Game PC Paling Anyar 2023 | PcGamesn, game PC paling apik (sampeyan kudu diputer) | Techspot

Game PC paling apik (sampeyan kudu diputer)

Contents

Ing endi game kasebut cemlorot ing kabeneran kasebut menehi sampeyan neliti angkara pusat. Game detektif liyane asring nggawe investigation masalah kanggo nemokake obyek sing mencorong ing pemandangan pembunuhan. Nalika sampeyan bisa ngerteni ing review PC crita dheweke, sampeyan kudu nyukur klip arsip cekak kanggo petunjuk, mlebu tembung kunci ing game telusuran ing game, kaya sampeyan langsung takon karo wanita ing film kasebut. Crita dheweke kudu nggawe dhaptar iki amarga, wiwit dibebasake ing taun 2015, ora ana sing nyoba nyalin. Tetep minangka salah sawijining game PC paling apik amarga ora ana pesaing.

Game PC paling apik 2023

Iki minangka game pc paling apik 2023 sing kudu diputer saiki, saka tambahan anyar kaya cincin elden lan deadloop menyang klasik kaya Minecraft lan portal.

Game PC paling apik: Arthur Morgan Saka Abang Mati Mati 2

Apa game PC paling apik saiki? Saka tempat-tiwas ing jagad iki kaya GTA V kanggo nambah rilis indie kayata liga roket, klasiik iki minangka game paling gedhe ing Steam, Toko Games Epik lan Liyane.

Nggoleki Game PC Paling Ndhuwur Ora Ana Tugas Gampang. Ana, sampeyan bisa uga wis weruh, akeh banget. Saka game uap 50.000 ditambah kanggo … kabeh platform liyane sing sampeyan tresnani, ora ana sing luwih akeh pilihan kanggo para gamer sing wani.

Dadi ayo padha nulungi. Ing ngisor iki, sampeyan bakal nemokake dhaptar game PC paling apik sing bisa diputer saiki, apa sampeyan muter laptop game paling apik utawa barang sing luwih akeh entri entri. Oh, lan sadurunge bengok-bengok-bengok-bengok-bengok-bengok-bengok-bengok-bengok-bengok-bengok-bengok-bengok-bengok-bengok-bengok-bengok-bengok-bengok-bengok-bengok-bengok-bengok-bengok-bengok-bengok-bengok-bengok-bengok-bengok-bengok-bengok-bengok-bengok-bengok-bengok-bengok-bengok-bengok-bengok-bengok-bengok-bengok-bengok-bengok-bengok-bengok-bengok.

Mangkene game PC paling apik:

Game PC paling apik: kapal angkasa, ing papan

Starfield

Starfield wis ana ing ujung ilat saben wong saiki; Prospek alam semesta sing gigantik kanggo njelajah, bisa ndharat lan ngumbara udakara 1000 Starfield planets, adat shipbuilding – iku impen mutlak. Ulasan Starfield rembugan babagan macem-macem kegiatan sing ngganggu, lan ruang gedhung ing Bethesda Studios wis njupuk ayunan sing mokal.

Yen sampeyan wis ngimpi ngilangake pojok sampeyan dhewe saka planet lan nimbali omah, wenehake ikatan lan hubungan anyar, mula Starfield minangka pengalaman sing apik banget. Yen sampeyan wis mlebu ing game Spasi, priksa walkthrough Starfield – bakal tetep sampeyan langsung lan sempit, yen jinis sampeyan. .

Reputasi Larian minangka salah sawijining pangembang sing paling apik ing solidifed karo pembatalan ketuhanan: dosa asli 2, nanging yen sampeyan duwe ragu-ragu 3 maju lan ngluncurake Gerbang Baldur 3. .

Akeh game sing janji karo tingkat jero iki, nanging BG3 dirancang kanggo terus sanajan pamuter mutusake mateni saben NPC sing migunani. Ing epik 70-jam iki, critane bakal adaptasi karo tumindak sampeyan, sanajan sampeyan panen favorit dipateni kaya Astarion lan Karlach. Waca review BG3 kanggo ndeleng kenapa kita menehi game sing luar biasa iki yaiku skor 9/10, lan aja lali priksa Pandhuan kelas 3 Baldur paling apik yen sampeyan pengin ngrancang karakter sampeyan dhewe.

Wong wadon sing sungu, ditutupi ing pepeteng katutup dening kristal sing ditahan

Diablo 4

Seri Diablo yaiku permata ing Blizzard. Diablo 4, minangka review D4 kita, minangka seri sing paling gedhe lan paling apik kanggo kita, menehi crita sing nyenengake, gulung game sing apik, lan visual game sing apik banget.

Yen sampeyan wis mandhegake sikil menyang tanah Sanctuary, kita kudu akeh pandhuan kanggo mbantu sampeyan miwiti. Pandhuan kelas diablo 4 bakal mbantu sampeyan kuku saka limang kelas sing paling cocog kanggo sampeyan, lan kita duwe pandhuan individu kanggo Barbarian, Sorcerager, Druid, lan sampeyan duwe kabeh kaluwihan nalika sampeyan butuh nalika Nuju madhep saka lilith lan tentara ala.

Game PC paling apik - Valorant

Valorant

CS: GO wis ora dikunci minangka pinnacle saka game FPS kompetitif wiwit taun 2012, kanthi mekanik muncul sing digawari kabeh, ekonomi senjata sing terus-terusan, lan peta sing seimbang kanthi sampurna. Valorant, saka game riot, apa kabeh, nalika uga nyampur ing roster pahlawan, saben wong sing pasif, aktif, lan pokok. Sawetara kabisan kasebut duwe CS: Bukak Mupangate, kaya SmekesCreens, kelip-kelip, lan granat, nanging ora ana sing cocog karo saben kit agen sing njamin beda.

Sinau cara nggabungake kabisan agen lan ngetrapake menyang saben peta game minangka kurva belajar sing ora ana watesan sing tansah nyengkuyung eksperimen lan play sing ora dibayar. Manawa, sampeyan bisa sinau sawetara papan kemampuan dhasar saka YouTube, nanging yen sampeyan nemoni sampeyan dhewe, sampeyan mesthi bakal duwe kesempatan sing luwih apik kanggo nyekel mungsuh mungsuh.

Valorant bisa uga ora bisa menang ing Murni FPS, nanging luwih gampang diakses lan nawakake pemain anyar sing ora kalebu tenan, apik banget kanggo ngeklik kepala. Lan yen sampeyan minangka salah sawijining pemain anyar kasebut banjur ngidini kita mbantu sampeyan kanthi pandhuan kanggo kabeh karakter sing paling valorant, peringkat saka dhaptar dhaptar sing paling valorant, lan patternang sing bisa dibantu kanggo bedhil , lan valoror crosshair.

Game PC paling apik - Setengah Urip: Alyx

Setengah Urip: Alyx

OK, dadi game VR dudu apa sing dielingake nalika katup ngumumake game setengah anyar wiwit setengah umur 3 taun, nanging Alyx ora mung game setengah urip sing luar biasa, iku Uga – Akhire – validasi taun-taun VR HYPE.

Skop mesthi luwih cilik tinimbang game setengah umur, nanging misi misi ing Alyx asring bakal ditindakake ing sawijining bangunan, tingkat interaksi kasebut. Apa ana ing wektu flashy kaya nggunakake balok kayu kanggo main baseball kanthi granat mungsuh, utawa mung nyapu rak-rak-rak ing rak-rak kanggo nggoleki ammo ekstra. Iki entuk game sing apik, kaya bedhil bedhil ing Doom utawa Mario “Yahoo!”, Nanging wektu iki ndadekake sampeyan rumangsa dadi bagian saka kutha 17 minangka kapal gabungan. Sampeyan bisa maca separo separo lengkap: Review Alyx ing kene yen sampeyan durung digawe.

Game Pc Paling apik - Red Mati Mati 2

Red Merah Mati 2

Ing tindakake Rockstar menyang salah sawijining game sisih kulon paling gedhe – sampeyan bakal njupuk peran Outlaw Authur Morgan, bagean saka sembrono lan ngindhari Van der Linde Gang. Nalika sampeyan nitih langkung fiksi omah, Red Merah mati 2 ora mung nyemprotake sampeyan ing luar negeri hukum lan tatanan sing ana punggung lan tatanan sing bisa diuripake.

Kaendahan Red Merah Merah ana ing nasib geng lan nyolong ing sekitar campfire. Arthur ngrasakake tanggung jawab kanggo ngluwari lan menehi reassure kulawarga sing paling ora ana sing paling dhuwur, sanajan rogues sing busuk sing katon neraka kanggo nyetir klompok kasebut menyang mburi cataclysmic.

Red Merah Mati 2 minangka salah sawijining game sing bakal tetep sampeyan sajrone pirang-pirang taun sawise serangan kridit. Saka hait sepi nelusuri kewan legendaris lan ngrebut bumbung saka sepur kanthi ril riset ing ngendi geng sing diturunake ing pesaing kasebut, – ana akeh detail sing nekat ing donya iki. Priksa Red Red Red Red Swed 2 PC Review kanggo putusan lengkap. Yen sampeyan macet nyoba Merah Merah 2 Cidra.

Game PC paling apik - Marvel

Spider-Man Marvel: Miles Morales

Sing pertama game Spider-Man Insomniac sing ngenalake kita kanggo pertempuran frantis lan swinging web kanthi cepet liwat lurung-lurung-lurung-lurung-lurung-lurung Manhattan sing ora bisa ditemokake sadurunge game video, lan matal Morales SEquel luwih padha nanging luwih apik cara. Misi Pangisi Sidang Kaya Sneaking galeri seni amarga MJ wis ora ana, pertempuran kabisan lan katrampilan wis luwih dhuwur kanggo mesthekake yen ora bisa ditindakake kanthi kualitas apa wae.

Apa sing luwih apik yaiku nalika miles Morales dadi spin lan akibat, nggunakake peta Manhattan, kanthi otomatis minangka salah sawijining game sing paling apik, kanthi dekorasi salju lan kanthi otomatis ing endi wae. Crita kasebut udakara udakara pirang-pirang mil amarga awake minangka Spider-Man nalika Peter njupuk ninggalake ora ana, lan mesthi salah sawijining game superhero sing paling apik, yen ora The paling apik.

Game Pc Paling apik - Dewa Diwenehi 2

Ketuhanan: Dosa Asli 2

‘Simulasi tembung’ cenderung teka karo udhara sing serius: Tanggung jawab po-ngadhepi kebangkrutan pesawat, utawa stoisisme akurat anatomi kanthi mateni setengah ing kuthane canadian. Dewa: Asli Sin II temtunipun simulasi. Iki nglacak suhu awak, koncon visi, lan apa NPC bakal adhedhasar tampilan lan swasana umum babagan kutha.

Nanging uga kesusu banget – breezy nanging taktik taktik sing paling angel ing endi sing paling gedhe kanggo micu jeblugan sing ora disengaja. Iku rong bagean naga lan siji party monty python, lan nampilake kampanye sing nyritakake crita sing pantes nalika sampeyan bakal nggawe santai kanthi tongkat nalika sampeyan trek.

Njupuk tumindak kanthi online, lan ketuhanan: dosa asli II pvp malah malah bisa uga ing mode master game ngidini sampeyan yakin sampeyan bisa ngrampungake crito sing ora bisa diramalake. . Apa. A. Game. ? .

Game PC paling apik - Inscripption: Kertu rat paket

Inscripption

Sithik banget Game Campuran Genres uga Inscripption, ing endi game kertu sing gampang ketemu medeni atmosfer. Sapa sing ngerti sampeyan bisa ngrasakake ketegangan kasebut – utawa ing kasus kita, wedi eksistensional – kanthi nyelehake kertu sing salah ing meja?

