Game ruang ndhuwur ing uap – uap 250, 20 game ruang 20 paling apik ing uap | Diamondlobi

20 game ruang paling apik ing uap

Nggoleki cara ing sekitar kasebut kanggo tantangan kasebut supaya aku bali menyang program ruang kerba maneh.

Game ruang

Ndhuwur 150 game paling apik ing kabeh wektu Panggonan, Miturut reviews Gamer.

Peringkat sing disaranake

  1. Steam Top 250
  2. Permata sing didhelikake
  3. Minggu anyar iki
  4. Paling apik saka 2023
  5. Paling diputer
  6. Uap Uap Diverifikasi Diverifikasi
  7. Ranking Custom

Mlebu kanggo Klub 250 Mingguan Edisi lan Entuk Top 30 game minggu dikirim langsung menyang kothak mlebu saben pitung dina! Sinau luwih lengkap.

Trailer

Gerakan, pangkat, judhul, tanggal, platform, tag lan rega

Skor

Risers Dina iki

  1. 1377 Crew Void
  2. 823 Cahaya Crystal HD
  3. 1342 Penerbangan NOVA
  4. 411 badan swarga
  5. 761 Perang Boss Obama
  6. 771 industri sunshine abot
  7. 791 langit tanpa wates
  8. 1441 kapal angkasa sing dikembangake manungsa
  9. 1451 NOVA
  10. 1461 Timhifters

Entri anyar dina iki

Fallers dina iki

  1. 782 Ex-Zodiak
  2. 1362 Ngalahake Penjajah
  3. 421 Detail Resiki Viscera
  4. 801 Logistik pisanan Mars
  5. 831 stellaris
  6. 841 Reentry – simulator orbital
  7. 851 VR Flush

Mudhun dina iki

Klub 250

Klub 250 minangka kukus 250 anggota, ngumpul kabeh 54 yuta ulasan Saka uap kanggo ngasilake sejarah peringkat game lengkap. Iki minangka pengurangan sabanjure Uap 250 kanthi akeh fitur ambisi lan macem sing direncanakake. Rincian lengkap ana ing bagean babagan kaca Patreon kita.

Gabung karo klub 250 kanggo mung £ 2 saben wulan mbantu kita terus nggawe perbaikan sing mbantu sampeyan golek game sing apik ing uap. Minangka tingkat insentif bonus, tingkat janji sing luwih gedhe dilengkapi sawetara hadiah tambahan, kalebu jeneng, logo lan link ing situs kasebut.

Uap 250

Peringkat kanthi otomatis dianyari paling ora sapisan dina saka data Ulasan Uap Live. Sinau luwih lengkap.

Indikator gerakan nuduhake owah-owahan ing posisi wiwit wingi.

Status Sistem

  • Gawe 24 September 2023 05:30 UTC
  • Kode Sumber, Masalah

Klub 250 Patreon

Klub 250 ngagem kabeh 54 yuta ulasan ing uap kanggo nyedhiyani sejarah peringkat lengkap, dene uap 250 mung katon ing rong dina pungkasan. Klub 250 minangka proyek sing luwih ambisi lan apik nanging larang. Rincian lengkap babagan sawetara dandan sing direncanakake ana ing bagean babagan kaca Patreon.

Coba gabung karo klub 250 dadi kita bisa terus nggawe perbaikan sing mbantu golek game ing uap. Minangka level insentif bonus, tingkat janji sing luwih gedhe dilengkapi hadiah tambahan, kalebu jeneng sampeyan menyang situs kasebut!

Curator Steam Curator

Gabung karo Kukus 250 Komunitas ing Discord saka Web, Desktop, Ponsel utawa kabeh telu sekaligus!

Tindakake kaca Curator Uap resmi kanggo ngakses peringkat game langsung saka steam Steam! Dianyari kanthi otomatis saben dinane.

Kabar Cookie

Uap 250 mung nyimpen cookie sing dibutuhake (yen ana). Nanging, mitra pihak katelu bisa nyimpen cookie tambahan. Kanggo informasi luwih lengkap, waca Kebijakan Privasi Kita.

20 game ruang paling apik ing uap

Diamondlobi

Game ruang ruang bisa angel ditetepake. Kalebu kabeh saka simulator penerbangan kanggo judhul muter kanggo main hormor game sing ditindakake ing jero ruangan.

Game ruang nggawe sampeyan rumangsa wis njelajah frontier final ing jero ruangan. Kanggo mbantu sampeyan nemokake game sing paling apik ing genre iki, aku wis mutusake kanggo nyampurake dhaptar iki ing favoritku kanthi tatanan tartamtu.

Macem-macem game ruang ruang sing kasedhiya ing uap ndadekake ora bisa dhaptar kabeh. Isih, ana sawetara judhul sing ngadeg saka wong akeh. Mangkene dhaptar saka 20 game ruang paling apik ing uap.

Pandhu arah cepet Tampilake

Edisi Siswa Legenda

Efek Massa

Genre: Tindakan RPG
Pangembang: Biowa
Tanggal Rilis: Mei 14, 2021
Temokake ing: Kukus lan Amazon
Multiplayer: N / a
Rata-rata dolanan: 100 jam

Efek Massa yaiku seri game video fiksi sing diterbitake dening seni elektronik lan dikembangake dening Bioware. Iki minangka salah sawijining francais sing paling sukses ing sejarah game video, kanthi luwih saka 40 yuta salinan.

