Genshin mengaruhi Atto Banner Rerun tanggal, kabisan, lan liya-liyane | The Loadout, Arataki Itto Tanggal Rerun Banner lan karakter 4 bintang | Dampak Genshin | Game8

Tanggal Rilis Arataki ATTO lan karakter 4-bintang

Contents

Sawise nggunakake keturunan kerajaan: lah, iku ala! (Bledosan unsur), Timer cooldown cooldown bakal nyuda 1.5 detik lan bakal diwenehake 6 energi kanggo saben karakter unsur geo ing pesta kasebut. Maksimal 18 energi bisa dibalekake kanthi cara iki lan penurunan cooldown maksimal yaiku 4.5 detik.

Genshin mengaruhi Atto Banner Rerun Tanggal, Kemampuan, lan liya-liyane

Genshin mengaruhi tanggal lan kabisan spanduk: arataki onto posing ing latar mburi kabur saka dampak Genshin

Versi Genshin Impact 3.3 meh wae, lan uga ana rempah-rempah saka pengaruh genshin Banner Itto. Arataki onto, pangguna geo lima bintang lima, minangka salah sawijining karakter geo sing paling populer ing dampan Genshin sing paling apik amarga potensial playstyle sing unik lan potensial karusakan dhuwur tanpa ngandelake reaksi unsur.

Ing pandhuan iki, kita bakal menehi rundown lengkap nalika tekan Itto bakal mara ing Genshin Impact 3.3 spanduk, uga kabisan, bakat, lan konstelasi. Yen sampeyan pengin entuk sing paling apik saka dheweke, mula kudu takon karo Pandhuan Nggawe ITCH. .

Itto Banner Rerun Tanggal

HoYOse wis ngonfirmasi manawa tanggal rerun Banner yaiku 7 Desember. Mbintangi bebarengan, spanduk – Unit Oni Dubbed ‘.

Yen tanggal bisa muni, amarga padha karo dampak Genshin 3.3 Tanggal rilis lan ‘saka banner’ awu sing nampilake wanderer anyar sing apik, luwih dikenal minangka scaramouche.

Kemampuan Itto

Kemampuan kasebut bisa ngatasi volume karusakan ing bledosan unsur sing kuat, tim rondon geo sing kuwat, lan mekanik supertreng super superlement.

Supaya bisa muput kekuwatan kabisan, sampeyan pengin nganiaya bahan ath.

Serangan Biasa – Katrangan Klub Fight

  • Serangan normal: Nindakake nganti papat serangan berturut-turut. Nalika serangan kaloro lan kaping papat nyerang mungsuh, athto bakal entuk siji utawa rong tumpukan supertrem superlatif masing-masing. Micu efek iki refresh durasi saiki saka tumpukan sing ana. Maksimal limang tumpukan superth superlatif.
  • Serangan sing dikenani: Nalika nyekeli serangan sing diisi, iku bakal milih seri Slashes tanpa sungkem tanpa santai. Nanging, saben serangan Arataki Kesagiri nggunakake stack superslength superlatif. Nalika tumpukan pungkasan dikonsumsi, iku bakal nindakake serangan pungkasan sing ngrusak.
  • Serangan Plunging: Itto Plunges saka udhara kanggo nyerang lemah, ngrusak karusakan AOE nalika dampak.

Skill Elemasional – Masatsu Zetsugi: Akeushi bledosan!

ITTO HURLS Ushi (sapi) menyang lokasi sing wis ditemtokake, Daging DMG kanggo mungsuh kenek. Nalika Ushi cocog karo mungsuh, athto bakal entuk tumpukan superstrength superlatif.

Ushi bakal tetep ing lapangan lan wenehi keuntungan dhukungan ing ngisor iki:

  • Nyandhang mungsuh kanggo nggambar serangan kasebut.
  • Nalika Ushi njupuk karusakan, yaiku entuk tumpukan superstrik superlatif saben 2 detik.
  • Itto uga bakal entuk tumpukan superrang superlatif nalika Ushi ninggalake lapangan.
  • Ushi’s HP diwilang dening persentase HP ATTO.

Bledosan unsur – keturunan kerajaan: lah, iku ala!

