Forum: Massa Efek 2 Orde Misi Optimal | Wiki efek massa | Fandom, Efek Massa 2 Orde Misi: DLC Optimal, Dossier, Kesetiaan Quest Sequence | Situs RPG

Orde Mass Efek 2 Misi Misi: DLC Optimal, urutan Quest Kesetiaan

Misi Kasetyan Tali

Forum: Massa Efek 2 Orde Misi Optimal

Wiwitane aku nemokake angel ngrampungake kabeh misi Massa Missions 2 lan ing wektu sing padha nemokake urutan sing apik kanggo crita efek massa sakabehe. Mangkene aku nyipta pesenan dhewe. Aku duwe adhedhasar tatanan misi babagan carane aku mikir dheweke nindakake keadilan ing crita efek massa sakabèhé. Aku pengin nggawe jelas maneh yen dadi pesenan dhewe.

Aku pengin sebutno manawa ana tukang ngrusak.

Lan coba aja nyoba kanggo nulis babagan nulisku yen ana kesalahan, Inggris minangka basa nomer loro.

Ulasan GamePot Extlert

MISI MANDATORI [| ]

Normandy SR-1. Sawise iki proses penciptaan karakter bakal diwiwiti.

Proyek Lazarus. .

Kemajuan Merdeka. Ing kesimpulan sampeyan bakal nggawe keputusan babagan Veetia sing jenenge Quarian. Opsi paragon bisa uga bisa mbantu sampeyan kanthi misi mengko. Soko kanggo nimbang.

Normandy SR-2. Sampeyan bakal ngenalake anyar Normandia lan kru anyar sampeyan. Dr. Chakwas lan tukang kebon mess para tukang kebon ing dek kru lan ken lan gabby ing teknik dek kabeh misi sisih sithik kanggo sampeyan.

Urutan misiku [| ]

Dhiskusi pisanan kanggo kamar Kelly, yuswa sing anyar, lan nggawe kabiasaan kanggo diajak dheweke sawise saben misi. Sampeyan bakal duwe sawetara kesempatan kanggo flirt karo dheweke (salah siji jender). Nindakake cukup lan pungkasane sampeyan bisa mbukak tanggal cilik karo dheweke. Iki duwe loro keuntungan. Pisanan yaiku dheweke bakal nawakake kanggo Feed iwak sampeyan kanggo sampeyan (nganggep sampeyan wis tuku). Sing nomer loro yaiku tanggal iki mbantu ngamanake penampilan ing ME3. Gendakan dheweke ora menehi prestasi paramour lan ora ngganggu romansa aktif. Bebas wae kanggo tanggal dheweke lan romance wong liya sing pengin.

CITADEL – Dolan maring Citadel

Sanalika nalika rawuh sampeyan bisa nganakake Kasumi.

Njupuk taksi menyang presidium kanggo ketemu Anderson lan bisa uga dadi status spekter sampeyan. Dolan maring toko kanggo entuk upgrade. Gunakake Pesona / Intimidate kanggo entuk diskon. Ana sawetara misi sisih liyane sing sampeyan ngrampungake ing kene uga. Ketemu wartawan lawas “kanca” sampeyan Miss al-Jilani. Salah siji pukulan dheweke (renegade ngganggu) utawa nggunakake pesona / medeni. Uga ngrampungake Dr. Chakwas lan Misi Sisih Gardener.

Omega – Dolan maring omega

Sanalika nalika rawuh sampeyan bisa nganakake Zaeed. Ngomong karo Aria kanggo sinau sing golek profesor lan archangel. Dolan maring toko lan nggunakake pesona / medeni kanggo entuk diskon. Sampeyan bisa ngrampungake misi sisih Ken lan Gabby ing kene. Nulungi babagan usaha pitakon karo utang marang Harrot elcor kanthi cara apa wae.

Recresor Profesor (Mordin) – Ngrampungake misi kanggo njupuk Mordin.

Misi Mineral / Misi Sisih Kanthi Mordin ing tim sampeyan Tech Lab saiki dibukak. Sampeyan bisa riset upgrade kanggo senjata, waja lan Normandia sampeyan. Ngomong karo skuadir sampeyan babagan upgrade kanggo njaluk sawetara kanggo Normandia. Kabeh proyek riset mbutuhake sumber daya mineral kanggo ngrampungake. Sampeyan entuk saka planet scan. Dhiskusi menyang Miranda kanggo njupuk upgrade mineral kanggo nggawe luwih gampang. Fokus mung ing planet sing sugih sumber mineral. Kirimake probes mung kanggo celengan mineral gedhe. Aja sampah nyoba ing bocah cilik.

Coba kesempatan iki kanggo nindakake sawetara scan planet. Sampeyan butuh akeh sumber daya kanggo upgrade sampeyan. Lan yen sampeyan duwe sabar, coba paling ora 100.000 sumber saben sumber ing persediaan sadurunge miwiti misi bunuh diri. Iki bakal duwe pengaruh kanggo ME3.

