Georgia (Civ6) | Wiki Peradaban Wiki | Fandom, klik Steam: Руковстводовство Pandhuan Zigzagzigal – Georgia (GS)

Civ 6 Georgia

Nemtokake poster ora gampang kanggo CIT CIT. Resolusi Blurry ateges manawa perlu kanggo golek gambar sejarah sing cocog karo bentuk kasebut. Sawetara cukup gampang ditemokake, nanging sawetara kabukten. Siji khusus yaiku salah karo sing nyathet minangka makili Tamar Georgia.

Georgia (Civ6)

Dedikasi sing dipilih ing wiwitan umur emas utawa umur heroik uga menehi bonus umur normal kanggo nambah skor ERA, saliyane kanggo bonus biasa. +50% produksi menyang tembok.

Umur dramatis mung: Nalika ing umur emas, entuk slot kebijakan wildcard tambahan ing kabeh pamrentah, lan bisa nggunakake kertu kebijakan Delima. +50% produksi menyang tembok.

Unik

Unit

Infrastruktur

Geografi & Data Sosial

Jeneng Empire

Demonym

Lokasi

Ukuran

Ing pucuke, kira-kira. 60.000 mil persegi (160,000 km²)

Pedunung

Est. 7 yuta (ing puncak)

Ibukutha

The Georgia wong nuduhake peradaban ing Peradaban VI: munggah lan tiba. Dheweke dipimpin Tamar, sing dadi warna standar putih lan oranye.

Kemampuan peradaban Georgia yaiku Kekuwatan ing kesatuan, sing ngidini dheweke nampa bonus skor ERA kanggo dedikasi sing digawe ing wiwitan emas lan heroik umur, lan menehi produksi ekstra menyang tembok. Unit unik yaiku Khevsur (sing ngganti wong lanang), lan bangunan sing unik yaiku Tsikhe (sing ngganti tembok renaissance).

Ing mode game AGES dramatis, fungsi kemampuan peradabis Georgia kanthi beda. Dheweke isih nampa bonus produksi menyang tembok, nanging ing umur emas, dheweke nampa slot wildcard tambahan ing pamrentah lan bisa nggunakake kertu kabijakan peteng.

Isi

  • 1 Strategi
    • 1.1 Kekuwatan ing kesatuan
      • 1.1.1 Skor ERA ekstra nalika ing umur emas lan heroik
      • 1.1.2 Produksi ekstra menyang tembok
      • 1.2.1 Envoy tikel kaping pindho nalika dikirim menyang negara-negara mayoritas dheweke
      • 1.2.2 Agama
      • 1.2.3 Iman bonus saka unit kalah

      Ulasan GamePot Extlert

      11 Februari 2019

      08 Februari 2018

      24 Oktober 2016

      Strategi []

      Kanggo pandhuan sing jero kanggo nggunakake Georgia, pirsani Georgia (Civ6) / Pandhuan Strategi ing Ambel dening Threadnut.

      Sawise mbebasake Munggah lan tiba, Georgia dadi bokong pirang-pirang guyon ing komunitas wiwit peradaban kasebut diresmikake. Nanging, liwat akeh patches, njiwet, bantalan langsung lan ora langsung, Georgia (utamane ing Gumpalan Storm) saiki dadi peradaban sing padhet sing bisa diuripake saben kutha sing ditindakake dadi benteng sing ora bisa ditrapake nalika balap karo kamenangan agama, budaya, utawa diplomatik.

      Kekuwatan ing kesatuan []

      Skor ERA ekstra nalika ing umur emas lan heroik []

      Aspek kemampuan peradaban Georgia nyedhiyakake kemampuan sing ora cocog kanggo nyuwil macem-macem umur emas. Saliyane dadi peta dalan sing apik kanggo saben ERA, dedabusi umur emas biasane nyedhiyakake keuntungan sing kuat sing bisa mengaruhi pembangunan kutha, espionage, utawa asil dhasar, nanging ora menehi sumber skor ERA Dedications umur normal lan umur tuwa. Iki, ditambah karo kasunyatan manawa umur Emas sadurunge bakal ngunggahake ambang skor ERA kanggo umur emas, nggawe manawa ana ing jaman emas sing luwih kuat, kajaba peradaban dominasi sing saiki wis muter kabeh wong. Singkat, kemampuan iki menehi Georgia sing migunani lan paling penting, sumber skor ERA sing bisa diulangly sing dilengkapi karo dedikasi emas.

      Dendikasi sing bisa didaptar ing tabel ing ngisor iki.

      Inquiry Gratis

      Pen, sikat lan swara

      Monumen

      Exodus Evangelists

      HIC Sunt Dracones

      Ndandani roinage

      Heartbeat of Steam

      BodyGuard goroh

      Muga-muga sampeyan ana ing kene

      Langit lan lintang

      Gain +1 ERA skor kanggo saben bangunan aerodrome sing dibangun. Gain +1 ERA skor saben wong sing gedhe entuk. Mbukak kunci Eurekas kanggo penerbangan maju, fisi nuklir, lan rocketry yen ana ing jaman atom. Yen ing informasi Era Erekas kanggo satelit, robotik, campuran nuklir, lan nanoteknologi ora dikunci. +100% XP entuk kabeh unit udara.

      Mbukak kunci Eurekas kanggo satelit, campuran nuklir, lan nanoteknologi yen ing jaman informasi. Nalika dipilih ing jaman Era Eurekas kanggo bahan sing cerdas, ramalan sistem, lan misi Offworld ora dikunci. +100% XP entuk kabeh unit udara. Mine aluminium nglumpukake +2 luwih akeh sumber daya saben siji.

      Perang Automaton

      Ing awal game, pengabdian paling apik kanggo Georgia kanthi jelas salah siji ekspredasi para evangelists utawa monumentaritas. Nanging, ing jaman klasik awal, sampeyan bisa uga ora ngasilake iman sing cukup kanggo njupuk kauntungan saka liya, mula sampeyan bisa mlebu ing jaman klasik sing peteng kanggo nyiyapake jaman abad pertengahan, yen sampeyan bisa lunga lan saestu nggawe paling akeh dedikasi kasebut. Ngelingi manawa umur heroik kanggo Georgia menehi telung sumber tambahan skor ERA, iki meh mesthi njamin Era Renaissance emas uga. Mengko menyang game nalika prospek kamenangan agama saya tambah angel amarga pirang-pirang kutha liyane peradaban liyane, sampeyan kudu transisi kanthi cepet menyang kamenangan diplomatik utawa kamenangan budaya. Pembaharuan koin bisa menehi akeh emas kanggo kamenangan diplomatik, lan muga-muga sampeyan wis kene kuwat kanggo kamenangan budaya, mula milih. Deg-degan saka uap lan pengawal goroh yaiku loro dokter umum sing migunani kanggo kabeh kahanan kamenangan, saengga bisa uga bisa digunakake yen perlu.

      Kekurangan saka kemampuan iki yaiku nggawe umur normal luwih lara. Biasane, sanajan umur tuwa luwih migunani tinimbang umur normal, amarga sampeyan wis entuk akses menyang kertu kabijakan Dark Dark sing kuat, nalika sampeyan ora entuk apa-apa sing normal. Anggere Kakaisaran sampeyan ora suwi banget, ngatur kesetiaan ing jaman peteng kabeh bisa ditindakake. Yen sampeyan dadi umur normal minangka Georgia, tegese sampeyan bakal lunga 40-60 giliran tanpa aktif peradaban, nalika umur tuwa bisa mbantu nyiyapake erasa sing luwih normal. Sampeyan uga bisa nyoba mbangun candhi Mahabodhi, kraton kentang, lan mahal taja, amarga nglengkapi Georgia lan mukjijat kanggo skor ERA sing apik banget. Ati-ati karo Taj Mahal, sing bisa mbantu sampeyan nambahi agen emas nanging uga angel nggawe strategis kanthi strategis. Ora ana kemampuan iki cukup kanggo sampeyan supaya sampeyan tetep emas kanggo kabeh game, dadi sampeyan kudu dadi umur peteng ing midgame. Kanggo alesan kasebut ing ndhuwur, kemungkinan paling mungkin jaman industri, amarga jaman iki nderek rong umur emas sing sukses sampeyan. Milih pembaharuan duwit receh minangka pengabdian kanggo jaman industri gelap, amarga iki paling gampang kanggo entuk skor ERA.

      Ngelingi game Georgia georgia muter banget ing saindenging kutha lan protektorat perang, ing ngisor iki sawetara sumber skor sing bisa diulang maneh ing skor lan perang sing bisa ditindakake dening diplomasi lan perang sing bisa ditindakake dening Georgia

      • Dadi anak suegsial sing pertama ing negara negara sadurunge jaman Renaissance geran 2 Skor ERA.
      • Nggawe pasukan sing ora ana mungsuh mandheg kanthi cocog utawa ngluwihi jumlah utusan ing kutha kasebut kalebu 2 Skor ERA.
      • Nggawe tentrem karo negara-negara sing musuhan kanthi cocog utawa ngluwihi jumlah utomo Suzear saiki.
      • Nyoba pasukan kutha-negara ing jarak jarak peradaban mungsuh kanggo 2 skor ERA.
      • Ngonversi kutha peradaban liyane (utawa negara kutha) nalika perang karo dheweke menehi 3 skor ERA.
      • Mateni unit kanthi unit kanggo pembentukan sing gedhe utawa laksamana gedhe (mung bisa ditindakake saben laksamana umum utawa gedhe) sing gedhe banget).
      • Mateni Corps / Tentara mungsuh utawa Fleet / Armada kanthi unit sing digawa 1 skor ERA.
      • Mateni unit sing paling ora 2 promosi liyane saka unit sampeyan kanggo skor ERA 3.

      Produksi ekstra menyang tembok []

      Kanggo ngerti carane fungsi tembok, priksa maneh mekanik ing mburi tembok lan pertempuran kutha ing kene.

      Kemampuan, digabungake karo buffs menyang Tsikhe, mbantu Georgia mbalikake kabeh kutha dadi benteng sing ora bisa ditrapake. Tembok ora pati penting, nanging akeh pemain sing milih kanggo ngatasi bangunan kasebut kanggo nandur modal wektu lan produksi menyang infrastruktur liyane lan mung nggawe tembok nalika perang. Nanging, PlaySty reaktif iki bisa ngeja kakuwatan kanggo Kakaisaran yen mungsuh wis siyap karo invasi kasebut. Kanthi Georgia, tembok dadi murah banget (utamane nalika sampeyan nglakokake limes kanggo bonus produksi sing akeh) sing meh ora kudu dipikirake apa wae utawa ora mbangun. Mesthi wae, bonus iki uga duwe sinergi sing jelas karo bangunan unik. Tsikhe ora ana artine bangunan sing kudu dibangun mung sapisan kanggo skor ERA. Saben kutha kanthi tembok sing wis nganyari kanthi lengkap (tembok kuno, tembok abad pertengahan, lan tsikhe) bakal entuk 6 pariwisata sawise konservasi riset, dikuatake nganti 9 pariwisata ing emas. Ngelingi manawa Georgia minangka peradaban agama kanthi insentif kanggo mbangun situs suci en masse lan bakal duwe generasi iman sing apik, kamenangan budaya minangka serep apik kanggo dalan diplomatik nalika jendela kamenangan agama ditutup.

      Monarki minangka pilihan pemerintah gedhe sing katon khusus kanggo nyukupi kabeh sing kudu ditindakake Georgia. Kejabi kasunyatan manawa duwe keluwesan dhuwur amarga 2 slot kebaran wildcard, monarki nyedhiyakake omah saka tembok lan sih diplomatik saka tembok renaissance kanthi dramatis. Sanajan teokrasi apik kanggo saben peradaban karo tendensi agama, monarki keuntungan georgia luwih akeh sajrone jangka panjang.

      Kamulyaning jagad, kerajaan lan iman []

      Envoy tikel kaping pindho nalika dikirim menyang negara-negara mayoritas dheweke []

      Kajaba saka ningkatake skor ERA, Georgia duwe rong prioritas overarchers ing Tamar: Nampilake agama lan nyebar menyang negara-negara. Dheweke kudu riset astrologi awal kanggo mbangun situs suci lan kuil nalika ngirim pramuka kanggo njelajah peta kasebut. Ngelingi yen Georgia ing Tamar ora duwe tangan ndhuwur kanggo netepake agama mbandhingake peradaban liyane, iki kudu prioritas wiwit wiwitan game. Dheweke kudu nahan utusan dheweke nganti dheweke kudu nggunakake misionaris lan para rasul kanggo ngowahi saben negara negara sing padha nemoni lan nyebarake utusan kanthi akeh sing bisa. Kanthi liga diplomatik sloted, utusan pertama sing dikirim menyang agama mayoritas Tamar saka kutha kasebut bakal dadi 3, bisa uga menehi suzerainty langsung menyang negara kutha lan skor ERA. Uga elinga yen kemampuan iki mung bisa digunakake yen Georgia duwe agama mayoritas, mula bisa nemokake dhewe ora cukup – sampeyan kudu nggawe manawa agama sampeyan wis diadegake 50% kutha sampeyan.

      Emas, iman, ilmu, budaya, lan bonus produksi georgia sing nampa suzerainty bakal nggawe kutha-kutha kasebut dadi kuthane lan produktif (utamane yen duwe jinis kabupaten sing cocog). Nanging, amarga kudu ngowahi negara-negara, tinimbang fokus iman kanggo ngowahi peradaban utama liyane kaya peradaban agama liyane, mula dheweke kudu luwih iman tinimbang sing luwih apik yen pengin menang kamenangan agama. Ing Gumpalan Storm, Dheweke duwe insentif sing apik kanggo ngukur musik choral, urutan suci, mesjid, lan tithe / ziarah minangka kapercayan kanggo tuku kemenangan rock lan nggunakake kamenangan agama dadi ora bisa ditampa.

      Slotting kertu kebijakan Konfederasi Merchant minangka konsperitas sing penting ing Georgia. Kanthi kertu kasebut lan kertu sing ningkatake generasi envoi kaya pimpinan karismatik, liga diplomatik, diplomasi gunboat, lan ngemot penghasilan emas sing anteng kanggo game liyane. Maneh, monarki cocog karo Georgia kaya setelan bespoke: Nyedhiyakake generasi utomo sing luwih cepet, lan omah eku lan diplomatik saka temboke. Yen sampeyan wis cedhak karo kamenangan agama lan pengin ngrampungake game ing cathetan agama, teokrasi bisa dadi pilihan sing luwih apik, nanging ing kahanan liyane, monarki mung menehi georgia luwih akeh.

      Salajengipun, ing Gumpalan Storm, Saben suzerainty bakal nyedhiyani 1 diprami saben giliran (tikel kanggo 2 saben országház), menehi pojok sing kuwat ing Kongres Donya.

      Agama []

      Bakal dadi pengawasan sing gedhe yen kapercayan sing kudu dijupuk ora dirembug.

