Genshin Impact Mirangan Domain Baling Domain Pitunjuk | Teknologi, Cara Mbukak kunci Mirang Mirages ing Impact Genshin | Pcgamesn

Cara Mbukak kunci Altar saka Mirages Ing Impact Genshin

Ati-ati saka mungsuh tartamtu sing ditrapake karo efek, sing bisa dingerteni dening cincin unsur ing sikil. Foes iki luwih mbebayani lan kudu ditangani kanthi tepat. Ing gelombang akhir uga bakal dadi mungsuh anyar, galehunter eremite. Galehunters bakal mlebu formulir sing ora bisa dilebokake sawise njupuk karusakan tartamtu, nyukul manuk Anemo diarani angin sing bisa nulungi dheweke. Priging Ngalahake Geled amarga iki bakal nyebabake Galehunter kanggo mlebu negara sing ringkih kanggo wektu sing cendhak sawise, menehi kesempatan kanggo ngatasi karusakan sing abot.

Altar saka Domain Mbukak kunci Pituduh Domain Mbukak kunci

Genshin mengaruhi lawang menyang misbyah Domain Mirages ing Sumeru, omah ing mburi tantangan langsir ilusi

Altar saka murid minangka domain rampung siji-wektu sing ditambahake karo 3 Genshin Impact.1 nganyari, sing nggawa wilayah gurun anyar sing luar biasa ing sisih kulon Sumeru, tutugan dalan Archon, karakter anyar lan senjata anyar kanggo ngumpulake, kayata taman sing ora ana gandhengane.

Domain minangka cara sing apik kanggo nyoba kekuwatan sampeyan lan golek hadiah sing larang regane, kalebu primogems sing dibutuhake kanggo nggawe pengarepan. Nanging, akeh domand sing sampeyan ngrampungake teka-teki supaya bisa mlebu. Misbyah sirages mung beda banget babagan iki, kanthi pemain kudu ngrampungake seri nggoleki jagad sadurunge diwenehake kanggo tantangan bawah tanah iki.

Yen sampeyan ngumbara ing sekitar ara-ara samun berjuang golek misbyah Domain Mirages banjur ora ana maneh! Mangkene carane golek misbyah Domain Mirages, kepiye ngrampungake tanggapan tukar ilusi, lan hadiah sing bisa ditindakake.

Genshin mengaruhi peta nuduhake lokasi misbyah Domain Mirages ing tengah Sumeru

Endi misbyah domain mirages?

Misbyah murid bisa ditemokake ing tengah wilayah ara-ara samun sumeru anyar, Ing sangisore Mausoleum King Deshret ing wilayah sing didhelikake dikenal minangka candhi Khemenu. Peta tandha kanggo domain iki mesthi salah, amarga akeh pemain sing nganggep domain kasebut didhelikake ing permukaan dununge sumeru. Nanging, misbyah murid iku sejatine didhelikake sanajan luwih jero. Nalika panandha kasebut katon sapa wae, lokasi kasebut dhewe ing candhi Khemenu bakal dadi ora bisa diakses kajaba pencarian prasyarat wis rampung sing menehi akses menyang wilayah kasebut ing ngisor dununge.

Nanging, misbyah Domain Mirages diakses saka sing didhelikake Waypoint ing Kuil Khemenu. WayPoint teleport iki mung bisa diakses liwat kemajuan liwat Quest Golden Slagy, lan sampeyan kudu duwe Rampung rahasia langkah nggoleki al-Ahmar supaya bisa ngrampungake teka-teki kanggo mbukak kunci domain kasebut. Sampeyan bakal ngerti sampeyan wis nemokake lokasi sing bener nalika sampeyan nemokake reruntuhan ing candhi kuno.

