Game PC lawas paling apik, 20 game PC klasik paling apik kanggo nyoba | Gamerradar

20 game PC klasik paling gedhe sing kudu dicoba

Contents

Dirilis: 30 Oktober 1998
Pangembang: Lucasarts

Game lawas paling apikGame lawas paling apik

Game lotr

Game Strategi

Game Aksi

Game Olahraga & Racing

Game Simulasi

Nampilake Epik

Gurune game ring

Gusti mingsan: perang kanggo bumi tengah - digital download - gusti game game video game game rotwk raja bfme2 rotwk rotwk video ing pertukaran lotrGusti mingsan: perang kanggo bumi tengah - digital download - gusti game game video game game rotwk raja bfme2 rotwk rotwk video ing pertukaran lotr

Gusti dering: perang kanggo bumi tengah bumi

Pangéran Pangéran: Perang Diwasa Tengah II - Download Digital - Panganggo Game Game Video Rocks Rotwk King Game BFME2 Rotwk Rotwk KingPangéran Pangéran: Perang Diwasa Tengah II - Download Digital - Panganggo Game Game Video Rocks Rotwk King Game BFME2 Rotwk Rotwk King

Gustining Rings: Peperangan kanggo Tengah-Earth II

Goreng Lord of the Tengah-Earth II: Rise of the Witch-King - download Digital - Perang Game Video Rocks Rotwk King game BFME2 RotwkGoreng Lord of the Tengah-Earth II: Rise of the Witch-King - download Digital - Perang Game Video Rocks Rotwk King game BFME2 Rotwk

Gustining Rings: Peperangan kanggo Tengah-Earthi II: Rise of With-King

Gusti muni: wangsulane raja - digital download - gusti game rings game video game rotwk rotwk rotwk raja bfme2 rotwk game rotwk rotwk gameGusti muni: wangsulane raja - digital download - gusti game rings game video game rotwk rotwk rotwk raja bfme2 rotwk game rotwk rotwk game

Gusti dering: wangsulane raja

Gorwane dering: perang ing sisih lor - digital download - gusti game rings game video game rotwk rotwk rotwk raja game rotwk rotwk rotwk rotwk ing pertandingan lotrGorwane dering: perang ing sisih lor - digital download - gusti game rings game video game rotwk rotwk rotwk raja game rotwk rotwk rotwk rotwk ing pertandingan lotr

Gusti ing dering: perang ing sisih lor

The Lord of the Rings: Conquest - Digital Download - Gusti GAME GAME GAME VIDEO BALL GAME RONGAN ROTWK ROTWK ROTWK Video Game Werna ing Conquest Lorr LorrThe Lord of the Rings: Conquest - Digital Download - Gusti GAME GAME GAME VIDEO BALL GAME RONGAN ROTWK ROTWK ROTWK Video Game Werna ing Conquest Lorr Lorr

Gusti dering: conquest

Gorwane dering: perang dering - digital download - gusti game game video bali saka perang game rotwk raja bfme2 rotwk rotwk video game game ing sisih lor lotr conquestGorwane dering: perang dering - digital download - gusti game game video bali saka perang game rotwk raja bfme2 rotwk rotwk video game game ing sisih lor lotr conquest

Gusti dering: perang saka dering

Gustine Rings: Umur Ketiga - Digital Download - Gustin Game Game Video Rock King Game BFME2 Rotwk Rotwk Video Game Ing Conquest Lorr UtaraGustine Rings: Umur Ketiga - Digital Download - Gustin Game Game Video Rock King Game BFME2 Rotwk Rotwk Video Game Ing Conquest Lorr Utara

Gusti dering: umur katelu

Pertempuran anyar kanggo Bumi Tengah: Shadow and Flame & BFME 1.06 versi dianyari - GAME GAME ROEN ROTWK game game ing game LorrPertempuran anyar kanggo Bumi Tengah: Shadow and Flame & BFME 1.06 versi dianyari - GAME GAME ROEN ROTWK game game ing game Lorr

Pertempuran anyar kanggo Bumi Tengah: Shadow lan Flame & BFME 1.06 versi sing dianyari

Gorwane dering: pasrawungan dering - digital download - gusti game game video game rotwk rotwk raja rotwk rotwk raja bfme2 rotwk rotwk game ing sisih lor lotrGorwane dering: pasrawungan dering - digital download - gusti game game video game rotwk rotwk raja rotwk rotwk raja bfme2 rotwk rotwk game ing sisih lor lotr

Gusti dering: pasrawungan dering

Hobbit (2003) - Download Digital - Gustining Game Video Game Bali Perang Game Rotwk Rotwk King BFME2 Rotwk Rotwk Video Game Ing Conquest Lorr UtaraHobbit (2003) - Download Digital - Gustining Game Video Game Bali Perang Game Rotwk Rotwk King BFME2 Rotwk Rotwk Video Game Ing Conquest Lorr Utara

Hobbit

Nganyari BFME1 HD Edisi - 1.09 Pati & Shadow And Flame Mod (DLC) - Digital Download - Game Old Paling AnyarNganyari BFME1 HD Edisi - 1.09 Pati & Shadow And Flame Mod (DLC) - Digital Download - Game Lawas Paling Anyar

Update BFME1 HD Edisi – 1.09 PATCH & Shadow and Flame Mod (DLC)