Nalika mindhai planet sampeyan bisa uga nemoni anomali. Iki mbukak misi sisih kunci ing jagad sing durung diwartakake. Ora ana sing duwe pengaruh kanggo dolanan sakabehe utawa ing ME3 dadi ora bisa ngrampungake akeh utawa sawetara sing dikarepake. .

Firewalker / Normandy SR1

Yen sampeyan duwe petugas pemadam kebakaran lan / utawa situs nabrak Nabrakan Normandia iki bakal dadi kesempatan sing apik kanggo nindakake dheweke. Lagi gampang lan menehi hadiah lan pengalaman sing apik.

Misi Kesetiaan Kasumi

Ana pemain non-prajurit mesthi pengin ngrampungake misi iki ing awal. Nindakake supaya mbukak kunci loker, smg paling apik ing game kasebut. Kadhangkala aku malah seneng ngrampungake sadurunge ngrebut mordin. Keputusan pungkasan misi kasebut mirengake sawetara dialog ing ME3 nanging pungkasane ora masalah sing sampeyan pilih.

Recruit archangel (garrus)

Rampungake misi kanggo njupuk garrus. . Wenehana dheweke sawise misi rampung kanggo entuk hadiah.

Ngupayakake penyidap (Jack)

Rampungake misi iki kanggo njupuk jack.

Recruit Warlord (Grunt)

Sawise misi iki luwih lengkap elinga mudhun menyang kargo ditahan kanthi resmi ngrebut grah.

Horizon (wajib)

.

Bali ing Normandia

Nderek cakrawala regu sampeyan bakal miwiti menehi misi kesetiaan. Terus ngomong karo kabeh wong kanggo mbukak kunci. Ora ana watesan wektu kanggo sapa wae, supaya ora masalah apa sing sampeyan ngrampungake kabeh.

Recruit Tali

Rampungake misi kanggo njupuk tali. Coba njaluk Kalian Kal’Roregar sing isih urip iki. Salah siji nggunakake paragon ngganggu kanggo ngyakinake dheweke supaya mandheg utawa ngrusak kolosus kanthi cepet. Iki bisa mbantu misi mengko.

Illium

Ilmi minangka hub anyar sing akeh toko anyar, misi lan misi sisih. Ngomong karo Liara kanggo informasi babagan Samara lan Thane. Tawaran kanggo mbantu Liara lan ngrampungake misi sisih dheweke. Yen sampeyan duwe lair Broker Shadow didownload sampeyan bakal bisa ndeleng pilihan dialog kanggo miwiti misi. Aja pilih. Aku mikir misi iki paling cocog karo misi bunuh diri. Ditambah ana laporan glitches yen sampeyan milih pilihan iki sadurunge entuk info babagan Samara lan Thane.

Gumantung saka pilihan sampeyan ing ME1 sampeyan bisa uga nemoni sawetara rai sing wis kenal saka Noveria lan Feros lan Messenger Asterious. Ngomong karo dheweke lan nulungi dheweke. Kanggo kanca Noveria sampeyan manawa milih pesisir / nggumunake karo pedagang sadurunge ngrampungake misi utawa sampeyan bisa uga ora kejem ing diskon toko.

Ing bar sampeyan bisa uga nemokake fanot sing disenengi kabeh wong, conrad verner. Setuju kanggo mbantu dheweke lan nggunakake pilihan pesona / medeni ing saben kesempatan. Mesthi ngobrol karo Bartender Asari nalika entuk kasempatan uga.

Recruit Justisar (Samara)

Rampungake misi iki kanggo ngrebut samara.

Rekruts Assassin (Thane)

Rampungake misi iki kanggo ngrebut thane. Sajrone misi iki, sampeyan bisa nemokake dataPad sing bali ing Salani ing wilayah HUB sing digoleki. Mbalekake maneh lan bali kanggo sawetara pengalaman lan kridit ekstra. Sampeyan entuk sawetara dialog sing menarik sajrone misi iki yen sampeyan wis urusan karo Nassana Dantius ing ME1.

Tuchancka – Kepala menyang Tuchancka

Tuchhanka minangka Krogan Homeworld Mordin lan Misi Kesetiaan Grunt bisa rampung ing kene. Sadurunge metu ngomong karo sudut pandang lan ngrampungake minigame cilik kanggo entuk diskon ing toko. Sampeyan bisa uga paling apik kanggo ngrampungake misi Mordin lan Grunt ing siji tanpa ninggalake planet kasebut.

Misi Kesetiaan Mordin

Rampungake misi iki kanggo entuk kesetiaan Mordin. Kaputusan pungkasan kanggo misi iki bakal dadi peran utama ing ME3.

Misi Kesetiaan Grunt

Rampungake misi iki kanggo entuk kesetiaan grunt. Kanggo perang nglawan MAW sing luwih gedhe, sampeyan kudu urip limang menit nglawan. Nanging, hadiah kasebut bakal luwih gedhe yen sampeyan mateni. Sawise misi ngomong karo “panaliten Lord Living” kanggo diskon ing toko.

