Game indie co-op paling apik: Napa Play Piyambak Nalika Sampeyan Bisa Dominasi minangka Tim? Budaya Game Indie, Top 15 Game Paling Apik banget kanggo Muter Saiki | Tukang game mutusake

Tukang game mutusake

Contents

Cuphead minangka salah sawijining game sing paling apik ing pasar, nganggo gaya seni 1930 ing ngendi umume karya seni sing sampeyan deleng digawe kanthi tangan. Seni sing ayu kasebut dadi platform kanggo platformer 2D sing ora bisa digunakake lan tahan katrampilan sing bener.

Game indie co-op paling apik: Napa Play Piyambak Nalika Sampeyan Bisa Dominasi minangka Tim?

Game indie co-op paling apik

Sawetara kenangan game sing luwih apik saka wektu sing luwih gampang yen ora ana sing ngalahake ing layar Video Main game video karo kanca. Nalika wektu tindak, game co-op kanthi transit kanthi cara sing bisa sampeyan seneng online tinimbang, lan banjur, cepet-cepet, dheweke mung mandheg.

Yen sampeyan mung fokus ing ruang game AAA, sampeyan bakal diapura kanggo game Co-O ThoT mounding Dodo. Untunge, yen sampeyan ora mung luwih jero, sing ora bisa luwih saka bebener.

Pengalaman Co-Op minangka prayoga amarga apik ing ruang game indie, lan kanthi akeh pilihan, cukup tantangan kanggo nemokake sing munggah ing ndhuwur liyane. Ing artikel iki, aku bakal nuduhake sawetara game indie co-op sing paling apik sing bisa diputer saiki, wiwit saka kondhang. Sawetara perkara ing game luwih apik tinimbang ngantem game kanthi kanca sing paling apik, lan yen sampeyan wis berjuang kanggo milih apa-apa, aku wis dijamin.

Garis ngisor munggah ngarep

Ana game co-op ing ruang game Indie kanggo cocog karo kabeh wong sing santai. Sayange, ngetik tembung kunci kaya ‘co-op’ menyang uap ora sithik kanggo misahake ala saka sing ala, lan ana sawetara game sing ora bisa ditindakake.

Aku wis nyoba rinci babagan sawetara game sing cocog karo kabeh ing dhaptar ing ngisor iki. Yen sampeyan nggoleki rekomendasi kasual, coba obah. Yen sampeyan lagi sawise ana hardcore, sampeyan ora bisa salah karo spelukky 2.

Kritéria pilihan

Yen sampeyan ngupayakake ‘co-op’ lan ‘indie’ menyang telusuran uap, sampeyan bakal nyeret ewu asil sing beda-beda kanthi lingkup lan kualitas. Kanthi eling, aku mikir sawetara pedoman sing nerangake pilihanku yaiku penting:

  • 70 utawa skor metacritic sing luwih dhuwur.
  • 1 Judhul saben seri.
  • Co-op kudu dadi fokus utama game lan ora diturunake menyang mode sisih.

Skor Metacritic ora sampurna, nanging menehi ringkesan babagan carane game ditampa nalika diluncurake saka macem-macem sumber.

Sawetara game favoritku duwe mode co-op sing apik. Sanajan mode kasebut bisa dadi tambahan sing hebat, aku pengin dhaptar iki kebak judhul ing ngendi Co-op stage yaiku panggung tengah. Game lengkap sing bisa diputer solo utawa minangka tim uga diijini.

Daftar iki ora ana pesenan tartamtu minangka sing paling apik kanggo sampeyan bakal gumantung karo sing lagi diputer lan apa sing sampeyan seneng. Sing dikandhakake, aku wis muter-muter dhewe, kanthi sawetara (kaya detail resiki Viscera) dadi favorit saiki.

Overcooked

Overcooked: Sampeyan bisa mangan game ps5

Overcooked nggawe dhaptar iki kanggo monopoli sing padha nggawe ing dhaptar game papan. Iku game paling apik kanthi premis sing gampang dibunuh, nanging wow, apa ora ana infuriating! Diwenehi tim sampeyan bakal dadi chef kanggo ngadhepi medeni kerja pawon. Burger masak, iwak goreng, piring ngumbah, urusan karo tikus?… sampeyan bakal nindakake kabeh.

Inti saka overcooked pancen langsung, sanajan wong anyar sing anyar bisa mbungkus sirahe. Gendhing gamelan apik banget; Siapke lan masak bahan, ngumpul ing piring, cuci piring, lan baleni.

Frustasi kasebut mlebu nalika sampeyan nindakake kabeh perkara kasebut bebarengan lan ngandelake saben liyane. Siji kesalahan bisa ngrusak aliran pawon, utawa luwih ala, aturake papan kasebut ables! Ora bakal suwe sadurunge sampeyan mbukak akeh tugas lan menehi pesenan kanggo saben liyane, lan yen sampeyan pengin bintang emas sing dikarepake, sampeyan kudu bisa nyambut gawe kanthi harmoni. Sing ora gampang ditindakake nalika sampeyan lagi mlaku-mlaku ngubengi pawon kaya pitik tanpa kepala.

Detail ngresiki Viscera

Detail ngresiki Viscera

  • Platform: PC
  • Pemain: 1-32!
  • Kursi Co-Op: Ora

Detail resik Viscera wiwit nuduhake umur lan duwe sawetara masalah sing dawa, nanging isih dadi game co-op sing apik banget, unik lan hubarius.

Apa sampeyan wis kepingin weruh sapa sing ngresiki kekacoan kasebut Sawise Peperangan utawa petugas pemadam kebakaran? Ya, ing Viscera, sampeyan! Sampeyan kudu kerja minangka tim kanggo ngusir gumpalan getih, isi bolongan peluru lan ngumpulake saben kasus peluru lan bagean awak sampeyan nemokake dozens tingkat kreatif. Maksudku, papan kasebut luwih apik yen wis rampung yen sampeyan pengin peringkat apik!

Game iki paling disenengi karo kanca sing sampeyan goof karo urip nyata, amarga akeh kesempatan kanggo trolling sing ramah (kaya ngalahake ember awak lan ngguyu). Salah sawijining perkara sing paling apik babagan Viscera yaiku pacu, sampeyan ora duwe watesan wektu, lan level mung mungkasi nalika sampeyan siyap. Yen sampeyan ora ngeling-eling tangan sampeyan reged (utawa diunekake ing kesempatan aneh), akeh sing bisa disenengi ing detail resik viscera.

Obah metu

Obah metu

  • Skor Metacritic: 79
  • Platform: Kabeh
  • Pemain: 1-4
  • Kursi Co-Op: Ya

Jupuk panas; Aku mikir ngluwihi ngluwihi ngluwihi lan minangka salah sawijining game indie co-op paling apik ing pasar! Mangkene sebabe.

Nalika obah, tim sampeyan ngontrol Fitters omah sing nggumunake amarga sampeyan wis ditolak kanthi ngilangi perabotan saka papan sing luwih tantangan lan loading kabeh dadi van. Sampeyan bisa nindakake akeh obyek sing luwih gedhe, nanging luwih gedhe kaya Sofas mbutuhake 2 sampeyan bisa bebarengan.