      • Pendhiri: Kanthi adoh, kepercayaan pendiri paling apik kanggo Georgia minangka primasi papal, sing nambah 200 tekanan agama menyang negara-negara nalika negara-negara nalika Georgia ngirim utusan. Masalah paling gedhe karo Georgia yaiku carane ngowahi negara-negara sing adoh, amarga ngirim misionaris lan rasul-rasul setengah peta ora katon trep. Kepercayaan iki mbebasake masalah kasebut kanthi gampang. Ing wiwitan, nalika negara-negara kasebut minangka pagan kanthi populasi sing kurang, mung 1 utawa 2 utusan cukup kanggo ngowahi dheweke (utusan sing digunakake kanggo ngowahi negara-negara kasebut uga dianggep 2!). Pluck ing liga diplomatik lan sok-sok sampeyan bisa langsung dadi suzelani negara negara kanthi dadi wong sing pertama ketemu (efek iki utamane ing mode game barbarian). Kajaba iku, ora ana sing bisa dadi kepercayaan iki, mula mesthi kasedhiya. Pilih iki kanthi kapercayan pengikut.
        • Pilihan sing luwih ringkih yaiku kesatuan agama – yen upaya pertama negara yaiku ngowahi dheweke menyang agama, banjur ngrampungake penginepan sawise ngetrapake kapercayan iki bakal ngasilake 4 envoy. [1] Nanging, kesatuan agama jelas pilihan sing luwih ala, amarga iku maksimal mung 1 ENVOY saben negara kutha, lan saben-saben peradaban mungsuh ngowahi saka agama kasebut, kudu ngirim unit religius, kudu ngirim unit religius, kudu ngirim unit religius angel.
      • Pengikut: Cukup sawetara pilihan kanggo iki, gumantung saka kabutuhan.
        • Musik musik lan Feed jagad mesthi dipercaya, nanging AIS seneng milih; Mula, kajaba sampeyan duwe agama pisanan utawa kaping pindho, sampeyan ora bakal entuk salah siji.
        • Jestuit Education: Kapercayaan iki ngidini sampeyan duwe ilmu sing bisa ditrapake, utamane nalika ditambah karo Kilwa Kisani.
        • Etika kerja: kapercayan iki bisa mukjijat yen sampeyan duwe lokasi sing apik kanthi akeh gunung sing cedhak. Biasane sampeyan seneng ngrampungake ing njero wilayah bukit kanggo nggedhekake kekuwatan kéhevsursur.
        • Meditasi Zen: Iki dadi luwih apik saiki manawa fasilitas kasebut pancen penting.
      • Worship: Mung sijine, masjid kanggo kamenangan agama ing peta cilik utawa ing ngisor ukuran, pagoda kanggo kamenangan diplomatik ing peta standar utawa ndhuwur yaiku AIS ora milih loro bangunan kasebut). Yen sampeyan mikir kamenangan ilmiah kanthi Kilwa Kisiki, pilih Rapat Omah utawa Wat, sanajan omah-omah sing luwih disenengi (2 ilmiah saben karakter kaya sampeyan bisa aktif bonus Kilwa). Elinga yen omah-omah lan wat cenderung cepet, lan sampeyan meh mesthi milih kepercayaan pendiri nalika sampeyan nemokake agama, mula iki bisa uga ora ana.
      • Enhancer: Salah sawijining urutan suci utawa kolonisasi agama.
        • Tatanan suci nyuda biaya misionaris lan para rasul 30%, sing apik banget kanggo peradaban karo skew agama.
        • Kolonisasi agama gedhe kanggo pertandhingan pertengahan, amarga sampeyan ora kudu peduli karo kelangan agama mayoritas nalika nggawe kutha pagan anyar. Elinga, yen sampeyan kelangan agama mayoritas sampeyan, bonus utusan sampeyan ora bakal ngaktifake.

      Iman bonus saka unit kalah []

      Padha karo kemampuane Gorgo, Tamar entuk iman kanggo mateni. Dibandhingake karo iman ekstra nalika nyatakake perang protektorate sing digunakake sadurunge nganyari April 2021, iki kurang lan fase saka kamenangan sing bisa ditindakake dening kamenangan religius lan diplomatik. Nanging, duwe paling ora 2 kaluwihan babagan kemampuan lawas:

      • Ing babagan linuwih, kemampuan iki dijamin bisa muter saben game. Malah nalika Perang Protektorat minangka salah sawijining casus belli sing luwih gampang kanggo gawe marem, ora mesthi kedadeyan ing saben game. Nanging, iman ing mateni yaiku soko sampeyan bisa entuk manfaat saka saben game, lan minangka kemampuan sing wis rampung ing kontrol sampeyan.
      • Kemampuan iki bisa njamin Pantheon sing cepet banget kanthi mateni wong barban. Sampeyan butuh 25 Iman kanggo Pantheon, sing padha karo mateni pramuka, prajurit lan ngresiki outpost Barbarian kanthi mateni Spearman penjaga. Entuk PAKE PANTHEON sing nomer siji utawa kaping pindho minangka kauntungan gedhe kanggo peradaban karo tendensi agama kaya Georgia.

      Khevsur []

      Cara sing paling efisien kanggo nggunakake Khevsur yaiku kanggo tuku kanthi iman nalika sampeyan milih Chapel Grand Master lan nganggo teokrasi Grand Master minangka pamrentah sampeyan. Nanging, amarga kekuwatan generasi iman Iman Georgia cukup iman lan ekstra saka Tsikhe ora bisa muter nganti jaman sabanjure (sing kedadeyan nalika Khevsur kanggo nggunakake unit iki ing wektu winates. Kajaba iku, amarga sampeyan bisa mutusake mung sampeyan manggon lan ora ana ing ngendi mungsuh sampeyan, bonus kekuatan tempur nalika perang ing bukit paling mungkin entuk bathi. Nalika Georgia wis diserang, yaiku Khevsur mbela ing jubin bukit bisa duwe kekuwatane tempur sing padha karo musketman, lan zona kontrol ing kabeh jubin sing cedhak. Apa kesalahan utawa pertahanan, Khevsur digunakake umume digunakake ing kombinasi karo pamrentah oligarki, utawa kebijakan wildcard waris oligarki.

      Ing Gumpalan Storm, Unit iki nampa rong bantalan sing ora langsung. Kaping pisanan, kanthi rental 60 produksi luwih akeh (ngadeg ing produksi 220 saben ksatria), unit kasebut dadi luwih migunani, amarga kekuatan pertempuran kanthi sitra kanthi sitra, lan dheweke dadi pilihan sing luwih ekonomis. Kapindho, taktik militer ora dadi teknologi godhong, tegese sampeyan bener-bener kudu riset supaya bisa pindhah menyang teknologi liyane. Ing vanila lan Munggah lan tiba, Iki ora kaya ngono, asring banget, peradaban kasebut bisa ngliwati teknologi iki kanthi lengkap, utamane yen ora duwe tujuan kanggo nggayuh unit, lan bisa mbukak kunci unit sing luwih apik ing papan liya kanggo tujuan pertahanan. Akibaté, Khevsur asring ditinggalake ing bledug, wiwit ana skor ERA ekstra bisa tegese prabédan babagan syarat-syarat umur, ilmu umume bisa nandur modhal ing papan liya. Owah-owahan utama iki sing digawa Gumpalan Storm nyegerake unit kasebut, kaya saiki dadi luwih akeh dilebokake ing strategi grand sing setya. Pembaruan April 2021 menehi Buff luwih saka Ngenalake Man-Ar-Ar-Arms, unit standar anyar sing saiki dadi Khavsur. Iki tegese yen perbendaharaan sampeyan wis apik, sampeyan bisa nyiyapake kanggo turis unit unik kanthi pedhang pelatihan lan nganyarke. Nanging, ngelingi Khevsurur paling mungkin minangka unit pertahanan, lan cukup angel karo Georgia ing ngendi penghasilan emas cukup akeh kanggo narik iki, iki arang banget cara. Yen sampeyan pengin perang nggunakake unit iki, mbangun Chapel Grand Master, Tuku Khevsurs kanthi iman lan dheweke bakal percaya kanthi iman marang kapinteran Tamar –

      Situs ing Peperangan ing Peradaban VI iku sejatine jubin pertahanan, dudu panyerang. Mula, padha karo bonus liyane sing menehi kekuwatan pertempuran ekstra nalika “gelut” terrain tartamtu, yaiku Khevsurrah bakal nampa kekuwatan pertempuran nalika nyerang unit sing ana ing bukit Khevsurur. Kajaba iku, Khevsur bakal nampa kekuwatan pertempuran ekstra kanggo mbela yen diserang nalika ngadeg ing bukit.

      Tsikhe []

      Tsikhe minangka njaga sing mbantah malah Warlord sing paling akeh darah saka nyerang Georgia. Nyedhiyakake kaping pindho pertahanan njaba saka tembok renaissance tembok standar, dadi kutha georgia dadi benteng sing ora bisa ditrapake. Kemampuan peradaban Georgia (+ 50% produksi menyang tembok) nggawe bangunan iki luwih kuat. Kajaba iku, muter kanthi kuat menyang kemampuan unik Georgia Chargane kaping pirang-pirang umur. Ngelingi manawa Tsikhe dibangun ing tengah kutha (tegese bisa dibangun ing saben kutha), digabungake karo kemampuan pamimpin Tamar, sampeyan ndeleng babagan kapercayan lan output pariwisata sing signifikan anggere sampeyan bisa nerusake umur emas. Sawise buff umum menyang tembok renaissance sing nggawe dheweke imun supaya bisa menara lan batik bajingan, tsikhe dadi tank bakal nahan bombard. Nanging, nimbang manawa iki mung siji-sijine prasarana unik sing bisa diwenehake kanthi riset teknologi, priksa manawa sampeyan nundha baja nganti sampeyan mbangun tsikhe ing saben kutha. Kanthi output iman lan pariwisata ing jaman emas, bangunan iki bisa menehi kontribusi kanthi artine kanggo kamenangan budaya, yen sampeyan bisa nggawe kemampuan peradaban kanggo ngrampungake umur emas.

      Bonus Suzain Valletta duwe sinergi sing apik karo Georgia, amarga ngidini sampeyan tuku tembok kanthi cepet lan bangunan pusat kutha kanthi penghasilan iman sing gedhe tinimbang nggawe produksi. Yen Valletta ora ana ing game ing ngisor iki Gumpalan Storm Rencana, sampeyan bisa mbangun tsikhe kanthi efisiensi maksimal dening Slotting Limes lan duwe perjanjian pangembangan kutha sing aktif (resolusi Kongres Donya) kanggo bangunan pusat kutha. Iki, yen digabungake karo kemampuan peradaban sampeyan, bakal ngasilake bonus produksi 250%.

      Kosok baline, Bonus Suzad Akkad bakal menehi tsikhe (lan kabeh tembok liyane) ora ana gunane nglawan serangan ‘serangan’ MEEE lan anti-cavalry. Yen akkad ing game, apa sing paling apik kanggo ngilangi mungsuh bonus, utawa uga bisa nelukake yen lokasi kasebut ndadekake tumindak layak.

      Jinis kamenangan []

      Gumantung saka dedikasi sing dipilih saben era lan kabupaten sing fokus ing bangunan, Georgia bisa uga nyoba kanggo kamenangan apa wae. Tindakake kamenangan agama, nanging jalur sing paling gampang kanggo tindakake, lan cara paling apik kanggo njupuk kauntungan saka pimpinan Tamar. Wiwit Georgia paling mungkin fokus kanggo duwe output iman sing apik, bonus pariwisata umur saka tsikhe lan sih diplomatik saka caket karo negara-negara kutha uga bakal nulungi kamenangan budaya utawa diplomatik.

      Kanggo Kamenangan Diplomatik Khusus, Tsikhe duwe sinergi sing apik karo monarki, amarga saben Tsikhe menehi Favorit Tsikhe . Favorit diplomatik bisa digawe kanthi mbangun interaksi manca, nggunakake interaksi Tamar antarane agama lan envoy, lan milih pagoda minangka ibadah. Kilwa Kisani, The Országház, Patung Liberty, lan kraton kentang kabeh sing migunani kanggo agenda kamenangan iki kudu ndhukung ing agenda Georgia sing kudu ndhukung dheweke ing dalan religius lan diplomatik.

      Strategi counter []

      Kanggo menang, Georgia butuh rong perkara: umur emas lan negara-negara negara. Mula, iku luwih becik nyoba lan nolak dheweke suzerainties lan skor ERA. Yen nemoni dheweke ing jaman kuna, coba ngalahake dheweke ing desa-desa suku lan kemah barbarian. Kekuwatan ing kesatuan mung menehi keuntungan lengkap yen Georgia wis ngalami umur emas, saengga gagal awal entuk bisa nyandhet potensial kanggo wektu sing dawa. Kajaba iku, yen sampeyan duwe agama, nyebar menyang negara-negara kanggo nyegah Georgia wiwit ngrebut saben suzerainty saka ing sangisore sampeyan.

      Bonus Suzerainty Akkad ngidini unit Melee lan kavaleri sampeyan kanggo ngatasi kerusakan lengkap ing tembok. Nalika dilengkapi kekuwatan kasebut, siku mundur menyang Tsikhe bakal dadi luwih gampang. Valletta minangka negara kutha liyane sing sampeyan pengin mbantah karo Georgia (utamane yen sampeyan ora ana ing posisi kanggo nelukake) amarga sinergis kanthi apik karo tsikhe.

      Entri Civilopedia []

      Kratoning Georgia, suwene nimbang umur emas saka wong Georgia, wis meh 500 taun ing persimpangan Asia Tengah. Basis agama Kristen, Georgia ngembangake budaya sastra lan seni sing khas, lan aksara sing unik isih digunakake saiki. Iki minangka pemain diplomatik ing urusan tanah suci lan Russ, minangka sekutu Kakaisaran Byzantine, lan pelindung saka coterie negara-negara vassal.

      Renuhan kerajaan Georgia ora bisa dingerteni saka kenaikan Dinasti Bagerasti, salah sawijining kulawarga kristendom sing paling tuwa lan paling dawa. BagrationTi ngaku keturuan saka Raja David saka Israel (Lambang tangane nampilake sling lan clempung), liwat keturunan sing jenenge Bagram. Jeneng kulawarga wis digandhengake karo pamrentah Iberia Kaukasian wiwit paling ora abad kaping 6. Minangka Sassanid Persia lan Abbasid Kekuwasan Daya Tangia, Bagrationti entuk wilayah nganti tekan Krlarjeti, lan Bagrat III bisa nggabungake kerajaan Abkhazia menyang pungkasan abad kaping 9.

      Apa sing ditututi yaiku pirang-pirang perangan politik lan kampanye militer nglawan seljuks, sing ditindakake dening Bageryi Kings, kalebu David IV, Pembina. Kanthi wicaksana kanggo raja bakal asring dadi bupati sadurunge munggah tahta, menehi pengalaman praktis Tamar lan Tamar sing dilayani dadi Monarch sadurunge kudu njupuk tugas full-time.

