Fuanuzan Banget lan artefak | Dampak Genshin | Game8, Rating Xiangling lan Best Best Best | Dampak Genshin | Game8

Xiangling Rating lan Best Best

Contents

Faruzan dibebasake minangka karakter sing bisa dimainake sajrone fase pertama versi 3.3 ing 7 Desember 2022.

Fuanuzan Banget lan artefak

Faruzan minangka karakter busur anemo 4-bintang ing dampak Genshin. Priksa pandhuan mbangun Fuaruzan iki kanggo Bangunan Paling Apik, Artefak Paling Apik, Senjata Paling Apik, Tim Comps, lan Keetanan Bakat!

Pandhuan Watak Faruzan
Pandhuan Nggawe Sajian khusus
Acara Hangout Faruzan
Confounding conprounding Tumindak 2 Tumindak 3

Dhaptar konten

  • Rating lan Info Faruzan
  • Banget paling apik
  • Artefak paling apik
  • Senjata paling apik
  • Tim paling apik komp
  • Munggah lan Bahan Talent
  • Konstelasi paling apik
  • Cara nggunakake
  • Bakat (katrampilan)
  • Cara njaluk
  • Info Game
  • Pandhuan sing gegandhengan

Rating lan Info Faruzan

Informasi karakter

Ranking dhaptar Tier

DPS utama Sub-DPS Nyokong Eksplorasi
N / a N / a

Stats Fuaruzan

Hp Serangan Pertahanan Stat Ascension
Lvl 20 2,061 175 78 ATK 0%
Lvl 80 8907 183 584 ATK 24%

Kekuwatan lan kelemahane Fihanzan

Kekuwatan Fuanzan
• Buffs Anemo DMG lan nyuda mungsuh Anemo Res res. • ngontrol wong-wong cilik karo katrampilan unsur lan serangan sing diisi. • c6 buffs anemon cr-buffs dmg.
Kelemahane Fihanzan
• Biaya energi kanggo bledosan elemental dheweke • Skills unsur ngasilake sawetara partikel unsur

Fuanuzan Banget Best

Dhukungan Fihanzan mbangun swirl

1. Skyward Harp

2. Favonius tempel (F2P pilihan)

3. Busur pengorbanan

4. Gerah

Sands: Energi Recharge utawa ATK%

Gotlet: Bonus Anemo DMG

Bunder: Kritik Tingkat / DMG

Faruzan minangka dhukungan yaiku Bangunan sing paling apik dheweke, sing bisa digunakake utamane ing tim sing nggunakake swirl kanggo menehi hasil DMG. Dheweke nggunakake viridection vonierer kanggo debuff unsur pangluwari. Apike kanggo duwe dheweke ing C6 kanggo entuk potensial dheweke.

Dhukungan Fihanzan Mbangun Buffer

1. Elegy kanggo pungkasan

2. Pamburu Alley

3. Pujian Blackcliff

4. Favonius tempel (F2P pilihan)

Sands: Energi Recharge utawa ATK%

Gotlet: Bonus Anemo DMG

Bunder: Kritik Tingkat / DMG

Dibangun Fuaruzan alternatif iki kanggo tim utawa tim Anemo Mono minangka buffer dhukungan. Senjata sing duwe atk basis sing dhuwur kaya clempung langit sing dianjurake kanggo njupuk kesempatan saka anemo dmuzan dmg.

Dhukungan Dhukungan Fuaruzan C6

1. Skyward Harp

2. Favonius tempel (F2P pilihan)

3. Busur pengorbanan

4. Gerah

Sands: Energi Recharge utawa ATK%

Gotlet: Bonus Anemo DMG

Bunder: Kritik Tingkat / DMG

Yen sampeyan wis ora dikunci kabeh rasi lintang Faruzan, tenacity millelith bakal dadi setan paling apik kanggo efek rasi lintang kaping 6 sing ngidini dheweke menehi hasil sing konsisten.

Nalika Faruzan ora bisa ngatasi akeh DMG, dheweke bakal nggawe kanthi menehi ATK buff kanthi kebak.

Prioritas bakat faruzan

Nyokong
1st Bledosan unsur
2 Skills Elemental
3rd Serangan normal

Nganyarke Unsur Elemental Fargazan kudu dadi prioritas utama minangka DROM DMG Anemo uga bakal nambah nalika leveled. Sakbanjure, level munggah keterampilan unsur lan talents serangan normal masing-masing kanggo nambah DPS Faruzan.

Fuaruzan Artefak Paling Apik

Fuanzan artefact paling ditingkat

Artifact Artifak Bonus
Paling apik Tenacity saka millelith Sregep yen c6 ora dikunci 2-pc: HP + 20%
4 pc: Yen katrampilan unsur cocog karo mungsuh, ATK kabeh anggota partai sing cedhak ditambah 20% lan kekuatan tameng tambah 30% kanggo 3s. Efek iki bisa dipicu sapisan 0.5s. Efek iki isih bisa dipicu sanajan karakter sing nggunakake pesawat artefak iki ora ana ing lapangan.
2 Viride Venerer 2-pc: Bonus DMG anemo + 15%
4 pc: Nambah Swirl DMG kanthi 60%. Nyuda unsur unsur lawan menyang unsur infus ing swirl kanthi 40% kanggo 10s.
3rd Nobleste Objole 2-pc: Bledosan unsur dmg + 20%.
4 pc: Nggunakake bledosan unsur nambah kabeh ATK anggota pesta 20% kanggo 12s. Efek iki ora bisa tumpukan.