ItTo ngidini metu King Oni Ani, nggunakake Kanabou Oni ​​King King. Nalika kemampuan iki aktif, yaiku bakal mlebu ing negara King sing nyenengake lan entuk efek ing ngisor iki:

  • Serangan normal, diisi, lan plunging serangan diowahi dadi dmg geo.
  • Serangan SPD normal iki tambah.
  • Att iki tambah tambah adhedhasar def.
  • Pisanan lan katelu saka combo serangan normal bakal menehi tumpukan superstrength superlatif.
  • Nyuda unsur unsur lan fisik utawa 20%.

Penting kanggo dicathet yen negara raja sing nyenengake bakal mungkasi yen ITTO ninggalake lapangan, potensial ngethok durasi bledhek yen bledosan yen sampeyan bakal ngganti karakter.

Genshin mengaruhi kabisan lan pasif: iki nuduhake kabisan geo ing tumindak

Talents Pasif Itto

Arataki Ichiban

Nalika nindakake berturut-turut arataki kesagiri (serangan sing diisi), iku bakal entuk efek ing ngisor iki:

  • Saben serangan nambah kacepetan serangan ing ngisor iki kanthi 10%, kanthi kecepatan maksimal tambah 30%.
  • Rintangan kasebut kanggo gangguan saya tambah.

Efek bakat pasif ICHIBAN ICHIBAN bakal mungkasi yen mandheg nglereni serangan Arataki Kesagiri sing berturut-turut.

Darah getih Layung

Kerusakan Arataki (Serangan sing Dibangun).

Woodchuck Chucked

Nalika anggota partai nggunakake serangan kanggo entuk kayu saka wit, dheweke duwe 25% kasempatan kanggo entuk log kayu tambahan.

Konstelasi Itto

Tetep sedhela lan ngrungokake

Sawise nggunakake keturunan kerajaan: lah, iku ala! (Bledosan unsur), iki bakal entuk rong tumpukan superstrik superlatif. Sawise kaping pindho, iki bakal entuk tumpukan superstrik superlatif saben 0.5 detik kanggo 1.5 detik.

Putaran Gather, iku brawl!

Sawise nggunakake keturunan kerajaan: lah, iku ala! (Bledosan unsur), Timer cooldown cooldown bakal nyuda 1.5 detik lan bakal diwenehake 6 energi kanggo saben karakter unsur geo ing pesta kasebut. Maksimal 18 energi bisa dibalekake kanthi cara iki lan penurunan cooldown maksimal yaiku 4.5 detik.

Sungu mudhun, teka liwat

Nambah level Massatsu Zetsushi: Akeushi bledosan! (Skills Elemental) dening telu. Tingkat upgrade maksimal yaiku 15.

Roti jare lan butter

Nalika negara raja sing nyenengake ing keturunan kraton: lah, iku ala! (Bledosan unsur) mungkasi, kabeh anggota partai sing cedhak bakal entuk 20% def lan 20% atk kanggo 10 detik.

10 taun fame hanamizaka

Nambah level keturunan kerajaan: lah, iku ala! (Bledosan unsur) dening telu. Tingkat upgrade maksimal yaiku 15.

Arataki onto, saiki!

Serangan sing diisi onto menehi tambahan kritik 70% dmg. Salajengipun, nalika nggunakake Arataki Kesagiri (serangan sing diisi), dheweke duwe kasempatan 50% kanggo ora nggunakake tumpukan superstrength superlatif.

Saiki sampeyan ngerti kabeh babagan Genshin Impact Itto Tanggal rilis, lan rasi lintang, lan liya-liyane, sampeyan siyap, sampeyan wis siyap kanggo njupuk dampak Genshin. Yen sampeyan lagi ngajak wanderer, luwih dikenal minangka scaramouche, mula sampeyan uga bisa mbangun pengaruh impak genshin sing paling apik kanggo 3.3 nganyari.