      Nanging monarch ora tansah lungguh ing tahta. Kelas sing kuwat kudu mbatalake rempah-rempah, utawa plot kanggo ngilangi panguasa, lan sanajan iki asring ora bisa ngetrapake kekuwatane monarki, utawa meksa raja kanggo njaluk panjaluk. Contone utama yaiku Pamrima Tamar Pangeran Yuri minangka bojone sing sepisanan, kanthi ora sopan (crita kasebut rinci ing papan liya.)

      Kerajaan kasebut tekan Zenith sajrone pamaréntahan Tamar, dadi kekaisaran Transcaucasian sing sejatine, kanthi cincin sekutu lan vassal sing ngubengi. Georgia ngrambah arsitektur, lukisan, lan puisi sing padha karo prestasi Eropa sajrone abad tengahan dhuwur. Sajrone pamaréntahane, geguritan epik “ksatria ing kulit Panther” ditulis, geguritan saengga ing budaya Georgia sing salinan biasane salinan kanthi abad kaping-20.

      Tentara Georgia asring duwe tanggi seljuk, kanthi generasi Georgia (kalebu konsultasi raja) nambah wilayah liwat penaklukan. Kekaisaran Trebizond ing Segara Ireng diadegake saka wilayah sing biyen ing kontrol Byzantine. Diselehake ing sangisoring para pamirsa Byzantine – sing kedadeyan dadi sedulur-sedulure-trebizond Tamar nggambarake Georgia negesake saladiné ing Timur, utamane nalika saladin lan kerajaan Byzantine terus remuk. Georgia uga negesake pratelan kanggo biara ing Tanah Suci (Sawetara isih ditindakake dina), kalebu sing ana ing Yerusalem.

      Nanging sawise matine Tamar ing taun 1213, Georgia miwiti penurunan luwih saka meteoritis tinimbang sing munggah. Perapura kaping papat ngasilake karung Constantinople, lan karo, Georgia ilang kekuwatan sing paling apik. Ing wektu sing padha, Mongols nyerang Georgia, akeh bangsa lan Monarch George IV, putra Tamar. Putri Tamar Rusudan nganggep tahta kasebut, nanging ora bisa nyetir maneh ibu-ibu lan dipeksa mlayu menyang Georgia Kulon, ninggalake bagean wétan ing kontrol mongol. Jeram Anti-Mongol nemtokake sawetara generasi sabanjure, nyebabake karusakan ing deso.

      Pungkasane Kekuwatan Khans saya ringkih, lan monarki Georgia bisa mbalekake sawetara kamulyan lawas ing sangisore George V, sing sarwa. George V bisa mbayar ulang wilayah Georgia, mungkasi pambayaran kanggo pembayaran kanggo ibu, lan hubungan diplomatik kanthi byzantium, genoa, lan venice. Nanging iki subur iki ora suwe. Prajurit Georgia bali saka kampanye nggawa pati ireng, mateni mayuta-yuta ing Georgia kaya saiki ing Eropa lan Timur Tengah.

      Banget kanthi penaklukan lan wabah, Georgia sujud nalika Timur miwiti kampanye penaklukan ing taun 1386. Kurang abad kaping sabanjure, Georgia bakal bubar nalika tiwas George VIII dadi telung kerajaan cilik, sing dipimpin dening cabang Dinasti Bagrationti. Lan saben cabang omah sing gedhe saiki dadi pesaing liyane.

      Nanging warisan Kraton kasebut mesthi tetep dadi pusat identitas budaya Georgia. Georgia wis dadi Kraton Kristen, mula sing adoh saka Christendom sing adoh, lan wis diubengi mungsuh agama lan budaya sing nentang. Politik, duwe pengaruh ing bioskop utama umur. Tentara kasebut wis nelukake kanthi jeneng panguasa. Georgia minangka bagean saka budaya budaya sing gedhe ing abad pertengahan dhuwur minangka Kraton apa wae ing Continental Eropa, nanging kanthi perspektif unik dhewe babagan masalah chivalry, katresnan, seni, lan agama. Boneng, puisi sing isih urip, lan karya seni beraksie kanggo kamulyan saiki.

      Kutha []

      Warga []

      Lanang Badhak wadon Lanang modern Badhak wadon modern
      Alexandre Bedisa George Tatyana
      Baadur Elene Levan Mariam
      Boris IRine Beka Nuwrieyl
      Davit Izolda Giorgi Ceniah
      Gaioz Ketevan ARLL Nini
      Irakli Khatuna Evgeny Imani
      Mikheil Leila Nicholas Helen
      Petre Madona Luka Anano
      Revaz Mzia Karan Tamari
      Tamazi Rusudan Tariel Marri

      Trivia []

      • Simbol peradaban Georgia yaiku salib (salib gedhe lan papat salib cilik), padha karo sing katon ing gendera Georgia.
      • Kemampuan peradaban Georgia minangka terjemahan langsung motto Georgia resmi.
      • Georgia minangka peradaban mung sing bisa owah-owahan adhedhasar mode game.
      • Gawan Georgia sing dipimpin Tamar Peradaban VI: munggah lan tiba diwiwiti minangka meme ing forum Civfanatika ing antarane woro-woro Peradaban VI lan dibebasake. Nalika para penggemar nyoba nyengkuyung pimpinan sing padha weruh ing poster latar mburi sing cethek video sing pertama, “misterius” pimpinan wanita sing ngadeg ing antarane Catherine de Medici (Yunani) dadi Tamar Georgia, amarga peradaban Ing poster iki kapacak ing urutan abjad, lan durung diwedharake manawa peradaban bisa dipimpin dening pirang-pirang pimpinan. Pimpinan banjur dicethakake dadi Gorgo, lan Tamar lan Georgia dadi gabung karo alam bébas, sing dijupuk hipotesis sing ditembak kanthi liar, sing dijupuk dawa kanggo nggawe game kasebut, kaya sadurunge Munggah lan tiba, Georgia durung tau dadi bagian saka Peradaban waralaba.

      Civ 6 Georgia

      Georgia bisa nyurung umur emas sing terus-terusan nalika ikan agama lan diplomasi negara-negara bebarengan. Ing kene, aku rinci babagan strategi lan strategi kontra.

      3

      1

      Этот предмет в избраннное.

      Zigzagzigal
      Ве в Сети

      7,261 уникосетителелелейей
      70 добави в в в в взбранное

      Огггавление рукровододства

      Kemampuan Pemimpin Tamar: Kamulyaning jagad, kerajaan lan iman (Bagean 1/2)

      Kemampuan Pemimpin Tamar: Kamulyaning jagad, kerajaan lan iman (Bagean 2/2)

      Kemampuan peradaban: Kekuwatan ing kesatuan (Bagean 1/3)

      Kemampuan peradaban: Kekuwatan ing kesatuan (Bagean 2/3)

      Kemampuan peradaban: Kekuwatan ing kesatuan (Bagean 3/3)

      Unit unik: Khevsur

      Bangunan unik: Tsikhe

      Administrasi – Kertu Pemerintah lan Kebijakan

      Administrasi – Bonus umur lan Kongres Donya

      Administrasi – Pantheon, Agama lan Kutha negara

      Administrasi – mukjijat lan wong gedhe

      Dipuntedahaken pandhuan iki mbutuhake tambahan badai kumpul.

      • Pre-Reming lan Gugur Konten Konten
        • Viking, Polandia, Australia, Persia / Makedon, Nubia, Khmer / Indonesia
        • Maya / Grand Colombia, Ethiopia, Byzantium / Gauls, Vietnam / Kublai Khan, Portugal

        Pakaryan Gusti mandheg ora ana. Ora gerombolan sing nyerang Kratonku, dudu kanggo tukang dagang sing nglawan tanpa mikir lan ora kanggo bangsawan sing ora ngerti sapa-apa wae sing duwe pamrentah. Nalika sampeyan njupuk beban makutha lan muncul minangka pemain pertahanan Georgia, ngerti yen iman lan tekad bakal ngalahake wong dosa ing jagad iki.

        Cara Nggunakake Pandhuan iki

        • The Njelaske nganggo bentuk garis Rincian mekanika babagan fitur unik peradaban kerja lan apa sing diwiwiti bias yaiku yen duwe.
        • The Skew kamenangan Bagean nggambarake apa sing ana ing siv (lan pemimpin individu sing ditrapake) cenderung menyang rute kamenangan tartamtu. Iki ora Rating saka kekuwatan, nanging indikasi rute sing paling cocog kanggo kamenangan.
        • Macem-macem bagean kanggo Uniques Nerangake kanthi rinci babagan cara nggunakake saben bonus khusus saka peradaban.
        • Administrasi Nggambarake sawetara pamrentah sing paling sinergis, bangunan pemerintah, kertu kebijakan, Pantheon, kapercayan agama, mukjijat, negara-negara lan wong sing apik kanggo Civ. Mung sing paling akeh sinergis karo unique Civ kasebut – iki ora mesthi pilihan “paling apik” nalika muter minangka rute kemenangan sing diwenehake.
        • Pungkasane, ing Strategi Kaunter ngrembug babagan cara sing paling apik kanggo muter wong-wong sing paling apik, kalebu pertimbangan agendas pimpinan yen civ bisa dikontrol dening komputer.
        • Online: Dibagi dening 2
        • Cepet: Dibagi dening 1.5
        • Epik: Multiply dening 1.5
        • Marathon: Multiply 3

        Terminologi digunakake ing pandhuan iki lan ora ing game diterangno ing kene.

        Aoe (wilayah efek) – Bonus utawa paukuman sing mengaruhi pirang-pirang kothak ing radius sing wis ditemtokake. Contone positif kalebu pabrik (sing nawakake produksi kanggo kutha ing 6 radius jubin kajaba ana ing jinis liyane sing padha karo senjata nuklir, sing nyebabake radius.

        Dadi – Entuk teknologi utawa sivik kanthi cepet kanthi mung riset lan prasyarat. Sawetara panyimpangan diijini ing acara sing njupuk teknologi utawa sivik saka trek utama nyedhiyakake sawetara kauntungan sing ndadekake (salah sawijining sumber ilmu / budaya ekstra utawa penghasilan EUREKA utawa inspirasi)

        Ca (civ kemampuan) – Kemampuan unik kanggo peradaban, dituduhake kabeh pimpinan.

        Empires Kompak – Card karo kutha sing cedhak karo (biasane 3-4 jubin 3-4 pusat kutha). Iki migunani yen sampeyan pengin nggunakake kabupaten sing entuk bonus jalan saka kabupaten liyane, utawa kanggo nggedhekake potensial bonus efek ing game kasebut.

        Kekuwatan nyebar – Civs karo kutha sing nyebar (biasane 5-6 jubin jubin antarane pusat kutha). Civs kanthi dandan jubin sing unik umume luwih seneng karo kekaisaran supaya bisa digunakake, kaya sing fokus ing konstruksi Wonder.

        Gpp – Cekak kanggo poin wong gedhe. Distrik, bangunan lan keajaiban ngasilake poin kasebut lan cukup sampeyan bisa nuntut wong liya saka jinis sing cocog.

        Gwam – Jeneng kolektif kanggo panulis, seniman lan musisi. Kabeh mau bisa ngasilake karya sing apik sing menehi pariwisata lan budaya, nggawe dheweke penting kanggo sapa wae sing njaluk kamenangan budaya.

        La (lampu pimpinan) – Kemampuan unik pamimpin tartamtu. Biasane nanging ora mesthi, dheweke cenderung luwih spesifik tinimbang ruang liv. Sawetara kabisan pimpinan dilengkapi karo unit utawa infrasturasi unik sing gegandhengan.

        Prebuilding – Latihan unit kanthi tujuan kanggo nganyarke menyang unit sing dipengini mengko. Conto yaiku Slingers lan Nganyarke Sawise Panemu Ora Dikunci.

        Sniping – Targetake kutha tartamtu kanggo dijupuk langsung, ora nggatekake kutha-kutha mungsuh liyane ing dalan. Biasane digunakake ing konteks “Capital Sniping” – Njupuk modal asli Civ kanthi cepet kanggo kontribusi menyang kamenangan dominasi tanpa nuntun perang sing digambar.

        Miwiti bias – Jenis terrain, fitur terrain utawa sumber daya peradaban luwih cenderung diwiwiti. Iki biasane digunakake kanggo peradaban sing duwe bonus awal gumantung ing jinis terrain tartamtu. Ana limang undakan wiwitan bias; Civs kanthi undakan 1 Start BIAS diselehake sadurunge civs Tier 2 lan luwih, nambah kemungkinan nampa lokasi wiwitan sing disenengi.

        Super-uniques – Unit unik sing ora ngganti wong liya. Contone kalebu Kengkung Varolia India India.

        Empires Dhuwur – Empires sing negesake pembangunan kutha liwat ekspansi, biasane ngasilake luwih sithik, nanging luwih gedhe, kutha.

        Uniques – Jeneng kolektif kanggo kabisan Civ, kemampuan pimpinan, unit unik, bangunan unik, kabupaten unik lan dandan unik.

        Ua (kemampuan unik) – Jeneng kolektif kanggo kemampuan pimpinan lan kabisan CAV.

        UB (bangunan unik) – Bangunan khusus sing bisa didhekake ing kutha-kutha ing peradaban siji, sing ngganti bangunan normal lan nawakake kauntungan khusus ing ndhuwur.

        UD (Distrik Unik) – Kabupaten khusus sing bisa didhekake ing kutha-kutha ing peradaban tunggal, sing ngganti distrik normal, biaya setengah akeh kanggo mbangun lan nawakake keuntungan sing unik ing ndhuwur.

        UI (dandan unik) – Dandan khusus sing bisa dibangun dening para pembinaan peradaban siji. “UI” mesthi nuduhake dandan unik ing pandhuan lan ora kanggo “pangguna antarmuka” utawa “infrastruktur unik”.

        UU (unit unik) – Unit khusus sing bisa dilatih kanthi peradaban siji, lan ing sawetara kasus nalika peradaban kasebut dipimpin dening pimpinan tartamtu.

        Keka Empun Libarkan – Empires sing negesake ekspansi liwat pangembangan kutha, biasane nyebabake luwih akeh, nanging kutha cilik, kutha.

        Georgia ora miwiti bias.

        Kemampuan peradaban: Kekuwatan ing kesatuan

        • Dedications Umur Emas lan Pahlawan uga nyedhiyakake jinis ERA Skor ERA normal.
        • +50% produksi nalika mbangun tembok kuna, tembok abad pertengahan lan bangunan tsikhe.