Inscripption njupuk inspirasi saka game tabletop sing sampeyan bakal ndeleng ing Wargamer. Rega regane yaiku nyolong, kanthi gulungan urutane critane game sing bakal ninggal sampeyan pengin luwih akeh. Uga ngemas crita kanthi corak liyane lan giliran saka m. .

Game PC paling apik - Badan njaba: Watak lungguh ing campfire main gitar

Wilds Outer

. Tinimbang ora bisa urip ing Dina Pennsylvania, sampeyan uga duwe 22 menit sing padha ing ruang sadurunge lintang sadurunge lintang dadi supernova. Tujuane yaiku kanggo ngerteni carane pilot kapal angkasa, banjur Jelajahi Galaxy ing Hunt kanggo ngerti napa Lintang kasebut bakal dadi supernova, lan sing luwih penting, carane mungkasi – yen bisa uga.

Wilds njaba kabeh babagan lelungan kanthi cara, amarga sampeyan njelajah pirang-pirang planet lan kedadeyan sing apik banget, kalebu sawetara kanca sing wis mundur kanggo ndeleng anane ing planet kasebut. Sampeyan bakal lunga saka sirah sampeyan uga, amarga ana teka-teki logika kanggo ngrampungake ing salah sawijining game ruang paling apik ing kabeh wektu. Sifat alam bébas njaba sing apik tenan kanggo nerangake manawa ana pengalaman sing kudu ngalami tanpa ngerti luwih akeh, mula apa sing ditunggu?

Game PC paling apik - Monster Pamburu munggah: Squad pemain sing mudhun kewan mabur

Monster Pamburu mundhak

Nalika game dhasar seneng banget amarga sampeyan bisa nyritakake saka review pemburu monster kita, mung kanthi ekspansi sunbreak sing ditindhes monster pungkasane rampung. Sing diwiwiti minangka misi kanggo nglindhungi desa sampeyan saka nglarani kewan-kewan kasebut dadi petualangan ing sisih liya kanggo mungkasi makhluk sing ala saka ngrusak kabeh.

. Yen muni ide sampeyan wektu sing apik, priksa pamburu monster kita mundhak dhaptar senjata sunbreak kanthi tiar Sunbreak Tier kanggo miwiti gaman paling apik.

Game PC paling apik: Zagreus nglawan liwat Hades

Hades

Sawise rilis lengkap ing wulan September 2020, Hades entuk pujian akeh minangka salah sawijining indies sing paling apik lan nggawe dhaptar goty, kalebu kita dhewe. Telung taun sabanjure roguelike Isometric isih dadi salah sawijining game favorit kita ing PC.

Muter minangka Zagreus, putrane Hades lan Pangeran ing jagading, sampeyan kudu nglawan neraka sampeyan nggunakake macem-macem gaman lan boons sing dikirim saka dewa Olimpiade. Kanthi saben upaya gagal kanggo uwal kanthi sukses, sampeyan wis bali maneh ing House Hades, ing ngendi sampeyan bisa ngobrol karo kanca lan nggunakake kamar sampeyan kanggo entuk upgrade lan tunjangan.

Hades duwe narasi sing nyenengake ing inti, uga minangka karakter sing wicaksana lan pertempuran tantangan kanggo nggawe game roguelike paling apik kanggo kabeh wektu. Menehi Pandhuan Tanggal Rilis Hades 2 A maca kanggo nemokake apa sing bakal ana ing urutan sing diantisipasi.

Game PC paling apik: Perang: Waramammer 3 - Slaanesh nuding pedhang menyang langit ungu

Jumlah Perang: Warammer 3

Babak saka trilogi game strategi game strategi, Perang Total: Warhammer 3 nggawa sorotan saka game sadurunge ing seri kasebut dadi siji kesimpulan sing apik. Iki minangka kepuusan taun-taun ‘regane Majelis kreatif, lan pengalaman sing paling penting Warhammer Fantasy lan salah sawijining game perang sing paling apik. Pitu frapt, macem-macem jinis kampanye sing beda-beda, lan Kampanye online kanthi sawetara sebab kanggo mlaku-mlaku menyang jagad iki luwih suwe, nanging sampeyan bakal terus-terusan ing saindenging jagad lawas ing saben taun game.

Uga ambisi liar, kanthi peta Empirest Abadi Sprawling nyakup kabeh sing wis digawe Majelis Creative kanggo game Warhammer telu. Ndelok karo total Perang: Warhammer 3 review kanggo njupuk lengkap.

Game PC paling apik - Forza Horizon 5

Forza Horizon 5

Seri forza Horizon wis nyurung wates kanggo game balap lan cincin sing bener karo 5, sing ngalihake deso ing lingkungan ing sisih Meksiko. Kanthi salah sawijining roster kendaraan paling gedhe ing game apa wae, sampeyan bisa nyetir minibus ngubengi reruntuhan Aztec utawa Supercars balapan ing pantai sing cerah, kabeh padha nambah mobil luwih akeh kanggo garasi sampeyan.

Forza Horizon 5 minangka game sing kudu wani lan ayu, lan nyemprotake saka taman sapisan maneh karo cicilan kaping lima. Deleng cakrawala Forza kita 5 review lan ndeleng apa sing ndadekake salah sawijining game balap paling apik ing kabeh wektu.

Game Pc Paling Apik - Slay The Spire: Pamuter madhep nglawan slime

Mateni spire

Kita wis ndeleng pangembang liyane nyoba nggawe tukang dek rogelike, nanging ora ana sing nyampurnakake genre kaya mateni Megacrit The Spire. Gampang ngerti kabeh archetype dek kanggo saben kelas, lan sampeyan bisa njupuk level liyane nalika sampeyan nggabungake hiburan. Barang-barang sing kuat iki ngemot buff khusus sing mengaruhi dek.

Penindikan mbukak kemungkinan bangunan dek tanpa bisa nemokake kombinasi sing bisa ngilangi game, nanging ana masalah. . . Deleng PC PC Kita Slay Spire Review lan Waca Napa Kita Tresna Game PC iki.

Game Pc Paling Apik - Dishonoured 2: Pamuter sing ngganggu sawetara pengawal

Ora disengaja 2

Kadhangkala ora pati ngerti 2, sampeyan kudu mateni dhewe kanggo nylametake. Muter minangka Emily Kaldwin, sampeyan bisa nyandhang doppelganger Ghostly ing tingkat dalan lan mlumpat menyang sirah, nempelake keris menyang gulu kanggo ngrusak, negesake karusakan.

Fungsi sing dituju Doppelganger yaiku digunakake minangka gangguan, cara kanggo uwal saka konfrontasi. Nanging pangembang Arkane pengin sampeyan mbengkongake aturan; kanggo ndeleng apa sing ngluwihi kudung. Sampeyan mesthine kanggo eksprimen, kanggo ndeleng apa sing bisa – lan, Oh Boy, ana sing bisa ditindakake yen sampeyan cukup inventive. Nyatane, akeh banget kanggo ngraosaken, Sneaker Arkane minangka salah sawijining game sing wis dianugerahi skor sing sampurna. Waca review PC sing ora disengaja kanggo ngerti kenapa kita seneng banget.

Sampeyan bisa muter karo sistem kasebut ing Karnaca – irisan sing nggumunake, stylized, fiksi saka Mediterania. Iki minangka salah sawijining lingkungan sing paling apik, crita ing game video, kanthi saben ruangan nyritakake babagan propors. Apa sampeyan sregep ing payon utawa nyiram, piso-tangan, minangka papan sing njaluk ditliti kaya kabisan sampeyan. Yen sampeyan seneng game karo kekerasan lan otak, aja kliwat Sim pembunuhan sing cerdas iki. Pancen, minangka salah sawijining game siluman sing paling apik ing PC Ever.

Game PC paling apik: bledosan henchman kanthi shotgun lever-tumindak ing deathloop

Penembak wong pisanan wis suwe banget amarga angel dienggo kanthi cara sing migunani ing rumus. Untunge, ana Deathloop, sing kedadeyan dadi game favorit kanggo 2021. Sampeyan miwiti ing pantai sing sepi minangka Colt vahn, kanthi samar sampeyan, sampeyan minangka kepala keamanan kanggo pulo atlantik sisih lor sing wis diowahi dadi rich sing ora bisa ditindakake, thanks kanggo mesin loop wektu sing entek lan mesthekake ora ana sing nemoni akibat kanggo apa-apa.

Sing ora lenggah kanthi apik, tegese sampeyan kudu njupuk wolung ‘visionaries’ sing njaga lepung ing radio nalika sampeyan nemokake rahasia ing pulo lan Rencanakake dina sing sampurna. Ngalahake saben hadiah visi sampeyan kanthi slab deatoop, kemampuan khusus sing bisa digunakke kanggo mbalikke cole dadi masalah nyata kanggo wong-wong ing pulo kasebut.

Day Groundhog kanthi bedhil kanthi bedhil, disetel ing ’60-an-hawa sing kebak saka kekacauan sing nuduhake dekade. Seni Bauheus Eksperimen, soundtrack funk sing nggegirisi, set kabisan khusus sing ora disengaja, lan bedhil gedhe sampeyan bisa dual-wektu mati nggawe timbal sing hebat. Sanadyan ora mandheg ana, supaya bisa urip kanthi becik, sampeyan kudu njelajah, ngatasi teka-teki, lan rencana kanthi ati-ati – utawa sampeyan bisa mutusake kanggo mbukak wong liya Kanthi nyerang game kasebut minangka Julianna.

Deathloop cepet banget lan nggumunake wiwit wiwitan nganti pungkasan, lan ora overstay sambutan – nalika sampeyan bisa nyerang game pemain liyane nalika Julianna nganti 30 jam – lan iku wektu kasebut Uga dienggo. Yen sampeyan lagi mlumpat menyang kampanye sepisanan utawa sampeyan butuh refresher, priksa kode aman Deathloop kita lan barang-barang sing mencorong. Waca review deathloOp kanggo rundown lengkap.

Game PC paling apik - XCOM 2: Watak babagan kanggo motret ing mungsuh ngambang robis robis

Xcom 2

XCOM 2 minangka urutan khusus. Umume game-up minangka dandan kanggo rumus, nanging iki bisa digunakake kanggo mbenerake orane kanthi beda game. Ing ngendi mungsuh ora dingerteni sampeyan dhukungan saka kabeh pamrentah planet lan njaluk sampeyan nonton dwindle, xcom 2 miwiti karo apa-apa: sakepel karo mungsuh asing sing wis ngalahake bumi.

Perspektif Guerilla anyar iki ngasilake sawetara taktik sing paling apik sing wis dideleng PC, lan minangka attest review PC XCOM 2, minangka salah sawijining strategi game paling apik ing pirang-pirang taun. Misi sing ditindakake kanthi angel, antara ndelok rookie kanthi grenade paling apik, utawa sniper sing wis sampeyan upgrade. Keputusan kadhemen, kejem kaya iki bakal nggawa sampeyan sukses lan kesalahane – mung diganggu dening perang DLC ​​sing dipilih, sing ngiket prajurit sing luwih akeh nalika mbantah kasebut mesthi rusak. Yen sampeyan lagi berjuang kanggo nylametake lomba manungsa saka alien pesky kasebut ing eksens, priksa perang XCOM kita 2 Pandhuan sing dipilih.

