Fortnite | Musim 5 Kulit & Ganjaran – Gamewith, Fortnite Bab 2 Season 5 Battle Pass, kalebu Reese, Mancake, Mave, Kondor, Lexa lan Menace |

Fortnite Bab 2 Season 5 Pertempuran Pass Pass, kalebu Reese, Mancake, Mave, Kondor, Leksa Lan Menace

Contents

Tari Baby Dance. Mangkene kabeh dina ing ngisor iki ing Musim Fortnite 5!

Musim Fortnite 5 Skins

Artikel iki bakal mbahas hadiah sing beda ing musim Fortnite 5. Iki kalebu, kulit, apot, & liya-liyane!!

Tabel konten

  • Dhaptar Reward Season Season
  • Skin Skins
  • Showcase Showcase
  • Tampilake glider
  • Pickaxe Showcase
  • Showcase Showcase
  • Toy Showcase

Dhaptar Reward Season Season

Mangkene ringkesan ganjaran unik sing bisa ditindakake kanthi mbukak kunci ing musim perang 5.

Skins Peperangan Pas (7): HUNDES, Drift, Redline, Sun Strder, Sledgehammer, Rook, Ragnarok
Hotot Pass Free (2): Dab Tonleman, Battle pass (3): Sampeyan apik banget, gesek, geser
Glider Pass Free (1): Downshift Pertempuran Pass (3): Pelayaran, Conquest, Splashdown
Pickaxe Pass Free (1): Lug Ax Battle Pass (3): BALLON AX, Rift Edge, Permafrost
Pass Free (1): Glitch ing Sistem Pertempuran Pass (4): Lantern, Runic, Kristal Ice, TP
BACK BLING Pass Gratis (2): Uplink, Partai Kolam Battle (1): Retguard
Dolanan Peperangan Pas (6): Basket, Bola Golf, Bola Pantai, Bal Golf Apik, Bola Golf Apik, Bola Pantai Fancy, Bola Keranjang

Musim 5 Skin

Musim Fortnite 5 Battle Pass Feature 7 Kulit unik kanggo mbukak kunci! Iki minangka dhaptar kulit sing kosong ing musim 5 musim!

Hanyut

Ringkesan Kulit

Ikon Ritas Cara Mbukak kunci
Legenda Mbukak kunci ing Tier 1 Saka Musim 5 Pertempuran Pass

Dumadakan diangkut ing jagad abonite, hanyut cepet bakal kepenak ing omah sing anyar kanthi cat semprotan!

Mbukak kunci gaya liyane nalika sampeyan entuk xp

Drift minangka kulit sing maju tegese duwe macem-macem gaya sing bisa digunakake kanggo milih yen sampeyan entuk jumlah XP tartamtu. Kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan kulit drift mriksa link ing ngisor iki!

Ragnarok

Ringkesan Kulit

Ikon Ritas Cara Mbukak kunci
▶ Ragnarok Legenda Mbukak kunci ing Tier 100 Saka Musim 5 Pertempuran Pass

Harbinger nasib sing adhem gabung karo perang Royale nalika nyoba nindakake dheweke menyang jagad Fortnite!

Mbukak kunci gaya liyane nalika sampeyan entuk XP

Ragnarok minangka kulit sing maju liyane eksklusif saka Musim 5 Pertempuran. Entuk XP bakal menehi gaya sing ora bisa mbukak kunci kanggo kulit ragnarok! Kanggo Mangerteni Luwih lengkap babagan Ragnarok, klik link ing ngisor iki!

Penguasa

Ringkesan Kulit

Ikon Ritas Cara Mbukak kunci
▶ ▶ ▶forcer Legenda Dikunci nalika sampeyan ngrampungake musim 5 tantangan perjalanan musim 5

Ati-ati wong masked kanthi ireng. Plancongan rampung kanggo nggawe gambar sing bener-bener menacing lan misterius ing paprangan.

Huntress

Ringkesan Kulit

Ikon Ritas Cara Mbukak kunci
▶ bukit Epik Mbukak kunci ing Tier 1 Saka Musim 5 Pertempuran Pass

Kanthi cat perang lan waja waja, mburu iku tameng-bedha siap kanggo perang!

Redline

Ringkesan Kulit

Ikon Ritas Cara Mbukak kunci
▶ Redline Epik Mbukak kunci ing Tier 23 wiwit musim semi 5 perang

Kanthi helm sing nutupi raine, ora ana sing ngerti apa sing katon redline. Kabeh sing kita ngerti yaiku warna abang lan ireng dadi apik! Kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan kulit Redline, klik link ing ngisor iki kanggo informasi luwih lengkap!