Dampak Genshin ing lawang sing disegel sing kudu dibukak nggunakake slate wedhi abang ing kamar tengen candhi Khemen

Cara ngrampungake teka-teki kanggo mbukak kunci domain ‘misby of Mirages’

Ora kaya taman ing domain tundhuk, misbyah ora mbutuhake pemain ngatasi teka-teki tradisional kanggo entuk akses. Nanging, candhi Khemenu duwe akeh lawang sing dikunci sing bisa dibukak mung liwat mekanik ngresiki keamanan keamanan anyar kanggo lokasi iki. Pemain kudu ngrampungake sawetara pencarian sing tepat kanggo ndarbeni lan nganyarke slate wedhi scarlet sing bisa digunakake kanggo ngakses wilayah kasebut lan ngaktifake interaksi karo lawang sing disegel.

Quest Quest:

  • Nyambung lan ngrampungake ‘Rahasia al-Ahmar’ Quest ing Golden Sl-Chain-Chain

Wiwiti kanthi lelungan menyang wayeti teleport ing candhi Khemenu. Kepala sisih kulon nganti tekan kamar gedhe kanthi papat beliat sing ana ing ndhuwur tangga. Nerusake undhak-undhakan lan sirah ing sisih tengen ruangane sing sampeyan bakal nemokake lawang lawang sing tumuju kamar liyane. Tekan maju menyang ruangan iki, lumantar tugu sing tiba kanggo nemokake akses blokir lawang sing ditutup menyang misbyah Domain Mirages. Iki minangka kamar sing padha kanggo ngenalake arkeologi njero ruangan ing njero ruangan ing Golden Slagy World Quest-Chain.

Ing jejere lawang kudu dadi panel cilik, biru sing ora dikenal minangka plinth saka rabi rahasia. Sesambungan karo mekanisme iki kanthi nggunakake slate wedhi scarlet sing nganyari kanggo mbukak lawang sing dikunci ing misbyah Domain Mirages.

Sawise lawang mbukak, golek domain gampang! Ngleyang bolongan ing lawang lan mlebu menyang domain kudu ana ing mburi sampeyan pesawat tangga. Berinteraksi karo domain kanggo mbukak albasi domain mirages lan ing mburi tantangan ilusi ilusi.

Genshin mengaruhi sawetara mungsuh Eremite sing bakal sampeyan pasuryan ing misbyah sirages - konco tukar langsir ilusi

Konco tantangan langsir ilusi

Ing mburi uji coba tantangan gangguan, diakses ing Domain, ing pungkasan skala Kesulitan Domain, tas pemain kanthi ngalahake 18 Eremites. Mungsuh iki mlebu ombak cilik, lan gelombang mengko kaget banget! Siap kanggo perang!

Ati-ati saka mungsuh tartamtu sing ditrapake karo efek, sing bisa dingerteni dening cincin unsur ing sikil. Foes iki luwih mbebayani lan kudu ditangani kanthi tepat. Ing gelombang akhir uga bakal dadi mungsuh anyar, galehunter eremite. Galehunters bakal mlebu formulir sing ora bisa dilebokake sawise njupuk karusakan tartamtu, nyukul manuk Anemo diarani angin sing bisa nulungi dheweke. Priging Ngalahake Geled amarga iki bakal nyebabake Galehunter kanggo mlebu negara sing ringkih kanggo wektu sing cendhak sawise, menehi kesempatan kanggo ngatasi karusakan sing abot.

Pandhuan Genshin: Ringkesan babagan konco langsir ilusi lan hadiah rampung

Apa Ganjaran kanggo ‘mistar saka murid – konco domain langsir ilusi?

Misbyah murid minangka tantangan sing cocog kanggo wektu kanggo ngrampungake usaha prasyarat kanggo entuk akses lan muncul kanthi menang saka uji coba.

Ngrampungake domain dhewe sapisanan nawakake hadiah sing signifikan:

  • 500X Petualangan XP
  • 30,000x Mora
  • 40x Primogem
  • 4x Mystrument Mystrement Ore
  • 2x Pahlawan Pahlawan
  • 1x ngimpi (Artifact)
  • Pandhuan 2x menyang Praxis (Bahan Talent-Up)
  • 5x dendro sigil

Nanging kudu dicathet, nanging bathi sing diwenehake dening misbyah Domain Mirages mung dianugerahi sawise rampung. Nalika domain bisa ditantang maneh kapan wae, sampeyan ora bakal nampa hadiah luwih lanjut.

