Genshin Impact Kusanali Bahan: Buku Tenaga lan Talent Kanggo Nahida, Sapa Dendro Archon?

Sapa Dendro Archon? Kèndêl ingsun | Lord Kusanali Lore


Intine, alesan kenapa Kusanali utawa Nahiida lan RukkhadeVata njupuk dalem impen yaiku wit Irremin, Wit Kawruh sing terus ngrekam memori saka tyvat.

Genshin Impact Kusanali Bahan: Buku Tenaga lan Talent Kanggo Nahida

Efek Genshin amarga patch 3.2 enggal. Nganyari anyar bakal nampilake Dendro Archon sing paling ditelusuri, Lord Kusanali, uga diarani Nahida.

Sumber Kridarga wis ngungkapake 3 anyar.2 beta bocor nuduhake urutane critane game dheweke, bakat pasif, lan rasi lintang. Beta Beta bocor wis ngonfirmasi manawa Nahida bakal dadi archon dendro 5 bintang kanthi penguasaan ing jinis senjata katalis.

Pemain menehi saran kanggo miwiti pre-tani kanggo dheweke minangka bocor sing saiki bocor manawa dheweke katon ing fase th spanduk saka tembelan anyar. Ing ngisor iki bakal dhaptar kabeh pemain kudu ngerti babagan Nahida munggah lan bahan bakat ing dampak Genshin.

Genshin Impact 3.2: Pra-Farm Bahan kasebut kanggo munggah lan talentah Nahiida

Pandhuan & Lembar Genshin
Lembar Munggah Nahida Nahida

Kanthi rilis Sumeru lan ngrampungake pencarian Archon saiki, penggemar semangat ngenteni debut saka archon sing paling ngenteni. 3.2 Beta Beta ngaku manawa Nahliida bakal debut ing patch mbesuk Gerbang 3.2 nganyari. Sing nyimpen primogems kanggo ngundang bahan-bahan sing wis ana, njamin game pengalaman sing luwih lancar post-rilis.

Pemain mbutuhake sekitar 7.1 yuta Mora lan 419 pahlawan sing munggah Nahida lan bakat dheweke menyang tingkat maksimal. Diwenehi ing ngisor iki minangka panjelasan ringkes babagan sumber daya kasebut lan cara nganiaya.

Hipostasis dendro

Genshin Mains – Pandhuan kanggo Tyvat

Hipostasis dendro lan boss mat

Nahida bakal butuh ton saka Nagadus Emerald Gemsstone lan creeller quell kanggo munggah. Iki minangka bahan dana sing anyar sing bakal kasedhiya ing Grosshin Impact 3.2 nganyari.

Loro-lorone bisa dipikolehi kanthi ngalahake hypostasis dendro, bos sing bakal teka ing tembelan sing bakal teka. Kanggo munggah level 90, Nahida bakal mbutuhake creeper 46 lan pirang-pirang Nagadus Emerald:

  • Nagadus Emerald Sliver X 3
  • Pager Framment Nagadus Emerald X 9
  • Nagadus Emerald Chunk X 9
  • Nagadus Emerald Gemstones X 6

Kalpalata Lotus

Kalpalata Lotus minangka salah sawijining bahan khusus lokal ditemokake eksklusif ing hujan hujan sumeru. Nahid mbutuhake Lotus Kalpalata 168 Kalpalata kanggo munggah kanggo level 90.

Pemain bisa ngetutake peta interaktif resmi Genshin Impak kanggo nganiaya spesialis lokal iki. Sing pengin pandhuan visual bisa mriksa video YouTube sing apik iki disiapake dening Itseon.

Buku Talents Ingenuity

Ngomong Bahan, Nahida bakal mbutuhake buku bakat ing jero ati kanggo nggatekake domain kanggo nambah tingkat bakat dheweke. Kanggo maksimal bakat, Nahida mbutuhake buku bakat ing ngisor iki:

  • Pengajaran ingenuity x 3
  • Pandhuan kanggo ingenuity x 21
  • Filsafat ingenuity x 38

Pemain uga butuh makutha saka wawasan kanggo maksude talental Nahiida. Makutha saka wawasan minangka barang sing winates sing mung bisa dipikolehi saka acara sing diwatesi, sakura suci, wit impen, lan akeh sumber liyane.