Ngalih nawakake macem-macem cara kanggo nyedhaki saben tahapan, lan wilayah sing beda liar tetep seger tinimbang frustasi. Yen sampeyan dadi pemain sing kuwat, sampeyan bisa ngrampungake akeh, lan yen sampeyan duwe link sing ringkih ing tim sampeyan, sampeyan bisa nyengkuyung tinimbang ngenteni sing ora sabar.

Ana prekara sing apik banget kanthi apik, lan luwih saka ketegangan munggah, sampeyan bakal bisa ngguyu ing kekacauan kasebut ing ngarep sampeyan. Iki minangka game sing gedhe banget, kanthi mode khusus kanggo nyelehake perabotan tinimbang mbusak yen sampeyan muter cukup suwe.

Keywe

Keywe

  • Skor Metacritic: 73
  • Platform: Kabeh
  • Pemain: 1-2
  • Kursi Co-Op: Ya

Keywe bisa uga ora dadi game ‘paling apik’ ing dhaptar iki, nanging mesthi menang ing departemen sing cute.

Keywe minangka pengalaman 2 pemain sing nyenengake sampeyan kanggo ngrampungake tujuan minangka 2 manuk Kiwi (Debra lan Jeff!) ing kantor pos. Sampeyan bakal mlaku-mlaku ing ngetik pesen ing mesin telek (nggunakake tombol kanggo menet tombol, kanthi alami), peti kiriman kemah, lan ngurutake huruf. Saben tugas ing Keywe mbutuhake komunikasi sing kuat karo kanca-kanca, lan sampeyan kudu bisa nyambut gawe kanthi harmoni yen sampeyan pengin dijupuk ing medali paling ndhuwur.

Keywe duwe sawetara masalah teknis sing tegese meh ora scrape liwat syarat metacritic. . Sampeyan bisa nyoba kunci ing uap lan bali yen kudu.

Lurung-lurung nesu 4

Lurung-lurung nesu 4

  • Skor Metacritic: 82
  • Platform: Kabeh
  • Pemain: 1-2
  • Kursi Co-Op: Ya

Lurung-lurung-lurung-lurung-lurung-lurung 4 dadi tambahan sing setya karo trilogi asli kanthi mekanika anyar sing ngormati MOOT ‘lan catapult ing saiki.

Ngalahake tansah menehi awake dhewe menyang sesi Co-Op sing cepet, lan lurung-lurung kanthi cepet 4 duwe sistem kombo jenii sing entuk gelar agresif! Kaget, kudu dipikirake ing pertempuran minangka mungsuh sing beda-beda duwe gaya lan kabisan sing beda-beda lan kabisan kanggo nonton. Mikir tanpa nganggo tombol serangan mung bakal sampeyan nganti saiki, amarga saben karakter duwe urutan sing luwih optimal. Sampeyan bakal sinau kabeh kanthi praktik!

Iku bakal njupuk akeh (sing pungkasan kira-kira 90mins) kanggo master lurung-lurung-lurung-lurung 4, nanging karakter sing akeh kanggo mbukak kunci, sampeyan bakal seneng nyingkirake lurung-lurung kanthi biyen.

Penyuit Mutant Ninja: Shredder

  • Skor Metacritic: 85
  • Platform: Kabeh
  • Pemain: 1-4
  • Kursi Co-op: Ya

Yen sampeyan seneng karo ngalahake sampeyan kanthi retro ‘retro’ sing asli, tirtle paling anyar bisa uga langsung!

Penyambung Ninja remaja. Tinimbang nyoba modhèren formula, Dotemu wis milih supaya kabeh katon lan muni kaya seger saka 90an.

Game iki bisa uga nggawe getar sekolah lawas, nanging kabeh rumangsa apik banget lan responsif. Ana akeh perhatian kanthi rinci karo lingkungan sing nyemprotake urip; Yen sampeyan dadi penggemar penyu, game iki minangka impen.

Saben karakter duwe gaya gelut unik kanthi gerakan khusus sing marem, lan ana puluhan saka start nganti francais.

Unrailed

Unrailed

  • Skor Metacritic: 77
  • Platform: Kabeh
  • Pemain: 1-4
  • Kursi Co-Op: Ya

Ora ono game sing apik banget ing ngendi klompok sampeyan kudu mbangun trek kanggo sepur sing ora bisa mandheg. Sampeyan bakal dadi bahan pertambangan kanggo nggawe segmen trek, dolar mesin uap supaya adhem, lan ngukir liwat lanskap supaya sepur bisa ngliwati! Kabeh iki ditindakake ing blok blok sing apik banget ing dalan sing apik, lan yen sampeyan wis suwe, sampeyan bakal ngunjungi macem-macem jinis biomes, saben bebaya unik.

Jembatan sing ora direncanakake sing bisa diuripake amarga bisa nyedhaki pemain sembrono nalika nawakake tantangan kanggo para veteran. Ana ton mbukak kunci lan mode kanggo njelajah lan cukup konten kanggo njaga tim sibuk banget. Yen sampeyan seneng karo aku lan njupuk game gratis ing toko epik, sampeyan bisa uga wis ana, amarga bubar rampung ing kana.

Penyayang ing Spacetime sing mbebayani

Penyayang ing Spacetime sing mbebayani

Penyayang ing Spacetime sing mbebayani yaiku penembak ruang 2D sing nggumunake, sing apik banget ing kapal pesiar sampeyan ing perjalanan kanggo ngluwari bunnies ruang sing dijupuk … yup!

Kapal sampeyan duwe sawetara stasiun sing beda karo tim sampeyan, nanging kabeh wis rampung kanthi cara sing gampang, intuisi uga pamirsa sing enom utawa santai bisa nyenengake. Yen sampeyan lagi ngadeg ing rodha, sampeyan wis setir. Yen sampeyan nganggo Turret bedhil, sampeyan nembak, lan yen sampeyan lagi ngontrol Shield kanthi becik, sampeyan entuk ide kasebut. Sampeyan kudu nuduhake beban karo tim sampeyan yen sampeyan bakal slamet iki edan, lan saben prestasi rumangsa kaya sampeyan kabeh. Iku game sing luar biasa.

Penyayang ing papan sing mbebayani sumunar ing saben aspek, saka kurva kangelan kanggo arah seni. Iku game tim fenomenal lan salah sawijining sing paling apik ing klompok kebak papat.

Reborn Gunfire

Reborn Gunfire

  • Skor Metacritic: Ora ana skor ing wektu nulis, nanging ana rating ‘positif’ sing positif ‘ing steam kanthi rating persetujuan 94%.
  • Platform: PC lan Mobile (teka konsol 2022 Oktober)
  • Pemain: 1-4
  • Kursi Co-Op: Ora

Reborn Gunfire minangka FPS Roguelite sing paling apik lan bisa uga minangka salah sawijining judhul Co-O sing paling apik ing genre saiki.

Ing Reborn Gunfire, sampeyan main minangka salah sawijining pahlawan kewan, saben duwe kabisan unik sing hebat kayata orbs sing beku mungsuh utawa kemampuan kanggo bedhil gedhe-gedhe. Sampeyan bakal nemokake puluhan senjata lan gulung sing beda ing saben mbukak kanggo nambah karakter sampeyan. Skills nyata asale saka sinau apa sing sinergis skill karo bedhil lan karakter sampeyan.