        Kemampuan Pemimpin Tamar: Kamulyaning jagad, kerajaan lan iman

        • Mateni unit militer nyedhiyakake iman padha karo 50% kekuatan sing ilang.
          • Tumpukan iki karo dewa Perang Pantheon kanggo 100% kekuatan melee unit.
          • Yen ora ana agama tunggal sing paling dhuwur ing setengah kutha, bonus ora bakal ditrapake.
          • Iki ora mengaruhi Amani (Diplomat) S +2 ngundhakake Envoy Boost nalika ana ing negara kutha.
          • Iki njupuk efek sawise efek kepercayaan kesetaraan agama, saengga bakal nggawe loro utusan tinimbang siji.
          • Kirimake utusan pisanan menyang negara-negara kanthi agama sampeyan saiki nalika sampeyan duwe liga diplomatik utawa kertu kabijakan diplomatik aktif bakal aktif telung utusan, ora papat.

          Unit unik: Khevsur

          Unit infantri-era melee-hara meeval sing ngganti wong lanang

          Taktik Militer
          Teknologi
          Era abad pertengahan

          Gunpowder**
          Teknologi
          ERA Renaissance

          * Tuku unit kanthi iman mbutuhake bangunan pemerintah Chapel Chapel Grand Master, sing mbutuhake siviks eksplorasi sisih Medieval-Era Medieval-Era.

          ** Yen sampeyan ora cukup Nitre, sampeyan bisa uga terus nglatih unit Khevsur sing ngluwihi teknologi bungkus bedhil.

          • Tawaran -85% Kerusakan ing tembok kutha lan pertahanan kutha
          • +5 vs. Unit anti-Cavalry
          • +7 nalika nyerang utawa mbela ing kothak bukit
          • Ora nggatekke biaya gerakan bukit tambahan
          • Mbutuhake teknologi taktik militer tinimbang magang
          • Biaya 10 wesi kanggo nglatih, mudhun saka 20 (-50%)
          • Duwe 48 kekuwatan, saka 45 taun
          • +7 kekuwatan nalika nyerang utawa mbela ing kothak bukit
          • Tiles bukit regane 1 Gerakan titik kanggo mlebu tinimbang 2.

          Bangunan unik: Tsikhe

          Bangunan pusat pusat Renaissance-Era sing ngganti tembok renaissance

          Taktik Pengepungan
          Teknologi
          ERA Renaissance

          Ora bisa dibangun nganggo:

          Baja
          Teknologi
          Era modern

          Tembok kuno

          Tembok abad pertengahan

          * Nggawe bangunan kutha kutha kanthi iman mbutuhake sampeyan Suzearhian liwat negara-negara Valletta. Iki ora nganggep diskon 30% Valletta kanggo tembok sing tuku iman.

          Efek macem-macem

          Sajrone umur emas utawa heroik, panenan iki tikel tikel.

          • Nyedhiyakake +3 kekuwatan kanggo kutha kasebut kajaba pertahanan njaba rampung dirusak.
          • Nambah 200 kesehatan kanggo pertahanan njaba kutha nganti teknologi baja modern-modern ora dikunci
          • Pertahanan njaba kutha iki ora bisa dipateni kanthi ngepetake menara.

          * Mbutuhake Civic Conservation Modern-Era.

          • Biaya 260 produksi / 520 iman, mudhun saka 300/600 masing-masing (-13%)
          • Nyedhiyakake 4 iman saben giliran
          • Sajrone umur emas utawa heroik, menehi tambahan Iman, lan +3 Pariwisata Modern-Conservation Cread-ERA.
          • Nyedhiyakake 200 kesehatan kanggo pertahanan njaba kutha, saka 100 (+ 100%).

          Ing bagean iki, civ dadi subyektif kanthi subyektif adhedhasar sepira sing dituju menyang jinis kamenangan tartamtu – ora pinten kuat. Skor 3 utawa luwih tegese Civ paling ora dadi kauntungan cilik kanggo rute kamenangan.

          Georgia bisa nindakake kanthi apik ing kamenangan budaya. Iman bisa menehi kontribusi kanggo pariwisata liwat nasional, taman nasional, nalika utusan ekstra ing negara negara bisa mbantu ilmu, budaya lan wonder produksi. Bangunan keaget minangka salah sawijining sumber skor ERA sing paling apik, sing feed bali menyang bonus umur emas sing kuwat. Lan sajrone umur emas, Wonder Tsikhe sing unik bakal menehi luwih akeh pariwisata.

          Diplomasi kalebu rute kamenangan paling apik ing Georgia. Sawetara civs bisa cocog karo kemampuan Georgia kanggo entuk utusan negara negara, nyedhiyakake Georgia kanthi kesempatan sing apik kanggo dadi Suzelani sing akeh banget negara-negara negara sing bebarengan. Iki bisa nyebabake akeh sih kanggo diplomatik. Salajengipun, konstruksi tembok murah, The Tsikhe UB lan pemerintah monarki gabungke kanggo bonus sing signifikan kanggo diprami diplomatik.

          Dominasi cukup efektif, thanks kanggo unit unik Georgia. Nalika ora kuwat banget, sampeyan bisa nambah pamrentah oligarki lan menara pengepungan lan dadi pilihan kabeh larang regane kanggo perang. Utusan ekstra ing negara-negara kasebut uga gampang dadi sedulur saka negara kutha kanthi tentara sing gedhe lan menehi unit. Utawa, kanthi bangunan Chapel Master Gedung, sampeyan bisa tuku unit kanthi iman – kuat magepokan karo sifat-ageman iman-on-kills..

          Agama minangka rute kamenangan liyane kanggo Georgia. UB nawakake jumlah iman sing apik – utamane sajrone umur emas / heroik. Nanging, iku kemampuan pimpinan Tamar sing bisa tenan Nyedhiyakake sampeyan massa – loro-lorone liwat utusan ekstra ing negara agama-negara lan iman ing kills. Ana sawetara nyekel, nanging – Georgia ora duwe kauntungan sing langsung kanggo nemokake agama, lan miwiti unit nggawe unit religius kanthi resiko serius. Sing dikandhakake, ngowahi kutha-kutha ing civs liyane nalika sampeyan lagi perang ana ing antarane sumber paling apik ing skor ERA.

          Pungkasane, Georgia bisa nggawe stab oke ing kamenangan ilmiah. Pracaya Pendidikan Jesuit ngidini iman kanggo tuku bangunan kampus, nanging luwih gedhe, envoi ekstra, Georgia ekstra bisa mbantu sampeyan entuk ilmu sing luwih akeh saka negara-negara negara ilmiah.

          Kemampuan Pemimpin Tamar: Kamulyaning jagad, kerajaan lan iman (Bagean 1/2)

          Kemampuan Pemimpin Tamar nggawe jelas manawa game Georgia iki sing dibangun kanthi iman, sanajan rong bagian loro saka karya bisa ditindakake kanthi beda.

          Kanggo nggunakake kabeh, sampeyan kudu ngamanake agama. Minangka Georgia ora duwe keuntungan langsung kanggo nemokake agama, iku penting kanggo ngembangake situs suci kanthi awal. Coba nggedhekake wilayah pegunungan – aside saka kurban situs suci sing kuat, sampeyan uga bisa mbela kutha kasebut kanthi efektif banget.

          Kaya kemampuan Gorgo saka Yunani kanggo njaluk budaya nalika mateni unit mungsuh, Tamar dadi iman. Awal, mateni prajurit barbarian regane 10 iman – mateni telu mau cukup kanggo ngamanake pantheon. Bisa uga migunani kanggo njaga barbarian barbarian tanpa ngresiki supaya bisa mbuwang wong liya sing bisa mateni kanggo iman ekstra.

          Coba nimbang kemampuan iki karo Gusti Allah Perang Pantheon, sing kaya bonus bonus iki sampeyan iman nalika mateni sing padha karo setengah kekuatan meleh. Dewa Pantheon Perang mung ditrapake ing wolung kothak suci situs suci, nanging situs suci ora kudu dadi sampeyan!

          Iman lan Perang asring ora nyampur, amarga unit militer mungsuh bisa mbuwang unit religius kanthi gampang. Nanging, ngowahi kutha-kutha ing Civs liyane sing sampeyan bakal perang bakal menehi skor ERA Bonus, sing bisa dadi cara sing apik kanggo ndhukung umur emas sing terus-terusan.

          Yen sampeyan pengin aktif golek kapinteran kanthi kemampuan iki, sampeyan bisa uga pengin nyerang civs liyane. Khevsurs lan batuk utawa pengepungan menara bisa nindakake tugas sing apik kanggo nglereni pertahanan mungsuh, nalika duwe kekuwatan sing cukup apik kanggo ngadeg unit abah-abad pertengahan.

          Kanthi pamrentahan loro, sampeyan bisa mbangun Gedung Pemerintah Chapel Gedung Grand Master. Nalika kurang kaluwihan satia negara negara-kutha sing migunani kanggo pelayanan asing (sing bisa uga ana ing setengah pinunjul ing pimpinan Tamar liyane), ngidini sampeyan tuku unit militer kanthi iman. Iki tegese ing perang sampeyan bisa mateni unit mungsuh kanggo luwih akeh produksi unit sing bakal ditindakake, sanajan wis dielingake biaya unit mundhak luwih cepet tinimbang tingkat mungsuh.

          Panggunaan alternatif saka kemampuan iki yaiku supaya mungsuh bisa teka. Kemampuan Georgia nggawe mbangun tembok kutha kanthi gampang, supaya sampeyan bisa njaga kutha kanthi aman nalika bisa mateni unit mungsuh kanggo iman.

          Minangka Tamar apik banget kanggo dadi Suzala liwat negara-negara, civs liyane bisa uga pengin nyerang lan nelukake langsung kanggo nolak Tamar sing gegandhengan karo Tamar. Njupuk negara kutha bisa miwiti darurat negara – gabung karo darurat minangka anggota sing apik kanggo mlebu perang karo civ liyane tanpa mateni unit-unu kanggo iman!

          Kemampuan utama Pamimpin Tamar ora minangka sumber iman sing akeh banget, lan bakal luwih penting nalika game terus. Nanging, iku menehi hadiah sing apik kanggo ngresiki wong barbarian, mbela marang civs liyane utawa malah melu perang Khevsurur.

          Kemampuan Pemimpin Tamar: Kamulyaning jagad, kerajaan lan iman (Bagean 2/2)
          Envoyo kaping pindho ing negara-negara sing diowahi

          Mung siji utusan sing dikirim sampeyan yen kutha iman sampeyan – tegese gampang muter maneh kutha kanggo kontrol sampeyan nalika balapan utusan dadi kompetitif.

          Bagéan sing luwih terus-terusan minangka pemimpin pimpinan sing luwih konsisten ngidini utusan sampeyan luwih akeh tinimbang sing bakal ditindakake dening civs liyane, supaya sampeyan dadi suzeli menyang negara liya tinimbang wong liya. Kanggo efisiensi, kajaba negara-negara duwe bonus penting sing sampeyan butuhake, supaya ora envohing mbuwang ing kutha-negara sing durung diowahi. Yen sampeyan wis seneng karo kabeh kutha-negara sing wis diowahi, mung nyumerepi para andhuk nganti ngonversi negara kutha utawa wong liya ngontrol negara-negara liya saka negara kasebut.

          Kanggo dhaptar suzior bonus bonus bonus sing paling relevan karo Georgia (lan mula sawetara negara-negara sing sampeyan pengin milih paling akeh), Kepala menyang bagean administrasi pandhuan iki.

          Minangka kanggo bonus envoy, sing kalebu negara agama umume sing paling relevan, nanging yen ora gumantung saka sing sampeyan butuhake. Yen mangu, bonus utusan-negara negara negara lan industri meh mesthi migunani. Elinga yen bonus utama 3 lan 6 mbutuhake sampeyan mbangun bangunan sing cocog kanggo nggunakake bonus.

          • Kepercayaan Pendhiri Kesatuan Agama nyedhiyakake Georgia karo +2 utusan +2 ing negara kutha nalika ngowahi salah siji agama.
          • Sawetara pilihan pamrentah mbantu nglumpukake luwih akeh (pemerintah monarki lan pimpinan karismatik, Liga diplomatik, diplomasi gunboat lan kertu kebijakan diplomat.
          • Sivics tartamtu menehi sampeyan utusan langsung yen ora dikunci – biasane civics sing ora ana path riset utama.
          • ERA Klasik-Apadana Wonder nawakake loro utusan, ditambah loro liyane kanggo saben wong sing dibangun ing kutha sing padha – Nimbang konstruksi ERA yaiku entuk skor ERA sing apik kanggo entuk kemampuan Georgia Civ.
          • Sawetara wong gedhe menehi envoyo nalika digunakake – ndeleng bagean administrasi pandhuan kanggo rincian liyane.
          • Amani (diplomat) ngawangun 2 envoy ing negara kutha sing ana ing. Nanging iki, ora tikel tikel karo kemampuan pimpinan Tamar. Yen dipromosikake cukup, Amani uga gandha ahli envoi sing wis ana ing negara kutha nalika diselehake ing kana.
          • Mbebasake negara-negara sing dijupuk sampeyan ing 3 envoy yen sampeyan mbebasake ing jaman abad pertengahan utawa sadurunge, 6 utusan yen ana ing antarane erra industri, utawa 9 utusan ing jaman modern utawa mengko.

          Duwe bonus envoy lan sekutu negara negara migunani kanggo nggedhekake kabeh jinis asil, nanging uga mbantu menehi kauntungan saka pameran – nalika sampeyan menyang perang, kabeh negara Suzearia sampeyan bakal melu sampeyan, lan kanthi rega sing terjangkau Sampeyan bisa njupuk militér, ngontrol kabeh unit militer kanggo 30 giliran.

          Salajengipun, saben negara sampeyan yaiku Suzearhi saka Grants +1 sih Diplomatik saben, utawa +2 kanthi Wonder-jaman ERA Országház. Iki bisa menehi keuntungan sing signifikan ing Kongres Donya.

          Wacan liyane: Tamar Georgia lan Peradaban VI

          Gabung Tamar (lan Georgia) Munggah lan Kaget Dadi Bayi sing Ora Duwe Karo Perkawinan ing Komunitas Civ 6.

          Antarane pengumuman civ 6 lan dibebasake, civs sing bakal ditampilake ing game dhasar dikenalake – umume ing saben minggu – ing seri video katon pisanan. Sok-sok beda video dibebasake kanggo nerangake unsur-unsur pangembangan game, lan salah sawijining video kasebut kalebu poster sing surem ing latar mburi. Poster iki katon kanggo nampilake pamimpin sing bakal ditampilake ing game dhasar Civ 6, lan luwih dhisik video katon dirilis, mula dikonfirmasi manawa poster kasebut kanthi tepat nuduhake pamimpin (lan mula sing ana ing game kasebut.

          Nemtokake poster ora gampang kanggo CIT CIT. Resolusi Blurry ateges manawa perlu kanggo golek gambar sejarah sing cocog karo bentuk kasebut. Sawetara cukup gampang ditemokake, nanging sawetara kabukten. Siji khusus yaiku salah karo sing nyathet minangka makili Tamar Georgia.

