Game Tag Top., Stap: Medieval Mesin Pembina

Game Pembuatan Mesin

Film apa pemandangan iki (salah sawijining pemandangan sing paling misuwur kanthi nggunakake trebuchet) saka?

Game Pembuutan Mesin

  • Papan ketik
  • Mouse
  • Controller Xbox
  • Gamepad (sembarang)
  • Joystick
  • Layar demek
  • Kontrol swara
  • Oculus Rift
  • Motial kabisat
  • WiSimote
  • Kinect
  • Mindwave Neurosky
  • Accelerometer
  • OSVR (kasunyatan virtual open-source)
  • Smartphone
  • Tarian pad
  • Samsung Vive
  • Google Daydream VR
  • Google Cardboard VR
  • Controller PlayStation
  • Controller MIDI
  • Bungah-con
  • Kabisat gaib
  • Oculus nggoleki
  • Oculus Go
  • Reality Campuran Windows
  • Indeks katve

Dawane sesi rata-rata

  • Sawetara detik
  • Sawetara menit
  • Udakara setengah jam
  • Udakara jam
  • Sawetara jam
  • Dina utawa luwih

Fitur Multiplayer

  • Multiplayer Lokal
  • Multiplayer jaringan basis server
  • Multiplayer jaringan ad-hoc

Fitur Aksesibilitas

  • Persahabat-Buta-Buta
  • Subtitles
  • Kontrol sing bisa dikonfigurasi
  • Kontras dhuwur
  • Tutorial Interaktif
  • Siji tombol
  • Ramah buta
  • Ora duwe teks

Koleksi sing gegandhengan

Ndhuwur

Jelajahi Game diwenehi Mesin ing gatel.IO · Upload game menyang gatel.io kanggo nuduhake kene.

Gatel anyar.Io saiki ana ing YouTube!

Langganan Rekomendasi GAME, klip, lan liya-liyane

Game Pembuutan Mesin

Dina iki kita pengin nggawa sawetara informasi anyar babagan apa sing bisa diarepake saka mesin Mesin Medieval!

Mbangun RAM BATTER!

Bathi Bathi digunakake ing meh kabeh pengepungan saka istana lan benteng amarga konstruksi sing gampang. Balok dawa, sing dadi titik tengah konstruksi, asring dikuatake ing ngarep kanggo nyegah karusakan cepet. Yen Beam pancen abot banget, ditundha ing scaffolding supaya bisa diurus. Struktur kabeh dipasang lan dikuatake kanggo nglindhungi prajurit ing njero. Kabeh, nggawe tampilan saka gembong ing rodha.
Ing game, sampeyan bakal bisa mbangun langkah mesin iki kanthi langkah banjur tumindak!

Mirsani kaendahan teknik abad pertengahan ing tumindak!

Kita nggarap nyampurnakake kabeh animasi saka mesin sing kasedhiya. Iki minangka animasi sing anyar, apik kanggo trebuchet katon! Kita uga ngganti tekstur sing digunakake kanggo.
Nalika muter game, mbangun mesin ora mung dadi misi sampeyan. Kakehan sampeyan kudu ngoperasikake konstruksi lan nggunakake timbangan kamenangan ing sih sampeyan!

A teka-teki kanggo penggemar abad pertengahan

Film apa pemandangan iki (salah sawijining pemandangan sing paling misuwur kanthi nggunakake trebuchet) saka?

Tingkat Anyar Brand kasedhiya kanggo payangan!

Tugas sampeyan ing kene bakal gampang: sepur lan ngasah katrampilan sampeyan ing operasi catapult. Sampeyan kudu ngrusak akeh desa sing bisa. Entuk wektu ing kene lan deleng dhewe kanggo teknik rektorasi.

Иц а аннем доступе

Pilih ing ngisor iki – Sampeyan bisa digunakake ing

Примечание: данная игратупе С водится На стадии разаботки. Она может измениться а будущем, а Можем сстаться сеущем состо, если Если виго нра Метет предлдить о , рекомендуем дождаться её лёьнего развития. Унать большЕ

Сообщение от раз ззработчиков

Почему раннний доступ?

“Pembina Mesin Abad Pertengahan Menehi Pemain Kesempatan ora mung seneng-seneng nanging uga kanggo sinau babagan perang abad pertengahan, mesin perang ing jaman tuwa lan pertengahan abad pertengahan.

Akses awal menehi pemain kasempatan kanggo kontribusi kanggo ngembangake lan uga menehi kesempatan kanggo nemokake game anyar lan konten sing anyar. Nggawe game uga tantangan kaya proses konstruksi – kita ngadhepi macem-macem kahanan lan nggunakake akeh alat kanggo nyedhiyakake sampeyan – para pemain – kanthi cara sing paling apik kanggo muter, santai, nanging uga sinau.

Kita wis mutusake kanggo diluncurake ing akses awal kanggo njaga hubungan sing cedhak karo masarakat nalika kita terus ngetrapake fitur liyane kanthi tinkering mekanika. Kita yakin manawa menehi umpan balik lan partisipasi komunitas kita bisa ngirim pengalaman sing luwih apik “

СКболько ита игра будет в раннем доступе?

“Kita antisipasi manawa game kasebut bakal ana ing akses awal antarane 6 lan 12 wulan. Nanging kita ora pengin wajib iki minangka game lan pemain paling penting. Kita rencana tetep ing akses awal nganti kita mutusake manawa game rampung. Kita bakal ngeculake nganyari konten utama, uga nganyari sing luwih cilik sing bakal fokus ing aspek game. Kita bakal terus ngrungokake umpan balik saka komunitas lan nggarap dandan kanggo inti game.”

