Game strategi paling apik sing bisa diputer saiki | Gamesradar, Top 15 Game Strategi Online Paling Anyar sing nyenengake | Tukang game mutusake

Tukang game mutusake

Contents

Pangembang: Studio Pembangunan Paradoks
Platform (s):
PC, Xbox One, Xbox Serion X / S, PS4

Game strategi paling apik sing bisa diputer saiki

Menyang pelanggaran

Game Strategi Paling Apik bakal entuk akeh wektu, nanging bakal ninggalake sampeyan kanthi sawetara pengalaman sing ora bisa dilalekake. Apa sampeyan dadi keputusan taktik mikro, supaya dadi peperangan gedhe kanggo ndeleng karnaan, utawa sampeyan kaya pilihan kanggo menehi jeneng ing NPCs sawise kanca-kanca lan dikirim kanggo kabeh wong ing kene.

Dipuntedahake Suns Tengah wengi Marvel lan Perang Total: Warhammer 3, kita wis menehi peringkat strategi paling apik. Dadi terus nggulung kanggo nemokake pilihan strategi game sing kudu ditindakake saiki.

25. Perusahaan Trading Offworld

Pangembang: Game Mohawk
Platform (s): PC

Minangka jeneng nyemes perusahaan Offworld Trading fokus ing produksi, perbaikan lan perdagangan saka jinis sumber sing umume sampeyan kudu njaga koloni sing isih urip. Ing game liyane sing sampeyan mung panen apa sing kasedhiya, ing kene sampeyan kudu nyambut gawe pasar – Disebar pesaing, tuku luwih murah lan adol apa sing dikarepake. Perusahaan Dagang Offworld nggawe sampeyan minangka salah sawijining kekuwatan kapitalisme sing paling ala, maklar saham ing Mars. Yen sampeyan seneng nomer juggling lan kerja nglawan jam supaya bisa adol, iki game kanggo sampeyan. Kanthi pirang-pirang cara, kaya-kaya ngarahake skirmish gedhe, mung kanggo awis sing adhem, atos kanggo ngganti pedhang. Yen sampeyan kudu mbangun ing OTC, saben bangunan tumindak kaya katrampilan sing kuat ing RPG, menehi cara anyar kanggo njaluk, nyilih lan nyolong. Kamenangan ora nate nyapu, dadi yen sampeyan seneng karya sing apik sing diwakili dening tumpukan badan ing layar, muter perusahaan perusahaan Offworld.

24. Nicuard

Pangembang: Game Shiro
Platform (s): PC, PS4, Xbox One, Ngalih

Yen sampeyan wis nate main game strategi, sampeyan bisa uga wis kenal karo umur Empires-Type RTS sing sampeyan wis nggawe peradaban saka ora ana sing bisa nyebabake perang. Northgard iki, nanging karo Viking. Viking ora mung wong sing bisa diganti – Northgard khusus amarga dheweke. Sampeyan kudu ngatasi cuaca ing Harsh ing Skandinavia uga satwa satwa mbebayani. Kulawarga duwe katrampilan lan pimpinan perang beda, lan kanthi mangkono main kanthi beda, nanging iki dudu game babagan perang. Sampeyan njaluk kumpulake fame kanthi nggawe penemuan lan mbantu tansaya tuwuh, lan sampeyan bisa menang kanthi gampang kanthi dagang lan nggawe klan sing penting kanggo ekonomi Viking. Northgard minangka salah sawijining homage kanggo main game sing misuwur, lan evolusi sistem.

23. Battletech

Pangembang: Skema harebrained
Platform (s): Pc

Sanajan ana kekarepan teknis, battech, adhedhasar adhedhasar game tabletop sing populer, njupuk pendekatan novel kanggo pertempuran mech adhedhasar bunder. Ora cukup kanggo mung mencet mungsuh, nanging sampeyan kudu mateni anggota awak, amarga amarga generator nomer acak game asring mudhun kanggo luck. Nalika urutane critane game bisa voer ing antarane sing ngganggu lan tenan, apa sing ndadekake Battletech sing bisa ditrapake utamane yaiku crita, sing ora mung apik kanggo jinis sing ora ana gandhengane karo narasi. Thanks kanggo akeh gaweyan sing dilebokake ing presentasi lan ide umum, Battlectech minangka game sing unik sampeyan kudu entuk kasempatan.

