Fortnite: Lokasi Ripsaw, ing endi golek lokasi Ripsaw Launcher ing Fortnite – Dexerto

Lokasi golek lokasi Ripsaw ngluncurake ing Fortnite

Lokasi Ripsaw Pelancar penting kanggo ngrampungake salah sawijining tantangan mingguan anyar ing Fortnite, mula kene golek siji – lan cara nggunakake kanggo ngalahake kayu kayu.

Fortnite: Lokasi Ripsaw

Yen mlebu menyang Fortnite sadurunge 5 Juli sampeyan bakal nemokake senjata anyar wis mlebu fray, ing Pelancar Ripsaw . Minggu iki ndeleng peluncur Ripsaw dirayakake tinimbang didhelikake ing peta. Saiki sampeyan bakal bisa mlebu lan gampang entuk launcher Ripsam sampeyan kanggo njupuk papan kanggo game lan mburi mburi kanthi count sing mateni. Anggere ana wong sing ora kena sampeyan, yaiku. Senjata iki nganggo gergaji sawah lan bakal ngrusak tembok, kendaraan, lan mungsuh padha. Malah bakal muter sethithik nalika ngengingi lemah lan isih bisa nyebabake kerusakan lan njupuk mungsuh. Iki minangka senjata sing langka, nanging kanthi sethithik lan pandhuan ing ngisor iki, sampeyan bakal nyuwek pemain karo para penjaga Ripsaw ing wektu ora ana wektu.

Lokasi Ripsaw – Fortnite

Matur nuwun kanggo Minggu Ripsaw Launcher , Senjata iki luwih umum lan sampeyan bakal bisa nemokake dhewe saka lokasi sing ditandur acak. Sing kalebu ing lemah lan ing dada. Yen sampeyan ora nekat kanggo njaluk sampeyan, iki minangka cara sing apik kanggo kesandhung. Ana lokasi sing dijamin sing dijamin, nanging tetep tetep, dadi sampeyan bakal bisa ngrampungake papan kasebut sanajan sawise acara kasebut rampung. Saka Logjam Lumberyard tindak Lor kanggo golek Toko chop . Toko chop mesthi duwe papat peluncur RipSaw sing nggantung ing tembok ing njero. Yen sampeyan pengin nyuwek lan nyuwek sanalika sampeyan bakal mlebu, iki minangka papan sing kudu sampeyan lakoni. Mung pilih salah siji sadurunge pamuter mungsuh lan luh sampeyan. Ditulis dening GLHF.

Dhaptar

Fortnite: Lokasi Graple Grovi

Ndeleng 1 item

Lokasi golek lokasi Ripsaw ngluncurake ing Fortnite

Pamuter Fortnite karo peluncur Ripsaw

Game Epik

Lokasi Ripsaw Pelancar penting kanggo ngrampungake salah sawijining tantangan mingguan anyar ing Fortnite, mula kene golek siji – lan cara nggunakake kanggo ngalahake kayu kayu.

Fortnite mesthi nambah gaman anyar kanggo para pemain kanggo nyoba, lan tambahan paling anyar kanggo kolam renang yaiku launcher Ripsaw. Senjata sing kuat iki ngluncurake agul-agul saw sing bisa nyuwek struktur (utawa mungsuh sing ora disenengi).

Sampeyan kudu nemokake salah sawijining senjata kasebut kanggo ngrampungake tantangan mingguan ing Fortnite sing mbutuhake sampeyan ‘ngalahake kayu kayu kanthi launcher Ripsaw’, Dadi kita entuk kabeh rincian sing dibutuhake ing lokasi Ripsaw ngluwari ing ngisor iki.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

Pelancar Ripsaw ing Fortnite

Ngendi golek peluncur RipSaw ing Fortnite

Toko chop, yaiku landmark sisih lor-wétan Logjam Lotus. Ana akeh peluncur Ripsaw sing nggantung ing tembok, mateng kanggo njupuk.

Kita wis nandhani lokasi toko chop ing peta Fortnite ing ngisor iki kanggo mbantu sampeyan nemokake:

Lokasi Ripsaw nglumpukake ing peta Fortnite

Langganan newsletter kita kanggo nganyari paling anyar babagan ePports, game lan liya-liyane.

Toko rendang biasane mung papan sing bisa ditemokake salah sawijining senjata kasebut ing Fortnite, nanging sajrone minggu Ripsaw Launcher (sing ditindakake nganti 5 Juli) sampeyan uga bakal nemokake ing saindenging pulo kasebut.