Klasik sing dikasihi maneh

Simpsons: Hit & Run - Download Digital - Game Old Paling Anyar

Tawaran khusus

Bundel Game Lawas Paling Anyar

Gustining Rings: Perangkat Pertempuran Tengah-Earth II & Peperangan Tengah-Earth II: Rise of the Rocking Bundle - Gustin download - Gusti Rocks Game Video Game Bukak Rotwk Kings Video BFME2 Rotwk Perang Game Video ing Conquest Lorr UtaraGustining Rings: Perangkat Pertempuran Tengah-Earth II & Peperangan Tengah-Earth II: Rise of the Rocking Bundle - Gustin download - Gusti Rocks Game Video Game Bukak Rotwk Kings Video BFME2 Rotwk Perang Game Video ing Conquest Lorr Utara

Peperangan kanggo Bundle Tengah-Earth II

Kabeh ing Siji - Lorr BFME PC PC - Download Digital - Gustine Game Game Game BLFME2 Perang Video King BFME2 Rotwk Video Game LorrKabeh ing Siji - Lorr BFME PC PC - Download Digital - Gustine Game Game Game BLFME2 Perang Video King BFME2 Rotwk Video Game Lorr

Kabeh ing siji – Lorr bfme pc game

6 bundle game lotr pc - download digital - gusti game rings game game bali saka game video game rotwk game video bfme2 rotwk video game video rotwk ing sisih lor lotr conquest6 bundle game lotr pc - download digital - gusti game rings game game bali saka game video game rotwk game video bfme2 rotwk video game video rotwk ing sisih lor lotr conquest

6 bundle game lotr pc

7 Game Lacara Pc Pc - Download Digital - Gustining Game Video Game Bali saka Perang Video Video BFME2 Rotwk Video Game Perang Video BFME2 Rotwk Video Game7 Game Lacara Pc Pc - Download Digital - Gustining Game Video Game Bali saka Perang Video Video BFME2 Rotwk Video Game Perang Video BFME2 Rotwk Video Game

7 Game Lotr PC Bundle

8 Bundle Game Lotr - Download Digital - Gustining Game Video GAMES BLFME2 Rotwk Video Game Perang ing Conquest Lorr Lorr8 Bundle Game Lotr - Download Digital - Gustining Game Video GAMES BLFME2 Rotwk Video Game Perang ing Conquest Lorr Lorr

8 Game Lotr PC Bundle

Kabeh Bundle EMPIRE EMPIRE - Kakaisaran Emas 2 Empire Evire Eustrition & Kakaisaran Download Game Game Rotwk - Pangarap Video Game BFME2 Rotwk GameKabeh Bundle EMPIRE EMPIRE - Kakaisaran Emas 2 Empire Evire Eustrition & Kakaisaran Download Game Game Rotwk - Pangarap Video Game BFME2 Rotwk Game

Kabeh Bundle EMPIRE EMPIRE EMPIRE – EMPIRE EMPIRE EDITIVE & KHEPA EMPIRE 2 EDITION EDITIVE & KHEPIRE EDITION & KHEVIRE EMPHER 3

Peperangan 1942 seri Series - Digital Download - Gusti GAME GAMES video Video Bali saka perang game rotwk rotwk raja bfme2 rotwk rotwk video ing sisih lor lotr conquestPeperangan 1942 seri Series - Digital Download - Gusti GAME GAMES video Video Bali saka perang game rotwk rotwk raja bfme2 rotwk rotwk video ing sisih lor lotr conquest

Bunder 1942 seri seri

Umur Mythology: Edisi Emas - Digital download - Gunggunge Game Video Game Bali BFME2 Rotwk Video Game Perang Rotwk King Video BFME2 Rotwk Rotwk Rotwk Video ing Conquest Lorr LorrUmur Mythology: Edisi Emas - Digital download - Gunggunge Game Video Game Bali BFME2 Rotwk Video Game Perang Rotwk King Video BFME2 Rotwk Rotwk Rotwk Video ing Conquest Lorr Lorr

Umur Mythology: Edisi Emas

Kabeh game

Game lotr

Game Strategi

Game Aksi

Game Balap

Game Simulasi

Nampilake kita

Rawuh anyar

PunisherPunisher

Punisher

Angkara sejatiAngkara sejati

Angkara sejati

Yu-Gi-Oh! Power of Chaos: Yugi Takdir, Kaiba The Dendamen, Joey The HirgYu-Gi-Oh! Power of Chaos: Yugi Takdir, Kaiba The Dendamen, Joey The Hirg

Yu-gi-oh! Power of Chaos: Yugi Takdir, Kaiba The Dendamen, Joey The Hirg

Yu-Gi-Oh! Kekuwatan kekacauan yugi takdirYu-Gi-Oh! Kekuwatan kekacauan yugi takdir

Yu-gi-oh! Kekuwatan kekacauan yugi takdir

Yu-Gi-Oh! Power of Chaos - Kaiba The DendamYu-Gi-Oh! Power of Chaos - Kaiba The Dendam

Yu-gi-oh! Power of Chaos – Kaiba The Dendam

Yu-Gi-Oh Power of Chaos Joey PassionYu-Gi-Oh Power of Chaos Joey Passion

Yu-Gi-Oh Power of Chaos Joey Passion

Scooby-doo 2 - Monsters UnleashedScooby-doo 2 - Monsters Unleashed

Scooby-doo 2 – Monsters Unleashed

PAC-Man World 3PAC-Man World 3

PAC-Man World 3

Dununge klasik

Game lawas paling apik

Kita spesialis kanggo nggawa sampeyan sing paling apik saka taun 80an, 90-an, lan awal taun 2000, kanthi pilihan sing apik kanggo game digital, saka game strategi game olahraga, kita entuk kabeh jinis game.