          Minangka luwih dhisik video sing dirilis, ide sing bakal nampilake Tamar Georgia dadi guyon, utamane ing forum Civfanatics. Iki malah ngluncurake rilis game sapisan katon video sing pertama dibebasake kanggo DLC Civs, alon-alon ing Tamar lan Georgia bener-bener nampilake munggah lan tiba.

          Kemampuan Pemimpin Tamar nyurung sampeyan kanggo dasi agama lan negara-negara negara. Sampeyan bisa uga kudu nglamar sawetara misionaris luwih saka civ agama khas khas, nanging iman saka mateni lan suzeari utawa bonus utusan saka negara-negara sing bakal mbantu.

          Kemampuan peradaban: Kekuwatan ing kesatuan (Bagean 1/3)

          Kemampuan Georgia minangka salah sawijining angel kanggo nggunakake SALL – Skor ERA sing salah lan sampeyan bisa entuk bathi kanggo paling ora 40 giliran. Panganggone cerdas ngidini sampeyan ngetik umur emas sing terus-terusan manawa civ sing ora bakal bisa ditindakake.

          Umur peteng, normal, emas lan heroik

          Game kasebut dipérang dadi sangang game eras: kuno, klasik, abad pertengahan, renaissance, industri, modern, atom, informasi lan masa depan. Iki pungkasan antarane 40 lan 60 giliran gumantung saka tarif ing teknologi lan masarakat sivs.

          Sajrone jaman game, macem-macem tumindak menehi skor ERA, njlentrehake mengko ing pandhuan iki. Gumantung saka pira sing sampeyan entuk sajrone ERA game, sampeyan bakal duwe umur sing peteng, normal, emas utawa heroik sajrone jaman game sabanjure. Sekawan macem-macem jinis umur duwe efek béda:

          Sampeyan bakal ngetik umur peteng yen sampeyan ngasilake skor ERA sing ora cukup sajrone jaman game sadurunge tekan jaman liyane.

          Sajrone umur peteng, warga sampeyan bakal nyedhiyani tekanan kesetiaan kaya biasane, sing bisa nyebabake kutha-kutha dadi ora setya, nggawe akeh tripier kanggo nahan.

          Nanging, sampeyan uga duwe akses menyang kertu kabijakan umur peteng. Iki mlebu ing slot wildcard lan menehi keuntungan sing signifikan nanging uga kelemahane sing signifikan.

          Kanggo mbantu sampeyan metu saka umur tuwa, sampeyan bisa milih salah siji saka papat dedikasi, sing menehi skor ERA saka tumindak tartamtu. Pilihan sing bisa digunakake kanggo saben Era Game.

          Sampeyan mesthi miwiti game ing umur normal. Luwih normal umur bisa mlebu yen sampeyan ngasilake skor ERA sing moderat ing jaman sadurunge Era.

          Umur normal ora duwe khusus khusus kanggo dheweke. Kaya umur peteng, sampeyan bisa milih salah siji saka papat dedasi kanggo skor ERA bonus.

          Umur emas bisa digayuh yen sampeyan duwe skor ERA sing akeh banget ing jaman game sadurunge.

          Umur emas nyebabake warga sampeyan kanggo nyedhiyakake 50% tekanan sing luwih setya tinimbang normal, dadi luwih gampang kanggo nolak tekanan kesetiaan mungsuh.

          Sing luwih penting, sampeyan entuk akses menyang salah sawijining papat bonus pengabdian emas emas, sing nawakake sawetara kaluwihan sing kuat kanggo liyane. Nanging, dedikasi ing jaman emas ora menehi skor ERA, nggawe luwih angel supaya umur peteng ing jaman ing ngisor iki.

          Yen sampeyan umur tuwa, entuk skor ERA cukup kanggo umur emas, sanajan sampeyan wis umur heroik.

          Umur kasebut padha karo umur emas, kajaba ngidini sampeyan milih telung bonus dedikasi tinimbang mung siji.

          ERA skor ambang

          • Kanthi gawan, duwe 13 skor ERA utawa kurang bakal nyebabake umur tuwa ing jaman game sabanjure.
          • Kanthi gawan, duwe skor ERA 14 lan 27 taun bakal nyebabake umur normal ing jaman game sabanjure.
          • Kanthi gawan, duwe skor 1 utawa luwih ing jaman emas ing jaman game sabanjure, utawa umur heroik yen sampeyan lagi umur tuwa.
          • Thresholds iki diudhunake 3 kanggo Era Game kuno, dadi sampeyan mung butuh 25 skor ERA kanggo entuk umur emas.
          • Thresholds iki tambah 1 kanggo saben kutha sing dikontrol nalika wiwitan jaman game.
          • Thresholds iki tambah 3 kanggo saben umur emas utawa heroik sing sampeyan lebokake, lan mudhun kanthi 3 kanggo saben umur peteng sadurunge sampeyan mlebu.

          Kemampuan Georgia nggawe owah-owahan penting kanggo aturan khas – Bonus pengabdian emas lan heroik nyedhiyakake skor ERA ekstra uga kaluwihan langsung. Efek utama iki yaiku nggawe luwih gampang kanggo ngetutake umur emas utawa heroik karo umur emas liyane, nanging ana masalah sing ora ana gunane kanggo Georgia. Kajaba sampeyan bisa nuntut lan butuh penghapuhan kesetiaan, asring luwih becik yen umur tuwa tinimbang umur normal.

          Dadi, mantep manawa Georgia butuh skor ERA kanggo nggawe kapinteran Civ sing paling akeh, lan saiki kita kudu nimbang ing skor ERA. Ana akeh sumber kanggo dhaptar kabeh, nanging sing paling akeh yaiku sing bisa ngundhakake. Mangkene cara sing bisa diulang maneh:

          • Dadi anak suegsial negara negara sadurunge ing Renaissance game Era Grants +2 ERA skor.
          • Mbatalake unit liyane Levied Civ kanthi padha utawa ngluwihi utusan sing ana ing skor kutha-negara sing cocog karo Grants +2.
          • Nyeret kutha-negara sing metu saka perang kanthi padha utawa ngluwihi envoy Suzearhi saka skor ERA.
          • Ngcep Wargih Gagam Barbarian Sadurunge ERA Renaissance Game ERA nawakake +2 ERA skor, lan tambahan 1 yen ana ing enem kothak siji. Iki minangka salah sawijining sumber sing paling apik (lan paling gampang) saka Skor ERA awal.
          • Mateni unit mungsuh kanthi unit kanthi laksamana sing apik utawa skor sing ditempelake umum +2 era. Iki mung bisa ditindakake saben laksamana utawa umum sing sampeyan duwe.
          • Mateni Corps utawa Tentara kanthi Unit Hasil +1 ERA skor.
          • Mateni unit paling ora rong promosi liyane saka skor ERA sampeyan dhewe.
          • Ngonversi kutha wong liya kanggo iman sampeyan nalika sampeyan lagi perang karo dheweke nambah skor ERA.
          • Reconquering kutha nambah skor ERA, sanajan sampeyan ora pengin ngandelake iki.
          • Njupuk ibukutha skor Civ nambah skor erisa.
          • Ngilangake civ nambah skor ERA.
          • Nemokake desa suku ing game game kuno kuna nawakake skor ERA.
          • Entuk wong sing gedhe nambah skor ERA, tambah +3 yen sampeyan entuk liwat iman utawa patronase emas kanthi luwih saka 50% kemajuan sing dibutuhake kanggo mbukak kunci.
          • Saben Wonder Dibangun Tawaran +3 ERA, lan tambahan 1 yen cocog karo jaman game utawa mengko.
          • Nggawe Taman Nasional nambah Skor ERA +2 ERA saben-saben.
          • FLIPPLING KOTA GRATIS menyang CI CIT Adds + ERA skor ERA.
          • Menang darurat minangka anggota koalisi sadurunge game atom Era Grants +3 ERA skor.
          • Menang darurat minangka target, preduli saka jaman, menehi skor er.

          Mbangun kaelokan uga sumber skor ERA sing apik, sing dadi magepokan karo kapercayan inspirasi ilahi kanggo iman ekstra. Renaissance-Era Taj Mahal Wonder, kasedhiya ing humanisme, cathetan tartamtu – nggawe apa wae sing menehi 2+ skor ERA menehi tambahan 1 titik.

          Saka bonus siji-siji, kudu dilatih manawa nglatih Khavsurur utawa mbangun Tsikhe pisanan bakal menehi skor +4 ERA skor saben.

          Kemampuan peradaban: Kekuwatan ing kesatuan (Bagean 2/3)

          Saiki kita ngerti sawetara sumber skor ERA sing apik, wektu kanggo nimbang apa sing bisa ditindakake kabeh. Saben ERA duwe set papat pengambilan sing bisa ditindakake, lan nalika game dadi sawetara sing kasedhiya kanggo ngganti sing lawas. Ing kene kabeh yaiku:

          1 Skor ERA saben eureka dikunci, 1 saben bangunan ilmu sing dibangun

          Eurekas nyedhiyakake tambahan 10% biaya ilmu ilmiah. Harbour lan Komersial HUB ADJASANCY Nambah ilmu.

          1 Skor ERA saben inspirasi, 1 saben bangunan kanthi slot kerja sing apik

          Inspirasi nyedhiyakake tambahan 10% biaya budaya. Kabeh kutha entuk Budaya +1 Budaya saben Distrik Spesialisasi.

          1 Skor ERA saben distrik khusus anyar

          Gerakan Gain +2 Gerakan. Bisa tuku unit sipil kanthi iman. Biaya para pemukiman lan tukang tuku (kalebu liwat iman) dikurangi 30%.

          Exodus Evangelists
          2 Skor ERA kanggo ngowahi kutha sing sepisanan

          Misionaris, rasul lan priksaan + gerakan + gerakan lan sing anyar entuk +2 biaya. Gain +4 Nabi Nabi Agung saben giliran.

          Gain +3 Skor ERA saben wonder utawa benua sing ditemokake. Gain +1 ERA skor kanggo mateni unit angkatan non-barbaris.

          Kutha sing dienggoni Guntan Benua Adodät +3, lan +2 setya saben giliran. Unit lan asipar uang gain +2 gerakan.

          Kanthi sukses ngrampungake rute perdagangan menehi skor +1 ERA.

          Kabeh pedagang iku kebet kanggo pillaging. Gain +3 Emas saben kabupaten khusus ing tujuan saka rute perdagangan internasional.

          Gain +2 ERA skor kanggo saben ira industri utawa bangunan mengko.

          Gain + 10% produksi menyang Éra ing Industri lan Menang. Kampus uga nambah bonus jarak sing produksi.

          Gain +1 ERA skor kanggo mateni corak non-barbaria lan +2 saka mateni tentara non-barbaris.

          Gain + 15% produksi menyang unit militer. Uga mbukak kunci belli casus khusus sing nyuda paukuman pemanasan kanthi 75% sing ana ing perang resmi lan bisa digunakake kanthi cepet sawise nolak musuh.

          Gain +1 ERA skor saben operasi Spy sukses.

          Spies ora ana wektu kanggo netepake awake dhewe ing kutha mungsuh. Operasi ndelok nyerang wektu 25% kurang wektu.

          Gain +1 Skor ERA saben artefact digali.
          Pariwisata Taman Nasional tikel. Kutha karo Gubernur Gain + 50% Pariwisata saka Kauntungan Donya.
          Gain +1 Skor ERA saben bangunan Aerodrome sing dibangun lan wong sing gedhe entuk.

          Unit udhara entuk pengalaman + 100%. Entuk 3-4 ERAEKAS (Informasi ERA: Satelit, Robotics, Fusion Nuklir, Nanoteknologi. ERA ing ngarep: Bahan Smart, Ramalan Sistem, Misi Offworld). Tambang aluminium ngasilake +2 sumber daya saben giliran.

          Gain +1 Skor ERA kanggo saben unit non-barbaria sing dipateni karo robot mati raksasa.

          Entuk robot mati raksasa. Nampa 3 uranium saben giliran. Mine uranium nglumpukake +1 luwih akeh sumber daya saben.

          Awal, Pangentasan Injil bakal migunani banget kanggo Georgia njupuk agama ing lemah, liwat monumentasi bisa uga ana; Pemukim murah sing dituku karo iman bisa mbantu ngembangake kekaisaran sampeyan. Yen sampeyan ora rumangsa bisa nggayuh kamenangan agama, pengin sampeyan ing kene bonus Emas Age nawakake dorongan sing efektif kanggo mbantu sampeyan ngowahi output iman pariwisata.

          • ERA Klasik: Umur Emas – Pangentasan Evangelists
          • ERA KABUPATEN: Umur Emas – Pangentasan Evangelists
          • Era renaissance: Umur Emas – Pangentasan Evangelists
          • ERA industri: Umur Peteng – Reformasi Coinage Sampeyan bisa uga minangka Bonus Dabuga Paling Apik Kanggo Skor ERA.
          • Jaman modern: Umur Heroik – HeartBeat of Steam, HIC Sunt Dracones, Reformasi Coinage (Ganti Sing Terakhir! Yen sampeyan bakal nindakake tempel)
          • ERA atom: Umur Emas – Muga-muga sampeyan ana ing kene
          • ERA informasi: Umur Emas – Muga-muga sampeyan ana ing kene
          • ERA ing ngarep: Umur Emas – Muga-muga sampeyan ana ing kene

          Pendhapat alternatif yaiku kanggo ngetrapake umure jaman bendarane klasik supaya sampeyan bisa entuk umur heroik nalika Khevsur UU sing paling relevan, lan nggawe umur emas sakteruse luwih gampang dipikolehi. Sampeyan bisa uga mbukak kunci Khevsur UU sadurunge jaman game abad pertengahan, nanging sampeyan butuh wektu kanggo nglatih dheweke nalika sampeyan ora bisa nganyarke apa wae.

          Kemampuan peradaban: Kekuwatan ing kesatuan (Bagean 3/3)
          Produksi Tembok Bonus

          Malah kutha anyar iki kanthi produksi sethithik bisa entuk pertahanan kanthi cepet.

          Saliyane bonus Skor ERA utama ing Georgian Civ, uga ana bonus produksi + 50% kanggo telung bangunan pertahanan ing game: tembok kuna, tembok abad pertengahan lan tsikhe ub. Tumpukan kanthi rapi iki kanthi kertu kabijakan militer 20 militer, mbutuhake taktik defensif) kanggo ngundhakake tambahan a +0%.

          Nalika jelas mbiyantu UB sampeyan dibangun kanthi cepet, uga bisa migunani kanggo pertahanan awal. Tembok kuno bisa dibangun kanthi udakara udakara 33% sing luwih murah tinimbang liyane Civs (amarga ora ana kertu kebijakan). Yen sampeyan loro duwe kertu kebijakan, kira-kira udakara 20% kurang wektu. Sing mbebasake luwih akeh produksi kanggo panggunaan liyane, kaya unit pertahanan. Sampeyan uga ngidini sampeyan ngatasi kutha kanthi lokasi sing luwih agresif lan beboyo kanthi cepet kanggo mbantah pertahanan sing kuwat.