Ana pilihan barang sing kasedhiya saka sing kasedhiya, nanging salah sawijining kekuatan reborn bedhil yaiku carane nuduhake barang sing ora bisa dibukak nalika sampeyan muter. Sawise sawetara sing cocog, sampeyan bakal mbukak kunci anyar sing bisa dimainake kanthi gampang banget!

Minangka khas saka Roguellites, sampeyan bakal dikutuk, nanging saben mbukak bakal entuk mata uang kanggo nglampahi upgrade permanen. Dening sing terus-terusan nganyarke lan mbukak kunci Gear sing anyar supaya Gunfire Reborn kecanduan. Alamiah, iki nggawe wiwitan alon, nanging yen sampeyan duwe sawetara sesi kanggo nyisihake, iki penembake sing paling apik kanggo njaluk kanca karo kanca.

SpelukKY 2

SpelukKY 2

  • Skor Metacritic: 91
  • Platform: Kabeh
  • Pemain: 1-4
  • Kursi Co-Op: Ya

Akeh sing nganggep Spelunky 2 minangka roguelike sing paling apik sing ana saiki, lan karo kanca, luwih becik! Spelunky 2 Tugas nganti 4 saka sampeyan kanggo lelungan dadi jagad sing luar biasa nalika ngiseni kanthong sampeyan kanthi kasugihan.

Minangka SpelukKy 2 yaiku roguelike, tata letak saben lantai owah-owahan saben sampeyan muter, lan ana jumlah rahasia sing bisa digarap kanggo ditliti yen sampeyan wis njelajah. Sampeyan ora bakal ngarep-arep game sing katon gampang banget, lan sampeyan bisa narik sawetara trik sing apik banget yen sampeyan ngerti kepiye carane. Ana akeh interaksi lan sistem sing cerdas ing game iki, lan yen spelukky 2 entuk pancingan, sampeyan pengin master kabeh.

Tembung peringatan, Speluky 2 bisa uga game paling angel ing dhaptar iki. Game sing angel bisa digarap, nanging game liyane ing dhaptar iki bisa uga cocog yen sampeyan lagi muter klompok kasual.

Rakit

Rakit

  • Skor Metacritic: 80
  • Platform: PC
  • Pemain: 1-8
  • Kursi Co-Op: Ora

Rakit bubar duwe 1.0 ngeculake lan nawakake kaslametan lan eksplorasi sing luar biasa sing 10fold luwih apik karo kanca-kanca.

Rakit duwe kabeh tropes game kaslametan; Sampeyan terus-terusan butuh panganan lan banyu, lan sampeyan kudu nggawe senjata kanggo mbela awake dhewe. Sampeyan uga kudu ngatasi hiu sing luwe sing ana ing salawas-lawase! Ing ngendi rakt bedane saka norma yaiku crita overarching sing misterius sing sampeyan lan kanca-kanca bakal bisa nemokake. Sampeyan mesthi bakal nemokake perkara anyar, lan yen sampeyan duwe Survival dhasar sing diurus, sampeyan bisa fokus nggawe rakit sing luar biasa sampeyan bakal bangga.

Yen sampeyan wis nyingkirake kacepetan game co-op liyane, iki sampeyan bisa nyenengake kanthi jangkah, lan shenanigans sampeyan bakal entuk kanca-kanca dadi barang-barang sing bakal sampeyan telengake sawise sampeyan ‘ ve ngalih game kasebut.

Galactic Rock Rock

Galactic Rock Rock

  • Skor Metacritic: 85
  • Platform: Kabeh
  • Pemain 1-4
  • Kursi Co-Op: Ora

Gala rock jero minangka fenomena Co-Op, kanthi menehi rating ‘kukus sing positif. Yen sampeyan ndeleng wong nulis ‘rock lan watu!’Ing forum lan kepingin weruh apa ing bumi, sampeyan wis entuk game iki kanggo matur nuwun.

Kabeh ing galactic rock jero wis fokus ing Play Tim. Sampeyan main minangka regu kerdil ditugasake karo pertambangan ing situs dig sing mbebayani ing galaksi. Ana 4 kerdil kanggo milih, lan kabeh padha nggawa unik kanggo tim kasebut. Gala rock jero yaiku penembake ing ati, lan buta buta mung mbebayani nalika tiba ing siksa.

Iku ora kabeh babagan bedhil bedhil. Ana akeh downtime kanggo njelajah, lan guwa traversing mbutuhake saklaritas dhewe. Ana sawetara jinis misi, saka mbangun pipa kanggo ngempalaken endhog asing, lan saben bakal njaluk pendekatan anyar saka tim sampeyan. Kapal hub sampeyan malah duwe bar sing bisa diombe karo kanca-kanca, lan ana akeh rincian sing nggawe jagad iki urip. Gala rock jero minangka game gedhe kanthi konten isih ditambahake ing dina iki. Yen sampeyan pengin pengalaman co-op sing dawa, iki minangka pilihan padhet!

Cuphead

Cuphead

  • Skor Metacritic: 88
  • Platform: Kabeh
  • Pemain: 1-2
  • Kursi Co-Op: Ya *

Beda karo kapercayan sing populer (disebabake tembung sing mlebet ing siaran pers), Cuphead minangka game indie lan bisa dinikmati karo kanca wiwit wiwit rampung.

Cuphead minangka salah sawijining game sing paling apik ing pasar, nganggo gaya seni 1930 ing ngendi umume karya seni sing sampeyan deleng digawe kanthi tangan. Seni sing ayu kasebut dadi platform kanggo platformer 2D sing ora bisa digunakake lan tahan katrampilan sing bener.

Perlu nandhang sangsara amarga angel kanggo seneng perang boss Hundhe. Kanggo nyelehake kanthi entheng, dheweke dadi karya lan bungah kanggo muter liwat awake dhewe utawa karo kanca. Ora perlu dingerteni, tantangan bisa uga nggawe pemain enom utawa santai, nanging kanggo para pamirsa sing tepat, ora ana sing kaya cuphead.

* Cuphead nawakake co-op lokal mung tanpa setelan kanggo play online.

Trine 4: Pangeran ngimpi elek

Trine 4: Pangeran ngimpi elek

  • Skor Metacritic: 81
  • Platform: Kabeh
  • Pemain: 1-4
  • Kursi Co-op: Ya

Seri Trine wis pirang-pirang umur, kanthi saben game sing ngatur platform adhedhasar fisika sing luar biasa marang latar mburi fantasi sing nggumunke. Game paling anyar ing seri kasebut, Trine 4: Pangeran ngipi paling apik sing paling apik, saengga bisa uga angel bali menyang game sadurunge.

Trine minangka platformer 2D ing ati, lan sampeyan bakal bisa mbukak layar karo kanca-kanca. Ana sawetara pahlawan sing beda kanggo dipilih, lan saben duwe katrampilan unik. Ana siji solusi kaku kanggo teka-teki, lan ngira-ngira minangka klompok yaiku trine tenan sumunar. Iki minangka platform teka-teki sing bener, lan seri iki dikasihi dening akeh kanggo alasan kasebut.

