Game penembake paling apik saka 2022 – Game FPS IGN, paling diantisipasi 2022: Ten Penembak kanggo ndeleng – Charlie Intel

Yen grafis apa sing sampeyan goleki ing game, s.T.A.L.K.E.R. 2: Jantung Chernobyl bakal mbukak ing mesin ora nyata 5. Kanthi mesin sing kuat iki, sampeyan bakal bisa nyemplungake dhewe ing jagad pas-apokaliptik sing nyata nanging spookyliptik adhedhasar bedhil nuklir chernobyl, sing bisa uga dadi game kanggo sampeyan.

Game penembak paling apik saka 2022

Telpon saka tugas? Splatoon 3? Tiny Wonderland Tina? Game apa sing kita mahkota penembak paling apik saka 2022?

Dianyari: 17 Desember 2022 4:53
Dikirim: 7 Desember, 2022 4:00 PM

Penembak, thanks kanggo game kaya telpon tugas, terus-terusan dadi game sing paling laris sing asring digambar ing game olahraga. Nanging, genre penembak bisa uga luwih akeh ditawakake.

Saka huru-hara warna-warni saka splatoon 3 kanggo jagading tinina Tinina kanggo overwatch tembak pahlawan 2, ana macem-macem cara kanggo mlebu ing paprangan ing jagad game, lan 2022 minangka conto utama.

Pemenang kanggo game penembak paling apik 2022 yaiku.

Telpon saka tugas: perang perang modern 2

Telpon saka tugas: perang modern 2 dadi kabungahan kanggo muter lan cocog karo kabeh cathetan sing tepat ing homoages kanggo 2009 name. Nalika kita duwe masalah karo kampanye, Telpon saka tugas njupuk tugas sing paling apik ing saubenge lan ana wektu sawetara bom sing duwe kita ing pinggir kursi. Kampanye padhet, nanging iku Multiplayer sing nggawa pemain bali saben dina, lan perang modern II bisa uga dadi entri paling apik ing francais sing paling apik. Nampilake sistem pangaturan senjata lintang sing paling gedhe, fokus ing peta sing luwih gedhe, sistem kemajuan hadiah, lan, kaya sing wis dingerteni sadurunge, gamelan kelas donya.

Iki nominasi kanggo game penembak paling apik 2022.

Game penembak paling apik saka 2022

Shooters, thanks to games like Call of Duty, are consistently the best-selling games and some that draw in the most non-gamers alongside sports games. However, the shooter genre is so much more than just Call of Duty, even though that franchise is a great one.</p>
<p>Saka huru-hara warna-warni saka splatoon 3 kanggo jagading tinina Tinina kanggo overwatch tembak pahlawan 2, ana macem-macem cara kanggo mlebu ing paprangan ing jagad game, lan 2022 minangka conto utama.</p>
<p>Pemenang kanggo game penembak paling apik 2022 yaiku. “Lebar =” “/></p>
<p><img decoding=Telpon saka tugas: perang perang modern 2

Telpon saka tugas: perang modern 2 dadi kabungahan kanggo muter lan cocog karo kabeh cathetan sing tepat ing homoages kanggo 2009 name. Nalika kita duwe masalah karo kampanye, Telpon saka tugas njupuk tugas sing paling apik ing saubenge lan ana wektu sawetara bom sing duwe kita ing pinggir kursi. Kampanye padhet, nanging iku Multiplayer sing nggawa pemain bali saben dina, lan perang modern II bisa uga dadi entri paling apik ing francais sing paling apik. Nampilake sistem pangaturan senjata lintang sing paling gedhe, fokus ing peta sing luwih gedhe, sistem kemajuan hadiah, lan, kaya sing wis dingerteni sadurunge, gamelan kelas donya.