Set Artifak paling umum umume yaiku Viridection VERERER matur nuwun kanggo kemampuan uga nyiram resistensi unsur liyane. Nobleesse Oblige uga pilihan sing sregep yen tim sampeyan ora muter babagan reaksi unsur.

Yen sampeyan wis ngunci kabeh rasi lintang Faruzan, tenacity saka millelith minangka dheweke paling apik ing slot amarga katrampilan unsur dheweke saiki bisa mencet mungsuh.

Fuanzan Senjata Paling Apik

Top 3 Fihanzan Senjata

Gegaman Informasi Senjata
1st Elegy kanggo pungkasan Stat bonus: Energi Recharge 12.0%
Efek katrampilan: Tambah penguasa unsur dening 60. Gain nalika ngatasi karusakan kanthi katrampilan unsur utawa bledosan .2s sanajan nalika mati. Ing 4 Sigil, kabeh Sigil bakal dikonsumsi lan pemasimen unsur mundhak 100 lan atk tambah tambah 20% kanggo 12s. Sawise efek kasebut dipicu, sampeyan ora bisa entuk sigils 20s. Buffs padha saka seri gerakan Millennial ora tumpukan.
2 Skyward Harp Stat bonus: CRIST RATE 4.8%
Efek katrampilan: Nambah crit DMG dening 20%. Hits duwe 60% kasempatan kanggo nyerang serangan cilik AOE, deal 125% dmg fisik. Mung bisa kedadeyan sapisan saben 4s.
3rd Peringatan Favonius Stat bonus: Energi Recharge 13.3%
Efek katrampilan: Crit hits duwe 60% kasempatan kanggo ngasilake partikel unsur sing sithik, sing bakal regenerasi 6 energi kanggo karakter kasebut. Mung bisa kedadeyan sapisan 12s.

Gaman kanthi recharge energi utawa atk dhasar paling apik kanggo Faruzan

Faruzan bakal entuk bathi akeh saka gaman sing duwe recharge energi kanggo panggunaan blem konsisten, utawa atk dhasar sing luwih apik kanggo buff dmo sing luwih apik.

Senjata Gratis-Kanggo-Play kanggo Faruzan

Gegaman Informasi Senjata
Peringatan Favonius Stat bonus: Energi Recharge 13.3%
Efek katrampilan: Crit hits duwe 60% kasempatan kanggo ngasilake partikel unsur sing sithik, sing bakal regenerasi 6 energi kanggo karakter kasebut. Mung bisa kedadeyan sapisan 12s.

Tebet Favonius minangka pilihan F2P sing paling apik

Peringatan Favonius minangka senjata paling apik kanggo Fukuzan sing bisa digunakake kanthi ngrampungake shot sing dawa sajrone tumindak prolog III.

Nalika senjata iki ora duwe atk dhasar sing paling dhuwur, mula kanthi nyediakake partikel energi lan unsur kanggo bledosan unsur Faruzan.

Kabeh senjata sing disaranake kanggo Faruzan

Tim Paling Anyar Fuaruzan

Partai Paling Apik Kanggo Faruzan

Peran utama Fuanzan ing tim kasebut yaiku kanggo nyipta anemo anemo partai. Dheweke dianjurake kanggo tim sing kalebu Anemo DPS karakter kaya Wanderer, Xiao, utawa Shikanoin Heizou.

Tim Faruzan Swirl

Pyro dobel anemo kaping pindho

Nyokong DPS utama Sub-DPS Nyokong
Faruzan Wanderer Xiangling Bennett
Faruzan Hiizou Xiangling Bennett

Peranan Fuanzan ing tim komplektif nyakup loro anemo lan pyro karakter Thanks kanggo pesawat artefak Vonidection. Resonansi pyro migunani kanggo nambah atk sakabehe kanggo pesta kasebut.

Tim electro-ula

Nyokong DPS utama Sub-DPS Nyokong
Faruzan Wanderer Fischl Kokomi
Faruzan Hiizou Yelan Shinobu

Tim iki komp uga fokus kanggo njupuk mungsuh mungsuh liwat swiwi lan reaksi sing dikuasai elektro, nanging uga ngrampungake anemo anemo sing dhuwur.

Tim Buffer Faruzan ATK

Tim Anemo DPS Anemo DPS

DPS utama Sub-DPS Nyokong Nyokong
Faruzan Xiao Bennett Zhongli
Faruzan Wanderer Bennett Layla

Tim iki Comp Company ngidini xiao utawa wanderer dilindhungi dening tameng nalika pertengahan nalika udhara nalika ngrampungake jumlah dmg sing thanks kanggo buff.

