Geforce-Näytönohjaimet – äärimäistä PC-Pelaamista, NVIDIA ngadhepi RTX 4000, 5000 GPU kerja 5000, bebarengan karo kertu Datacenter anyar | Hardware Tom S

Nvidia ngilangi RTX 4000, 5000 GPU kerja 5000, bebarengan karo Kertu DataCenter anyar

Jopa Kaksinkertaen Suorituskyyy Ja Ceormatelehokkuus

Kertu grafis Nvidia Anyar

Nvidia Home Nvidia Ngarep

Sampeyan ndeleng situs iki kanthi nggunakake versi Internet Explorer. .

Ngluwihi Ngluwihi Cepet -Tasolle

Geforce RTX 40 -Sarjan Tehot Ja Dlss 3

Nvidia dlss 3.5

Nyht Cyberpunk 2077: Ssa Ja Chaos Vantagessa

.5 Tuhehostana Sätesurantaa Tekoälyllä

Tulossa Suosikkipeleihisi.

RTX. Iku ing.

Täsysi Sätienseuranta- Ja Nvidia Dlss 3..

.

Näytönohjaimet

Nvidia Geforce Rtx -NäyTönohjaimet oat Ykkösvalinta Pelajille.

Kannetvat

Huippuohut. Älttömän tehokas. .

. Kee NopeTAINTA, SULVINTA JA KEHITTYNEINTото PC-Pelaamista Pöytäkoneella.

Nvidia-Kauppa

Vertaile Ja Osa Uusimpia Geforce-Näyrjestelmia, laitteita ja lisätarvikkeitaita.

Näytönohjaimet

Nvidia Geforce Rtx -NäyTönohjaimet oat Ykkösvalinta Pelajille.

Kannetvat

Huippuohut. Älttömän tehokas. Nvidia GeForce GTX -PelikanAvat.

Desktop

Teknologia Pelit Mullistava. Kee NopeTAINTA, SULVINTA JA KEHITTYNEINTото PC-Pelaamista Pöytäkoneella.

Optimoi PC-Pelokemuksesi

Pengalaman Lataa Gerforce, Selaa Parhaita PC-Pelejä Ja Varmista Uusimpien Geforce-OhjaMien Survuus.

Tuki

Tutestu Tietokantaamme, käyttäjäfoorumihimme, AsiakasPalveluun ja yhteystietihin.

Pengalaman Lataa Gerforce

Tärkeä Kumppani Geforce-Näytönohjaimelesi. Tallenna Jaa Jaa Videone, Näyttökuvia Ja Live-Streimejä. .

Mangga menyang browser desktop kanggo ndownload klien pengalaman Geforce.

Nvidia ngilangi RTX 4000, 5000 GPU kerja 5000, bebarengan karo Kertu DataCenter anyar

Nvidia nambah papat skup menyang garis GPU profesional.

NVIDIA

Nvidia wis ngenalake telung kertu grafis profesional profesional sing dhuwur adhedhasar arsitektur Ada Lovelace kanggo workstations uga minangka papan profesional kelas siswa sing bisa digunakake kanggo aplikasi grafis lan aplikasi AI sing adoh. Pambuka ngrampungake transisi kulawarga Proviz Nvidia produk kanggo arsitektur Ada Lovelace paling anyar.

Kanggo ngrampungake aplikasi grafis profesional sing nuntut Desain komputer lan nggawe konten digital, Nvidia nambah telung produk anyar: RTX 4GB 4GB, lan RTX 5GB 5GB 5GB, lan RTX 5GB 5GB 5GB 5GB 5GB ADA ADA ADA. Kajaba iku, NVIDIA muter papan data Datensi Datensi L40s kanthi memori 48GB.

Gesek kanggo nggulung kanthi horisontal

Kertu MSRP GPU Vram Cores CUDA Kasedhiyan
RTX 4000 $ 1,250 AD104 20GB 6.14444444 September
RTX 4500 $ 2,250 AD104 7,680 Oktober
RTX 5000 $ 4,000 AD102 32GB 12,800 Saiki
L40s ? AD102 48GB 18,176 Tiba

Sing anyar NVIDIA RTX 4000 20GB Kertu grafis workstation umum produk SFF 4000 Rilis sawetara wulan kepungkur, nanging nggunakake PCB lengkap sing ana gandhengane karo sistem pendinginan siji-slot lan dirating kanggo 130w. Bagéan kasebut dipersembahake dening AD104 GPU kanthi tulisan 6144 CUDA sing dicekel luwih dhuwur tinimbang varian SFF lan kanthi mangkono nganti 26.7 TFLOPS FP32 saka overput, sing dibandhingake kanggo ngitung kinerja Nvidia’s Geffece RTX 4070. Papan iki bakal menehi kinerja sing luwih dhuwur tinimbang RTX 4000 SFF kanthi rega sing padha $ 1,250 ing wulan September.

Perusahaan ijo uga muter-muter NVIDIA RTX 4500 24GB Nampilake AD104 GPU kanthi 7,680 CUDA CUDA sing nawakake nganti 39.6 tfloip3 tflo3 kinerja komputasi, sing ana ing pari karo Geforce Rtx 4070 ti. Kertu grafis Proviz dilengkapi sistem pendinginan dual-slot kanthi penggemar blower lan dirating nganti 210w saka kekuwatan. Produk kasebut disetel kasedhiya ing wulan Oktober kanthi rega $ 2,250.

Nanging kertu grafis liyane sing digulung dina iki NVIDIA RTX 5000 32GB Adhedhasar prosesor grafis AD102 sing ora pati rame karo 12,800 CUDA sing ngirim kinerja komputasi 65.. . Ing sawetoro wektu, Nvidia bakal duwe RTX 5000 32GB kanthi $ 4,000 lan RTX 6000 48GB ADA $ 6,800.