Overwatch 2

Overwatch 2 wis dadi overwatch dadi luwih akeh penembake tinimbang sadurunge. Kanthi nyuda ukuran tim nganti limang-A-sisih – saengga bisa nyuda jumlah karakter tank ing lapangan – wis ngidini karakter kerusakan kanggo mrentah sing paling dhuwur. Pahlawan anyar sing anyar yaiku ilustrasi sing cocog karo arena sing apik banget, milih mungsuh sing ora dipercaya kanthi sregep kanggo railgun sing kuat lan sambutan kanggo nglindhungi. Cepet, kadhangkala frustis, nanging ora preduli saka macem-macem mode basis utawa peta sing sampeyan temokake. Sithik-sithik penembak bisa cocog karo kamenangan pungkasan sing bisa diwenehake.

Rollerdrome

Rollerdome minangka penembake minangka unik lan tumindak sing dikempalken nalika teka. Sanajan konsep kasebut gampang – skating skating nganggo bedhil – ora ana bledosan babagan penembak cepet sing cepet-cepet iki nyampur chaos lan presisi. Pemain kudu maneuver ngubengi skatepark skatepark sing nindakake trik hawk-esque nalika nindakake mungsuh, nindakake katrampilan cepet lan flashy ing sadhuwure kanggo ningkatake kabisan lan skor. Kabeh sing diwenehake nganggo gaya seni sing apik lan crita sing nyenengake, ora seneng main rollerdome.

Splatoon 3

Gagasan saka remaja kaya remaja kaya squid kanggo nglukis arenas ing tinta sing paling apik, nanging ora ana sing dibangun ing taun kepungkur, nanging kabeh sing dibangun sadurunge iku luwih gedhe kanthi owah-owahan sing pinter. Lobi sing luwih kuat lan interaktif, kampanye crita tantangan, lan gaman sing akeh gaman lan gadget ing antarane mode duwe kabeh dadi luwih cerah tinimbang sadurunge. Campuran perang turf sing bisa diakses, mode rangking skill-nuntut, lan pameran sing gawe ketagihan marang gerombolan salamer nggawe splatoon 3 pemain liyane trampil.

Titik Tina’s Wonderlands

Ing ngisor crita B & B lan arah seni sing cerah, Tinina Tina yaiku – inti – penembake looter, lan salah sawijining sing paling apik 2022. Kanthi macem-macem senjata, upgrade, lan kanca, ora ana kekurangan cara kanggo troll rock, utawa troll perang, utawa jinis troll sing bisa nyebabake masalah partai sampeyan. Skills tumindak sing apik lan kombinasi feats kelas sing apik ing antarane partai sampeyan bisa nggawe kabeh bedane, ngowahi ambungan sing akeh banget kanggo sampeyan lan partai sampeyan bisa menang kanthi gampang. Pertempuran pancen apik banget, lan ing wektu sampeyan bisa uga ora bisa ndeleng apa sing ditembak ing kabeh mayhem. Nanging tempur hektic yaiku melu lan beda-beda sing dikepengini kanggo golek penembake sing luwih marem kanggo muter solo utawa kanca-kanca.

Game FPS sing paling diantisipasi kanggo 2022: Ten Penembak kanggo ndeleng

Sepuluh penembak kanggo goleki 2022

Kanthi musim perayaan sing teka ing taun 2021, taun anyar meh ana ing antarane kita. 2021 wis apik kanggo game umum, kanthi game kaya Warzone lan Halo Infinite tenan ing genre FPS. 2022 disetel dadi luwih khusus, utamane saiki manawa seri PS5 lan Xbox S / X resmi ing kene.

Artikel terus sawise ad

Sawise ujar manawa, para pemain mesthi golek game utawa cicilan gedhe sabanjure kanggo franchises populer. Kanggo wong-wong sing kepengin maca babagan sawetara penembak sing paling nyenengake sing ana ing taun anyar, iki minangka game FPS sing paling diantisipasi ing taun 2022.

Artikel terus sawise ad

10 FPS Game teka ing taun 2022

1. Wonderlands

TINY TINA

Kanggo penggemar jotosan lan loot game fps kaya DESTINY, Wonderlands bisa uga persis apa sing sampeyan goleki ing taun 2022. Saka panyipta seri Borderlands, piranti lunak GearBox, Wonder minangka game muter-muter sing diilhami dening DLC ​​saka Borderlands 2 sing diarani Serangan Tinina ing Naga.