Telung game pisanan ing seri kasebut dirilis ing antarane 2007 lan 2012, kanthi cicilan akhir sing dirilis ing taun 2017. Nalika ora nggumunake kanthi grafis minangka triple-game sing paling anyar, iku klasik sing mulang akeh babagan crito lan kecemplung.

Trilogi Efek Massa minangka pesawat Sci-Fi RPG legendaris ing galaksi adoh, adoh banget. Iki nyritakake crita sing kuat sing sampeyan lakoni kanggo nylametake jagad omah.

Trilogi ndherek komandan Shepard ing perjalanan liwat suku galaksi sing nglibatake balapan mesin kuna sing dikenal minangka ream lan agen, Sovereign.

Seri game iki wis dipuji kanggo crito, karakter, desain seni, tumindak swara, mekanik tempur, lan soundtrack. Wis nampa akeh penghargaan saka macem-macem publikasi game lan wis dicalonake sawetara penghargaan industri game sing bergengsi.

Hawa kanthi online

Genre: Mmo rpg
Pangembang: CCP
Tanggal Rilis: 6 Mei 2003
Temokake ing: Uap
Multiplayer: N / a
Rata-rata dolanan: 1375 jam (dudu typo. Eve ngrasa kaya game sing ora nate)

Hawa kanthi online yaiku mmorpg sing kedadeyan ing jagad sexy fiksi ilmiah. Iki minangka salah sawijining game ruang sing paling populer lan kondhang amarga ekonomi sing didorong pamuter.

Pemain bisa melu ing pertambangan, pembajak, pabrik, perdagangan, lan kegiatan ekonomi liyane.

EVE Online wis dirilis luwih saka 15 taun saiki lan duwe papan khusus ing riwayat game video. Game iki ngidini sampeyan ngalami eksplorasi ruang kaya ora ana liyane. Nduwe konflik pvp lan pve ing kothak wedhi sing terus berkembang.

Melu macem-macem kegiatan game. Prekara-prekara kasebut kalebu perang, politik, piracy, perdagangan, lan eksplorasi. Sampeyan nindakake apa atusan ewu pemain liyane sing, kaya sampeyan, mbentuk game kasebut kanthi saben keputusan sing digawe.

Pencipta game, Game CCP, wis suwe kanggo nggawe pengalaman immersive karo game kasebut, mula sampeyan wis dadi populer sajrone pirang-pirang taun.

Ana babagan pilihan pamuter lan kabebasan ing game iki sing gawe ketagihan. Yen sampeyan seneng game Sci-Fi lan MMORPG lan bisa ngadhepi kurva belajar wengi kanthi online, mung kanggo.

Ora ana langit

Ora ana langit

Genre: Tumindak, Petualangan
Pangembang: Halo Game
Tanggal Rilis: Aug 12, 2016
Temokake ing: Uap
Multiplayer: N / a
Rata-rata dolanan: 30 jam

Ora ana langit video babagan game video babagan njelajah lan urip ing kosmos sing wis telas.

Game kasebut dumadi ing kosmitas sing gedhe, nggawe acak kanthi planèt sing ora kapetung. Pemain bisa ngunjungi jagad, sesambungan karo urip asing, lan perdagangan karo pemain liyane.

Aspek eksplorasi ora ana langit sing sejatine ndadekake game liyane. Pamuter bisa njelajah apa wae sing dikarepake lan golek macem-macem sumber daya, kewan, lan landskap.

Eksplorasi kasebut uga menehi kesempatan kanggo pamuter kanggo nemokake teknologi lan urip anyar sing ora ditemokake ing planet omah.

Game iki duwe peluncuran sing mbebayani lan ora menehi kabeh fitur sing dijanjekake. Nanging, game kasebut ngrampungake overdeliverding liwat wektu minangka njaluk ngapura saka pangembang kanggo negara peluncuran game.

Judhul iki mung apik banget lan wis dadi salah sawijining game ruang paling apik ing pasar.

Ora ana langit minangka conto sing apik kanggo game bisa mekar lan tuwuh. Pengembang ora mung konten karo ngeculake game. Dheweke terus-terusan wis nganyari nganyari lan ndandani kanggo ningkatake pengalaman kanggo para pemain.

Iki minangka game sing beda karo cara sing bisa ditindakake kanthi cara sing bisa ditindakake. Ana gelut ruang, megas, dhasar kanggo mbangun, perdagangan, lan liya-liyane.

Warframe

Warframe 784x

Genre: Tindakan RPG, MMO
Pangembang: Ekstrem digital
Tanggal Rilis: 25 Maret 2013
Temokake ing: Uap
Multiplayer: N / a
Rata-rata dolanan: 120 jam

Warframe minangka game aksi sing hebat, nanging uga MMORPG kanthi cara. Iki penembake wong katelu kanggo main medeni medeni, bedhil, pertempuran melee, sci-fi, lan ninjas. Yen ora muni apik, aku ora ngerti apa sing apik tenan.