Tim Mono Anemo

DPS utama Sub-DPS Nyokong Nyokong
Faruzan Wanderer Jean Bennett
Faruzan Xiao Jean Zhongli

Tim iki fokus kanggo ngatasi anemo dmg sing dhuwur kanggo Anemo Res Chef Shred saka Faruzan. Sampeyan bisa mbangun Faruzan kanthi recharge energi sing kurang karo tim iki.

Munggah Munggah lan Bahan Bola

Bahan Munggah Faruzan

Mora × 20000

Mora × 40000

Mora × 60000

Mora × 30000

Mora × 100000

Mora × 120000

Lokasi petani Henna Berry

Bahan-bahan Tingkat Bumi Fuaruzan

Konstelasi paling apik Fuaruzan

Konstelasi sing disaranake

Rating Efek Konstelasi / Merga Merit
C2 ★ ★ ☆ • Nambah durasi bledosan unsur, sing nggawe anemo dmg buff tetep luwih suwe.
C6 ★ ★ • tambah kren anemo dmg.

C6 paling apik kanggo nambah anemo dmg

Utilitas Fuaruzan minangka dhukungan Anemo kanthi paling apik nalika kabeh rasi lintang kasebut ora dikunci minangka rasi lintang kaping 6 nyedhiyakake kritik anemo dmg.

Konstelasi lan Efek

Flosculi implexi
Genshin - Konstelasi Fuaruzan Flosculi Implexi
Konstelasi Fihanzan
C1 Bebener kanthi cara apa wae Faruzan bisa murub saka 2 panah angin topan kanthi nggunakake nembak kanthi tujuane sing ditindakake nalika ana efek nyata sing digawe Angin Nasamjnin.
C2 Kepinteran Overzealous Durasi saka Dazzling polixron Digawe dening cara rahasia angin tambah kaping 6.
C3 Stroll Roh-Orchard Nambah level dununge nasamjnin kanthi 3. Tingkat upgrade maksimal yaiku 15.
C4 Pemahaman gaib Vortex digawe dening Ambruk tekanan Bakal mulihake energi menyang Fuuzan adhedhasar jumlah mungsuh sing kena: Yen 1 lawan, bakal mulihake 2 energi kanggo Faruzan. Saben mungsuh sing tambahan kena bakal mulihake 0.5 energi liyane kanggo Faruzan.
Maksimal 4 energi bisa dibalekake maneh karo dheweke saben vortex.
C5 Wonderland Rumination Nambah Tingkat Rahasia Dalan Angin dening 3. Tingkat upgrade maksimal yaiku 15.
C6 Dalane sing bener Karakter sing kena pengaruh Rahasia Rahasia Angin duwe 40% tambah kritik DMG nalika menehi hasil dermo anemo. Nalika karakter aktif DEATS DMG nalika kena pengaruh Mupangat angin donga, Dheweke bakal nglamar Ambruk tekanan marang mungsuh rusak. Efek iki bisa dipicu sapisan saben 3s. CD iki dituduhake ing antarane kabeh anggota pesta.

Cara Nggunakake Fuaruzan

Serangan Biasa: Tembakan Parthian

Faruzan nggunakake busur kanggo ngobong papat nembak berturut-turut ing mungsuh! Deals Tujuan Dheweke Tandha tambah Anemo DMG.

Skills Elemental: Angin Asli Nasamjnin

Faruzan ngrusak polidhedron sing menehi tawaran AOE ANOME DMG menyang mungsuh sing cedhak, lan ketik ”Gale Manifest‘negara. Negara iki dikonsumsi karo sing ditonton sabanjure, sing dadi panah angin topan.

Panah Hurricane ngetrapake ‘ambruk’ tekanan ‘nalika mencet, nggawe vorteks sing narik obyek lan mungsuh ing njero. Keterampilan iki tetep sanajan Fuanzan ora ana ing lapangan!

Bledosan unsur: cara rahasia angin

Faruzan ngrusak poliesron sing nggumunake, sing ngeculake pulsa whirlwind sing ngrebut dmg Aoe Anemo. PolyHedron bakal nggawe dalan segitiga lan ngilangi pulsa whirlwind liyane.

The Whirlwind Deti Ditrapake Aoe Anemo DMG, nyuda anemo resoring mungsuh sing kena, lan menehi Bonus Anemo DMG menyang kabeh anggota partai sing cedhak!

Bakat Pasif: Ilang Kawicaksanan saka Pitu Caverns

Genshin - Bakat Pasif Fuaruzan

Nalika Fuaruzan ana ing pesta kasebut lan anggota tim nggunakake normal, diisi, utawa plunging, katrampilan unsur utawa bledosan sing bisa ditrapake dening mungsuh, DMG bakal tambah adhedhasar ATK dhasar Faruzan.

Talentasi Pasif: Tomes Cahya

Genshin - Bakat Pasif Fuaruzan

FUSUZAN Entuk 25% Ganjaran luwih saka ekspedisi Sumruer nalika dilebokake 20 jam utawa luwih!