Artikel terus sawise ad

  • Cara Entuk Spider-Man Ora Mbukak Bundle Fortnite: Tom Holland & Zendaya

Wonderlands nempatake guo lan naga ing rumus Bordlands Agung. Pemain bakal motret lan ngalangi dalan liwat jagad sing khayalan-abad pertengahan sing bisa ngrampungake kabutuhan petualangan FPS anyar.

Titik Tina Wonderlands bakal teka 25 Maret 2022, Kanggo PC, Xbox One & Series S / X, & PlayStation 4 & 5.

Artikel terus sawise ad

2. Warfare Modern II (COD 2022)

Warfare Modern 2 Screenshot karo logo

Perang modern (2019) minangka hitose sing mutlak kanggo francais tugas tugas. Semono uga ngenalake salah sawijining royales perang sing paling populer ing kabeh wektu, Warzone, uga tetep seri sing duwe akeh pengeling-eling nalika entuk game tugas.

Artikel terus sawise ad

Dipuntedahaken sukses, kayane ngeculake cod 2022 bakal dadi tindakake kanggo perang modern (2019), sing paling mungkin bakal nggawa kampanye COD klasik kanthi realik multipliisme sing padha karo sing diwenehake Ing game pisanan.

  • Waca liyane:Telpon saka tugas tetep waral waral warata sing paling laris ing AS kanggo 14 taun berturut-turut

COD tansah ana nalika ngenteni game FPS, nanging perang modern II duwe potensial kanggo tenan yen terus sukses ing cicilan pisanan. Kanggo sing seneng nglelebke untu dadi crita sing apik, utawa mung pengin njupuk pemain online liyane, perang modern ii mesthi mung bisa dipikirake lan bakal dibebasake November 2022.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

3. .T.A.L.K.E.R. 2: jantung chernobyl

Stalker 2 ati chernobyl

S.T.A.L.K.E.. 2: Jantung Chernobyl minangka medeni fps-nerak medeni. Game iki minangka nomer papat ing seri kasebut lan kanggo sing ora kenal karo francais, S.T.A.L.K.E.R. Game wis tansah nyawang pemain kesepak kanthi grafis.

Yen grafis apa sing sampeyan goleki ing game, s.T.A.L.K… 2: Jantung Chernobyl bakal mbukak ing mesin ora nyata 5. Kanthi mesin sing kuat iki, sampeyan bakal bisa nyemplungake dhewe ing jagad pas-apokaliptik sing nyata nanging spookyliptik adhedhasar bedhil nuklir chernobyl, sing bisa uga dadi game kanggo sampeyan.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

Yen sampeyan dadi penggemar Residen ala utawa Waralaba Metro, mesthi mriksa s.T.A.L.K..R. 2: Jantung Chernobyl, sing wis ditindakake PC, Xbox Serion X / S tanggal 28 April 2022.

4. Lampu Mati 2

Cahya Mati 2: Tetep manungsa

Cahya Mati 2: Tetep manungsa minangka game medeni fps liyane sing ditindakake sawise game pisanan. Lampu sing wis mati ditampa kanthi apik karo komunitas game nalika dibebasake maneh ing taun 2015, kanthi game nomer loro sing diantisipasi.

Artikel terus sawise ad

Saiki kita wis pungkasane ndeleng gamelan lan duwe warta liyane babagan Mying Cahya 2, sing cocog karo crita lan pengalaman urutane critane game liyane. Setel udakara 20 taun sawise acara pertama game, para pemain bakal melu Aiden Caldwell nalika dheweke gelut kanggo Survival admist minangka repalispe zombie lan masyarakat sing rusak.

Artikel terus sawise ad

  • Waca liyane:Cara njupuk twitch 2021 recap

Kanthi campuran shooting, meleing, lan parkour, entheng cahya 2 mesthi bakal dadi petualangan sing kudu ditrima, utamane yen sampeyan nggoleki luwih saka game FPS.

Artikel terus sawise ad

Kanggo pemain sing seneng game utawa film zombie, priksa manawa sampeyan ndeleng cahya sing entheng 2 sing dirilis .

