Genshin Impact Kusanali bocor: tanggal release, keterlibatan crita, lan liya-liyane, Genshin Impact 3.0 bocor nuduhake model dendro archon kusanali

Genshin Impact 3.0 bocor nuduhake model dendro archon kusanali

Wilayah Upcomasi Genshin bakal ngenalake archon sabanjure, The Dendro Vision Wielder Kusanali. Akeh bocor anyar sing bubar diluncurake saka wilayah Sumeru, lan Kusanali minangka salah sawijining karakter sing paling penting ing game kasebut supaya bocor.

Genshin Impact Kusanali bocor: tanggal release, keterlibatan crita, lan liya-liyane

Kusanali bakal dadi karakter penting banget ing nganyari Genshin Genshin sing bakal teka. Mangkono, sawetara wong lelungan bisa uga pengin ngerteni luwih akeh babagan dheweke lan tanggal release. Yen ngono, artikel iki kudu nulungi macem-macem bocor lan informasi babagan karakter iki.

  • Informasi Game Langsing
  • Tanggal Rilis (Versi 3.2)
  • Rincian crita

Elinga yen artikel iki ora bakal kalebu tukang ngrusak, sanajan sawetara aspek kasebut kena ganti. Yen para pamaca ora seneng karo tukang ngrusak, mula ora bakal maca luwih.

Genshin Impact bocor babagan Kusanali: Apa sing kudu dingerteni

Nahiida / Kurang Lord Kusanali Microwave Mikulang

Aspek pertama kanggo fokus ing model Kusanali. Iki “mikro render” dheweke ngidini para pembaca ndeleng model kasebut saka pirang-pirang sudut sing beda. Iku ora nyenengake banget, nanging penting kanggo nutupi. Sing luwih penting, latar mburi minangka latar mburi dendro, sing ora dingerteni amarga dheweke dikenal minangka Dendro Archon.

Trailer Efek Khusus resmi nyebut Nahida, saengga inklusi jeneng kasebut kene minangka spoiler.

Tanggal rilis

Saveyoourprimos ���� (Ruangan tunggu هيثم)

Cepet recap of lineup mbesuk:

3.1 – Nilou (5✰), Cynono (5✰), Candace (4✰)

3.2 – Nahliida / Kusanali (5✰), duweni potensi layla (4✰)

3.3 – Scaramouche / Wanderer (5✰), Faruzan (4✰)

Sumber Ditunjuk ing Wangsulan.

Dheweke wis bocor kanggo dampak Genshin 3.2 tanggal release. Ana sawetara bocor awal sing mbahas apa dheweke wis siyap kanggo versi 3.1 utawa 3.2, nanging kabeh sing penting kanggo para pamaca saiki yaiku titik bocor saiki menyang nganyari versi terakhir.

Tweet ing ndhuwur uga ngemot garis besar sing resik kanggo tanggal siaran mbesuk liyane sing pengin dideleng. Uga ngemot “Nahida padha karo Kusanali” Spoiler.

Datamine awal nuduhake yen Nihida minangka pangguna katalis. Yen isih akurat dina iki, mula dheweke dadi pangguna Dendro 5-bintang Dendro. Aspek liyane saka bocor lawas iki tetep akurat, dadi ora ana sebab-sebab.

Kanggo sing penasaran, karakter cilik kaya Kusanali lan Klee diarani “Loli” ing data game. Dadi, yen bagean kasebut kanggo maca, apa ora nuduhake jinis model. Sampeyan bisa ditakoni, nanging iku mung carane programer nulis.

Sampeyan kudu sebutno manawa ora ana kabisan game sing wis bocor. Yen dheweke bisa dimainake ing Genshin Impact 3.2, kanthi logis bakal bocor nalika 3.2 beta wiwit.

Spoilors crita

Bagean penting saka bocor ing ndhuwur yaiku separo pisanan. Sejatine archon dendro mbantu para lelungan uwal saka ambungan ing Sumener lan ngobrol babagan kekuwatan Dottore. Dheweke kudu ngaso, nanging iki dudu spoiler crita sing nglibatake dheweke.

Yen wisatawan pengin panyebaran luwih dawa, luwih dawa, mula postingan Reddit ing ndhuwur wis dijamin. Intine:

  • Wisatawan kasebut macet ing “gelung ngimpi” lan butuh pitulung Kusanali kanggo uwal.
  • Dendro Archon saiki lair sawise seda sing pungkasan.
  • Kusanali ora duwe gnosis, amarga para sarjana njupuk saka dheweke.
  • Dheweke bisa duwe wong.
  • Akeh sing ora nyembah marang dheweke.

Spoiler crita spesial iki cocog kanggo pengaruh Genshin 3.0. Ngelingi dheweke minangka Dendro Archon, Wisatawan bakal luwih akeh sing ana gandhengane karo dheweke ing nganyari nganyari.

Jajak pendapat: Apa sampeyan seneng karakter Kusanali?