          Salajengipun, tembok kutha nyedhiyakake pariwisata karo Civic Conservation Modern-Era. Tembok kuno nawakake +1, tembok abad pertengahan nawakake +2 lan tsikhe ub nawakake +3 (+6 sajrone umur emas / heroik). Digabungake karo output iman sing apik Georgia (sing bisa digunakake kanggo tuku naturalis kanggo taman nasional, utawa band rock), Georgia dilengkapi game budaya sing apik yen agama utawa diplomasi ora sukses.

          Mekanik Pertahanan Kota

          Ing subyek tembok kutha, iku kudu nerangake babagan cara pertahanan kutha luwih jero.

          Kutha duwe kekuwatan melee padha karo kekuwatan melee saka unit sing paling kuat, minus 10, utawa kekuatan melee saka unit garrisoning yen luwih dhuwur. Nilai kekuatan dhasar iki ditambahake 3 yen kutha minangka ibukutha sampeyan, 3 Yen ana ing bukit, 2 saben distrik khusus, lan go gorder) saiki ana. Kutha bakal kelangan 1 kekuatan saben 10% kesehatan sing ilang, kaya unit.

          Kutha uga duwe 200 kesehatan, menehi kaping pindho kolam renang unit. Kutha-kutha pulih 20 kesehatan saben giliran, kajaba ana pengepungan (rampung diubengi dening unit kontrol mungsuh ‘zona kontrol).

          Tembok nglindhungi kutha-kutha telung cara: sepisanan, saben level tembok nambahi kekuwatan menyang kutha nganti isih ngadeg, amarga kutha kasebut duwe tembok renaissance. Kapindho, tembok ngidini kutha nggunakake serangan sing dienggo ing mungsuh ing cedhak loro jubatan (kanthi kekuwatan sing padha karo kekuwatan sing paling dhuwur). Kaping telu, lan sing paling penting, dheweke nambah pertahanan njaba menyang kutha sampeyan.

          Pertahanan njaba tumindak minangka jinis bar kesehatan kapindho kanggo kutha. Nalika ana kutha kanthi tembok diserang, loro pertahanan njaba lan kesehatan kutha bakal rusak. Nanging, pertahanan sing luwih njaba tetep, kurang kesehatan kutha bakal kena pengaruh. Kutha kanthi pertahanan njaba lengkap bakal njupuk karusakan langsung, lan biasane bisa ngobati maneh. Yen kutha ora duwe mungsuh sing cedhak kanggo telung giliran berturut-turut, bisa ngetrapake “Proyek Bandar Outer” sing ndandani sing bakal mulihake pertahanan kutha sing kurang ditepungi nalika rampung.

          Salajengipun, pertahanan njaba njupuk 85% karusakan kurang saka serangan melee, lan 50% kurang karusakan saka macem-macem jinis serangan. Nanging, unit pengepungan, Unit sing ana ing angkatan angkatan laut lan pesawat pesawat kelas pembiayaan sing lengkap karo pertahanan njaba.

          Tembok kuno nambah +100 pertahanan njaba; Tembok abad pertengahan liyane +100 lan Renaissance liyane durung liyane +100 (kanggo tsikhe Georgia, +200) kanggo total 300 (400 kanggo Georgia).

          Yen sampeyan mbukak kunci teknologi baja modern-era, sampeyan ora bisa mbangun tembok maneh, lan ora bakal mengaruhi tingkat pertahanan njaba sampeyan. Nanging, kabeh kutha nampa “Pertahanan kutha”, menehi 400 pertahanan njaba lan kemampuan kanggo nggunakake serangan sing rang. Nanging, tembok sing ana isih bakal menehi bonus kekuatan menyang kutha, lan ngasilake bonus sing relevan (kayata omah saka pamrentah monarki) isih bakal ditrapake!

          • Ngindhari umur normal yen bisa.
          • Cara sing gampang lan dipercaya kanggo entuk skor ERA yaiku ngonversi kutha Civs sampeyan nalika perang – gabungke karo atriburan iman-on-mateni.
          • Bangunan Wonder minangka sumber skor ERA liyane yen sampeyan duwe produksi spare sing cukup – gabungke karo kapercayan inspirasi ilahi kanggo iman ekstra.
          • Pangentasan Evangelists, Monumentitas lan Pengin Sampeyan Iki Ing kene Bonus Umur Emas minangka sing paling cocog karo keuntungan iman Georgia.

          Unit unik: Khevsur

          Mobile and Chevsurly, Khevsurs nawakake pendhudhuk sing migunani ing perang abad pertengahan, ngrusak konsep barbaria lan pertahanan. Sampeyan bisa uga nggunakake dheweke kanggo nyerang yen sampeyan seneng; Nggawa Menehi Pengepungan Yen Sampeyan Nindakake. Kanthi iman sing cukup, sanajan tanpa distrik encamper sampeyan bisa tuku umum sing gedhe.

          Entuk Khevsurs mbutuhake teknologi taktik militer. Sampeyan uga kudu perlu tembaga kanggo mbukak sumber wesi supaya sampeyan bisa nglatih dheweke. Sampeyan uga pengin milih teknologi astrologi, panah lan buah-irigasi kaya irigasi dhisik, nanging yen sampeyan wis luwih efektif sampeyan duwe unit sing luwih efektif.

          Kanggo nggawe paling akeh saka Kheal, sampeyan kudu pamrentah Oligarki kanggo ngundhakake kekuatan +4, nggawe khevsur luwih kuwat tinimbang ksatria. Sampeyan uga bakal mbantu yen sampeyan bisa entuk Feudalisme Civic kanggo kertu kebijakan kontrak Feudal supaya sampeyan bisa nglatih luwih cepet. Utawa, yen sampeyan duwe cukup emas, sampeyan bisa nganyarke pahlawan utawa pedhang kanggo wong-wong mau, sanajan sampeyan kudu njupuk dalan menyang teknologi sing digunakake wesi kanggo nindakake iki.

          Ing pertempuran, Khevsurs kudu tetep menyang Tiles Hill sabisa kanggo tambahan kekuatan +7 kanthi dhuwur uga keuntungan mobilitas. Khevsurs kanthi promosi Komando utawa Era Klasik / Abad Klasik / Abad sing gedhe luwih mobile ing bukit tinimbang ksatriaan bisa, lan bakal perang luwih efektif. Dheweke uga bisa nggunakake bukit kanggo mundur kanthi aman saka unit mungsuh.

          Khevsurs utamane migunani ing chokepoints antarane gunung. Dheweke bisa ngilangi unit mungsuh sing ditindakake amarga Bonus Serangan dheweke luwih saka nutupi bonus terrain pertahanan, lan dheweke bakal angel banget kanggo mungsuh kanggo ngilangi saka ing kono.

          Mesthi wae, sampeyan ora bakal nemokake bukit ing endi wae. Sawetara wilayah mung duwe sawetara bukit ing kene, nanging khevsurs isih bisa migunani ing kana. Nguatake Khevsur ing bukit bisa ngetrapake zona kontrol sing angel kanggo shift liyane kanggo shift, supaya sampeyan pindhah menyang unit sing luwih riset ing mburi. Knights isih promosi, bisa dadi masalah – sampeyan bisa uga butuh pikeman utawa loro kanggo ngiringi tentara sing dipimpin Khevsur.

          Sawise Musketmen, sampeyan pengin nganyarke sebagian besar khevsursurs kanggo musketmen. Tetep siji utawa loro luwih sithik isih bisa migunani amarga mobilitas ing bukit-bukit bisa ngamanake papan pertahanan sing apik sadurunge unit mungsuh liyane bisa njupuk, utawa sijine kutha ing pengepungan. Sampeyan banjur bisa ngalihake Khavsur kanggo Musketik.

          Khevsurs biasane efektif minangka unit pertahanan, nanging entuk wektu sing apik kanggo Georgia. Pasukan pertahanan sing larang regane tegese sampeyan bisa ngaturake produksi luwih akeh babagan ngembangake situs suci lan ngembangake output iman sampeyan.

          Bangunan unik: Tsikhe

          Bangunan Tsikhe nawakake akeh kaluwihan kanggo Georgia – sawetara jelas lan sawetara subtle; sawetara langsung lan sawetara ora langsung. Bakal mbantu sampeyan mbela luwih apik, ngumpulake iman lan malah entuk pariwisata bonus, biasane akeh pelarasan liyane.

          Tsikhe kasedhiya ing teknologi taktik renaissance-era pengepasan, sing gampang banget kanggo beeline yen sampeyan wis rampung karo taktik militer lan apa wae teknologi liyane sing dibutuhake. Kertu Kebijakan Militer Limes (kasedhiya ing taktik ERA pertahanan kelas-ERA) menehi tambahan produksi produksi + 100%, lan kemampuan sitra Georgia nambah liyane + 50%, saengga bisa diurus ing Kutha sing cilik.

          Penting, Tsikhe jarang ing antarane UBS kanthi ora mbutuhake kabupaten khusus. Iki nggawe gampang dibangun ing saben kutha ing Kakaisaran sampeyan, nanging ana sing nyekel – Tsikhe uga mung siji-sijine UB, mula kudu dibangun ing endi wae sadurunge teknologi baja supaya sampeyan bisa njaga bonus!

          Bangunan Tsikhe nawakake 200 pertahanan njaba, munggah saka 100 Renaissance Tembok sing khas. Kutha Georgia kanthi bangunan Tsikhe bakal dibela dadi kutha kanthi pertahanan kutha saka teknologi baja modern-re, utamane kanggo njupuk metu. Malah bombards bakal berjuang ninggalake untu ing kutha Georgia.

          Bangunan Tsikhe uga nawakake macem-macem iman +4 sing apik, sing luwih apik tinimbang bangunan ibadah, lan tanpa kabutuhan distrik spesial khusus. Ketik umur emas utawa heroik, lan iki tikel tikel banget +8.

          Kanthi Consvation Conservation Modern-ERA, kabeh tembok Renaissance (kalebu Tsikhe UB) nawakake +3 Pariwisata. Nanging, ing Tsikhe UB Gedhe iki menyang +6 sajrone umur emas utawa heroik – luwih apik tinimbang karya sing paling apik!

          • Pemerintah monarki nambah +1 Perumahan saben level tembok, dadi kutha kanthi bangunan Tsikhe bakal duwe keuntungan omah +3. Luwih signifikan, nambahake iTamang +2 diplomatik kanggo saben tsikhe sampeyan, menehi kauntungan sing luar biasa diplomatik.
          • Civic Urbanisasi Industrial nawakake kertu kebijakan militer riset militer, sing nambah ilmu +2 kanggo saben tsikhe sampeyan duwe.

          Bangunan Tsikhe bisa ngganti bangunan sing relatif ceruk, nanging output iman sing nggumunake ing jaman emas lan heroik, kurang saka distrik prasyarat lan kecepatan konstruksi kanthi cepet ndadekake kabegjan ing saben kutha. Migunani kanggo dolanan diplomatik, agama lan budaya sing padha, lan mbantu kutha-kutha sampeyan tetep dibela kanthi bener ing jaman modern.

          Administrasi – Kertu Pemerintah lan Kebijakan

          Elinga manawa bagean administrasi nyakup pilihan sing duwe sinergis sing apik karo uni civ. Iki ora mesthi pilihan sing paling apik, nanging luwih pilihan sampeyan kudu nganggep luwih saka biasane yen main civ relatif karo wong liya.

          Oligarki migunani kanggo nambah kekuwatan khelfsururs, sanajan Republik Klasik bisa uga yen sampeyan butuh pinggiran ekstra kanggo nabi gedhe kanggo mbantu ngamanake agama, utawa yen sampeyan pengin kertu kabijakan ekonomi ekstra.

          The Hall Ancestral Apa bisa uga wong-wong sing duwe pamrentahan sing paling apik kanggo Georgia amarga Georgia ndeleng amarga output iman umume dibandhingake karo jumlah kutha sing ana.

          Monarki Nglengkapi Kemampuan Pemimpin Tamar lan UB uga, kanthi kaluwihan sing signifikan ing game diplomatik. Utawa, njupuk Teokrasi kanggo kaluwihan agama.

          Pilihan bangunan kaping loro saka pemerintah wis mbukak. Yen sampeyan nemokake dhewe ing perang nyerang, Kapal Grand Master minangka pilihan sing apik. Yen sampeyan lagi ana ing perang pertahanan utawa khusus main game diplomatik, Kamentrian asing nggawe tentara cepet metu saka negara sing mampu kutha sampeyan nalika uga ningkatake ningkatan tanpa syarat kanggo nikmat diplomatik. Yen sampeyan wis ngerti babagan perang, Badan intelijen Nyedhiyakake sampeyan spy ekstra sing bisa digunakake kanggo misi skandal sing ditindakake.

          Demokrasi minangka pilihan sing bisa dipercaya. Jumlah kertu kebijakan ekonomi sing dhuwur mbantu ndhukung game agama, lan insentif kanggo duwe sekutu bisa mlaku kanthi apik ing game diplomatik uga.

          The Masyarakat Royal ngidini sampeyan mbayar biaya kanggo iman liwat proyek suci situs suci, utawa favor diplomatik liwat proyek recapture karbon. The Departemen perang Mbantu karo pertempuran teologi. Yen sampeyan lagi ngalih menyang pendekatan budaya budaya adhedhasar iman, Museum Sejarah Nasional bisa uga luwih migunani.

          Kanggo game budaya, Demokrasi Digital minangka pilihan paling ala saka telu. Ora duwe sinergi sing kuwat karo game budaya, nanging ngindhari denda sing luwih canggih ing pamrentahan liyane. Kanggo game diplomatik, njupuk Teknologi sintetik Dadi, sampeyan bisa entuk proyek rekotasi karbon sing luwih cepet.

          Corvée (Ekonomi, mbutuhake tenaga kerja negara) – Bangunan mukjijat yaiku sumber skor ERA sing apik, sanajan kudu dipikirake produksi Georgia asring bakal diikat ing ekspansi dhasar lan bangunan situs suci.

          Disiplin (Militer, mbutuhake kode undang-undang) – salah sawijining cara sing paling apik kanggo entuk skor ERA sadurunge jaman Renaissance yaiku kanggo ngrusak endampment barbarian. Kertu kebijakan iki mbantu sampeyan mateni wong barbarian luwih cepet.

          Wahyu (Wildcard, mbutuhake mistik) – sanajan kertu kabijakan iki migunani kanggo agama agama sing durung ana agama, malah luwih penting kanggo Georgia. Ora kaya umume agama, sing bisa nggunakake kaluwihan kanggo liya yen ora bisa nemokake agama, bonus Envoy Taram Tamar Tamar mung Bisa digunakake yen sampeyan bisa nemokake agama.

