.

    Tumindak 1: Damon lan wesi infernal pisanan sampeyan

    Kanggo Gerbang Baldur 3 Karlach Romance, sampeyan kudu golek tiefling sing ngerti babagan teknik. Gawe dalan menyang kemah pengungsi Tiefling ing Druid Grove lan goleki NPC sing jenenge Dammon. Dheweke bisa mbantu, nanging sampeyan kudu nggawa wesi infernal. Ana sawetara papan sing bisa ditemokake ing tumindak 1:

    • Goblin Camp / Suctum Sanchtum: Doror Ragzlin – Ngalahake dror ragzlin kanggo entuk kunci, utawa Lockpick ruangan hoard bandha ing sandhinge.
    • Grymforge: Stonemason kith – Sampeyan kudu lelungan menyang underdark lan tekan grymforge saka kono. Goleki NPC Doergar sing jenenge Stonemason kith:
      • Yen sampeyan ngliwati kabeh telung katrampilan katrampilan kanggo sejarah, penyelidikan, lan persepsi, dheweke bakal menehi aloi infernal kanthi gratis. Yen gagal, sampeyan kudu tuku saka dheweke.
      • Yen sampeyan wis mbebasake jiwa sing bener, sampeyan bisa uga bisa karo Duagar wiwit Stonemason kith padha karo dheweke. Sampeyan bisa tuku wesi infernal sawise perang nalika isih ana ing kamar. Yen sampeyan cepet-cepet lelungan saka wilayah kasebut, Stonemason kith bisa uga ora ana nalika sampeyan bali.

      PENTING: Sampeyan bisa uga nemokake sapi sing aneh ing alas Druid. .

      Gambar Galeri 1

      Karlach pisanan ngambung lan cara kelangan dheweke

      Bali menyang Damon lan menehi wesi infernal. Karlach bakal bisa ndemek wong, nanging mung sedhela. Sampeyan bisa maju lan nyoba iki kanthi ngambung, sing nyebabake spark sing tiba-tiba.

      Bali ing kamp sampeyan, ngobrol karo Karlach lan ujar manawa sampeyan ngerti cara kanggo kelangan dheweke. Dheweke mung bakal mangsuli “aku nunggu” lan dialog dheweke ora bakal owah. Kanggo ndandani iki, sampeyan bisa mbuwang banyu ing dheweke, matak banyu utawa jampi es, utawa nembak panah es. Iki bakal majokake dialog dheweke ing wektu kasebut. Saka ing kono, sampeyan bisa terus nglirwakake kanthi ngandhani babagan perkara sing sampeyan bakal (dheweke bakal nrima karo tanggapan dialog).

      Sparks bakal mabur nalika nyoba ngambung Karlach sepisanan

      Undhang-undhang 2: Wesi infernal liyane, wesi infernal, lan sumber logam infernal

      Objektif sampeyan sabanjure, amarga Dammon ujar, yaiku ngunjungi dheweke ing Gapura Baldur. Nanging, sadurunge sampeyan bisa tekan kutha, sampeyan kudu ngupayakake Lands Shadow-Cursed Ing tumindak 2. Ing kana, sampeyan bakal nemokake Light Inn Last, sing uga sampeyan bakal ketemu Jaheira kanggo pisanan. Dammon uga ana ing kandhang, sing tegese dheweke pengin barang infernal tambahan.

      Kita bisa nemokake rong sumber wesi infernal, loro kasebut ana ing Gauntlet saka sorong dungeon:

      • Ing sisih kiwa samberan, sampeyan bakal tekan kamar sing duwe Necromancer Balthazar. Ana kamar gedhe kanthi lawang sing dikunci ing sisih lor. Sampeyan bisa ngunci manawa kanggo nemokake telung dada ornate, sing duwe wesi infernal.
      • Ing sisih tengen wilayah utama, sampeyan bakal nemoni demam kanthi jeneng Yurgir (sing uga dadi bagean saka pengetahuan saka Astarion). Mateni dheweke angel, amarga dheweke lan cohort dhemit kasebut ana ing wilayah sing dhuwur. Nanging, sampeyan bisa ngyakinake dheweke supaya bisa sukses ing pirang-pirang mriksa dialog sing angel. Sampeyan banjur bisa mbukak logam infernal saka awu.