Game kasebut disetel ing masa depan sing adoh. Pemain ngontrol salah sawijining Tenno, prajurit gedhe sing kudu mundhak supaya bisa mungkasi kekaisaran Grineer.

Tenno bisa nggunakake macem-macem senjata lan warframes, yaiku armor khusus sing nemtokake kabisan unik sing bisa digunakake ing misi.

Daerah inti Warframe cukup sederhana. Bukak misi, moto lan slash sekumpulan mungsuh, banjur bali menyang kapal lan muga-muga kerajinan sing luwih apik supaya luwih apik kanggo njupuk mungsuh saka misi sabanjure. Sanajan muni paling gampang, game iki adoh saka iku.

Game iki nampilake macem-macem misi kanthi tujuan sing kalebu saka pertempuran menyang siluman lan eksplorasi. Sampeyan bisa nindakake akeh tugas ing sampeyan dhewe.

Isih, game kasebut duwe aspek sosial amarga sampeyan butuh pitulung kanggo ngatasi tahap sing luwih tantangan kanthi kerjasama karo tanno liyane. Kanggo dolanan gratis kanggo muter, grafis nggumunake.

Ora mung, desain mekanik game lan visual sakabèhé digawe kanthi jelas dening wong sing sejatine ora peduli.

Papan sing mati

Papan sing mati

Genre: Horror Survival
Pangembang: Motif
Tanggal Rilis: 27 Januari 2023
Temokake ing: Uap
Multiplayer: N / a
Rata-rata dolanan: 12 jam

Aku ora ngerti sapa sing dadi genius pertama sing gabungan fiksi ilmiah kanthi medeni lovecraft sepisanan.

Nanging, iki minangka jinis barang sing menehi kita film asing. Akibate, ide kasebut bakal katon maneh ing ngarep, pungkasane nyebabake anane karya karya kaya Spasi Mati.

Spasi Mati minangka game video horror sing slamet ing ngendi pamuter nanggung peran engineer engineer engineer lan gelut kanggo kaslametan nalika nemoni makhluk sing defy.

Dolanan iki wis dipuji kanggo grafis, swara, lan swasana. Ora ana cara kanggo mbantah, supaya jujur. Aku wedi banget nalika main game iki.

Kabeh, saka Desain Swara menyang Crita Lingkungan, kontribusi kanggo pengalaman sing ora pati rame lan medeni iki. Ana akeh unsur sing nggawe sampeyan wedi nalika sampeyan maju ing game.

Kasunyatan sampeyan ora ngerti apa sing dadi mungsuh lan kepiye persis tumindak ora kepenak banget. Nanging sanalika budak lan barang-barang asing melu, mung entuk weirder lan spookier.

Nalika nerangake game, ruang mati nyilih akeh saka penduduk ala 4 nanging nyampur karo sekumpulan anyar. Sawetara bagean njelajah setelan sci-fi kanthi nggunakake gravitasi gawean lan malah kurang.

Iki kanthi adoh saka game medeni sing paling apik sing wis ditindakake ing papan. Yen sampeyan seneng medeni medeni lan petualangan, priksa manawa sampeyan bakal nyoba.

Star Wars Jedi: tatanan sing tiba

Tatanan Star Wars Jedi Gugur

Genre: Tumindak, Petualangan, Jiwa Kaya
Pangembang: Hiburan Resor
Tanggal Rilis: 15 November 2019
Temokake ing: Uap
Multiplayer: N / a
Rata-rata dolanan: 17 jam

Star Wars Jedi: tatanan gugur yaiku game sing aku ora nate ngerti. Dolanan iki pancen inspirasi dening jiwane peteng lan minangka salah sawijining game wong katelu sing paling apik ing uap. Ing game iki, sampeyan muter minangka CAL.

Dheweke dadi papan padwan enom sing ora kaya ngontrol kabeh cara jedi. Ing petualangan iki, karakter utama bakal ngadhepi akeh mungsuh sing mbebayani lan ngembangake kawruh babagan kekuwatan kasebut.

Ing game iki, Cal wis uwal saka purge Order 66, sawise acara ing episode III – dendam Sith.

Sawise suwe banget, dheweke dilebokake ing kahanan ing ngendi dheweke kudu nguwasani seni lampu legenda nalika metu saka kerajaan lan penyelidikan lesu.

Sanajan sampeyan ora bisa ngethok kabeh nganggo gaman jedi, tukang banyu sing lightbumber liyane. Akeh gaweyan sing digawa nggawe lampu lampu katon Cinematic lan mbebayani.

Pembuangan saka Star World World bakal ngerteni setelan, senjata, peralatan, lan antagonis sing ditepungi karo karakter anyar, local, makhluk, DROID, lan antagonis.

Game iki bakal nyemplungake sampeyan ing galaksi yen kerajaan wis entuk. Cal kudu perang kanggo nyawane nalika sinau babagan keajaiban peradaban sing dawa lan nyoba mbangun pesenan Jedi.

Everspace 2

Everspace 2

Genre: RPG, Petualangan, RPG, Simulasi, Dofight Spasi
Pangembang: Game Rockfish
Tanggal Rilis: Jan 18, 2021
Temokake ing: Uap
Multiplayer: N / a
Rata-rata dolanan:

Kanggo wong-wong sing seneng dogfights ruang, Everspace 2 minangka game sing bakal nyedhiyani kabeh sing digoleki.