22. Zero Taun Mutant: Dalan menyang Eden

Pangembang: Wanita Jenggot
Platform (s): PC, PS4, Xbox One, Ngalih

Yen sampeyan seneng xcom, ora ana sebab yen sampeyan ora seneng nol mutant. Iki minangka taktik adhedhasar bunder sing padha, kanthi dash saka pasca apokaltik ing bentuk lingkungan kutha sing rusak lan … kewan antropomorfik? Ya, Tanduran Selling Tanduran Manyer Zero minangka protagonis mutasi, sing bisa sinau katrampilan anyar liwat mutasi liyane, lan sing nyopir crita sing menarik. Tambahake sing apik (lan ing wektu sing perlu) sistem siluman lan sampeyan entuk game sing sukses gabungan lawas lan anyar. Iki uga tantangan nyata, ora adil, nanging mesthi nyoba kanggo kabeh sing wis ngerti XCOM kaya mburi tangan.

21. Titik phoenix

Pangembang: Game Snapshot Inc
Platform (s): PC, PS4, Xbox One

Ora kaget nemokake persamaan sing padha karo XCOM lan Phoenix sapisan sampeyan ngerti terakhir wis dirancang dening Julian Gollop, pikiran ing taktik basis XCOM. Titik phoenix ora mung xcom liyane, nanging. Dene konflik pusat sepisan maneh antarane manungsa lan alien, Phoenix Point nyaring sistem XCOM kanthi menehi kontrol luwih akeh babagan nembak, loining lan rekrut. Kadhangkala, sampeyan mung entuk akeh informasi sing rinci tanpa bisa nggunakake, nanging nggawe sistem luwih bisa dingerteni lan menang rumangsa kurang luck. Iki minangka upaya kanggo nambah sistem liyane lan unsur game menyang XCOM – ora kabeh bisa ditindakake, nanging minangka alternatif sing padha.

20. Umur Kamangka: Planetfall

Pangembang: Triumph Studios
Platform (s): PC, PS4, Xbox One

4x game meh ora bisa ditrapake kanthi akeh – saka wiwitan, planetfall nampani sampeyan menyang jagad sing warni kanthi akeh fraksi sing luar biasa. Sanajan nawakake pertempuran gaya XCOM, planetfall ora overstas sambutan kanthi perang sing dawa, lan dadi pengalaman 4x sing apik kanggo pamula. Ngatur koloni sampeyan gampang banget kanggo menu sing bisa diwaca, lan saben fraksi nawakake crita sing migunani sing menehi motivasi sing tetep kanggo kemajuan. Nalika ora unik ing jagad 4x, setelan Planetfall cukup kanggo nyetel saka apa sing kasedhiya, lan saben aspek saka perang menyang masyarakat Manajemen terus-terusan seneng main.

19. Taktik Gear

Pangembang: Kerusakan Splash / Koalisi
Platform (s): PC, Xbox One, Xbox Series X / S

Ora adoh saka penembak tutup menyang taktik game, iki utawa padha mesthine minangka pikirane Xbox Game nalika dikembangake taktik gear. Minangka goryan minangka francais liyane, taktik gear nawakake kombinasi keterampilan sing menarik ing antarane anggota regu lan njupuk risiko njupuk risiko. Iki uga ora babtik manawa taktik gear katon pancen nggumunke lan cenderung dadi taktik taktik sing biasane sepi lan tegang dadi tontonan sing cukup tontonan. Sing mutlak kanggo para penggemar Gear, uga cocog kanggo perpustakaan saka taktik basis.

18. Total Perang: Telung Kraton

Pangembang: Majelis kreatif / interaktif feral
Platform (s): PC

Perang Total: Telung Kraton Nganggo Pengaruhe Posisi: Warhammer pengaruhe, ing sajroning sejarah kasebut, nanging uga ana ing bledosan fantasi sing wis tuwa, sing digambarake liwat legenda lawas. Perang Sipil Cina minangka acara dina ing kene, lan idiosyncrasies bahan bakar kompleks mung babagan kabeh sing bisa guncang kursor ing – saka diplomasi ing mburi pemandangan, ing ngarep perang, lan dinamika ing paprangan. Kabeh unsur-unsur sing bisa disesuaikan wis tweaked marang installment saka perang, lan telung DLC ​​Ekspansi Kraton sing luwih gedhe menehi urip luwih akeh ngluwihi kampanye standar.

17. Suns Tengah wengi Marvel

Pangembang: Firaxis
Platform (s): PC, PS5, Xbox Seri X

Suns tengah wengi Marvel minangka jinis strategi jinis strategi beda saka Firaxis. Nalika studio paling kondhang kanggo ngrebut reboot francais XCOM, pengalaman anyar iki sampeyan duwe sawetara pahlawan sing kuat, lan mbuwang wektu luang sing kuat Metu perang dadi kanca karo Rider Hantu, Kapten Marvel, lan Dr. Aneh. Suns Tengah wengi Marvel minangka bagean XCOM 2 lan Bagean Fire Lambang: Telung omah, lan iku campuran duraka. Kanggo mangerteni sing luwih lengkap, maca tinjauan srengenge tengah wengi ing Marvel.

