Game Masak ���� – Puter Game Online! Kèndêl ingsun | Poki, сэкономьте 80% пои покупке Overcooken в Steam

Купить Overcooked

Muter solo utawa melu ing Couch Couch, Cheatic Couch Co-op nganti papat pemain ing mode tantangan koperatif lan kompetitif. Sampeyan kudu masak sawetara sajian sing beda lan bisa digunakake kanggo dadi tim sing paling efektif lan utama!

Game Masak

Kabeh game masak kita gampang sinau lan bebas muter. Yen sampeyan pengin seneng-seneng ing pawon pawon sing warni, fantasi lan panggang barang sing warni, coba salah sawijining tantangan. Ing sampeyan seneng ngetutake resep lan nggawe piring sing realistis, nedha bengi, kita duwe sawetara masak kanggo sampeyan. Pilihan kita nyakup macem-macem jinis, saka tumindak kanggo teka-teki kanggo trivia! Nyambut gawe ing pabrik permen, panggang pizza ing toko pizza, utawa mung duwe dekorasi es krim sing nyenengake. Ing pirang-pirang tantangan baking kita, sampeyan bisa ngontrol restoran virtual lan tumindak minangka kepala koki!

Baking pai apel sing enak utawa panggang pitik sing sampurna kaya ngeklik mouse. Kabeh game masak kita nampilake kontrol sing gampang, sing cocog kanggo sapa wae sing seneng nyiyapake panganan. Sampeyan bisa ngontrol PIN sing digulung, piso nyebar, ngukur cangkir, lan liya-liyane, kanthi obah lan ngeklik mouse. Entuk bahan ing tingkat masak kita kanthi ngeklik lan njupuk metu saka pantry virtual utawa beting. Irisan lan Bahan-bahan Roso Dice kayata Bawang Putih kanthi sawetara klik mouse, lan sampeyan bakal bisa dadi chef pro ora ana wektu!

Apa game masak gratis sing paling apik?

  1. Pizza vortelli
  2. Masak pelajaran Korea
  3. Masak cepet
  4. Yummy Cupcake
  5. Burger Bounty
  6. Papa’s Burgeria
  7. Yummy Taco
  8. Yummy Super pizza
  9. Partai Masak Kate
  10. Roti Panggang Yummy

Apa game Masak sing paling populer kanggo ponsel utawa tablet?

  1. Pizza vortelli
  2. Masak pelajaran Korea
  3. Masak cepet
  4. Yummy Cupcake
  5. Burger Bounty

Купить Couch Couch Co-op Bundle Набор (?)

Контент для этой игры просмотреть (1)

Скрыть центр сообщества

Ngenalke: Chef Epik

Chef Epik minangka game petualangan sing didorong crita kanthi peternakan life-sim, lan unsur kerajinan, dicampur dadi siji sajian sing enak liwat sajian banyolan sing ana gandhengane.

Overcooked! 2

Overcooked! 2 saiki kasedhiya

Об этой игре

Overcooked minangka kursi masak cheotic co-op kanggo siji kanggo papat pemain. Makarya minangka tim, sampeyan lan kancane kancane kudu nyiapake, masak lan ngladeni macem-macem pesenan sing enak sadurunge para pelanggan sing nduwe badai ing Huff. Ngasah lading lan bledug ing koki sampeyan, ora ana jamur kanggo kesalahan lan steak dhuwur ing pawon sing edan iki!

Kerajaan bawang ana ing bebaya lan mung masak sing paling apik bisa disimpen! Ing pemain sing overcooked kudu lelungan macem-macem pawon kejem lan ora biasa kanggo nggoleki kanggo dadi koki master bisa nelukake piala sing bisa ditarik ing tanah.

Muter solo utawa melu ing Couch Couch, Cheatic Couch Co-op nganti papat pemain ing mode tantangan koperatif lan kompetitif. Sampeyan kudu masak sawetara sajian sing beda lan bisa digunakake kanggo dadi tim sing paling efektif lan utama!

Upaya kuliner

Kraton bawang boneka yaiku dunya sing padha kebak pawon sing kejem lan ora biasa kanggo sampeyan bisa nelukake. Melu ing perjalanan epik lan ngrampungake pawon sing saya tantangan lan aneh sing bakal nyurung katrampilan kerja lan koordinasi kanggo watesan. Saben level nggawa tantangan anyar kanggo sampeyan lan tim sampeyan bakal ngatasi, apa ana geser ing kapal bajak, masak ing weteng ing ngisor iki, saben level bakal nyoba metode kasebut Malah chef bakar.

Kontrol Sederhana / Tantangan jero

Outcooked gampang banget kanggo milih manawa ana sing bisa melu seneng-seneng, nanging nemokake tim sing bisa komunikasi lan nglatih tumindak nalika pizza kasebut mung dadi tim super-chef sing bakal metu ing ndhuwur!

Macem-macem cara kanggo muter

Apa nyenengi ing Fried Local Co-Op Lokal Local, Nalika sampeyan muter liwat game sampeyan bakal mbukak kunci anyar, karakter chef anyar lan uga tantangan sing kompetitif ing sirah ing pawon.

Nanging sampeyan pengin muter, yen sampeyan mikir sampeyan bisa tahan panas, banjur siyap mlebu pawon!

Системные требования

    Минимальные:

    • Ос: Windows 7 (32-bit)
    • CATETAN: Dual inti 2.4GHz
    • Langkah пативная Память: 2 GB Озу
    • CATETAN: Geforce 8800 GT / AMD HD 6850 6850 / Intel HD Grafis 4400 utawa ndhuwur
    • DirectX: Версии 11
    • Место на диске: 750 MB
    • CATETAN: Kertu swara sing kompatibel DirectX
    • CATETAN: Gamepads sing disaranake

    Outcook, logo lan kabeh logo lan slogan sing gegandhengan yaiku hak cipta Ghost Town Game Ltd.
    Kabeh logo sing nduweni hak cipta sing nduweni. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang. Overcooked. Dikembangake dening Ghost Town Game Ltd. © 2015. Game sing wis diatasi lan Ghost Town minangka merek dagang utawa merek dagang pangguna saka Ghost Town Game Ltd. Diterbitake diterbitake dening Team17. © 2015. Team17 minangka merek dagang kadhaptar saka Team17 Digital Limited. Kabeh merek dagang, hak cipta lan logo minangka properti sing nduweni.