Trine 4 ana ing dhaptar iki amarga paling polesan saka seri kasebut, nanging yen sampeyan pengin nyoba game trine wiwit wiwitan, sampeyan biasane bisa entuk trilogi asli kanggo fraksi rega. Trine 3 yaiku sing paling lemah amarga sawetara bagean 3D sing frustasi, nanging kabeh padha dadi game co-op sing apik banget.

Kasebar krenjang

Kasebar krenjang

  • Pemain: 1-4
  • Kursi Co-op: Ya

Crashers Castle minangka salah sawijining game paling tuwa ing dhaptar iki, nanging saiki isih ana brawler wong akeh sing cocog karo kanca-kanca.

Yen sampeyan seneng karo kalah 2d karo goofy, dilat fantasi, sampeyan bakal seneng apa sing ditawakake ing kene, lan metu saka saben game ing dhaptar iki, crashers kasar pancen lucu! Kaya pirang-pirang game Co-Op, Crashers kastil gampang kanggo milih lan muter, lan mung ana sing cukup ing pertempuran kanggo njaga.

Pencarian sampeyan kanggo nylametake putri bakal nggawa sampeyan ing lokasi endah, saben kanthi macem-macem baddies lan bos. Sampeyan bakal nglawan kabeh saka nepranken sing nesu kanggo necromers, lan crashers kastil ora nate ngilangi potongan sing luar biasa ing klompok sampeyan (kaya kucing buta karo snorkel!).

Yen sampeyan isih ora yakin, ana puluhan pets kanggo mbukak kunci, lan dheweke pancen apik banget, mula dheweke kudu menehi peringatan kesehatan!

Terraari

Terraari

  • Skor Metacritic: 83
  • Platform: Kabeh
  • Pemain: 1-8
  • Kursi Co-op: Ya

Terraria minangka juggernaut game lan siji sampeyan bisa nuduhke yen ana wong sing takon karo kualitas game indie. Nalika metu, pancen diarani minangka Minecraft 2D, lan kanthi nganyari tetep, dadi luwih akeh!

Aku bisa nulis karangan kenapa sampeyan kudu main Terraria karo kanca-kanca, nanging kanggo ngringkes, grup sampeyan muter ing kothak wedhi sandiworo sing nyengsemaken. Sampeyan bakal nggawe campuran njelajah, desa desa, lan pertempuran. Ana macem-macem senjata sing bisa digunakake, waja set kanggo kerajinan, lan panggedhe raksasa kanggo perang. Ana uga pertambangan pertambangan kanggo nindakake ing saindenging jagad lemah sing ora bisa digunakake kanggo nggoleki bahan sing langka yen luwih cepet sampeyan.

Saben game ing dhaptar iki, Terraria bakal njaluk wektu, saengga iki bakal cocog karo klompok sing bisa main kanthi rutin. Ana akeh sing tresna yen sampeyan lagi ana ing dalan sing dawa.

Badland: GOTY Edition

  • Skor Metacritic: 79
  • Platform: Kabeh
  • Pemain: 1-4
  • Kursi Co-op: Ya

Vying kanggo judhul ‘game paling aneh’ ing dhaptar, Badland minangka petualangan 2D aneh sing sampeyan lakoni minangka ‘Klone’ (Blons kanthi rai) lan nyoba kanggo mungkasi kabeh level.

Sisih paling aneh saka kabeh sampeyan mung nggunakake siji tombol kanggo paling akeh. Klone ngambang kanggo ngubengi, lan sampeyan ngontrol gerakan munggah lan mudhun. Yen sampeyan wis nate main ‘Flappy Bird’, kaya ngono! Rintangan sampeyan bakal bisa nemokake sawetara agama spinning kanthi mateni kanggo lawang sworo sing mbutuhake gaweyan tim kanggo mbukak.

Kadhangkala, sampeyan kudu nggawe kurban sing diwilang kanggo kabecikan; Sejatine, nyedhot klone! Kabeh iki kedadeyan nglawan salah sawijining latar mburi Sci-Fi sing paling apik sing dakdeleng. Wirang sing fokus ing biasane bakal mateni pati tartamtu.

Kontrol Badland ora dadi tepat, nanging iki uga nggawe sawetara wong mati. Iki migunani nanging bisa uga ngganggu klompok sirah sing panas! Kanggo anggaran-sadar, Badlands sampurna uga. Kerep dituku (nalika nulis, iku £ 1.04!).

Dawn Grim

Dawn Grim

  • Skor Metacritic: 83
  • Platform: PC, Xbox siji
  • Pemain: 1-4
  • Kursi Co-Op: Ora

Tindakan RPG apik banget kanggo co-op. Swasting mungsuh nalika musim dingin kanggo rampokan karo kanca pancen gawe ketagihan aneh lan, ing jaman saiki, meh terapeutik!

Dawn Grim minangka salah sawijining sing paling apik ing genre lan nyerang keseimbangan sing rapi ing antarane kesepitan (kaya diablo 3) lan kerumitan (kaya dalan sing diasingake). Kaya sing paling akeh tumindak RPG, Grim Dawn rada alon, kanthi akeh dialog kanggo nyalonake liwat. Yen grup sampeyan dadi bangunan jagad lan bisa main bebarengan, kudu akeh sing tresna ing kene.

Salah sawijining draws fruit fruit sing paling gedhe yaiku sistem penguasaan paling apik. Masteri minangka kelas dhasar, nanging saben bisa digabungake kanggo nggawe ‘Dual-Kelas’ sing unik. Ana kombo kelas kanggo cocog karo sapa wae, lan iku minangka ton nyenengake nyoba mbengkongake supaya cocog karo PlaySty. Yen Grim Subjang Nemu Sampeyan Pancen, Sampeyan Ora Bakal Nggoleki Sawetara Jam MainTime. Sampeyan bakal nggoleki atusan.

Mujuk

Planet Shadow Insanely

Planet Shadow Insanely

Planet Shadow Insanely bengkong minangka game sing hebat karo kanca, nanging minangka Co-OP diwatesi ing mode sing kapisah sing disebut lantern, landekake papan ing kene.

Ing Lantern Run, sampeyan lan tim mabur saucer lan nyoba supaya bisa liwat gauntlet sing wis owah kanthi sampeyan bisa uga bisa. Lantern siji kudu nyeret liwat jangka, lan saben kapal duwe cakar kanggo nyekel utawa liya-liyane kanggo perkara kasebut. Iki minangka upaya tim kanggo nglindhungi gamber lantern minangka akeh mungsuh sing kepincut. Saben kapal bisa motret, lan cakar bisa digunakake kanggo nahan mungsuh lan pindhah lebu saka dalan.

Planet Shadow Insanely minangka game sing paling apik lan siji sing wis entuk puluhan jam amarga sacara eksklusif saka Multiplayer, nanging umume konten game ing mode pamuter siji. Yen sampeyan seneng kepiye, aku nyaranake mriksa, nanging penawaran co-op ora lengkap kaya game liyane ing dhaptar iki.

Pitakonan Paling Sering

Pitakenan: Napa overcooked tinimbang overcooked 2?