16. Anno 1800

Pangembang: Biru Biru
Platform (s): PC

Sing paling anyar ing seri Anno, anno 1800 ditindakake nalika revolusi industri – wektu pivotal ing sejarah sing duwe pengaruh sing signifikan ing iklim ekonomi, lan lingkungan. Sampeyan dibuwang menyang jaman anyar sing wis maju, lan sampeyan kudu mutusake babagan sampeyan pengin nglakokake lanskap sing indah banget – bakal ana ing kutha-kutha sing wis diisi Amerika. Kanthi teknologi sing ora ana hubungane, akeh penjual sosial lan akeh politik sing ora apik, Anno 1800 ngidini sampeyan macet menyang kutha, nanging sampeyan pengin. Kanthi fitur-fitur anyar sing ngidini sampeyan pindhah menyang ekspedisi lan mikro ngatur pabrik, sampeyan bisa mutusake susu sampeyan kabeh bisa ditrapake, utawa mbantu luwih maju lan maju. Minangka teknologi maju lan mujur mirsani ngganti, sampeyan kudu terus adaptasi strategi sampeyan supaya tetep kaping pirang-pirang. Iki minangka builder City sing tantangan, gawe ketagihan sing mbutuhake sampeyan njupuk wektu kanggo mikir babagan pilihan sampeyan, lan carane sampeyan ngatur liwat kerusuhan, wektu sing nyenengake ing sejarah.

15. Frostpunk

Pangembang: 11 Studi Apik
Platform (s): PC, PS4, Xbox One

Frostpunk minangka entri sing luar biasa ing jinis bangunan lan manajemen bangunan lan manajemen bangunan sing relatif anyar. Ing versi Bumi kanthi permanen kanthi suhu Artik lan badai es sing abot, sampeyan kudu ngrewangi anget, tetep slamet, goleki ciloko lan gagasan teknis sing bakal kelakon. Kesebaran FrostPunk beda karo kobongan utawa rumbling kanthi acak sing ora seneng banget ing game liyane. Ing kene, bencana minangka kepasten lan sampeyan kudu nggawe minimal bau kabeh wektu. Sampeyan kudu nggawe keputusan sing angel, urip utawa pati ing lingkungan sing apik banget. Amarga bisa mbayar emosional, kampanye tantangan ora suwe, nanging nyedhiyakake sudut pandang anyar ing genre bangunan kutha sing luwih turu.

14. Kutha: Skylline

Pangembang: Colours Order Ltd
Platform (s): PC, PS4, Xbox One, Ngalih

Kanthi matine francais satual sing populer, pangembang kolosal lan interaktif paradoks interaktif mandheg kanggo njupuk makutha bangunan kutha. Kutha-kutha sing bisa dibangun ing kene bakal tegel karo urip, lan bangunan dhewe ora intuisi yen sampeyan wis main game sing padha lan cukup gampang digayuh yen sampeyan ora duwe. Kaya game Paradoks, kutha: Skyllines pengin sampeyan ing dawa Haul, kanthi jumlah DLC sing nggumunake lan dhukungan mod sing apik, kanggo mesthekake sampeyan bisa nggawe kutha sing unik. Yen sampeyan nggoleki pengalaman bangunan kutha kutha sing apik banget karo kutha-kutha sing gedhe banget, isih ana sing luwih apik tinimbang iki.

13. Incisible, Inc.

Pangembang: Klei Entertainment
Platform (s): PC, PS4, Ngalih

Konsep Invisible, Inc. digawe kanggo game adhedhasar giliran – coba nyelinepake kantor sing ora bisa dilacak, entuk apa sing sampeyan lakoni lan nyelinep. Kabeh Kahat, Inc. tenan kudu nyebar pesona yaiku pengawal hiper-tandha lan kasunyatan manawa sampeyan ora ngerti apa sing sampeyan goleki sejatine yaiku. Iku petualangan heist sing apik gayane karo roster agen sing gedhe lan akeh macem-macem cara kanggo ngrampungake misi, lan evolusi sing apik banget kanggo rumus xcom sing populer.

