Fortnite Challenge: Ngendi nari ing ndhuwur kura-kura logam (Tahap 2), makutha bertahan RV, Penyu Logam & Lokasi Logam Minggu 1 Tampilan

Mahkota Fortnite RVS, Penyu Logam & Lokasi Pelaras Minggu 1 Tantangan Pandhuan

Yen sampeyan nyedhaki saben lokasi, tarian kanthi mencet mudhun ing D-Pad, b ing keyboard utawa tutul “!”On Ponsel. Kemajuan tantangan bakal dianggep nalika sampeyan ngrampungake pertandhingan kasebut.

Tantangan ‘Fortnite’: Ngendi nari ing ndhuwur kura-kura logam (Tahap 2)

Yen sampeyan wis tekan kene, tegese sampeyan wis rampung paling ora siji Musim Fortnite Tugas 7 wis ditabuh kanggo sampeyan, nari ing ndhuwur makutha RVS. Langkah sabanjure ing Tantangan Multi-Tier yaiku kanggo nari ing ndhuwur penyu logam, apa maneh, aku ora ngerti lokasi sing langsung. Aku bisa uga njupuk pil edan, nanging aku ora ngeling-eling kura-kura logam raksasa ing game kasebut, lan aku mikir obyek kasebut bisa dadi anyar. Nanging dakkandhani yen aku salah.

Oalah, yen sampeyan seneng karo aku lan ora ngerti ing endi iki, aku wis nemokake dheweke. Penyu logam raksasa yaiku ing sisih wetan ing sisih wetan peta, mung ndhuwur sepi ing Mesa cedhak pesisir. Mangkene sing ana ing peta:

Mangkene apa sing katon saka udhara. Kaya sing sampeyan ngerteni, kura-kura logam liyane minangka salah sawijining struktur “digawe”, kaya kepiting lan llama sadurunge dheweke. Aku sumpah dheweke anyar nanging maneh, dakkandhani yen aku salah. Mungkin aku mung ora nate dadi siji acak iki sadurunge.

Mangkene apa sing katon apik banget. Dheweke ora Kabeh . Sawise sampeyan teka, terus ana lan nari ing ndhuwur dheweke. Tantangan sabanjure yaiku nari ing ndhuwur kapal selam lan sampeyan bisa ngira, aku duwe pandhuan kanggo sing bener ing kene.

Iki dudu papan sing apik kanggo darat amarga ora ana apa-apa sing ora ana ing kene kajaba kura-kura lan Mungkin Siji dada sing cedhak yen sampeyan ora duwe bejo (aku ora). Sampeyan uga ora kabeh sing cedhak karo sepi sing sepi, mula kebangkrutan ing kene wiwit wiwitan mesthi bakal ana kekurangan sing sayangé. Nalika aku ngerti sejatine Storm kapisah pisanan lan kepiye barang-barang cilik sing dakkarepake, aku mung mlumpat ing tebing lan lunga golek kapal-kapal selam kanggo ngrampungake tahap pungkasan tantangan iki.

Aku seneng tantangan kasebut kaya sing dakkandhakake sadurunge, amarga sampeyan bakal menyang bagean saka peta sing ora bakal nate weruh lan ndeleng barang-barang sing durung nate weruh sadurunge uh, kura-kura logam raksasa. Nalika Biome Salju Anyar Temenan tambahan anyar kanggo peta ing musim 7, aku kepengin weruh apa-apa liyane sing wis dirampungake ing saindenging papan, lan aku bakal nyoba nglacak sawetara.

Mung siji langkah nganti tantangan iki wis rampung, lan ing kene sampeyan golek kapal selam kasebut. Seneng-seneng!

Tindakake kula ing Twitter, Facebook lan Instagram. Waca Herokiller Novel Sci-Fi sing anyar, saiki kasedhiya ing Cetak lan Online. Aku uga nulis trilogi kayu.

Mahkota ‘Fortnite’ RVS, Penyu Logam & Lokasi Pelaras Minggu 1 Tantangan Pandhuan

Fortnite Musim 7 wis teka, bareng karo minggu 1 tantangan. Ing tantangan multi-langkah iki, para pemain kudu nari ing pucuk RV, penyu logam lan kapal selam lan selam ing peta merek anyar 7. Ing ngisor iki, sampeyan bakal nemokake lokasi sing tepat kanggo saben wong.

Cara nari ing ndhuwur makutha RV, penyu logam & kapal selam ing Fortnite

1) Makutha RVS: Kepala mlebu mlebu ing paradise telapak tangan, rada cedhak karo wates kebangkrutan. Sampeyan bakal ndemek ing pucuk dhuwur kanthi sekumpulan rvs sing ditabrak macet ing lemah.

Mahkota Fortnite Lokasi RVS

2) kura-kura logam: Sampeyan bakal nemokake lokasi ing pesisir ing antarane Woods Woods lan Lonyely Lodge. Sampeyan bakal weruh kura-kura gedhe sing digawe saka bahan bangunan logam ing bukit.

Lokasi Penyu Logam Fortnite

3) kapal selam: Kepala sisih kidul-kulon Peak Polar. Sampeyan bakal weruh gunung es cilik karo kapal selam ing ndhuwur.

Lokasi kapal selam Fortnite

Yen sampeyan nyedhaki saben lokasi, tarian kanthi mencet mudhun ing D-Pad, b ing keyboard utawa tutul “!”On Ponsel. Kemajuan tantangan bakal dianggep nalika sampeyan ngrampungake pertandhingan kasebut.

Sing kabeh sampeyan kudu ngerti babagan makutha Multi-parts tantangan RVS Minggu 1 iki. Yen sampeyan durung ngrampungake tunjangan tari sing dilarang, kita uga duwe pandhuan kanggo uga.

Fortnite kasedhiya ing PS4, Xbox siji, ngalih, PC lan mobile. Tahan kemajuan mingguan nggawa kabeh platform.

Apa sampeyan bisa nemokake makutha RV, kura-kura logam lan kapal selam ing Fortnite? Apa sampeyan mikir musim 7 nganti saiki? Dakkandhani ing bagean komentar!