Kapal kolektor (prentah)

Miwiti kanthi otomatis sawise ngrampungake limang misi sawise cakrawala. Sajrone misi iki, sampeyan bisa nampa sawetara latihan senjata ing bedhil serbu, bedhil sniper utawa bedhil. Yen kelas sampeyan ora bisa nggunakake gaman kasebut banjur milih salah sawijine bakal mbukak kunci gaman kasebut kanggo digunakake karo kelas kasebut. . Contone, infiltrator bisa nggunakake bedhil sniper nanging ora ana bedhil serang utawa bedhil. Milih ar utawa bedhil mbukak kemampuan kanggo nggunakake. Milih bedhil sniper mbukak randha, senapan sniper sing paling kuat ing game.

Misi Kesetiaan Miranda

Rampungake misi iki kanggo entuk kesetiaan Miranda. Ing wilayah pungkasan ing ngendi gelut bos pungkasan yaiku mriksa crate cedhak dalan. Sampeyan bakal nemokake gokket ing endi Asari ing wilayah HUB sing digoleki.

Misi Kesetiaan Yakub

Rampungake misi iki kanggo entuk kesetiaan Yakub.

Misi Kesetiaan Garrus

Rampungake misi iki kanggo entuk kesetiaan garrus.

Misi Kesetiaan Thane

Rampungake misi iki kanggo entuk kesetiaan Thane. Pènget, misi iki bisa gagal. Yen sampeyan ora duwe status spter sampeyan maneh, priksa kabeh renegade gangguan sajrone interogasi kanggo entuk informasi sing dibutuhake. Nalika nututi target sampeyan ora bakal ilang dheweke nganti suwe lan dadi manawa supaya ora diwartakake. .

Misi Kesetiaan Jack

Rampungake misi iki kanggo entuk kesetiaan Jack. Sawise misi iki lengkap Miranda lan Jack bakal dadi gelut. Aja manawa nggunakake pesona / medeni kanggo mungkasi perang kanthi tentrem. Yen sampeyan ora bakal kelangan kasetyan utawa kesetiaan Miranda.

Misi Kesetiaan Samara

Rampungake misi iki kanggo entuk kesetiaan Samara. Pènget, misi iki bisa gagal. Nalika sampeyan wis ngaco metu ora milih opsi “kulawarga utawa” justisar “. Yen sampeyan nggunakake kabeh pilihan pesona / medeni nalika sampeyan mung morinth, sampeyan bakal duwe pilihan kanggo mbantu mbantu ngewangi Samara mateni morinth utawa bantuan mateni Samara. Ing tilas Samara bakal dadi setya lan ing Morin sing terakhir bakal njupuk papan ing Samara lan setya.

Misi Kasetyan Tali

Rampungake misi iki kanggo entuk kesetiaan Tali. Pènget, misi iki bisa gagal. Asil saka misi iki bakal duwe pengaruh gedhe ing ME3. Sajrone bagean pisanan saka uji coba, yen bakal njupuk rong pilihan pesona / medeni. Sajrone separo kaping pindho ing kesimpulan misi sampeyan bakal duwe sawetara asil.

Sampeyan bisa nampilake bukti, nyegah pembuangan Tali nanging sampeyan bakal kelangan kesetiaan. Sampeyan bisa nolak kanggo nampilake bukti, nyebabake pangasingan Tali nanging sampeyan bakal ngamanake kesetiaan. Ora ana asil kasebut luwih becik.

Kanggo asil sing paling apik kanggo misi iki, sampeyan kudu milih peserta final / intimidate sing bisa digunakake utawa pilihan “rally”. Wigati dimangerteni manawa “rally wong akeh” mung bakal bisa digunakake yen veetor lan kal’reegar loro urip lan saiki ing sidhang.

Misi Kesetiaan Zaeed

Rampungake misi iki kanggo entuk kesetiaan Zaeed. Pènget, misi iki bisa gagal. Misi iki duwe rong rute, rute paragon lan rute renegade. Rute renegade mesthi ngamanake kesetiaan Zaeed. Yen sampeyan njupuk rute paragon sampeyan kudu ngliwati priksa pesona sing dhuwur banget kanggo ngamanake kesetiaan Zaeed.

Overlord (DLC)

Misi iki duwe sawetara bagean lan butuh wektu kanggo ngrampungake. Sampeyan bakal nglawan akeh geth supaya rencana pesta sampeyan. Keputusan Akhir Misi kasebut bakal duwe pengaruh kanggo ME3.

Persiapan Endgame

Sampeyan lagi nyedhaki titik-ora-bali. Sadurunge sampeyan nerusake pitakon ing ngisor iki.