Liyane Efek Genshin Pandhuan

  • Efek Genshin Tuntun Hub
  • Pandhuan Umum
    • Apa pengaruh Genshin? Panjelasan
    • Pandhuan Pemula Pemula Pinah Genshin
    • Saben karakter sampeyan saiki bisa entuk dampak Genshin
    • Dhaptar Tier Departis Genshin
    • Pandhuan co-op Genshin Impact
    • Pandhuan Pertempuran Pertempuran Genshin
    • Genshin Impak Nuntun Abyss
    • Genshin Impact Pandhuan
    • Pandhuan Arttifakraks Genshin Impak
    • Guide Unsur Genshin Impact Pandhuan: jinis lan combos
    • Pandhuan Masak Impak Genshin
    • Pandhuan Impak Genshin Ruin Pengawal Pertempuran
    • Pandhuan mbangun Albedo | Pandhuan bangunan sing dibangun | Pandhuan Nggawe Ayaka | Pandhuan mbangun AYATO | Pandhuan mbangun EULA | Ganyu Ganyu | Pandhuan Nggawe Hu Tao | KUJUU SARA Pandhuan | Pandhuan mbangun Rosaria | Sangonomiya Kokomi Pandhuan | SAYU mbangun pandhuan | Pandhuan Banget Shenhe | Tartaglia Pandhuan | Pandhuan bangunan thoma | Pandhuan Nggawe Xinyan | Pandhuan Yae Miko | Pandhuan Nggawe Yoimiya | Pandhuan Zhongli
    • Genshin Impak Pulo Rahasia lan Pandhuan Pencarian “Wektu lan Angin”
    • Genshin Impact Pandhuane Rintangan Rahdlows Qingce
    • Impact Genshin Impact Guide Luhua
    • Genshin mengaruhi sangang pilar guide
    • Efek Genshin Treil Treasure Tianqui
    • Impact Genshin Impact suci sakura ngresiki ritual questline
      • Genshin mengaruhi crita aneh ing pandhuan teka-teki Konda Quest
      • Genshin Impact Pandhuan Penawaran Kurban
      • Genshin Impact Pembuangan Pandhuan Ngilangi
      • Impak Genshin Impact Pandhuan Pembersih Udhu
      • Pandhuan Genshin The Pandhuan jero-Bulan
      • Efek Genshin SEIRAIMARU PUBIZLE SHIZLECK Pandhuan
      • Pandhuan Genshin Stormachasers SEIRII
      • Genshin Impak Golden Wolflord Pandhuan
      • Pandhuan Putri Raiden Shogun
      • Guide Fighting Boss Ruin
      • Cara golek sumeru
      • Aranyaka World Quest: Bagean 1
        • Bani Village Village
        • Menyang alas
        • Bocah sing ilang
        • Pangasingan: Sprouting lan pandhuan donya donya sing didhelikake
        • Pambuka kanggo Pandhuan Arkeologi njero ruangan
        • Pandhuan Dilemma Dunia Afratu’s Dilemma
        • Misby of ngiringan domain

        Lengganan kanggo recap game minggon

        Duwe tip, utawa pengin nuduhake bab sing ora kejawab? e-mail kita ing [email dilindhungi] utawa gabung karo discord!

        Cara Mbukak kunci Altar saka Mirages Ing Impact Genshin

        Genshin Impact misby of saka Mirages Cara mbukak kunci: Cynno, salah sawijining karakter pengaruh genshin sing kasedhiya, mlaku liwat ara-ara samun sumeran

        Yen sampeyan lagi golek Mbukak kunci misbyah Mirages ing dampak Genshin, Sampeyan bisa uga nemokake sampeyan duwe masalah sing nggumunake kanggo nemokake dhisik. Dikubur ing sangisoring pasir hypostyle hypostyle, misbyah mirages minangka domain siji-wektu sing mbutuhake sawetara langkah tambahan kanggo mbukak kunci tinimbang game sing dibukak ing game dunia sing terbuka.

