Fortnite: Cara Nggoleki lan Ngalahake Timber Pines | Den Geek, Cara Ngalahake Timber Timber Fortnite | Pcgamesn

Cara Ngalahake Timber Timber Fortnite

Kanthi launcher Ripsaw ing tangan, nembak limang pinus kayu, lan Voila, sampeyan wis ngrampungake tantangan kasebut. Prasaja kaya sing.

Fortnite: Cara golek lan ngalahake kayu kayu

Fortnite kebak pemain wit bisa ngalahake bahan bangunan, nanging salah sawijining tantangan tantangan paling anyar ing game. Mangkene carane sampeyan nindakake.

  • Nuduhake ing Twitter (mbukak ing tab anyar)
  • Nuduhake ing LinkedIn (mbukak ing tab anyar)

Fortnite

Cara paling apik kanggo level ing yaiku ngrampungake macem-macem nggoleki. Umume pencarian minangka lawan sing paling pas utawa slamet ana ing phase badai, nanging sawetara misi sing wis ketat. . Nanging, ora ana sing paling ora usaha sing ora menehi penak, lan nyopir dadi wong edan.

Ing kaca Pencarian Tab “Weekly”, sampeyan bisa nemokake misi winates wektu sing menehi ton bonus xp. Salah sawijining pitakon kasebut, sing ditemokake ing sisih ngisor kaca ing kategori “Minggu 4”, menehi tantangan ing ngisor iki: “Ngalahake kayu kayu kanthi peluncur Ripsaw.”Pemain kudu nyepelake limang wit kasebut kanthi gaman khusus iki, sing cukup gampang. .

, Fortnite Ora nyedhiyani penanda peta kanggo nuduhake lokasi kayu pines. Wiwit game kasebut nampilake arena sing gedhe, sapa sing pengin ngrampungake misi iki duwe akeh lemah kanggo nutupi nalika nyemplungake badai lan pemain sing nentang pemain. Utawa, sampeyan mung bisa takon karo pandhuan sing gampang kanggo bantuan sethithik.

Fortnite: ?

. Fortnite.

Iklan – Konten terus ing ngisor iki

Saiki, Fortnite. . . . Yaiku pines kayu sing digoleki, nanging elinga yen tantangan kasebut njaluk sampeyan nyepetake karo peluncur Ripsaw. Sampeyan bisa nyirnakake wit kanthi alat panen normal, nanging njokpling pines kanthi pickaxe ora dianggep tantangan. Untunge, barang sing dibutuhake ora adoh.

Ing endi launcher Ripsaw?

Spawn ing lokasi semi-acak, nanging peluncur Ripsaw ora salah siji saka. . Saiki, yen aku minangka alat lumberjack sing apik, arep ndhelikake? .

. . . Utawa, sampeyan bisa langsung ngetik Teluk Loading kanthi venturing menyang bagean konkrit saka cap. Salah siji dalan kudu nuntun sampeyan menyang peluncur RipSaw, saengga mung milih siji lan supaya Rip.

Saiki, sawetara saran babagan panggunaan Ripsaw sing tepat. . Saben weruh alon-alon mlaku-mlaku ing busur lan kudu muter sadurunge diluncurake. Kajaba iku, wit bakal tiba ing arah sing ditundha lan ngrusak sapa wae, kalebu sekutu lan mungsuh. Gravitasi ora mbedakake.

Kanthi launcher Ripsaw ing tangan, nembak limang pinus kayu, lan Voila, sampeyan wis ngrampungake tantangan kasebut. .

Cara Ngalahake Timber Timber Fortnite

Wit pinus kayu ing Fortnite cedhak karo Logjam Lumbam

? . Nanging, kanthi kasunyatan tiba-tiba nyebar alon-alon ing pulo, bisa uga dadi wektu terakhir sing bisa sampeyan seneng karo konifer kolosal kasebut.

Siji tantangan minggu iki njaluk sampeyan ngalahake Kanthi peluncur Fortnite Ripsaw. Dheweke beda karo wit pinus biasa sing katon, ing ngendi sampeyan bisa nemokake, lan apa sing kedadeyan nalika sampeyan ngrusak dheweke. . Iki pantes ditindakake amarga sampeyan bakal entuk akeh pengalaman menyang Peperangan Pass lan mbukak kunci kulit kelas musim iki lan sawetara bertahan V-Duwit gratis.

