Genshin Impact 4.0 tanggal lan wektu, jadwal pangopènan, spanduk pangopènan, lan hadiah, genshin Impact 4.0 kaping counting pangopènan – wiwitan & pungkasan – coba pandhuan hard

Genshin Impact 4.0 kaping counting pangopènan – wiwitan & pungkasan

Kanggo kabeh kanca-kancaku sing lelungan metu ing kono sing wis berjuang karo zona wektu (percaya marang aku, aku wis tau ana), sampeyan pungkasane bisa ambegan relief. Pangopènan kanggo pengaruh Genshin dumadi ing saindenging jagad. Ora preduli ing ngendi sampeyan utawa server endi sing sampeyan lakoni, kedadeyan kasebut ing wektu sing padha. Dadi, kanggo mesthekake yen sampeyan ora mandheg ing layar pangopènan, kita wis rusak wektu wiwitan lan pungkasan sing tepat kanggo sampeyan supaya sampeyan bisa miwiti pitakon anyar Fontaine.

Efek Genshin 4.0 tanggal lan wektu, jadwal pangopènan, spanduk pangopènan, lan hadiah

Neuvillette Genshin Impact 4.0 Art resmi

Ngucapake pamit kanggo Sumeru lan Halo kanggo Fontaine. Sawise pirang-pirang wulan bocor lan pikulaya resmi, pemain mung sawetara jam ora adoh saka wilayah paling anyar ing Efek Genshin Kanthi rilis versi 4.0. Kita ngerti akeh babagan fontaine sing wis ana ing fontaine kanggo lelungan, kalebu apa spanduk sing sampeyan bakal pengin lan goleki anyar kanggo nindakake thanks kanggo versi 4.0 Program Khusus, Nanging Nalika Sampeyan Sampeyan bakal Nyilem?

Mangkene persis nalika sampeyan bisa muter Efek Genshin Versi 4.0 lan kabeh liyane sing sampeyan kudu ngerti babagan rincian preload kanggo ganjaran pangopènan.

Nalika iku Efek Genshin Versi 4.?

Efek Genshin Versi 4.0 rilis resmi ing dina Rebo, 16 Agustus, sanajan persis nalika zona wektu sampeyan. Ing ngisor iki minangka wektu rilis sing kira-kira kanggo versi 4.0 ing saindenging jagad, sanajan padha bisa owah-owahan gumantung karo cara pangopènan dawa.

  • US (West Coast): 15 Agustus 8, 8 p.m. Pdt
  • US (Pantai Timur): 15 Agustus, 11 p.m.
  • Inggris: 16 Agustus, 4 a.m. Bst
  • Eropa: 16 Agustus, 5 a.m. Canggih
  • Australia: 16 Agustus, 1 p.m. Aest
  • Jepang: 16 Agustus, 12 P.m. Jst

Apa sing Efek Genshin Versi 4.0 Ganjaran Pangopènan?

Sijine primogem gratis kanggo Ngarepake Spanduk Anyar kanggo Lyney lan Lynette

Saben postingan blog resmi, pangopènan kanggo Efek Genshin 4.0 bakal suwene limang jam. Pangopènan wis dijadwal kanggo diwiwiti ing 06:00 (UTC + 8) tanggal 16 Agustus. Minangka ganti rugi kanggo pangopènan sing dawa, selupuh bakal menehi kompensasi pemain kanthi 300 primogems. Sanajan layak nampa prigogem gratis, lelungan kudu tekan petualangan 5.

Pemain kudu nampa 300 prigogem liwat mail ing game sajrone limang jam sawise pangopènan nganyari rampung. Priksa manawa sampeyan ngaku ganti rugi sajrone 30 dina utawa surat sampeyan bakal entek.

Sampeyan bisa mbebasake Efek Genshin Versi 4.0 nganyari?

Sampeyan yakin bisa. Pra-loading Efek Genshin Versi 4.0 tegese sampeyan bisa nyilem menyang konten paling anyar kanthi cepet ing dina peluncuran. Sampeyan isih kudu ndownload pungkasan file sawise pangopènan rampung, nanging wektu download bakal luwih cepet tinimbang yen sampeyan durung duwe versi 4.0.

Mangkene Cara Download Efek Genshin 4.0 ing platform sampeyan.

Preload ing PC

Sampeyan bisa pre-beban Efek Genshin 4.0 langsung saka peluncur ing PC. Ikon awan sing diwenehi label “Game instalasi” katon ing jejere tombol Bukak nalika paket pra-instalasi kasedhiya. Klik lambang kanggo miwiti proses pra-instalasi. Sampeyan kudu menehi tandha nalika proses rampung.