Wangsulan: Overcooked 2 bisa luwih polesan, nanging luwih angel. Kesulitan nggawe pangerten kaya sampeyan bakal ngalahake sing luwih angel, nanging sampeyan pengin luwih angel ing urutan, nanging minangka game pisanan ora ana Slouch, aku luwih dhisik nyaranake.

Pitakonan: Apa platform paling apik kanggo game co-op indie?

Wangsulan: PC, tanpa mangu. Konsol bisa uga bisa nyekel, nanging pasar pasar PC kaya uap nawakake paling fleksibilitas kanggo indie devs lan kemampuan kanggo ngeculake game ing akses awal.

Pitakon: Game apa sing bakal sampeyan saranake kanggo pemain kasual?

Wangsulan: Aku arep menehi saran obah metu. Iku cocog kanggo pemain apa wae, lan game gleoh apik banget. Ing ndhuwur iku, kontrol kasebut intuisi, lan kasedhiya ing platform apa wae. Anggere sampeyan duwe cukup pengontrol, sampeyan kabeh bakal seneng dhewe.

Kesimpulan

! Yen aku ora kejawab sing paling disenengi, kemungkinan aku ora main, lan aku yakin ana akeh permata sing ora dikarepake. Isih, ora preduli game sing sampeyan seneng, ora ana sing bisa diputer liwat kanca, lan apa sampeyan bisa nggawe kompetitif, ana judhul kanggo cocog karo kabeh wong.

Anthony minangka panulis konten sing uga dadi tukang game sing kompetitif. Dheweke main lan aliran macem-macem game retro. Dheweke ngenteni jam njelajah jagad game indie lan sinau mekanika. Dheweke ngerti carane ngrampungake tantangan, lan nggawe strategi kanggo muter-muter playthrough. Ing wektu luang, dheweke seneng cosplaying lan nggawe aset kanggo acara lan kontra.

Kiriman paling anyar dening Anthony Yates (ndeleng kabeh)

  • Pengembang Terra Nil nyumbang $ 95,000 nganti Hardlife Hardlife, 21 Juli 2023
  • Laika: umur liwat demo getih saiki kasedhiya ing Uap – 21 Juli, 2023
  • Dave The Diver Review: Petualangan ing jero banyu sing ora iso dilalekake – 15 Juli, 2023

[Top 15] Game Paling Apik Indie Co-op sing kudu diputer saiki

Game Indie CoO OP paling apik

. Nanging, ana pirang-pirang game indie sing fokus ing game koperasi lan bisa diputer kanthi apik karo kanca-kanca.

Kita wis nyusun dhaptar 15 game indie co-op sing luar biasa sing kudu sampeyan coba!

15. Manungsa: Gugur Flat – 22 Juli 2016 (PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switih, Xbox Serion X / s, PlayStation 5, PC)

Manungsa: tiba rata minangka game co-op sing nyenengake nganti 8 pemain sing bisa dadi lucu. Amarga iku adhedhasar fisika, pemain kudu nggunakake kabeh anggota karakter kanggo menek munggah lan nyekel obyek.

Ana pirang-pirang tingkat ing game, saben desain sing beda-beda dhewe. Ana luwih saka 20 tingkat sing nyenengake kanggo dolanan karo kanca-kanca. Tantangan utama ngontrol karakter sampeyan, amarga sampeyan kudu ngontrol lengen lan sikil kanthi sampurna kanggo mlumpat lan nggayuh platform supaya bisa ngrampungake misi. Salajengipun, yen sampeyan duwe versi uap, sampeyan bisa kanthi gampang ndownload judhul masyarakat sing luwih apik.

Pilih manungsa: tiba warata yen sampeyan seneng:

  • Game teka-teki nganggo platformer
  • Ngatur karakter sampeyan
  • Ngundhuh peta utawa nggawe peta sampeyan dhewe (uap mung)

Manungsa: Fitur Flat Flat:

  • Manungsa: Gugur Flat minangka platformer fisika lucu sing dipasang ing ngambang ngambang ngambang
  • Multiplayer online nganti 8 pemain ngganti manungsa: Flat Flat.
  • Karakter sing bisa disesuaikan

Faktor sing nyenengake: 75/100

Manungsa: tiba warata

Duwe pesta mallows karo kanca-kanca, yen sampeyan bisa nggawa tongkat!

14. Terus ngomong lan ora ana sing njeblug – 8 Oktober 2015 (PC, PlayStation 4, Ngalih Nintendo, Xbox One)

Terus ngomong lan ora ana sing njeblug yaiku game co-op sing nyenengake kanthi corak asli. Iku game teka-teki ing salah sawijining kanca sampeyan yaiku bom utawa pemain liyane nggunakake manual kanggo mbantu sampeyan mbuwang bom kasebut.

Sampeyan nggunakake bom sing beda kanggo saben roto, lan yen sampeyan pengin njelajah misi, bakal ana kemajuan, sing nambah kesulitan nalika sampeyan maju. Sampeyan uga bisa nggunakake mode Freeplay kanggo nggawe mode adat sampeyan dhewe.

Pilih terus ngomong lan ora ana sing njeblug yen sampeyan seneng:

  • Game kursi couch co-op
  • Urutane game teka-teki kanggo netepake bom kasebut
  • Multiple misi lan mode sing bisa disesuaikan

Terus ngomong lan ora ana fitur sing njeblug:

  • Muter kanca ing Couch Co-op, utawa online liwat layanan chat swara.
  • Muter bom acak saben-saben
  • Mung siji salinan sing dibutuhake, dene pemain liyane bisa nggunakake dokumen online.

Faktor sing nyenengake: 77/100

Terus ngomong lan ora ana sing njeblug

Ati-ati! Iku bom!

13. Langit ora ana wong lanang – 13 Agustus 2016 (PC, PLAYSTATION 4, XBOX ONE, XBOX Series X / S, PlayStation 5, Ngalih Nintendo)

Ora ana langit sing dadi game petualangan ruang terbuka. Kaping pisanan, pemain ngukum game minangka salah sawijining game paling ala sing durung nate dirilis, nanging matur nuwun kanggo hello game kanggo terus-terusan kanggo Polandia game kasebut, ora ana wong lanang sing paling apik kanggo dolanan, utamane karo kanca-kanca.

Sanajan sampeyan bisa nikmati petualangan pamuter kanthi siji, luwih nyenengake kanggo muter karo kanca-kanca. Nimbang jagad sing diteliti, nemoni bajak laut utawa monsters, lan kumpul sumber daya kanggo nganyarke kapal utawa gaman sampeyan. Ana akeh sing kudu ditindakake ing game iki, lan njelajah karo kanca-kanca mung jeblugan.

Pilih langit ora kaya sampeyan:

  • Bangunan kapal lan dhasar sampeyan
  • Ngumpulake sumber daya lan nganyarke akeh barang.

NO Fitur Langit:

  • Njelajah, perdagangan, perang, lan slamet ing alam semesta sing dituduhake ing perjalanan epik.
  • Nganyarke kapal, senjata, lan cocog kanggo ngepit bajak laut lan mungsuh.
  • Ora ana langit sing lelungan sampeyan. Apa sampeyan bakal nglawan pirates utawa mangsa ing lemah? Sampeyan kabeh kanggo sampeyan
  • Jelajahi jagad karo kanca-kanca

Faktor sing nyenengake: 79/100

Ora ana wong

Mabur ing papan utawa njelajah jagad sing unik kanthi macem-macem sumber daya sing bisa kumpul.

