Fortnite Bab 4 Season 4 Peta lan Cara Nggoleki Spots Panas | PcGamesn, Iki Apa Baju Benteng Anyar 4 Mangsa 4 Peta Kaya: Kabeh lokasi sing jeneng anyar – Merèt

Iki minangka bab Fortnite Bab 4 Season 4 Peta katon: Kabeh lokasi sing jenenge anyar

Fortnite Bab 4 Season 4 ana ing kene lan wis nggawa peta anyar kanggo game kasebut. Ing kaca pandhuan Fortnite kita, kita bakal nuduhake apa Peta anyar, apa lokasi sing jeneng anyar, lan liya-liyane babagan sing anyar Peta Resort Paling, The Musim anyar saka Fortnite Fortnite Fortnite:

Fortnite Bab 4 Season 4 Peta lan Cara Nggoleki Spots Panas

Musim paling anyar saka Fortnite ing kene, lan kanthi merek merek anyar, mula iki kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan wilayah anyar lan landmark anyar.

Diterbitake: Sep 11, 2023

11,2023: Dicenthang kanggo ndeleng apa ana pois anyar wiwit wiwitan bab 4 musim 4.

Apa sing katon ing peta fortnite ing bab 4 musim 4? Kanthi Vampire Kado Thorne saiki nggawe papan ing omah, tanah sing sepisan saiki wis diombe saka kasugihan lan bandha, saiki disimpen ing salah sawijining Estates Thorne. Telung wilayah kasebut pungkasane nyingkirake sawetara local sing wis ketinggalan saka kabeh dina 4 musim 1, nyegerake pulo kanthi negara sing luwih futuristik.

Game Royale Pertempuran terus-terusan ing fluks, saengga kabeh ing pandhuan iki bisa diganti sajrone musim iki. Minangka barang kaya lokasi Fortnite NPC Fortnite NPC, senjata benteng, lan luwih akeh owah-owahan sajrone musim kasebut, kita bakal nganyari ing kene. Dadi, tarik kursi lan tangkap gelas maca peta sing paling apik; Mangkene pandhuan sing gampang kanggo peta Fortnite anyar kanggo musim paling anyar.

Peta Fortnite kanggo Bab 4 musim 4

Fortnite Bab 4 Season 4 Pois

Kanthi revamp iki, sawetara musim 3 rois tetep, dene wong liya ing sudhut peta – kabeh anyar. Akeh sing isih tetep katon katon kanggo musim 4. Kabeh Fortnite Pois, lawas lan anyar, kapacak ing ngisor iki:

  • Estate eclipsed – salah sawijining telung hawa sing dijaga diduweni dening Thorne. Wilayah iki kebak ruang lot sing larang regane, nanging sampeyan kudu ngilangi yen sampeyan gesek.
  • Mundur maneh – Salah siji liyane saka telung Estates sing padha diduweni dening Thorne, lengkap karo ton rampokan yen sampeyan bisa uwal.
  • Sanguine Suites – Sing nomer telu saka telung Estates sing diisi lotot, lan wong-wong Thorne ngenteni sampeyan yen sampeyan bisa ndemek bandha master.
  • Senyawa Creeky – minangka pangkalan cilik ing tengah alas, nanging sing nyiyapake? Kayane duwe peralatan sing cukup adil, sanajan.
  • Runtuhan sing rame – set reruntuhan gedhe ing tengah alas. Omah-omah ana sawetara rampokan gedhe lan uga duwe rahasia kanggo wong sing dianggep pantes. Vine Grindable ing endi wae ing kene.
  • Susu Shady – Colony pancing alas digawe saka bangunan pring. Lagi ana ing stilts kanggo nyegah jisim saka rampokan ora dikumbah nalika ana banjir kali.
  • Kenjutsu Crossing – Dikenal sajrone Musim 2, Kenjutsu Crossing minangka wilayah sing luwih tentrem lan deso sing diilhami dening arsitektur Jepang, kanthi pusat palatial.
  • Jaring knotty – Net knotty minangka zona mancing kanthi akeh bangunan sing luwih cilik ing sekitar banyu luwih akeh.
  • Kutha Mega – minangka kutha inspirasi neo-tokyo sing diisi bangunan sing litter karo rampokan, ril tlatah anyar, lan gambar holographic gedhe.
  • Springs Akeh Uwaban – Springs Akeh uwabe minangka area perumahan saka sudhut tema Jepang anyar ing peta Fortnite, sing nampilake wit Sakura, pring, lan zona juru kunci.
  • Breakwater Bay – kutha abad pertengahan ing pesisir sisih lor-kulon tetep dadi reworked wiwit pisanan muncul. Omah menyang sawetara omah sing kebak jarahan.
  • Flats Frenzy – petani sing gedhe banget sing wis kumbang kebak.
  • Shappy Shores minangka dockland modern karo pabrik ing ngendi jus tampak benteng.
  • Bastion Brutal – kastil dhuwur ing gunung sing diisi rampokan.