Game kasebut minangka perjalanan siji-pamuter sing nampilake njupuk papan, eksplorasi, eksplorasi, rampokan, lan komponen RPG tradisional. Ing upaya kanggo umat manungsa, Pemain njaluk nemu narasi narasi sing apik ing jagad mbukak sing kebak rahasia lan bebaya.

Game iki nyenengake lan nuntut, meksa pemain dadi kreatif nalika ngatasi grips mungsuh. Iki nggawe kabeh combat ruang rumangsa apik tenan yen sampeyan ngatasi kemungkinan.

Sanajan sampeyan wis entek, kesempatan bisa ngidini sampeyan mbesuk mungsuh kanthi nggunakake sakcedhake sampeyan.

Sampeyan bakal nggunakake macem-macem senjata lan katrampilan kanggo nglawan macem-macem mungsuh kayata tukang bom, drone, pejuang, lan uga kapal modal gedhe.

Nalika pilot, sampeyan ora bakal bisa istirahat. Api sing terus-terusan lan akrobat sing ngidini sampeyan tetep ing gelut nalika mateni geni mungsuh bakal ngirim pengalaman perang papan sing paling gedhe.

Paduan Swara

Paduan Swara 784x

Genre: Petualangan, Space Dogfight
Pangembang: Fishlabs salaka jero
Tanggal Rilis: 3 Desember 2021
Temokake ing: Uap
Multiplayer: N / a
Rata-rata dolanan: 11 jam

Nara biyen dianggep minangka prajurit sing paling tiwas ing bunder, kultus penindhes sing dipimpin karo nabi Agung. Nanging, saiki dheweke dadi pilot fugitive sing dikarepake kanthi sakteri.

Ing game iki, sampeyan bakal lelungan Galaxy kanggo nglawan kultus lan mbebasake alam semesta sing ditindhes.

Premis kasebut cukup kanggo aku nyoba corus, lan game ora nguciwani. Paduan Swara minangka petualangan sing apik lan salah sawijining pengalaman game video paling apik generasi.

Kesetiaan grafis pancen apik banget. Ana akeh urutan aksi sing nyenengake lan wektu sing bisa dieling-eling kanggo para penggemar subgenre iki.

Ana sing seneng-seneng duwe ing alam semesta sing misterius, konflik game iki. Penjelajah Spasi Kaluhuran dilengkapi kanthi cepet, krenik ing Paduan Swara.

Kejabi motret ing kapal liyane, sampeyan bakal bisa ngunjungi wilayah lan golek sekutu anyar. Proses iki bakal nggawe sampeyan ngunjungi papan sing apik, kalebu stasiun spasi sing gedhe lan pesawat enigmatic origis.

Suit Cook Zero: Cut Direktur

Cocog Cari Zero

Genre: Tumindak, dogfight spasi
Pangembang: Lair siap
Tanggal Rilis: 8 April 2014
Temokake ing: Uap
Multiplayer: N / a
Rata-rata dolanan: 8 jam

Game wis disetel ing taun 2299, sajrone konflik intergalactic.

Setelan mogok, kapal angkasa sing bisa dadi jas pasuguan sing gedhe, yaiku ruang angkasa sing ditindakake ing game iki. Luwih akeh kapal angkasa sing bisa ngowahi dadi robot sing agawe padha karo gundam.

Yen sampeyan seneng anime, coba game iki amarga sok-sok duwe getar kaya anime. Cocog Cocog Zero duwe bagean asu angkasa.

Nanging, iki uga ngidini sampeyan nggunakake bentuk mogok sing bener kanggo ngeculake mayemane marang mungsuhmu, sing sejatine rumangsa apik.

Nalika teka game, suit nol nol biasane sampeyan bener ing tumindak kasebut. Game iki babagan nembak selat bisa ngisi taraga mogok, ngrusak akeh kapal sing bisa digunakake ing bentuk robot, banjur mbaleni proses kasebut.

Bisa uga rumangsa kaya game arcade, nanging aku ora weruh kaya sing ala.

Alien: Isolasi

Isol Alien 784x

Genre: Horror Survival, Penembake Wong Pitik
Pangembang: Majelis kreatif, interaktif interaktif (Mac), interaktif omah (Linux)
Tanggal Rilis: 6 Oktober 2014
Temokake ing: Uap
Multiplayer: N / a
Rata-rata dolanan: 34 jam

Bali menyang genre medeni sing slamet, kita duwe isolasi lan dongeng putri Ellen Ripley. Ing game iki, sampeyan main minangka Amanda Ripley.

Dheweke nggolek informasi babagan ibune, sing ilang sawise acara film pisanan. Investigasi dheweke ngilangi dheweke, lan dheweke mungkasi ing stasiun ruang sing diarani Sevastopol.

SEPTOPOL minangka papan sing aneh kanthi sintetik sing katon roboticis banget. Isih, ngrasa kaya nostromo ing kaping. Pengembang nuku Ambience lan setelan, nggawe stasiun ruang katon kaya film film sci-fi lawas.

