Ganjaran Mountain Dew MW2: Cara Mbukak kunci, Perang Modern Modern 2 Hadiah XP XP ‘Double XP sing ditemokake dening Gunung Dew Fan | Pcgamesn

Perang Modern Modern 2 Hadiah XP ‘kaping pindho’ sing ditemokake dening penggemar Mountain Dew

Panganggo RedDit CranberryCarney (jeneng sing apik) katon salah sawijining begja, amarga dheweke nuduhake “1 taun” token tandha-tandha “bisa uga ana pemain sing kaping 1 taun Xp. “

Ganjaran Mountain Dew MW2: Cara Entuk lan Mbukak kunci

Ganjaran Mountain Dew MW2: Cara Entuk lan Mbukak kunci

Ditulis dening Daniel Hollis

Dikirim 16th Nov 2022 17:40

  • Pengin golek wektu kanggo game ing game, ing kene nalika perang perang modern 2 akhir minggu XP kaping pindho.

Cara Entuk Ganjaran Mountain Dew MW2

Yen sampeyan wis ing pasar lokal, sampeyan bisa uga wis weruh Telpon saka tugas . Nanging, macem-macem jinis minuman sing populer nawakake macem-macem jinis hadiah. Sing pertama yaiku ing bentuk token 2x XP, lan kasedhiya ing ngisor iki:

  • 20oz saka Dew Mountain
  • 12 bungkus lan 24 bungkus dew
  • Gunung Dew Zero Gula Zero
  • Ebunang gunung diet
  • 20oz lan 12 bungkus kode dew gunung
  • 12 bungkus bahan bakar bahan bakar game gunung dew

Ganjaran liyane Sampeyan bisa mbukak kunci yaiku nilai COD, sing bisa digunakake kanggo nebus kosmetik game ing Perang modern 2. Jumlah pemain poin bisa entuk liwat dew gunung Mw2 Promosi minangka maksimal 1,200, dadi manawa ora kanggo overstock ing omben-omben. Iki saben produk Dew Mountain sampeyan bisa njupuk poin cod ing sajrone:

  • 12 pak lan 24 bungkus dew
  • Gunung Dew Zero Gula Zero
  • Ebunang gunung diet
  • 12 paket gunung dew merah

Kajaba iku, pemain sing ngluwari ebun gunung iki Mw2 Ganjaran duwe kasempatan kanggo entuk kulit operator dew gunung dew. .

Cara Ngijolake Ganjaran Mountain Dew Mw2

Kanggo entuk hadiah kasebut, para panuku Dew Mountain mung kudu ngunjungi Dew Mountain Dew Official Mw2 Situs Web Game. Sawise nggawe akun lan log in, sampeyan bakal duwe kemampuan kanggo nebus kode, sing bakal mlaku sampeyan liwat langkah-langkah sing dibutuhake kanggo nyambungake menyang sampeyan Perang modern 2 akun. Penawaran kasebut mlaku nganti 28 Maret 2023, tegese para pemain duwe akeh wektu kanggo njupuk omben-omben lan entuk barang sing luwih akeh.

Perang Modern Modern 2 Hadiah XP ‘kaping pindho’ sing ditemokake dening penggemar Mountain Dew

Perang Modern Modern 2 Prize XP Double Dituntut dening penggemar Dew Mountain Dew

Perang Modern Modern 2 Double XP Token Mountain Dewi DEW yaiku nggawe pusingan kanggo game Multiplayer, amarga pamuter begja katon minangka salah sawijining kanggo nebus perang modern 2 Tandha XP Double , sanajan ana tangkap kaya ngono kabeh bisa digunakake kanggo booster XP ing game FPS.

Dene Perang Modern Modern 2 Double XP mesthi mbantu sampeyan level munggah lan mbukak bedhil perang modern 2 bedhil sing paling apik ing kabeh, ora kabeh bisa dadi begja ing perang modern 2 Mountain embun.

Kaya lelungan bali ing wektu, iTan AS lan Kanada-mung-Kanada-Mung READITES Montages lan Capullets Gaming, Call of Dew lan Dew Mountain. Senadyan kaya katresnan sing dilarang, isih ngasilake hadiah sing apik banget, lan katon pamuter wis nemokake. Saiki ngerti kabeh perang perang modern 2 peta, dheweke bakal ora bisa dibatalake.

Panganggo RedDit CranberryCarney (jeneng sing apik) katon salah sawijining begja, amarga dheweke nuduhake “1 taun” token tandha-tandha “bisa uga ana pemain sing kaping 1 taun Xp. “

. .

“Telulas hadiah 2xp ‘taun 2xp bakal dianugerahi … saben hadiah dumadi saka siji jam 2xp saben dina (total 365 jam setaun),” ujare Moart Mountain.

Sanajan iki ora apik minangka perang modern 2 dobel ing kabeh taun, sing bakal udakara 8760 jam XP kaping pindho ing Tugas: perang modern 2, 365 jam isih ora ala. Yen sampeyan mung duwe kasempatan kanggo muter sawetara jam saben taun, paling sampeyan paling ora bisa mesthekake yen bagean saben sesi Play, sing paling ora bisa dingerteni.

Yen sampeyan bakal rumangsa yen sampeyan ora bakal bisa ndeleng taun gratis XP saka perang modern 2 Promosi Mountain embun, ora bisa digunakake kanthi cepet ing 2 Pandhuan sing ana ing 2 Pandhuan sing kudu mbantu sampeyan paling ora kanggo ningkatake XP sing ilang. Yen ora, sampeyan mung bisa sinau mriksa gaman ing perang modern 2 amarga ana sing bener, bener?

Bakal Nelson saka Starfield menyang Cyberpunk 2077, bakal seneng ilang ing jagad immersive. Mantan panulis warta kanggo game nme, dheweke bakal njupuk apa wae sing dibuwang, utamane roguelikes.