Gear Ark kuno Hongging & Pandhuan Transfer (Mats, COST, ORDER, ILVL UPGRADE), Tips & Trelshaza tips hard & Trelsha – News | Ilang Ark – Gratis Kanggo Puterake RPG MMO

Gear A kuno sing ilang

Gear kuno (kajaba gaman)

Gear A kuno sing ilang

Gear Gear Kuno Ark & Pandhuan Transfer (Mats, Chaf, Cost, Order, UPVL UPGRADE)

Saiki, ngluwihi gear relendhon, malah gear kuna bakal dikenalake ing Ark sing ilang kanthi update April sing bakal teka. Gear kuna nyedhiyakake statistik sing luwih dhuwur kanggo gear relet, dadi cara kanggo nyana spek tartamtu. Cara nggawe pesawat gear kuno iki, apa level honing, lan apa tatanan sing disaranake? Kita bakal nerangake adhedhasar ganjaran sing jelas kanggo saben gapura ing breelshaza hard.

Pandhuan Konversi Ark Kuna Kuna (Pariwara & Transfer)

Bebarengan karo nganyari April, Ilang Ark wis ngrilis informasi babagan kasuksesan remplet lan gear kuna ing persiapan kanggo serangan sabanjure . Sampeyan bisa ngupayakake gaman relik sadurunge lan upgrade menyang gear relub ndhuwur kanthi bahan sing dipikolehi saka Bear Relsaza Mode, lan wektu iki bisa ditransfer menyang bahan-bahan kuna.

Gear Gear Ark kuna

Saiki ana siji cara kanggo nggawe peker gear kuno . Iki “Kerajinan” Nggunakake “Intentom Pothantom” sing dipikolehi kanthi ngresiki B Relshaza hard gapura s . Mbusak B Relshaza hard 1, 2 gapura 7 (+ luwih saka 7), 3, 4 ngresiki 7), 5, 6 Mbusak 8 (+ luwih cepet 8) bisa dipikolehi. Kajaba iku, ing kasus gapura 1 lan 2, sampeyan bakal nampa tambahan 30 aten pantom nalika ngresiki dhisik. Nganggep sampeyan mbusak kabeh gapura 5 lan 6 lan ngrampungake kabeh, sampeyan bisa entuk 74 ing minggu pisanan lan 44 saben minggu sawise.

7x Niat Phantom
5,500 Emas

7x Niat Phantom

5x Niat Phantom

7x Niat Phantom
2,000 emas

7x Niat Phantom

8x niat phantom
2,000 emas

8x niat phantom

5x Niat Phantom

22x niat phantom
9,500 emas

Pira jumlah & MATS Pantom sing dibutuhake kanggo pesawat gear kuna?

Dadi, pira “nakal” phantom “Apa sampeyan kudu nyambut gawe ing gear kuno ? Disebutake manawa gaman kasebut mbutuhake 100 bagéan lan sisa-sisa bagean mbutuhake 40 potongan saben, dadi total 300 “panto panto s” dibutuhake. Diwilang minangka wektu, bakal entuk total 6 minggu. Amarga sifat kesulitan hard, ana akeh pihak sing ora entuk gerbang 5 lan 6, sing butuh total 10 minggu. Yen tuku tambahan digawe liwat lelang, wektu kasebut bisa dikurangi.

Gear kuno (kajaba gaman)

PETER PENTING GAMPANG

Nyatane, ana prabédan gedhe ing urutan produksi gumantung karo rasa individu. Iki amarga peralatan kuna ora duwe spek sing duwe bedane gedhe sing katon jelas dibandhingake karo gear relik . Dadi, kita bakal nerangake supaya bagean saka gear saka pangguna kuno sing pangguna dhuwur luwih prioritizing adhedhasar ark sing ilang .

Peralatan Kerajinan Kaping pisanan yaiku sarung tangan. Iki amarga Armor duwe pengaruh paling gedhe kanggo nyerang kekuwatan dibandhingake karo bagean liya kajaba mung gaman.

Sawise iku, ngganti bahu armo r, helm, celonone dada, lan celonone ing urutan kasebut, lan ngganti gaman ing pungkasan.

