Fortnite Bab 4: Natal 2022 kulit kanggo kamungkinan teka enggal, kabeh kulit Natal sing paling dhuwur saka tahun – Dot ESports

Kabeh kulit Natal sing duwe bathi saka saben taun

Contents

Krisabelle minangka kulit sing ana ing omah-omah natal. Iku karakter sing nganggo klambi Christmassy sing kalebu ndhuwur abang lan putih lan rok abang putih, putih, lan ijo nganggo kaos kaki lutut.

Fortnite Bab 4: Natal 2022 kulit kanggo kamungkinan teka enggal

Fortnite Bab 4 pas ing sisih ngisor lan bakal ngasilake akeh konten anyar. Wiwit bab anyar bakal dirilis ing Desember, game epik bakal ngeculake acara Natal anyar, kalebu Natal 2022 Kulit.

Thanks kanggo survey Fortnite paling anyar, kita ngerti apa kulit Natal sing bakal teka. Yen kabeh miturut rencana, acara musim dingin sabanjure bakal dirilis ing rong minggu pisanan saka bab anyar.

Fortnite Bab 4 bakal nggawa kulit Natal anyar enggal

Pengin ngerti apa sing bisa digunakake ing toko ing toko sesuk? Priksa ramalan kanggo toko barang-barang berturut

Bantuan, Pencipta Konten Fortnite sing populer, dikirim video sing ngungkapake sawetara kulit Natal sing bakal teka. Kaya sing ditampilake ing video ing ndhuwur, game epik bakal nambah paling ora limang kulit sing beda kanggo acara iki.

Penting kanggo dicathet yen iki durung 100% dikonfirmasi. Nanging, tim Pembangunan Fortnite ngumumake kulit kasebut liwat survey, yaiku yen ana kesempatan sing apik bakal dirilis kanthi cepet.

Bocor bocor kasebut mbukak limang kulit potensial sing bakal dirilis sajrone acara musim dingin sabanjure. Mangkene dhaptar:

  • Winterfest Jonesy
  • Trooper Serangan Gingerbread
  • Nutcracker FishStick
  • Musim Panas

Kabeh karakter kasebut wis dirilis ing game. Nanging, dheweke duwe kulit anyar sing dicethakake ing Survei Fortnite sing dirilis ing saindenging 2022.

Gambar ing ndhuwur nuduhake kabeh kulit ing survey Fortnite paling anyar, sing dirilis ing wulan September 2022. Iki minangka survey katelu sing dirilis ing taun 2022.

Nalika sawetara kulit wis dirilis, wong liya bakal dadi bagian saka Benteng Bab 4 Season 1 perang pass. Salajengipun, kita ngarepake kulit Natal sing bakal dirilis ing pungkasan taun.

?

Game epik mesthi loman sajrone acara Natal. Ing sawetara taun kepungkur, para pemain wis bisa mbukak kunci sawetara kulit pusat gratis, lan kita ngarepake manawa kedadeyan kasebut nalika musim salju 2022.

Sajrone musim dingin 2021, pemain bisa entuk pékup kutipan lan krisabel kanthi gratis. Iki dipikolehi kanthi nampilake hadiah Fortnite Unfrap sing unik saben dina, lan hadiah kasebut kalebu kosmetik liyane.

Nalika iki durung dikonfirmasi, kita ngarepake Fortnite Bab 4 kanggo nggawa kulit Natal gratis. Salajengipun, ana kasempatan apik yen salah sawijining kulit sing dicethakaké ing survey uga bakal dibebasake gratis.

Bus Pertempuran terus menyang Fortnite Bab 4 Mangsa 4 enggal! Priksa toko Fort Fortnite Final dina iki!

Kabeh kulit Natal sing duwe bathi saka saben taun

Fortnite wis urip kanggo limang Christmas saiki, lan ing wektu kasebut, epik game wis ngenalake 55 kulit sing beda-beda sing beda-beda sing bisa ditindakake para pemain kanggo ngrameke acara.

Kita wis ndeleng kabeh saka sing mulyo Jonesy kanggo karakter lengkap kaya greff, snowmando, Kane, lan crackshot-sawetara sing wis dadi siji.

.