Kabeh sing dikandhakake, iki minangka salah sawijining perkara sing nggawe Alier: Isolasi dadi apik. Para pengecualian ora cocog lan dadi luwih apik nalika Xenomorph dikenalake menyang game kasebut.

Kaya pirang-pirang game medeni sing slamet liyane, sampeyan bakal roaming ngubengi rasa ora kuwat lan nyoba uwal.

Sampeyan dadi korban ing kene, lan tujuane kanggo urip, ora ngalahake. Amanda pungkasane bakal duwe senjata kanggo dheweke. Nanging, dheweke kudu mbantu sampeyan tetep urip, ora mateni wong asing.

Game iki akeh kerajinan, ndhelikake, lan alon-alon mlaku, nanging uga nembak kaping pirang-pirang. Sampeyan mesthi bakal rumangsa tegang, utamane nalika nggunakake detektor gerakan bising.

Saben langkah bisa nyedhaki alien ing stasiun ruangan, lan ketegangan iki arang diangkat. Peminjel lan ruang game ora kudu ngliwati iki.

Stellaris

Stellaris 784x

Genre: Simulasi, strategi
Pangembang: Studio Pembangunan Paradoks
Tanggal Rilis: 9 Mei 2016
Temokake ing: Uap
Multiplayer: N / a
Rata-rata dolanan: 29 jam

Stellaris minangka game 4x sing wis dikembangake dening paradoks Studio Pembangunan. Pemain Ngatur Peradaban Lanjut ing Tahap Galactic ing Stellaris. Dheweke dadi tanggung jawab kanggo njelajah, mecat, lan ngatur wilayah galaksi.

Gagasan kanggo nemoni peradaban liyane sing bisa melu diplomasi, perdagangan, utawa pertempuran.

Game mbuwang akeh masalah kanggo nyoba sampeyan. Sampeyan kudu ngatasi acara skrip lan muncul, kayata kekaisaran anyar sing ngganti keseimbangan.

Kejabi, sampeyan uga kudu ngatasi krisis sing signifikan ngancam galaksi utawa rantai acara ngandhani crita babagan peradaban sing lali.

Sampeyan nemokake macem-macem macem-macem balapan amarga kustomisasi lan generasi prosedur. Pilih ciri-ciri, filsafat, filsafat, larangan, evolusi, utawa apa wae sing bisa sampeyan pikirake kanggo nuntun nasibe spesies sampeyan.

Kabeh interaksi kasebut, kalebu kontrol karusakan lan manajemen sumber, minangka aspek gedhe saka game kasebut. Ora ana pirang-pirang game 4x sing kudu dicoba, lan sing kalebu Sci-fi lan Perjalanan Spani uga luwih jarang, nggawe game stellaris sing kudu diputer yen sampeyan seneng genre.

Program Spasi Kerbal

Program Spasi Kerbal 784x

Genre: Simulasi
Pangembang: Regu
Tanggal Rilis: 27 April 2015
Temokake ing: Uap
Multiplayer: N / a
Rata-rata dolanan: 116 jam

Yen sampeyan minangka geek ilmiah utawa nerd fisika, nimbang Kerajinan Kerbal Acara wajib.

Ing game iki, sampeyan nggunakake akeh wektu kanggo nyoba roket sing cocog lan ndeleng akeh prototipe sing nyembur. Yen ora nyenengake sampeyan, supaya aku njlentrehake manawa game iki mesthi ora kanggo kabeh wong.

Nanging, yen sampeyan bisa ngupayakake kabodhoan babagan metode ilmiah lan roket roket muni seneng karo sampeyan, aku ora ngerti carane sampeyan ora seneng-seneng karo game iki.

Jujur, aku rumangsa kepiye carane para pangembang nggawe kabeh game babagan mbangun roket. Objektif kasebut prasaja: sampeyan kudu mbangun roket fungsi kanggo entuk ruang.

Sing ujar, gumantung saka mode sing lagi diputer, bakal ana tantangan kanggo ngadhepi. Contone, program kasebut bisa uga ora duwe anggaran kanggo kabeh bagean sing dibutuhake, utawa teknologi durung dikembangake.

Nggoleki cara ing sekitar kasebut kanggo tantangan kasebut supaya aku bali menyang program ruang kerba maneh.

Game kasebut uga duwe mode liyane sing luwih akeh sampeyan duwe kebebasan, nanging mode karir yaiku aku paling seneng. Sawise pungkasane mbangun roket sing bisa ngilangi orbit, sampeyan uga kudu tekan stasiun ruang.

Banjur, ana sing kudu aman nggawa punggawa ing planet. Program Spasi Kerbal minangka game ceruk. Ora akeh wong sing bakal seneng banget, nanging aku yakin yen sampeyan kepengin weruh saiki, kemungkinan sampeyan bakal duwe jeblugan.

Takdir 2

Takdir 2

Genre: Pisanan Peperangan, Tumindak, Petualangan, MMO
Pangembang: Bungie
Tanggal Rilis: 1st 1st, 2019
Temokake ing: Uap
Multiplayer: N / a
Rata-rata dolanan: 12 jam (utawa 148 yen sampeyan pengin nindakake 100% game)

Iki ngunekke pikiran sing game iki dadi gratis amarga katon kaya triple – judhul generasi wolung. Destiny 2 minangka game aksi MMO sing sepisanan kanthi crita sing apik kanggo kampanye kasebut.