Nalika kita isih ora cedhak karo tanggal rilis XCC 3, Squad Chimera anyar minangka game fokus karakter karo fitur gamelan anyar ing ngendi sampeyan bakal bisa main minangka alien lan nglawan gerakan sing anyar Katentreman ing kutha 31.

Game PC paling apik - GTA 5: A karakter nindakake rodha ing motor

Maling Auto V

Ana alesan GTA V isih terus-terusan milih tangga, lan nggawe pamuter sing luar biasa Counter taun sawise diluncurake: isih dadi pinunjul saka genre wedhi, ora kanggo salah sawijining game PC paling apik. Kita wis duwe sekumpulan game open-donya liyane wiwit, nanging ora cocog karo kesetiaan fiksi GTA V: bukit-bukaran sing adoh, Gunung sing adoh, lan Taman Metropolis Dusty, lan taman trailer bledug sing ngubengi kabeh.

Iki minangka jagad sing nyebutake sampeyan, njaluk sampeyan cepet-cepet ing motor, nenun ing lalu lintas nalika sampeyan lunga. Akeh game nggodho kita menyang pucuk gunung, nanging sithik banget, kita bakal mlumpat saka pucuk gunung nalika nunggang sepeda rereget.

Seri angkara Rockstar umume narik kawigaten jotosan amarga kekerasan kasebut, nanging ora njupuk manawa para pemain sing bisa nimbulaké jagad – manawa ana hubungane karo slapstick mesin kaya sing ora ana ing tong kosong sirah kanthi swiwi pesawat. Kasunyatan manawa sampeyan bisa ngalami kabeh online karo kanca-kanca nggawe kabeh luwih manis, lan bagean online game kasebut saiki dadi populer minangka komunitas utama sing isi kanggo sipil biasa kaya bagean sugih mmo. Game terus tuwuh kanthi GTA 5 MOD lan yen sampeyan macet ana GTA 5 PC Cidra. Waca review GTA 10/10 kita lan ndeleng sebabe minangka salah sawijining game kothak wedhi paling apik ing PC.

Game PC paling apik - Witcher 3: Geralt Nunggang Roach lan Pertempuran Griffin

Witcher 3: Hunt liar

RPG paling apik supaya crita paling apik ing geger, lan sing ana ing wit-witan 3 ngemot sawetara wektu sing paling bisa dieling-eling lan nyenjam ing game video.

Genius kasebut ana ing kepiye karakter kasebut. Jupuk Baron Bloody – Nalika sampeyan pisanan ketemu dheweke, dheweke bisa dadi sengit, ora becik, ora ana kuwalitas sing bisa ditebus apa wae. Sampeyan begrudge mbantu dheweke. Ing pungkasan plot, sampeyan bakal empati karo dheweke, sanajan ana cacat karakter sing njijiki. Fantasi peteng nalika paling peteng – game diwasa sing sejatine kanggo diwasa, wektu sing bakal tetep karo sampeyan kanthi becik sawise serangan roll. Cukup, iku salah sawijining game PC paling apik, amarga sampeyan bakal ngerti ing Review Pc Hind 3.

Yen kridit bakal muter, sampeyan isih duwe rong ekspansi videogame sing paling apik ing orane kanggo macet. . Sing nomer loro, getih lan anggur, meh game liyane ing awake dhewe, njupuk menyang tanah sing cerah saka Toussaint kanggo nglawan masalah vampir sing saya akeh. Yen sampeyan kepengin kelangan dhewe ing jagad liyane kanthi luwih saka 100 jam, ora luwih apik tinimbang nyawang srengenge sing diobong kaendahan iki. Pengin nggawe game luwih apik? Maca ing mode Witcher 3 sing paling apik sing bakal ditindakake, utawa digelehake kabeh Witcher kabeh Witcher 4 rincian yen sampeyan luwih kasengsem ing urutan sing bakal teka.

Game PC paling apik - Lembah Stardew: Gubernur nerangake babagan dheweke seneng ngunjungi Lembah Stardew

Lembah Stardew

Game petani indie minangka puluhan dina iki, nanging lembah stardew minangka bintang sing sumunar genre lan pancen papan sing paling apik kanggo diwiwiti. Sawise nyengkuyung kerja kantor sing surem, sampeyan pindhah menyang farm mbah lan njupuk reins. Ora cukup prasaja nalika tuwuh tanduran lan ndeleng kewan-kewan, amarga desa puyuh Lembah ing Lembu lan misteri kanggo nemokake.

Ngembang minangka salah sawijining tugas ing dhaptar sampeyan, amarga sampeyan nggawe kanca lan menehi hadiah kanggo akeh sarjana lan bachelorette budding, kabeh mbantu mulihake pusat komunitas, lan nyegah – utawa mbantu yen sampeyan DOW – Joja Konglomerat Joja Corp Saka Nganggo. Pertempuran minangka aspek penting banget ing game uga nalika sampeyan pindhah menyang tambang, kaya mancing lan njelajah wilayah sing adoh saka desa kasebut. Lembah Stardew minangka game santai pokok, sanajan sampeyan bisa uga kedhip lan pirang-pirang jam wis liwati. Yen sampeyan mewah pengalaman luwih akeh, dhaptar kita paling apik ing Valley Mods bakal duwe barang kanggo sampeyan.

Game PC paling apik - Hitman: Agen 47 Ngadeg ing ngarepe bangunan gedhe kanthi pistol

Hitman

.

Seri Hitman lengkap, tegang, lan kadang, lan entri episodik iki sing paling apik. Sapienza minangka klasik cepet, njaluk sampeyan njupuk boss mob ing kutha Italia sing apik. Ing kono, sampeyan bisa ngilangi target kanthi ngetokake bal golf sing njeblug menyang karung caddy lan nonton dheweke ngayunake. Ora tau golf luwih nyenengake tinimbang iki.

Apa sampeyan lemut rakyat ing jamban utawa kanthi ati-ati sing nembak jando ing wektu kembang api, yaiku hitman kebak cara inventif. Saben misi dirancang kanggo dimainake maneh, njaluk supaya sampeyan nyedhaki cara-cara ing pirang-pirang cara. Nalika sampeyan bakal nemokake ing review PC Hitman, sampeyan bisa nggunakake dina sing masing-masing, mula ana sing kudu ditindakake. Yen sampeyan pengin mateni ing game sampeyan luwih migunani, nyepetake kabel serat lan nyekel Hitman kanthi tenggorokan.

Urutan, Loro Hitman 2 lan Hitman 3, aja nganti luwih apik kanggo ngrampungake formula, nanging kanthi sawetara kothak wedhi anyar kanggo sampeyan mateni dalan liwat kanthi becik yen sampeyan seneng game pisanan. .

Game PC paling apik: Perang ing dalan-dalan ing Rio ing overwatch 2

Overwatch 2

Overwatch 2 luwih dipikirake minangka lampahane game pisanan tinimbang urutan lengkap. Nanging nalika switch gratis-kanggo muter, lan review overwatch 2 nuduhake sawetara pendapat sing dipisah, ora bakal nolak urutane critane game Ow2 luwih unggul.

Penembak pahlawan 6v6 sing njupuk jagad iki ing taun 2016 saiki wis ngapura cilik, lan sing katon apik banget, lan milih peta kanggo gerakan liyane, lan nggawe tumindak luwih gampang diwaca. Iku gampang-gampang sinau, cobbling bebarengan karo kabeh Blizzard, lan industri ing jaman saiki wis sinau babagan golek pemain sing kasengsem lan tetep melu.

Malah yen sampeyan ora mlebu kanthi rutin, ora mungkin kanggo Dodge Bom Art Fan, nyorot Gifs, lan kulit anyar sing rutin siklus Internet. Overwatch mandheg ‘mung game’ meh enggal dibebasake lan bakal dadi fenomena budaya eling suwe-suwe. Yen sampeyan kepengin miwiti banjur priksa dhaptar tarif 2 overwatch kita kanggo pahlawan sing paling kuat ing game saiki.

Game PC paling apik: Raz terus sawetara daging ing cedhak sirah ngambang ing psikonauts 2

Psikonauts 2

Platform 3D Big-Anggargom minangka pemandangan sing luwih langka ing game, nanging kaping pindho bali menyang klasik kultus ndadekake AS pain kanggo jenis genre. Iki minangka urutan sing ningkatake saben aspek asli, kanthi gerakan sing luwih jelas, sing beda-beda gumantung karo sawetara sing nggunakake kesehatan mental – lan kanthi mupangat saka kesehatan 15 taun tambah pangerten budaya babagan kesehatan mental.

Saben level adhedhasar ing njero karakter, nyedhiyakake macem-macem jinis gamelan ing saben kedadeyan. Ing siji, sampeyan bisa uga bisa nemokake dhokter kanthi kecanduan gambling, nyoba sampeyan ing Casino Minighes ing Casino Minighes supaya bisa ngakses Suite sing roller lan nyetel apa-apa sing cocog kanggo perawatan kesuburan utawa urip Ngirit Surgery. Ing liyane, sampeyan njupuk tantangan masak sing ora diresiki kanggo jenenge wong sing wedi karo pangadilan iku ngrusak uripe. Lagi sacara ton, estetis, lan srighy konsisten – lan dheweke mesthi dadi ton nyenengake. Priksa review 2 psychonauts.

Game PC paling apik - Truk Euro Truck 2: Panorama Montor Motor kanthi Langit Biru, Sawetara Awan, Lan Sawetara Kendaraan sing Nyeponi Jembatan

Simulator euro truk 2

Yen sampeyan mikir game PC paling apik, mbuwang jam ing rodha saka wolulas wheeler ora mungkin apa sing sampeyan pikirake. Nanging, ana sawetara perkara sing luwih santai tinimbang sing akeh stasiun radio darmabakti lan ganel ing haul dawa saka Italia kidul ing sisih lor Scandinavia, njupuk ing pemandangan.

Nalika iku dudu replika skala Eropa, Truck Simulator 2 pancen realistis, amarga sampeyan mbangun Kekaisaran truk saka lemah, nyewa staf lan ngirim kabeh cara kargo. Tembung ora bisa njlèntrèhaké mung babagan iki terapi lan nyenengake yaiku driver truk virtual, lan yen sampeyan pengin ningkatake pengalaman, kalebu overhaul grafis, kalebu kabeh wilayah anyar kanggo njelajah, lan liyane. Nalika ETS2 luwih populer, sampeyan bisa uga seneng simulator Amerika truk, konten liyane kanggo game truk paling apik ing PC.

Game Pc Paling Apik - ISLASI INI: Pamuter murub Flamethrower ing Android

Alien: Isolasi

Yen sampeyan wis nate nonton film medeni Ridley Scott asing lan mikir, ‘Aku seneng mlebu film kasebut’, mula Alien: Ngisolasi tiket emas sampeyan. Game medebly Majelis Creatival Replicates Wyuta lan Xenomorphs sing nggumunake kanthi rinci, langsung menyang terminal komputer sing kedhip lan 1979.

Nanging recreasi liburan sing sampurna-alihan lan jaman saiki mung bagean saka game PC paling apik. Triumph nyata yaiku Xenomorph dhewe: Kéwan sepi, sing ora bisa dibatalake kanthi ora bisa mlaku-mlaku sajrone lelungan liwat game kasebut.

Apa sing nggumunake tenan yaiku sistem AI adaptif sing tegese terus-terusan sinau – yen nemokake sampeyan ndhelik ing bolongan, bakal miwiti golek vents sajrone pertemuan sakteruse sajrone pertemuan sabanjure. Iki dadi makhluk kasebut dadi menace sing bener, tetep tingkat tegangan dhuwur sajrone muter lan suwe sampeyan wis nutup komputer. Waca review isolasi Alien kita, lan yen sampeyan duwe saraf baja, sampeyan bisa ngisolasi kanthi cepet kanggo salah sawijining game vr paling apik ing PC sing bakal sampeyan lakoni. Lan katon ngarep kita mung bisa ngimpi isolasi alien 2.