Чеманируемая полная будет отлиии в раннем доступе?

“Kita pengin nambah game lan fokus nyedhiyakake pengalaman game paling apik
bisa. Versi pungkasan produk bakal kalebu:
– Fitur Anyar
– Tingkat anyar
– dandan tingkat sing wis ana
– Mesin Perang Anyar
Owah-owahan kasebut uga bakal gumantung marang umpan balik pemain kita. Kita kene lan kita ngrungokake sampeyan – lan sampeyan kudu ngerti apa sing sampeyan butuhake.”

Каково текущее состояние венем доступе?

“Akses awal bisa dimainake kanthi lengkap! Mangga deleng bagean “babagan iki” kanggo rincian liyane.”

Kanggo Nganggo Dikirim ing ngisor iki?

“Versi lengkap game bakal luwih diresiki, luwih apik karo kandungan liyane kanggo regane bisa uga luwih dhuwur tinimbang ing akses, nanging mesthi bakal menehi akeh mekanika lan fungsi sing luwih kompleks saka versi EA.”

Как вы Планируете вообшество в разработку игры?

“Komentar sampeyan bakal penting ing upaya kanggo nggawe game simulator Mesin Medieval Best babagan Mesin Perang Dark AGes. Kita pengin krungu saka sampeyan babagan apa sing sampeyan pikirake penting! Discord kita: https: // discord.COM / Aji / ybvmxvcean uga mbukak lengkap kanggo sampeyan, dadi sampeyan bakal bisa langsung ngobrol karo para pangembang!”

Посмотреть Все игры Freemind.Game в Steam

Загрузить Medieval Machlies Changer

Ита игра Ещё не доступна в Steam

Kanggoпланированная зата Выхода: 2023

ЗАинтересовала иг?
ДОбав в в в висок желаемого и получите уведомлите, кода она вSйдет

CATETAN: Mesie Medieval Machines

Pilih, lan liya-liyane, иведомление разработчик, когда Разаботчик будет грасить больше гболье участнисов.

Скрыть центр сообщества
Просмотреть Обсужайте об ошибкhto и Оставляйте отзывы отзой игры

Priksa game iki!

Об этой игре

Средневвьв Времена Восттояных. Contoneйте плайаны, bisa digunakake, banjur klik, klik, klik, klik ing ngisor iki, banjur klik. Благодаря своим твомияМ вн покорите не один замок. Sampeyan bisa nggunakake, Sampeyan bakal bisa digunakake kanggoмим выиигрывают их. Вы строитель средневековых машин.

Изобретатальска иСкра у бс б б б длоо дства. Mbukak Mbukak kanggo nggunakake Telpon! نааше будет будет будетитьетитьет Кодетить Королу не забудте Сделать самые пиощные писпобг пощные приспобэспобг и! Начните с нуля и сзавы одного из самых известныххххххххххтековья в ن В Medieval Mesin.

Основные Особеннннности Builder Machineval
��Развитие персонажа – Saiki, klik, klik Mbukak, lan klik
��Кампания ссю сюжетом – Klik kanggo njaluk bantuan касальной ккинальной осаде ообеде
��Инструменты – быете бспользовать различные средневеконеые инструменты.
��Разрушение – Sampeyan, Kanggo nggunakake, будет использовано для разрушених укреплений.
��️Осадные машины – Sampeyan bakal nggunakake и Кастировать.
⛏️Сбор – Вам Понадобятсятся, чатобы построитьеоить чибо. Waca liyane kanggo nggunakake.
⚔️Тестирование – Pilih tombol kanggo Ndhuwurake щолжена должен тщательно его потестировать.
��Торговля – Не все можно Найти, Нужно бужети будет что-чатопить, ато-то

Битва

Средневековековувеувуетоцияцеется с постояни Foto и замками. Обе вти вещи свяяны с Осадными машинами. Как известно, Неиспользованное оружие бесполезно. Pilih Email ing ngisor iki, klik испольте бою.

Стройка

Научитесь мстерству средневековья. Используйте зля соя содания лчя и смертоносных машин.

Краф

Kanggo nggunakake, klik Kanggo Sampeyan bisa digunakake ingком и создать и создать и создать и.

Waca rangkeng-

Камни, веревки, дерево, дерево, деоски и рахяое, klik, klik Mbukak, klik.

Тест

Все Оборудование должно Проверено. Waca, какиесь, Какие машие и Каобияасы Применяась в время. Каменные Валуны стандартны. Yen sampeyan bakal nginstal, Коров?

Торговля

Купить и продать. Договаривайтесь О лчших ценах и забахтывайте деньгоозволить оболить оборудование.


Системные требования

    Минимальные:

    • 64-разрядные продессор и коерационнная система
    • Ос: Windows 7
    • CATETAN: Intel Core i3 3,20GHZ / AMD Phenom II x4 955 3,2 GHz
    • Langkah пативная Память: 4 GB Озу
    • CATETAN: Geforce GTX 750 TI / AMD Radeon R7 265
      Рекомендованные:

      • 64-разрядные продессор и коерационнная система
      • Ос: Windows 10
      • CATETAN: Intel inti i5-8400 / AMD Répzen 5 1600
      • Langkah пативная Память: 8 GB Озу
      • CATETAN: Geforce GTX 970 / AMD Radeon RX 580