Genshin Impact 3.0 bocor nuduhake model dendro archon kusanali

Genshin Impact 3.0 bocor nuduhake model Dendro Archon Kusanali

Artikel iki ngemot model lan info babagan karakter sing durung dirilis. Nalika rincian artikel iki ora resmi dikonfirmasi, kita isih menehi saran supaya sampeyan ora maca yen sampeyan ora pengin tukang ngrusak.

Wilayah Upcomasi Genshin bakal ngenalake archon sabanjure, The Dendro Vision Wielder Kusanali. Akeh bocor anyar sing bubar diluncurake saka wilayah Sumeru, lan Kusanali minangka salah sawijining karakter sing paling penting ing game kasebut supaya bocor.

Bocor sadurunge nyebutake Dendro Archon Kusanali bakal katon padha karo Paimon. Model bocor karakter nuduhake dheweke bakal duwe model bocah, padha karo klee, qiqi, lan suyu. Sampeyan bisa ndeleng model bocor Kusanali lengkap ing ngisor iki:

Uga Read: Update Genshin Impact 3.0 bakal nggawa Ganyu liyane lan Zhongli nglakokake bocor wis nampa review campuran saka komunitas Genshin Impact. Sawetara penggemar ora seneng karo model bocah kasebut, amarga dheweke ngarepake karakter wanita diwasa. Ing Lore, Gusti Allah Kawicaksanan Kurang Lord Kusanali minangka bocah enom sing archon ing antarane pitung taun suwene umur limang atus taun. . Sakperangan alesan, dheweke nggunakake bocah wadon wadon nalika dheweke kapal dheweke.

Pamuter Efek Genshin bakal bisa ndeleng karakter kasebut ing versi 3.0 nalika wilayah sumeru bisa diakses, bebarengan karo dalane jurusan archon.

Kangge, HOYOSI ngumumake manawa versi Genshin Impact 2.8 Judul “Musim Panas Fantasia” Fantasia Musim Panas bakal diluncurake ing 13 Juli. Pembaruan kasebut bakal ndeleng bali saka wilayah Emas Emas sing dikasihi, uga kulit anyar kanggo diluc lan fischl, bebarengan karo karakter sing bisa dimainake anyar. Waca liyane: Versi Genshin Impact 2.8 Tanggal Rilis wis diumumake

Genshin Impact Leak Dhaptar Kusanali, Scaroamouche, & Times Dehya

Genshin-Impact-Kusanali-Nahida

Bocor Efek Genshin anyar iki katon luwih adoh menyang masa depan RPG amarga menehi Kusanali Tentatif, Scaramouche, lan Dehija tanggal rilis. Versi 3.. Info Anyar iki nuduhake yen Kusanali, Dendro Archon, bakal teka ing versi 3.2, diikuti karo scaramouche ing versi 3.3 Kanthi Farazun minangka karakter dhukungan papat lintang, banjur Dehiya ing versi 3.5. Katon yen ora bakal ana karakter limang bintang anyar ing versi 3.4, sing cocog karo bocor sadurunge nyaranake hoyoverse ngrancang slate lengkap kapal reruns.

Bocor asale saka tweet kanthi savyoourprimos sing wis dilaporake, nanging rincian sing diterjemahake saka sumber sing dipercaya sing dijenengi pamusu lu. SaveYourprimos ana ing bisnis prédhiksi spanduk karakter anyar liwat tambang tambang, bocor, lan spekulasi, dadi bagean gedhe saka komunitas katon kanggo ndeleng, kanthi becik, nyimpen primos.

Dendro Archon Kusanali, minangka fokus utama babagan nggoleki babagan Archon sing saiki, saengga banner dheweke bakal cepet banget tinimbang liyane. Kanggo referensi, Shogun Raiden Electro Archon gabung karo Roster ing versi 2.1, sawise inazuma dikenalake ing 2.0. Kathah bocor scaramoucheuche bubar munggah nuduhke penampilan mbesuk minangka loro bos lan karakter sing bisa dimainake, mula ora ana kejutan karo para pelancongan.

Sisih paling ora dikarepke saka Tweet SaveYourprimos yaiku pemain kudu ngenteni nganti versi 3.5 Kanggo narik Dehya, sanajan dheweke wis duwe peran sing misuwur ing kuestline Sumeru Archon. Nanging, bocor iki bakal ditindakake awal yen kabeh rincian bisa uga kudu owah, supaya wong-wong sing pengin ndeleng Dehya cepet ora bakal nyerah.

Kanggo sing luwih kasengsem ing Reruns, saveyourprimos uga spekulasi sing veni lan raiden bakal bali maneh kanggo nggawe spanduk Archon ing samping Zhongli lan Kusanali. Kangge, yen sampeyan nggarap karakter bangunan saka nganyari saiki, priksa rekomendasi kanggo koan sing paling apik kanggo nggawe kutipan sing paling apik lan Best Cocoli.

Ethan Anderson Lover saka Game RPG lan kabeh perkara Zelda, Pokémon, Naga umur, utawa tales sing gegandhengan. Saiki nutupi pengaruh Genshin sing akeh kanggo situs kaya hapepot lan PCGamesn, kanthi pengalaman kepungkur minangka Wakil Editor Pandhuan kanggo Twinfinite.

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.