Game PC paling apik - World of Warcraft: Murloc sing gedhe ngadeg karo mage lan orc

World of Warcraft

Isih langganan MMO kanggo njaluk kanthi bener, lan mesthi bisa dadi popularitas lan kualitas, kualitas Warcraft, World of Warcraft minangka saran gampang. Warlords saka draenor point sing sithik ora ana sing mikir yen isih ana masa depan kanggo salah sawijining game sing paling misuwur. Untunge, ekspansi anyar wis nuduhake yen isih urip lan ora bakal ilang kapan wae. Ora preduli apa sing sampeyan lebokake, tetep dadi salah sawijining game PC paling apik.

Saben ekspansi nyedhiyakake derah rpg rpg rpg dhewe, kanthi mung wektu paling kaki sing mbutuhake wong liya. Mesthi wae, yen sampeyan pengin nyeleh ing Endgame lan gabung karo 24 wong liya sing njupuk barang paling gedhe ing donya, kabeh uga ana uga. World of Warcraft Raiding tetep apik tenan, nalika nganyari tetep lan rencana konten sing padhet nggawe salah sawijining MMO sing paling apik ing PC.

Yen WOW katon banget nggegirisi sampeyan bisa muter ing wangun dhasar kanthi World of Warcraft Claslin. Ing review Klasik WoT kita, kita nyebutake “redaksi sing wis ditindakake kanthi apik ing wektu, sing bisa ngejutake sampeyan kanthi fokus ing leveling lan kanca-kanca pemain”. Yen sampeyan lagi golek cepet, mula Pandhuan ROW Klasik WOW utawa Pandhuan Kelas WOW bakal dadi kabeh sing dibutuhake.

Game PC paling apik - critane: Apa sing isih ana wanita FMV ing tape video

Critane

Dhiskusi babagan game revolusioner. Crita dheweke digawe kabeh luwih nggumunake kanthi dibangun ing salah sawijining salah sawijining teknologi paling tuwa Game: Video Gerakan. FMV digunakake ing wektu yen larang banget kanggo nggawe potongan CGI sing apik. Wis pirang-pirang taun wiwit entuk reputasi kanggo murah lan kitsch lan ora bisa digunakake. Nanging ing crita dheweke, digunakake, digunakake kanggo nggawe rasa kasunyatan.

Ing endi game kasebut cemlorot ing kabeneran kasebut menehi sampeyan neliti angkara pusat. Game detektif liyane asring nggawe investigation masalah kanggo nemokake obyek sing mencorong ing pemandangan pembunuhan. Nalika sampeyan bisa ngerteni ing review PC crita dheweke, sampeyan kudu nyukur klip arsip cekak kanggo petunjuk, mlebu tembung kunci ing game telusuran ing game, kaya sampeyan langsung takon karo wanita ing film kasebut. Crita dheweke kudu nggawe dhaptar iki amarga, wiwit dibebasake ing taun 2015, ora ana sing nyoba nyalin. Tetep minangka salah sawijining game PC paling apik amarga ora ana pesaing.

Game PC paling apik - Titanfall 2: Pilot sing ngadeg karo BT-7274

Titanfall 2

Kabeh Titanfall 2 ora sampurna. Iku mung salah sawijining game pc paling apik sing digawe. Aliran pertempuran pilot isih ora cocog kanggo nampilake kanthi cara shooting lan gerakan bisa digabung ing game wong liya, sanajan kanthi cara tugas sing cocog karo rasio. Ing tangan liyane, gabungan, trotoar strategis saka Titan Fights nggawa mode play, lan interaksi antarane loro fase kasebut minangka ceret liyane. Mung Doom (2016) – sing cedhak karo duwe entri dhewe ing dhaptar iki – saingan karo penyihir murni kanggo melee nglakokake titan sing nentang.

Nalika kita nuduhke ing Review Kampanye Titanfall 2, FPS iki diberkahi karo sawetara potongan sing paling apik sing durung tau weruh. Iki minangka karya kanggo pacu lan struktur, sing bisa nggawe kabungahan sing luwih jenis. Misi sing paling kondhang, efek lan sababe, wis mudhun minangka salah sawijining memori sing paling apik, lan kanthi alesan – aja ngrusak dhewe, nanging bisa main kanthi cepet.

Game PC paling apik - liga legenda: JHIN ing kulit getih sing ngadeg ing sangisore langit ungu

Liga legenda

Nyoba mutusake endi sing paling apik yaiku MOBA sing paling apik yaiku pitakonan sing bisa nesu nganti pirang-pirang jam, nanging liga legenda minangka papan sing apik kanggo diwiwiti. Wiwit diluncurake ing taun 2009, wis dadi fenomena global, terus-terusan minangka salah sawijining game sing paling diputer ing saindenging jagad, lan ing sawijining titik duwe dhasar pamuter luwih saka 100 yuta.

. . Saben salah sawijining juara lol sing paling unik, uga; Saka dewa kuno kanggo nyewakake monsters saka jagad liyane, ana cara kanggo seneng game ora preduli apa sing sampeyan goleki.

Game PC Paling apik - Final Fantasy XIV

XIV FINAL FANTASY

Setel ing jagad Eorzea sing luar biasa, Akhir Final Fantasy XIV ONLE kanggo para penggemar fans saka pemain francais lan MMORPG sing padha – utamane nalika tangi encalker. Kanthi dalan dramatis, soundtrack soaringtrack, lan visual sing nggumunake, luwih becik njupuk nyoba gratis kanggo muter. Priksa review fantasi Xiv fantasi fantasi accstalter.

. FFXIV ditetepake dening pangkalan pamuter – dadi pindhah lan dadi bagean saka iku! Yen sampeyan wis muter banjur priksa Perumahan FFXIV, kelas, lan pandhuan balap.

Game PC paling apik: Cincin Elden - Godrick The Grafted

Elden Ring

Series jodsoft saka Siri minangka salah sawijining seri dekade kepungkur ing pirang-pirang dolanan, nanging reputasi angel banget, mula bisa uga akeh pemain sing bisa ditindakake kanthi moody, sing ora sopan lan esoterik narasi. Nalika Elden cincin ora mecah saka tantangan tradisional jiwa, nawakake pengalaman sing luwih akeh matur nuwun kanggo jagad kabuka sing akeh – sing pertama kanggo studio kasebut.

Lan apa sing mbukak jagad iki. . Saben wilayah dikempalken karo mungsuh anyar kanggo outwit, kuburan kuno kanggo ketemu, karakter aneh kanggo ketemu, lan bos sing fantastik kanggo ketemu, lan maneh nganti pungkasane bisa nggawa kawruh lan bisa menang. Saben zona cincin Elden kalebu ‘warisan kandhang’ sing luwih seneng karo tingkat game game sing luwih linier, nanging saben mupangat kanggo nemokake rahasia sing didhelikake ing jero.

Nanging yen, umpamane, naga sing pasraga njaga tlaga iku angel banget, sampeyan bisa terus mandheg lan njelajah ing papan liya. Sampeyan mung menehi saran, lan sampeyan mesthi bebas mlebu dhewe kanggo sinau luwih lengkap babagan jagad iki kanthi gampang kanthi nggunakake rasa cincin sing beda-beda.

Elden cincin minangka game sing apik nalika dianggep mupangat, nanging uga ana PENTING Game: Rekelasan kanggo desain game mbukak film plot kursus anyar kanggo genre kasebut, menyang jagad sing bisa diukur, lambang cookie-pemotong lan logam tanpa wates. Ora ana trek pahala musiman sing bakal tindakake amarga main cincin elden yaiku Ganjaran – lan iku luwih saka cukup. Sing ujar, yen sampeyan nggoleki konten cincin elden sing luwih akeh, aja lali babagan bayangan tanggal release EDTree sing disetel kanggo miwiti sawetara taun iki. Priksa Review Ring Elden kita kanggo putusan lengkap.

Game PC paling apik - Minecraft: Steve lan Alex jumeneng ing sawijining gunung kanthi serigala, Babi, Domba, lan creeper

Minecraft

Luwih saka dasawarsa lawas, nanging isih ora bisa mokal kanggo menehi saran ing game kerajinan kothak liwat Minecraft. Cukup, minangka salah sawijining game PC paling apik kanggo para pencipta – sesuatu sing gampang dadi fenomena bona fide ing antarane bocah lan kulawarga. Lan durung, sampeyan uga duwe kasedhiyan lan kerumitan sing cukup kanggo para pemodinasi, arsitek, prajurit, pameran, para pamuter kaslametan, desainer game, lan crita.

Gampang lali yen ing ngisor kabeh peta Minecraft berita lan mod minecraft sing paling asor, tetep dadi game sing asor banget, mula bisa ngrampungake monsters sing metu ing wayah wengi. . Cukup kanggo ujar, kita bakal tikel bayangan pink sing apik banget yen Minecraft 2 bakal diumumake.

Game PC paling apik - Kutha Lynlines: Tembakan lanskap saka kutha

Kutha: Skylline

Ora suwe sawise sregep kuciwa, kabeh kutha: Skylines kudu dadi tukang sekolah modern tanpa omong kosong sing mesthi wae. Tatanan kolosal pangembang dikirim lan luwih akeh.

Kutha: Skyllines minangka penghormatan sing apik kanggo ngrencanakake kutha, supaya sampeyan nulis suburbs lan pencakar langit menyang sesawangan sing subur. Sampeyan ora bisa lenggah idle, amarga kanthi cepet amarga warga sampeyan pindhah menyang omah sing anyar dheweke nuntut pakaryan, kesehatan, lan plumbing sing ora mundur karo perencanaan kutha kaya munggah kabeh ing metropolis (secara harfiah lan kiasan).

Ora suwe sawise dirilis, kutha: Skylines njupuk ing urip dhewe, kanthi moder diwutahake gaya bangunan anyar, subroutin Ai, lan uga nambah cara kanggo mabur ing helikopter view wong liya. Mula, game kasebut durung nate ora ana. Antarane kutha-kutha paling apik: Mods Skylines, lan ekspansi anyar, game wis berkembang dadi pemilik kutha sing paling lengkap lan bisa dimainake.

Game PC paling apik - Portal 2

Portal 2

Portal 2 bisa uga luwih saka dasawarsa, nanging ora nggawe apa-apa sing ora nyengsemaken ing taun 2022. Tutup sing wis dibentuk kanggo game pertama, portal 2 ngluwihi tes wektu kanthi crita sing nyenengake lan macem-macem kamar teka-teki.

Portal 2 minangka cara sing kudu diputer kanggo penggemar teka-teki, lan kanthi kampanye solo lan kampanye sing beda-beda solo lan akeh sing digali. Katup ngilangi watesan ukuran ing tingkat bengkel uam ing taun 2021, tegese saiki ana cara sing luwih gedhe lan luwih apik kanggo nyoba noggin sampeyan kanggo ilmu. Sampeyan monster.

Game PC paling apik - Liga roket: Mobil biru sing nyetir tembok minangka tujuan yaiku nyetak tim oranye

Liga roket

‘Bal-balan karo mobil kaya konsep sing gampang, lan ing tingkat paling dhasar, luwih utawa kurang persis apa liga roket yaiku. Sampeyan mbedakake peta ing mobil sing duwe roket, nyoba njaluk bal-balan sing gedhe banget menyang tujuan lawan.