Talents Faruzan (Skills)

Serangan Biasa: Tembakan Parthian

Katrangan Bakat
Nindakake nganti 4 nembak berturut-turut kanthi busur. Serangan ngisi
Nindakake nembak sing luwih tepat kanthi ditetepake dmg. Nalika ngarahake, angin sing kuwat bakal nglumpukake ing panah. Angin Arrow sing wis kebak Deal Anemo DMG. Serangan plunge:
Geni saka pancuran panah ing pertengahan udara sadurunge tiba lan nggegirisi, nyepak lawan ing sadawane dalan lan ngatasi masalah dmg.

Angin Nasamjnin

Katrangan Bakat
Faruzan ngrusak polidherron sing menehi tawaran Aoe anemo dmg ing mungsuh sing cedhak. Dheweke uga bakal mlebu ing Gale State. Nalika ing Gale State sing paling apik, pertunjukan Faruzan mbesuk bakal nggunakake negara iki lan bakal dadi panah angin topan sing ngemot arus tekanan tinggi. Panah iki tawaran Anemo DMG adhedhasar DMG saka sing dituju kanthi lengkap saka “Serangan normal: Parthian Shot.” Ambruk tekanan
Panah Hurricane bakal ngetrapake efek keruntuhan tekanan ing mungsuh utawa hit karakter. Efek iki bakal dicopot sawise wektu tundha cekak, nggawe vorteks sing tawaran DMG Aoe Anemo lan narik obyek sing cedhak lan mungsuh ing. Yen panah angin topan ora kena mungsuh utawa karakter, bakal nggawe efek kerugian tekanan tekanan ing dampak.
DMG VortEx dianggep dianggep minangka ekskan ekskan DMG.
Angin Bruts Buffet The Rohing Wong-wong sing golek kabeneran, nyebarake miasma preconeption.

Dalan Rahasia Angin Angin

Katrangan Bakat
Faruzan ngrusak poliedron sing nggumunake sing ngeculake pulsa whirlwind lan tawaran aoe anemo dmg. Nalika polidharing sing nggumunake, bakal terus maju ing dalan segitiga. Sawise iku tekan saben pojok jalur segitiga, bakal ngeculake 1 pulsa sing luwih whulwind. Whirlwind Deti
• Nalika pulsa whirlwind ora diluncurake, bakal ngetrapake bale angin manfidious ing mungsuh sing cedhak, nyuda anemo.
• Pulsa whirlwind uga bisa ngetrapake keuntungan donga angin kanggo kabeh anggota pihak sing cedhak yen ora diluncurake, menehi bonus DMG anemo.
Siji kudu ngormati kawicaksanan sing ora dingerteni manawa bisa didhelikake ing reruntuhan kuna.

Aliran sing ora sabar

Katrangan Bakat
Nalika Fuaruzan ana ing negara Gale sing nyata digawe Angin Nasamjnin, Jumlah wektu sing ditindakake kanggo ngisi bedhil diturunake 60%, lan dheweke bisa ngetrapake Dalan Rahasia Angin Angin‘Baleane angin sing nggegirisi kanggo mungsuh sing kena vorteks digawe kanthi ambruk tekanan.

Ilang kawicaksanan saka pitu caverns

Katrangan Bakat
Nalika karakter sing kena pengaruh Rahasia Rahasia Winding Winding Kesepakatan Anemo Dmg nggunakake normal, diisi, serangan plunging, katrampilan unsur, utawa bledosan unsur kanggo mungsuh, dheweke bakal entuk efek pengawal anginaran: DMG iki bakal tambah adhedhasar 32% ATK dhasar Faruzan. 1 conto pengaga angin topan bisa kedadeyan saben 0.8s. Bonus DMG iki bakal dibersih sawise entuk bathi angin sing diwartakake utawa sawise efek kasebut micu sapisan.

Tomes lampu dalan

Katrangan Bakat
Entuk Ganjaran 25% luwih akeh nalika dikirim ing ekspedisi Sumruer 20 jam.

Kepiye Entuk Faruzan

Narik saka spanduk aktif

Faruzan kasedhiya ing a Rating normal Ing kabeh spanduk pengin standar kajaba pengin pamuji.

Faruzan, bebarengan Yanfei lan Rosaria, uga minangka karakter 4 bintang ing Kokomi lan Spandani Kokomi lan Wanderer ing Fase 2 saka versi 3.8, sing mlayu saka 25 Juli 2023 menyang 15 Agustus 2023!

Pandhuan Banner sing gegandhengan

Klik kanggo ndeleng Pandhuan Banner!
Banner Itto Pengarepan SIM Kabeh pengin
Wanderer Banner Pengarepan SIM

Informasi ing game ing Fuanzan

Profil karakter Faruzan

Tanggal Rilis Fihanzan

Versi Genshin Impact 3.3
Genshin Impact - 3.3 program khusus
Tanggal rilis 07 Desember, 2022

Faruzan dibebasake minangka karakter sing bisa dimainake sajrone fase pertama versi 3.3 ing 7 Desember 2022.