12. PeperanganFleet Gothic: Armada 2

Pangembang: Tindalos interaktif
Platform (s):
PC

Yen sampeyan seneng jeblugan lan pertempuran ing papan, iki mung tiket. Adhedhasar game tabletop game bengkel, rts iki ngidini sampeyan muter perang kapal angkatan laut laut gedhe ing WARHAMMER 40.000 Semesta. Nggawe saka wiwitan ing seri kasebut, paprangan Gothic: ngidini sampeyan milih saka 12 fraksi saka game tabletop, kayata seneng, Drukhair, Nekron lan liya-liyane. Kanthi ton pilihan pangaturan khusus kanggo kapal sampeyan, sampeyan bisa mrentah lan ngalahake lumantar mungsuh sampeyan lumantar armada lan jeblugan nalika sampeyan nindakake. Yen sampeyan pengin mung nyilem menyang perang, nanging uga ana telung kampanye utama kampanye solo kanggo strategi dalan liwat tyanriver, nekron utawa imperium.

11. Katrangan Pungkasan

Pangembang: Amplitudo Studios
Platform (s): PC

Saiki, Legenda tanpa telas isih kanggo game 4x ing setelan fantasi. Amarga akeh macem-macem fraksi lan peta sing wis digawe, sampeyan bakal bakal kelangan turu akeh babagan nggoleki sisih sing bisa ditrapake nalika sampeyan njelajah. Kaya pirang-pirang entri saka francais Perang Perang, menehi unit pahlawan sing penting kanggo pertempuran, lan uga nawakake sawetara pilihan diplomatik kanggo nangani balapan sing beda-beda kanggo nangani kepala sing beda. Sejatine legenda sing ora ana pungkasane duwe kabeh ciri apik saka genre rekan kayata civ lan total perang, dibungkus ing burrito fantasi sing enak kanggo sampeyan seneng.

10. Stellaris

Pangembang: Studio Pembangunan Paradoks
Platform (s):
PC, Xbox One, Xbox Serion X / S, PS4

Minangka strategi grand rt, stellaris ngidini sampeyan njelajah ekspunes ruang lan nggawe sampeyan ngontrol kekaisaran interstellar sing sampeyan kudu ngatur. Kanthi pilihan macem-macem balapan asing, sistem pemerintah lan sipat fraksi sing kudu dipilih, sampeyan bisa mutusake kepiye sampeyan pengin lan sampeyan bisa nyedhaki kahanan sing beda. Apa sampeyan pengin upah perang, utawa njelajah ruang kanthi tentrem lan dadi swara saka diplomasi, akeh cara kanggo mbukak prekara. Ana uga kesempatan kanggo nguatake kekaisaran lan nggedhekake Reach kanthi ngawasi planet liyane lan gabung karo pasukan karo Spesies Spesious ing saindenging galaksi. Ing pirang-pirang lintang ing papan, stellar menehi ganjaran kanggo upaya eksplorasi lan menehi sampeyan kanthi stategasi strategis lan sistem manajemen sistem.

9. Desperados 3

Pangembang: Mimimi Game
Platform (s):
PC, PS4, Xbox One

Wangsulane francais Desperados dadi kejutan, nanging tim Mimimi nyedhaki kanthi akeh taktik basis liyane. Desperados 3 minangka game aksi adhedhasar putaran sing apik lan tantangan sing apik banget kanggo njupuk tampilan ing West West. Iki mréntahake padha karo legenda sing telas, amarga bisa njupuk kabeh sing bisa ditindakake kanthi genre, kaya karakter sing menarik, sawetara cara kanggo nyedhaki saben tantangan lan nambahi tumindak sing apik lan tambah akeh Crita sing nyenengake. Yen sampeyan seneng game adhedhasar babak lan mesthi pengin main ing sisih kulon liar, aja lali 3 Desperados 3.

8. Umur Empires 2: Edisi Mesthi

Pangembang: Empires Langsung / Tantalus Media / Penyihir duraka
Platform (s): PC

Umur Empires 2 minangka klasik mutlak lan isih terus dadi salah sawijining game strategi sing paling apik. Ngidini sampeyan mbangun pemukiman sampeyan dhewe ing umur lan ndeleng Kakaisaran sampeyan tuwuh lan maju karo wektu, ana tingkat strategi sing marem lan prowess militer. Kanthi kampanye sing hebat banget kanggo macet menyang Solo, uga game strategi strategi sing hebat banget kanggo macet ing co-op karo pals. Yen sampeyan ngrasakake kanggo seri kasebut sawise tuckuck menyang 2, entri paling anyar, umur Empires 4, uga priksa.

7. Peradaban Sid Meier 6

Pangembang: Firaxis Game / Aspyr
Platform (s): PC, Xbox One, PS4, Nintendo Switch

Dianggep minangka salah sawijining seri strategi gaya giliran paling apik 4x 6 yaiku sing paling anyar sing mbangun sadurunge kanggo nggawe barang sing luwih dirangka lan polesan. Nalika apik kanggo para veteran amarga nggawa sawetara unsur anyar, uga luwih gampang diakses kanggo pendatang anyar kanggo tutorial sing bakal mbantu sampeyan bisa nyandhang konsep umum.