Map tengah-bumi - game lawas paling apik

Pilihan kita saka

Game Olahraga & Racing

Simpsons: Hit & Run - Download Digital - Game Old Paling AnyarSimpsons: Hit & Run - Download Digital - Game Old Paling Anyar

Simpsons: Hit & Run

Perlu Kecepatan: Paling Dikarepake (Black Edition 2005) - Download Digital - Perang Game Video King BFME2 Rotwk King Game BFME2 Rotwk Rotwk Rotwk RotwkPerlu Kecepatan: Paling Dikarepake (Black Edition 2005) - Download Digital - Perang Game Video King BFME2 Rotwk King Game BFME2 Rotwk Rotwk Rotwk Rotwk

Perlu Kecepatan: Paling Ganten (Edisi Ireng 2005)

Perlu Kecepatan: Edisi Collector 2006) - Download Digital - GAME GAME GAME VIDEO ROTWK ROTWK ROTWK Game Game Perang Game LorrPerlu Kecepatan: Edisi Collector 2006) - Download Digital - GAME GAME GAME VIDEO ROTWK ROTWK ROTWK Game Game Perang Game Lorr

Perlu Kecepatan: Karbon (Edisi Kolektor 2006)

Perlu Kacepetan: Underground - Digital Download - Gusti GAME GAME GAME VIDEO VIDEO GAME RONGAN ROTWK ROTWK ROTWK ROTWK Video Game ing Conquest LorrPerlu Kacepetan: Underground - Digital Download - Gusti GAME GAME GAME VIDEO VIDEO GAME RONGAN ROTWK ROTWK ROTWK ROTWK Video Game ing Conquest Lorr

Perlu Kecepatan: Bawah Tanah

Perlu Kacepetan: Underground 2 - Download DigitalPerlu Kacepetan: Underground 2 - Download Digital

Perlu Kecepatan: Bawah Tanah 2

Perlu Kecepatan: Shift - Download Digital - Gustine Game Ring BFME2 Rotwk King BFME2 ing Conquest Lorr LorrPerlu Kecepatan: Shift - Download Digital - Gustine Game Ring BFME2 Rotwk King BFME2 ing Conquest Lorr Lorr

Perlu Kecepatan: Shift

Perlu Kecepatan: Undhang-undhang - Download Digital - Gustine Rings Bali saka perang Rotwk King BFME2 ing Claquest LorrPerlu Kecepatan: Undhang-undhang - Download Digital - Gustine Rings Bali saka perang Rotwk King BFME2 ing Claquest Lorr

Perlu Kecepatan: Ndhaptar

Perlu Kecepatan: Prostreet - Digital Download - Gustine Game Rings Bali saka perang Rotwk raja BFME2 Rotwwk King ing Conquest LorrPerlu Kecepatan: Prostreet - Digital Download - Gustine Game Rings Bali saka perang Rotwk raja BFME2 Rotwwk King ing Conquest Lorr

Perlu Kecepatan: Prostreet

Game Balap - Game Old Paling Anyar

Telusuran sing ora nate

Karya klasik

Kita ora mung adol game – kita uga kepengin banget. Tim ahli duwe pengalaman pirang-pirang taun ing game lan budaya retro, lan kita mesthi kene kanggo nuduhake kawruh lan mbantu sampeyan nemokake tambahan sing sampurna kanggo koleksi sampeyan. Kajaba iku, kita terus-terusan ing judhul sing arang banget lan angel kanggo nemokake, dadi sampeyan ora ngerti apa jenis sing sampeyan bisa kesandhung ing kene.

Paling apik saka

Game Strategi

Yu-Gi-Oh! Power of Chaos: Yugi Takdir, Kaiba The Dendamen, Joey The HirgYu-Gi-Oh! Power of Chaos: Yugi Takdir, Kaiba The Dendamen, Joey The Hirg

Yu-gi-oh! Power of Chaos: Yugi Takdir, Kaiba The Dendamen, Joey The Hirg

Yu-Gi-Oh! Kekuwatan kekacauan yugi takdirYu-Gi-Oh! Kekuwatan kekacauan yugi takdir

Yu-gi-oh! Kekuwatan kekacauan yugi takdir

Yu-Gi-Oh! Power of Chaos - Kaiba The DendamYu-Gi-Oh! Power of Chaos - Kaiba The Dendam

Yu-gi-oh! Power of Chaos – Kaiba The Dendam

Yu-Gi-Oh Power of Chaos Joey PassionYu-Gi-Oh Power of Chaos Joey Passion

Yu-Gi-Oh Power of Chaos Joey Passion

Ireng & Putih - Digital Download - Gustining Game Video Game Bali saka Perang Game Video BFME2 Rotwk Video Game BFME2 Rotwk Video Game ing Conquest Lorr LorrIreng & Putih - Digital Download - Gustining Game Video Game Bali saka Perang Game Video BFME2 Rotwk Video Game BFME2 Rotwk Video Game ing Conquest Lorr Lorr

Ireng & Putih

Ireng & Putih 2 - Download Digital - Gunggunge Game Video Video Bali saka Perang Game Video BFME2 Rotwk Rotwk Rotwk VideoIreng & Putih 2 - Download Digital - Gunggunge Game Video Video Bali saka Perang Game Video BFME2 Rotwk Rotwk Rotwk Video