Nanging ngeruk lumahing, lan sampeyan bakal ngerti yen keterangan bal-balan iki, amarga kita nuduhke roket roket PC roket, minangka salah sawijining game olahraga sing paling kompleks lan nuntut sing digawe. Siji-pirang kabegjan bisa uga bisa bejat, siji rodha sing ora bisa dibuwang kabeh pertandhingan. .

Ing puncak kasebut, liga roket minangka balet udara sing cepet, game sing mbutuhake sawetara detik kanggo mangertos, nanging pirang-pirang taun kanggo nguasai. Lan yen sampeyan pengin entuk ujar penguasaan, waca Tips Rocket Liga kita kanggo Sukses Soccer.

Game PC paling apik - King Crusader King 3: Telung Royals sing ngadeg ing kamera

King Crusader 3

Kita seneng raja-raja Crusader 3 akeh. Game Strategi Grand Paradox njupuk saben Facet of Medieval Life Dynastveval lan ngidini sampeyan ora bisa ngilangi. Saka nyatakake perang ing bocah kanggo golek salah sawijining anggota pengadilan minangka kannagibal, iki minangka simulator tragedi sing peteng. Review CRUSADER Kings 3 bisa ngomong babagan game strategi strategi sing hebat banget – lan luwih apik rpg – supaya ora nate nyoba sadurunge, nanging durung nate nyoba ing ngendi raja-raja Crusader, nganti suwe penggemar ck. UI sing dianyari, tutorial sing luwih lengkap, lan luwih akeh cara kanggo kerajaan lan sesambungan karo pemimpin liyane – Sejatine ora bisa njaluk luwih akeh saka game paradoks nalika diluncurake.

Yen sampeyan nggoleki game PC sing mulang sampeyan babagan adat-adat Eropa lan Afrika Lor sadurunge sampeyan ngrusak dheweke kaya sing disenengi, game iki kanggo sampeyan. Kanthi CK3 MOD sing wis diwaca, sampeyan uga bisa yakin manawa sampeyan ora bakal bisa mbukak cara anyar kanggo nyedhaki panguasa medieval. Priksa Pandhuan Crusader Kings 3 Pamula kanggo mbantu mbantu ing genre sing kadhangkala.

SpelukKY 2

Mung yen sampeyan mikir game roguelike iki ora bisa entuk luwih apik, spelukky 2 tongkat kanggo akar tegar kanggo nggawe urutan sing ditunggu-tunggu kanggo komunitas darmabakti. Speluky 2 njupuk pemain ing perjalanan sing agawe kanggo nggoleki bandha, nanging sampeyan kudu njaga mripat kanggo trek sing didhelikake amarga jagad iki ora luwih saka kanggo ngalangi sampeyan. Dolanan iki minangka roguelike ing perawatan paling trenyu, meksa sampeyan bali menyang kothak siji sanalika sampeyan nggawe kesalahan paling apik. Bagéan saka apa sing ndadekake Spelunky 2 dadi gawe ketagihan, pancen nyenengake kanggo njelajah bagean anyar ing game nalika ngatasi bagean sing sampeyan rasakake.

Sawise sampeyan wis ngrampungake set utama tingkat spelunnky 2, sampeyan bisa nyoba mbukak roto kosmik sing dirancang kanggo nyoba keterampilan spelunky sampeyan. Apa sampeyan duwe apa sing dikarepake kanggo pesawat astral lan dadi rasi lintang lintang? Spelunky 2 Ramps saka carnage kanthi ngenalake co-op sing diputer, menehi sampeyan lan telung kanca kanggo ngrampungake kampanye bebarengan. Nalika sampeyan bisa uga nambah luwih akeh wong kudu nggawe game luwih gampang, sampeyan kudu nyoba ngerti kenapa kedadeyan dadi angel banget.

Efek Tetris: Nyambung

Digawe dening Tetsuya Mizuguchi, desainer game video ing mburi Lumines lan rez tanpa wates, TetRis Efek dikenal kanthi apik kanggo mode lelungan sing luar biasa. Mabur ing balon udara panas ing ndhuwur ara-ara samun, nglangi ing segara sing dikubengi segara laut, lan njupuk perjalanan liwat alas sing padhet ing kampanye pamuter tunggal pamuter sing nggumunake iki.

Game tetris paling apik sing bisa digunakake kanthi nyambung, ekspansi gratis sing nambah macem-macem lan mode koperasi ing platform lan modhifikasi kanggo game teka-teki. Minangka jeneng kasebut, nganti telung kanca bisa nyambung bareng amarga padha nglawan bos sing dikontrol AI. Nggunakake Mekanik Zona, Pemain nggabungake layar bebarengan kanggo nggawe papan tetris siji ukuran, menehi kemampuan kanggo ngobong garis sampah gedhe. Yen sampeyan rumangsa kompetitif, sampeyan bisa muter versi modern Tetris nggunakake mekanik zona, utawa mundur cepet jam nganggo aturan nes klasik.

Versi PC Tetris Efek: Sambungake minangka apik kaya, nampilake dhukungan VR, dhukungan kanggo rasio aspek ultra, lan tingkat pigura sing ora ana. Yen sampeyan mbahas milih game iki kanggo konsol utawa PC, komputer pertengahan kudu cukup kanggo ngatasi kabeh efek tetris: kudu ditawakake.

Cal kstis nyawang menyang cakrawala karo kanca robot

Star Wars Jedi: Survivor

Tindakake hiburan lengkap kanggo Star Wars Jedi: Tatanan sing wis sukses wis sukses … Yen sampeyan nglirwakake kabeh masalah PC PC wis ngalami. Cal terus lelampahan minangka jedi sing ngalami, wektu iki dheweke nggawe galaksi liwat Galaxy sing terus apik kanggo ngilangi saben Jedi ing orane.

Saben aspek saka Jedi Survivor wis apik saka game pisanan, saka pertempuran sing saiki duwe limang tingkat pertempuran sing beda, kanggo pilihan pangaturan karakter sing beda banget. Temtunipun menehi bintang perang jedi: review slamet sing maca kanggo ndeleng kenapa kita menehi game iki kanggo skor 8/10.

Kita bisa milih game saka trilogi Souls Dark, kalebu jiwa sing peteng 2 miturut sawetara wong, nanging kita mapan ing jiwa peteng 3 amarga pacu sing apik banget ing saindenging game. Peteng Jiwane 3 njupuk pemain ing lelungan liwat lothic, diwiwiti kanthi kuburan Ash. Kaya sing dikarepake saka game jiwa, pertempuran angel minangka kuku sing luar biasa.

Saka sistem seni senjata sing ditingkatake saka getih ing getih, menyang mekanik perjalanan cepet sing apik saka Jiwa Peteng 2, Jiwa Peteng 3 minangka kerangka kabeh saka piranti lunak wis sinau kanggo nggawe game sing paling apik. .

Fighter Street 6

Tilas panas Capcom terus nalika mbebasake scorcher liyane ing 2023. Wektu iki minangka dalan Street 6 sing luar biasa ing pamirsa hardcore game, lan bisa nggayuh fans anyar sing thanks kanggo pendekatan kasual. Fighter Street 6 kalebu mode Perlengkapan 1v1 sing biasane diterjemahake, nanging saiki ana mode crita 15 jam kanggo para pemain kanggo sinau mekanika lan sikat ing dalan sing luwih apik.

Sisih Pertempuran Street Fighter 6 durung nate luwih apik, nampilake bar drive sing nggabungake mekanika anyar lan bali. Ora mung parry klasik, nanging pemain uga duwe akses kanggo nyetir cepet-cepet, teknik anyar sing ngidini pejuang mbatalake pamindhahan khusus. Priksa review Street Fighter 6 kita kanggo ndeleng kenapa kita dianugerahi Game iki 9/10.

Ing kana, sampeyan duwe, game PC paling apik sing bisa sampeyan tuku saiki. ? Utawa, iki kabeh babak kabeh game PC anyar sing kudu dipriksa. Dadi jujur, karya ing ndhuwur bisa kanthi gampang, mula sampeyan ora kudu muter rilis anyar. Bener, ngawut-awut sing. Menehi tanggal rilis GTA 6 ing Heck Saiki, Rockstar! Ya, kita ora sabar banget. Apa?

Kristen Vaz ing West London, Lair lan Ngunggahake, Kristen Nglampahi jaman saiki dolanan kaya dolanan kaya Elden Ring and Efek Genshin. Sampeyan uga bakal nemokake dheweke njelajah jagad iki ing Starfield lan praktek combos ing Street Fighter 6.

Game PC paling apik (sampeyan kudu diputer)

Techspot ngrameke ulang tahun kaping 25. Techspot tegese analisa teknologi lan saran sing bisa dipercaya.
. Sinau luwih lengkap.

Apa setaun kontras kanggo tukang game PC. Sawise kita wis biasa kanggo meh kabeh ngeculake gedhe, kekacoan sing ora dikepengini, ana sing nguciwani kanthi bener, sabar kita bisa diganjar karo sawetara game sing paling dhuwur lan populer ing pirang-pirang taun.

Nganyari paling anyar kanggo game PC paling apik (Sampeyan kudu diputer) Dhaptar kalebu judhul anyar sing bakal ditindakake ing drive wong pirang-pirang taun kepungkur, sawetara permata indie, lan sawetara game sing luwih tuwa sing kudu dipikirake. Ana penekanan sing luwih gedhe ing entri pamuter siji taun iki, ngelingi bedhah ing game multipliker online sing saiki ditawarake.

Kita uga kudu nyebutake manawa pilihan paling anyar supaya ora ngilangi rekomendasi game PC sadurunge sadurunge 2022 lan 2021, akeh game sing apik banget supaya ora kejawab lan saiki bisa ditemokake kanggo diskon jero.

Game PC paling gedhe ing kabeh wektu?

Gapura Baldur 3

Klik gambar kanggo video game game

  • Genre: CRPG
  • Mirip: Divinities: Dosa Asli 1 & 2, Gerbang Baldur 1 & 2, Pathfinder: Bebekane wong bener, tugase wong mursid II: Deadfire
  • Grafis: CRPG paling apik sing paling apik
  • Game: Pertempuran Giliran, Pilihan, Ekspo, Eksplorasi Partai, Opsi Multiplayer partai, Attitiasi D & D 5th

Rilis gapura Baldur 3 wis mung kasedhiya pirang-pirang minggu, nanging accolads wis nampa volume nganggo volume: Game PC paling dhuwur sing dirating ing MetAlitic; Penyedong sing padha ing OpenCritic, sing uga bisa entuk game paling apik kanggo kabeh Kabeh Platform; Game PC Gamer Inggris. Lan ya, kabeh pantes pantes.

Studi Larian duwe akeh kanggo manggon sawise gaib Dosa Asli II, sing dianggep akeh sing nganggep salah sawijining game sing paling gedhe, ora kanggo meksa nindakake jeneng gapura Baldur. Piye wae, bg 3 ora ambruk ing bobot kasebut lan wis dadi bagian saka legenda game PC. Sampeyan butuh unsur paling apik kanggo kabeh CRPGS sadurunge kanggo nggawe game peran tanpa padha.

Gerbang Baldur 3 minangka pengalaman sing nyenengake. Iki nyemplungake pemain ing kasunyatan sing lali karo jagad iki, sing nawakake kabebasan kanthi akibat nyata saka pilihan. Pancen kaya sampeyan lagi lungguh ing meja lan dadu gulung amarga DM ngganti crita adhedhasar tumindak sampeyan.