Luwih saka loadout

Rory Norris nalika ora muter Rail Honkai Star, Nasibe, utawa penembak-penembake liyane, Rory tulisan babagan dheweke evidly. Nyatane, wis main looter Bungie’s Shooter wiwit diluncurake, minangka salah sawijining game sing paling akeh main ing kabeh wektu, kanthi ewu jam sing sugih. Tresnane kanggo kabeh perkara rampokan, RPG, lan nggoleki sing nggawa dheweke kanggo miwiti karir minangka wartawan game freelance sadurunge dadi panuntun tuntunan full-time kanggo loadout. Wiwit saiki, dheweke ditulis atusan pitung sing kalebu kabeh saka favorit lawas kanggo judhul anyar kaya Mirage Creed FC 24 lan Assassin. Ana uga kasempatan sing dhuwur yen dheweke nggunakake gelar sejarah kanggo nggawe sawetara sambungan alam bébas kanggo sejarah nyata ing game sing kita seneng ing PS5, Xbox, lan Nintendo Switch. Dheweke nggumunake hubungan antara Perang Dingin lan pangembangan videogames ‘bener’ sing pertama, lan cara pengalaman kita nggawe industri game lan kepiye sesambungan karo. Saiki ilang njelajah alam semesta ing Starfield lan nggawe keputusan sing angel ing Gerbang Baldur 3 nalika ngenteni tugas MW3 menyang Airdrop menyang tangan kita.

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.

Tanggal Rilis Arataki ATTO lan karakter 4-bintang

Oni’s Royale yaiku Banner Arataki onto ing Genshin Impact 3.3. Priksa informasi ATTO RERUN, tanggal spanduk!

Dhaptar konten

  • Tanggal rerun Banner
  • Informasi babagan Banner
  • Apa spanduk regane?
  • Karakter 4-bintang
  • Karakter 5-bintang
  • Dhaptar gaman
  • Spanduk lan rerun kepungkur
  • Pandhuan pengin

Arataki Itto tanggal rerun

Tanggal Banner kanggo 3to.3 Rerun

Bebarengan mbukak nganggo wanderer

Efek Genshin - Phase 1 spandene spanduk wanderer lan arato itto

Stars Start 7 Desember 2022
Larangan mburi 27 Desember 2022

Banner Arataki onto ana ing fase pertama versi 3.3! Dheweke duwe rerun banese wanderer. Watak 4-bintang anyar, Bauzan, minangka karakter sing ditampilake ing loro spanduk.

Sing 3.3 spanduk apa sampeyan narik?

Apa fandango karo wanderer! 2298
Klumpukne ing arikabuto karo arataki onto! 354
Mekanik Pasinaon Ing Madam Faruzan! 124
Mangan permen karo raiden shogun! 4291
Gerbing Boba lan Ayato! 730
Ngenteni karakter liyane! 376

Informasi ing Banner Arataki ato

Arataki Itto Tarif Gacha Banner

Ritas Tingkat tarik
5 ★ Watak: 0.6%
Dijamin sawise 90 total narik
4 ★ Watak: kira-kira 3.3%
Senjata: 1.77%
Dijamin sawise 10 total narik
3 ★ Senjata: 94.3%

Sayang lan spanduk ringkesan sistem

Jenis sistem pengin Panjelasan Ringkesan
Sistem wesi Saben jinis spanduk pengin duwe counter pengin dhewe. Jaminan kaping 10 lan 90 bisa ditrapake yen sampeyan ora entuk kekarepan 4-bintang utawa 5-bintang sadurunge tekan nomer masing-masing sing dibutuhake.
Sistem Pengarepan Acara-2 Loro Acara Pengarepan Spanduk kasedhiya ing wektu sing padha lan Nuduhake counter pengin. Pengarepan sing ditindakake menyang pesawat saka karakter promosi.

Apa spanduk arataki onto?

Apa sampeyan kudu narik Onto Spanduk?

Rating ★★★★★
Rating
Munggah
5 ★ Itto
4 ★ Faruzan

Gorou

Yanfei

5 Star Geo Utama DPS: Arataki Itto

Arataki iki minangka DPS utama geo Geo sing bisa ngatasi DMG liwat serangan sing dibubarake unsur lan Ushi, banteng pet.

Tarik karakter Bow Zanemo 4-Star anyar!

Faruzan minangka watak busana anemo anyar sing dadi buffer anemo lan dhukungan! Dheweke uga bisa nindakake karusakan ing kontrol lan Aoe kanthi nggunakake katrampilan unsur lan serangan sing diisi.

