Genshin Impact 2.0 kanggo nambah kebon ing serenitea pot: Rincian urutane critane critane critane game ngolah sistem | Cara nandur wiji | Dampak Genshin | Game8

Pandhuan Sistem Gardening | Cara nandur wiji

Kanggo mbukak kunci sistem kebon, sampeyan kudu nggayuh tingkat reputasi 3 ing wilayah inazumumumum, lan ngrampungake ” seni hortikultur ” ‘nggoleki saka madame ping. Iki mung bisa ditindakake sawise nganyari 2.0!
Pandhuan peta inazuma

Genshin Impact 2.0 kanggo nambah kebon ing serang serenaa: Rincian urutane critane critane!

Efek Genshin bakal entuk sistem kebon sing bisa ningkatake peternakan sumber.

Efek Genshin bakal ngeculake 2.0 versi tanggal 21 Juli, lan akeh fitur sing bakal ditindakake. Bebarengan karo wilayah anyar lan karakter anyar, Pemain uga bakal dikenalake menyang sistem kebon ing dununge teapot.

Nganyarke karakter ing dampak Genshin mbutuhake akeh sumber kayata kembang lan barang-barang umum. Wong-wong mau bisa dadi rada ngupayakake pemain kaya sing paling wutuh ing lokasi sing angel ditambani. Sistem kebon ngidini para pemain menyang peternakan lokal sing rutin ing sawijining papan ing dununge teapot.

Detail Game Game Gardening ing Genshin Impact

Sistem kebon bakal ditambahake ing Pot Serenitea sawise ngrampungake Quest World sing diarani “seni hortikultur.”Pemain uga kudu njaluk” Weed Naku “saka Madaraam Hyakubei ing inazuma. Paling ora reputasi level 3 ing inazumum dibutuhake kanggo njaluk Quest World.

Wisatawan sing ditresnani ~ Versi 2.0 bakal ngenalake urutane critane game kebon anyar. Ayo goleki carane kerjane ~ Waca lengkap >>> https: // t..Twitter.com / qa8ul2a6db

– Impak Genshin (@genshinimpact) 14 Juli, 2021

Ngrampungake Quest bakal menehi pamuter kanthi gadget sing diarani “nyebar nyebar.”Dispensaris Winih bakal ngidini para pemain nglumpukake wiji nalika ngumpulake tanduran ing dampak Genshin. Bibit bakal dadi watu setelan kanggo saben tanduran ing sistem kebon. Dheweke uga bisa dituku saka bagean “Makhluk saka Realm” ing Depot Realm.

Kanggo miwiti ngolah kebon, Pemain kudu “lapangan,” sing bisa dituku saka bagean “Kasugihan Realm” ing Depot Realm. .0 nganyari, sing bisa tuwuh tanduran sing beda.

Pemain saiki bisa nyelehake lapangan ing dununge ing lokasi sing disenengi. Sawise nyelehake lapangan, para pemain bisa sesambungan karo dheweke ngatur kebon. Saben lapangan bakal duwe papat bagean, lan saben bagean bisa tuwuh tanduran. Sesambungan karo lapangan bakal ngidini para pemain nandur wiji kasebut.

Kemajuan wutah tanduran bakal ditampilake ing jarak lapangan. . Dheweke uga bisa ngganggu tanduran ing tanduran kanthi ngresiki lan nyebar wiji anyar nanging bakal kelangan tanduran sing beda karo wiji.

Sistem kebon minangka update sambutan kanggo pemain efek Genshin sing pengin ngasilake sumber kanthi cepet. Sawetara tanduran, kayata suket violet, jarang lan kalebu bahan sing paling tantangan kanggo petani ing dampak Genshin. Kanthi introduksi sistem kebon, Pemain saiki bisa nganyarke karakter ing dampak Genshin.

Pandhuan Sistem Gardening | Cara nandur wiji

Efek Genshin - Pandhuan Perolah Gardening

Urutane game ngolah kebon minangka fitur omah paling anyar ing Genshin Impact 2.0. Sinau Cara Mbukak kunci Sistem Gardening, Cara nandur wiji, lan urutane critane critane critane critane critane critane critane critane critane critane critnologi liyane ing pandhuan iki!

Dhaptar konten

  • Apa sistem kebon?
  • Cara Mbukak kunci Ngolah
  • Pandhuan Game Garden
  • Cara tuwuh tanduran
  • Pandhuan sing gegandhengan

Apa sistem kebon?

