Game Penembake Elektronik-Ekstra Pisanan | WookieEpedia | Fandom, 16 penembak pertama sing kudu digunakake ing 2023

16 penembak pertama sing bisa diputer ing taun 2023

Iku ide kasebut sing apik banget, lan luwih apik, dibebasake kanthi cepet ing penembake sing solid. Ora ana sing liya.

Game Elektronik-Ekstra Elektronik-Pisanan

Sanajan artikel iki adhedhasar informasi kanonik, jeneng nyata saka topik iki minangka ramalan murni.

. .

Kaca iki ngemot informasi babagan game sing wis dikonfirmasi.

Isi kaca bisa uga ganti kanthi dramatis amarga pendekatan produk lan informasi luwih kasedhiya.

Game Elektronik-Ekstra Elektronik-Pisanan

Informasi Produksi

Pangembang (s)

Penerbit (s)

Informasi atribusi

Direktur (s)

Direktur game Stig Asmussen lan timnya kerja ing game Star Wars Jedi sabanjure, lan FPS anyar sing dijanjekake dening direktur game Peter Harschmann ditindakake.“-Electronic ing Twitter [2]

Artikel sing ana gandhengane karo game iki. Sampeyan bisa mbantu Wookieepedia kanthi ngembangake.

Credits []

Dening jinis

Cast Cast sing ora direncanakake Kru Kru sing ora direncanakake Thanks khusus

Sumber []

Cathetan lan referensi []

  1. ↑ 1.01.11.21.31.41.5 Seni Elektronik lan Game Lucasfilm Ngumumake Anyar Star Wars .com(serep serep)
  2. . Kajaba iku, respawn bakal partner karo @bitreactor, kanggo ngasilake game strategi Star Wars anyar.” (serep serep)
  3. ↑ Daniel Ahmad (@zhuex) ing Twitter: “EA ujar yen umur naga anyar saka bioware, nanging ora bakal nganti sawise FY22. Dadi sawise April 2022. Judhul Star Wars anyar ing pembangunan sing kudu mudhun sadurunge akhir FY22. (serep serep)

16 penembak pertama sing bisa diputer ing taun 2023

Apa sampeyan pengin ndharat tilas sing mateni utawa headshot, iki game FPS paling gedhe ing mesin modern

Diterbitake Januari 6, 2023
Kita bisa uga entuk komisi saka tautan ing kaca iki.

Penembak pertama sing paling apik sing bisa diputer saiki

Sanajan wis nggawe kekuwatan nyeri industri lan panggunaan teknologi wiwit awal 90an, penembake wong pisanan minangka salah sawijining genre sing paling ora ana. Klasik 30 taun tetep bisa dimainake minangka rilis kontemporer sing paling gedhe. Sing kudu dingerteni, sampeyan bisa duwe akeh sing nyenengake taun 1995 Angkatan Peteng minangka 2021 Halo tanpa wates.

. Tegese kita milih game sing bisa sampeyan pilih lan muter saiki, kanthi jumlah gaweyan minimal, ing konsol modern lan PC. Ora perlu ngerti carane masang kabel scart menyang TV anyar, utawa mbukak mesin virtual kanggo ngowahi autoexec sampeyan.bat lan config.Sys!

Iki uga nerangake sawetara absente sing misuwur. Ora ana sing urip ing salawas-lawase . Goldeneye 007 . Oh, lan siji game sing sampeyan ngarepake? Kita uga ngeculake dhaptar, amarga kita seneng karo urat kasebut ing bathuk.

Dadi klik ing, lan adus ing cemlorot sewu reticules, ora ana pesenan tartamtu.

Telpon Juarez: Gunlinger

Telpon Juarez: Gunlinger

Kadhangkala Gems ditemokake ing papan sing aneh. Loro game pisanan ing West West-Techland Telpon Juarez . Banjur 2 taun, Kartel, cukup nggegirisi, lan flop komersial. Dadi ngarep-arep ora dipasang ing game kaping papat lan pungkasan, 2013 . Nanging, iku stunner mutlak, fps sing apik banget karo seni sing apik banget, sing nggawe panggunaan sing ora bisa dipercaya.

Sampeyan main minangka Silas Greaves, pamburu legendaris sing judhul mandhiri ing sisih kulon sisih kulon, sing crita sing bisa ditindakake dening dheweke, nanging luwih becik) sawetara jeneng jaman sing paling misuwur. Pikiran Pat Garrett, Johnny Ringo, Billy Bocah-bocah. .

Iku ide kasebut sing apik banget, lan luwih apik, dibebasake kanthi cepet ing penembake sing solid. Ora ana sing liya.

Star Wars: Angkatan Peteng

Darth Vader duwe tembung sing sepi

Minangka KotakuLukas Plunkett wis asring kasebut, LucasArts ‘ Angkatan Peteng yaiku “game paling werding” paling warah kabeh.. Nanging apa sing ora kudu dilalekake yaiku salah sawijining game FPS paling gedhe sing ditindakake, lan sanajan teka saka pangembang sing misuwur amarga petualangan titik-n-n-n-klik 2D.

Nalika ngomong babagan evolusi sing paling penting ing FPS, nggodha kanggo ngliwati hak saka ID Siksa menyang Gempa. Tilas njupuk 2.5D shooting wong pisanan saka sharewuang shareware kanggo dominasi utama, dene sing terakhir ngembangake kabeh game dadi masa depan 3D. Nanging ing antarane teka Angkatan Peteng, lan nindakake uga asring dilalekake: ditambahake crita. Oh, lan nggoleki lan mudhun. Lan vertikal. Lan bebek. Lan mlumpat. Serius, game iki Pivotal menyang genre, lan umume kemajane sing digawa dening, utawa ora diresmikake.

Mesthi wae, inovasi ora cukup cocog karo pamuter telung puluh taun, nanging apik banget kanggo nglaporake tenan nahan. Iki wiwit dongeng Kyle Katarn, mercer sing mbrontak sing critane kedadeyan kontemporen karo Lukas, Hans lan Co. Ing Angkatan Peteng Dheweke integral kanggo nyolong rencana bintang mati, banjur diisirake ing proyek trooper gelap, kabeh sing lenggah ing memori kanthi luwih penting tinimbang skywalker. Katarn bakal katon ing pirang-pirang Jedi Knight Game, uga ora bisa novel ing novel lan komik wiwit saiki.

Sampeyan mesthi pengin nggawe manawa sampeyan nambah mod tikus, kanthi gampang ditemokake ing kene . Sampeyan bisa uga pengin muter karo overhaul modern sing digawe kanggo penggemar iki sing mung dirilis. Nanging aku nyaranake supaya sejatine sejatine sing bisa, amarga sumunar. Cukup waspada yen sampeyan duwe vertigo: iki minangka game pisanan kanggo nggawe tebing tebing tenan medeni.