Nada sing umum saka jamur

Pemain kudu ton jamur jamur wiwit bahan tetes sing umum dibutuhake kanggo nahida munggah lan bahan level-bakat. Jamur bisa ditemokake kanthi akeh ing tambang bumi ing njero ruangan Chasm lan Sumeruest.

Hubungi handbook petualangan petualangan Genshin Impaks kanggo nglacak lokasi sing dienggo jamur, utawa priksa video iki kanthi rute iki kanthi cepet lan efisien.

Boss minggat

Pemain uga kudu 18 bahan tetes mingguan kanggo nambah bakat Nahida ing dampak Genshin. Bocor durung mbukak buatan pembuluh getih sing kudu ditandur.

Aja lali jumlah Mora lan Pahlawan sing dibutuhake kanggo kabeh munggah lan nambah tingkat bakat. Pemain kudu udakara pitung yuta Mora lan 420 Pahlawan kanggo maksude Nahiida tingkat.

Sapa Dendro Archon? Kèndêl ingsun | Lord Kusanali Lore

Efek Genshin - Lord Kusanali yaiku Dendro Archon - Apa sing kita ngerti

Nahiida minangka Dendro Archon lan lambang saka wilayah Sumeru, uga diarani minangka buah lan Lord Kusanali sing kurang. Deleng kabeh informasi resmi ing Nihida, tanggal releit, lan profil crita ing pandhuan karakter iki!

Pandhuan Nggawe Karakter lore Sajian khusus
Sapialia Oromasdis bab
Anget anget Homecoming Tumindak 3

Dhaptar konten

  • Info The Dendro Archon Kasanali
  • Tanggal Rilis Kusanali
  • Pandhuan sing gegandhengan Genshin

Info The Dendro Archon Kasanali

Informasi dhasar

Nahida
(Fisika kesucian)
Bangsa: Sumeru
Faksi: Akademiya
Balapan: Archon
Gender: Wadon
Ulang tahun: 27 Oktober

Aktor swara Nahiida

Nahida minangka Dendro Archon

Genshin - Teaser Sumeru

Kusanali, utawa umume dikenal minangka Nahli, yaiku Dendro Archon saiki Sumeru saiki. Dheweke uga diarani dewa kawicaksanan utawa buah. Dheweke dadi bocah enom ing antarane kabeh wong sing wis 3 sawise entuk gelar Archon 500 taun kepungkur.

Sing sadurunge kanggo Judhul Dendro Archon luwih saka Lord RukkhadeVata-The Dendro Archon manawa jagad iki wis lali nalika jagad iki wis lali sajrone Archon Quest BAB 5: Tumindak 3, Akasha Pulses Akasha, Kalipa Flame munggah.
ARCHONG nggoleki bab 5: Tumindak 3 Pencarian

Dendro archon kusanali

Kusanali yaiku Buer, dewa kawicaksanan

Genshin Impact 3.2 - Kusanali buara, dewa kawicaksanan

Lord Kusanali sing Kurang yaiku Archon sing presiden ing wilayah Sumenu. Judhul kawicaksanan Kusanali ” uga cocog karo bangsa Sumeru, amarga Sumeru dikenal dadi tanah kawicaksanan lan sarjana.

Sumeru uga dadi omah kanggo hutan hutan lan ara-ara samun, tilas sing ditanduri ditanduri dening Hard RukkhadeVata dhewe, lan terakhir karo King Scarlet King, King Deshret.
Pandhuan Sumeru lan Pandhuan Mbukak kunci

Uga dewa impen

Genshin Impact 3.2 - Kusanali buara, dewa impen

Antarane gelar akeh, Lord Kusanali sing kurang luwih putih uga Dewa Impen. Sistem Akasha.

Wit Irminsul

Genshin Impact 3.2 - Kusanali lan The Irminsul Tree

Intine, alesan kenapa Kusanali utawa Nahiida lan RukkhadeVata njupuk dalem impen yaiku wit Irremin, Wit Kawruh sing terus ngrekam memori saka tyvat.