      Sumber wesi infernal liyane: Mengko tumindak 3, sampeyan bisa ngrampungake bahan sing padha karo wesi infernal kanthi ngalahake autometasi jam baja.

      Gambar Galeri 1

      Pemandangan katresnan karlach

      Asli: Saiki sampeyan duwe item infernal liyane lan iku tumindak nomer loro ing game kasebut, sampeyan bisa nggawa menyang Dammon ing Light Light Inti. Dheweke menehi peringatan. Nanging saiki, sampeyan bisa nyurung karo Gerbang Baldur 3 Karlach Romance:

      • Dhiskusi menyang Karlach lan goleki kanggo ngambung kanggo ndeleng apa sing ditetepake mesin infernal sing mentas.
      • Banjur, bali menyang kemah lan ngobrol karo Karlach ing wayah wengi.
      • Pilih tanggapan sing cocog, kayata: “Mesthi, ora ana sing nggawe aku luwih seneng.”

      Nganyari penting: Ana uga kewan omo lan acara sing bisa ngunci sampeyan saka dialog lan pemandangan romantis, nanging pangguna reddit Teonore nggambarake pagawean ing postingan. Kanggo ngringkes:

      • Nalika tekan Light Light Inn karo Karlach ing pesta sampeyan, dheweke bakal ngomong babagan Jaheira. Dhiskusi karo dheweke babagan Jaheira, lan aja ngomong karo NPC liyane.
      • Priksa stabil kanggo golek Damon, nanging aja ngomong karo dheweke. Mung gawe serep kanggo saiki.
      • Menyang kemah kanggo micu pemandangan Wyll lan Mizora, banjur ngobrol karo Karlach babagan acara iki.
      • Ngomong karo Damon lan wenehake wesi infernal nomer loro kanggo jantung Karlach. Iki bakal ngidini sampeyan ngambung dheweke tanpa masalah.
      • Bali menyang kemah lan ngobrol karo Karlach. Tindakake istirahat sing dawa kanggo micu pemandangan romantis Karlach.

      Kita sukses entuk pemandangan Karlach ing undhang 2, ora ngerti babagan potensial kewan omo (kita bisa uga mung bejo yen kedadeyan kasebut transpirasi kaya sing ditindakake). Isih, kanthi langkah-langkah ing ndhuwur, sampeyan bisa, muga-muga, ngindhari alangan.

      Kallach kaping pindho

      Masalah potensial liyane

      Gerbang Baldur 3 Karlach Romance bisa uga ora mati tanpa ana ing macem-macem faktor:

      • Tetep Dammon Urip – Kita maringi pitutur sampeyan supaya njaga Dammon isih urip. Yen ora, sedane bisa uga bakal kelangan kesempatan kanggo Romance Karlach. Iki bisa kedadeyan sajrone keputusan khusus sing digawe minangka Gesang Peteng lan nalika sampeyan sesambungan karo Nightsong.
      • Sapi aneh – Kaya sing kacathet sadurunge, sampeyan bisa uga kudu njaga sapi sing aneh ing Druid Grove isih urip, uga.
      • Dhuwit recehan jiwa ora bisa digunakake – Wiwitane, kita mikir yen Dhuwit recehan jiwa bisa uga bisa mbantu karo kahanan Karlach, amarga katrangan sing nyatakake kepiye carane nggunakake mesin infernal. Susah, nalika wektu nulis iki, kita durung bisa nggunakake.
      • Pemandangan romance karo kanca liyane – Sejatine kita bisa ngomong, adegan katresnan karo karakter asal bisa ngunci sampeyan saka romansa potensial karo kanca liyane. Ing pengalaman kita, kita nyoba kanggo woo karlach lan bayangan ing wektu sing padha. Sawise pemandangan romantis Karlach, Shadowheart mung ngucapake manawa dheweke seneng kanggo karakter kita, lan dheweke bakal dadi kanca.