Cantik akeh babagan sing cocog kanggo sampurna: tulisan, kelas, jerone, para pameran, mekanik, mekanik rolling opsional, lan liya-liyane. Iki uga ngguyu-ngguyu-loud-loud ing bagean. .

Ora mungkin kalebu kabeh titik paling apik gapura Baldur – luwih suwe yen sampeyan pengin nindakake kabeh – lan iku ambane sing nggegirisi sing bisa ngilangi sawetara wong, sanajan bisa digawari. Iku isih game & D, tegese luwih sithik percaya jenggot lan kenal karo dadu akeh-sisi yaiku syarat, sanajan ora. Ana uga keluhan babagan tumindak katelu ora dadi bebas utawa lancar kaya sing liya.

Gerbang Baldur 3 wis aken kanthi nggayuh katresnan game wong lan malah nyebar pangembang kanggo ngelingake babagan bar dhuwur. Periode akses awal 3 taun mbantu wong akeh banget, kontribusi kanggo salah sawijining game paling gedhe saka generasi kita.

Hellishly apik

Diablo iv

Klik gambar kanggo video game game

  • Genre: ARPG
  • Mirip: Diablo 3, Titan Quest, Torchlight 2, Path Exile
  • Grafis: Apik banget rinci lan resik, dilengkapi potongan cutmatic blizzard
  • Gamelay: Open-World, World-World, (Eja) Shooter, teka-teki, luwih akeh

Kita wis nunggu napas boted kanggo diablo IV. Apa iki kepiye carane Blizzard nglebokake diablo diabs-if-lucal ing mburi? Perusahaan misale jek sukses, kanthi game sing ngremehake akar sing medeni nalika nyenengake bagean otak kita sing ngeculake endorphin, lan nemoni wanita demon subyektif.

Yen sampeyan wis main game Diablo liyane utawa ARPG sing padha, sampeyan bakal ngerti apa sing bakal diarepake:. Barang sing sederhana, nanging game game iki mbebayani.

Kelas diablo IV duwe bedane sing cukup nyenengake nyoba macem-macem. Pertempuran wis marem lan tegang, dene kabeh perkara katon ora sadar lancar. Diablo IV bener-bener mbukak ing mburi game, uga nambah seneng karo para penjual capstone sing ngenalake Tiers anyar Donya, lan grim Favors / Wit-witan bisik-bisik.

Game ora sampurna, mesthi wae. Game layanan Live ora kanggo kabeh wong lan sawetara unsur pengalaman lan desain pangguna kanthi akeh kritik, uga. Kajaba iku, ana kaping nalika tlatah bisa kakehan.

Pembuangan RPG Tindakan Paling Apik Kanggo Tresna Diablo IV. Ana uga musim anyar (lan liya-liyane teka) sing bisa dadi pihak sing bisa uga bosen.

Grafis ora nggawe game kasebut

Vampire slamet

Klik gambar kanggo video game game

  • Genre: Bullet kaya Rogue – Neraka
  • Mires: slamet soulstone, 20 menit nganti esuke, brotato
  • Grafis: Gaya Gaya Retro 8-Bit
  • Gamelan: Autoshooter, Top-Down, Urip-Stealy Secondictive

Kepiye judhul sing bisa, kanthi sepisanan, katon ngeling-eling jaman 8-bit, dikembangake lan diterbitake dening wong siji, duwe rega 349MB, lan regane mung siji game PC paling apik saiki? Amarga alam bulet-neraka roguelike iki nglelebke lemes menyang sampeyan lan ora bakal ngeculake.

Game minangka dhasar nglibatake lan ngilangi apa sing ana ewu mungsuh amarga sampeyan ngumpulake permata lan senjata pengalaman (nganti enem bebarengan) sing ora bisa ditindakake yaiku maneuver. Tujuane yaiku supaya bisa urip kanthi dawa ing peta minangka macem-macem monsters tuwuh luwih kuat lan jumlahe berhial. .

Sawise sampeyan mati, upgrade stats lan bisa uga tuku karakter anyar karo sing diklumpukake sadurunge nyoba maneh.

Kaya kabeh roguelike, ana sing bisa dianggep maneh kanthi bola-bali, lan liya-liyane bisa nemokake visual sing ora bisa dingerteni, preduli saka kepiye gamelan bisa uga. Nanging, Vampire Slamet mbuktekake manawa sampeyan ora perlu nglacak lan RTX 4090 kanggo ngasilake game sing berkualitas. Game kasebut menehi panjaluk sing padha kanggo nyoba roto liyane kanthi mbangun sing luwih kuat sing ndadekake Hades banget. Nanging dielingake: bisa dadi kenthel. Ing $ 5 lan diputer ing meh kabeh piranti, vampire slamet ora mesthi wektu sampeyan.

Starfield

Klik gambar kanggo video game game

  • Genre: RPG
  • Mirip: jagad njaba, ora ana langit, efek massa: andromeda
  • Grafis: Umume ayu, asring rinci, nuntut
  • Game: Perspektif Pertama-Lan-Katelu, World, Eksplorasi Space, Pertempuran Spaceship

Starfield, a.k.a. . Ora awal banget kanggo ngerti apa judhul bakal urip nganti tekan Hype, mula bisa nindakake luwih apik tinimbang Cyberpunk nganti saiki, sanajan durung nampa acclaim sing padha karo Gapura Baldur 3. Saiki, Bethesda Massive RPG duwe rating metacritic 88, nuduhake review akeh luwih positif tinimbang sing negatif.

Reputasi Bethesda kanggo nggawe jagad gedhe wis arang luwih nyata tinimbang ing Starfield. Ana akeh kegiatan lan misi sing akeh banget kanggo melu, utamane sing gawe ketagihan kapal lan surveying planet. Nikah, smuggle organ manungsa, lan urip urip petani ruang. Sampeyan bisa kelangan jam ing game iki tanpa nyadari.

Kaloro pertempuran adhedhasar tumindak lan kapal cepet nyenengake, nggoleki qution minangka sawetara misi sing paling apik, lan akeh lokasi utama. Nanging Starfield divisive lan ora kanggo kabeh wong. Kurangé peta, crita utama sing ora nyenengake, kewan omo, sistem oksigen, eksplorasi planet sing winates, lan mekanik pendhudhuk wis dikandhani minangka sawetara unsur sambutan sing kurang sambutan.

Garis ngisor yaiku luwih akeh wong kaya Starfield tinimbang ora, lan akeh sing seneng. Kita uga bisa ngarep-arep akeh penggemar Mods lan nganyari saka Bethesda kanggo ngatasi sawetara keluhan awal kasebut.

Kesempurnaan piksel 2D

Dave The Diver

Klik gambar kanggo video game game

  • Genre: Mash-up Gaya Retro
  • Mirip: Dredge, Lembah Stardew, Moonlighter
  • Grafis: Art Pixel Apik 2D
  • Game: Manajemen, RPG, Aksi-petualangan

Ing jaman nalika game gedhe, multi-yuta dolar dibebasake (lan ora kabeh apik), iku sengaja ndeleng judhul indie babagan manajemen manual lan dadi hel sing akeh banget.

Dave the Diver bisa nyenengake manawa akeh wong sing nyemprotake minangka game favorit saka 2023 sadurunge Gerbang Baldur 3 teka.

Petualangan-Art Retro-Art IS iki minangka game rong bagean: Ngatur restoran Sushi sampeyan lan Spearfishing ing Samodra. Dave The Diver kanthi gampang nggabungake sawetara genre, kalebu manajemen lan rpg, uga minigames. Uga duwe sawetara potongan sing paling ditonton ing pirang-pirang taun.

Umume game kasebut ditindakake ing bolongan biru cethek, ing ngendi sampeyan bakal nemoni taun 200 makhluk laut sing beda, kalebu bos sing akeh banget, kabeh padha njelajah lan njupuk sawetara teka-teki. Unsur RPG teka saka upgrade utawa ngrancang barang kanggo Dave kanggo digunakake, tuku kanthi nggunakake penghasilan saka restoran.

Gamelan GameLay ing Dave The Diver bisa digunakake kanthi apik lan nggawe kabeh bab sing gawe ketagihan. Ana uga ton minigosis lan fitur kanggo nyoba (farm iwak! Racing Seahorse!), crita lan karakter sing hebat, lan luwih apik tinimbang sing sampeyan percaya saka game babagan pemilik sing disetel / Sushi Bar Heavy. Ora kabeh minigames padha seneng lan teka-teki gampang, nanging nitip ing apa sing wis dadi hit surprise taun. Yen kabeh sing ora ngyakinake sampeyan, ngerti yen Dave The Diver mung $ 20.

Regane ngenteni

Jagged Alliance 3

Klik gambar kanggo video game game

  • Genre: Taktik Berbasis Berbasis
  • Mirip: xcom 2, wasteland 3, badai bisu
  • Grafis: cetha lan rinci
  • Gamelan: Tampilan basis, Isometrik, Mode Koperasi, RPG entheng lan manajemen

Minangka wektu kanggo tukang game sekolah sing saiki lagi seneng urutan menyang klasik yesteryear. Entri utama nomer loro sing ditunggu-tunggal ing seri sing bakal teka saka francais Alliance Jagged, lan penggemar game taktik adhedhasar giliran bakal mbantah manawa ngenteni.

Jagging Alliance 3 Tandha Kanthi Tema Group Ragtag – 40, ing kabeh, kalebu sawetara pasuryan sing akrab – diselehake ing negara fiksi.

. Nalika ana persamaan, uga ana bedane, kayata nyewa mantu kanthi punggawa lan nggunakake tumindak tumindak tinimbang tumindak saben-saben. Iki uga cukup cheek, mbayar homage kanggo film tumindak awal taun 2000an (game wis ditetepake ing awal 2001).

Ana akeh unsur-unsur sing nyenengake ing JA3, kaya bisa target bagean awak khusus kanggo efek status lan panggunaan mod Gun sing digawe saka bagean ganti. Ana uga peta jagad sing apik sing diisi karo pertempuran potensial. Nanging sorotan paling gedhe yaiku pertempuran, nawakake macem-macem mungsuh, lingkungan sing bisa ngrusak, mekanika tutup, lan liya-liyane – akeh sing ana ing kene.

Nalika iku judhul taktik adhedhasar giliran ing ati, ana RPG lan unsur manajemen uga. Sawetara bagean sing terakhir bisa uga ora nyenengake kanggo kabeh wong, game kasebut bisa dadi tantangan, lan humor ora kanggo rasa kabeh wong. Sanadyan, nanging sampeyan bakal nemokake judhul engsing sing bakal sampeyan kecanthol sampeyan sajrone pirang-pirang jam.

Nggawa celonone celengan

Papan sing mati

Klik gambar kanggo video game game

  • Genre: medeni slamet
  • Mirip: protokol callisto, Spasi mati 2 lan 3, seri piala Residen, sing ala
  • Grafis: Sampeyan meh bisa mambu getih
  • Gamelan: Wong nomer telu, penembake, teka-teki, pant-wetting

. Yen Resi 4 minangka wong asing sing fokus ing tumindak, mula ruang mati minangka medeni kosmik asing.

Rasa wedi lan teror saiki sampeyan nyedhaki USG ahli Ishimura, lan ajrih ajrih rame banget, yen sampeyan lagi ing papan – muter iki kanthi pengalaman sing paling apik.

Yen sampeyan duwe rig daging sapi, sing luwih apik katon apik banget, nambah swasana sakabehe saka lingkungan sing pengin eviscerate sampeyan. Seksi nol-g anyar, sisih pinggul, lan bedhil sing luwih apik luwih akeh alasan kanggo muter yen sampeyan seneng asli. Kajaba iku, Iskak saiki bisa ngomong.