Ing babagan kekuwatan serangan, misale jek ngganti gaman pisanan, nanging misale jek ora efisien ing gambar gedhe amarga mbutuhake meh 3 kaping materi.

Transfer Gear Ark kuno

Yen sampeyan wis nggawe peralatan digawe, sampeyan kudu mindhah saka gear sing ana, bener? Yen sampeyan pangguna sing pengin nggawe gear ncient, sampeyan kudu nggawe gear relik ndhuwur liwat “Phantom Hor” sing metu sawise ngresiki kesulitan normal Brelshaza. Lan sampeyan kudu pindhah saka Gear sing sadurunge digawe liwat serangan Valtan lan Vykas. Sajrone proses kasebut, level lan kelas gear ora munggah kaya ngono, nanging koreksi kasebut, kajaba kajaba minangka kasus khusus, sampeyan kudu ndeleng keuntungan mundhak tingkat sithik.

Dadi, apa bedane nalika nransfer Gear Gear Upper Relic Mbalik maneh kanggo Gear sing anyar ? Ringkesan asil, ora ana bedane. Tingkat dhasar item kasebut diganti saka 1340 nganti 1390 amarga wis dikirim menyang peralatan artefact anyar, lan koreksi digawe kanggo iki.

Kemajuan rempah-rempah maneh

Kemajuan Gear Kuna

Gear A kuno sing ilang

Pahlawan Arkesia,

Nganyari April nggawa komandan legmen Phanty lan kejam Breelhaza bali, luwih kuat, ing versi sing luwih tantangan saka serangan legion 5-pamuter. . Kanthi akhir minggu pisanan sing nyedhaki cepet-cepet nyedhaki, kita pengin nuduhake sawetara tembung saka semangat saka para veteran sing wis nglawan Brelshaza sadurunge. Ilang Ark .

Saintone

Peperangan nglawan Breelsaza tekan luwih dhuwur nalika sampeyan siyap kanggo nantang cahaya dheweke ing mode keras!

Ora kaya mode keras sadurunge, ganjaran kanggo mode hard breelsaza menehi hadiah sing anyar sing ngidini sampeyan ngetrapake senjata lan waja berkualitas kuno. Gear kuna nyedhiyakake statistik SMIDKE, nanging sing luwih penting, sampeyan ngidini sampeyan ngluwihi +20 item 1590) nganti +25 (level item 1615). Saben hone ngluwihi +20 nambah tingkat sakabehe item kanthi mung 5, mula elinga yen bathi luwih murah ing tahap kasebut kanthi biaya sing luwih dhuwur.

Minangka kanggo bonus Set, barang-barang kuna anyar iki nuduhake bonus set iki kanthi pasangan réplika, dadi yen sampeyan duwe sebagian sebagian lan sebagean saka pesawat kasebut, mula sampeyan ora kudu kuwatir Bonus Set nalika sampeyan ngganti potongan sampeyan. Kajaba iku, yen sampeyan mindhah gear Breelhaza kanggo kuno, sampeyan bakal ditinggalake nganggo item cangkang sing bisa dibayar kanggo mbalekaken bahan reliter sing lengkap, sing sampeyan bisa ijolan.

Ing serangan, sampeyan bakal nemokake gelut individu kanggo rumangsa wis kenal, nanging nyebabake sawetara tantangan anyar ing saben gapura. Nalika umume mekanik utama bisa uga padha, pola lan gimiks sing padha wis dikuatake kanthi cara sing bakal mbuwang strategi sing wis ana. Contone, ing gapura pertama, ing mode normal, sampeyan kudu ngatasi bos kanthi kaping pirang-pirang kanthi rotik. Biasane, grup kasebut nglumpukake bebarengan lan kabeh wong ngluncurake polana, lan ana sing kudu ditrapake, baleni ad nauseum nganti pola rampung. Ing mode keras, pamuter sing sukses nglanggar pimpinan kasebut supaya sisa pola kasebut lan kudu nyegat panah hantu ora tekan boss nalika istirahat landasan. ! Umume bedane cukup gampang kanggo ngerti yen sawise sampeyan nemoni pati dening wong-wong mau, sampeyan bakal duwe pangerten sing cukup kanggo cara ngatasi maju.