Voiselin Fuaruzan

Pikiran babagan Faruzan

Watak Pikiran Game
Cynno Aku wis nuntun kanthi ati-ati liwat file kasus babagan ilang Faruzan. Ing wektu iki, aku mikir yen dheweke wis nindakake sawetara jinis riset mbebayani, nanging yen aku ketemu karo dheweke kanthi pribadi, aku banjur nolak ide kasebut. Sanadyan bisa uga rada angel kanggo aku, dheweke biasane ngelingake aku babagan wong tuwa sing apik lan lucu. Dheweke mikirake wong liya, lan ora bakal nate nglakoni apa wae sing ora jelas.
Kaveh Madam Faruzan ora ngombe tembunge, mula aku ngerti sebabe sawetara siswa ing Akademiya wedi karo dheweke. Dheweke ora duwe niat sing ala, sanajan – kabeh sing dikarepake yaiku nyingkirake awake dhewe kanggo riset sing narik kawigaten. Sawetara wong ujar manawa kabeh sarjana Haravatat pancen angel banget, lan uh. Heh, aku bakal ngidini sampeyan hakim kasebut. Aku nganggep dheweke wis takon sampeyan dadi siswa? Dheweke yakin rada kuat nalika dheweke nindakake adol sing angel, huh. Nanging dheweke uga bisa mlaku-mlaku. Dheweke pancen ngerti barang-barange.
Layla Apa Profesor Faruzan bisa entuk siswa? Wong saka Haravatat Darshan ujar manawa dheweke mesthi angel mbiayai dana kanggo proyek, saengga dheweke bisa narik kawigaten para siswa, uga. * sigh *.
Nahida Dheweke nandhang sangsara kanggo sisa-sisa kekuwatane King deshret. Kayane tortoise gedhe wektu ora sengaja mbuwang dheweke mundur lan metu saka jaman biyen. Yen sampeyan kasengsem, sampeyan kudu bisa nyekel kesusu saka sumeru saka umur bygone liwat dheweke.

Pikiran Fihanzan bab wong liya

Watak Pikiran Game
COJOI Babagan COLOI Ah, COOLI. Dheweke ngormati marang para pinituwa, sregep, lan duwe sikap sing angel – saestu siswa sing sampurna! Bocah kaya dheweke pantes kabeh tresno lan memuji. Tighnari pancen ora duwe sebab kaya sing ketat. HMPH. Aku kudu golek cara kanggo menang dheweke. Ahem! Apa sing dakkandhakake yaiku, minangka sarjana senior, aku kudu golek cara kanggo nambah lonjar learning siswa sing luwih enom.
Cynno Babagan Cynno Guyonan Cynono dumadi nggunakake tembung modern lan pola basa, nanging aku isih berjuang kanggo nemtokake makna sing didhelikake saka grammar lan prosa. Huh? Iku kabeh makna lan homofones? Tenan. Banjur, guyonan kasebut ora duwe bahan apa wae.
Kaveh Babagan Kaveh Kaveh minangka bocah sing apik banget. Aku ngobrol sembrono karo dheweke sapisan babagan sawetara prinsip konstruksi mekanisme. Hmm, kepiye carane aku sijine. Dheweke kakehan romantis seni, nanging paling ora duwe ide asli, sing ora langka saiki. Aku wis krungu manawa dheweke tiba kaping pirang-pirang, mula aku arep ngajak ngajak wong sing apik yen dana saya setuju. Bakal kelakon enggal, janji.
Layla Babagan Layla Kadhangkala, dheweke bakal ngudhunake sirahe lan njaga jarak nalika ndeleng aku. Nanging, dheweke kabeh mesem lan salam ing wayah wengi. Aku ora njaluk dheweke. Oalah, umume bocah ing Rtawahist minangka jenius. Quirk utawa loro ora apa-apa sing kudu digatekake.
Nahida Babagan Nihida Kawruh iku alami sing ora bisa diwatesi utawa diendhani. Rasane kaya katshrawar bisa nggunakake panelitian riset Haravatat. Kabeh sarjana bakal ngucapke matur nuwun kanggo Lord Kusanali sing kurang kanggo ngeculake Akademiya – ora, kabeh kutha kawicaksanan saka garansi kepinginan egois. Kabeh sing ngelak amarga kawruh saiki nyedhiyakake kesempatan kanggo nggoleki bandha ing seopheying sing kawruh.
Nilu Babagan Nilu Aku elinga dheweke; dheweke dadi prawan sing sopan. Aku mung nemoni Grand Bazaar kaping pirang-pirang, nanging dheweke wis kelingan jeneng lan pasuryane, lan dheweke malah nyoba njaluk wong liya supaya bisa mungkasi pitakonan karo aku. Dheweke pancen nemu! Kabeh bocah cilik kudu luwih kaya dheweke.
Tighnari Babagan Tighnari Salah sawijining proyek favoritku yaiku nelusuri reruntuhan hutan hujan. Ah bener, aku kudu njaluk tighnari teka karo aku mengko. Tansah seneng-seneng kanggo lelungan kanthi nyalin urip sing surveval. Aku kudu ujar, sanajan aku luwih saka satus taun, dheweke katon luwih akeh jinis jamur tinimbang aku duwe kasempatan kanggo Rasa.

