Gamers PC Ngenteni kanggo kertu grafis NVIDIA RTX 5000, Series Nvidia 5000: Gosip, bisa uga spek, lan kabeh sing kita ngerti | Techradar

Nvidia 5000 Series: Gosip, Bisa uga spek, lan kabeh sing kita ngerti

Isih, GPU Nvm Nvidia bisa nyedhiyakake dorongan gedhe kanggo kinerja yen rampung kanthi bener, lan diwenehi ADMRIVI sing wis nggunakake MCMS ing GPU, NVIDIA ora bisa ngiwa ing kene.

Gamers PC Duwe ngenteni dawa kanggo kertu grafis Nvidia Rtx 5000

NVIDIA (NVDAQ: NVDA) wis ngumumake ora duwe rencana kanggo ngeculake arsitektur GPU anyar kanggo tukang game PC nganti paling ora 2025. Warta kasebut minangka jotosan PC kanggo ngarep-arep PC game ngarep-arep bisa nganyarke luwih cepet tinimbang sing luwih cepet tinimbang lan menehi paningkatan luwih akeh babagan kertu grafis RTX 40-seri.

Sing terakhir yaiku penjualan alon, ing bagean amarga rega sing luwih dhuwur kanggo sawetara model sing dibandhingake karo generasi sadurunge, nanging akeh sing curiga kanggo entuk bathi luwih tuwa tinimbang dadi alesan. Nvidia wis ngencengi teknologi DLSS-boosting pigura minangka fitur utama, lan ing judhul game kasedhiya kanggo, mula nyedhiyakake kinerja sing apik.

Nvidia’s RTX 40 seri

Nanging, pirang-pirang game metu ora ana dhukungan lan kanthi hasil sing andhap asor ing kertu generasi sadurunge kertu DLSS, RTX 4060, RTX 4070 ora Tansah entuk keuntungan gedhe ing RTX 30-Series.

Arsitektur GPU Nvidia sabanjure bisa uga ora teka nganti 2025

Nvidia liwat hardwareluxx.de

Iki minangka arsitektur masa depan mlebu, nanging miturut geser ing ndhuwur sing dituduhake dening Hardelaluxx.DE, kita bisa ngenteni suwe nalika nerangake konsultasi arsitektur adhedhasar. Cetha nuduhake Ada Lovelace-sabanjure, yaiku arsitektur GPU sabanjure, ora bakal teka nganti 2025. Kanthi wektu sing biasa rong taun antara arsitektur sing ditunjuk ing musim gugur 2024, 2025 luwih dawa tinimbang tukang game digunakake kanggo.

Luwih saka Advisor Forbes

Perusahaan Asuransi Wisata Paling apik

Rencana Asuransi Perjalanan Kustara Kektuan paling apik

Nanging, iki ora bakal tegese nol saka Nvidia nganti saiki. Pisanan lan paling penting kita duwe luwih akeh diluncurake kanggo RTX 40 seri mlebu, diwiwiti kanthi RTX 4060 TI 16GB ing wulan Juli, diterusake apa sing bakal ditindakake RTX 4050. Uga ana uga refresh model saiki, kaya sing kita weruh model RTX 20-Series uga RTX 4090 TI.

Apa sing mudhun kanggo dodolan utawa nyoba kanggo nyukupi target dodolan, nanging kanthi rega GPU paling ora wiwit dadi tekanan model anyar lenggah ing wong sing nyekel Kanggo nganyarke bisa uga nembak ing musim panas. Kita durung ndeleng AMD plug celah gedhe ing antarane RX 7600 lan RX 7900 XT uga, sing kudu menehi tekanan luwih lengkap babagan rega.

Nvidia 5000 Series: Gosip, Bisa uga spek, lan kabeh sing kita ngerti

GPU misteri kanthi bledosan warna-warni

GPU GPU NVIDIA 5000 Miwiti kanggo pindhah menyang Mills Rumor online minangka saiki-Gen saka Nvidia Kertu grafis Nvidia ndeleng rilis final.

Kanthi Generasi Generasi Generasi RTX Generasi RTX saiki minangka kinerja tas sing wis dicampur-wicaksana (sanajan penawaran agêng lan premium biasane banget) lan masalah rega karo kertu premium NVIDIA kanthi efektif tetep ing rak-rak lan metu saka tukang game, ana akeh kasenengan lan sajenwa trepidasi sing kudu diarepake saka kertu anyar nalika diluncurake.

Isih luwih awal, lan ana sing luwih akeh sing bakal disinaoni kertu anyar, nanging kita bakal bengok-bengok ing kabeh sing dirungokake babagan apa sing dadi kertu grafis paling apik ing pasar nalika diluncurake.

Series Nvidia 5000: Cut menyang Chase

  • Opo kuwi? Nvidia ngremehake kertu grafis generasi RTX sabanjure
  • Pira regane? Ora dingerteni ing wektu iki, nanging bakal skala padha karo GPU NVIDIA Lovelace ing rega
  • Nalika bisa njaluk? Sing paling awal, kita ngarepake ndeleng seri NVIDIA RTX 5000 bakal pungkasan 2024 utawa awal 2025

Seri Nvidia 5000: Warta Paling Anyar

  • Nvidia RTX 5090 dikabarake meh kaping pindho minangka RTX 4090, saengga kita mung kudu nelpon titan Rtx ing titik iki
  • Nvidia bisa dadi barang sing aneh karo Gen Blackwell GPU – lan AMD bisa uga njupuk kauntungan
  • Nvidia’s RTX 5000 GPUS minangka Proposal Bingung kanggo tukang game kaya aku

Series Nvidia 5000: Tanggal Rilis

Temenan ora bisa ngomong karo kajelasan iki nalika Nvidia bakal ngeculake GPUs generasi sabanjure, nanging ana sawetara spekulasi sing bisa digunakake ing wektu iki adhedhasar praktik lan desas-desus sing wis ditindakake menyang obrolan umum.