- Apa kabeh saji sing setya? - Wis kita riset upgrade Armor Normandia? - Aku wis riset upgrade senjata Normandia? - Aku wis riset upgrade tameng Normandia? - Wis ngrampungake kabeh misi sisih sing dakkarepake? - Apa aku tuku kabeh peralatan lan upgrade sing dakkarepake saka Citadel, Omega, Serium lan Tuchancka Toko? - Apa aku duwe sumber daya mineral sing dakkarepake ing persediaan? Sampeyan bakal bisa njupuk sawetara upgrade liyane ing misi sing bakal teka, umume sing mbutuhake Platinum. 30.000 sing ora bakal ana.

Yen jawaban kanggo kabeh pitakonan kasebut yaiku “ya” banjur nerusake. .

Care kanggo nyimpen tambahan, utamane yen sampeyan pengin romance tali. Ana bug sing nyebabake tali ora bakal romansa sawise misi kesetiaan IFF lan Legion.

Misi IFF Titik ora resmi game, utamane yen sampeyan pengin kabeh wong metu saka misi bunuh diri. Sajrone misi iki, sampeyan uga bakal ketemu karo final (potensial) skuadir sampeyan. Sampeyan bakal gelut akeh husks sajrone misi iki.

Bali ing Normandia

Sampeyan bakal mutusake apa sing kudu dilakoni karo legion. Sampeyan bisa adol menyang Cerberus kanggo sawetara kridit utawa sampeyan bisa ngaktifake lan njupuk rekrut kasebut. Yen sampeyan ngupayakake manawa sampeyan bisa langsung ngobrol maneh kanggo mbukak kunci kesetiaan. Yen legion ora menehi sampeyan pindhah menyang dek liyane lan bali maneh. Aja ngakses peta Galaxy nganti sampeyan entuk misi kasebut.

Misi Kesetia Legion

Rampungake Misi iki kanggo Ngamanake Kasetyan Legion. Keputusan Akhir Misi Mission iki bakal duwe pengaruh gedhe ing ME3.

Sawise misi kasebut lengkap lan legion bakal dadi gelut. Sampeyan kudu nggunakake pesona / medeni ing kene kanggo mungkasi perang. Gagal nglakoni, bakal duwe pengaruh negatif ing ME3.

Normandia

Akses Peta Galaxy lan misi sabanjure bakal diwiwiti kanthi otomatis. Kanggo misi iki sampeyan bakal ngontrol joker. Tindakake arah EDI lan cepet kanthi cepet lan kanthi ati-ati.

Sawise misi wis rampung lan sampeyan bisa ngontrol Shepard maneh ing sirah langsung kanggo relay Omega-4. Iki wektu kanggo miwiti misi bunuh diri.

Misi bunuh diri

Sawise sampeyan tekan dhasar kolektor, sampeyan kudu njupuk sawetara keputusan sing bakal duwe pengaruh sing bisa uga ora slamet misi bunuh diri.

Kapan Squad Squad Shepard dadi rong tim mesthi milih Miranda, Yakub utawa garrus kanggo mimpin tim liyane.

Nalika milih ahli tech tech salah siji tali, legion utawa kasumi.

Nalika milih pengiring milih Mordin (yen ora bakal mati sanajan dheweke setya)

Nalika milih ahli biotik milih Samara / Morinth utawa Jack.

Yen wis entuk regu pungkasan kanggo njupuk sampeyan menyang perang pungkasan milih saka Miranda, Tali, Jack utawa Kasumi. Aku mesthi milih Miranda lan tali. Ora tau njupuk grumbulan, zaeed utawa garrus. Nilar telu iki kanggo mbantu nahan garis kasebut nambah kemungkinan wong liya sing isih urip.

Minangka pangeling, sapa sing milih tugas kudu setya nindakake kanthi sukses. Garis iki durung nate gagal.

Kaputusan pungkasan kanggo misi iki nduweni pengaruh kanggo ME3.

Lair saka broker bayangan (DLC)

Sirah menyang illium lan ngomong karo liara kanggo miwiti misi iki. Liara bakal melu skuad sampeyan kanggo separo kapindho misi iki. Elinga kanggo nyedhiakake poin kekuwatan nalika sampeyan njaluk dheweke. DLC iki duwe pengaruh sing luwih gedhe yen sampeyan Romawi Liara ing ME1. Priksa manawa ngajak Liara nganti kabin sampeyan sawise misi kasebut lengkap.

Ngrampungake DLC iki duwe pengaruh ing ME3 lan mbukak sawetara sumber daya sing migunani lan info sing menarik / nyenengake ing ME2. Aku luwih seneng ngrampungake misi iki sawise misi bunuh diri amarga aku mikir mbantu tahapan kanggo ME3.

Kedatangan (DLC)

Misi iki kasedhiya sawise cakrawala yen sampeyan wis diundhuh DLC lan nginstal. Hackett Laksamana bakal ngubungi sampeyan karo misi iki. Kanggo umume saka misi Shepard iki bakal gelut mung supaya siyap nyiyapake awake dhewe.