      Romantis karo karakter lan NPC

      Wiwit Shadowhea minangka Kripik Utama Kita Sajrone Kampanye, kita ora bisa ngonfirmasi apa reaksi Karlach yen sampeyan milih turu karo karakter sing ora asal. Mangkene panemuan kita adhedhasar a Romance Shadowheart:

      • Romance Halsin – Sengkel Shadow ora apik karo “nuduhake” karakter kita karo halsin. Kita ora yakin yen Karlach bakal menehi reaksi kanthi cara sing padha.
      • Kaisar Romance – Shadowheartheartheartheartheart kabeh klompok, ora malah esuk sawise.
      • Mizora Romance – Shadowheart Shofeart nemokake ide kasebut, nanging romance terus. Iki bisa uga luwih akeh mornia ing kasus Karlach, ngerti yen Mizora yaiku cambion, lan amarga siksa kepungkur dheweke ing hells.

      Iki kabeh sing kita ngerti babagan cara romawi Karlach ing Gerbang Baldur 3. .

      Gerbang Baldur 3 kapenuhan ing sadhuwure kegiatan lan rahasia. Sampeyan ora bakal dadi bagian saka petualangan sing ora bisa njupuk pirang-pirang jam kanggo ngrampungake. Kanggo tips liyane, sampeyan bisa ngunjungi tuntunan bg3 kita.

      Produk sing dibahas ing kene padha dipilih kanthi mandiri dening editors kita. .

      Entuk tips berita utawa pengin hubungi kita langsung? Email Berita @ GameSpot.com

      Cliffgate Karlach

      Bg3

      Aku dadi tahanan, kepeksa perang ing perang getih – perang abadi antara ala lan luwih elek. Umume jiwa ing Avernus mung daging kanggo gilingan. Nanging dudu aku.

      Isi

      • 1 Katrangan
      • 2 Kepribadian
      • 3 duweke
      • 4 kegiatan
      • 5 Sejarah
      • 6 Apendiks
        • 6.1 Penampilan
        • 6.2 Galeri
        • 6.3 Link njaba
        • 6.4 referensi
        • 6.5 Sambungan

        Katrangan []

        Karlach duwe kulit abang sing peteng, sing ditutupi parut, lan rambut ireng sing dienggo dawa ing sisih ndhuwur, lan sheared ing sisih. Loro sungu ireng dheweke padha karo ram, sanajan sungu sing pas karo setengah. [1]

        Kepribadian []

        Karlach mesthi ngomongake pikirane lan ora mince tembung nalika urusan karo wong liya. Dheweke wis siyap kanggo mbela awake dhewe, kanthi ngobrol utawa ing perang, preduli saka sembarang tatu sing bisa didol. [1]

        Kemungkinan []

        Dheweke nganggo battlamexe gedhe lan crossbow ing paprangan. [1]

        Lelakon [ ]

        Amarga para Karlach keterampilan sing luar biasa kanggo temenan nalika mateni dhemit saka jurang, dheweke dadi aset saka Archdevil Zariel. Dheweke seneng banget karo kerjane. [1]

        Sejarah []

        Ing sawetara titik Karlach manggon ing Gerbang Baldur ing Faerûn, ing ngendi dheweke kerja minangka pengawal pribadi kanggo Gusti ENVER GORTash, kanthi adol menyang Zariel, sing dadi pimpinan pengarepe Avernus. [1] Karlach dipeksa dadi prajurit kanggo nglawan perang getih sajrone 10 taun.

        Ing taun telung kapal Sailing, 1492 dr, Karlach nyekseni pikiran lebur nautiloid liwat overhead ing paprangan perang getih nalika dioyak dening bledosan. Dheweke ndeleng kapal kasebut minangka kesempatan kanggo mlayu saka jabatane nalika juara Zariiel, lan numpak dadi stowaway. Sayange, dheweke seneng karo wong liya ing dhuwur kapal, ditanem nganggo tadpole geni sing murub, mesthine salah siji sing ora langsung miwiti proses seremorfosis. [1]

        Nautiloid lelungan pesawat saka Avernus menyang jagad toril ing materi utama. Iki plummeted menyang lemah ing wilayah sing dikenal minangka pedhang, lan sawetara kedadeyan sing ana ing Karlach, stowaway-penumpang isih urip sawise nabrak. Karlach banjur dadi kualial agen Zariiel ing Faerûn. Band saka para pengikut dheweke dipimpin Paladin laner sing wis dilacak menyang tlapak ing sadawane kali Chionthar, tatu nanging ora cukup mateni juara runaway Zariel. [1]