12. Galaksi Rock jero – 28 Februari 2018 (PC, Xbox One, PLAYSTATION 4, PlayStation 5, Xbox Series X lan Series S)

. Ndhukung nganti papat pemain, sing nambahi wektu narasi lan nyenengake.

Sampeyan bisa fokus ing proyek apa wae sing dikarepake, apa bebrayan mungsuh minangka gigi, guwa Pramuka minangka pramuka, pangambatan batang, utawa nyengkuyung tim sampeyan minangka insinyur. Saben pakaryan duwe kaluwihan lan kerugian sing migunani kanggo urip minangka tim nglawan mungsuh. Salajengipun, nalika njelajah sistem gua sing wis digawe, kabeh bisa ngrusak.

Pilih Galactic Rock jero Yen Sampeyan Seneng:

  • Njelajah sistem guwa sing digawe kanthi acak
  • Muter minangka macem-macem kelas kanggo mbantu tim sampeyan
  • Numpes kabeh sing sampeyan deleng lan ngumpulake kasugihan ing sistem guwa

Fitur Galactic Rock Rock:

  • Tim nganti dig, njelajah, lan perang liwat sistem gua sing gedhe kanthi mungsuh lan sumber daya sing migunani. Nylametake sistem guwa paling mbebayani Galaxy mbutuhake kerja sama kerja!
  • Pilih kelas sing cocog. Gunner mateni mungsuh, lampu pramuka guwa, drilller nyakot liwat rock, lan insinyur mbangun struktur lan turret pertahanan.
  • Numpes kabeh sing sukses. Sampeyan bisa ngrampungake misi dalan sampeyan. Sampeyan bisa fokus ing tujuan utawa njelajah sakcedhake kanthi nggawe jaringan jalur kompleks. Aja kejiret ing swarm asing!
  • Jelajahi sistem guwa procedrally sing digawe kanthi mungsuh kanggo perang lan ngurmati. Saben Playthrough duwe sing anyar.

Faktor sing nyenengake: 81/100

Galactic Rock Rock

Ing galaksi jero, sampeyan bisa nyirnakake kabeh kanthi sampeyan njelajah guwa.

11. Plateup! – Agustus 4, 2022 (PC)

Plateup! Apa game manajemen roguelite sing ngatur sampeyan dhewe. Ora game manajemen khas sampeyan amarga nggabungake unsur roguelite, sing nambah umur dawa.

Sampeyan bisa muter nganti papat pemain lan pilih jinis piring utama lan tata letak restoran sing dikarepake sadurunge miwiti roto sampeyan. Iku angel amarga salah sawijining pelanggan sing ora nesu tegese sampeyan kelangan kabeh. Sampeyan bisa nganyarke restoran nalika sampeyan nampa upgrade restoran acak saben dina, nalika uga nampa modifikasi pasif kanggo nambah roto sampeyan.

Sampeyan bisa entuk sethitik edan karo kanca, sing mesthi seneng lan bisa nyebabake roto sing lucu.

Milih piring! Yen sampeyan seneng:

  • Ngatur restoran sampeyan dhewe
  • Unsur Roguelite kanggo nambah restoran sampeyan
  • Tantangan game co-op
  • Pilih sajian utama saka macem-macem pilihan uga sajian sisih, toppings, lan panganan cuci mulut.
  • Desain lan dekorasi restoran sampeyan kanthi tata letak sing beda
  • Nangani pelanggan kanthi lenggah, njaluk dhawuhe, lan ngladeni panganan sing bener.
  • Nganyarke lan Panggonan Nganyarke sing diwenehake kanthi acak sampeyan gumantung ing PlayStyle.

Faktor nyenengake: 83/100

Plateup!

Restoran sing wis dikempalken hard kanggo mange, sanajan kanca-kanca sing ngisek.

10. Résiko Udan 2 – 11 Agustus 2020 (Nintendo Switch, Xbox One, PlayStation 4, PC)

Résiko udan 2 minangka game roguelite sing fokus ing rampokan lan nggabungake loot. Game iki bisa dimainake nganti papat pemain lan seneng banget. Nanging, main pamuter tunggal uga nyenengake.

Ana sawetara slamet sing bisa dimainake ing game kasebut, saben gaya tempur dhewe. Saben bukak bakal unik, lan mesthi bakal diwiwiti karo sampeyan gelut grombolan alien lan panggedhe, sing bakal nyelehake pengalaman lan mata uang kanggo mbukak dada kanggo mbukak rampokan. Sawetara barang bisa kerja bareng kanggo nggawe buff sing kuat.

Nalika sampeyan maju liwat game, tingkat kangelan mundhak.

Pilih risiko udan 2 yen sampeyan seneng:

  • Game aksi nganggo unsur roguelite.
  • Barang sing bakal ditindakake kanggo nggawe buff sing kuat kanggo karakter sampeyan
  • Mbukak kunci slamet sing unik kanggo muter

Résolusi udan 2:

  • Ana luwih saka rolas lokasi sing digawe kanthi lembut sing kabeh diisi monsters sing angel lan panggedhe sing bisa ditindakake kanggo bisa urip.
  • Kanthi luwih saka 110 barang nggawe saben mbukak kanthi unik kanthi cara dhewe. Saben item bisa duwe efek kanggo dadi luwih kuat.
  • Mbukak kunci sewelas sing slamet kanthi gaya lan keterampilan sing béda-béda. Gunakake artefak kanggo milih geni sing ramah, kadohan sing acak, pilihan item, lan liya-liyane.
  • Tahap acak, monsters, lan barang-barang sing nggawe saben av unik.

Faktor nyenengake: 85/100

Risiko udan 2

Mungsuh kaya Golem, lan ngrampungake kanggo senjata sing luwih apik.

9. Cuphead – 29 September 2017 (PC, Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One)

Cuphead minangka poto-gulung-gulung cepet-cepet game aksi sing bakal dadi persahabatan kanggo tes kasebut. Visual game kasebut, sing akeh inspirasi ing taun 1930-an, minangka titik adol utama liyane, minangka audio, kalebu rekaman Jazz.

Sanajan aku nyebutake manawa iku game sing angel, isih nyenengake; Nanging, sampeyan kudu nggiling dalan kanggo mbukak kunci gerakan sing kuat lan gaman anyar kanggo mbantu ngalahake panggedhe. Kanggo nglawan serangan mungsuh, game kasebut uga nyengkuyung.

Pilih Cuphead yen sampeyan seneng:

  • Tantangan Game Co-Op Kanthi Tembok Gulung Gulung Side’s Shoot Game.
  • 1930s visual nalika dolanan inspirasi banget.
  • Nggunakake gerakan kuat lan nyerang serangan kanggo ngalahake mungsuh.
  • Sisih Gulung Klasik Sisih Klasik Kanthi 1930-an Visual Kartun
  • Nglacak pirang-pirang donya, entuk senjata anyar, sinau gerakan sing kuat kanggo mbantu sampeyan ngalahake panggedhe.
  • Tantangan game kanggo sampeyan lan kanca sampeyan.