Yen sampeyan durung ngrampungake tantangan sadurunge, kita duwe sawetara pandhuan kanggo tugas sing luwih tantangan, kayata mateni Darth Vader, sing golek lokasi nyilem Fortnite, lan lokasi-kabeh lokasi wiji Realitas Fortnite. .

Lokasi Lokasi Timber Timber

Sampeyan bisa nemokake akeh pin kayu menyang pojok sisih lor-kulon peta, cedhak karo Logjam Lotus lan Shafty shifty. Goleki wit paling dhuwur kanthi trunks paler. Yen sampeyan mencet cukup karo alat panen, bakal tiba, ninggalake tunggul wit sing bisa ngrusak.

Razer $ 179.99 Ndeleng Network N Entuk Komisi Afiliasi Saka Penjualan sing Qualifying.

Kanthi mangkono, sampeyan kudu ngrampungake tantangan kanggo ngalahake limang pines kayu ing Fortnite. . .

Dave Irwin Dave minangka sebagian sing peteng utawa pamburu monster mundhak, lan yen ora main game kaya Street Fighter 6, sampeyan bakal nemokake mungsuh ing Diablo 4, ing Starfield lan The Starfield World World of Baldur’s Gate 3.

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. . Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.

Ngendi kanggo ngalahake kayu pines ing Fortnite

Fortnite ngalahake kayu kayu

Kanggo tantangan Fortnite paling anyar, sampeyan wis diprentah kanggo ngalahake wit kayu. Shouting “kayu! ora, ? Adoh saka jinis wit normal sing bakal ditemoni ing saindenging peta Fortnite, kayu kayu minangka wit redwood ginormous sing mung bisa ditemokake ing lokasi tartamtu.

Sampeyan bisa uga eling kayu kayu saka Fortnite Bab 3 mbukak trailer, ing ngendi epik nggodha efek cuaca anyar (bakal enggal-enggal nyirnakake wit-witan iki lan banjur menyang banyu. Sejatine billboard raksasa kanggo kepiye fisika lan grafis sing ora nyata.

? Kita wis nemoni masalah kanggo nemokake sampeyan ing ngisor iki. Elinga yen tantangan njaluk sampeyan ngalahake total lima.

Nutup kayu Pines Pines Lokasi: Logjam lumberyard

Sampeyan bisa nemokake kayu anggur meh ana ing endi wae salju ing lemah, nanging panglompokan paling gampang kanggo logjam gampang lumbam ing sisih lor-kulon peta.

Sampeyan khusus nggoleki wit paling dhuwur ing sisih peta iki. Dheweke bisa dingerteni kanthi trunks sing cukup entheng lan godhong sing rada bluh. .

Yen sampeyan ngethok siji, iku nambah log akeh sing bisa muter lan ngambang ing banyu. Waspada nalika ana sing tiba, amarga bakal mateni pamuter kanthi tameng. Contone, aku ngremuk bot iki kanthi pine kayu amarga dheweke ora bakal kekancan karo aku.

Sawise sampeyan ngalahake lima wit, sampeyan bakal entuk bonus gratis xp kanggo masalah sampeyan.

  • Kepiye cara njaluk kothak ruangan kriting ing Fortnite
  • Ing endi golek tameng kemah ing Fortnite

Newsletter Gamer PC

.

Kanthi ngirim informasi sampeyan setuju karo Sarat & Ketentuan lan Kebijakan Privasi lan umur 16 utawa luwih.

Kneop joseph

. Master Kode kreatif lan misi mingguan Fortnite, Joe mesthi siap karo Boba ing Boba utawa John Wick utawa sapa wae sing bakal teka ing wulan iki. Iki kanthi campuran relief lan kuciwa yen durung dadi kulit. Ana mesthi musim sabanjure.

Aku ngerti manawa ana wong sing wis dadi wektu kanggo main cyberpunk 2077 saben entuk tembelan, nanging nyata, saiki wis ana

Cyberpunk 2077 2.