Pandhuan karakter Genshin

Efek Genshin - Watak

Dhaptar kabeh karakter

Karakter kanthi unsur
Pyro Anemo Elektro Hydro
Dendro Geo Cryo

Xiangling Rating lan Best Best

Xiangling minangka karakter pyro polyo 4 bintang ing dampak Genshin. Sinau babagan Bahan, Munggah Xiangling, gaman paling apik, artefak paling apik, prioritas bakat, katrampilan, lan peringkat karakter ing pandhuan bangunan iki!

Pandhuan karakter Xiangling
Pandhuan Nggawe Sajian khusus
Trulla Bab
Mondstadt Gastronomy Trip Tumindak 2 Tumindak 3

Dhaptar konten

  • Xiangling Rating lan Info
  • Banget paling apik
  • Artefak paling apik
  • Senjata paling apik
  • Tim paling apik komp
  • Konstelasi paling apik
  • Munggah lan Bahan Talent
  • Cara nggunakake
  • Bakat (katrampilan)
  • Cara njaluk
  • Info Game
  • Pandhuan sing gegandhengan

Xiangling Rating lan Info

Informasi karakter

Ranking dhaptar Tier

DPS utama Sub-DPS Nyokong Eksplorasi
N / a N / a

Stats Xiangling

Hp Serangan Pertahanan Stat Ascension
Lvl 20 2,342 72 144 Penguasa Unsur 0
Lvl 80 10,122 210 623 Masterim Elemental 96

Kekuwatan lan kelemahane XIngling

Kekuwatan
• dewi dmg dmg dhuwur aoe dhuwur. • bledosan unsur duwe aplikasi pyro kuwat ing mungsuh. • Burst Elemental nahan buff DMG sanajan sawise ngoper.
Kelemahane
• Biaya energi bledosan unsur dhuwur. • Skills unsur ora menehi hasil pyro dmg sing konsisten. • Serangan keterampilan unsur bisa angel ngatur.

Banget paling apik kanggo Xiangling

Langsung menyang bagean!
Banget paling apik Artefak Gaman
Tim komp Konstelasi Bahan
Cara nggunakake

Sub-dps Banget kanggo Xiangling

Sub dps

Pyro sub dps

1. Staff Homa

2. Kilat Engulfing

3. Nyekel

Sands: Atk% utawa penguasa unsur

Gotlet: Bonus Pyro DMG

Bunder: Kritik tarif utawa crit DMG

Iki sub-DPS iki kanggo fokus XiiNling kanggo nambah DMG sing diwenehake karo bledosan unsur dheweke. Statistik utama penguasaan utama unsur kudu dianggep manawa Xiangling bakal nyebabake reaksi unsur. Umume, atk% kanggo potongan sands bakal dadi pilihan sing luwih apik.

Sub-DPS Burst

1. Staff Homa

2. Staff saka Scarlet Sands

3. Nyekel

Sands: Recharge Energi

Gotlet: Bonus Pyro DMG

Bunder: Kritik tarif utawa crit DMG

Dibandhingake karo Gedung Pyro sub-DPS, siji iki luwih cocog kanggo Xiangling yen mbutuhake mbayar ulang energi luwih bisa dipercaya duwe bledosan unsur siap sawise cooldown. Bangunan iki paling apik digunakake kanggo tim sing ora ana partikel energi pyro sing meh padha karo tim tim Pyro.

Prioritas bakat Xiangling

DPS utama
1st Bledosan unsur
2 Skills Elemental
3rd Serangan normal

Peran utama Xiiangling minangka sub-DPS kanggo ngatasi kerusakan karo bledosan unsur dheweke, saengga kudu prioritasi dhisik kanthi katrampilan unsur dheweke ing 2nd. Serangan Biasa dheweke isih bisa ditindakake kajaba sampeyan butuh dheweke tumindak minangka DPS utama.

Artefak paling apik kanggo Xiangling

Langsung menyang bagean!
Banget paling apik Artefak Gaman
Tim komp Konstelasi Bahan
Cara nggunakake

Artefak paling ditingkat

Rating Setel Bonus
Paling apik Lambang nasib sing abot • Recharge Energi + 20%.
• Nambah bledosan bledosan unsur dmg 25% saka recharge energi. Maksimal 75% DMG bonus bisa dipikolehi kanthi cara iki.
Kapindho paling apik Penyihir layung • Bonus Pyro DMG + 15%.
• mundhak kakehan, kobong, lan burgoon dmg kanthi 40%. Mundhak cepet-cepet lan nyawiji dmg kanthi 15%. Nggunakake Skills Elemental Ningkatake Efek Seting 2-Piece kanthi 50% kanggo 10s. Tumpukan maksimal 3.
Katelu paling apik Nobleste Objole • Unsur Burst DMG + 20%.
• Nggunakake bledosan unsur mundhak kabeh atk anggota partai kanthi 20% kanggo 12s. Efek iki ora bisa tumpukan.