Sanajan dudu game sing paling dawa ing kana (mode game kasedhiya), lan keturunan lompat sing kuat, terus-terusan bisa uga kakehan kakehan kanggo sawetara, koleksi mati kanggo saben horror.

Jagad ayu sampeyan ora bakal lali

Tchia

Klik gambar kanggo video game game

  • Genre: Aksi-petualangan
  • Mirip: Subnautica, Yonder: BABAD CATER CATIA
  • Grafis: Nggantheng tangan tangan

Tchia bisa uga wis katon ing sangisore radar kanggo dibebasake, nanging ana sebab kenapa game iki wis dadi ulasan garner stellar.

Njelajah Nusantara ing sisih kidul-kulon Pacific kanthi rahasia lan game mini yaiku kabungahan dhewe, digawe kabeh luwih apik dening mekanik jotosan. Fitur iki ngidini karakter titular kanggo nyilem lan madhangi barang-barang lan kewan sing ora ana, saben kemampuan unik.

Mendaki lan ngluncurake ing Tchia mesthi nggawa napas saka alam bébas – perbandingan, lan macem-macem pendekatan, nanging ora ana senjata lan jurang arsenal. Ing papan liya, mode foto lan peta bandha sidequest luwih nyengsemake; sampeyan ora bakal pengin pilihan pangaturan khusus; Lan ‘pangembang’ akar caledonian anyar, sing jagad Tchia adhedhasar, kabukten ing perawatan rinci kanggo nggawe jagad iki.

Basis mungsuh bisa dadi upah ing mburi game, nanging nitip ing apa pengalaman sing apik sing bakal tetep sampeyan lakoni kanthi dawa sawise sampeyan wis rampung.

Jiwa Peteng nganggo bedhil, Bagean 2

Semono 2

Klik gambar kanggo video game game

  • Genre: tumindak wong katelu
  • Mirip: sisa: Saka awu, elden cincin, tom clancy ‘
  • Gamelay: SoulKslike, Opsi Multi Multi Multiplayer, Shooter Looter, RPG, Prosesuly Generate

REBNANT 2 ora duwe peluncuran sing paling apik – teka karo keluhan manawa ora ana gandhengane, sanajan sanggup saka rig ora bisa mencet 60 FPS.

Iku PC pertama “sing dirancang kanthi cepet ing pikiran” sing uga kuwatir. Matur suwun, patch sing wis ningkatake kinerja wis teka wiwit saiki, supaya umume wong seneng apa minangka game sing apik sing bakal sampeyan lakoni kanggo mungkasi muter.

Sadurunge, sisa: Saka awu, entuk katrangan akurat babagan jiwa peteng kanthi bedhil. Nalika ditampa kanthi apik, ora ana masalah, nanging teruselel ngatasi pirang-pirang iki nalika mbangun unsur paling asli.

Unsur-unsur-unsur-unsur sing wis kenal ana ing kene, kayata mungsuh bakal mundur sawise ngaso ing check. Rotiot lan karakter asli saka Asli wis apik, lan nampilake tingkat proscedrally. Nalika sing terakhir bisa nyelehake sawetara wong, iku berkah sing nggawe 2 maneh maneh sing apik banget – dalane crita lan pencarian uga digawe kanthi acak. Kajaba iku, game digawe kabeh luwih nyenengake nganti rong kanca sing gabung karo sawetara tumindak co-op.

Sisih paling apik ing REBNANT 2 yaiku pertempuran: Pengalaman cairan sing hebat banget sing mbutuhake panggunaan senjata, katrampilan, lan posisi. Mbantu manawa ana macem-macem mungsuh sing apik banget ing jagad sing apik banget, kalebu pertempuran bos saiki sing mbutuhake luwih saka kanggo nyoba karo projectiles. Iku luwih apik yen sampeyan bisa kelas kaping pindho, supaya pemain nglengkapi archetype kaping pindho.

Crita kasebut ora dadi sorotan lan game bisa uga angel banget, nanging Semalat 2 bisa ngapura tinimbang sing seneng karo elden saka cincin.

ELDRITH EEL

Dredge

Klik gambar kanggo video game game

  • Genre: medeni medeni
  • Padha: segara sunless, langit srengenge, liar njaba
  • Grafis: Art Polisi Lengkap
  • Gamelan: fishing gaya minigame, lovecraftian, wong katelu (kapal), persediaan lan manajemen wektu

Game babagan dadi Nelayan sing nindakake perdagangan profesional dheweke ora njerit tuku aku, nanging ana luwih akeh kanggo dredge tinimbang simulator mandi minigame, mula rating fishing fishing ‘kukul.

Harror sing nyekel lan lovecraftian ora seneng kaya-kaya genre genre kanthi rapi ing judhul game uyah ireng. Apa sing diwiwiti minangka mancing lan adol nyekel, mbayar utang, lan nganyarke kapal sampeyan cepet-cepet ngowahi menyang mimpi ngimpi sing ana ing ndhuwur lan ndhuwur ombak.

Mekanik gamlinglay utama sing nyekel lan nyimpen luwih saka 100 macem-macem jinis iwak bisa nyenengake kanthi bener, lan nderek kerja ing sisih utama, lan njupuk proyek nambah dimensi tambahan kanggo pengalaman kasebut.

Game kasebut bisa ngrasakake monotonous, lan dalane crita utama bisa rampung kanthi cepet. Nanging, mung $ 25, Dredge temtu nyang-nyangan.

Resi Resi sing paling apik

Resident Evil 4 Remake

Klik gambar kanggo video game game

  • Genre: stror aksi
  • Mirip: Resident Evil 2 lan 3 Remak, Spake Space Remake, Calisto Protocol
  • Grafis: upgrade modern ndadekake kabeh katon apik banget
  • Gamelan: Penembake wong, teka-teki, manajemen persediaan, sok-sok-sok medeni

Akeh wong sing optimis manawa CAPCOM kasebut bisa ngasilake sukses saka Resident Evil 2 lan luwih saka 3 sing paling disenengi dening entri sing paling disenengi ing seri kasebut:. Perusahaan ora mung ketemu pangarepan kasebut nanging ngluwihi reimagining sing luwih unggul tinimbang sing asli.

Remoke Ngilangake Sawetara Unsur Ojo sing Nyambung Penduduk Residen 4 Kaya ‘Wektu’ lan nggedhekake fitur paling apik ing game. Gelut boss tartamtu wis dirombak, kontrol wis nganyari, QTES ora ana ing potongan, lan kabeh luwih cepet lan luwih visual lan luwih visual. Mungkin perubahan sing paling sambutan yaiku tambahan parres. Alamiah, isih ana sawetara momen medeni kanggo para penggemar.

Hallmark Resi sing akrab yaiku ing kene: Monsters, tempur tegang, manajemen persediaan, konservasi ammo strategis, lan crita sing nyenengake sing mbukak kanthi cara sing sampurna. Sawise rampung, sampeyan bakal semangat kanggo muter maneh kabeh ing mode + game anyar. Cetha kanggo ndeleng sebabe penduduk ala 4 sing dianggep paling apik ing Capcom Remake nganti saiki.

King Royale King

Legenda apex

Klik gambar kanggo video game game

  • Genre: Pertempuran Royale
  • Mirip: Valant, Fortnite, Overwatch, Pubg, Titanfall 2 Multiplayer
  • Grafis: Bener game prestasi sing paling apik ing njaba
  • Game: FPS, Multiplayer basis tim

Nambah game siji-pamuter siji ing dhaptar tegese kita bisa ngilangi penembak bebarengan, nanging legenda ApAx njaga minangka sing paling apik kanggo kabeh wong. Game kasebut nduwe sawetara F2P F2P sing akrab F2P royale, kalebu area play, Skydiving menyang sawijining pulo, lan ngrampok.

Sistem Pinggting saka Pitting nganti 20 tim, saben wong karo telung anggota, kanggo saben liyane dadi regu pungkasan sing ngadeg, mbuktekake luwih populer ing 50 yuta pemain sing mlebu ing wulan kapisan. Iku wis ora nuduhake tandha-tandha alon-alon, saiki rata-rata 15 nganti 16 yuta pemain aktif mingguan.

Nalika legenda APEx nuduhake gaya seni kartunis padha karo Fortnite, latar mburi, kapribat, lan kemampuan karakter sing unik luwih cedhak karo overwatch.

Sing akrab karo Titanfall – Setel ing alam semesta sing padha karo legenda APEX – bakal dadi pertempuran kasebut kalebu salah sawijining aspek game iki. Respawn cemlorot ing departemen gaman karo legenda Apex, sing nawakake macem-macem bedhil lan lampiran kanggo eksprimen lan nemokake favorit. Minangka judhul sing padha, konten past-rilis kayata karakter lan senjata anyar dikenalake liwat musim. Kajaba iku, Acara nawakake kosmetik winates, mode game, lan liya-liyane.

Mbok menawa aspek legenda Apex paling apik yaiku akses kanggo wong-wong sing wis mesthi pengin nyoba gelar Royale Pertempuran nanging dirusak dening Trolls Internet, umume amarga sistem ping sing efektif padha karo salah. Ing jagad sing diisi Royale, iku raja ing bukit.

A Freelancer modern

Klik gambar kanggo video game game

  • Genre: Spasi Sim
  • Mirip: Paduan Swara, Freelancer, Elite: Mbebayani
  • Grafis: ayu banget, warni, kartun
  • ?), tampilan wong katelu, penembak looter, RPG, petualangan

Wong-wong umur sing kepengin banget penembake ruang pamuter siji saka seri komandan Wing utawa freelancer ora duwe akeh pilihan dina iki. Nanging, krim saka potong ora pantes banget 2.

Sawise tekane Akses Awal lengkap, versi pungkasan saka Everspace ing jagad iki saiki wis kasedhiya. Unsur roguelike game asli wis diudani lan diganti karo “mati lan miwiti maneh sing luwih konvensional ing” persiyapan pungkasan, lan everspace 2 pungkasan luwih apik.

Penembak ruang katelu iki duwe gaya sing beda-beda. Uga menehi pemain sing paling dhuwur ing kapal, sing apik kanggo maneuver ing spasi sing ketat. Pertempuran kasebut dadi gedhe lan nyenengake, lan nalika ana misi-pack critane nganggo potongan tangan gaya komik, bagean pinunjul lan ngumpulake kapal sampeyan ‘.

.

Mujuk

Laut lintang

RPG basis sekolah sekolah lawas sing diilhami dening klasik genre kayata pemicu Chrono lan fantasi akhir 6. Penghargaan sing maha kanggo JRPGs manawa wong-wong sing ngeling-eling jaman 16-bit kanthi kesunyian nostalgia bisa uga bakal dikelola. Ora ana segara lintang sing adol luwih saka 100.000 salinan ing dina peluncuran.

Inti armored vi geni saka rubicon

Intine gaman saka jagad 6 nawakake tumindak mech kanthi cepet kanthi pertempuran, misi, lan pangaturan khusus. Wirang yen wis dibayangake dening sawetara rilis sing luwih gedhe.

Fighter Street 6

Wong Say Street Fighter 6 paling apik ing seri – pratelan sing wani kanggo waralaba sing ngasilake akeh game gelut paling gedhe. Nanging Unsur Donya Bukak, Pencipta karakter, lan pengalaman inti sing apik tenan nggawe statement kasebut ora gelem mbantah.