Saka umur watu menyang umur informasi, sampeyan ngontrol lan nemtokake kenaikan peradaban kabeh, sing saiki luwih akeh tuwuh ing peta kanggo nuduhake sampeyan cukup thukul. Kanthi fitur anyar kaya riset aktif ing teknologi lan budaya, 20 pemimpin kanggo milih sapa sing beda karo agendas sing beda-beda kanggo ngupayakake, lan pirang-pirang cara kanggo muncul, akeh pendekatan taktik lan playstyle kanggo macet. Lan kumpul badai anyar (yaiku salah sawijining akeh DLCS) ngenalake sistem pangowahan iklim sing nampilake tantangan tambahan kanggo peradaban peradaban sampeyan.

6. Jumlah Perang: Warammer 3

Pangembang: Majelis kreatif
Platform (s): PC

Total Perang: Waramammer 3 nambah babagan kabeh aspek sing sadurunge ngilangi lemah. Apa sampeyan lagi mlebu seger utawa wis ana ing total perang iki wiwit wiwitan mula, ora ana sing nolak manawa seri spin-off sing paling apik iki kalebu ing strategi strategi. Luwih jero, intuisi, lan mawarni-warni – ing perang lan ing perang total: Warhammer 2, lan ana jumlah konten sing paling terang dibungkus ing paket sing apik.

5. King Crusader 3

Pangembang: Studio Pembangunan Paradoks
Platform (s): PC, Xbox Series X / S, PS5

Mung sijine, Crusader Kings 3 minangka salah sawijining strategi grand sing paling gedhe, luwih canggih ing njaba – piye wae luwih gedhe tinimbang sing luwih gedhe tinimbang para Cradader, Crusader Kings 2. Padha karo evolusi saka total Perang: Warhammer kaya sing kacathet ing ndhuwur, Ck3 luwih apik, luwih gampang kanggo navigasi, lan akeh kompleks tinimbang sing luwih apik tinimbang ing paprangan lan ing crita. Lan titik sing terakhir yaiku apa sing ana ing CK3 ora akeh game saka ilk sing padha, amarga pancen ora pati jelas ing ruang lingkup amarga crita drama. Nenun iki menyang fraksi perang, kerusuhan politik lan pemeran sing tahan perang sipil, lan sampeyan dadi pemenang.

4. Xcom 2

Pangembang: Firaxis Game / Interitas Feral
Platform (s): PC, Xbox One, PS4, Nintendo Switch

Yen sampeyan lagi tantangan, Xcom 2Alien Invaded World ora narik pukulan. Gaya adhedhasar gaya karo terrain gedhe kanggo navigasi, terusan luwih gedhe ing ruang lingkup tinimbang sing sadurunge. Sawise XCOM: mungsuh ora dingerteni sampeyan ndeleng serangan asing, sing nomer loro sampeyan ndhawuhi pasukan XCOM sing isih ana – sing dadi pertahanan pungkasan sing isih ana kanggo wong-wong warga asing. Perma Nambahake tingkat kangelan kanggo saben keputusan sing sampeyan gawe amarga saben pilihan bisa duwe akibat kanggo tentara sampeyan.

Ngontrol Kerajinan Pasokan Alien sing Dikenal Minangka Avenger, Sampeyan Ngalahake Rintangan sing Ora Bisa Nalika Sampeyan Nggawe Misi kanthi Tantangan kanthi Tantangan Unik, Ngadhepi Foes Anyar lan Taktis . Sampeyan uga kudu nyoba lan ngluwari komando lan riset sing tiba lan nganyarke gaman lan waja. Lan yen kaya ngono saka tuwung sampeyan, taun kepungkur ndeleng release xcom sing paling apik Sing dipilih “. Iki minangka salah sawijining nomer strategi Sci-Fi sing bakal nyurung pikiran taktis sampeyan.

3. Starcraft 2

Pangembang: Hiburan Blizzard
Platform (s): PC

Ana game sing mung dadi tugu saka genre, disalin dicalonake nanging durung nate tekan. Starcraft minangka salah sawijining game kanggo jinis RTS, saengga bisa dadi penerus kasebut mung padha karo paket sing luwih sumunar. Malah dasawarsa sawise dirilis, presentasi StarCraft 2 isih untas. Kampanye kasebut ndadekake panggunaan sing apik, kanthi saiki dikasihi dening para penggemar StarCraft. Pertempuran bomom mesthi ateges pengalaman, kabeh-wektu nyerang sing bisa ditonton sawise sampeyan wis nggawe wektu kanggo mbangun tentara sampeyan. Misi beda-beda lan mbukak kunci sing cukup kanggo njaga sampeyan kanthi suwe, lan yen sampeyan bakal main saiki, sampeyan bakal nemokake akeh sistem sing wis sampeyan kenal kepungkur. Uga, ora perlu ndandani apa sing ora rusak.