Ireng & Putih 2

Ireng & Putih 2 + Ireng lan Putih 2: Peperangan Dewa - Digital DOlGlay Game Game Perang Video BFME2 Rotwk Rotwk Rotwk Game Ing North Lotr ConquestIreng & Putih 2 + Ireng lan Putih 2: Peperangan Dewa - Digital DOlGlay Game Game Perang Video BFME2 Rotwk Rotwk Rotwk Game Ing North Lotr Conquest

Ireng & Putih 2 + Ireng lan Putih 2: Peperangan Dewa

Komando & Conquer: General Deluxe Edition - Digital Download - Panganggo Game Game Video Rotwk King BFME2 Rotwk Rotwk Rotwk Rotwk Rotwk Rotwk Game Ing North Lotr ConquestKomando & Conquer: General Deluxe Edition - Digital Download - Panganggo Game Game Video Rotwk King BFME2 Rotwk Rotwk Rotwk Rotwk Rotwk Rotwk Game Ing North Lotr Conquest

Komando & Conquer: Edisi Umum Deluxe

Starcraft II - Gratis Kanggo Puter - Download Digital - GAME GAME GAME VIDEO VIDEO VIDEO BALL GAME ROENAN ROTWK ROTWK ROTWK FOTEP GAME game game game game game rotwk rotwk rotwk rotwk ing sisih lor lotrStarcraft II - Gratis Kanggo Puter - Download Digital - GAME GAME GAME VIDEO VIDEO VIDEO BALL GAME ROENAN ROTWK ROTWK ROTWK FOTEP GAME game game game game game rotwk rotwk rotwk rotwk ing sisih lor lotr

Starcraft II

Gorwane dering: perang dering - digital download - gusti game game video bali saka perang game rotwk raja bfme2 rotwk rotwk video game game ing sisih lor lotr conquestGorwane dering: perang dering - digital download - gusti game game video bali saka perang game rotwk raja bfme2 rotwk rotwk video game game ing sisih lor lotr conquest

Gusti dering: perang saka dering

Dune 20 - Download Digital - Gunggunge Game Video Video Bali saka Perang Game Video Rotwk Rotwk Rotwk Rotwk Rotwk Rotwk Rotwk Video ing Conquest Lorr UtaraDune 20 - Download Digital - Gunggunge Game Video Video Bali saka Perang Game Video Rotwk Rotwk Rotwk Rotwk Rotwk Rotwk Rotwk Video ing Conquest Lorr Utara

Dune 2000

Rise of Bangsa-Bangsa: Munggah legenda - Digital download - GAME GAME GAMES video BLFME2 Rotwk Video Game Perang Rotwk King Video BFME2 Rotwk GameRise of Bangsa-Bangsa: Munggah legenda - Digital download - GAME GAME GAMES video BLFME2 Rotwk Video Game Perang Rotwk King Video BFME2 Rotwk Game

Munggah negara: munggah legenda

Nggawa nostalgia

Petualangan game retro

Napa ngenteni? Nyilem ing koleksi digital kita saiki lan nemokake sihir game klasik maneh. Apa sampeyan penggemar mati-atos utawa newwomer sing penebat, kita njamin sampeyan bakal nemokake sing tresna. Ayo muter!

Lord of the Be di Rings Tindakan Game - Game Lama Paling Anyar

Game Simulasi

Zoo tycoon: koleksi lengkap - digital download - game lawas paling apikZoo tycoon: koleksi lengkap - digital download - game lawas paling apik

Zoo Tycoon: Computer Koleksi

Zoo Tycoon 2: Koleksi Ultimate - Digital download - Game Old BestZoo Tycoon 2: Koleksi Ultimate - Digital download - Game Old Best

Zoo Tycoon 2: Koleksi Ultimate

Film Komplek Lengkap - Digital Download - Gusti GAME GAME GAME VIDEO BALL GAME READ ROTWK ROTWK Video Game War Twe Game ing Conquest Lorr UtaraFilm Komplek Lengkap - Digital Download - Gusti GAME GAME GAME VIDEO BALL GAME READ ROTWK ROTWK Video Game War Twe Game ing Conquest Lorr Utara

Film: Koleksi lengkap

Koleksi Ultimate Sims 2 Kanthi Kabeh Ekspina & Paket Diwasa - Download Digital Game Perang Game Video Rocking Rotwk King Game BFME2 Rotwk RotwkKoleksi Ultimate Sims 2 Kanthi Kabeh Ekspina & Paket Diwasa - Download Digital Game Perang Game Video Rocking Rotwk King Game BFME2 Rotwk Rotwk

The Sims 2: Koleksi Ultimate – Lengkap (kabeh ekspansi & kemul)

Petugas pemadam kebakaran bandara simulasiPetugas pemadam kebakaran bandara simulasi

Petugas pemadam kebakaran bandara simulasi

Jurassic Park: Operasi Genesis - Download Digital - GAME GAME GAME VIDEO VIDEO VIDEO BALL GAME GRATIS ROTWK ROTWK ROTWK FOTEP GAME game game game game game bfme2 rotwk rotwk rotwk game ing sisih lor lotrJurassic Park: Operasi Genesis - Download Digital - GAME GAME GAME VIDEO VIDEO VIDEO BALL GAME GRATIS ROTWK ROTWK ROTWK FOTEP GAME game game game game game bfme2 rotwk rotwk rotwk game ing sisih lor lotr