Yen sampeyan ora duwe peluncur sing diundhuh kanthi alesan apa wae, sampeyan bisa ngilangi versi paling anyar saka Efek Genshin Situs Web resmi. Mung pilih Windows Pilihan ing kaca ngarep, kaya yen sampeyan lagi ndownload game maneh. Bakal ndownload peluncur paling anyar.

Fontaine bakal dadi wilayah sing diisi banyu kanthi misteri anyar kanggo njelajah.

Preload ing Ponsel

Hoyoverse nawakake rong cara kanggo mbukak Efek Genshin 4.0 ing Ponsel. Sampeyan bisa uga:

  • Boot game banjur klik lambang awan ing pojok kiwa ngisor. Kanthi mangkono, sampeyan ora kudu ngetik game kanggo nginstal Efek Genshin 4.0.
  • Bukak menu setelan saka Ikon Gear ing Dashboard Paimon sampeyan. Banjur, pindhah menyang tab Pilihan lan goleki Paket Sumber Pra-nginstal bagean. Klik Prompt menyang “Pre-Instal Saiki.”

Preload ing PS4 lan PS5

Akeh pemain konsol sing dawa Genshin ngerti pengeboran. Hojoverse durung bisa ngetrapake a Fungsi Pra-instalasi PlayStation, dadi sampeyan kudu nganyari kanthi manual Efek Genshin Sawise 4.0 nganyari urip antarane 10 lan 11 p.m. Wétan.

Mangkene Cara Instal Efek Genshin 4.0 Nganyari ing PlayStation:

  • Gulung liwat Efek Genshin Ikon ing perpustakaan PlayStation.
  • Penet Pilihan tombol ing pengontrol sampeyan liwat lambang.
  • Pilih Telusuri nganyari nganyari Pilihan. Sampeyan kudu ngidini sampeyan nginstal Efek Genshin 4.0 yen kasedhiya.

Terus mriksa nganyari yen ora katon adoh.

Genshin Impact 4.0 kaping counting pangopènan – wiwitan & pungkasan

A

Ing jagad game, sawetara perkara, ngasilake akeh lan nunggu minangka update utama lan tembelan. .0 UPDATE NEARS, akeh pemain, kalebu aku, semangat banget ngenteni rawuh. Nanging kanthi update utama teka mudhun server kanggo wektu pangopènan, ninggalake kita gatal kanggo mlumpat maneh. Yen sampeyan wis kepingin weruh nalika sampeyan bisa njelajah dampak Genshin anyar 4.0 Fontaine Update, banjur sampeyan ing papan sing bener. Dadi gunakake dampak Genshin iki 4.0 countdown pangopènan supaya sampeyan ngerti persis nalika sampeyan bisa mlumpat menyang wilayah fontaine!

Wiwiti lan pungkasan kanggo dampak Genshin 4.0 pangopènan

. Pangopènan kanggo pengaruh Genshin dumadi ing saindenging jagad. Ora preduli ing ngendi sampeyan utawa server endi sing sampeyan lakoni, kedadeyan kasebut ing wektu sing padha. Dadi, kanggo mesthekake yen sampeyan ora mandheg ing layar pangopènan, kita wis rusak wektu wiwitan lan pungkasan sing tepat kanggo sampeyan supaya sampeyan bisa miwiti pitakon anyar Fontaine.

Genshin Impact 4.0 wektu wiwitan pangopènan

Wektu rilis kanggo Impact Genshin 4.0, pangopènan server, disetel kanggo diwiwiti ing 10pm UTC tanggal 15 Agustus, 2023. Kanggo nylametake sampeyan heartache lan upaya login bola, gunakake countdown countdown timer minangka pandhuan sing dipercaya.

Genshin Impact 4.0 pangopènan wis diwiwiti!