2. Menyang pelanggaran

Pangembang: Game Subset
Platform (s): PC, Xbox One, Ngalih

Game Subset ‘Isometrik Sci-Fi Roguelite minangka urusan adhedhasar kompak Kompak sing apik sing ditindakake ing kothak 8X8. Thanks banget kanggo ulang kanthi tantangan sing beda-beda sing diasilake, sampeyan kudu mikir kanthi ati-ati babagan strategis sampeyan saben giliran. Nasties asing sing dikenal minangka Vek minangka breeding ing ngisor bumi lan nyebabake ancaman serius kanggo manungsa. Sampeyan mung kanggo nylametake jagad kanthi ngantem saben tantangan.

Yen gagal, sampeyan bisa mbalikke garis wektu kanggo nyoba lan ngalahake tantangan maneh. Kanthi ngontrol mechs lan gaman sing beda, sampeyan nemoni pilot mech sing unik lan golek senjata liyane ing saindhenging perang kanggo menehi tangan ndhuwur sabanjure. Beda Bangunan Sipil sing beda-beda Kekuwatan Mechs, dadi sampeyan uga kudu eling babagan kesejahteraan lan priksa manawa sampeyan ora sengaja nyebul dhewe. Kanthi gaya piksel sing nyenengake, uga duwe tantangan crita sing apik, lan tantangan sing digawe saka prosesruly nempatake katrampilan taktik sampeyan kanggo tes lan tetep krasa seger. Lan kanthi ngeculake edisi majeng, ora bakal dadi wektu sing luwih apik kanggo macet.

1. Komando lan koleksi remastered koleksi

Pangembang: Petroglyph / Lemon Langit Studios
Platform (s): PC

Persiyapan lan pangiriman bisa uga katon sethithik saka sudut pandang saiki, nanging ana alesan kaya ngono. Koleksi iki bisa uga ora kanggo sampeyan yen sampeyan nggoleki game RTS sing rumit kanthi akeh fitur, nanging versi paling apik kanggo game sing isih duwe penggemar sawise 25 taun wiwit entuk kualitas UI Dandan, grafis sing luwih apik, konten sing sadurunge wis ana ing konsol, lan luwih saka 100 misi sampeyan saiki bisa muter maneh kanthi muter kanthi masing-masing. Wiwit game kasebut durung diganti Simpen kanggo sawetara opsi kesulitan tambahan, sampeyan bisa uga duwe masalah karo AI, nanging kaya akeh game RTS C & C duwe multiplayer sing apik. Iki mesthi game kanggo penggemar pisanan lan paling penting, nanging yen sampeyan pengin miwiti genre utawa mung seneng karo remasters sing paling apik, ora ana cara sing kepungkur.

Nggolek rekomendasi sing luwih apik? Priksa Pilih JAPan Kita Game RTS paling apik Sampeyan bisa muter saiki.

Mlebu menyang Newradar + newsletter

Diggal saben minggu, tales saka komunitas sing sampeyan tresnani, lan liya-liyane

Kanthi ngirim informasi sampeyan setuju karo Sarat & Ketentuan lan Kebijakan Privasi lan umur 16 utawa luwih.

[Top 15] Game strategi online paling apik

Game Strategi nyenengake, Game Strategi Online sing nyenengake, Game Strategi Online, Game Strategi Online Online

Gambar Bajramovsky

Dening: Ahmed Bajramović

Apa sampeyan ngontrol kabeh negara utawa dinassi ing game strategi grand, utawa mung nggawe kutha ing tukang kutha, utawa bisa uga mung mrentah squad pasukan, game strategi tenan duwe barang kanggo kabeh wong.

Wiwit pendekatan strategi adhedhasar pendekatan kanthi ati-ati lan taktis, ora ana perasaan sing luwih gedhe tinimbang ngrusak pemain liyane ing pertandingan online.

Yen ana ing prekara iki ana 15 game strategi online sing paling apik yen sampeyan pengin ngrusak wong liya kanthi katrampilan strategis sampeyan.

15. Umur Empires IV (PC)

Age of Empires IV GameLay Trailer

Umur Empires IV nggawa gamelan RTS klasik menyang jaman modern. Kaget banget ing permukaan nanging angel dikuasai. Klumpukne sumber, mbangun basis, mbangun tentara, nyerang pemain liyane, sing duwe dhasar greuplay sing bakal sampeyan jaga kanggo atusan jam.