Jurassic Park: operasi genesis

RollerCoaster Tycoon: Deluxe - Digital Download - Gustining Game Video Game Bali BFME2 Rotwk Video Game Perang King Video BFME2 Rotwk Rotwk Rotwk Rotwk Video ing Conquest Lorr LorrRollerCoaster Tycoon: Deluxe - Digital Download - Gustining Game Video Game Bali BFME2 Rotwk Video Game Perang King Video BFME2 Rotwk Rotwk Rotwk Rotwk Video ing Conquest Lorr Lorr

RollerCoaster Tycoon: Deluxe

RollerCoaster Tycoon 2: Triple Thrill Pack - Digital Download - Gustin Game Game Video Game BFME2 Rotwk Rotwk ROTWK Video Game Ing North Lotr ConquestRollerCoaster Tycoon 2: Triple Thrill Pack - Digital Download - Gustin Game Game Video Game BFME2 Rotwk Rotwk ROTWK Video Game Ing North Lotr Conquest

RollerCoaster Tycoon 2: Triple Thrill Pack

RollerCoaster Tycoon 3: Platinum - Digital Download - Gustining Game Video Video Bali saka Perang Game King Video BFME2 Rotwk King Video BFME2 Rotwk Rotwk Rotwk RotwkRollerCoaster Tycoon 3: Platinum - Digital Download - Gustining Game Video Video Bali saka Perang Game King Video BFME2 Rotwk King Video BFME2 Rotwk Rotwk Rotwk Rotwk

RollerCoaster Tycoon 3: Platinum

Titanic: Ngulandara wektu - Digital Download - Gustine Game Rings Bali saka perang Rotwk raja BFME2 Rotwwk raja ing Conquest LorrTitanic: Ngulandara wektu - Digital Download - Gustine Game Rings Bali saka perang Rotwk raja BFME2 Rotwwk raja ing Conquest Lorr

Titanic: Petualangan metu saka wektu

Firaun - Download Digital - Gunggunge Game Game Video Bali saka Perang Game Video Rotwk Rotwk Rotwk Rotwk Rotwk Video ing North Lorr ConquestFiraun - Download Digital - Gunggunge Game Game Video Bali saka Perang Game Video Rotwk Rotwk Rotwk Rotwk Rotwk Video ing North Lorr Conquest

Firaun

Firaun + Cleopatra - Download Digital - Gunggunge Game Video Video Bali saka Perang Game Kings BFME2 Rotwk Rotwk Rotwk Rotwk Rotwk RotwkFiraun + Cleopatra - Download Digital - Gunggunge Game Video Video Bali saka Perang Game Kings BFME2 Rotwk Rotwk Rotwk Rotwk Rotwk Rotwk

20 game PC klasik paling gedhe sing kudu dicoba

Game PC Klasik Paling Klasik

Game PC Klasik Paling apik nyedhiyakake evolusi sing skala kanggo riwayat game, tren chartis, kemajuan teknologi, lan pangarepan sing saya tambah akeh. Dheweke mlaku-mlaku kanthi dawa sing dawa, dadi wong sing paling apik supaya game PC paling apik kaya sing kita ngerti dheweke saiki bisa mbukak, ngembangake standar ambisious sing diadegake dening para leluhur.

Apa petualangan klasik kaya Grim Fandango lan dina Sims, Sims, Deus Ex lan Judhul sing isih duwe kemampuan kanggo diablo 2 lawas diablo 4, ana sing paling apik Kabeh wong seneng ing dhaptar iki. Dene sawetara pengalaman kasebut bisa uga katon cilik saka standar modern, judhul iki wis entuk papan ing antarane 20 game PC klasik sing paling apik kanggo alasan, lan sampeyan bakal ngerti apa sebabe.

20. Myst

Dirilis: 24 September 1993
Pangembang: Cyan

Myst minangka game petualangan teka-teki teka-teki sing diluncurake ing awal 90an lan terus dadi game paling laris ing dekade. Bersenjata karo buku gaib, pamuter bisa ngupayakake macem-macem jagad, teka-teki teka-teki buku nanging bisa nemokake salah sawijining sedulur loro sing kepepet – ngenteni – buku liyane. Utawa sampeyan bisa milih ninggalake dheweke kanthi tliti ing pakunjaran masing-masing. Myst diapusi kanggo visual lan muni, sanajan para pamirsa dipérang ing gamelan, dadi marmit Game petualangan menyang sawetara gelar. Salah siji cara, wis mateni remepe sajrone 25 taun kepungkur, lan malah dibebasake ing konsol lan mobile, dadi yen sampeyan pengin ndeleng apa sing dikepengini nalika sampeyan.

19. Adipati Nukem 3D

Dirilis: 29 Januari 1996
Pangembang: 3D Realms

Yen ora kanggo Adipati Nukem 3D, aku ora yakin manawa kita ngerti apa sing katon nyata. Paling ora sing paling ndhuwur bundle machismo meh ora ditindhes ing mburi sepasang kacamata lan bledosan saka ndhuwur tank abang mesthi sampeyan mikir. Adipati Muga-muga bisa menehi ganti rugi kanggo soko, nanging urutane critane game sing padhet lan nyenengake. Steeped ing pahlawan tumindak mlayu wiwit akhir taun 80an, nyepak bokong, ngunyah bubblegum, lan ngirit kaos kaki saka ancaman asing sing nyerang liburan.A. Sawise dheweke mung nrima jagad ing Adipati Nukem 2. Crita balung gundhul lan karikatur film tumindak bisa uga durung umur – kaya sing dibayar saka floping Adipati Nukem ing salawas-lawase – nanging sampeyan bisa ngrampungake Duke kamulyan 3D: Megaton Edition.