Papan workstation anyar bakal digunakake dening perusahaan kaya boxx, dell, hp, lenovo, lan lenovo, lan lambda ing papan kerja sing bakal teka. Kajaba iku, papan-papan kasebut bakal kasedhiya saka pengecer NVIDIA, kayata panah lan ingram saka supplier AIB kaya ing Leadtek, PNY, lan Ryoyo,

Nanging amarga ana profesional sing nggunakake workstations remot, Nvidia uga muter-muter L40s ada Kertu DataCenter sing nggunakake AD102 GPU kanthi 18,176 cors CUDA sing ngirim 91.6 tfloops fp32, sing cocog karo kinerja RTX 6000 ADA. L40s ADA bakal luwih dhisik digunakake ing server OVX NVIDIA sing digunakake kanggo grafis AI, lan pangolahan video, nanging pungkasane bakal bisa uga ana ing macem-macem mesin uga. Dene l40s Ada jelas produk data dataCenter kanthi solusi pendinginan pasif, mula bisa diinstal output, saengga bisa diinstal ing workstation nganggep manawa ana aliran udara sing cukup dipasang ing papan.

“AS Generative AI Akeh macem-macem industri, perusahaan saya tambah akeh sumber komputasi komputasi ing pusat data,” ujare Bob Pette, wakil presiden profesional ing Nvidia. “Sistem OVX karo NVIDIA L40s GPU nyepetake AI, grafis lan mundhuk pilihan kanggo macem-macem aplikasi kompleks lan macem-macem jinis.”

Tetep ing pinggir nglereni

Gabung karo ahli sing maca hardware Tom kanggo ing jeroan ing warta teknologi PC – lan kudu luwih saka 25 taun. Kita bakal ngirim kabar bejat lan tinjauan CPU, GPU, AI, hardware Maker lan langsung menyang kothak mlebu sampeyan.

Kanthi ngirim informasi sampeyan setuju karo Sarat & Ketentuan lan Kebijakan Privasi lan umur 16 utawa luwih.

Anton SHILV

Penulis warta Freelance

Anton SHILV minangka panulis warta babagan hardware Tom. .

Geforce RTX 4090 ora bisa ngatasi monitor Odyssey Neo G9 240Hz: winates 120 Hz

Nvidia ngluwihi Qualcomm minangka Desainer Chip sing paling gedhe ing donya

Geforce RTX 40 -Sarja

Nvidia® Gerforce Rtx ™ 40 -Sarjan GrafikKASIMKAStimet Tarjoaville Ja Luovan Työntekije Paljon Muutakin Kuin Huipunopean Grafiikan. Niiden teh ing peräisin ultateHokkaastta nvidia ada lovelace-suoranaistaista, joka edustaa suoranaista suorituskysä ja grafihan teko-lyylytsaSsa. Sätiensuran ja kastirurten fps-pelinopeukien ansiosta päässet Kokemaan vatuaAalia vertiveaAlmat Todella elävän tuntuisina. Pilih Myös Tutesрayan saka Mulullistaviin Sampeyan bisa nggunakake Luoda Ja Nopeuttaa Työnkuljuja.

Nvidia-grafikkasuoritin Ada Lovelace -Askkitethtuurilla

Nvidia Ada Lovelace -AskKitethtuuri

EDellä AyaAansa, Etumatka Pelihin.

Uudet sm-moniprosessorit

Jopa Kaksinkertaen Suorituskyyy Ja Ceormatelehokkuus

Neljännen sukupol tersor-ytimet

Jopa NinelkertaNen Suorituskyky DLSS 3: Lla
Verrattuna Raa’an Laskentatathon Renderöintiin

Kolmannen sukupolven rt-ytimet

Jopa KaksinkertaNen Sätiensurannan SuorituskyKy

Äärimmäinen Alusta Pelaajille Ja Luovan Työn Tekijöille

Geforce RTX 40 -Sarjan Ja Dlss 3: N Tehilla

Nvidia Ada Lovelace -AskKitehtuuri Nvidian Luicaa Grafiikkasuorintinta Esittävä kuvake.

Sätienseurantimet Sätienseura Esittävä kuvake, Jossa ValonstaEnt Kimpacevat Pallosta Realistista Tietokoneprafa TuotttaVava.

Nvidia DLSS 3 Nvidian Teknologiita Käyttävipa Käyttävipa Käyttävautusohutusohjelmistoja esittävä kuvake.

Alhaisen Lautsin Nvidia Reflex -Järjestelmä TarkKkuutha Edustava Kuvake, Jossa nuoli Osuu Kesukelle Maalitaulu.

Nvidia-Kooderi Nvenc-VideokoodeEita Esittävä kuvake.

Nvidia Broadcast -Sovellus Pöytätietokoneen äänten ja videokuvan teko-ylytäytälitusta esittävä kuvake.

Nvidia Studio X-, lan klik 3d-Manipularia Luovan Thyön Ohjelmistossa Esittävä kuvake.

Game siap – ja studio-ohjaimet alawäin osoittava kuvake, jota käytetetään YLeensä NVIDIA-OHJAIGIEN Lataamiseen.

Huipipuluokan grafikkasuorittimet

Nvidia Ada Lovelace -AskKitethtuuri

Realistinen Ja Mukaansa Tempaava Grafikka

Tekoälylykiihytetty suorituskyky

VASETAT VASTEIS PELEIHIN

Alhaisen Latensin Nvidia Refleks -Järjestelmä

Luotu Live-Strimimaukseen

LuoVuuden Ohituskaista

Game siap – ja studio-ohjaimet