Faktor nyenengake: 86/100

Visual animasi klasik wiwit taun 1930-an nggawa game sing paling apik.

8. Ngalih – 28 April 2020 (PC, Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One)

Ngalih supaya wong-wong bakal dadi wong sing bisa dienggo, sing bisa nyenengake lan tantangan gumantung babagan transportasi, ujar, amben saka titik A kanggo titik b. Minangka test komunikasi karo kanca-kanca kanggo ngoptimalake kinerja tim kanggo obah lan ngrampungake misi.

Peringkatan Pemain, Perak, utawa Rangking Gold ditemtokake kanthi cara cepet-cepet ngemas truk obah. Pilihan pilihan kalebu mecah Windows lan ngemas obyek sing ora dicenthang. Nalika ngrampungake misi kasebut lan nggoleki-upaya pilihan, sampeyan bisa entuk akses menyang tingkat anyar.

Pilih obah yen sampeyan seneng:

  • A hawa anyep, nanging tantangan game co-op kanggo nyoba katrampilan komunikasi sampeyan karo kanca-kanca.
  • GAMEPLAY Therapeutic nalika mindhah item, ngrampungake pilihan pilihan, lan liya-liyane.
  • Tingkat sing diisi sing ora bakal bosen.

Fitur obah:

  • Nganti 4 Pemain bisa main game iki, coba katrampilan lan kekancan sampeyan obah obyek abot!
  • Rekrut karakter unik kanthi macem-macem tampilan lan desain.
  • Seneng akeh peta kanggo mindhah barang kanthi macem-macem cara

Faktor sing nyenengake: 88/100

Obah metu

Mindhah barang ing pesawat lan kendharaan obah.

7.

Proyek Zomboid minangka proyek indie sing hebat sing diwiwiti ing taun 2013. Fitur Multiplayer wis teka lan kepungkur, nanging saiki cukup stabil, saengga luwih dhuwur ing dhaptar. Iki dianggep minangka salah sawijining game zombie sing paling apik, amarga campuran realisme lan unsur kaslametane.

Pemain bisa nggawe karakter dhewe kanthi sipat lan kapribaden sing bisa digunakake utawa debuff karakter dhewe, nambah realisme game. Iki uga bisa disesuaikan, sing nambah muter maneh yen sampeyan pengin miwiti jagad anyar.

Pilih zombo proyek yen sampeyan seneng:

  • GAME REALISTIGY UNTUK UNTUK GAME ZOMBIE Co-OP
  • Muter karo kanca-kanca amarga nambahake ton maneh lan acak ing game kasebut
  • Scavenging, rampok, gelut gerombolan

Fitur Proyek Zomboid:

  • Game kaslametan sandboard ekstrem kanthi fokus ing unsur nyata-donya kaya golek panganan, ngobati tatu, lan ngaso supaya ora dadi zombie.
  • Temokake dhasar sing cocog kanthi njelajah peta sing jembar lan mulihake lokasi sing cedhak.
  • Sistem pembelakan lan belajar sing luar biasa sanajan nonton TV bisa digunakake kanggo sinau katrampilan anyar. Gawe karakter sampeyan dhewe lan pilih ciri positif lan negatif.

Faktor nyenengake: 90/100

Pertanian Zomboid Proyek

Ana mesthi wektu kanggo nandur tetanen minangka nir njupuk wektu kanggo nggayuh sampeyan.

. Overcooked! Sampeyan bisa mangan – 2020 (PC, PLAYSTATION 4, Xbox One, Nintendo Switih, Xbox Series S | X, PlayStation 5)

Overcooked! Kabeh sing bisa sampeyan mangan yaiku koleksi remastered saka loro game sing ora diramal. Sanajan grafis cute, game kasebut cukup angel. Minangka duwe sistem rating 3 bintang, kabeh babagan ngoptimalake proses karo kanca-kanca. Iki ditemtokake dening jumlah dhuwit recehan sing dipikolehi sajrone misi kasebut.

Ana akeh koki sing kudu dipilih, wiwit saka kucing menyang robot. Ana luwih saka 40 misi sing kasedhiya ing game, lan saben versi duwe level tingkat dhewe. Desain tingkat dadi luwih angel nalika sampeyan maju, sing bisa nyenengake lan frustasi nalika nyoba nambah proses karo kanca-kanca.

Milih overcooked! Sampeyan bisa mangan yen sampeyan seneng:

  • Game sing tantangan lan lucu banget sing kaiket dadi huru-hara
  • Dadi koki, nyiyapake sajian lan ngawula marang pelanggan
  • Muter misi nganti tekan rating 3 bintang

Overcooked! Kabeh Sampeyan Bisa Mangan Fitur:

  • Dadi koki sing paling apik, ngladeni piring kanthi tepat wektu!
  • Sistem 3-bintang adhedhasar pira dhuwit sing sampeyan entuk ing misi.
  • Gamelan co-op utawa pvp karo kanca-kanca kanggo ndeleng sapa sing dadi koki paling apik ing kutha.
  • Desain tingkat unik sing masing-masing resep-resep masak dhewe!

Faktor nyenengake: 91/100

Overcooked! Kabeh sampeyan bisa mangan

Pengalaman sajian ing papan kanthi koridor sing wis ganti!

5. Aja keluwen bebarengan – 22 April 2016 (PC, PLAYSTATION 4, Xbox siji)

Aja keluwen minangka game Open-World sing paling apik karo grafis Gothic lan peta sing digawe kanthi acak kanthi macem-macem biomes. Pemain bisa milih saka macem-macem karakter, masing-masing kanthi seks katrampilan pasif sing bisa mbantu kanca-kanca slamet ing ara-ara samun.

Sumber daya Gather, Jelajahi Biomes beda karo macem-macem ancaman, lan panggon bahaya bahaya. Slamet anggere bisa lan ora dadi hantu kanthi tani karo kanca-kanca kanggo panganan lan mbangun basis bebarengan kanggo mbanting ancaman.

Pilih Aja keluwen yen sampeyan seneng:

  • Visual Gothic
  • Perspektif Tampilan Isometrik, sing isih cukup serem nalika sampeyan ndeleng “perkara” ngubengi
  • Peta sing digawe kanthi acak, panggedhe musiman, lan seneng isih urip

Aja keluwen fitur:

  • Jelajahi jagad sugih biome sing akeh banget kanthi akeh sumber lan ancaman. Apa sampeyan njelajah jagad lumahing, guwa, arsip kuna, utawa pulo lunar, bakal ditindakake.
  • Panggedhe musiman, mences roaming, makhluk bayangan, lan akeh flora lan fauna kanggo ngaktifake sampeyan.
  • Mbangun petani impen kanthi plowing lan tanduran. Tanduran tanat kanggo Feed fellows slamet lan nyiyapake mbesuk.\
  • Nglindhungi dhewe, kanca, lan kabeh sing sampeyan kumpul amarga ana wong sing pengin bali maneh.

Faktor sing nyenengake: 93/100

nganggo

t

Asor bos sing grossque ing ora keluwen bebarengan!