Sun Strider

Ringkesan Kulit

Ikon Ritas Cara Mbukak kunci
▶ Sun Strider Epik

Srengenge dadi siap kanggo perang nalika ora ana pak Medkit abang abang Medkit abang, lan visor srengenge biru! !

Sledgehammer

Ringkesan Kulit

Ikon Ritas Cara Mbukak kunci
Epik Mbukak kunci ing Tier 71 saka musim 5 perang

Jenggot lengkap, mbuktekake, lan rame camo sing apik yaiku tampilan tandatangan sledgehammer!

Rook

Ringkesan Kulit

Ikon Ritas Cara Mbukak kunci
▶ rook Epik Mbukak kunci ing Tier 87 saka musim 5 perang

Jockey Meja dadi mercenary, rook nganggo rompi taktis karo majalah lan shotgun cangkang menyang perang!

Season 5 emes Showcase

Tari Baby Dance. Mangkene kabeh dina ing ngisor iki ing Musim Fortnite 5!

Dab Gentleman

Ringkesan Emote

Ikon Ritas Cara Mbukak kunci
Dab Gentleman Uncommon Tekan Tier 6 saka Musim Gratis 5 Gratis

Sampeyan apik tenan

Ringkesan Emote

Ikon Ritas Cara Mbukak kunci
Sampeyan apik tenan Arang langka Tekan enier 31 saka musim 5 perang

Diwilang

Ringkesan Emote

Ikon Ritas Cara Mbukak kunci
Diwilang Arang langka Tekan undakan 46 mangsa 5 gratis pass

Gesek

Ringkesan Emote

Ikon Cara Mbukak kunci
Gesek Arang langka Tekan 53 saka musim 5 perang pass

Risak

Ringkesan Emote

Ikon Ritas Cara Mbukak kunci
Risak Tekan 95 saka musim 5 perang

Musim 5 Tampilake Glider

Tekan perang kanthi aman karo musim cemara 5 iki!

Ringkesan Glider

Ikon Ritas Cara Mbukak kunci
Uncommon Mbukak kunci ing Tier 7 saka Musim 5 Pertempuran Pass

Ringkesan Glider

Ikon Ritas Cara Mbukak kunci
Uncommon Mbukak kunci ing Tier 22 lan ora mbutuhake musim perang 5

Conquest

Ringkesan Glider

Ikon Ritas Cara Mbukak kunci
Epik Mbukak kunci ing Tier 39 saka musim 5 perang liwat

Splashdown

Ringkesan Glider

Ikon Ritas Cara Mbukak kunci
Epik Mbukak kunci ing Tier 79 saka musim 5 perang liwat

Priksa dhaptar kulit glider ing kene!

Mangsa 5 Pickax

Luwih apik kanggo ngumpulake sumber daya karo musim 5 pikets!

Ax Ballon

Gambaran Umum Pickaxe

Ikon Ritas Cara Mbukak kunci
Arang langka Mbukak kunci ing Tier 15 saka musim 5 perang liwat

Lug ax

Gambaran Umum Pickaxe

Ikon Ritas Cara Mbukak kunci
Arang langka Mbukak kunci ing Tier 30 lan ora mbutuhake musim perang 5

Pinggiran rift

Gambaran Umum Pickaxe

Ikon Ritas Cara Mbukak kunci
Epik Mbukak kunci sawise ngrampungake tantangan drift

Permafrost

Gambaran Umum Pickaxe

Ikon Cara Mbukak kunci
Teka enggal Teka enggal Mbukak kunci sawise ngrampungake tantangan Ragnarok

Priksa dhaptar kulit pickaxe ing kene!

Musim 5 kontra

!