Fortnite Natal 2017 Skins

Codename e.L.F.

Codename e.L.F. minangka salah sawijining sing paling tuwa Fortnite Kulit Natal. Iki minangka resemblance sing bakal dadi watak rerell ing film komedi Natal 2003, elf, lan duwe rong gaya tambahan: sing diarani siji sing diarani minty, lan siji warna biru sing diarani codename h.E.L.P.E.R.

Crackshot

Crackshot minangka apik. Prajurit dolanan sing apik banget sing nganggo klambi kaya Natal lan makutha. Nduwe patang gaya tambahan: biru, jambon, emas, lan retak-cracskull – sing terakhir malah malah creepier tinimbang sing standar.

Ginger Gunner

Ginger Gunner tegese wanita Gingerbread sing duwe rong gaya, siji kanthi rai sing nesu lan ana sing apik, uga sepasang sarung tangan abang lan njaga putih putih.

MARRAUDER MARAUDER

MARRAUDER MARUUDER yaiku padha karo wong lanang Ginger Gunner. Iku wong sing apik banget sing uga duwe rong varian, siji kanthi pasuryan sing nesu lan liyane kanthi pasuryan sing seneng, lan sarung tangan sing padha lan sumur.

Ops Nog minangka kulit Natal sing cukup standar. Iki wong wadon nganggo topi Natal lan jumper hiasan wulu karo jins, sabuk, lan sarung tangan. Jeneng kasebut minangka referensi kanggo Eggnog, ngombe sing ana gandhengane karo Natal ing sawetara budaya.

Raider Red-Nosed

Raider Red-Nosed padha karo NOG OPS ing pangertèn kasebut nduweni jumper wulu sing ditmir. Bentenane, Nanging, ana ing irung abang, sungu kidang, lan jins abang tegas kanggo niru rudolph, reindeer abang.

Yuletide Ranger

Yuletide Ranger minangka sing padha karo lanang Ops. Nduwe klambi sing padha, kanthi bedane mung dadi topi Natal diganti karo topi trapper, asring digandhengake karo mangsa.

Fortnite Natal 2018 Skins

Crackabella

Crackabella minangka kulit sing padha karo crackshot, nanging katon luwih gedhe tinimbang mitra sing cenderung. Nduwe estetika dolanan kayu, lengkap karo klambi putih, regal-looking lan makutha.

Gulaman

Fortnite kulit sing katon kaya Elsa saka beku. Dheweke katon kaya putri es, kanthi busana teal lan putih lan ornamen mangsa musim salju sing adhem kanggo nambah sawetara flair. Iki minangka bagean saka musim dingin Wonderland.

Grambles

Grimbles minangka kulit sing langka sing niru tampilan GNOME taman khas. Nduwe topi sing apik banget, pasuryan sing apik banget, lan burgundy, biru, lan teal njaluk munggah menyang tampilan gnomish.

Krampus

Krampus minangka kulit legendaris sing dirilis minangka bagean saka pesawat krampus. Watak sing ala-ala duwe ilat kaya kadal, mata ungu ghoulish, lan abang, putih, lan teal teal cocog kanggo warlock.

Ranger-Nosed Red -os

Ranger Abang-Nosed yaiku JoneY nganggo celonone abang, sisih ndhuwur coklat, lan tutup coklat nganggo tanduk kidang ing ndhuwur rudolph rudolph abang kanggo boot.

Sgt. Mangsa

Boten kados kulit Natal, sing cenderung dadi gedhe lan nyenengake, Sgt. Musim musim salju kaya jumlah badass. Iku ana sing cocog karo sirah Santa Claus kanthi awak Arnold Schwarzenegger lan tato suku ing tangane. Iki minangka bagean saka musim perang pitu lan Sgt. Setel Musim Panas.

Prajurit slushy

Prajurit slushy minangka kulit epik sing adhedhasar tampilan salju. Nduwe untu emas, sweter Natal abang lan biru, lan nganggo tali wortel sing bisa dienggo sing katon kaya pluru.

Sugarplum

Sugarplum minangka kulit adhedhasar karakter plum plum gula ing nutcracker, ballet dongeng nalika natal Natal. Nduweni swiwi biru lan ungu, klambi Natal, lan topi biru kanthi pompoms sing apik.

