Game Marvel | Game Super Hero | Video, kanthi online, & mobile | Marvel, game Marvel paling apik ing kabeh wektu | Panggonan

Game Marvel paling apik ing kabeh wektu

Marvel Powers United VR

Game Alvels Kanggo Pc

Logo Game Wolverine Marvel ing Ireng

Poster Game Spidel-Man 2 Marvel

Marvel’s Spidel-Man 2

Marvel's Midnight Suns Game Poster

Suns Tengah wengi Marvel

Poster Game Marvel Snap

Wali Marvel Galaxy

Wali Marvel Galaxy

Poster Game Revolusi Marvel

Revolusi Moto Marvel

Fortnite: Musim Marvel

Spidel-Man Marvel: Poster Game Miles

Spider-Man Marvel: Miles Morales

Poster Game Avengers Marvel

Poster Game Wesi Marvel Man VR

Iron Man Vrvel VR

Koleksi GAMES LEGO® MELLO GAMES POSTER

Koleksi Koleksi Koleksi Lego® Marvel

Allian Marvel Ultimate 3: Poster Game Pesenan Ireng

Alliance Ultimate Marvel Ultimate 3: Pesenan Ireng

Spider-Man Marvel

Marvel Powers United VR

Marvel Powers United VR

Kontak Marvel Juara Poster

Kontak Marvel Juara

Poster Game Muncul Marvel

Perang Maju Marvel

Angkatan Strike Marvel

Angkatan Strike Marvel

Marvel teka-teki game poster game Marvel

Marvel Teka-teki Quest

Marvel vs Capcom: Infinte

Marvel vs. CAPCOM: Tanpa wates

Penjaga Marvel Galaxy: Seri Telltale

Penjaga Marvel Galaxy: Seri Telltale

Game Marvel paling apik ing kabeh wektu

Saka Spider-Man menyang Wali Galaxy, iki game Marvel paling apik sing bisa diputer.

Karya Ayam Utama Marvel 3: Pesenan Ireng

(Gambar Kredit: Nintendo)

  • 10. Marvel Snap
  • 9. Penjaga Marvel saka Galaxy (2021)
  • 8. Lego marvel super heroes
  • 7. Hulk sing luar biasa: Karusakan Ultimate
  • 6. Srengenge tengah wengi
  • 5. Angkatan ultimate
  • 4. X-Men Legenda II: Rise of Apocalypse
  • 3. Marvel: Alliasi Ultimate
  • 2. Spider-Man Marvel
  • 1. Marvel Ultimate Vs. Capcom 3

Marvel wis seneng sukses sajrone pirang-pirang taun ing medium game video. Saka ngalahake tradisional kanggo game gelut kanthi cepet, pahlawan paling kuat sing paling apik ing bumi wis sukses kanggo komik menyang konsol game lan PC liwat maneh.

Kanthi pirang-pirang game Marvel sing kudu dipilih, masalah paling gedhe kanggo tukang game yaiku misahake gandum saka chaff. Kaya karo IP sing misuwur, Marvel wis akeh stinker radioaktif, mula kita kudu nggabungake dhaptar iki kanggo nuntun sampeyan sawetara generasi game video Marvel, sing fokus ing merek sing paling apik kanggo menehi tawaran.

Oh lan sadurunge kita nyepelake perang tanpa wates saka awake dhewe, dhaptar iki ora ana pesenan tartamtu. Iki sepuluh paling ndhuwur, nanging saben nawakake sing unik.

Kanggo konten game ruang sing luwih gedhe, priksa pandhuan kanggo game eksplorasi ruang paling apik utawa bisa uga dhaptar game spook spook sing paling apik. Yen sampeyan pengin njaga samsung alam békuad, sampeyan uga bisa mriksa pandhuan kanggo nonton film Marvel kanthi tertib, utawa film Marvel kita, peringkat paling gedhe.

10. Marvel Snap

  • Platform: PC, Android, iOS
  • Pangembang: Nedha bengi kapindho

Game Kertu sing dikumpulake digital adhedhasar IPS gedhe cenderung lali, durung Marvel Snap – Diterbitake dening nabuge – wis dadi tukang game sing akeh banget karo tukang game tegar lan penggemar hardcore. Cepet muter lan gampang digoleki, nanging uga kompetitif banget kanggo wong sing pengin nyurung.

Snap Marvel pancen narik kawigaten kanggo nggumunake Aficionados amarga kepiye katon apik banget, saka seni sing apik banget ing kertu menyang referensi sing jero lan kapinteran sing apik. Kajaba iku, sampeyan bisa muter ing Go!

9. Penjaga Marvel saka Galaxy (2021)

  • Platform: PC, Xbox One / Seri X / S, PS4 / 5, Nintendo Switch (streaming)
  • Pangembang: Eidos-Montréal

Sawise ilang tandha karo Avengers Marvel’s Avenger (2020), Game Marvel Square-Enix.

Penjaga Galaxy ngrasa kaya pangembang Eidos-Montréal nempel apa sing wis ditindakake studio sing paling apik; Pemain tunggal sing kenceng karo ton bangunan jiwa lan ora bisa dieling-eling. Dolanan iki gedhe lan epik, nanging nemokake kekuwatan paling gedhe ing wektu cilik karo saben anggota sing paling disenengi saka kapal sing paling disenengi.