5. Raintbow enem ekstraksi

Pelangi enem logo ekstraksi

Kita wis nutupi pelangi enem ekstraksi wiwit diusir lan dicethakake. Nggunakake Pelangi Mesin Six Pengepungan wis sukses banget, Ekstraksi katon kanggo gamelan kanggo dolanan Multiplayer sing luwih akeh, Pve Multiplayer sing digunakake kanggo para pemain sing diarani Archaeans.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

Yen sampeyan seneng Pelangi Enom Ngepe lan nggoleki sing beda karo pengalaman Multiplayer sing kompetitif, ekstraksi bisa uga mlaku ing dalan sampeyan.

Langganan newsletter kita kanggo nganyari paling anyar babagan ePports, game lan liya-liyane.

Kanggo pemain sing seneng game kaya mburi 4, kiwa 4 mati, lan Perang Dunia Z, njupuk kanca-kanca lan bisa nyambut gawe kanggo ngilangi alien ing kabeh platform 20 Januari, 2022.

6. Attik Atom

Attik Atom

Sabanjure, kita duwe jantung atom, yaiku salah sawijining pamuter judhul peran sing duwe pamuter aksi saka pangembang mundofish. Game kasebut ditindakake ing kasunyatan sulih ing Uni Soviet sajrone taun 1950-an. Ing kasunyatan, teknologi wis maju luwih cepet tinimbang kita dhewe, kanthi cara robot lan hologram sing diciptakake.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

  • Waca liyane:Cara nggawe M16 COD 4 ing Vanguard

Sampeyan main agen kgb sing diarani P-3 sing dikirim kanggo neliti fasilitas manufaktur sing pungkasane wis eksperimen karo mesin. Mesin ing njero fasilitas iki wis ora ana rogo lan sampeyan bisa nemokake eksperimen aneh wis ditindakake.

Pemain kepengin mlebu petualangan pamuter siji sing anyar, atom atom mung bisa nyenggol sampeyan kanthi tempel lan pertempuran sing didorong FPS. Iku teka ing PC, PlayStation, lan Xbox ing 2022.

7. Redfall

Redfall

Redjall minangka game petualangan FPS sing dikembangake dening Arkata lan Bethesda sing bisa diputer kanthi rapiatif kanthi pemain online, utawa ing mode pamuter siji. Game kasebut ndeleng pemain sing nglawan vampir lan mungsuh liyane ing tawaran kanggo slamet ing kutha Redjince, Massachusetts.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

Redfall bakal duwe papat karakter unik kanggo dipilih, sing kabeh bakal nawakake kesempatan game sing beda. Uga nggunakake bedhil kanggo njupuk mungsuh, uga katon minangka penekanan ing teknologi sihir lan majeng.

Kanggo sing seneng game Survival FPS kaya kiwa 4 Mati lan Punggung 4, iki bisa dadi game liyane lan kanca bisa nyenengake nalika dirilis Konsol Xbox lan PC ing musim panas 2022.

Artikel terus sawise ad

8. Isonzo

Wi isonzo: Italia ngarep

Yen sampeyan seneng game FPS online luwih saka pengalaman petualangan siji-muter, Isonzo nawakake pengalaman WWI nyata.

Adhedhasar gunung ing ngarep Italia sajrone Perang Dunia Salah, Isonzo minangka penembake wong pertama taktis asli kanthi grafis sing apik tenan. Saka gaman ing peta lan musik, Isonzo ngupayakake pengalaman WWI sing nyata.

Artikel terus sawise ad

  • Waca liyane:Cara ngaku Halo Game Pass Ganjaran

Kaya pirang-pirang game FPS FPS, kita ngarepake isonzo kanggo nawakake macem-macem mode kanggo pemain kanggo perang. Miturut katrangan babagan uap, siji mode sing kita ngerti yaiku mode nyerang sejarah, sing “fokus ing tantangan taktis perang alpine.”

Artikel terus sawise ad

Yen sampeyan tresna game WWI utawa FPS, isonzo mesthi bakal bisa ndeleng, amarga dikandhakake dibebasake Awal 2022 Kanggo PC, PlayStation & Xbox Konsol.