DLC iki nyetel tahapan kanthi sampurna kanggo ME3. Misi iki kudu dadi perkara sing paling apik kanggo sampeyan sadurunge pindhah menyang ME3. Apa sing dakkarepake yaiku ndownload DLC iki lan tetep ing drive lampu kilat. Aku mung plug nalika aku siap nindakake misi kasebut. Cara kasebut aku bisa entuk pesen Hackett lan ngrampungake misi kabeh ing siji. Rasane canggung kanggo njaluk misi iki lan supaya lungguh kanthi dawa.

Sing kudu kabeh. Game seneng!

Orde Mass Efek 2 Misi Misi: DLC Optimal, urutan Quest Kesetiaan

Kaya sing sadurunge, Efek Massa 2 Nduwe crita sing mbukak sing bisa ngidini sampeyan ngatasi macem-macem tujuan kanthi cara sing apik, lan tegese sawetara wong mesthine bakal disabetake kepingin weruh apa sing Urutan misi paling apik kanggo kula2 bisa uga katon kaya.

Iklan. Terus nggulung luwih akeh

Kaya saran kita babagan urutan misi ME1, dhaptar apa wae sing sampeyan temokake saka kita utawa wong liya kanthi online mung minangka saran – nanging mesthi ana sawijining misi sing luwih apik tinimbang liyane ing crita tartamtu. Ing ndhuwur iku, ana uga misi DLC ing game iki tinimbang sing sadurunge, lan slotting wong-wong kasebut … cukup angel, jujur.

Ing kaca iki, kita menehi saran saran kanggo urutan luweh misi lan acara ing Massa Efek 2. Prasaja!

mass_effect_2_mission_sequence_list.png

Orde Mass Efek 2 Misi Misi: Pesenan Optimal Kanggo Rekrutmen, Kasetyan & DLC Misi

Struktur dhasar efek massa 2 cukup sederhana. Diwiwiti karo tali miksan prolog ing endi sampeyan bakal ferry sampeyan saka acara menyang acara, kalebu rong planet misi crita sing duwe pertemuan tempur lan malah peperangan mini mini awal. Sawise iku, sampeyan bakal entuk kapal sampeyan – lan iki yaiku game kasebut dibukak.

Saka kene, ME2 wis bejat kanggo segmen. Sampeyan entuk kapal lan serangan saka crita ‘recruitment’ misi ‘kanggo mbangun tim sampeyan. Sawise recruiting kabeh anggota tim sing kasedhiya, sampeyan bakal kanthi otomatis menyang planet cerita cakrawala kanggo crita wajib. Sawise iku, sampeyan bakal entuk misi liyane. Sawise rampung limang wong, sampeyan bakal duwe misi crita wajib liyane. Saka ing kono, sampeyan bisa ngrampungake apa wae sing sampeyan seneng.

Ora ana misi sing wajib, nanging nganti pungkasan game sing njupuk akeh misi sisih & tugas pilihan sawise acara crita sing sensitif wektu bisa duwe pengaruh negatif ing pungkasan game. Pandhuan iki ngindhari, nanging priksa efek massa 2 bunuh diri misi & ending bunuh diri kanggo informasi sing luwih rinci babagan cara ngindhari.

Ing ngisor iki, order misi sing disaranake. Nalika kita wis dibangun ing sawetara istirahat ing ngendi kita nyaranake sampeyan tackle misi sisih lan planet pindai kanggo sumber daya, kita uga nyaranake sampeyan nindakake iki kaya sing dikarepake ing game kasebut. Siji-sijine pangecualian yen sampeyan entuk IFIP IFIP – sadurunge nindakake, sampeyan kudu ngrampungake kabeh sing dibutuhake.

Iklan. Terus nggulung luwih akeh

Elinga, pesenan misi sing ditampilake ing kaca iki mung saran; nyimpang saka iku kaya sing disenengi.