  • Los Angeles (Pdt) – 15 Agustus, 2023, jam 3 bengi
  • Phoenix (MST) – 15 Agustus, 2023, ing 3pm
  • Denver (MDT) – 15 Agustus, 2023, jam 4 sore
  • Austin (CDT) – 15 Agustus, 2023, ing 5 PM
  • – 15 Agustus, 2023, ing 6 PM
  • Rio de Janeiro (Brt) – 15 Agustus, 2023, jam 7 sore
  • London (BST) – 15 Agustus, 2023, jam 11 bengi
  • Berlin (CEST) – 16 Agustus, 2023, ing 12 am
  • Cape Town (Sast) – 16 Agustus, 2023, ing 12 am
  • Dubai (GST) – 16 Agustus, 2023, ing 2 am
  • Beijing (CST) – 16 Agustus, 2023, ing 6 am
  • Tokyo (JST) – 16 Agustus, 2023, jam 7 esuk
  • Sydney (Aest) – 16 Agustus, 2023, jam 8 esuk
  • Auckland (NZST) – 16 Agustus, 2023, ing 10 am

Kita kabeh wis nyoba mlebu ing game sajrone pangopènan, kanthi salah utawa mikir pengarepan. Aku wis entuk jumlah sing paling apik kanggo nyoba ngakses ngakses game kasebut, ngarep-arep dadi sing paling apik kanggo wong liya sing entuk ing awal (Spoiler: Ora kedadeyan).

Genshin Impact 4.0 wektu mungkasi pangopènan

Sabar minangka kabecikan, nanging ayo ngadhepi, nalika nyilem menyang konten Genshin sing paling anyar, mula mlaku lancip. Warta sing apik yaiku wektu pungkasan pangopènan yaiku ing 3am UTC tanggal 16 Agustus, 2023. Nanging, elinga yen iki kira-kira wektu lan bisa uga beda-beda adhedhasar tantangan teknis sing diadhepi nalika nganyari, dadi sanajan pangopènan normal kudu limang jam, kadhangkala bisa uga rada akeh.

Genshin Impact 4.0 Pangopènan wis rampung, seneng fontaine!

  • – 16 Agustus, 2023, jam 8 sore
  • Phoenix (MST) – 16 Agustus, 2023, jam 8 sore
  • – 16 Agustus, 2023, ing jam 9 bengi
  • Austin (CDT) – 16 Agustus, 2023, ing 10 PM
  • New York (EDT) – 16 Agustus, 2023, jam 11 bengi
  • Rio de Janeiro (Brt) – 16 Agustus, 2023, ing 12 am
  • London (BST) – 16 Agustus, 2023, jam 11 bengi
  • Berlin (CEST) – 16 Agustus, 2023, ing 5 AM
  • Cape Town (Sast) – 16 Agustus, 2023, ing 5 AM
  • Dubai (GST) – 16 Agustus, 2023, jam 7 esuk
  • – 16 Agustus, 2023, ing 11 am
  • Tokyo (JST) – 16 Agustus, 2023, ing 12 am
  • Sydney (Aest) – 16 Agustus, 2023, jam 1 sore
  • Auckland (NZST) – 16 Agustus, 2023, jam 3 sore

Ganjaran Primogem Maintenance

Kanggo sing duwe tebing tebing, misteri sing ditanggulangi, lan mungsuh sing bisa dibentuk, tekan petualangan petualangan 5 ing dampak Genshin mung wiwitan. Lan yen sampeyan wis entuk tonggon tonggak iki, ana hadiah manis sing nunggu sampeyan pasca pangopènan.

Ganjaran minimal saka 4.0 pangopènan
600 Primogems

Pemain bakal nampa 300 prigagems gratis minangka ganti rugi kanggo downtime. Lan kudu ana hewan sing ora dingerteni sing mbutuhake ndandani, sampeyan bisa ngarep-arep tambahan 300 prigogem tambahan. Iku token penghargaan saka Mihoyo, njamin perjalanan sampeyan tetep ajaib.

Related: Game Forthowns, Efek Genshin

Mark Carpenter

Mark Carpenter minangka Editor Ngatur ing Pandhuan Hard, lan Penulis Pandhuan Utama. Kanthi luwih saka limang taun ing media game, kalebu meh telung taun minangka Editor Assigning kanggo pandhuan game pro, lan sadurunge panulis staf. Pandhuan tulisan lan game uga ditampilake ing platform kayata metro UK lan game Rant, bebarengan karo publikasi sing luwih cilik liyane. Dheweke wis dadi tukang game sing dikhususake wiwit dina Amiga, kanthi lelungan sing ana 31 taun. Tandha momentar Future yaiku tuwuh jaringan pandhuan sing bisa dicoba kanthi cepet nalika mbantu para pemain game ing endi wae karo konten guide game. Yen ora dicemplungake ing game, Mark seneng-seneng menyang jagad D & D (Dungeon & naga), strumming gitar, lan ora maca kanthi apik. Atine kagungane RPG, seri Fantasasi pungkasan, lan legenda Zelda. Kajaba iku, dheweke duwe tresno kanggo asu.