        Nanging, sanajan angel tekan, Gendhing sing kasedhiya yen sampeyan mbukak kunci misbyah ing dampak Genshin mesthi migunani. Sampeyan bisa nyana nampa Dendro Sigils, sing bisa ditawakake menyang wit Vanarana kanggo peralatan sing langka lan mata uang kanggo pengarepan spanduk pengaruh pengaruh Genshin. Taun-taun sundel, genshin impak-impak papat bintang artikur saka impian sing dikasihi gilded, uga kalebu ing mburi tirai gula domain tantangan. Nanging sadurunge sampeyan bisa nitahake kabeh, yaiku carane mbukak kunci misbyah Domain Mirages.

        Mbukak kunci Domain Mirages

        Misbyah murid bisa ditemokake ing candhi Khemenu, wilayah ing njero lemah sisih lor-wetan ing mausoleum saka raja deshret ing ara-ara samun. Sampeyan kudu dadi pangkat petualangan 28 utawa ndhuwur sadurunge bisa miwiti ing mburi tantangan gangguan.

        Genshin Impact mistar saka mirages Cara mbukak kunci: Peta Sumeru karo mirangan domain Mirages Domain sing dipilih sing dipilih, mung ing sisih lor-kulon Temple Domain sing dipilih sing dipilih, mung menyang sisih lor-kulon Kuil Khemenu lan Mausoleum King Deshret

        Nanging, rangking ora syarat mung kanggo ngakses misbyah. Akeh lawang ing candhi Khemenu disegel minangka bagean saka sistem reresik; Sadurunge sampeyan bisa njelajah jerone lemah, sampeyan kudu ngluwihi level reresik sing dibutuhake kanggo mbukak. Sampeyan uga kudu njupuk slate wedhi Scarlet, gadget sing bisa dadi kunci kunci sing nuduhake level clearance. Priksa pandhuan kita kanggo ngatasi pesen clearance Efek Genshin.

        Altar of Mirages Domain Lokasi

        . Miwiti saka waypointal Temple Khemenu, sirah menyang succum utama lan liwat doorway sing mbukak menyang sisih tengen. Nerusake pilar sing tiba, lan sesambungan karo plinth mechanisme riting suci ing sisih kiwa lawang sing dikunci kanggo konfirmasi clearance.

        Genshin Impact misby of Mirages Cara mbukak kunci: Menu Pembersih sing didhelikake sing nampilake Slate Sand Sandet kanthi tingkat reresik sing digambarake ing jejere

        Sawise mbukak, sampeyan bakal langsung weruh yen lantai koridor wis ambruk sebagian. Nyelehake bolongan kasebut digawe kanggo nggayuh temple candhi Khemenu – ngurus glider kanggo ngindhari mburi sing ora apik lan ora pati jelas. Njupuk penerbangan undhak-undhakan saka undhak-undhakan nganti misbyah sirages, lan sesambungan karo kanggo ngaktifake domain.

        Murid saka Ganjaran Domain Mirages

        Sampeyan kudu ngeling-eling yen misbyah murid minangka domain siji-wektu, tegese sampeyan ora bakal nampa hadiah kanggo ngrampungake kaping sabanjure.

        Mangkene dhaptar Ganjaran Domain Mirage:

        • 40 Primogems
        • Limang dendro sigles
        • Gilded Impian Artifak
        • Loro pandhuan menyang Praxis
        • Loro Pahlawan
        • Sekawan Ore Enhancumes Ore
        • 500 petualangan exp
        • 30000 Mora

        Kaya sing wis kasebut, ngrampungake konco ing tantangan ilusi sing ana ing njero Mirage nawakake sawetara hadiah – paling apik 40 primogems, limang dendro Sigils, lan mesthi taun. Sampeyan bisa uga nampa macem-macem bahan level-munggah, kayata Pahlawan lan Pandhuan kanggo Praxis.

        Razer Deathadder V2 Pro - Edisi Genshin Impact

        Razer Deathadder V2 Pro – Edisi Genshin Impact Razer Deathadder V2 Pro – Edisi Genshin Impact Razer $ 139.99 Tuku Now Network N NETWOR NERNE ENGLOS COMISSON SALES DESIFLIFYING.