Dinaga Marvel Paling apik ing Galaxy

Kita mriksa luwih saka 250 yuta produk saben dina kanggo rega sing paling apik

8. Lego marvel super heroes

  • Platform: PC, MACOS, PS3 / 4, XBOX 360 / Siji, Wii U, Nintendo Switch
  • Pangembang: Tales Traveller

Game Video LEGE minangka hadiah sing bisa menehi lan lelungan Tales ‘ngupayakake alam semesta Marvel ora nguciwani. Nalika Sequel – Lego Marvel Super Heroes 2 – bisa uga wis nambah akeh sistem game lan ora luwih jero karo karakter daptar tugas, Pahlawan super lego sing isih tetep dadi King of The Marvel Games.

Iki bisa uga dadi pilihan sing paling apik ing dhaptar kabeh, kanthi mode co-op sing gampang kanggo ngakses, luwih gedhe sing larang regane, lan legenda Marvel sing luwih gedhe tinimbang sing dikarepake.

7. Hulk sing luar biasa: Karusakan Ultimate

  • Platform: PS2, Xbox, Gamecube
  • Pangembang: Hiburan Radikal

Dina Solo Hulk sing paling apik ing taun utama teka sawise ngeculake film Middling 2003 ing film Lee 2003. Adaptasi kasebut minangka dasi game sing misuwur uga minangka salah sawijining game Open-World sing paling kasar ing Hulk sing luar biasa: Karusakan Ultimate.

Sawise dirilis ing taun 2005, karusakan pokok dadi salah sawijining bayangan daya paling gedhe ing pasar lan pucuk ndhuwur njupuk warisan buku komik Hulk, lan kita isih bisa mriksa maneh yen sampeyan entuk kasempatan. Game kasebut nyedhiyakake smashing super-powered ing skala gedhe sing mung paling ndhuwur kanggo rong game prototipe sing padha.

6. Srengenge tengah wengi

  • Platform: PC, Xbox Series X / S, PS5
  • Pangembang: Gamexis Game

Srengenge tengah wengi minangka game Marvel sing paling anyar ing dhaptar iki lan salah sawijining proyek paling aneh IP, nanging siji sing matur nuwun kanggo. Sanajan review lan resepsi penggemar positif, wis kurang ajar, nanging firaxis ‘njupuk loro strategi strategi taktik lan sudhut paling peteng ing alam semesta Marvel Banget unik.

“Downtime” ing antarane misi – biasane fokus ing interaksi sosial lan eksplorasi tenang – bisa uga luwih alon kanggo sawetara pemain, nanging yen sampeyan rumangsa, srengenge srengenge bisa luwih saka RPG basis sing nyenengake.

Tawaran tengah wengi meneng paling apik

Kita mriksa luwih saka 250 yuta produk saben dina kanggo rega sing paling apik

5. Angkatan ultimate

  • Platform: PC, PS2, Xbox, GameCube
  • Pangembang: Treyarch, Bexox

Sukses banget saka Sam Film Wisata Sam Rai2 – 2002 – 2007.

Nalika sawetara sampeyan bisa uga pengin ndeleng game Spider-Man 2 dasi nggawe potongan kasebut (kita kabeh wektu pizza), kita mikir manawa era sing paling unik lan bisa dieling-eling. Iki duwe desain seni sing apik sing durung ditindakake maneh kanggo karakter lan terus-terusan seneng main. Game kasebut malah ngidini pemain ngontrol venom lan njelajah crita saka sudut pandang sing beda.

4. X-Men Legenda II: Rise of Apocalypse

  • Platform: PC, PS2, PSP, XBOX, Gamecube
  • Pangembang: Software Raven

Aktivitas tenan yen wis nggumunake ing taun 2000-an, lan game X-Men kanthi cepet dadi salah sawijining penawaran paling apik kanggo konsolasi perusahaan lan PC. Pilihan pribadi kita mundhak wahyu, sekuit sing ndhawuhi kabeh sing makarya ing asline.

Kanggo akeh pemain lan penggemar jubah santai, legenda X-Men menehi tandha kontak pisanan karo Apocalypse, salah sawijining antagonis sing paling sengit Mutant. Salajengipun, pasang aliansi sing ora kepenak ing antarane wong-wong ing ngarep X-Men lan Magneto, paving cara masa depan waralaba ing layar gedhe.

3. Marvel: Alliasi Ultimate

  • Platform: PC, PS2 / 3/4, PSP, XBOX, Xbox 360 / siji, Wii
  • Pangembang: Software Raven

Kira-kira setaun sawise legenda x-Men diluncurake, piranti lunak raven luwih gedhe – nggunakake sistem game sing padha – lan nggawe surat katresnan sing apik kanggo mewah-atosan sing paling misuwur.

Janji Alliance Ultimate Nggawe Tim Superhero Marvel Muncul Definitif mbayar wektu gedhe kanggo macem-macem macem-macem lan mekanika-RPG sing bisa diakses. Game kasebut dadi rong urutan, nanging ana celah kualitas gedhe ing antarane entri pertama lan sisa seri.

2. Spider-Man Marvel

Sawise lelungan memori mudhun, bali menyang game video modern ora bisa nyebabake kita Spider-Man, sing bisa uga paling judhul Marvel sing paling immersiac lan nglereni nganti saiki. Asli minangka gaya PlayStation, saiki uga kasedhiya ing PC kanthi grafis sing luwih cetha lan akeh mods.

Game Spider-Mati, Spider-Man Marvel: Miles Morales ngangkat teknologi luwih dhuwur lan ngadeg kanthi apik, nanging game pisanan, luwih remtered. Nyatane, sawetara penggemar bakal mbantah nglawan iku minangka salah sawijining crita spidey sing paling apik ing media. Kita ngarepake laba-wong sing kebak 2 mengko taun iki lan kita ora bisa ngenteni.