Siji liyane sing dakkira yaiku kudu disiapake kanggo serangan kanggo cilaka, utamane yen sampeyan ngetik level item ing kelas kanthi pertahanan ngisor lan HP! Akeh pemain DPS sing luwih apik kanggo ningkatake gegaman lan mbanting waja mung cukup kanggo mlebu, bisa nemokake sawetara pola sing gampang dikendhaleni ing mode normal. .

Dene kanca-kancaku sing seneng banget, yen sampeyan main gropyokan iki ing klompok umum, ngerti sampeyan samesthine kanggo keahlian kontra kanggo gapura 1 lan gapura 6. Etika apik kanggo nggawe akomodasi kanggo pesta sampeyan kanggo gapura-gapura iki!

Atk

Halo kanca, apik banget kanggo ngrungokake kanca-kanca global ing Arkessia babagan nglawan komandan legion Brelshaza ing mode keras. Iki minangka tujuan tonggot pribadi nalika pisanan miwiti game iki ing Korea. . Kewan iki nggawe aku nyoba lan grinding game iki, lan saiki kita saiki. Super bungah ngrungokake kanca anyar kanggo ngalami sing padha.

Kancaku mr. Saintone nerangake dhasar kanthi apik, nanging ing ngisor iki sawetara perkara sing dakkarepake!

Sampeyan mbukak Gear kualitas ‘kuna’, sing uga kalebu aksesoris. Iki bakal menehi sampeyan nganti +6 lan +3 ukiran kanthi statistik utama kaya ketekunan, kekuatan lan kapinteran. Iki ora bakal menehi statistik tempur tambahan, supaya sampeyan kuwatir babagan upgrade aksesoris sabanjure – aja kuwatir, mula ora wajib amarga bakal diwiwiti kanthi sumber sing kurang lan bisa uga ana investasi. Fokus kanggo adol kanggo mbantu penghasilan emas sampeyan. Secara pribadi, aksesoris kuna pisanan digunakake udakara 3 wulan sawise diluncurake. Kanggo sing pengin premium nggawe premium kanthi persiyapan 5×3 ditambah 1 Ukur, sejatine bisa dibangun kanthi aksesoris 1 utawa 2, dadi aja kuwatir banget.

Minangka kanggo persiapan ngarep, +20 ing kabeh peralatan bakal 1590, nanging 1600 bakal mbutuhake sampeyan duwe +22 ing kabeh Gear. Yen sampeyan ora gelem luwih beda kanggo alesan sing beda, aku nyaranake parkir karakter sampeyan ing antarane 1580 nganti 1590 lan simpen sumber daya kanggo mbesuk konten liyane kaya permata.

Pungkasan, kaya Pak. Saintone ujar, Mode Hard Brelshaza (lan terus) yaiku ing ngendi kedadeyan wiwit lara. akeh. Dadi aja lali upgrade waja ing syarat-syarat. Nganyarke waja isih menehi sawetara peningkatan kerusakan, mula ora mung nganyarke gaman, efisiensi minangka kunci! . Ndhukung bisa mbantu ing kene, lan yen sampeyan bard, ana tripod ing ‘Tune Swarga sing bisa nyuda kekuwatan serangan bos. Bebarengan karo, priksa manawa sampeyan kudu nambah katrampilan tameng luwih akeh tinimbang nambah sunama lan nyebabake kemajuan sing luwih sehat.

Yen sampeyan kepengin weruh pandhuan Raid, goleki mine ing kene, ing YouTube:

Matur nuwun kabeh lan muga-muga!

Kanggo tips liyane, checkout Saintone & ATK

Kita bisa nyediakake tips sing ora ana pungkasane, nanging ngerti yen sawetara pemain pengin maju kanthi buta lan ora nemoni tukang ngrusak. Kanggo sing nggoleki saran luwih akeh, priksa manawa sampeyan tindakake kanthi tliti, lan atk kanggo tips sing luwih akeh, pandhuan, urip dhuwur Ilang Ark GAMEPLAY, lan Isi asli liyane ing saluran lan saluran YouTube, ditemokake ing kene:

Thanks kanggo gabung karo akademi ark sing ilang iki, lan kita pengin sampeyan luck ing perang nglawan Breelshaza, tape honing sampeyan, lan aksesoris kuna!