Karakter 4-bintang ing Banner Arataki onto

Kabeh tetes karakter 4-bintang
Gorou
Ditampilake
Faruzan
Ditampilake
Yanfei
Ditampilake
Barbara Shinobu Chongyun
Xiangling Thoma Sara
Layla SAYU Rosaria
Xinyan Diona Xingqiu
Ningguang Beidou Sukrosa
Fischl NOELLE Bennett
Cukur

Karakter 4-bintang sing ditampilake ing 3TO yaiku 3.3 Banner Rerun yaiku Faruzan, Yanfei, lan Gorou! Karakter 4-banner padha karo spanduk Wanderer.

Karakter 5-bintang ing Banner Arataki onto

Kabeh tetes karakter 5 bintang
Itto
Ditampilake
Tighnari Diluc
Jean Keqing Mona
Qiqi

Arataki onto minangka karakter 5-bintang sing paling winates sing bisa ditampa saka spanduk iki. Kabeh karakter 5-bintang standar kasedhiya ing spanduk iki kanthi tingkat normal, dene arataki onto duwe tingkat sing luwih dhuwur tinimbang standar kasebut.

Deleng Pandhuan Pity 5-Star

Tarif piala 5 bintang kanggo spanduk pengin 90 pengarepan. Iki tegese sampeyan dijamin tetes 5-bintang yen sampeyan ora entuk siji ing 89 sing dikarepake sadurunge. Count cetak resets nalika entuk karakter 5 bintang.

Nalika sapisanan sampeyan mencet mewah ing acara sing dikarepake dening Averan, ana 50% kasempatan sampeyan bakal entuk 5-bintang lan kasempatan 50% sampeyan bakal entuk 5 bintang standar. Yen sampeyan ora entuk 5-bintang sing pertama, banjur tetes 5-bintang 5-bintang dijamin dadi 5-bintang sing ditampilake.

Count wara-wesi iki nggawa owah-owahan spanduk saka Jinis Banner. Acara WECHART WECARD lan karakter pengin-2 Nuduhake count miasing.
Deleng Pandhuan Sistem Lengkap

Dhaptar Senjata ing Banner Arataki onto

Itto Banner 5-Star

Ora ana gaman 5 bintang sing kasedhiya ing Banner Itto. Priksa dhaptar gaman senjata 5 bintang kanggo ndeleng carane njaluk dheweke!

Itto Banner 4-Star

ITTO INGGRISAN INGGRIS

ATATAKI ARATAKI ATTO BISA lan REUNUNS

Versi 2.7 Banner Itto

Efek Genshin - Banner Atto Rerun ing versi 2.7
Periode Banner 2022/06/21 – 2022/07/12
Rating
Munggah
5 ★ Itto
4 ★ Gorou

Shinobu

Chongyun

Versi 2.3 spanduk itto

Efek Genshin - arataki Atto Banner - ONI
Periode Banner 2021/12/14 – 2022/01/04
Rating
Munggah
5 ★ Itto
4 ★ Gorou

Xiangling

Barbara

Impak Genshin Arataki Itto Watak Banner Gambar narik tarif, 4 bintang karakter, arataki Itto Banner End Tanggal

Cara njaluk arataki onto, lan kuki shinobu 4 bintang 4-bintang saka Banner Royale ONI.

Pandhuan dening Jessica Orr Pandhuan Senior Senior
Diterbitake ing 22 Juni 2022
Tindakake dampak Genshin

The Arataki Itto Banner Ing Efek Genshin Nduwe pimpinan geng geo nakal minangka karakter 5-bintang sing ditampilake.

Kaya kabeh spanduk acara karakter, The Arataki Itto Banner, Royale oni, uga fitur Karakter 4-bintang sing nampa boosted Tarik tarif, kalebu karakter electo 4 bintang anyar, Kuki Shinobu.

Ing ngisor iki, sampeyan bisa nemokake Arataki Itto Tanggal Nganti Ing dampak Genshin, kabeh karakter 4-bintang, lan kabeh tarif narik.

  • Arataki Itto Banner
  • Karakter lan Tarif Arataki Itto lan Tarif
  • Senjata lan tarif spanduk arataki
  • Arataki Itto Tanggal Nganti

Siji nasib intertwined bisa dituku kanggo X5 StarGlitter X5, sing banjur bisa digunakake ing spanduk acara.