Kanggo siji, Nvidia cenderung ngetutake caden 18- nganti 24 wulan kanggo kertu grafis, lan kanthi gampang ngilangi kekurangan chip global, kita ora ngarep-arep ndeleng papan tundha sing ditarik saka jadwal iki.

Sing bakal nyelehake rong seri Nvidia 5000 ing endi wae menyang pungkasan taun 2024 lan awal 2025 paling anyar, sanajan kita bisa ndeleng apa-apa minangka awal 2024.

Series Nvidia Rtx 5000: Spes

Kita ora ngerti apa-apa kanggo spek GPU Nvidia 5000 liyane, nanging bakal adhedhasar arsitektur Blackwell NVIDIA, sanajan jeneng kode penerus NVIDIA kanggo penerus NVIDIA Lovelace, sabanjure dening Nvidia ing bahan presentasi resmi.

Miturut bocor anyar ing Forum Hardware Chinese Chiphell, lan didaftar online Google LePite7kimi, Serie GPU NVIDIA bakal ngalami sesuatu sing nomer gonjang. Varian GPU sing mesthine, sing bakal lungguh ing jantung kertu grafis Nvidia lan laptop game sing paling apik sing mlaku Sabanjure GPU Genvidia, bakal kalebu:

  • GB202: kamungkinan ing Nvidia RTX 5090 lan NVIDIA RTX 5090 TI
  • GB203: kamungkinan ing Nvidia RTX 5080 lan NVIDIA RTX 5080 TI, sanajan bisa uga ing Nvidia RTX 5070 ti uga.
  • GB205: Kamungkinan ing Nvidia RTX 5070 lan RTX 5060 TI, lan bisa uga ing Nvidia Rtx 5070 ti
  • GB206: Kamungkinan ing Nvidia RTX 5060 lan bisa uga NVIDIA RTX 5060 TI
  • GB207: Kamungkinan dilindhungi kanggo Nvidia RTX 5050 5050 lan Nvidia RTX 5050 TI

Kita bubar krungu desas-desus sing pungkasane bakal dadi sawetara GPU Blackwell ing Modul multi-chiplet (MCM) Design, ngetutake ing sikil AMD lan Intel. Apa iki kalebu GPU Seri Nvidia 5000 ora jelas, nanging amarga desas-desus mung nemtokake GPU GB100, yaiku chip kelas komersial kanggo server, lan panggunaan industri.

Isih, GPU Nvm Nvidia bisa nyedhiyakake dorongan gedhe kanggo kinerja yen rampung kanthi bener, lan diwenehi ADMRIVI sing wis nggunakake MCMS ing GPU, NVIDIA ora bisa ngiwa ing kene.

Kita uga wis ndeleng sawetara spek sing dianggep kanggo RTX 5090 saka pangguna Forum Chiphell Panlish, planggaran hardware sing cukup dipercaya. Miturut kirim saiki sing wis dibusak, RTX 5090 bakal ngagem sawetara upgrade spek sing apik ing RTX 4090:

Gesek kanggo nggulung kanthi horisontal

Spek RTX 4090 RTX 5090
Streaming multipocok 192
Cores CUDA 16,384
Ray Nelusuri Cor 128 192
Tensor Cors 512 768
Mbuwang jam 2.52 GHz .9 GHz
L2 cache 72MB 128MB
Bandwidth memori 1,008 GB / s 1,532 GB / s

Yen spek kasebut metu, iki kudu menehi RTX 5090 sing dorongan Gen-gen sing apik banget, kanthi postingan sing padha sing rinci babagan kinerja RTX 5090 yaiku 1.7 kaping luwih cepet tinimbang RTX 4090, yaiku gobsmacking sing bener.

Ngluwihi iki, ora ana liya sing ngerti babagan GPU-GPU-GPU-GPU kasebut, yaiku proses proses sing bakal ditindakake, sing bakal ditindakake dening Fo (sanajan bakal dadi tsmc, kaya ngono karo Nvidia Lovelace ), lan apa jinis count inti lan kecepatan jam sing kudu dikarepake.

Kaya sing dirungokake, kita bakal bisa nggawa apa sing kita sinau.

Series Nvidia Rtx 5000: Apa sing diarepake

Sapunika, siji-sijine sing bisa diarepake yaiku akeh sing bakal diganti saiki lan nalika kertu grafis iki pungkasane dirilis.

Ana uga potensial kanggo kertu NVIDIA Lovelace NVIDIA sing bakal dibebasake, utamane amarga kita durung ndeleng Nvidia Rtx 4050, sing dikarepake bakal dadi salah sawijining kertu grafis murah sing kasedhiya kanggo tukang game sing paling apik kanggo tukang game sing dibatesi NATE LUNITHERS.

Nalika sinau luwih lengkap, mesthi kita bisa mbangun sawetara pengarepan ing rilis, sanajan isih adoh supaya kabeh kudu dijupuk kanthi gandum uyah kanggo wektu kasebut.

Newsletter techarad

Mlebu kanggo nampa warta, review bejat saben dina, pendapat, analisa, tawaran lan luwih saka jagad teknologi.

Kanthi ngirim informasi sampeyan setuju karo Sarat & Ketentuan lan Kebijakan Privasi lan umur 16 utawa luwih.