18. Hexen: Ngluwihi heretic

Dirilis: 30 Oktober 1995
Pangembang: Piranti lunak raven

Hexen nikah karo penembake wong sing sepisanan kanthi setelan fantasi sing dhuwur, menehi kelas telung kelas sing kudu dipilih sadurunge ora ana ing jagad sing kebak monsters sing kudu dibayar. Tutup nganti 1994, pemain kudu milih pejuang, cuter, utawa mage sadurunge metu kanggo nglacak kaloro penunggang Serangka, Boss Ultimate game. Sampeyan bisa uga ora bisa nahan grafis, nanging akeh mods sing bakal ditimbali kanggo sampeyan, supaya sampeyan nyilem menyang sawetara shenanigans monster-exterminating tanpa njupuk eyeballs.

17. Oddorld: Oddysee Abe

Dirilis: 19 September 1997
Pangembang: Pendhudhuk Ondworld

Oddsworld: Oddysee Abe minangka pakunjaran pakunjaran saka pecah, tanduran pangolahan daging sing nggiling fauna lokal dadi lomba glukkon saka alien glukkon. Yen Titular Abe Dadi Wicaksana Apa sing bakal ditindakake, dheweke nggawe istirahat, ngluwari kanca-kanca Mudokons ing dalan – utawa ora. Pilihan sing main pahlawan isih nganti pamuter, nanging ana akibat sing mbukak ing mburi adhedhasar punapa buruh jaminan Abebe kanggo kabebasan. Ing acara sing seneng, Oddorld: Oddysee Abe uga entuk remake saka lemah ing taun 2014, minangka Oddworld: anyar ‘n’ sedhep, Dadi liyane ing dhaptar sing sampeyan ora kudu njupuk kacamata mawar kanggo.

16. Pulau Monyet 2: Revenge Lechuck

Dirilis: Desember, 1991
Pangembang: Lucasarts

Ron Gilbert njupuk timbal ing salah sawijining LucasArts sing paling misuwur lan sing disenengi, kanthi game kapindho ing seri Monkey Island. Gabung karo Tim Schafer lan Dave Grossman, telu nyakot crita babagan wangsulipun lechuck, wungu minangka zombie sawise kekalahan ing game pisanan. Gilbert nilar studio sawise pulo monkey, nyatakake visi LucasAnts ‘Masa Masa Dalane ora cocog karo awake dhewe, lan supaya game tetep dadi penggemar. Edisi Khusus diluncurake ing taun 2010, kanthi overs swara anyar lan sistem petunjuk, sing bakal bisa digunakake kanggo teka-teki wuluhan money infernal sing misuwur amarga pemain stumping bali ing taun 1991. Sampeyan bisa malah ngalih ing antarane versi game anyar lan asli, yen sampeyan ora kuwatir yen sampeyan bisa ilang apa-apa.

15. Resident Evil 2

Dirilis: 21 Januari 1998
Pangembang: CAPCOM

Ing heydey, penduduk 2 nampa acclaim kritis kanggo sudut kamera sinematik, swasana sing ditindhes, lan desain level. Iki ngenalake Leon S. Kennedy lan Claire Redfield menyang penggemar, sing loro nobodi sadurunge karir lan kulawarga digawa menyang kutha rakun minangka virus zombie payung saka omah-omah ing omah-omah lan nyebar menyang penduduk lokal. Crita kasebut cepet-cepet minggat ing kasunyatan saka outlandish nanging iklan kanggo kursus kasebut saiki, lan sampeyan bakal kuciwa yen ora ana sing beda. Yen sampeyan lagi nglatih potty ing mburi buntut ing taun 90an, sampeyan bisa menehi Resident Evil 2 Remake Whirl nalika diluncurake taun ngarep.

14. Dina tental

Dirilis: 25 Juni 1993
Pangembang: Lucasarts

Timer TIM SCHAfr liyane, Dina Peantacle luwih misuwur tinimbang Grim Fandango, lan minangka SEquel nganti Maniac Mansion 1987. Cartoon Point-lan Klik petualangan kanthi centrake crita ing perjalanan wektu, para pemain bisa ngalih ing antarane telung karakter sing beda, dipisahake karo mesin wektu sing salah. Judhul entuk Remaster ing taun 2016, digawe dening Double Double New Schafer, saengga sampeyan bisa nyenengake kabeh karya tangan sing apik, resolusi dhuwur, bebarengan karo Audio Remastered.

13. Fantasi Akhir 8

Dirilis: 11 Februari 1999
Pangembang: Square Enix

Final Final 8 minangka konsol Playstation eksklusif nalika diluncurake meh 20 taun kepungkur, nanging entuk rilis PC ing taun 2000. Crita sing nggegirisi ati-ati ing katresnan ‘crita’ crita tradisional intrigue politik, dipikir karo sihir, lan urutan video lengkap, lan sampeyan pengin nggunakake lingo wektu. Nalika umum ngrungokake fantasi 7 sing paling apik ing seri – ing PlayStation paling ora – Final Fantasy 8 dipuji kanggo ngrampungake prestasi sadurunge. Judhul entuk rilis maneh ing PC ing 2013 lan lungguh ing uap ing Steam, mula ana dosis nostalgia manis ing pucuk driji.