9. Crossfire x

Crossfire X minangka rilis game FPS liyane ing taun 2022, eksklusif kanggo konsol Xbox. Mode Multiplayer bakal bebas-muter, nanging game kasebut uga bakal nampilake mode pamuter siji sing dikunci ing mburi paywall.

Artikel terus sawise ad

  • Waca liyane:

Pilihan loro Multiplayer lan siji pamuter apik, lan urutane game kasebut kanggo nyenengake para pembuangan seri counter-strike. Loro tim lawan bakal mudhun menyang sirah sing saingan ing macem-macem mode game.

Artikel terus sawise ad

Game kasebut bakal nggawe senjata modern supaya kanggo sing nggoleki beda kanggo nelpon tugas utawa paprangan, iki bisa dadi alternatif sing apik sajrone 2022, amarga ora dirilis Eksklusif kanggo Konsol Xbox tanggal 10 Februari.

10. Exomecha

Exomecha

Pungkasan, kita duwe Exomecha, game fps Multiplayer gratis sing cocog karo setelan sci-fi kanthi gamelan futuristik.

Exomecha bakal weruh para pemain perang ing planet exo-planet ing macem-macem mode game adhedhasar tim, kalebu Royale Pertempuran. Nggunakake mechs kanthi kemampuan unik, gaman, lan gadget, Exomecha nawakake genre fps sing seger lan apik ing taun 2022. Pemain bakal berjuang kanggo entuk sumber daya Exoplanet, lan minangka tim menang utawa ilang, peta bakal ganti.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

  • Waca liyane:Pungkasan legenda Apex saka adol taun: Skins, Bundles, & More

Kanggo penggemar halo, krisis, lan titanfall, Exomecha mesthi game kanggo katon amarga diluncurake 2022 Agustus kanggo Konsol PC lan Xbox.

Ana sampeyan, ana sepuluh game FPS sing kudu sampeyan lakoni ing radar kanggo 2022. Kanggo kabeh game game tetep dirungokake ing Charlieintel.

Credit gambar: Piranti lunak GearBox / Bethesda / Arkane Studio / Studio game / M2H game / TWIST / Smilegate Inc / Techland / Ubisoft / Mundfish / GSC game

Game FPS Paling Anyar 2022 – Penembak anyar sing kudu sampeyan lakoni

Penembak. Sawise raja game, ing ngarep kabeh inovasi grafis lan tembung pisanan ing dokumen pre-produksi saben studio kanthi sawetara yuta kanggo mbuwang. Wiwit lengen lengen dibungkus dening Gempa, unreal, setengah urip lan Telpon saka tugas Diusahake ing umur emas saka crita sing akeh ing lingkungan 3D, industri macem-macem portofolio lan nemokake pamirsa akeh banget ing papan liya. Sedhela, kamar kosong lan tong abang ora njeblug. Banjur game FPS nemokake urip kapindho, minangka arena online sing kompetitif, pembuluh crita eksperimen, Sims Survival lan uga nostalgia. Nalika kita katon ing 2022, kita bisa ndeleng manawa definisi sing luwih gedhe tinimbang sadurunge, lan sanajan kita isih duwe penembak Realm 3D anyar sing mbukak penembak tandha anyar, ana akeh urip ing FPS setya OL ‘.

Scorn (Tanggal Rilis: TBC 2022)

Iku pitung taun kepungkur saiki Scorn .R. Landskap inspirasi Giger. Utawa minangka kaca Uap dhewe, “Universe Nightmarish saka bentuk aneh lan tapestry somberry”. Lan nalika ana ing swara pisanan kaya cabang hooter, gamelan kasebut nyatakake medeni wong sing sepisanan kanthi fokus ing njelajah. Pangembang piranti lunak ebb pengin sampeyan rumangsa dibuwang menyang papan anyar sing aneh tanpa panjelasan, sing judhule asli Dasein (“Dadi ana” ing Jerman) Attests. Babi biomekanik ing saindenging, urip sing ora dingerteni mbesuk sampeyan, lan uga ora ana eksposisi narasi kanggo mbantu sampeyan metu. Matur suwun, Scorn . Saestu – kita ora sabar ngenteni.

