Genshin Impact 4.0 wis metu, nambah area kerajaan sing cungkok anyar, mekanika banyu, tophats sing ngganggu | Shotgun Kertas Rock, Genshin Impak 4.

Genshin Impak 4.1 nganyari nambahake wilayah anyar, nggoleki, panggedhe, karakter lan festival puisi minggu ngarep

Ing njaba usul lan karakter anyar – sing uga ngancani macem-macem gaman anyar – patch 4.1 bakal ngenalake festival puisi kanggo dampak Genshin, nampilake macem-macem minigamon kanggo mbukak kunci ganjaran sing beda-beda, kalebu katalis papat bintang sing ora bisa dipikolehi ing papan liya.

Genshin Impact 4.0 wis metu, nambah area kerajaan sing cuwek anyar, mekanika banyu, tophats sing ngganggu

Potret layar pahlawan anyar sing ditambah karo update 4.0 Genshin Impaks, kalebu tukang sihir ing kertu ndhuwur kupluk

Mihoyo wis ngeculake Genshin Impact 4.Update 0, nambah wilayah anyar, unsur crita, karakter, domain lan peralatan menyang RPG aksi Gacha-didorong gratis, sing aku kelingan seneng banget karo taun kepungkur. Aku wiwit medharake jumlah sing akeh banget, lan wis rampung kanggo nggoleki sambungake maneh karo Genshin, salah sawijining game anime sing luwih apik ing toko – mbok menawa iki.

Nalika Rebecca (RPS kanthi tentrem, sob) nulis minggu kepungkur, Genshin Impact 4.0 Fitur Anyar sing paling gedhe yaiku Kraton Fontaine sing cuwut, sing bisa dicelupake sawise ngrampungake tumindak misi Prolog III lan mbukak kunci sudut pandang sing gegandhengan ing Sumeru. Sing secara harfiah nyilem menyang: Fontaine – ora bakal bingung karo Bronx sing sampeyan temokake ing Bioshock – yaiku banyu sing anyar, lan ana berkah, sing ngidini sampeyan navigasi tlaga lokal, lan banyu lucin Sistem sing bisa diisi kanggo barang tartamtu.

Mangkene Blurb kanggo area anyar:

“Crita sing durung tau dirungokake, legenda sing dilalekake, kaya kraton sing ilang ing ngisor ombak, kepengin banget nyanyi lagu sing klelep. Dipuntedahaken arah saka arus murni, nyabrang ara-ara samun, jerone alas lan kasarasan laut wedhi, tekan asal usul saka bawana bawana.”

Ing ngarep karakter anyar, ana pahlawan pyro 5-bintang, tukang sihir sing luwih gedhe sing bisa dadi kucing lan nimbali mungsuh Anemo 4-bintang 4-stary Lynette, sing uga entuk kekuwatan Wangun kothak bogglecat safkun sing nyerep unsur-unsur lan nyemprotake bolt saka sihir, lan cryo hero freminé, lan sing bisa ngusir awake menyang negara wektu sing ora ana.

.

Kabeh Iki Plus Resep Anyar, Domain, Bugfix, Gear Traveller lan Penafatan Katrangan Global kanggo PC grafis sing duwe 4GB saka VRAM. Nganyari sing apik banget – sampeyan bisa maca liyane ing situs resmi.

Shotgun Kertas Rock minangka omah game PC

Mlebu lan gabung karo kita ing perjalanan kanggo nemokake game PC sing aneh lan apik banget.

Genshin Impak 4.1 nganyari nambahake wilayah anyar, nggoleki, panggedhe, karakter lan festival puisi minggu ngarep

Dipuntedahaken ing wayahe pungkasan wulan 4 wulan.0 UPDATE, tembelan paling anyar Genshin muncul ing minggu ngarep – lan saiki kita ngerti apa sing bakal diarepake saka 4.1 release.

Benteng ing jero banyu Meropide ing dampak Genshin

Ing njaba usul lan karakter anyar – sing uga ngancani macem-macem gaman anyar – patch 4.1 bakal ngenalake festival puisi kanggo dampak Genshin, nampilake macem-macem minigamon kanggo mbukak kunci ganjaran sing beda-beda, kalebu katalis papat bintang sing ora bisa dipikolehi ing papan liya.

Pemain sing ana sing mlebu kanggo ulang tahun kaping telune Genshin bakal nampa keuntungan ing bentuk 10 gabung ing saben dina, yaiku gadget anyar lan generator gelarinous sing apik banget, jeneng konvolusi kanggo bedhil gelembung. Pendhaftaran anyar bisa uga njupuk 10 nasib kenalan kanggo nggayuh petualangan ing limang lan 10, nalika level 25 bakal mbukak kunci karakter Lynette papat lintang.

Genshin Impak 4.1 nganyari bakal diluncurake tanggal 27 September.

Shotgun Kertas Rock minangka omah game PC

Mlebu lan gabung karo kita ing perjalanan kanggo nemokake game PC sing aneh lan apik banget.

Mlebu karo Google Mlebu karo Facebook Mlebu karo Twitter Mlebu kanthi reddit
Topik ing artikel iki

Tindakake topik lan kita bakal ngirim email nalika nerbitake sing anyar babagan dheweke. Ngatur setelan kabar sampeyan.

  • Aksi ngulandara tindakake
  • Tindakake Android
  • GENSHIN EFCHT FRLEED
  • Tindakake Tindakake
  • iOS Tindakake
  • MMORPG Tindakake
  • Kompetitif Kompetitif
  • Koperasi Koperasi Multiplayer
  • Nintendo Switing Tindakake
  • PC Tindakake
  • PS4 Tindakake
  • PS5 Tindakake
  • RPG Tindakake
  • Pemain tunggal Tindakake
  • Wong katelu

Tindakake kabeh topik ndeleng 10 liyane

Sugeng rawuh ing tindakake!

Kita bakal ngirim email nalika kita (utawa salah sawijining situs adhine) nerbitake artikel babagan topik iki.

Lengganan ing kertas rock bedhil newsletter saben dina

Entuk crita game PC paling gedhe sing dikirim menyang kothak mlebu sampeyan.