Set artefak alternatif

Setel Bonus
Pangasingan • Recharge Energi + 20%
• Nggunakake Burst Burst Regenerasi 2 Energi kanggo kabeh anggota Partai (ora kalebu sing luwih apik) saben 2s kanggo 6S. Efek iki ora bisa tumpukan.

Gaman paling apik

Langsung menyang bagean!
Banget paling apik Artefak Gaman
Tim komp Konstelasi Bahan
Cara nggunakake

Top 3 senjata sing paling dhuwur

Gegaman Informasi Senjata
1st Kilat Engulfing Stat bonus: Energi Recharge 12.0%
Efek katrampilan: ATK tambah kanthi mbayar ulang energi 28% ing dasar 100%. Sampeyan bisa entuk bonus maksimal saka 80% ATK. Entuk mbayar ulang energi 30% kanggo 12s sawise nggunakake bledosan unsur.
2 Staff saka Scarlet Sands Stat bonus: CRIST $ 9.6%
Efek katrampilan: THE FOLDING FOUNDPING 52% saka masalah unsur minangka ATK bonus. Nalika katrampilan unsur cocog karo lawan, ngimpi efek Sands Scarlet bakal dipikolehi 10S: Toh sing dilengkapi bakal entuk 28% saka masalah unsur minangka ATK bonus. Tumpukan maksimal 3.
3rd Staff Homa Stat bonus: Crit DMG 14.4%
Efek katrampilan: Hp tambah 20%. Kajaba iku, nyedhiyakake bonus atk adhedhasar 0.8% HP WiDer Wielder. Nalika HP WiDer luwih saka 50%, bonus atk iki tambah akeh 1% saka Max Hp.

Senjata Gratis-Kanggo-Play kanggo Xiangling

Gegaman Informasi Senjata
Nyekel Stat bonus: Energi Recharge 10.0%
Efek katrampilan: Ningkatake DMG Burst DMG Elemental Dening 16% lan Undsal Burst Brassg kanthi 6%.

Kabeh senjata sing disaranake kanggo Xiangling

Xiangling tim paling apik komp

Langsung menyang bagean!
Banget paling apik Artefak Gaman
Tim komp Konstelasi Bahan
Cara nggunakake

Karakter lan Strategi Paling Apik

Constellations paling apik kanggo

Langsung menyang bagean!
Banget paling apik Artefak Gaman
Tim komp Konstelasi Bahan
Cara nggunakake

Genshin - Xiangling

Konstelasi lan Efek

Konstelasi Xiangling
C1 Crispy ing njaba, lembut ing njero Mungsuh kena serangan guoba Pyro res suda 15% kanggo 6s.
C2 Lenga ketemu geni Serangan pungkasan ing urutan serangan sing normal ditrapake kanggo mungsuh Implode menyang mungsuh kanggo 2s. Jeblugan bakal kedadeyan sawise Durasi iki mungkasi, ngatasi 75% ATK Xiangling minangka AOE PYRO DMG.
C3 Deepfry Nambah level Pyronado dening 3.
Tingkat upgrade maksimal yaiku 15.
C4 Alonbake PyronadoDurasi saiki tambah 40%.
C5 Guoba mad Nambah level Serangan Guoba dening 3.
Tingkat upgrade maksimal yaiku 15.
C6 Pylonado kondensik Kanggo durasi Pyronado, Kabeh anggota Pesta nampa 15% Bonus Pyro DMG.

Rating Konstelasi Paling apik

Rating Efek Konstelasi / Merga Merit
C1 ★ ★ ☆ • Pengurangan resistensi pyro ing mungsuh sing akeh nambah DMG lan karakter pyro liyane.
C4 ★ ★ • Puterado sing suwe mung padha karo reaksi adhedhasar pyro lan karusakan luwih akeh.

C4 kanggo luwih apik ing sub-DPS

Pyronado minangka alat sing nggawe Xiangling karakter sub-DPS sing luar biasa. Pyronado sing duwe konsistensi sing apik banget kanggo ngetrapake piro ing mungsuh yaiku apa sing ndadekake Tim Reaksi Unsur Comps Kuwat banget, mula dadi durasi minangka penghapusan gedhe kanggo pesta DMG.

Munggah Geguritan lan Bahan bakat

Langsung menyang bagean!
Banget paling apik Artefak Gaman
Tim komp Konstelasi Bahan
Cara nggunakake

Bahan Munggah Xiang

Mora × 20.000

Mora × 40.000

Mora × 60.000

Mora × 80.000

Mora × 100.000

Mora × 120.000

Bahan-bahan Tingkat Talat Xiangiga

Cara nggunakake Xiangling

Langsung menyang bagean!
Banget paling apik Artefak Gaman
Tim komp Konstelasi Bahan
Cara nggunakake

Serangan serba lan cepet

Xiangling Auto Serangan

Xiangling duwe salah sawijining serangan paling cepet ing game kasebut, sing ngidini sampeyan narik macem-macem combos lan variasi serangan. Amarga iki, Xiangling duwe mobilitas dhuwur lan gedhe banget. Ing rasi lintang 2, kenek pungkasan serangan normal bakal ngetrapake Pyro DMG.