4. Valheim – 2 Februari 2021 (PC)

Valheim minangka impen tukang game dadi seneng yen pengin main dadi Viking. Nganti sepuluh pemain bisa muter, utamane yen sampeyan mbukak server darmabakti kanggo nyuda lag. Sampeyan bisa nggawe karakter sampeyan dhewe, lan Fokus utama game yaiku eksplorasi lan sumber daya sumber daya kanggo nggawe senjata lan omah sing luwih apik.

Jelajahi jagad sing jembar ing ngendi penjelajahan penting, apa ing daratan utawa ing segara. Temokake dungeon lan bos uga akeh monsters. Gawe dhasar lan omah sampeyan dhewe, amarga game kasebut kalebu integritas struktur, sing nambah aspek sing tantangan kanggo konstruksi omah ing Valheim.

Pilih Valheim yen sampeyan seneng:

  • Muter minangka Viking karo 10 saka kanca-kanca
  • Jelajahi jagad sing jembar, kebak monsters, dungeon, lan nyiyapake lelayaran menyang segara.
  • Mbangun omahmu kaya tukang kayu sing apik amarga wis integritas struktur, sing nambah ambane sing nggawe bangunan kasebut.
  • Jelajahi jagad kebak rahasia. Temokake macem-macem papan kanggo njelajah, saben mungsuh, lan rahasia sing bisa ditemokake.
  • Dadi viking, plancongan laut sing mbukak kanggo nggoleki tanah anyar, lan perang monsters sing seneng ngombe getih.
  • Mbangun Viking Longhouse lan dhasar sing bisa nglindhungi saka apa sing bakal teka. Kanthi sistem bangunan sing rinci, sampeyan bisa ngganti carane bangunan katon ing njero lan metu. Pindhah undakan bangunan kanggo nambah, tuwuh, lan nglindhungi dhasar sampeyan.
  • Kerajinan sing gampang lan alami, ing ngendi sampeyan nemokake resep anyar nalika njelajah jagad lan golek bahan lan alat anyar.

Faktor nyenengake: 94/100

Valheim

Mbangun omah lan nggawe kapal kanggo lelayaran lan golek pulo liyane

3. Lembah Stardew – 26 Februari 2016 (PC, PLAYSTATION 4, Xbox One, Nintendo Switch)

Lembah Stardew saiki minangka salah sawijining game indie paling apik, lan uga tambahan game co-op sing paling apik kanggo kanca yen sampeyan pengin game kasual, lan nyenengake kanggo muter.

Pemain bisa kolaborasi kanggo nggawe peternakan sing sampurna, nuduhake sumber daya, lan nambah komunitas. Dheweke bisa ngolah lan adol tanaman, mbangun mesin sing migunani, lan ngrawat kewan kanggo ngasilake. Game kasebut nampilake 30 NPCs sing beda karo sapa sing kudu sampeyan sesambungan supaya bisa nggawe hubungan. Sampeyan uga bisa menyang gunung misterius lan goleki barang sing larang regane.

Pilih lembah stardew yen sampeyan seneng:

  • Petani lan ngurus kewan
  • Sambung karo NPC kanggo mbangun hubungan
  • Leveling katrampilan pertanian lan njelajah guwa misterius kanggo bandha

Fitur Stardew Valley:

  • Ndandani plot sing ditanduri tanah menyang peternakan!
  • Nganti 4 pertanian pamuter!
  • Tuwes kabisan nalika nggunakake alat sampeyan
  • Dadi bagean saka komunitas gedhe ing game

Faktor nyenengake: 95/100

Lembah Stardew

Gawe peternakan lan ngatur unggas lan kewan karo kanca-kanca!

2. Perlu loro – 26 Maret 2021 (PC, PLAYSTATION 4, PLAYSTATION 5, Ngalih Nintendo, Xbox One, Xbox One, Xbox Series S | X)

Perlu loro saiki minangka game pamisah layar sing paling apik. Nduwe layar pamisah modern, lan minangka game sing apik babagan loro kanca sing nyoba bebarengan. Salah sawijining kaluwihan saka game iki yaiku sampeyan bisa muter kanthi mung siji salinan, ngilangi kebutuhan loro salinan. Kanca liwat gratis, dadi sampeyan bisa muter bebarengan sanajan ora online. Iku ora mung kursi co-op.

Urutane game kasebut yaiku mash-up saka mekanik gamelan sing apik, saengga saben level duwe corak dhewe. Iki uga nggawe alangan sing gedhe ing desain level nalika sampeyan maju liwat game, lan visual kasebut pancen mripat permen sing bisa ditindakake kanthi apik karo kanca. Paling apik kanggo main karo kanca.

Pilih butuh loro yen sampeyan seneng:

  • GAME LAYAR LAYAR
  • Narasi immersive kanggo kabeh umur
  • Gamelan sing nyawiji gamelan sing paling apik saka genre sing beda kanggo nggawe mekanika sing nyenengake lan nyenengake

Perlu rong fitur:

  • Gamelan sing nyenengake kanggo ngganggu – saka pembersih vakum sing nyenengake kanggo gurus katresnan sing lancar, sampeyan ora ngerti apa sing bakal diadhepi. Ngalami gabungan kiasan gamelan lan narasi sing nyurung critawatan interaktif kanthi tantangan genre-lentur lan kemampuan karakter anyar ing saben level.
  • . Bantuan Cody lan bisa ngrujuk. Ketemu cast eksentrik lan nyenengake. Tim munggah kanggo petualangan sing bisa dieling-eling!
  • Petualangan loro-pamuter sing nggegirisi karo kanca kanthi gratis. Kursi utawa layar pamisah online kanthi tantangan sing wis ganti kanthi biaya kerja.

Faktor nyenengake: 96/100

Butuh loro

Nunggang kodok minangka taksi ing game iki. Mung salah sawijining aspek unik game.

1. Terraria – 16 Mei 2011 (PC, PLAYSTATION 4, Xbox One, Nintendo Switch)

Terraria minangka karya olahraga indie amarga iku game wedhi sing ora ana sing isih urip sawise sepuluh taun. Nduwe nilai muter maneh tanpa wates, utamane nalika main karo kanca-kanca. Sampeyan nggawe karakter sampeyan dhewe, lan njelajah jagad kabuka sing akeh game kanthi klompok kanca sing nyenengake amarga ana akeh wilayah sing bisa ditemokake lan rahasia kanggo nemokake.

Donya digawe kanthi acak, lan sampeyan kudu maju kanthi cepet. Mbangun dhasar lan omah, sing bakal narik kawigur lan mungsuh. Nalika sampeyan mlaku-mlaku ing saindenging jagad, sampeyan bakal nemoni macem-macem biome lan bos sing nantang lan nglipur.

Pilih Terraaria yen sampeyan seneng:

  • Njelajah jagad sing digawe kanthi acak, nemokake gaver, lan panggedhe.
  • Mbangun omah kanggo npc sampeyan nalika lelungan menyang kutha sampeyan
  • Barang-barang kerajinan lan dadi karakter sing kuat.
  • RESPlay
  • Donya Sandbox ing ngendi sampeyan bisa nindakake apa wae sing dikarepake ing jagad iki
  • Dig, perang, njelajah jagad iki, lan barang-barang kerajinan sing dibutuhake.

Faktor sing nyenengake: 98/100

Omah omah ing ngendi sampeyan npcs sampeyan bisa tetep