Tindakake 1 misi misi: Cerberus lan mbangun tim

  1. Prolog: Kemajuan Awakening & MerDyrom: Kaya sing kasebut ing ndhuwur, kanggo sawetara jam pisanan game, prekara-prekara bakal metu kanthi gaya linear. Mung ngrampungake kabeh misi nganti sampeyan entuk kapal.
  2. Bali menyang Citadel: Nalika sampeyan wis menet prakara kanggo ngatasi omega, dhisik langsung Normandia menyang Normandia menyang Benter. Ing kene sampeyan bisa ketemu karo Anderson, ngumumake bali, duweni potensial status spekter sampeyan, toko ing toko kalebu sawetara item nggoleki Normandia, ngrampungake sawetara pitakon liyane.
  3. Nalika ing Citadel, sampeyan uga kudu langsung ngrebut kasusas, yen sampeyan entuk akses menyang DLC ​​dheweke.
  4. Kegiatan OMega Intro & Side: Sawise sampeyan ngunjungi Citadel, sirah menyang tujuan sing disaranake wiwitan, Omega. Ing kene sampeyan kudu nganggo Aria kanggo sinau luwih lengkap babagan sawetara misi crita sabanjure, toko ing toko, lan umume kenal wilayah kasebut.
  5. Dossier: Veteran: Sanalika sampeyan ndharat Omega, sampeyan uga bisa lan uga bisa langsung ngrebut Zaeed,
  6. Dossier: Profesor: Sawise ngomong karo Aria, sampeyan bakal duwe kabeh info sing kudu ditindakake rong misi rekrutmen loro ing Omega. Recruit Profesor Pisanan.
  7. Awal DLC Firewalker & Situs kacilakan: ninggalake omega lan sirah metu menyang papan. Ana sawetara perkara sing kudu sampeyan lakoni ing kene:
  8. Situs Crash Normandia: Iki minangka pencarian DLC sing cendhak lan prasaja sing asline dadi bonus pre-order. Iku entuk hadiah sing sopan, lan sawetara fanservice me1 sing apik.
  9. Firewalker Proyek: . Sampeyan kudu entuk upaya iki ing kene, lan awal, amarga entuk hadiah sing apik.
  10. Misi Kesetiaan Kasumi – Memori Nyolong: Iki minangka misi kesetiaan Kasumi, lan kita nggawe pisanan misi kasebut sing kita lakoni amarga duwe hadiah lan sumber daya sing apik, kalebu efek massa SMG paling apik 2 kudu ditawakake. Yen pilihan kelas karakter sampeyan gumantung ing SMG, apa misi iki saiki. Yen ora, sampeyan bisa bungkus maneh sawise ngrebut archangel.
  11. Dossier: Archangel: Uga ing Omega, sampeyan bisa ngrampungake misi kanggo nganakake mercenary Mistering Shangterious. Sampeyan bisa bener-bener nindakake sadurunge utawa sawise langkah sabanjure, nanging amarga sampeyan wis ing Omega, pancen gampang ditindakake sawise misi rekrutmen sadurunge.
  12. Scanning Planet & Bahan Bahan Bahan: Bagéan gedhe ME2 yaiku mindhai planet lan bahan kumpul. Jumlah bahan sing sampeyan bisa mengaruhi ME3, kaya upgrade sing sampeyan tuku kanggo kapal sampeyan. Kanthi Mordin ing Teluk Ilmu, sampeyan bakal duwe kunci pisanan sing kasedhiya – dadi butuh wektu kanggo mindhai sawetara planet lan kumpul sawetara sumber. Sampeyan gratis kanggo ngrampungake misi sisih sing sampeyan temokake yen sampeyan pengin, utawa sampeyan bisa nyimpen mengko.
  13. Rekrut & Warlord: Loro misi rekrutmen luwih akeh tetep. Sampeyan bisa nindakake ing dalan sing dikarepake. Disaranake Penyiyat luwih dhisik, nanging ora dadi masalah – nggawe keputusan adhedhasar loro sing bakal dadi slot menyang pesta sampeyan saiki.
    • Dossier: Sing ngukum: Saiki tim sampeyan ora duwe biotik sing darmabakti – supaya ngisi bolongan berbentuk mage ing skuad Me2, goleki jack sabanjure.
    • Dossier: Warlord: Sabanjure, pindhah lan tangkap grunt, efek Massa 2 anggota krogan regu. Sawise ngrampungake misi, dheweke ora kanthi otomatis nggabungake pesta sampeyan – lunga lan njaluk dheweke ing lantai ngisor Normandia yen sampeyan pengin dheweke melu kru kanthi bener.
  14. Horizon [kanthi otomatis]: Sawise kabeh batch misi rekrutmen saiki wis rampung, sampeyan bakal dipeksa nyepetake misi ing cakrawala.