Geshin - Game Gamelan Ngembangake

Tanggal Rilis sistem kebon

Gamelan ngolah kebon bakal ngidini sampeyan nandur wiji lan panen barang ing panci omah serenitea sistem. Sistem kebon bakal dirilis 21 Juli 2021, bebarengan karo versi Genshin Impact 2.0!
Sistem omah & pandhuan semono serenitea

Cara Mbukak kunci Ngolah

Genshin - Gadget Dispensyarat Wiji

Cara Mbukak kunci Tekan reputasi inazuma lvl. 3 ngrampungake seni hortikultur

Kanggo mbukak kunci sistem kebon, sampeyan kudu nggayuh tingkat reputasi 3 ing wilayah inazumumumum, lan ngrampungake ” seni hortikultur ” ‘nggoleki saka madame ping. Iki mung bisa ditindakake sawise nganyari 2.!
Pandhuan peta inazuma

Fitur ing impen Bloom Acara

Efek Genshin - Impen Pandhuan Bloom

Impen saka Bloom Acara minangka mbesuk Acara ing versi 2.2 Sampeyan ngrampungake tantangan kanggo entuk wiji kembang kanggo tanduran ing pot serenitea!
Impen saka Pandhuan Acara Bloom

Pandhuan Game Garden

Cara ngembangake sayuran, kembang, lan spesialis lokal

Pandhuan Sistem Gardening
1 Entuk macem-macem jinis wiji
2 Panggonan ing pot serenitea
3 Wiji wiji ing plot lapangan
4 Enteni wiji sampeyan tuwuh
5 Mundhak barang sing larang regane saka sawah

Entuk macem-macem jinis wiji

Geshin - Entuk wiji ing Tuyvat

Genshin - Cara tuku wiji

Sampeyan entuk wiji kanthi nglengkapi wiji sing dispensasi lan ngempalaken barang ing jagad mbukak: 1 item sing diklumpukake = 1 item item diklumpukake! Sampeyan uga bisa tuku jinis wiji sing sampeyan bukak langsung saka Tubby, ing Depot Realm.
Dhaptar kabeh wiji ngolah kebon

Panggonan ing pot serenitea

Genshin - Cara Tuku Lapangan

Genshin - Cara Masakan lapangan

Kolom kebon mung bisa tuku saka depot nyata. Ana 3 jinis lapangan, lan sampeyan mung bisa nandur wiji tartamtu ing lapangan masing-masing.

Bibit:

Bibit:

Wiji tanduran ing sawah

Genshin - Cara nandur wiji

Sawise sampeyan entuk wiji lan nyelehake lapangan ing panci serenitea, pindhah menyang lokasi lapangan lan miwiti tanduran! Layar winih winih bakal nuduhake lapangan lapangan sing ora nganggur, lan wiji sing bisa ditandur.

Tanduran nganti 4 wiji ing lapangan!

Saben lapangan duwe 4 plot kanggo tanduran, lan mung 1 wiji bisa ditanam ing plot. Iki tegese sampeyan mung bisa duwe maksimal 4 wiji sing ditanam ing lapangan siji sekaligus!
Pandhuan lapangan ngolah kebon

Ngenteni wiji kanggo tuwuh

Genshin - Cara ndeleng kemajuan wiji

Sawise nandur wiji, sampeyan kudu ngenteni wektu nyata kanggo dheweke tuwuh! Saben wiji duwe wektu wutah sing dibutuhake, lan sampeyan mung bisa panen item yen wis thukul. Wektu isih bakal ditampilake nalika sampeyan nyedhaki plot lapangan.

Sampeyan bisa mbusak lapangan kanggo wiji anyar!

Genshin - Cara ngresiki Lapangan

Yen sampeyan ngganti pikiran utawa nandur wiji sing salah, sampeyan bisa ngilangi plot lapangan lan tanduran sing anyar ing panggonane! Nanging elinga, yen sampeyan ora bakal nandur wiji maneh yen sampeyan ngresiki lapangan.

Pemanen tanduran sing thukul

! Sampeyan uga bisa miwiti nandur wiji anyar ing panggonane!

Pandhuan sing gegandhengan Genshin

Genshin Impact - Pandhuan Perumahan

Sistem omah & pandhuan semono serenitea

Pandhuan Sistem Perumahan

Pandhuan Sistem Perumahan
Genshin - Peringkat DipercayaRangking Rangking Trust Genshin - Energi Adeptal
Genshin - mata uang realmEntuk mata uang duni Genshin - Toko omahDhaptar Toko Perumahan
Genshin Cara njaluk perabotanCara kanggo njupuk perabotan Genshin - Pangilon AdeptalMisi Pangilon Adeptal
Genshin - Cara ngajak karakterAjak karakter Efek Genshin - Kepiye Entuk Realm BountyEntuk ragi realm
Efek Genshin - Pandhuan Sistem R├ęplikasiNyalin desain teapot

Pandhuan perabotan teapot

Genshin - Pandhuan perabotan

Dhaptar kabeh perabot teapot

Pandhuan Bahan Sistem Perumahan
Efek Genshin - Lokasi Pertani KayuPandhuan Pertanian Kayu Genshin Impact - Pandhuan Materi Raya
Efek Genshin - spincrystals slim spinryPandhuan Musik Spincrystal Genshin - Dada sing apik banget nyedhiyakake fets langsingDada sing luar biasa

Pandhuan Sistem Gardening

Efek Genshin - Pandhuan Sistem Gardening

Pandhuan Sistem Gardening

Kabeh pandhuan sistem ngolah kebon

Pandhuan Sistem Gardening
Efek Genshin - Pandhuan Bibit GardeningCara njaluk wiji Cara njaluk lapangan

Tuntunan tata letak nyata

Genshin - Tuntunan tata letak nyata

Dhaptar pandhuan tata letak nyata