Tulselto

Tinselit minangka kulit kaya ELF sing duwe jinis rasukan sing dikarepake saka legging belang abang lan putih, potongan dada abang ditutupi ing garb ijo lan putih sing cocog.

Fortnite Natal 2019 Skins

2019 duwe akeh kulit Natal sing apik, nanging komandan sing mulyo bisa uga paling dhasar. Iki wong wadon nganggo topi Natal kanthi sweter perayaan sing cocog karo llama ijo lan kathok ketat.

Cutiepie

Apik banget, utawa creepy. Njupuk pilihan sampeyan. Cutiepie dibebasake ing bab 2 musim siji minangka bagian saka ngipta Yule ngipi, lan minangka gnome wanita sing nggegirisi, sanajan topeng bisa dijupuk, mbabarake karakter manungsa punky.

Dolph

Nate pengin nganggo klambi minangka reindeer bipedal nganggo kacamata, sweter Natal, lan celonone kargo? Dolph kanthi ringkes, lan cukup hit nalika dirilis ing Bab 2: Musim Siji.

Siram fronted

Kulit liyane kanthi desain sing gampang, flurtry sing katon apik banget karo rambut putih pukky kanthi rambut putih sing apik, sisih pink kanthi salju salju sing dipotong, lan cemlorot biru.

Fishstick frozen

.

OPS Nog Frozen

Jumper musim dingin biru kanthi pola putih lan biru sing ana ing kulit kulit beku sing beku, sanajan beani putih kanthi logo salju lan jins putih lan boots nglengkapi kanthi becik.

Shaker Globe minangka salah sawijining kulit neater ing dhaptar. Wis ndonya salju nganggo wit Natal ing njero sirah. Iki uga nyekel sing padha lan duwe celonone oranye sing cerah lan celonone biru cocog. Nerangake ing gaya mint, yaiku ijo lan ungu, kanggo tampilan sing beda.

Holly Jammer

. . Uga duwe topi abang, kathok ketat abang kanthi salju salju salju, lan boots ugg coklat.

Jolly jammer

Jolly Jamier padha karo Holly Jamimer ing babagan gapura, nanging karakter sing beda banget.

Kane

Lali grinch. . Dirilis minangka bagean saka Nightmare Yule Nightmare Yule, iku tebu Candy sing nyenengake sing apik karo cakar logam lan topeng wesi sing nutupi setengah rai.

LT. Evergreen

Ing siji titik ing wektu, lt. Evergreen dianggep minangka kulit sing kudu menang amarga biasane Jonyy sing nganggo klambi Natal, sing dadi pemain bisa dicampur ing lingkungane. Iku katon apik banget, uga.

PJ Patroli

PJ Patroli duwe klambi sing padha karo komandan sing padha, Holly Jammer, nanging ana ing telung gaya tambahan, pola, lan perayaan, sing duwe pola lan warna sing beda.

Polar Patroli

Benerasi salah sawijining kulit Natal sing paling apik sing dirilis ing 2019, Polar Polar yaiku buruh, kutub bulet, celonone pertempuran, busur, lan tembelan mripat.

Shiver

Shiver minangka kulit Natal sing sampurna kanggo Fortnite Pemain sing pengin olahraga tampilan beda saka kabeh jumpers wool sing munggah. Iku sétan es, lengkap karo sungu lan swiwine sing garing.

Para pewarna

Devourer mesthine bisa dadi barang sing padha karo salju salju sing nistha, kanthi prabédan utama sing ana siji mata kaya siklus. Saestu salah sawijining kulit Natal sing paling nggegirisi nganti saiki.

Prajanjen Wooly

Epik ora nate ngeculake kulit mammoth sing kebak kanggo Natal, nanging dheweke nolak pejuang wenang, yaiku sing paling apik. Iku wong wadon sing nganggo busana, kanthi sithik Frost ditambahake ing ndhuwur.

Yule Trooper

. Nduwe tampilan sing padha nanging olahraga sing bisa uga ana rasukan Natal abang lan putih.