Sanajan ora ditampa kanthi becik para penggemar sepisanan amarga pirang-pirang sebab, ora bisa ditolak manawa game katon apik banget, muni hebat, lan uga nyenengake.

Jumlah rinci sing dilebokake ing Destiny 2 pancen kagum. Area saka game kasebut ora duwe, nanging uga ayu.

Peta Gedhe nggawe pitakon luwih nyenengake kanggo muter, ora mung kanggo nggawe permen mata nanging uga kontekstual kanthi apik game kasebut.

Tipe karusakan katon luwih akeh, lan saran visual luwih nyenengake game iki luwih nyenengake kanggo dideleng. Contone, sampeyan bisa ndeleng jiwa sing tiba ing awake sawise dijupuk sing diselehake kanthi becik.

Kejabi kabeh, Destiny 2 uga minangka salah sawijining game rampasan paling apik ing uap, lan sampeyan bisa nyoba kanthi gratis. Yen game inti ora marem, mula sampeyan bisa mikir babagan mriksa DLC kanggo konten liyane.

Bungie wis ngliwati numpak nakal karo takdir 2. Nanging, aku ora bisa sambat babagan game sing gratis kanggo main, mula coba coba lan ngadili dhewe.

Wilds Outer

Wilds Outer

Genre: Tumindak, Petualangan
Pangembang: Digital Mobius
Tanggal Rilis: 18 Juni 2020
Temokake ing: Uap
Multiplayer: N / a
Rata-rata dolanan: 17 jam

Ing game iki, sampeyan minangka rekrut paling anyar saka program ruang sing nembe digawe. Usaha Wilds Outer minangka program ruang sing nggoleki jawaban ing sistem solar sing wis terus-terusan ganti.

Amarga ora ana sing urip, solusi sing sampeyan golekake ing wilayah ruang sing paling mbebayani.

Wilds Outer nggambarake sistem tata surya sing diukum karo gelung wektu sing abadi, yaiku gimik utama game.

Saiki, sampeyan kudu ngerteni apa sing ana ing njero ati bramble sing ala, reruntuhan asing ing rembulan, lan apa bisa mungkasi gelung wektu tanpa wates.

Planets Wilds Outer sing diisi karo lokasi sing didhelikake sing owah.

Dolan maring kutha ing njero lemah sadurunge ditelan dening wedhi, utawa njelajah lumahing planet kaya sing ana ing ngisor sikil sampeyan. Kabeh rahasia dilindhungi dening lingkungan sing mbebayani lan bencana alam.

Game iki diakoni kanthi kritis lan ditampa kanthi apik dening para pemain. Ana akeh kanggo ndeleng lan nemokake manawa kagetku, lan kanthi cara sing apik. Yen sampeyan seneng eksplorasi lan misteri, sampeyan bisa uga seneng-seneng liar.

Elit mbebayani

Elite mbebayani 784x

Genre: MMO, Tumindak, Petualangan, Spasi Dogfight
Pangembang: Pangembangan Frontier
Tanggal Rilis: Apr 2, 2015
Temokake ing: Uap
Multiplayer: N / a
Rata-rata dolanan: 18 jam

Kanthi galaksi sing nyambung, crita sing ora ana, lan cara susu sing diuripake kanthi skala galaksi sing lengkap, elit mbebayani yaiku mmorpg ruang mmorpg sing ora cocog. Sanajan nggawa jeneng klasik, iki petualangan anyar lan anyar kanthi akeh sing ditawakake.

Pemain diwiwiti kanthi kapal angkasa sing sithik lan sawetara kridit. Dheweke kudu nyambut gawe kanggo entuk keahlian, kawruh, bathi, lan kekuwatan. Tujuane prasaja, kanggo urip kanthi galaksi tanpa rame lan gabung karo rangking elit legendaris.

Ing game iki, pilihan pamuter bisa nyebabake pemerintah dadi ambruk, perang dadi pakurmatan, lan takdir galaksi kanggo diowahi.

Game kasebut kedadeyan sajrone jaman superpower galaksi lan konflik kosmik. Saben crita mbentuk pengalaman gamelan sing beda lan terus-terusan nambahake elit mbebayani.

Star Wars – Force Unleashed

Kekuwatan Star Wars Unleashed 1

Genre: Tumindak, Ngulandara, Hack lan Slash
Pangembang: LucasArts
Tanggal Rilis: 3 November 2009
Temokake ing: Uap
Multiplayer: N / a
Rata-rata dolanan: 8 jam

Ultimate Sith Edition minangka versi Star Wars Star sing luar biasa: Pasukan sing ora diluncurake.

Tujuane kanggo mbabarake penggemar perang bintang menyang bagean sing paling peteng, paling akeh dosa liwat plot sing nembak nglawan Lukas Skywalker.

Kabeh misi asli saka game pisanan kalebu ing edition Ultimate Sith, bebarengan karo konten sing sadurunge bisa diakses liwat DLC. Uga duwe level tambahan unik.

Kekuwatan lan gedhene kekuwatan kabeh bisa dirasakake maneh ing Star Wars: Angkatan kasebut diluncurake. Sampeyan main app rahasia Darth Vader ing game iki.