Gambit Shadow: kru sing dikutuk

Taktik / strategi siluman taktik / strategi sing gedhe saka perusahaan ing antarane taktik 3 Desperados. Bener judhul paling apik sing bakal teka saka Mimimi Game, sing nggawe pengumuman anyar sing Shadow Gambit Shadow bakal dadi proyek pungkasan Studio sanajan Sadder.

Dropped saka dhaptar
(Gedhe, nanging kudu nggawe ruangan kanggo wong liya)

Sampeyan bisa mriksa wiwitan 2023 picks lan artikel 2022 ing kene.

  • Warisan Hogwarts
  • V mundhak
  • Suns Tengah wengi Marvel
  • Star Wars Jedi: Survivor
  • Pungkasan saka bagean 1
  • Pentiment
  • Wangsul

Yen sampeyan seneng konten kita, mangga nimbang langganan.

  • Pengalaman teknologi iklan gratis nalika ndhukung karya kita
  • Tegese: Fitur Liyane Tech, Benchmarks lan Analisis liyane

Nggolek game PC anyar sing apik? Mangkene sing lagi diputer ing 2023.

Gambar kanggo game PC paling apik saiki

(Gambar Kredit: Studios Laria)

  • Picks Paling Anyar
  • Game sing luwih apik
  • Multiplayer kompetitif
  • Game PC paling apik dening Genre

2023 wis separo, lan wis nggawa kita puluhan game PC anyar sing apik, gedhe lan cilik. Gerbang Baldur 3 Apa obsesi saiki ing kategori gedhe, kanthi REBNANT 2 lan Diablo 4 ing sisih, nanging yen sampeyan durung krungu babagan menara pizza, sampeyan bakal.

Daftar iki khusus njawab pitakon kita “Apa game PC anyar sing kudu aku lakoni saiki?”Kanthi pilihan sing ditarik saka game PC paling apik, sing paling disenengi yaiku saiki minangka wektu sing apik kanggo revisit, lan sawetara permata sing didhelikake. Iki minangka refleksi saka tim Gamer PC saiki, dudu dhaptar game paling apik ing kabeh, sanajan ana tumpang tindih. (Skor review paling dhuwur ing taun kepungkur yaiku 95%. Sawetara game wis ngetung luwih dhuwur tinimbang ing sejarah sing meh 30 taun.)

Kanggo dhaptar sing luwih lengkap babagan game PC PC sing kepungkur lan saiki, priksa 100 taunan paling apik 100 dhaptar game paling apik ing PC. Kita duwe sawetara pilihan seger kanggo game Uap Deck sing paling apik yen sampeyan duwe salah sawijining tangan pasve ing dalan.

Kita uga tetep ing ndhuwur tanggalan taun kanthi pandhuan kanggo game anyar 2023, sing diatur miturut wulan.

Sawetara warta apik sing ana gandhengane karo dhaptar iki: Kerja kertu grafis pungkasane wis entek, sing tegese saiki bisa mbangun PC game anyar kanggo rega sing ora ngganggu. Kita duwe pandhuan kanggo masang PC game tingkat tingkat sekitar $ 750, lan kita duwe saran kanggo PC sing wis dibangun, uga.

Tombol lambang

Rujukan emojis iki kanggo mbatesi apa sing sampeyan goleki ing pilihan game PC paling apik.

Apa sing lagi diputer saiki

Iki game tim Gamer PC saiki diputer: Barang-barang paling dhuwur (utawa paling ora, wulan) ing menu peluru uap uap kita. Kanggo luwih lengkap, priksa kabeh komentar game anyar uga para pemenang taun kepungkur.

Gapura Baldur 3 ��♀️��♀️
Skor review paling dhuwur ing 16 taun kanggo “RPG sing ora cocog sing bakal ngulu urip sampeyan.”Pancen: mung sawetara kita ing game PC sing durung diresiki dening pasarean & d & d & bodur.

REBNANT 2 (84%) ��♀️��♀️
Sisa: Saka para penggemar awu tanggung jawab ujar manawa penembake co-op 2019 di dewarga. Tequel kasebut bisa uga mbenerake, narik uga akeh wong sing luwih gedhe kanthi pertempuran sing luwih apik lan macem-macem kejutan prosedir lan bos aneh. .

��♀️����
Hit Surprise Paling gedhe ing taun iki nganti saiki, lan sejatine kepenak kontender. Dave the Divere katon kaya Sim Manajemen lan Manajemen Restoran sing Gampang, nanging luwih jero tinimbang kasebut.

Jendhela bidik (87%) ��♀️��
Game Puzzle Trippy sing Sampeyan Sampeyan Sambungake Liwat “Trik Visual lan Spasi sing nggumunake sing durung nate weruh ing videogame sadurunge.”Sampeyan kudu katon dipercaya, ujare Robin ing review.

��♀️��♀️
SEQUEL STALIK-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNITITED!. Goofy, fun-sekolah lawas kanthi lapisan RPG sing ngemot saliyane game strategi liyane.

Diablo 4 (85%) ��♀️��♀️
Kita ora seneng karo barang-barang live live, utamane ing ngendi desain treadmill MMO nguasake swasana gaib, gaib, nanging ngeklik monsters? Bit kasebut apik banget, lan musim pisanan diwiwiti.

Fighter Street 6 (89%) ��♀️��♀️��
. Apa aku bisa ngethok scrub? .)

Amnesia: Bunker (93%) ��♀️
Amnesia tetep bisa kompak kanggo game sing sarwa paling anyar ing seri kasebut, sing disetel ing bunker WWI. Sampeyan duwe bedhil siji, lan ana siji monster. sing ora bisa dipateni nganggo bedhil. Apik!

Kejut sistem (80%) ��♀️
Remak immersive Sim klasik klasik klasik klasik sing nyritakake Josh diarani “The de facto cara kanggo main sistem kejut ing jaman modern.”

Jedi: Survivor (80%) ��♀️��
Pelabuhan PC sing ala liyane ing tali kasebut, nanging ora mungkasi kita saka retak kaping pindho ing perang bintang, lan patch katon rada murah.

��♀️
Salah sawijining game paling apik ing taun iki lan ing taun iki: Tchia yaiku “jagad sing nyenengake sing diisi petualangan, kaendahan, fisika-didorong seneng-seneng,” ujare Chris ing review.

Menara pizza (90%) ��♀️����
“Muter minangka Peppino Spaghetti, wong lanang sing umur Supersonik” ing Ode iki menyang Tanah Wariso sing luwih apik tinimbang Tanah Wario.

Vampire slamet (87%) ��♀️��
Nilai paling apik ing Uap: Iki minangka Neraka Bullet $ 5 roguelike sing bakal mlaku ing roti panggang lan cukup angel kanggo mungkasi muter sampeyan bisa uga pengin nyalin. Pilih sing adol lan hiburan kanggo biaya rasio regane dadi luwih disenengi.

. Dheweke minangka krim saka potong ing PC, bisa nyetak 80% + ing tinjauan, menang salah sawijining penghargaan Goty, utawa katon ing dhaptar 100 game PC paling dhuwur. Yen sampeyan pengin game PC sing apik wiwit pirang-pirang taun kepungkur, priksa iki.

  • Wartales (83%) ��♀️��♀️ Band saka mersian, pertempuran basis giliran, lan alam fantasi sing kurang apik: Yep, iku game komputer.
  • Terra Nil (80%) ��♀️��: A builder city mbalikke “babagan lingkungan sing nahan
  • Honkai: Star Rail (90%) ��♀️��♀️: RPG anyar saka studio Genshin Impact.
  • Benteng Dwarf (84%)��♀️�� : Klasik simulasi saiki, entuk, grafis iki.
  • Spasi Mati (84%) ��♀️: A Remoe rampung kanthi bener.
  • Pentiment (88%) ��♀️��: misteri pembunuhan pembunuhan sing apik, narasi fokus ing taun 1500-an.
    ��♀️: Game taktik deckbuilding lan simulator pasemonah superhero.
  • Kasus idol emas (89%).
  • Elden cincin (90%)����♀️��♀️: Surprise, Surprise: Gauntlet mbukak fantasi Dunia iki sing nggawe Souls Souls Sungsite.
  • Kalanggengan (95%) .
  • Teardown (90%) ��♀️: Mesin kerusan adhedhasar fisika sing bakal nyenengake sanajan ora dadi game puzzle genius.
  • Ground (90%) .
  • Elysium Disco (92%) ��♀️��: Game 2019 taun lan # 1 game PC paling apik kanggo rong taun mlaku.
  • Raja Crusader 3 (94%) ��♀️��♀️��: Sang Prabu wis tiwas, dawa urip!
  • Hitman 3 (90%) ��♀️: seni pembunuhan, polesan kaya sacukupake minangka head 47.
  • Slah serang (92%) ��♀️��: The Deckbuilding Roguelike Kabeh liyane kepengin ngalahake.
  • Minecraft (96%) ����♀️��♀️: Gawe apa wae sing sampeyan bayangake, sajrone digawe saka persagi.
  • Witcher 3 (92%) ��♀️: Isih siji saka rpg favorit kita.
  • Total Perang: Waramammer 3 (90%) ��♀️��♀️: Undhang-undhang Akhir sing Apik Kanthi Seri ‘Paling Nyentot lan Ora Umum.
  • Hortikultur Aneh (90%) ��♀️��: Game detektif sing apik lan nyenengake sing dikempalken karo misteri, teka-teki, tanduran, lan intrik.
  • Forza Horizon 5 (90%) ��♀️��♀️��: malah dandan marginal babagan seri balap paling apik yaiku prayaan.
  • Gurun (90%) ��♀️��♀️��: Desain narasi minangka teknik genetik, bakal urip ing sirah kaya kanca imajiner.

Game Multiplayer Paling Apik Saiki

Hunt: pertunjukan ��♀️��♀️
Sepi salah sawijining game multipliker sing paling apik sing bisa diputer saiki. Morgan njlentrehake sebabe taun kepungkur: “Yen seneng karo kanca-kanca, mburu salah sawijining game sing katon memalat khusus.”

��♀️��♀️
Tanpa wates Ward maneh nyetel bar kanggo desain bedhil ing telpon saka tugas. Akeh banget sambat babagan (kacilakan, kanggo siji perkara), nanging akeh owah-owahan sing bisa ditemokake, ing perang modern lan game gratis lan gratis, Warzone 2.0 (utamane DMZ, mode ekstraksi).


Salah sawijining game Royale Battle Royale sing paling disenengi. Peta iki pancen hebat, sistem komunikasi ‘ping’ minangka barang sing kudu ana ing kene, bedhil lan gerakan seneng banget (ora ana wiril, nanging ngusapake bukit ngrasa gedhe).

Pelangi Six Drege (90%) ����♀️��♀️
Pengepungan bisa uga kurang deteksi hit lan kesucian CS: lunga, nanging FPS sing luwih gampang diakses lan modern sing menehi hadiah sing jelas lan kerja tim sing akeh banget.

Game PC paling apik dening Genre

Temokake pilihan game PC paling apik mung rada amba? Mbok manawa sampeyan ngerti sampeyan sawise crita gripping, utawa pembalap sing kuat, utawa jinis SIM sing bisa sampeyan lakoni akhir minggu sing diputer kaya tugas kapindho. Dhaptar genre kita duwe saran curated kanggo RPG, balap, strategi, lan liya-liyane. Priksa ‘EM metu:

Newsletter Gamer PC

Mlebu kanggo entuk konten sing paling apik ing minggu, lan transaksi game sing apik, kaya sing dipilih dening editor.

Kanthi ngirim informasi sampeyan setuju karo Sarat & Ketentuan lan Kebijakan Privasi lan umur 16 utawa luwih.