          Pimpinan Charismicic (Diplomatik, mbutuhake filsafat politik – nglumpukake utusan kanthi luwih cepet.

          Liga diplomatik (Diplomatik, mbutuhake filsafat politik – yen sampeyan ora duwe envoous sing ana ing kutha, lan kutha kasebut diowahi dadi agama sampeyan, kemampuan pimpinan Tamar digabungake karo kertu prentah kasebut tegese luwih gedhe.

          Limes (Militer, mbutuhake taktik defensive) – nawakake produksi produksi sing akeh banget kanggo tembok, kalebu UB sampeyan. Stackked karo Kahanan Georgia, sanajan kutha-kutha sing ringkih bisa nggawe apik banget kanthi cukup cepet kanggo mesthekake sampeyan bisa nikmati bonus iman sing akeh sajrone umur emas lan heroi.

          Kontrak Feudal (Militer, mbutuhake feudalisme) – mbantu sampeyan olahraga kheelsurs luwih cepet.

          Arsitektur Gothic (Ekonomi, mbutuhake kanban kanawa) – ningkatake produksi nganti era renaissance. Sawise sampeyan wis rampung latihan Khevsurur lan mbangun UB, sampeyan kudu luwih akeh produksi. Bangunan keajaiban bakal mbantu sampeyan njaga skor ERA sampeyan, njamin sampeyan bisa nyantai umur emas kasebut.

          Konfederasi Merchant (Diplomatik, mbutuhake betwat abad pertengahan) – Georgia bisa mungkasi meh kaping pindho minangka akeh envoingan sing paling akeh, tegese kertu kabijakan iki meh kaping pindho.

          Riset militer (Militer, mbutuhake urbanisasi) – kertu kebijakan iki mbiyantu kabeh salinan UB sampeyan nyedhiyakake ilmu pengetahuan +2.

          Raj (Diplomatik, mbutuhake kolonialisme) – entuk akeh negara-negara? Pengin luwih saka dheweke? Kertu kebijakan iki menehi ilmu, budaya, budaya, emas lan iman kanggo saben wong sing duwe.

          Skyscrapers (Ekonomi, mbutuhake teknik sipil) – ningkatake konstruksi kabeh keajaiban – gampang kanggo entuk skor ERA sing luwih sithik.

          Diplomasi Gunboat (Diplomatik, mbutuhake ideologi) – mbantu sampeyan nglumpukake utusan luwih cepet.

          Ngemot (Diplomatik, mbutuhake Perang Dingin) – minangka negara kutha sawise agama sampeyan, nanging duwe suzearior karo pemerintah sing beda kanggo sampeyan? Pilih kertu kebijakan lan saben utusan sing dikirim ana sing kudu ana.

          Aktivitas kolektif (Diplomatik, mbutuhake media sosial) – mbantu sampeyan ngatasi sawetara sivil pungkasan kanthi nggunakake kutha-negara sing sampeyan suzeli. Uga bakal mbantu sampeyan nglumpukake turis domestik kanggo alon mudhun Cival budaya sing alon.

          Agensi Spasi Internasional (Diplomatik, mbutuhake globalisasi) – nawakake bonus ilmiah 5% kanggo negara-negara sing sampeyan suzelatih. Ing peta sing luwih gedhe, iki bisa cukup – yen kamenangan agama utawa budaya ora bisa dilakoni, bisa uga ilmu?

          Aktor Non-Negara (Wildcard, mbutuhake hegemoni budaya) – wildcard iki ngidini sampeyan milih tulis promosi sing entuk. Iki ngidini sampeyan terus-terusan milih promosi kampanye smear, nggawe spies luwih efektif kanggo mbusak utusan civs liyane sing wis ana ing negara kutha. Minangka jumlah utusan ngilangi sisik menyang level spy, sing promosi kanthi nyata ndadekake dheweke mbusak loro liyane. Coba uga nambah nyamar lan linguist saengga telik bisa tumindak kanthi cepet kanggo ngilangi utusan saingan.

          Administrasi – Bonus umur lan Kongres Donya

          Mung bonus kanthi sinergy sing misuwur karo uni civ ditutupi ing kene.

          Monumen (Umur Emas / Pengabdian, Klasik Kanggo Eras Renaissance) – Mateni sawetara unit sing digabungake karo bonus iki ngidini sampeyan ngundhakake pemukiman lan pembentukan awal.

          Exodus Evangelists (Umur Emas / Pengabdian, Klasik Kanggo Renaissance Eras) ​​- pilihan sing bisa dipercaya kanggo Georgia, nggawe upaya religius sampeyan luwih efektif. Iki uga sumber skor ERA sing apik ing awake dhewe. Yen agama sampeyan cukup kuwat, sampeyan kudu bisa njaga bonus iki nganti telung eras.

          (Budaya) Kekuwatan Kembang (Umur peteng, atom kanggo eras ing ngarep) – Ngijini sampeyan luwih efektif nggunakake keuntungan iman dadi kauntungan pariwisata kanthi ngundhakake efektifitas band rock.

          Muga-muga sampeyan ana ing kene (Umur Emas, atom nganti eras ing ngarep) – Apik yen sampeyan pengin ngowahi keuntungan iman kanggo pariwisata siji.

          Kepiye sampeyan milih ing Kongres Donya asring dadi game sampeyan – yen sampeyan duwe saingan sing kuwat, umpamane, bisa uga luwih becik milih dheweke. Kajaba iku, bisa uga ana bonus umum kanggo rute kemenangan sing dipilih utawa gamelan sing luwih relevan karo sing duwe sinergis sing kuwat karo bonus khusus Civ. Yen ora, iki dhaptar swara sing ana gandhengane karo relevansi kanggo civ sing ana ing civs liyane.

          Darurat kutha-negaraTansah milih milih.

          Menang darurat iki minangka anggota koalisi menehi bonus emas permanen kanggo saben utusan sing saiki ana ing negara kutha. Diwenehi sepira ahli utrontanan bisa ngasilake, sing bisa dadi dhuwit sing akeh.

          Pact EspionageEfek B (Operasi Spy sing Dipilih ora kasedhiya) ing skandal fabricate

          Ngindhari risiko tikel njupuk envoy sing larang regane.

          Advisor MiliterEfek B (Unit kelas Promosi Tanah sing dipilih ilang 5 kekuwatan) Unit pengepungan

          Ketemu Georgia ing tembok kanggo pertahanan bisa nggawe unit pengepungan, nanging résolusi iki ndadekake dheweke luwih nyata.

          Bebungah Perdamaian NobelTansah milih milih

          Generasi utusan sing kuwat Georgia tegese sampeyan kudu dadi Suzearhian akeh negara-negara, ngasilake akeh sih diplomatik. Sing nggawe kompetisi iki kanggo menang luwih gampang menang.

          Darurat agamaNyilikake swara sampeyan marang resolusi iki nalika sampeyan target.

          Nggayuh darurat religius minangka target nyebabake iman sampeyan duwe bledosan agama agama. Iki bisa dadi cara sing larang regane kanggo ngowahi akeh kutha – kalebu negara-negara.

          Organisasi PrajanjianEfek A (Favorit Diplomatik Diwenehi saka Suzelasi saka Negara Negara iki) ing jinis kutha-negara sing sampeyan suzelia sing paling akeh.

          Gunakake kauntungan sampeyan ing Kongres Donya kanggo menang dhewe sing luwih gedhe!

          Perjanjen Pangembangan UrbanEfek produksi produksi (+ 100% kanggo bangunan ing kabupaten iki) ing pusat kutha.

          Mbantu sampeyan entuk UB sampeyan kanthi luwih cepet.

          Administrasi – Pantheon, Agama lan Kutha negara

          Spark Ilahi – Pantheon sing penting banget yen sampeyan pengin bedhil sing luwih apik kanggo netepake agama.

          Dewa marasake awakmu – Situs suci biasane paling apik ing cedhak cedhak, yen ana cenderung akeh bukit. Iki bisa nggawe papan sing luar biasa kanggo Khevsurur kanggo mbela, amarga bakal mung ngobati kanthi kerusakan.

          Dewa perang – Nganti suwe sampeyan wis perang sajrone wolung kothak suci situs suci (diduweni dening sampeyan utawa digunakake), sampeyan bakal nampa 100% unit sampeyan mateni kekuwatan dhasar minangka iman.

          Upacara inisiasi – Metu Barbarbarians kanggo Skor ERA? Sampeyan bisa ngrebut iman uga.

          Tugu marang para dewa – Yen sampeyan duwe produksi bayangan, Pantheon iki bisa mbantu sampeyan mukjijat awal. Yen sampeyan ora, sampeyan paling apik milih Pantheon sing beda.

          Sampeyan bisa duwe siji pendiri, siji pengikut, siji sing ana lan salah sawijining wong sing nyembah minangka bagean saka agama sampeyan dhewe.

          Perang Salib (Enhancer) – Ngonversi kutha nalika sampeyan perang karo dheweke minangka sumber skor ERA sing apik. Kanthi kapercayan iki, bakal luwih gampang dijupuk.

          Inspirasi Ilahi (Pengikut) – Kelenjan Bangunan uga dadi sumber skor ERA sing apik. Kanthi kapercayan iki, sampeyan bisa entuk iman bonus saka uga.

          Feed jagad (Pengikut) – Pamrentah monarki digabungake karo UB sampeyan bakal menehi omah sing akeh. Kapercayaan iki bakal mbantu sampeyan ngisi kapasitas omah kasebut.

          Pagoda (Nyembah) – ikatan karo kekuwatan Georgia ing agama lan diplomasi.

          Papal primata (Pangadeg) – primotan papal menehi tekanan agama nalika ngirim utusan menyang negara kutha, mbantu mesthekake yen sampeyan bisa njupuk dhuwit loro wektu ing kana.

          Kesatuan agama (Pangadeg) – Ngonversi kutha, lan sampeyan bakal nggawe rong utusan! Iki minangka kepercayaan pendiri sing terus-terusan kanggo Georgia.

          AKKAD (Militartic) – Nalika negara kutha iki migunani yen sampeyan njupuk Khevsurs ing dalan perang, temenan utama dadi Suzala kanggo nyegah sivat, kanggo njamin kutha liyane.

          Ayutthaya (Budaya) – Kertu kebijakan 20 magepokan karo Kemampuan Georgia Civ ndadekake tembok luwih cepet tinimbang biaya produksi bakal menehi saran. Magepokan karo Ayutthaya, iki minangka cara sing apik kanggo entuk budaya.

          Bologna (Ilmiah) – Dadi Suzasa amarga Bologna awal bakal mbantu usaha kanggo nemokake agama kanggo nemokake bonus nabi sing gedhe banget.

          Brussels (Industrial) – Kelenjan Bangunan minangka sumber skor ERA sing apik, lan Brussels bakal mbantu sampeyan luwih cepet.

          Fez (Ilmiah) – magepokan karo eksodisi eksangelis utawa kapercayan kesatuan agama, sampeyan bisa entuk luwih akeh konversi kutha sing sepisanan.

          Valletta (Militaristik) – Valletta ngidini sampeyan tuku Tsikhe UB (lan prasyarat) kanthi iman. Nalika sampeyan bisa uga ora pengin nindakake yen sampeyan meksa kanggo kamenangan agama, iku mbantu mbebasake produksi kanggo nggambarake konstruksi konstruksi utawa unit latihan. Banjur maneh, anane kertu kabijakan Jimat lan Bonus Georgia tegese biaya produksi luwih bisa diurus luwih akeh tinimbang bangunan sing paling akeh.

          Administrasi – mukjijat lan wong gedhe

          Oracle (Jaman kuno, mistik Civic). Yen sampeyan ora ngarahake nggunakake iman kanggo mbantu kamenangan agama, dudu kepinginan sing ala.

          Stonehenge (Era kuno, teknologi astrologi) – iku nggumunake banget nanging aman lan sampeyan ora kudu kuwatir babagan masalah sing nemoni agama. Sampeyan uga bakal entuk sawetara skor ERA kanggo mbantu sampeyan ngamanake umur emas.

          Apadana (Jaman klasik, filsafat politik Civic) – Wonder sing apik banget kanggo Georgia. Nggawe akeh keajaiban ing kutha kanthi kepinginan iki bakal nyedhiyakake skor ERA, nanging saiki bisa menehi akeh envoyo.

          Kuil Mahabodhi (Jaman klasik, civic klasik) – wonder konstruksi umum minangka sumber skor ERA sing apik, nanging nambah kaluwihan lan tunjangan kemenangan diplomatik ing ndhuwur, lan iki apik banget kanggo Georgia.

          Kilwa Kisiwani (Era abad pertengahan, teknologi mesin) – dadi suzelasi negara sing cukup lan negara iki bisa nyedhiyakake sawetara kekuatan sing kuat. Umume iki minangka kuwat ing ukuran peta sing luwih gedhe amarga duwe negara liyane sing kasedhiya.

          Istana Potala (Renaissance Era, teknologi astronomi) – Keuntungan Georgia saka pirang-pirang kertu kebijakan diplomatik, lan kepinginan iki menehi slot tambahan kanggo dheweke. Mesthi wae, yaiku kutha sing dilarang liwat slot wildcard, nanging jalur riset kanggo luwih sithik. Sampeyan uga bakal entuk titik kamenangan diplomatik ing ndhuwur!

          Taj Mahal (Era Renaissance, Civic Humanism) – Duwe masalah nggawe umur emas? Sampeyan ora bakal luwih thanks kanggo Juara Bonus Skor Taj Mahal nawakake Taj Mahal. Mung dielingake yen nggawe supaya ora sengaja mlebu ing jaman tuwa, lan mulane umur heroik.

          Országház (Teknologi industri, sesambungan sing kuat) – Wonder sing kuat kanggo Georgia, amarga kabeh negara-negara Suzera saiki bakal ngasilake luwih akeh sing dipulih. Iki bakal mbantu sampeyan dominasi Kongres Donya.

          Patung Liberty (Jaman industri, sivil Teknik Sipil) – kemampuan bangunan tembok georgia Georgia ngaktifake penempatan kutha agresif, sanajan meksa kesetiaan bisa dadi faktor sing mbatesi. Patung Liberty ngilangi masalah kasebut. Liyane menyang titik, menehi papat titik kemenangan diplomatik.

          Apa wae klasik utawa abad sing gedhe banget bakal nglengkapi Khelfsurs apik, nanging bakal diluncurake kanggo dhaptar kabeh.

          Hildegard Bingen (Ilmuwan gedhe) – wis entuk situs suci awal kanggo ngamanake agama? Apa sampeyan wis nglirwakake ilmu kanggo nindakake? Hildegard bakal mbantu ndandani masalah kasebut kanthi nggawe situs suci nyedhiyakake ilmu kanggo sampeyan.

          Imhotep (Gedhe Engineer) – Apik kanggo ngrebut kepingin banget kanggo sawetara skor ERA.