14. Umur Empires II Definitif (PC)

Umur Trailer Edisi ICI IC II

Umur edition empires II editionitif edition definitif minangka versi sing dianyari game 20 taun, nanging aja nganti ngapusi sampeyan, mula isih apik banget, saiki katon apik banget. Kaya ing Aoe IV, sampeyan ngumpulake sumber, mbangun basis, tentara, lan ngrusak mungsuh. Komponen bebarengan isih aktif lan nyenengake, sing dadi pilihan sing cocog kanggo wong sing pengin padha karo umur Kakaisaran IV, nanging kanthi rega sing luwih murah.

13. Starcraft 2 (PC / MACOS)

Treler Cewek II Starcraft

Starcraft 2 minangka game RTS penting. Apa sing kudu dikandhakake babagan StarCraft 2 liyane saka mode Multiplayer game kasebut dadi pemandangan Esports kabeh. Kompetisi Starcraft 2 minangka bukti mung apike gamelan kasebut. Ngontrol salah siji saka telung balapan lan njupuk kanca ing 1v1, 2v2, 3v3, utawa 4V4 ing pertempuran Sci-Fi sing luar biasa, lan bagean sing paling apik yaiku Starcraft 2 Multiplayer gratis wiwit 2017.

12. Jumlah Perang: Warhammer 2 (PC / MACOS)

Jumlah Perang: Warhammer II Fana Empires Trailer

Perang Perang: Warhammer 2 minangka game strategi adhedhasar giliran lan game taktik nyata-wektu ing World Warhammer Fantasy World. Sampeyan ngontrol fraksi lan nuntun kanggo menang kanthi njupuk wilayah, ngaturake ekonomi, lan ngrampungake tujuane giliran, padha karo seri peradaban. Sisih paling apik yaiku muter pertempuran nyata kanthi nyata-wektu, ngontrol reziment lan nggunakake taktik unggul kanggo ngalahake mungsuh, lan sampeyan bisa nindakake kabeh ing Multiplayer. Dolanan iki sejatine kudu duwe penggemar loro lan Fantasi.

11. Peradaban Meier VI (PC / MACOS / IOS / ANDROID / PS4 / MOVEBOX One / Switch)

Peradaban VI Bukak trailer

Peradaban VI minangka game paling anyar ing seri 4x sing diakoni. Ngontrol peradaban lan nuntun nganti umur, saka umur watu menyang balapan ruang, siji wae. Entuk kamenangan kanthi macem-macem cara; Kanthi fokus ing ilmu, budaya, diplomasi, utawa penaklukan. Sing paling apik kanggo aku ujar babagan peradaban VI yaiku salah sawijining sawetara game sing ngidini sampeyan ngeculake ibu ing ibukutha kanca lan nonton nesu.

10. Foxhole (PC)

Trailer Akses Awal Foxhole

Foxhole minangka game Multiplayer sing beda-beda sing nampilake perang online sing terus-terusan. Sampeyan bakal bisa kerja karo atusan pemain liyane kanggo menang perang sing bisa tahan nganti wulan nyata-nyata. Secara harfiah, saben prajurit minangka pemain, saben aspek Perang saka sumber daya kumpul, bangunan dhasar, ngrancang lan logistik, reconnaissance para pemain. Iki nggawe game banget unik lan salah sawijining simulasi perang paling apik ing njaba.

9. Wesi Panen (PC / PS5 / XBOX Series X / s)

Trailer Game Harvest

Wadon Wesi minangka game RTS sing akeh inspirasi dening perusahaan pahlawan. Game kasebut disetel ing alam semesta sacara alternatif 1920, kanthi mechs buta, amarga yen ana salah sawijining perkara sing ngerti yen mechs buta kasebut nggawe kabeh sing luwih apik. Panen wesi nampilake telung kampanye, mode co-op, lan modhifikasi bebarengan. Wadi Wesi sampurna kanggo wong sing kepengin weruh strategi lan sejarah alternatif.

8. Town of Salem (PC / MACOS / IOS / ANDROID)

Kutha Salem Trailer

Kutha Salem diilhami dening game pesta kayata mafia lan werewolf. Pemain sing diutus kanthi rahasia kanggo tim, klompok pemain cilik “wong sing salah”, lan klompok pemain sing luwih gedhe “The Innocent”. Loro-lorone tim ngupaya ngilangi liyane kanggo ngontrol kutha kanthi nggunakake cara sing beda. Kutha Salem minangka game sosial, tegese umume gamelan ngomong lan, biasane, ngapusi pemain liyane. Game iki apik yen sampeyan pengin nuduhake katrampilan ngapusi lan manipulasi sampeyan.