12. Siksa

Dirilis: 10 Desember 1993
Pangembang: piranti lunak id

Siksa Apa ibune kabeh penembak wong pisanan, lan lanskap game bedhil ora bakal dadi apa wae. Horror Sci-Fi, Doom ngetutake laut Space sing ora ana nalika dheweke gelut mundur gerombolan Hellspawn sing wis rusak menyang pangkalan ing Mars. Sanajan ora sugih sugih ing ngarep narasi, grafis 3D sing diusir, lan MULTIPLAYER jaringan. Dina iki sampeyan bisa main kanthi akeh, saka printer menyang mesin ATM. Nanging warta apik sampeyan ora kudu. Game kasebut entuk urip maneh ing taun 2016 sing cocog banget lan menehi pemain arsenal sing bisa ditindakake.

11. Grim Fandango

Dirilis: 30 Oktober 1998
Pangembang: Lucasarts

Grim Fandango minangka dongeng sing lucu lan nyenengake sing nderek petualangan Agen Wisata Agen Manus Calavera nalika dheweke nggunakake sing bubar lunga nalika lelungan liwat tanah sing wis mati. Kanthi plot sing nggegirisi lan teka-teki setan, LucasArts munggah ing judhul sing wis ana ing stylar kanthi nggawe game petualangan pisanan sing diwenehake ing 3D, nggawa grafis deco seni sing sregep banget kanggo urip. Disembel minangka salah sawijining game petualangan sing paling apik ing taun 90an, narasi film sing angel dibangun maneh ing a Remaster Grim Fandango Ing taun 2014, lan nganggo liburan Android lan iOS ing taun mengko, ora ana alesan kanggo luput.

10. Gempa

Dirilis: 22 Juni 1996
Pangembang: piranti lunak id

Piranti lunak id kena metu saka taman maneh mung telung taun sawise ngeculake siksa, kanthi gempa. Iki nilar mesin siksa kanggo mesin gempa gempa, nggawe lingkungan 3D 3D sing ngalahake kaos kaki kabeh wong tuwa kanggo mbujuk wong tuwane. Gothic abad pertengahan minangka wektu ing wektu iki, lan bebarengan Multiplayer nyipta kedudukan, ndhukung pemain wolu sing padha karo papat. Gempa uga penembake pisanan duwe peta khusus kanggo Multiplayer, lan Kulawarga Sprouted ing komunitas ing saubenge. Game kasebut bisa uga penting kaya sing penting kanggo mbentuk vista game saiki. Judhul kasebut dadi seri, kanthi entri paling anyar minangka juara gempa sing bakal teka, penembake Arena cepet sing saiki wis ana ing Uap awal.

9. Pemicu Chrono

Dirilis: 11 Maret, 1995
Pangembang: Square Enix

Teknis, Pemicu Chrono ora dadi salah sawijining game PC klasik sing paling apik, amarga wiwitane, nanging JRPG Seminal bubar entuk port paket PC, lan saiki nganyari Post-bukak Square wis ngresiki kanthi signifikan, dipikirake ing uap. Apa maneh, digawe dening tim ngimpi RPG pangembang, kalebu Pencipta Series Final Fantasy, Hironobu Sakaguchi, Artist Series Naga, lan Artis Manga Bola Manga, uga Toriyama Bola Liyane saka 16 -bit jaman. Crita game minangka petualangan wektu sing duwe wektu kanthi pirang-pirang pungkasan lan sistem perang unik. Saiki kasedhiya yen kasedhiya ing PC, ora ana alesan sing ora bisa mainake salah sawijining RPG sing paling apik.

8. System Shock 2

Dirilis: 11 Agustus 1999
Pangembang: Game ora rasional

Bioshock’s Ken Levine Dirancang System Shock 2 meh dasawar sadurunge Bioshock lan Andrew Ryan menyang jagad iki. Tinimbang jerone samodra, game kasebut ditindakake ing papan, ngetrapake karakter pamuter kanthi nyoba nyegah infeksi saka nyebarake wong liya. Bioshock dianggep minangka penerus spiritual kanggo seri kejut sistem, lan narasi sistem shock gema menyang sawetara gelar. Remok dadi kickstarted dening studio nightdive, nanging ora disetel nganti 2020.

7. Maling

Dirilis: 30 November 1998
Pangembang: Nggoleki studio kaca

Game siluman saiki bisa uga ora ana sing nandhang sumbangan sing nyenengake kanggo genre kasebut. Utawa bisa uga bisa njupuk dheweke luwih dawa kanggo entuk. Salah siji cara, looking studio studio ‘1998 minangka game wong pisanan sing aktif duwe pemain, tinimbang ora mlaku menyang tumindak kasebut. Setelan steampunk maling nambah sentuhan whimsy lan digawa urip kanthi game sing muncul, minangka pemain mutusake kanggo navigasi kanthi ngliwati level – kanthi tempur, sanajan was terakhir Separo setengah kepenak. Seri kasebut entuk cicilan kaping papat sawise maling 2004: Bayangan sing mateni, sing tumindak reboot kanggo francais, supaya yen sampeyan rumangsa gaya rambut kriminal ing 4K kanthi 2014 Maling Urip maneh.