Graven (Tanggal Rilis: TBC 2022)

Sawetara wong nyebutake ‘boomer tukang’, nanging kebangkitan retro saka game linear fps sing diresiki dening 3D Realms yaiku kanggo wong sing duwe driji sikil twitchy kiwa. Kuburan Visuals nuwuhake voodoo 2 dina awal 3d game lan ana sentuhan ’90-an penembak Hexen lan Heretic kanggo kabeh jubah, lilin lan spellbook. Apa sing dijanjekake ing istilah game ora Nicle Nostalgia, sanajan – ana jangkah lan kemurnian kanggo perang manawa penembak kaping triple – penembak, lan muter Kuburan Episode Akses Awal-Shareware awal kudu ngerti kepiye sampeyan ora luput yen Gunplay Zippy, langsung.

EXOMCHA (tanggal rilis: spring 2022)

Exomecha Trailer Delang tanpa peluru sing dipecat utawa ana sing njeblug, lan menehi sawetara pangembang anyar sing diganggu. Eksklusif kanggo Xbox Serion X / S lan PC, Proposisi Iki Jembar Multiplayer Gratis kanthi Benteng Futuristik. Ana luwih saka sentuhan saka Crysis Kanggo sing ditampilake nganti saiki: njupuk barang ing pantai, pukulan wong futuristik ing pantai, jip-lingkungan sing padha. Banjur mechs giliran, lan kabeh taruhan mati. Prekara-prekara iki nyirnakake langit kanthi skala, lan pertempuran pertempuran melee katon apik kanggo lali babagan K: D kanggo sawetara menit lan mung tontonan.

Pelangi enem ekstraksi (tanggal release: Jan. 20, 2022)

Nganti saiki, ‘ Tom Clancy ‘Prefix minangka tembung kanggo’ operasi pertempuran nyata-donya sing ditindakake kanthi birokrasi birokrasi ‘, nanging kabeh owah-owahan 2022 nalika Pelangi enem ekstraksi lan mungsuh asing parasit teka. Sing bener. Alien. Kita ora eling apa-apa extraterrestrials kanthi sirah sing mencorong Jumlah kabeh wedi . Banjur maneh, kita ora tau maca lan nyatane mung golek buku Tom Clancy ‘kanggo ngrampungake guyon iki kanthi cukup. Minangka tim telu, sampeyan nyusup tingkat sing dipetakan kanthi procedrally lan conto aman saka Alien Goo, njupuk macem-macem mungsuh mungsuh sampeyan sing apik banget ing taktik khas Pelangi Six Fashion – Nyambung ngubengi pojok, mbuwang drunge metu, ujar ‘saben detik – banjur exfiltrate karo Intel. Kudu dadi kerangka co-op sing nyenengake kanggo ngalami Pengepungan Lingkungan punterplay lan ngrusak banget ing, lan ing wulan Januari.

Lampu Mati 2 (Tanggal Rilis: Feb. 4, 2022)

‘Aja lunga menyang wengi sing apik. Nesu, nesu marang cahya ‘, nulis thomas dylan ing strategi strategi resmi kanggo Cahya sing mati . Iki saran apik, amarga jagad isih akeh infested karo Cadavers mlaku 20 taun sawise acara pisanan game pisanan. Iki wektu protagonis anyar Aiden duwe dunia sing mbukak kaping papat luwih gedhe tinimbang njelajah lan nindakake keruwetan sing adhem, bisik-bisik “kanggo awake dhewe. Faksi minangka kunci kanggo slamet saiki, karo kutha kasebut dadi pitung kabupaten saben pamrentah dening klompok sing beda. Pengembang TECHISAS janjitas janjine kanggo ngupayakake sregep kanggo pilihan sampeyan, lan pengaruh sing katon ing jagad game. Ora meksa.Iku ora jelas sethithik ing menit sepira bedhil – komponen penting saka genre FPS – bakal fitur, wiwit Techland ujar manawa game kasebut ora duwe, nanging duwe bedhil. Kita bakal lunga karo ‘Apa duwe bedhil amarga bedhil minangka kamp bedhil.