Sampeyan entuk X2 StarGlitter Tanpafless kanggo narik karakter 4 bintang sing wis sampeyan lakoni, lan yen tingkat konstelasi karakter kasebut wis nganyari, sampeyan entuk X5 Masterless Starglitter. Iki tegese sampeyan duwe kasempatan apik kanggo entuk diskon (utawa gratis) pengin arataki onto yen sampeyan wis duwe chongyun lan gorou.

Impak Genshin Arataki Itto Karakter lan Tarif

Arataki onto ora mung 5-star sampeyan bisa entuk saka Banner Royale ONI. Kanthi sistem 50/50 ing papan, yen sampeyan ora narik arataki sing sepisanan sampeyan bisa sukses kanggo item 5 bintang, sampeyan dijamin kanggo njaluk barang kaping pindho sampeyan narik item 5 bintang.

Ana uga sistem welas asih lan wewulu alus, saengga sampeyan bisa entuk arataki onto sawise 75 pengarepan sampeyan, lan Dijamin item 5-bintang ing 90 sing dikarepake, Yen sampeyan durung entuk siji. Ing skenario sing paling ala, sampeyan bakal entuk arataki onto sawise pangarepan 180 sampeyan.

Karakter 4-bintang ing spanduk arataki onto luwih gampang kanggo entuk. Arataki onto mung dijamin sawise 180 kekarepan, dene karakter 4 bintang sing dituduhake sawise 20 pengin. Aksara 4-bintang sing ditampilake duwe sistem 50/50, dadi yen sampeyan ora narik Chongyun, Gorou, utawa Kuki Shinobu kaping pisanan sampeyan narik senjata utawa karakter siji-sijine, yaiku salah sawijining sing bakal dijamin mbesuk sampeyan sukses kanggo item 4-bintang.

Mangkene saben karakter lan tarif tarik pangkalan ing Banner Arataki onto, Royale ONI:

  • Arataki onto (5 bintang 5: 0.6%
  • Diluc (Pyro 5-star): 0.6%
  • Jean (Anemo 5-star): 0.6%
  • Keqing (Electro 5 bintang): 0.6%
  • Mona (Hydro 5-star): 0.6%
  • Qiqi (Cryo 5 bintang): 0.6%
  • Chongyun (Nampilake cryo 4-star): 2.5%
  • Gorou (nampilake geo 4-star): 2.5%
  • Kuki Shinobu (Ditampilake elektro 4-bintang): 2.5%
  • Barbara (4-star Hydro): 2.5%
  • Beidou (4-bintang Electro): 2.5%
  • Bennett (Pyro 4 bintang): 2.5%
  • Diona (Cryo 4 bintang): 2.5%
  • Fischl (4-bintang Electro): 2.5%
  • Ningguang (4-star geo): 2.5%
  • NOELLE (4-star geo): 2.5%
  • Cukur (4-bintang Electro): 2.5%
  • Rosaria (Cryo 4 bintang): 2.5%
  • Kujou Sara (4-bintang Electro): 2.5%
  • SAYU (Anemo 4-Star): 2.5%
  • Sukrosa (Anemo 4-Star): 2.5%
  • Thoma (Pyro 4 bintang): 2.5%
  • Xiangling (Pyro 4 bintang): 2.5%
  • Xinqiu (4-star Hydro): 2.5%
  • Xinyan (Pyro 4 bintang): 2.5%
  • Yanfei (Pyro 4 bintang): 2.5%
  • Yun Jin (4-star geo): 2.5%

Genshin Impak Arataki Itto Senjata lan Tarif Banner

Ora ana gaman 5 bintang ing Arataki Atat, saengga sampeyan mung bisa entuk senjata 4 bintang utawa 3 bintang saka mbuwang nasib sampeyan ing Senjata Senjata. Senjata 4-bintang duwe 2.5% kasempatan kanggo ngeculake, déné Senjata 3-bintang sing paling umum saka spanduk ARATAKI ATTO kanthi tingkat 94.3%.