Sing kabeh ngerti babagan pangowahan peta sing anyar. Kanggo kabecikan Fortnite luwih, priksa carane entuk Fortnite V-DOCKS. Nalika akeh perkara sing wis diganti musim iki, sampeyan isih bisa nggunakake tombol Fortnite kanggo mbukak kunci dada khusus.

Dave Irwin Dave minangka sebagian sing peteng utawa pamburu monster mundhak, lan yen ora main game kaya Street Fighter 6, sampeyan bakal nemokake mungsuh ing Diablo 4, ing Starfield lan The Starfield World World of Baldur’s Gate 3.

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.

Iki minangka bab Fortnite Bab 4 Season 4 Peta katon: Kabeh lokasi sing jenenge anyar

Kita nuduhake apa peta Fortnite Bab 4 Season 4: Pungkasan pungkasan, musim anyar ing Fortnite sing nggawa lokasi sing jenenge anyar.

Nganyari: 25 Agustus 2523 13:37 EDT

Fortnite Bab 4 Season 4 ana ing kene lan wis nggawa peta anyar kanggo game kasebut. Ing kaca pandhuan Fortnite kita, kita bakal nuduhake apa Peta anyar, apa lokasi sing jeneng anyar, lan liya-liyane babagan sing anyar Peta Resort Paling, The Musim anyar saka Fortnite Fortnite Fortnite

Iki minangka pulo bertagian bertagian anyar 4 musim 4: pungkasan

Fortnite Bab 4 Season 4 wis nggawa peta anyar, yaiku salah sawijining novelies utama game kasebut. Area anyar teka ing pulo lan liya-liyane saka musim sadurunge wis dibusak utawa diowahi. Ing ngisor iki kita ninggalke sampeyan Peta musim anyar saka Fortnite:

Fortnite Capitulo 4 Temporada 4 A Toda Costa Nuevo Mapa Nuevas Zona

Kaya sing bisa dideleng, Kabeh wilayah anyar sing dikenalake karo alas ing musim 3 Bab 4 tetep, Nanging CATTAL lan LONELY LABS wis dicopot kanggo omah loro saka telung dhasar anyar saka Kado Thorne, Vampire ala sing wis tekan pulo nyolong kabeh bandha.

Iki Kabeh lokasi sawijining jeneng pulau ing Fortnite Bab 4 Mangsa 4:

Fortnite Capitulo 4 Temporada 4 A Toda Costa Nuevo Mapa Nuevas Zona

Fortnite Capitulo 4 Temporada 4 A Toda Costa Nuevo Mapa Nuevas Zona

Fortnite Capitulo 4 Temporada 4 A Toda Costa Nuevo Mapa Nuevas Zona

Ing telung lokasi jeneng anyar ing peta, kita bakal nemokake perimeter laser , pengawal, lan kamera pengawasan. Yen kita ngatur nembus vaults ing njero, Kita bakal bisa entuk senjata eksotis sing bali saka musim sadurunge. Kita uga bakal nemokake sing anyar Menara Menara; Kanthi ngilangi pimpinan para pengawal, kita bakal bisa ngumpulake kertu akses supaya entuk informasi babagan bunderan badai sabanjure.

Kado Thorne wis uga njupuk alih Pencakar langit ing kutha Mega, pabrik jus slap ing slappy gisik, lan reruntuhan rame, mula kita bakal nemoni resistensi ing peta uga.

Supaya bisa menehi komentar, sampeyan kudu didaftar lan mlebu. Lali Pangguna Sandi?