Wiwit wit Irminsul bosok ing kain banget saka tyvat, bisa nglumpukake kawruh liwat wangun impen lan kenangan, mula nyedhiyakake jaringan informasi ing Nahiida.

Mangkono uga Aranara bisa urip lan njupuk papan perlindungan ing dununge impen utawa Vanaranana, amarga dianggep minangka salah sawijining keturunan saka akeh keturunan Lord RukkhadeVata.

Nahiida minangka cabang wit Irrminsul

Genshin Impact 3.2 - Kusanali minangka cabang wit Irrminsul

Miturut Greater Lord Lord Rukkhadevata, Nahiida minangka cabang wit Irrminsul sing paling murni dheweke, supaya bisa nerusake warisane.

Iki sebabe Kusanali pola saka Rukkhadevata, amarga intine, loro-lorone padha asale saka wit Irren-witan.

Nalika luwih gedhe Lord Rukkhadevata kanggo bocah amarga ilmu ternabut, penampilan kaya anak dheweke wis dianggep tiron Nahida.

Uga wis lali rukkhadevata

Genshin Impact 3.2 - Kusanali uga lali rukkhadevata

Sanajan Lord Rukhdevata lan Lord Kusanali sing luwih murah nuduhake esensial sing padha, Kusanali wis lali babagan orane.

Sajrone upaya Archon Quest 5: ACT 3, Akasha Pulses Akasha, Kalipa Flame munggah, Rukkhadeevata ngorbanake awake dhewe supaya ngresiki wit Irminsul saka korupsi saka ilmu sing dilarang.

Lan nalika tumindak nambani wit Irminsul lan ngobati wong-wong sing nandhang seazar kayata COLOZAR lan DUNYARZAD ing proses kasebut, kabeh kawruh babagan Lord Rukkhadevata wis rampung saka permukaan kabeh toyvat.

Menehi game lan penampilan

Archon Quest BAB 3: ACT 2

Dampak Genshin 3.2 Game lan Penampilan Game - Kusanali

Bab 3: Pandhuan Pencari Archon 2 Archon

Archon Quest BAB 3: Tumindak 5

Dampak Genshin 3.2 Game lan Penampilan Game - Kusanali

Bab 3: Pandhuan Aksi 5 Archon

Tanggal Rilis Kusanali

Dirilis ing versi 3.2

Versi Genshin Impact 3.2
Pandhita Genshin - Versi 3.2 - Akasiha Pulses Kalpa Flame Rises
Tanggal rilis 02 November, 2022

Lord Kusanali utawa Nahliida, dibebasake minangka karakter sing bisa dimainake ing versi 3.2, nanging pisanan muncul ing crita nalika nggoleki Archon Quest BAB 3: ACT 2, Enjong sewu sewu mawar nggawa.
Versi 3.2 cathetan patch

Pandhuan sing gegandhengan Genshin

Efek Genshin - Watak

Dhaptar kabeh karakter

Karakter kanthi unsur
Pyro Anemo Elektro Hydro
Dendro Geo Cryo

Karakter sing bisa dimainake

Karakter sing bakal teka

Dhaptar Watak

Karakter kanthi langka
Karakter 5-bintang Karakter 4-bintang
Karakter gratis
Karakter dening Senjata sing Digunakake
Pangguna Pedhang Pangguna Claymore
Pangguna Polarm Pangguna goyang
Pangguna Katalis
Karakter miturut peran
Karakter DPS utama Karakter Sub DPS
Dhukungan karakter Healer
Karakter tameng Penyediaan Buff
Paling kanggo njelajah Pasif khusus
Piyambak Ganjaran Dobel
Karakter dening Gender
Karakter lanang Karakter Wanita
Karakter sing LIRIK Karakter Wanita singkat
Karakter lanang medium Karakter Wanita Sedheng
Karakter lanang sing dhuwur Karakter Wanita Dhuwur
Karakter kanthi dhuwur
Karakter singkat Karakter medium
Karakter Dhuwur