Gunakake guoba kanggo pertempuran lan eksplorasi

Gouba ambegan geni

All-Scology Skill Summons Guoba, Bear cilik sing Spits Fire. Nyawiji lan ngukir reaksi kuwat sing bisa ngatasi kerusakan sing akeh. Ing atine, sampeyan kudu ngalih menyang karakter hidro utawa cryo sawise Summoning Guoba.

Chili Pico nambah karusakan

Chili Pepper Gouba

Sawise XIngling tekan Munggah 4, Gouba bakal ninggalake mrico cili sawise ilang. Njupuk munggah lada cili bakal nambah karusakan serangan karakter kanthi 10%! Sanadyan cilik, iki minangka tambahan kanggo toolkit Xiangling minangka sub dps.

Bledosan unsur banget efektif kanggo mobs

Xiangling Ulti

Blumbang Elemen Xiangling, The Pyronado, ngluncurake cincin geni sing nyemprotake dheweke sajrone sawetara detik. Iki efektif banget marang mob mungsuh, lan cara sing apik kanggo nyiyapake reaksi unsur cepet kaya cair, lan kakehan, lan kakehan.

Pasif ngidini sampeyan masak panganan sing luwih akeh atk

XIngling PASSIF

Nyerang panganan paling apik digawe dening Xiangling. Nalika dheweke masak atk ngundhakake panganan, dheweke duwe 12% kasempatan kanggo masak loro sajian sing padha.

Xiangling Talents (Skills)

Serangan normal: adonan-fu

Katrangan Bakat
Tindakake nganti limang serangan tumbak berturut-turut. Serangan ngisi
Nggunakake jumlah stamina tartamtu kanggo lungse maju, ngatasi kerusakan kanggo mungsuh ing dalan. Serangan plunge:
Plunges saka udhara saka udara kanggo nyerang lemah ing ngisor iki, ngrusak mungsuh ing sadawane dalan lan urusan DMG Aoe nalika duwe pengaruh.

Serangan Guoba

Katrangan Bakat
Summons guoba panda. Guoba terus-terusan ambegan ing mungsuh, urusan AOE PYRO DMG. Tèks Roso:
Guoba seneng mangan panganan pedhes. Masalah iku, weteng ora bisa nangani pedhes iki.

Pyronado

Katrangan Bakat
Nampilake penguasaan ing geni lan polearms, Xiangling ngirim puteran ngubengi dheweke.
The Pyronado bakal pindhah nganggo karakter sampeyan sajrone kemampuan terus, urusan Pyro dmg kanggo kabeh mungsuh ing dalane. Tèks Roso:
Ora bakal ana sing cukup panas. Ora nate.

Crossfire

Katrangan Bakat
Nambah kisaran geni saka guoba 20%.

Waspada, panas banget!

Katrangan Bakat
Nalika Serangan GuobaEfek efek rampung, guoba ninggalake mrico cili ing papan sing ilang. Milih munggah lada lada mundhak ATK kanthi 10% kanggo 10s.

Chef de Masakan

Katrangan Bakat
Nalika Xiangling Cooks Dacing ATK kanthi sampurna, dheweke duwe kasempatan 12% kanggo nampa kaping pindho produk.

Cara njaluk Xiangling

Ngalahake lantai 3 saka spiral abyss

Genshin - wong sing duwe

Pemain bisa entuk Salinan Xiangling Gratis Kanthi ngrampungake lantai 3, kamar 3 saka abyss spiral! Pemain ora kudu kebak 3 bintang kamar, dadi ora ana sing 90 karakter sing ora dibutuhake.

Abyss Spiral bisa dikunci sawise pamuter tekan petualangan peringkat 20!

Narik saka spanduk aktif

Xiangling kasedhiya ing a Rating normal Ing kabeh spanduk pengin standar kajaba pengin pamuji. Iki tegese sampeyan bisa njaluk dheweke saka invasiun malepan, invasi epitome, lan saiki Acara Acara Wates.

Paket Pandhuan Banner

Klik kanggo ndeleng Pandhuan Banner!
Kazuha Banner Pengarepan SIM Kabeh pengin
Banner Alhaitham Pengarepan SIM

Tuku saka exchange starglitter

Seri Senjata Blackcliff
Seri Weapon Royal
Seri Senjata Blackcliff
Seri Weapon Royal
Seri Senjata Blackcliff
Seri Weapon Royal

Minangka karakter 4-bintang, Xiiangling duwe kasempatan kanggo katon ing bagean Starglitter saben wulan. Dheweke bisa didol 34 starglitter tanah.
Toko Starglitter Tanah

Informasi Game Xiangling

Pikirane karakter ing Xiangling

Dhaptar kabeh karakter

Karakter kanthi unsur
Pyro Anemo Elektro Hydro
Dendro Geo Cryo