Liwat mripat karakter anyar enigmatic, game bakal nuntun sampeyan nemokake wahyu anyar babagan Galaxy.

Sampeyan ora kudu dadi penggemar Star Wars kanggo seneng meksa sing diluncurake. Sampeyan bakal kelangan pirang-pirang referensi, nanging game kasebut duwe crita sing duwe awake dhewe, lan urutane critane critane critane critane critane critane nyenengake nyenengake.

Pramila kula uga nimbang Star Wars – Force Unleashed dadi salah sawijining game hack paling apik lan slash ing uap.

Borderlands: pre-sequel

Borderlands Prequel

Genre: Penembak wong pisanan, RPG
Pangembang: 2K Australia, Software Gear, Aspyr (Linux)
Tanggal Rilis: 14 Oktober 2014
Temokake ing: Uap
Multiplayer: N / a
Rata-rata dolanan: 18 jam

Borderlands minangka seri sing diakoni banget, lan kanthi alesan sing apik. Game Gabung Diabling Game, Gaya Artis Komik, Penembak Wong Pertama, lan Fiksi Ilmu Nggawe Soko Apik.

Bisa gampang dadi kekacoan kanthi akeh unsur, nanging karakteristik kasebut nggawe seri Borderlands sing gampang dingerteni.

Ing game iki, sampeyan sinau babagan latar mburi jack sing nggantheng, antagonis saka Borderlands 2, lan dadi kekuwatan.

Pre-sequel, sing ditindakake ing antarane Borderlands lan Borderlands 2, nawakake ton urutane critane game anyar lan pengalaman genre sing gabung lawas sing nggabungake sistem penembak lan RPG.

Sampeyan bisa nggunakake bedhil laser lan berbasis es kanggo njupuk mungsuh saka ndhuwur nalika sampeyan ngambang udhara kanthi saben gravity.

Ana akeh kanggo njelajah ing terrain lunar, lan sampeyan bisa nggunakake kendharaan anyar sing ngidini karusakan sing luwih dhuwur.

Pre-sequel minangka game bourtlands, kaya kabeh game utama ‘. Dadi, yen iku jinis game sing disenengi, ana kemungkinan apik sampeyan uga bakal seneng iki.

Alien: Fireteam Elit

Elit FireTeam Aliens

Genre: Tumindak, RPG
Pangembang: Studi Wesi Dingin
Tanggal Rilis: Aug 24, 2021
Temokake ing: Uap
Multiplayer: Onlie co-op
Rata-rata dolanan: 9 jam

Alien: Fireteam Elit minangka slamet kaslametan koperatif wong katelu ing alam alam sing misuwur. Ing game iki, sampeyan perang ing macem-macem jinis Xenomorphs.

Ing ndhuwur, sampeyan bisa ngganti tampilan lan peralatan karakter sampeyan supaya katon lan muter cara sing dikarepake.

Ing game iki, sampeyan njupuk panggung tengah ing acara dramatis sing ditindakake 23 taun sawise trilogi asing asline. Pemain njupuk peran Marin kolonial amarga padha nemoni xenomorph xenomorph lan ancaman buatan.

Alien: FireTeam Elit duwe grafis sing narik ati, mungsuh sing bisa dingerteni, mujurat sing asli, senjata futuristik, gear futuristik, lan ambungan sing nggegirisi.

Saliyane kabeh, iki uga kalebu narasi anyar sing bisa nggedhekake plot film blockbuster ing kampanye maneh.

Game iki minangka perawatan kanggo penggemar francais lan genre kasebut. Alien: Fireteam Elite duwe 20 jinis mungsuh, limang macem-macem kelas, lan luwih saka 30 gaman sing beda-beda sing bakal njaga sampeyan lan kanca-kanca sibuk nyoba ngoptrimu ancaman xenomorph.

Uga duwe sistem sing ngganti misi kampanye kanggo nambah maneh kanggo muter maneh.

Wali Marvel Galaxy

Penjaga Galaxy

Genre: Tumindak, Petualangan
Pangembang: Eidos-Montréal
Tanggal Rilis: 26 Oktober 2021
Temokake ing: Uap
Multiplayer: N / a
Rata-rata dolanan: 13 jam

Sawise fiasco sing Avelving Marvel, iki kejutan sing nyenengake. Penjaga Galaxy minangka game petualangan sing nyenengake kanthi grafis sing duwe kasetyan, crita sing apik, gamelan sing nyenengake, lan karakter karismatik.

Jujur, game iki ora ana sing anyar utawa inovatif, nanging kabeh kaget banget.

Ing game iki, sampeyan ngontrol Peter Quill, Star Lord. Iki dudu sing siji saka alam semesta Cinematic utawa buku komik.

Kaya wong Spider-Man Marvel, Peter iki Quill minangka versi anyar sing inspirasi dening film lan versi asli karakter.

Nalika nerangake urutane critane game, sejatine sawetara obrolan, sawetara eksplorasi, lan akeh sing njupuk. Star Lord nyenengake banget kanggo ngontrol. Dheweke cepet obah, lan boots roket nggawe reposisasi dhewe katon super adhem.