Tindakake 2 Misi Misi: Kanca lawas lan kesetiaan

  1. Dossier: Tali: Dheweke wis suwe tim sampeyan – pancen Normandia tanpa dheweke ing dhuwur? Lunga golek tali. Yen Kal’Rreegar Survives, iku bakal nggawe misi kesetiaan mengko luwih gampang.
  2. Ngunjungi ilmiah: Kanggo owah-owahan pemandangan sing apik, sirah menyang illium, planet hub lan omah sabanjure menyang rekrut liyane. Nyekel karo Liara, nanging ora njupuk dheweke tawaran kanggo mbantu dheweke karo broker bayangan sawise ngrampungake usaha sisih cendhak. Kita bakal nyimpen mengko. Ana babagan liyane, sampeyan bisa nindakake ilmium uga, ditambah toko anyar lan uga.
  3. Opsional // Lair saka broker bayangan (menehi Liara Intel): Kita ora seneng karo misi iki ing posisi iki, nanging sampeyan entuk rong pilihan – tindakake ing kene kanggo entuk hadiah sing signifikan kanggo game liyane, utawa nyimpen kanggo game kerja ing endi sing cocog karo crita. Pilihan sampeyan yaiku. Yen sampeyan nindakake ing kene, Liara dadi sumber tambahan lan sumber daya sing gampang, kanthi anyar sing ditambahake saben sampeyan ngrampungake crita utama.
  4. Rekruts Assassin & Justikar: Ilmi minangka papan kanggo rong tulisan rekrutmen karakter – lan seneng karo Jack lan Grunt, sampeyan kudu ngrampungake rong bali loro, nanging sampeyan bisa nindakake kanthi cara sing disenengi.
    • Dossier: Assassin: Rampungake misi iki kanggo ngrebut thane. Ana Callback Me1 Me1 ing kene yen sampeyan nindakake usaha sisih tartamtu.
    • Dossier: Justisar: upaya langsung tanpa konsekwensi utama. Nemu Sampeyan Samara.
  5. Scanning, Bahan & Nganyarke Break: Nalika sampeyan bisa nindakake pitakon sisih nalika sampeyan seneng, iki minangka wektu liyane sing cocog kanggo mbukak lan nindakake konten sisih, planet mindhai, lan tuku upgrade sampeyan. Acara crita utama bakal teka, dadi apik kanggo disiapake.
  6. Ngunjungi Tuchancka: Sampeyan wis krungu akeh babagan Krogan Homeworld Tuchanka ing efek massa pisanan, nanging saiki sampeyan bisa ngalami. Ana kabeh gangguan sing normal HUB ing kene, ditambah karo kesempatan kanggo ngrampungake kanca yen slamet ME1.
  7. Misi Kesetiaan Mordin – Darah Lawas: Nalika ing Tuchanca, upaya kesetiaan kesetiaan Mordin. Iki minangka upaya sing rePercussions sing bakal dadi banter ing ME3, dadi pilihan kanthi ati-ati.
  8. Misi Kesetiaan Grunt – ritus Passage: Nalika sampeyan lagi ing Tuchancka, uga nindakake misi kesetiaan grunt. Aja manawa kanggo nggawa squadmate liyane kanthi output karusakan sing dhuwur ing siji iki, kaya Zaeed. Sampeyan mung kudu urip perang 5 menit, nanging yen sampeyan mateni kéwan sing bakal entuk hadiah sing luwih apik.
  9. Kapal kolektor [otomatis]: . Sampeyan uga bakal bisa milih spesialisasi senjata ing kene.

Tindakake 3 order misi: Kasetyan aman

  1. Kesetiaan MOP-UP-UP, Bagean 1: Ing tahap iki, sampeyan bakal duwe slate misi kesetiaan gedhe. Tatanan sing ditindakake ora dadi masalah, nanging kita duwe sawetara saran saka klompok sing sampeyan tegep, nyimpen sawetara misi sing luwih angel mengko. Pisanan, fokus ing misi kesetiaan iki ing sembarang pesenan:
    • Misi Kesetiaan Yakub – Hadiah Agung: Iki minangka misi sing langsung.
    • Misi Kesetiaan Miranda – Produsen: Misi liyane langsung, kanthi pilihan sing bakal dirujuk sacara minimu ing ME3.
    • Misi Kesetiaan Garrus – Mripat Kanggo Mripat: nulungi garrus njaluk dendam.
  2. Kesetiaan Mop-Up, Bagean 2: Misi kasebut sabanjure, nanging sampeyan kudu luwih ati-ati – bisa gagal misi kesetiaan kasebut kanthi lengkap. Yen sampeyan, karakter kasebut tetep ana ing pesta sampeyan, nanging tetep ora setya, sing bisa dadi masalah kanggo misi bunuh diri:
    • Misi Kesetiaan Thane – Rama Rama: Sampeyan kudu tetep cedhak target sampeyan lan entuk informasi sing sampeyan mungkasi.
    • Misi Kesetiaan Samara – The Ardat-Yakshi: Sampeyan kudu sukses nggodho lan ora kelangan dheweke supaya entuk kesetiaan.
    • Opsional // Tali Kasetyan Misi – Perkahatan: uga minangka misi sampeyan bisa gagal, asil kasebut nduweni reepercussion utama ing ME3. Sampeyan bisa nindakake misi iki ing kene, utawa, yen sampeyan pengin dialog sing unik banget, sampeyan bisa nyimpen sawise sampeyan ngupayakake legion. Yen sampeyan nindakake iki, Sampeyan kudu nindakake kanthi wektu sing spesifik mengko ing game kasebut.
      • Kanggo entuk pungkasan misi iki, Kal’Roregar lan Veeteat kudu slamet ing misial tali sadurunge & saiki.
  3. Kesetiaan MOP-UP-UP, Bagean 3: Pungkasan, loro misi kesetiaan iki ora bisa ditindakake kanthi cara sing padha ing ndhuwur, nanging bisa salah adhedhasar mriksa paragon utawa renegade. Priksa kasebut adhedhasar persentase total titik sing kasedhiya ing wektu sing sampeyan lakoni tinimbang nilai sawenang, tegese sampeyan bisa sukses kanggo ngrampungake, nanging kanthi cepet, sampeyan duwe kesempatan sing luwih gedhe Apa sing sampeyan butuhake.
    • Misi Kesetiaan Jack – Target Zero: Sawise ngrampungake misi sing gampang iki, Jack lan Miranda bakal perang. Sampeyan kudu ngrampungake pilihan dialog paragon utawa nganyari maneh supaya bisa setya; Njupuk sisih mbujuk kesetiaan karakter.
    • Misi Kesetiaan Zaeed – Rega Dendamen: Ing pungkasan misi, sampeyan kudu nggawe pilihan antarane kekarepan lan urip sing ora sopan. Shepard Renegade bisa gampang nganggo zaeed lan entuk kesetiaan; Shepard Paragon kudu ngliwati mriksa angel kanggo ngomong lan njaga dheweke setya.
  4. Proyek Overlord: DLC iki minangka seri multi-misi lan nggawa kendharaan saka DLC Firewalker. Uga duwe repercussion cilik ing ME3, gumantung karo cope sing sampeyan lakoni.
  5. Intine ora ngasilake: Ing wektu iki, sampeyan kudu duwe misi siji crita ing piring sampeyan – IFF Reaper. Sawise sampeyan ngrampungake misi iki, iku numpak rollercoaster ing pungkasan – dadi priksa manawa sampeyan duwe kabeh setya karakter, upgrade karakter, lan rampung kabeh sing pengin ditindakake ing planit HUB. Nambani miwiti misi IFIP reaper minangka titik Me2 ora bakal bali maneh.