        Sing dibungkus babagan cara mbukak kunci domain mirages. Impact Genshin 3.1 nganyari wis nggawa ekspansi ing wilayah Sumener, lan debut sawetara karakter anyar. Yen sampeyan pengin muter PlayStyle, priksa penari stieldbearer, utawa penari sing cantik, Nilu, sing muncul saka macem-macem karakter dampak Genshin sing wis kita lakoni sadurunge.

        NAT Symith Yen Nat ora moaling Sumberfreja lan Hoarding ing Starfield, mula dheweke bisa uga ilang ing game roguelike paling anyar, utawa mateni spanduk ing Honkai Star Rail. Aja takon dheweke milih Gapura Baldur sing paling disenengi – sampeyan ora bakal entuk jawaban sing lurus.

        Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.

        Efek Genshin: Cara Mbukak kunci Altar saka Domain Mirages ing Sumeru

        Ing mburi langsir ilusi ing misbyah Domain Mirages of Genshin Efek Genshin

        Misbyah murid minangka domain sumeru ing Efek Genshin sing bisa ditemokake ing reruntuhan lemah ing ara-ara samun laut ing wedhi abang gedhe. Padha karo candhi Falcon ing Mondstadt, domain iki mung bisa dirampungake sapisan. Tingkat, ” Ing mburi langsir ilusi ,”Para peserta ganjaran kanthi 500 petualangan exp, 40 primogems, 30.000 mora, 5 dendro ing Praxis, 2 Praxis, 2 Praxis, lan 4 Peningkatan Pahlawan Mys . Mbusak domain iki cukup langsung, nanging proses mbukak kunci bisa uga angel kanggo wong-wong sing ora nuntun.

        Mbukak kunci misbyah Mirages ing dampak Genshin

        Mbukak kunci ing misbyah Lokasi Mirages ing Impak Genshin

        Kanggo miwiti mbukak kunci domain mirages ing Efek Genshin , Pemain kudu miwiti nggoleki jagad, ” Slumber emas ,”Kanthi ngomong karo pedagang mondstadt ing Kampung Aaru sing jenenge Bonifaz. Seri Quest World iki cukup dawa, dadi disiapake kanggo ngrampungake paling sethithik sak jam.

        Related:

        Efek Genshin: Kode Primogem Gratis! (Oktober 2022)

        Youtuber Kyostinv nyatakake yen sawise ngrampungake kabeh papat bagean ” Slumber emas ,”Dheweke bakal nampa telusuran sing diarani” Bukti Dual ,”Bagean pisanan” Cathetan lawas lan kanca anyar .”Sajrone penginapan iki, para peserta bakal entuk reresikan ing slate wedhi abang, sing bisa mlebu ing lawang sing dikunci ing endi ngleboke domain bisa ditemokake. Patut, sawise pemain wis entuk reresik, dheweke bisa lelungan kanthi cepet ing candhi Khemenu. Sirah menyang kamar pusat lan mlebu ing sisih tengen. Ing njero ruangan iki, nyelidiki tembok sisih tengen kanggo nemokake lawang sing ditutup kanthi piranti ing sisih kiwa.

        Biyen, lawang iki ora bisa diakses, nanging amarga pemain wis nampa reresik lengkap ing slate wedhi abang sajrone ” Bukti Dual ,”Dheweke bisa sesambungan karo piranti kanggo mlebu. Ing njero, wisata bakal nemokake sawetara poin grap, kalebu dendroculus. Langsung menyang bolongan gedhe ing tengah ruangan lan ngleyang menyang guwa wedhi sing gedhe ing ngisor iki. . Sawise kebangkrutan, nyedhaki lawang menyang misbyah saka mirages ing Efek Genshin lan sesambungan karo ngetik ” Ing mburi langsir ilusi .”

        Efek Genshin kasedhiya ing PC, Android, iOS, PlayStation 4, lan PlayStation 5.