Lanterns

Gambaran Umum kontraktor

Ikon Ritas Cara Mbukak kunci
Arang langka Mbukak kunci ing Tier 20 wiwit musim semi 5 perang

Runic

Gambaran Umum kontraktor

Ikon Ritas Cara Mbukak kunci
Arang langka

Glitch ing sistem

Gambaran Umum kontraktor

Ikon Ritas Cara Mbukak kunci
Arang langka Mbukak kunci ing Tier 54 lan ora mbutuhake musim perang 5

Kristal es

Gambaran Umum kontraktor

Ikon Ritas Cara Mbukak kunci
Arang langka Mbukak kunci ing Tier 68 wiwit musim semi 5 perang

Tp

Gambaran Umum kontraktor

Ikon Ritas Cara Mbukak kunci
Arang langka Mbukak kunci ing Tier 84 Saka Musim 5 Pertempuran Pass

Musim 5 mburi bling

Subjugator

Gambaran Umum Bling Mbalik

Ikon Ritas Cara Mbukak kunci
Legenda Dikunci nalika sampeyan ngrampungake musim 5 tantangan perjalanan musim 5

Uplink

Gambaran Umum Bling Mbalik

Ikon Ritas Cara Mbukak kunci
Epik Mbukak kunci ing Tier 14 lan ora mbutuhake musim perang 5

Pesta Kolam

Gambaran Umum Bling Mbalik

Ikon Ritas Cara Mbukak kunci
Epik Mbukak kunci ing Tier 38 lan ora mbutuhake Musim 5 Pertempuran

Reregaya

Gambaran Umum Bling Mbalik

Ikon Ritas
Epik

Musim panah 5 dolanan

Kabeh emosi “dolanan” anyar sing nggawe debut minangka 6 mangsa!

Dolanan basket

Ikon Ritas Cara Mbukak kunci
Normal Arang langka Mbukak kunci ing Tier 11 Saka Musim 5 Pertempuran Pass
Apik Epik Mbukak kunci ing Tier 91 wiwit musim semi 5 perang

Dolanan basket ditampilake ing salah sawijining tantangan musim 5. Klik link ing ngisor iki kanggo informasi luwih lengkap babagan tantangan basket!

Ringkesan Dolanan

Ikon Ritas Cara Mbukak kunci
Normal Arang langka Mbukak kunci ing Tier 27 Saka Musim 5 Pertempuran Pass
Apik Epik Mbukak kunci ing Tier 59 saka musim 5 perang liwat

Dolanan Golf ditampilake ing salah sawijining tantangan musim 5. Klik link ing ngisor iki kanggo informasi luwih lengkap babagan tantangan golf!

Dolanan Bola Tampar

Ringkesan Dolanan

Ikon Ritas Cara Mbukak kunci
Normal Arang langka Mbukak kunci ing Tier 43 wiwit musim semi 5 perang
Apik Epik Mbukak kunci ing Tier 91 wiwit musim semi 5 perang

Duwe sethitik seneng ing srengenge karo dolanan bola voli!

Fortnite Bab 2 Season 5 Pertempuran Pass Pass, kalebu Reese, Mancake, Mave, Kondor, Leksa Lan Menace

Kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan nol titik titik titik ing Fortnite.

Pandhuan dening Lottie Lynn Pudaya Editor
Dianyari 2 Des 2020

Fortnite Bab 2 Musim 5 Apa musim pemburu lan, muga-muga, sinau babagan titik nol.

Kanthi Agen Jones pengin nyengkuyung gelung, perang musim 5 musim fokus ing pamburu sing paling apik saka pirang-pirang dimensi, kalebu Reese, Mancake, Mave, Kondor, Lexa lan Menace. Sadawane cara, sampeyan uga bakal bisa mbukak kunci barang kosmetik anyar, kayata alat panen lan emot.

Lintang sejati ing musim perang 5 perang, nanging The Mandaloruka. Ora mung dheweke entuk kulit 100, nanging sampeyan bisa nambah gaya dhasar kanthi nemokake crest cabang razor.

Aja lali mriksa payung kamenangan anyar utawa lokasi peta anyar!

Ana uga sawetara fitur-fitur anyar musim iki – kalebu bounties lan kemampuan kanggo entuk bar emas.

Reese – Tier 15, kanthi rong varian: Nebula Racer ing Tier 22 lan Galactic Ranger, sing mbutuhake pitakon epik

Mancake – Tier 29, kanthi rong varian: Kue tanpa jeneng 36 lan Pahlawan Loneome, sing mbutuhake pitakon epik

Mave – Tier 41, kanthi papat varian: rambut reaktif ing Tier 46, ora bisa dibatalake ing Tier 48, reaktif ing Tier 51 lan trieldbreaker ing Tier 53

Kondor – Tier 60, Kanthi Siji Varian: Duka, sing mbutuhake Pencarian Epik

Lexa – Tier 73, kanthi rong varian: Infiltrator lan Warstrike, sing mbutuhake usaha epik

Menace – Tier 83, kanthi pitung varian: Topeng ing Tier 85, Challenger ing Tier 88, helm sing ora kalah ing tingkat 94, ora kalah ing tingkat 96 lan ora kalah Pencarian epik

Fortnite Bab 2 Season 5 Battle Pass Biaya lan Dhaptar Ganjaran Pertempuran

Kaya saben musim sadurunge, mayoritas bab 2 Rewards 5 Rewards dikunci ing tembok paprangan perang kasebut. Sampeyan isih bisa, entuk pirang-pirang barang saka trek gratis, nanging, yen sampeyan kudu tuku Pasti Peperangan utawa ndhaptar layanan langganan buasan saben wulan – Fortnite Crew.