Me2 Ending & Postgame

  1. Entuk IFIP IFF: Rampungake misi iki, lan ing sampeyan bakal nganakake karakter pungkasan. Yen sampeyan arep ngaktifake lan nganakake legion, ngobrol maneh tanpa ngakses peta Galaxy kanggo njaluk misi kesetiaan. Yen ora langsung mbukak, ganti lantai lan bali kaping pirang-pirang nganti tekan ing misi kasebut. Yen sampeyan entuk, langsung menyang peta Galaxy, mbukak mung sapisan, lan langsung menyang misi Legion, utawa misi kesetiaan tali yen kasedhiya.
    • CATETAN PENTING: Sawise entuk IFIP IFF, sampeyan mung bisa micu rong misi tartamtu tanpa ngalami konsekuensi negatif – misi kesetiaan Legion lan misi kesetiaan Tali. Yen sampeyan njupuk misi liya, sawetara kru Normandia bakal mati sajrone misi bunuh diri. Aja lelungan menyang lokasi liyane kajaba rong misi kasebut, ora malah kanggo mindhai planet.
  2. Misi Kesetiaan Tali – Treason: uga minangka misi sampeyan bisa gagal, asil kasebut nduweni reepercussion utama ing ME3. Yen sampeyan ora nindakake misi iki sadurunge, sampeyan saiki bisa nindakake ing kene lan njupuk legion bebarengan kanggo numpak, nyebabake macem-macem dialog sing unik banget. Kanggo entuk pungkasan misi iki, Kal’Roregar lan Veeteat kudu slamet ing misial tali sadurunge & saiki.
  3. Misi Kesetia Legion – Omah sing dibagi: Rampungake misi kesetiaan iki. Ing pungkasan, tali lan legion bakal mungkasi konflik. Kaya dengan Jack lan Miranda, gunakake Opsi Paragon utawa Renegade kanggo mungkasi bantahan tanpa kelangan kesetiaan.
  4. Misi bunuh diri: Sawise sawetara acara crita sing wiwit mbesuk yen sampeyan ngakses peta Galaxy, sampeyan bakal bisa nindakake finale ME2. Sirah liwat relay Omega 4 – lan sikat kanthi cara paling apik karo walkthrough misi bunuh diri. Sawise game wis rampung, mbukak game rampung kanggo ngatasi rong misi DLC game sing paling apik.
  5. Lair saka broker bayangan / menehi Liara Intel: Bali menyang salium lan pungkasane ngobrol karo Liara babagan miwiti misi iki. Nalika misi DLC iki bakal ana ing peta Galaxy sampeyan wiwit awal lan sampeyan kudu kanthi aktif kanggo ngunjungi kunjungan sadurunge sampeyan, bisa dadi coda kanggo ME2 ing pendapat kita. Mesthine minangka misi paling apik ing game; Seneng!
  6. Kedatangan: DLC iki minangka pungkasan sing dirilis kanggo ME2, lan dhasar minangka prayoga mini kanggo efek massa 3. Iku sejatine kasedhiya sawise cakrawala, nanging kabeh cocog karo crita yen sampeyan nindakake ing kene, ing mburi ME2. Sawise lengkap, Simpen – lan pindhah menyang ME3 – Sing uga duwe pandhuan kanggo misi Mission Mission!