Stalker 2: Jantung Chernobyl (Tanggal Rilis: 28 April 2022)

Stalker kurang saka pirang-pirang game sing ngandhani dongeng kanonik, lan pirang-pirang upaya ing usaha sing padha: ngupayakake medeni, lan fraksi sing dienggo ing bencana manungsa sing padha sawise ana ing Chernobyl ing taun 2006. Kanggo sawetara jurusan, mula, kita ngerti apa sing bakal diarepake saka Stalker 2 (bener kaping papat ing seri). Ana bakal dadi campfires lan gitar strum-along. Anomali. Standoff nekat nganggo busuk masker gas ing bangunan industri rusty, lan bentuk mutasi sing mikirake pasuryan sampeyan katon enak. Nanging kita uga bakal entuk bar anyar kanggo kesetiaan visual, game kasebut nggunakake real engine 5 sing ora nyata 5 lan nggedhekake kanggo nglukis ara-ara samun Ukrainia kanthi swasana nyata. Iki ora bisa nikmati 20 menit sekaligus – sampeyan pengin sawetara dina kerja ing wulan April.

Wonder Tina Tinina (Tanggal Rilis: 25 Maret 2022)

A Borderlands spinoff sing nyandhang kanthi angel ing wayahe dolanan paling apik lan breezy saka game utama – amarga sampeyan bakal bisa nyritakake saka pembantu babagan Babymetal ing Titik Tina’s Wonderlands mbukak trailer. Kanggo Tina sing ora dianggep, cilik sing ora ditanduri Borderlands 2 DLC paling apik, Serangan ing naga terus . Donya wis ganti sadurunge sampeyan drastis minangka pangowahan Tina sing improvis ing peran dheweke minangka gu gu, lan sawise 150 jam nomer nembak sing ditindakake dening pembersih badass sing dibutuhake. Kita ngarepake tembok tembok papat lan alis sing padha karo cicilan-panjang, lan menehi kritik karo lutik solo ing trailer kasebut sadurunge ora adoh.

Ritual SKER (tanggal Rilis: Panas 2022)

2020 Maid saka SKER ketemu status kultus kanthi medeni-cukup medeni sing duwe sejarah sing wis asli adhedhasar ing hotel Inggris, lan uga kabeh bedhil sing diwenehake sampeyan kanggo motret ujar karo. Ritual sker Apa seketane, lan kanthi dhasar ing Folklore Inggris Lawas wis dilebokake dening pangembang Wales Interaktif, wektu iki njupuk sethithik kanthi kerangka FPS Survival FPS Co-op. Sing sepi wis ngrungokake ngrungokake – ironis, ora – mula iki ora bakal dadi Kiwa 4 mati resine, nanging sing luwih dianggep lan siluman. Studio Wales Cilik duwe knack nyata kanggo nggawa pencipta bakat, lan kanthi Soma lan Peperangan 1 Devs ing kridit game sadurunge, pangarepan kita dipasang ing skiri.

Aku.G.Aku.

Sampeyan bisa uga ora eling Proyek i.G.Aku. , penembake 2000 kanthi fokus siluman sing ora biasa kanggo wektu kasebut, lan relish kanggo masang sampeyan menyang ziplines sing ora tau bosok. Bab iku, Aku.G.Aku. Asal-usul Jinis pangarep-arep sing sampeyan eling, yen ora, apa tegese jeneng kasebut? Disetel minangka prequel kanggo asli, Asal-usul ngidini sampeyan ngeculke perang kadhemen 1980. Nggunakake pelatihan SAS lan MI6 sampeyan, kabeh sampeyan kanggo nyegah konflik kabeh kanthi nindakake tampilan paling apik kanggo covert covert covert ing sejarah militer. Ziplines mesthi bisa mbalikke sirah, lan yen sampeyan mikir apa aku.G.Aku ngadeg, ‘aku arep’. Taun 2000, para wanita lan tuan-tuan. Ditulis dening Phil iwaniuk atas jenenge Glhf.

Dhaptar

Game FPS paling apik – 5 penembak paling dhuwur ing kabeh wektu

CSGO-Preaim-Active-Aim

Deleng 17 item