Peperangan Pasti minangka barang premium lan biaya 950 v-duwit. Sampeyan bisa tuku bundle 1,000 v-duwit sekitar £ 6.49 / $ 8.57 utawa V-day bisa entuk game kanthi ngrampungake macem-macem kegiatan.

Penting kanggo dicathet yen versi premium Pass Pass wis diganti dening Fortnite Crew utawa pilihan kanggo tuku 25 tingkat pisanan ing Pertempuran kanggo 2,800 V-Duwit.

Ing ngisor iki, sampeyan bisa nemokake persis pira kulit, apot lan hadiah liyane sing bisa sampeyan entuk kanthi ngrampungake Bab 2 Season 5 Battle Pass:

  • 1.500 v-duwit
  • 7 Skins
  • 13 varian kulit
  • 1 pet
  • 5 HOTAT
  • 7 Pranyata
  • 2 trek musik
  • 7 Loading Screens
  • 6 glider
  • 7 SPRYS
  • 7 spanduk
  • 6 alat panen
  • 2 gaya alat panen
  • 6 Mbalik Bling
  • 4 Connil
  • 6 Balung Senjata

Sawetara kosmetik kanggo Pass Pertempuran Musimer bakal mbutuhake sampeyan ngrampungake jinis tugas anyar, sing diarani epik nggoleki, bebarengan menek ing undhak-undhakan pass:

  • 5 variasi kulit
  • 1 emote
  • 1 layar loading
  • 2 spanduk
  • 1 trek musik
  • 1 kontrail

Fortnite Bab 4 Season 4 ana ing kene! . Ana uga payung kamenangan anyar! Kangge, sinau apa gaman sing paling apik, saiki, kepiye carane entuk XP Cepet, gunakake setelan PC paling apik lan entuk makutha kemenangan.

Barang-barang kosmetik ora dikunci kanthi menek ing pangkat pasang perang, sing ditindakake kanthi mung muter-muter ing Fortnite lan ngrampungake set tantangan, sing dituduhake saben minggu iki, sing dikenalake saben minggu. Tantangan kasebut bisa dadi apa-apa saka ngunjungi lokasi tartamtu kanggo mateni pemain kanthi senjata tartamtu, lan saben wong bakal nyukupi sampeyan kanthi jumlah XP sing apik.

Loro-lorone Pertempuran Tantangan lan Ganjaran bisa rampung utawa entuk luang ing wektu luang ing musim iki, nanging kemajuan sampeyan mesthi bakal ngreset nalika wiwitan musim anyar, supaya koleksi anyar bisa dikenalake.

Eurogamer nampani videogamer saka kabeh jinis, dadi mlebu lan gabung karo komunitas kita!

Mlebu karo Google Mlebu karo Facebook Mlebu karo Twitter Mlebu kanthi reddit
Topik ing artikel iki

Tindakake topik lan kita bakal ngirim email nalika nerbitake sing anyar babagan dheweke. Ngatur setelan kabar sampeyan.

  • Aksi ngulandara tindakake
  • Tindakake Android
  • iOS Tindakake
  • Mac Tindakake
  • MMO Tindakake
  • Nintendo Switing Tindakake
  • PC Tindakake
  • PS4 Tindakake
  • PS5 Tindakake
  • Xbox siji
  • Xbox Serion X / S Tindakake

Tindakake kabeh topik ndeleng 7 liyane

Sugeng rawuh ing tindakake!

Kita bakal ngirim email nalika kita (utawa salah sawijining situs adhine) nerbitake artikel babagan topik iki.

Lengganan ke Eurogamer.Newsletter Daily Net

Entuk crita sing paling ngomong babagan crita langsung menyang kothak mlebu sampeyan.

Lottie Lynn minangka Editor Panuntun Euroser. Dheweke seneng njelajah game anyar lan isih duwe impen babagan rembulan saka topeng Majora.