7. Northgard (PC / Xbox One / PS4 / Switch)

Trailer Rebat Northgard

Yen sampeyan minangka penggemar mitologi Norse lan nggolek RTS sing dipasang ing jagad iki, mula Northgard mung game kanggo sampeyan. Ing Northgard, sampeyan ngontrol salah sawijining enem taler Viking sing berjuang kanggo ngontrol tanah anyar sing misterius. Nglumpukake sumber daya, slamet ing mangsa lan mimpin clan kanggo kamenangan, uga ing Multiplayer utawa Multiplayer online nglawan kanca-kanca.

6. Survival koloni (PC)

Trailer Survival Colony

Survival Colony minangka game strategi pisanan-wong sing unik, ing ngendi sampeyan nggawe basis sampeyan, unit printah, lan nglindhungi koloni marang gerombolan mungsuh saben wengi, piyambake utawa kanca ing Multiplayer co-op. Sejatine apa sing bakal kelakon yen sampeyan nggawe Minecraft dadi RTS, sanajan gaya seni adhedhasar Voxel banget ngelingake Minecraft.

5. Factorio (pc / macos)

Trailer factoo 2020

Factorio minangka konstruksi lan simulasi manajemen pabrik. Sampeyan main minangka wong sing macet ing planet asing sawise kebangkrutan kacilakan lan tujuan utama sampeyan yaiku uwal. Kanggo nindakake sumber daya sing akeh, sampeyan kudu ngumpulake sumber daya dhasar, nanging ing pungkasan, sampeyan bakal duwe pabrik span-span-span, kabeh saya suwe saya gedhe. Game kasebut bisa dimainake ing Multiplayer, salah siji pve utawa pvp.

4. Manungsa (PC / MACOS)

Gambaran Umum Humankut GameView

Manungsa minangka game strategi 4x, padha karo seri peradaban, nanging kanthi sawetara ide sing unik. Bentenane paling gedhe yaiku sampeyan ora ngontrol peradaban tunggal, nanging luwih sampeyan nggawe dhewe liwat nyawiji macem-macem budaya. Sistem iki nggawe game luwih dinamis amarga sampeyan kudu njaga bonus lan paukuman kabeh budaya sing beda. Sistem perang uga beda karo peradaban wiwit saben perang kaya game basis Mini. Sampeyan uga bisa muter Humankind ing mode Multiplayer pamuter sing nyenengake.

3. Mtg Arena (PC / MACOS / IOS / ANDROID)

Trailer Game Game Mtg

MAGI: Arena Gathering minangka adaptasi digital Game Kertu Magic: The The Gathering. Wiwit MTG Arena adhedhasar game kertu fisik, Gol sing padha, ngumpulake kertu, mbangun dek, lan perang pemain liyane nggunakake dek kasebut. Sampeyan bisa entuk kertu liwat pekar, prestasi ing game, utawa microtransaksi, game gratis kanggo muter kabeh. Mesthi salah sawijining game kertu digital sing luwih apik.

2. Total Perang: Telung Kraton (PC / MACOS)

Total Perang: Telung Kraton

Yen sampeyan dadi penggemar game perang, kanthi campuran strategi adhedhasar turnamen lan pertempuran wektu nyata, nanging sampeyan ora seneng banget fantasi, mula perang total: Telung Kraton minangka game sing cocog kanggo sampeyan. Iki disetel ing China sajrone wektu telung kerajaan, ing ngendi sampeyan ngontrol salah sawijining Warlord saka wektu kasebut lan mbentuk masa depan China. Minangka standar kanggo total game perang, Fitur Multiplayer, dadi sampeyan bisa muter kampanye kanthi kanca.

1. Telpon Arms (PC)

Nelpon Trailer Game Uploading Arm

Telpon Arms yaiku campuran game RTS lan game FPS. Aku ngerti, yen sampeyan lagi maca artikel iki, dhasar kasebut dadi impen. Ing Telpon, Sampeyan Ngontrol Squad Tentara lan Posisi ing peta ing gaya RTS, nanging uga sampeyan bisa ngontrol saben prajurit utawa kendharaan ing mode wong pisanan. Multiplayer uga seneng lan nalika sampeyan menang yen sampeyan ora mung nggawe pemain game strategi sing luwih apik, nanging uga pamuter FPS sing luwih apik tinimbang kanca-kanca.

Sampeyan uga bisa uga kasengsem ing:

  • 21 Game perang paling apik ing kabeh wektu
  • Game perang paling apik sing apik tenan
  • Ndhuwur 15 Game Perang Agung Strategi Paling Ultimate Kanggo Pc
  • 10 Game Perang Gratis sing ditresnani dening jutaan ing saindenging jagad
  • 10 game perang sipil paling apik ing kabeh wektu
  • Ndhuwur 15 Game Perang Multiplayer Online