Ing ngisor iki, sampeyan bisa nemokake dhaptar saben gegaman 4-bintang ing Banner Arataki Atto, Royale ONI:

  • Bane Dragon
  • Mripat Persepsi
  • Favonius codex
  • Favonius Greatsword
  • Favonius lance
  • Pedhang Favonius
  • Peringatan Favonius
  • Singa gempa
  • Rainslashis
  • Karat
  • Busur pengorbanan
  • Gratsword Kurban
  • Pedhang pengorbanan
  • Lonceng
  • Suling
  • Gerah
  • The Widsith

Ing ngisor iki dhaptar senjata 3-bintang ing Banner Arataki Atto, Royale ONI:

  • Tassel Ireng Ireng
  • Pemberi getihen
  • Baja sing adhem
  • Klub Debat
  • Emerald Orb
  • Shadow Ferrous
  • Harbinger Dawn
  • Pandhuan Piandel
  • Gandhewo manuk gagak
  • Sumpah sharpshoShooter
  • Pedhang skyrider
  • Slingshot
  • Tales Singles of Dragon Slayers

Versi 4.1 wis teka! Kanthi nerangake debut neuvillette lan watuothesley, nanging ing wektu kasebut ing versi 4.0 Pandhuan Fontaine kita bisa mbantu reputasi fontaine lan sumbering lucine, lan sampeyan uga bisa ngijolake kode anyar kanggo primogems yen sampeyan pengin Lyney. Kanggo Ngapikake Lyney, sampeyan kudu akeh pelangi mawar, lan Lynette mbutuhake lonceng lumidouce. Sampeyan uga butuh kabegjan saka sayang lan 50/50 sistem sing dikarepake karo nasib kanggo dheweke lan spanduk, lan sampeyan mesthi butuh pangkat petualangan sing pas kanggo acara. Ing papan liya, kita duwe tips lan trik kanggo pamula, lokasi dendroculus, lokasi pancing, lan lokasi kertu TCG.

Arataki Itto Tanggal Nganti

Arataki Itto Banner, Royale ONI, dirilis ing dina Selasa, 21 Juni 2022. Iku mung siji-sijine acara brain saka Genshin Impact 2.7 Fase 2.

Paling suwene telung minggu, 2.7 arataki banner Itto mungkasi dina Selasa, 12 Juli 2022, ing 3pm (BST), 4pm (CEST), 7am (PST), lan 10am (EST). THE THE THE THE THE THE TOPLOWS ATTA UNTUK GAMBAR ROYALE ONI ora resmi diumumake, nanging desas-desus lan bocor lan Kazuha bakal ditampilake ing fase 1.8 patch.

Yen sampeyan durung sukses kepengin karo arataki ing 12 Juli, bakal ana kesempatan liyane sing dikarepake kanggo dheweke ing royale Banner Banner Royale! Nanging, rerakwa karakter ora konsisten, dadi yen sampeyan pengin arataki onto, sampeyan kudu nggunakake fates intertwined ing pengarepan sampeyan saiki.

Mugo-mugo-mugo mimpi ing spanduk arataki onto!

Saka Assassin’s Creed Tycoon Zoo, Kita Welcome Kabeh tukang game

Eurogamer nampani videogamer saka kabeh jinis, dadi mlebu lan gabung karo komunitas kita!

Mlebu karo Google Mlebu karo Facebook Mlebu karo Twitter Mlebu kanthi reddit
Topik ing artikel iki

Tindakake topik lan kita bakal ngirim email nalika nerbitake sing anyar babagan dheweke. Ngatur setelan kabar sampeyan.

  • Aksi ngulandara tindakake
  • Tindakake Android
  • Gratis-kanggo-Play Tindakake
  • GENSHIN EFCHT FRLEED
  • iOS Tindakake
  • Mihoyo Limited Tindakake
  • Tindakake World Tindakake
  • PC Tindakake
  • PS4 Tindakake
  • PS5 Tindakake
  • RPG Tindakake

Tindakake kabeh topik ndeleng 6 liyane

Sugeng rawuh ing tindakake!

Kita bakal ngirim email nalika kita (utawa salah sawijining situs adhine) nerbitake artikel babagan topik iki.

Lengganan ke Eurogamer.Newsletter Daily Net

Entuk crita sing paling ngomong babagan crita langsung menyang kothak mlebu sampeyan.

Penulis Guides Senior

Jessica minangka panulis panulis saka Irlandia Lor sing seneng njerit TV dheweke. Asring ing film medeni, sok-sok ing winasan bertahan. Yen ora ngrusak tali swara, Jessica seneng naksisi babagan persediaan dheweke ing RPG, lan ilang ilang ing dalan sing mbukak.