Ing ndhuwur kabeh, para penjaga Galaxy njaga bantalan ing saindenging gelut, nuduhake kapribaden lan nggawe kabeh malah luwih nyenengake hiburan.

Efek massa andromeda

Efek massa andromeda

Genre: Tindakan RPG
Pangembang: Biowa
Tanggal Rilis: 20 Maret 2017
Temokake ing: Uap
Multiplayer: N / a
Rata-rata dolanan: 18 jam

Crita kasebut mbukak kanthi tekane manungsa ing andromeda Galaxy. Manungsa iki minangka anggota inisiatif Andromeda, sawijining proyek tegese kanggo ngajeni galaksi sing paling cedhak.

Sayange, barang-barang ora bisa kelakon lancar. Protagonis crita, Ryder, langsung wajib njupuk pimpinan kahanan lan ngrampungake masalah sing bakal teka.

Plot game kasebut ngrampungake sawetara masalah sing menarik. Contone, kru kudu ngatasi kekurangan relay massa lan kepiye cara menehi koloniasi luwih angel.

Saliyane ora nggumunake keajaiban Galaxy anyar, Ryder sing ngurusi situs nemokake situs kanggo nggawe pendhapat koloni manungsa.

Kajaba iku, Andromeda wis tekan spesies liyane. Mula, Ryder nemokake dheweke kudu ngrampungake konflik sing alami alami sajrone kontak pisanan ing antarane macem-macem balapan.

Game kasebut liwat akeh topik, saka pitakonan etika menyang Dilemmas sosial, sing kudu kenal karo penggemar francais.

Nalika nerangake game, Andromeda Mass Andromeda minangka penembake wong katelu kanthi unsur RPG. Game kasebut njupuk kabeh sing digunakake ing trilogi asli lan apik, nyedhiyakake kabisan anyar lan pengalaman sing luwih cairan.

Game iki entuk panas nalika luwih dhisik diluncurake, lan pantes. Nanging, ana game sing apik banget ing mburi kritik, utamane saiki sing wis ditemtokake.

  • 11 Game santai paling apik ing uap
  • 10 game ninja paling apik ing uap
  • 10 game mburu paling apik ing uap
  • 11 Game Survival paling apik ing uap
  • Game sing paling apik ing 12 uap
  • 10 game khayalan paling apik ing uap
  • 11 Game Petualangan Paling apik ing Uap
  • 5 Game Royale Pertempuran BerbATA ing Uap
  • Game uap paling apik ing 13
  • 9 game bangunan kutha paling apik ing uap
  • 14 game 2d paling apik ing uap
  • 13 game sniper paling apik ing uap
  • 13 game superhero paling apik ing uap
  • 16 game off-road paling apik ing uap
  • 15 game aksi paling apik ing uap
  • 12 game pesta paling apik ing uap
  • 11 Game pamuter siji sing paling apik ing uap
  • 22 game sci-fi paling apik ing uap
  • 16 game medeni paling apik ing uap
  • Game co-op 10 paling apik ing uap
  • 10 game abad pertengahan paling apik ing uap
  • 10 game multipliker online paling apik ing uap
  • 11 Game Horde Mode Paling Paling Best ing Uap
  • 14 game detektif paling apik ing uap
  • 12 game bocah sing paling apik ing uap
  • 14 game hiasan paling apik ing uap
  • 21 Game Jepang paling apik ing Uap
  • 17 game bowling paling apik ing uap
  • 9 game FPS paling apik ing uap
  • 10 game platformer paling apik ing uap
  • 10 game rogoleelike paling apik ing uap
  • 5 game rts paling apik ing uap
  • 8 game jaran paling apik ing uap
  • 22 game wong katelu paling apik ing uap
  • 19 game retro paling apik ing uap
  • 16 game hack paling apik lan slash ing uap
  • 12 game bangunan paling apik ing uap
  • 12 game pendidikan paling apik ing uap
  • 16 game indie paling apik ing uap
  • 15 game golf paling apik ing uap
  • Game Paling Racing 13 Ing Uap
  • 20 JRPG paling apik ing Uap ing 2023
  • 20 game metroidvania paling apik ing uap
  • 18 game olahraga paling apik ing uap
  • Game paling apik 21 ing Uap
  • 22 game misteri paling apik ing uap
  • 17 game papan paling apik ing uap
  • 26 Game sing paling apik ing steam
  • 22 game zombie paling apik ing uap
  • 46 game kasual paling apik ing uap
  • 10 game sing paling apik ing kukus
  • 15 game loot paling apik ing uap
  • 20 game teka-teki paling apik ing uap
  • 16 game uap berbasis paling apik
  • 10 game idle paling apik ing uap
  • 15 game kukus sing paling apik
  • 20 game kertu paling apik ing uap
  • 23 game piksel paling apik ing uap
  • 50 game uap paling apik kanggo Mac
  • 30 game kothak wedhi paling apik ing uap
  • 23 game paling apik ing uap
  • 37 game kukus paling apik kanggo main karo pacar utawa pacar
  • 21 game kaya zelda sing paling apik ing uap
  • 27 game pertahanan menara paling apik ing uap
  • 23 game paling apik ing uap
  • Game 8 neraka paling apik ing uap
  • 15 game anime paling apik ing uap
  • Cara nyedhiakake RAM kanggo game uap