          ISidore Miletus (Engineer Gedhe) – Mbantu sampeyan cepet-cepet mikir (lan entuk skor ERA).

          James of St. George (Engineer Gedhe) – UB Georgia bisa uga larang kanggo nyetel ing kutha-kutha sing luwih cilik (sanajan kertu kebijakan Bahan-bahan Bahan banget). James of St. George nggawe tugas kasebut luwih gampang kanthi nyetel tembok abad pertengahan ing telung kutha sampeyan. Sih-rahmat nggunakake dheweke ing kutha-kutha sing luwih lemah sing ora bisa gampang ngasilake produksi.

          Piero de ‘Bardi (Merchant gedhe) – nyedhiyakake utusan. Dikirim menyang negara kutha sing duwe agama sing ana lan bakal regane loro.

          Ana Nzinga (Umum Umum) – Nyedhiyakake utusan nalika pensiun.

          Filippo Brunelleschi (Engineer Gedhe) – mbantu sampeyan cepet-cepet gumun.

          Jakob fugger (Merchant gedhe) – nyedhiyakake 2 utusan, utawa 4 karo kemampuan pimpinan Tamar.

          Raja Tod Mal (Merchant gedhe) – Menehi Utama.

          Gustave Eiffel (Engineer Gedhe) – mbantu sampeyan cepet-cepet gumun.

          Astor John Yacob (Merchant gedhe) – Menehi rong utusan.

          Matthew Perry (Laksamana gedhe) – pemberontakan sing kuat ing balapan dadi Suzelatih liwat negara kutha, amarga dheweke ngilangi kabeh utusan liyane. Sing bisa uga ngrusak yen digunakake kanggo sampeyan, saengga bisa entuk Matius perry dhewe yen sampeyan bisa. Salajengipun, yen negara-negara nderek agama sampeyan, sampeyan ora mung entuk utusan sing cukup dadi Suzear, nanging sampeyan bakal entuk nomer kaping pindho!

          Georgia minangka salah sawijining civ sing bisa diteliti – insentif kanggo mbangun tembok kutha, khevsur UU, kecenderungan duwe akeh negara sing duwe hubungane karo umur emas bisa nggawe triksier. Nanging, dheweke duwe kelemahane – utamane ing game.

          Kemampuan peradaban: Kekuwatan ing kesatuan

          Skor ERA Apa sing paling bisa diramal ing game, nanging ana sawetara cara sing bisa ngasilake. Ngrusak Planchment Barbarian, ngowahi kutha nalika perang karo dheweke lan mbangun keajaiban yaiku telung cara sing apik. Deny Georgia Kemampuan kanggo nindakake tumindak kasebut, lan dadi luwih angel kanggo Georgia kanggo nggawe paling kemampuan civ.

          Nggawe bonus Emas Emas Georgia uga bakal mbantu, ndeleng kaya sing bakal menehi skor ERA liwat Bonus Dedikasi uga. Yen unit religius luwih cepet tinimbang normal umpamane, dheweke duwe eksodin para evangelists – ngukum unit religius – ngukum unit religius supaya ora bisa ngowahi kutha-kutha sing bakal nolak skor ERA.

          Jumlah emas emas sing paling dhuwur ing Georgia yaiku tegese meksa kesetiaan bisa terus-terusan terus ing tingkat sing dhuwur. Nemtokake Georgia nalika sampeyan lagi umur peteng bakal asring dadi ide ala kanggo alesan kasebut. Ing tangan liyane, umur emas sing terus-terusan bakal nyebabake masalah Georgia nalika ambang normal / emas umur mundhak mengko ing game kasebut. Tanpa manajemen sing apik, Georgia bisa dadi rawan banget tiba ing umur tuwa (utawa sawetara) mengko ing wektu sing durung siyap kanggo ngatasi akibat.

          Salajengipun, ambang umur mundhak kutha liyane sing wis diwiwiti ing jaman game. Ngidini Georgia kanggo ngrampungake lokasi sing ringkih kaya tundra utawa salju bisa dadi luwih angel kanggo entuk umur emas.

          Georgia apik banget kanggo mbangun tembok kutha. Iki tegese sampeyan ora bisa nglirwakake nalika nglawan, lan sampeyan kudu njamin unit pengepungan sampeyan uga ana ing jaman. Subseksi strategi kanggo agenda Tamar lan bangunan TSikhe bakal nyedhiyakake informasi luwih lengkap babagan iki.

          Kemampuan Pemimpin Tamar: Kamulyaning jagad, kerajaan lan iman

          Tamar ora bakal duwe iman saka kemampuan unik yen ora bisa mateni apa-apa. Priksa manawa unit kekuwatan sampeyan mesthi duwe rute uwal nalika nglawan dheweke supaya sampeyan bisa mundur yen perlu. Unit wiwit kanthi kekuwatan melee ora bakal menehi budaya sing akeh yen dheweke mateni, mula yen diwenehake pilihan antarane ksatriaan lan crossbanda, sampeyan bisa uga pengin kurban crossbberman.

          Unit sing dipasang bisa diserang dening unit angkatan angkatan tanpa ngatasi karusakan sing mbales, supaya dheweke bisa mateni. Kaya ngono, mesthekake kanggo nandur modal ing Angkatan Laut sampeyan nalika njupuk unit ing luar negeri cedhak Tamar.

          Yen sampeyan bisa mbentuk corps utawa armada, tindakake. Budaya Tamar entuk saka mateni corak utawa armada kurang saka budaya sing bakal dibayar saka mateni loro unit individu.

          Envoi dobel ing kutha-negara Georgia

          Yen Tamar ora bisa ngowahi negara-negara, dheweke ora bakal entuk utusan ekstra ing kana. Yen sampeyan duwe iman dhewe – utawa duwe iman wong liya lan kuil – sampeyan bisa tuku misionaris lan ngowahi kutha kasebut adoh saka iman Tamar. Yen sampeyan duwe iman sing cukup, sampeyan bisa uga dadi rasul sing ana kanggo ngindhari misionaris Georgia sing nyoba lan ngowahi maneh.

          Utawa, Georgia ora bisa nggunakake kemampuan iki yen ora ana agama sing mayoritas kutha-kuthane. Ngarsane agama saingan sing kuwat ing Georgia – malah macem-macem macem-macem – bisa uga cukup kanggo nyetel cita-cita Georgia.

          Yen utusan Tamar ing negara kutha akeh banget kanggo ngatasi, mung nelukake kutha kasebut bakal mungkasi masalah kasebut.

          Agenda Tamar: Benteng Narikala

          Tamar sing dikontrol komputer seneng nggawe tembok ing kutha-kutha kasebut, lan seneng civs sing padha. Dheweke ora seneng civs sing ora keganggu.

          AGENDA iki biasane merjam ing antarane eras abad pertengahan lan industri. Civs sing duwe insentif kanggo njupuk monarki pemerintah (e.g. Yunani) bisa uga migunani kanggo mbangun tembok liyane lan mulane bisa luwih apik karo Tamar. Warmang bakal berjuang menang yen dheweke percaya yen motret kutha ngrusak benteng kasebut.

          Sawise tekan teknologi baja modern-era, pertahanan kutha njupuk papan ing tembok, tegese sampeyan ora bisa muter ing agenda iki.

          Unit unik: Khevsur

          Khevsururs angel kanggo perang ing jubin bukit, nanging mengko bakal kudu ninggalake bukit. Ing kana, dheweke bakal rawan kanggo promosi ksatria sing dipriksa.

          CrossbowMen uga efektif nglawan Khevsururs. Kanthi posisi ing tanah sing mbukak lan nembak khevsurur sing ora gelem pindhah saka posisi pertahanan, sampeyan bisa nyerang crossbowmen (nempatake ing titik sing luwih rawan) lan tetep ngrusak nganti dheweke wis dipateni.

          Bangunan unik: Tsikhe

          Dampak utama UB iki nalika sampeyan nglawan Georgia bakal dadi tembok sing dikuatake ing Renaissance lan eraksi eraksi, tegese sampeyan kudu nuwuhake unit pengepungan sing apik kanggo ngrampungake. Macem-macem bombom bisa uga perlu.

          Tsikhe UB uga nyedhiyakake Georgia kanthi iman sing akeh, lan ora kaya UB liyane, ora bisa dicopot. Cara paling apik kanggo nyilikake masalah kasebut yaiku nyoba lan nyegah Georgia mlebu ing umur emas kanthi nyegah wong-wong mau ngrusak endampur barbaria, bangunan keajaiban, lan sumber utama skor ERA liyane.

          Kanggo nggedhekake jendhela ing Georgia bisa mbangun UB iki, bisa uga nglirwakake baja cukup sawetara wektu. Iki bisa nggawe Georgia ngrugekke perang-game pungkasan, utamane saka segara.

          Yen sampeyan seneng pandhuan kasebut lan pengin ngirim tip, sampeyan bisa klik ing kene! [ko-fi.com]

          • Ringkesan Civ (Miwiti ing kene kanggo introduksi kanggo kabeh Civs)
          • Trik-civ-spesifik, rahasia lan klarifikasi (becik kanggo pemain sing luwih berpengalaman)

          Pandhuan Peradaban individu

          • Amerika – ora ana konten tambahan * (budaya / diplomatik / Dominasi)
          • Amerika – kabeh konten tambahan * (budaya / diplomatik / Dominasi / Ilmiah)
          • Arabia (Dominasi / Kaget / Ilmiah)
          • Australia (Dominasi / Ilmiah)
          • Aztec (Dominasi)
          • Babel (Budaya / Dominasi / Ilmiah)
          • Brasil (budaya / dominasi / religius / ilmiah)
          • Byzantium (dominasi / religius)
          • Kanada (budaya / diplomatik)
          • China (Budaya / Dominasi / Ilmiah)
          • Cree (diplomatik)
          • Mesir (budaya / diplomatik / religius)
          • Inggris (Budaya / Dominasi / Ilmiah)
          • Ethiopia (Budaya / Agama)
          • Prancis (Budaya / Dominasi)
          • Gaul (dominasi)
          • Georgia (diplomatik / religius)
          • Jerman (Dominasi / Ilmiah)
          • Gran Kolombia (Dominasi)
          • Yunani (budaya / diplomatik / Dominasi)
          • Hongaria (Diplomatik / Dominasi)
          • Inca (religius / Ilmiah)
          • India (Dominasi / Agama)
          • Indonesia (Budaya / Dominasi / Ilmiah / Ilmiah)
          • Jepang (kabeh)
          • Khmer (Budaya / Agama)
          • Kongo (Budaya)
          • Korea (Ilmiah)
          • Makedon (Dominasi / Ilmiah)
          • Mali (diplomatik / religius)
          • Māori (Agama / Agama)
          • Mapuche (Budaya / Dominasi)
          • Maya (Ilmiah)
          • Mongolia (Dominasi)
          • Landa (Ilmiah)
          • Norwegia (Dominasi)
          • Nubia (dominasi)
          • Ottomans (Dominasi)
          • Persia (budaya / dominasi)
          • Phenicia (dominasi)
          • Polandia (budaya / dominasi / religius)
          • Portugal (diplomatik / ilmiah)
          • Roma (Dominasi)
          • Rusia (Budaya / Agama)
          • Scotland (ilmiah)
          • Scythia (dominasi / religius)
          • Spanyol (dominasi / religius / ilmiah)
          • Sumeria (Diplomatik / Dominasi / Ilmiah)
          • Swedia (budaya / diplomatik)
          • Vietnam (Budaya / Dominasi)
          • Zulus (dominasi)

          * Pimpinan Teddy Roosevelt Perserah Pimpinan Roosevelt ing loro, tegese game kasebut beda karo tanpa – mula rong versi Pandhuan Amerika sing beda-beda. Lincoln ditambahake mengko lan ditutupi ing pandhuan sing terakhir.

          Liyane Civs karo Pemimpin Alternatif Ora Pisah Amarga Wong Ekstra ditambahake ing konten mengko ora ngganti urutane critane game sing wis ana – minangka pandhuan kasebut kanthi sampurna karo para pemain tanpa dheweke.

          Pandhuan kasebut kanggo wong sing kenaikan lan ningkatake ekspansi, nanging ora nglumpukake badai. Dheweke ora maneh nganyari lan durung tetep gandheng karo patch sing dibebasake wiwit storm kumpul. Kanggo ndeleng dheweke, klik kene kanggo mbukak pandhuan Ringkesan Munggah lan Fall Civi. Bagean “Pandhuan Liyane” saka saben Munggah lan Gally Pandhuan duwe link kanggo pandhuan liyane munggah lan tiba.

          Pandhuan vanilla kanggo wong-wong sing tanpa kenaikan lan musim gugur utawa ngumpulake ekspansi storm. Pandhuan kasebut ora luwih dianyari lan durung disimpen kanthi patch sing dibebasake wiwit munggah lan tiba. Kanggo ndeleng dheweke, klik kene kanggo mbukak pandhuan ringkesan vanila Civ. Bagean “Pandhuan Liyane” saka saben pandhuan vanila duwe link menyang saben pandhuan vanila liyane.

          Tresna pandhuan sampeyan lan aku seneng banget yen sampeyan nindakake Georgia amarga padha dadi favoreku. Aku kudu nunjukake salah sawijining perkara. Sampeyan bisa uga bisa nindakake bonus encoy kaping pindho nggunakake agama wong liya anggere agama Civ duwe mayoritas ing Kakaisaran.

          Iki ngidini strategi alternatif ora nggatekake situs suci kanthi fokus lan banjur ngenteni agama liyane kanggo nyerep 50% + saka Kakaisaran lan kutha kasebut ing wilayah sampeyan. Saka titik kasebut, sampeyan bisa mbuwang utusan ing negara kasebut, entuk utusan kaping pindho lan ora kudu nindakake akeh karya kanggo entuk bonus. Sampeyan bisa mbangun situs suci mengko lan mung mbangun iman karo LA ing game awal. Cetha sampeyan ora bisa nindakake kamenangan agama, nanging iki mbantu jinis kemenangan liyane yen sampeyan bisa nenun kanthi bener. Nduwe downsides (mbantu game agama wong liya), nanging menehi dalan liyane maju utamane yen sampeyan ora kejawab nabi gedhe.

          Aku bungah banget kanggo ndeleng apa sing sampeyan pikirake ’21 April ’21 menyang Georgia utamane. Urut saka versi iman Gorgo, mungkin sinergy sing apik karo kapel master master. Buff sing luar biasa kanggo civ sing butuh banget.

          Matur nuwun kanthi sanget kanggo pandhuan kasebut!! Aku nggunakake em kaya Biberal amarga kepiye kecelakaan dheweke. Tansah ngarep-arep luwih akeh!!

          Kaget sampeyan ora nyebutake monasticisme kanggo strategi umur klasik. Mbantu sampeyan tetep ing ilmu sawise fokus kabeh kanggo ndedonga agama sampeyan. Diakoni kanthi biaya tundha candhi amarga amarga paukuman budaya.