Artikel terus sawise ad

Iki tegese sampeyan ora duwe masalah akeh kanggo ngrampungake tantangan minggu iki, nanging kita bakal menehi nyaranake ngunjungi toko chop, nalika sampeyan bakal kenthel.

Artikel terus sawise ad

Cara ngalahake kayu pines kanthi peluncur Ripsaw ing Fortnite

Sawise sampeyan entuk peluncur RipSaw, sampeyan kudu golek kayu kayu. Wit-witan sing dhuwur iki bisa dikalahake kanthi swing saka piksaxe utawa kanthi nyopir menyang dheweke, lan biasane katon ing doa sing salju sing salju.

Related:

Game gratis paling apik kanggo ndownload & muter ing PC, ps5, xbox, utawa saklar Nintendo

Artikel terus sawise ad

  • Waca liyane:Kulit paling apik ing Fortnite

Cara paling gampang kanggo ngrampungake tantangan iki yaiku kanggo ngalahake pain kayu supaya tiba ing kayu kayu liyane lan ngalahake. Mung ngarahake launcher Ripsaw sampeyan ing wit, ngisi kanthi lengkap, banjur ayo mabur!

Saiki sampeyan ngerti carane ngrampungake tantangan iki, priksa pandhuan Fortnite liyane ing ngisor iki:

Cara Entuk Launcher Ripsaw & Knock Down Timber Pintu ing Fortnite Bab 3, Musim 3

Launcher Fortnite Ripsaw

Fortnite Bab 3, Musim 3 Fitur Plethora konten sing nyenengake kanggo para pemain kanggo mbukak kunci, kalebu kulit kosmetik sing populer kaya Lightsaber Darth Vader.

Launcher Ripsaw minangka senjata liyane sing bisa ditrapake ing Fortnite Bab 3, Musim 3, lan kita bakal ngatasi kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan iki, kalebu lokasi ing peta.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

Launcher Ripsaw ing Fortnite

  • Cara Entuk Pelancar Ripsaw ing Fortnite
  • Cara ngalahake kayu pines kanthi peluncur Ripsaw ing Fortnite

Cara Entuk Pelancar Ripsaw ing Fortnite

Pelancar Ripsaw bisa ditemokake gantung ing tembok ing Chateau Chateau Choppin, yaiku Wétan saka Logjam Lotus Ing mburi sisih lor peta Fortnite. Sampeyan uga bisa ngumpulake saka dada lan minangka lantai ripakan nganti minggu launcher ripsaw teka ing 5 Juli.

  • Waca liyane:Fortnite X Mati dening Daylight Crossover bocor

The Rips Launcher shoots a Blade sing bisa ngrusak mbangun, lan bisa ngancurake 25 karusakan ing bangunan, 60 kanggo pemain, lan 100 kanggo kendharaan. Bisa terus nganti 10 agul-agul lan terus ngatasi karusakan saka 10 detik nalika kebak.

Langganan newsletter kita kanggo nganyari paling anyar babagan ePports, game lan liya-liyane.

Artikel terus sawise ad

Lokasi Ripsaw Pelancar ing Fortnite

Cara ngalahake kayu pines kanthi peluncur Ripsaw ing Fortnite

Salah sawijining Fortnite Bab 3, Season 3 Usik Mingguan Quests mbutuhake sampeyan ngalahake kayu kayu kanthi peluncuran Ripsaw. Pin kayu minangka wit abang gedhe sing bisa ditemokake ing wilayah sing ditutupi salju ing peta Fortnite.

Artikel terus sawise ad

  • Waca liyane:Fortnite Creative 2.0: Jendhela Rilis Editor Unreal, Fitur, Bocor, Liyane

Mangkene carane sampeyan bisa ngalahake:

  1. Nglumpukake peluncur RipSaw
  2. Nyedhaki kayu kayu
  3. Penet moto tombol kanggo nggunakake launcher Ripsaw ing wit

Wiwit sampeyan mesthine ngalahake 5 Pintu kayu kanggo tantangan iki, kita nyaranake ngarahake launcher Ripsaw ing wit lan kanthi lengkap sadurunge ngeculke sadurunge ngeculake. Iki bakal nyebabake pine kayu kanggo ngalahake pirang-pirang wit.

Artikel terus sawise ad

Pine kayu ing Fortnite

Crediting Gambar: Game Epik