6. Star Wars: tie pejuang

Dirilis: Juli, 1994
Pangembang: Game sakabehe

Star Wars: Tie Pejuang misuwur minangka salah sawijining Sims Combat sing paling apik ing game video, kanthi strategi muter bagean gedhe ing doel epik sing ditetepake ing latar mburi ruang. Sistem Manajemen Energi njaga driji sikil ing driji sikil, yen arep nglelebke menyang tameng, mesin, utawa senjata kapal, kanggo saben skenario. Apa maneh revolusioner yaiku game Star Wars nyelehake pemain menyang sepatu saka pilot imperial, tinimbang anggota resistensi. Fighter dasi kasedhiya kanggo tuku uap ing 2014 kanthi grafis lan swara sing luwih apik, lan kabeh ekspansi game kanggo boot, menehi kesempatan kanggo muter salah sawijining game PC klasik sing paling apik kanggo $ 10 / £ 10.

5. Starcraft

Dirilis: Maret 31, 1998
Pangembang: Hiburan blizzard

Diluncurake sadurunge aktifitas tuku perusahaan inggil Bizzard, Vivendi, StarCraft minangka pesawat game strategi nyata-wektu ing papan sing ana ing papan sing nggawe genre. Pemain milih salah siji saka telung balapan lan mbangun dhasar lan ngatur sumber nganti cukup kuwat kanggo nyolong wong liya. Judhul minangka game PC paling laris ing taun diluncurake, lan wis dadi fenomena budaya ing Korea Kidul. Starcraft 2: WINGS Liberty dirilis ing taun 2010, nanging asli entuk Remaster Spiffy ing taun 2017.

4. Deus ex

Dirilis: 23 Juni 2000
Pangembang: Storm ion

Deus Ex minangka RPG Tindakan Cyberpunk sing njelajah tema ketidaksetaraan sosial, kemajuan teknologi, lan tambahan manungsa. Protagonis JC Dentton minangka gaya level entri, kanggo kabeh tujuan lan tujuan, lan tugas sing sepisanan minangka agen anti teroris, yaiku kanggo nyingkirake pendhudhuk kanggo pandhang. Nanging mesthi ora ana sing langsung lan enggal-enggal ngrubah ing plot sing ana ing pirang-pirang organisasi kaya illuminati lan triad, kanggo jeneng sawetara. Thanks kanggo Piandel Mods, game kasebut duwe overhaul visual uga luwih apik AI lan fisika sing ditambahi. Menehi Deus Ex Mod sing nggambarake awake dhewe minangka Deus Ex nanging luwih apik, sing dadi tuntutan sing wani, lan sampeyan bisa nyoba kanggo sampeyan dhewe neng kene.

3. Gapura Baldur

Dirilis: 21 Desember 1998
Pangembang: Bioware

Gapura Baldur minangka rpg ikonik sing nyetel kabeh ing genre sing ngetutake, entuk papan sing pas karo dhaptar game PC sing paling apik. Yen RPGS minangka Jam sampeyan, Gapura Baldur minangka butter kacang sampeyan. Intine D & D game sing digawa ing mesin Infinity, RPG isometrik dibagi dadi bab, lan ngidini pemain mbangun karakter kasebut liwat tempur, pencarian sisih utama. Game kasebut entuk edisi sing ditingkatake ing taun 2012 sing kalebu tongkat pedhang pedhang, sanajan ana mod kanggo asli sing bisa ditrapake kanthi pengalaman sing asli yen sampeyan luwih seneng.

2. Diablo 2

Dirilis: 29 Juni 2000
Pangembang: Hiburan blizzard

Seri Diablo minangka salah sawijining PC sing paling kondhang, lan Diablo 2 dianggep paling apik saka Bunch. Iki dibangun ing urutane critane game sing wis ditemtokake genre, lan ora keganggu karo omah lelang Diablo 3 utawa nyeret crita. Game mung entuk luwih apik karo ekspansi gusti karusakan sing nambahake tumindak anyar, lan loro kelas tambahan kanthi pembunuh lan druid. Sampeyan bisa nyekel kanthi kurang saka $ 10 sadurunge pindhah menyang Diablo 3: Reaper saka jiwa, sing ngalahake game kaping telu ing seri kasebut kanggo nggawe makutha 2 sing pantes diablo.

1. Setengah urip 2

Dirilis: 16 Nopember 2004
Pangembang: Katup

Salah sawijining judhul PC sing paling disenengi ing kabeh wektu, Setengah urip 2 Picks sawetara taun sawise acara setengah urip, karo sing bisu Gordon freeman tangi kanggo nemokake manawa ancaman asing saka game pisanan wis menang. Freeman gabung karo resistensi, entuk sekumpulan bedhil sing adhem kanggo muter, lan malah nemoni asu robot – pet kanca, alyx Vance. Kayane umur wiwit game dibebasake, lan akeh komunitas wis klambine Setengah umur 3, iku ora katon kaya ing wektu apa wae. Kaya sing dikarepake, ana macem-macem mods kanggo judhul, tegese sampeyan bisa boot lan nyenengake playthrough tanpa risiko metu kabeh piksel.

Kepengin banget macet sawetara rilis anyar? Mangkene Game Ps5 Best kanggo milih saiki.

Mlebu menyang Newradar + newsletter

Diggal saben minggu, tales saka komunitas sing sampeyan tresnani, lan liya-liyane

Kanthi ngirim informasi sampeyan setuju karo Sarat & Ketentuan lan Kebijakan Privasi lan umur 16 utawa luwih.