Fortnite Natal 2020 Skins

Blinky

The Fortnite Kulit Natal sing duwe glamo paling apik lan glamor ing 2020, tanpa mangu, blinky. Rilis ing bab loro musim lima minangka bagean saka tim twinkle tim, Sejatine skarecrowrow mengretilyul kanthi bling lan sawetara natal Natal kaya topi, selendang, lan kanthong.

Cozy Jonesy minangka kulit sing duwe karakter penggemar sing nganggo sweter perayaan sing paling disenengi karo topi abu-abu lan celonone khaki. Iki dirilis ing bab rong musim lima minangka bagean saka Cocoa Setel Commando.

Raider Gingerbread

Ora ana sing akeh banget kulit, lan raider Gingerbread isih dadi liyane sing populer. Tinimbang dadi wanita Gingerbread sing kebak, iku karakter manungsa nganggo klambi.

Holly Striker

Striker Holly minangka kulit sing gampang. Iku karakter sing katon atletik nganggo kathok ketat abang kanthi sisih ndhuwur sing cocog karo pola Natal, ditutupi ing jaket ijo lan abang, lan nyekeli salju salju. Iki uga dibungkus karo Holly Jolly Holly Holly Holchet Bling.

Karve

KARVE bisa dadi Natal sing paling adhem Fortnite Kulit nganti saiki. Rilis ing bab loro musim lima minangka bagean saka bubuk seger, iku ateges karakter jalan sing nganggo trackies ireng lan celana sing cocog karo jaket puffer natal kanthi hood wulu.

Mr. DapperMint

. Cane Candy sing paling katon katon sing paling dhuwur sing sampeyan bakal weruh. Dheweke secara harfiah tebu permen nganggo sepatu prau emas, Fedora ireng lan emas kanthi bowtie sing cocog, lan kumis epik.

Snowbell

Snowbell minangka kulit kaya kaya Elf. Nduwe klambi ijo lan emas sing dumadi saka topi sing nuding, siji-potongan, leggings, lan boots, nanging uga gaya biru lan mint sing katon ala.

Snowmando

Snowmando minangka kulit liyane adhedhasar salju salju. Bentenane utama, Nanging, minangka varian daging sapi sing nganggo klambi kaya militer lan akeh massa otot ing lengen salju salju.

Frost regu

Frost regu minangka kulit Natal sing sampurna kanggo sing pengin wong sing negesake gaya kutha liwat festival. Kasusun saka klambi putih lan biru cocog kanggo ngliwati salju, kanthi urat biru kaya graffiti.

Fa-la-la-la-iwakstick

Fa-la-la-la-la-fishstick, kanthi becik – sampeyan duwe iwak iwak humanoid. Kulit langka dibungkus karo fishcracker bali bling lan hubungan menyang tema Natal thanks kanggo klambi ijo lan putih sing dirancang kanggo katon kaya ornamen ing ndhuwur.

Fortnite Natal 2021 Skins

Polar Peely

Yep, sampeyan ngira. Peely peely adhedhasar kulit pipis pisang sing kita kabeh ngerti lan tresna, nanging kanthi corak mangsa musim semi. Katon kaya gedhang beku, lengkap karo warna biru sing es.

Krisabelle

Krisabelle minangka kulit sing ana ing omah-omah natal. Iku karakter sing nganggo klambi Christmassy sing kalebu ndhuwur abang lan putih lan rok abang putih, putih, lan ijo nganggo kaos kaki lutut.

Blizzabelle

Blizzabelle minangka kulit sing padha karo Krisabelle, kanthi bedane utama sing paling dhuwur, rok, lan kaos sikil putih dadi tema sing salju lan putih tinimbang abang lan putih.

Cozy Knit Jonesy

Cozy Knit Jonesy minangka intine The Jonesy sing padha karo Blizzabelle. Tinimbang ora seneng, karakter pokok kasebut nganggo klambi sing wormat musim dingin lan putih putih.

Adelus Artel

Adelus Artel yaiku kulit Natal Natal sing apik banget sing duwe keseimbangan lan gaya sing sampurna. Kalebu kacamata, hoodie, trackpants, sing kabeh dasi menyang semangat Natal.

Guff Gringle

. Sejatine Santa Claus nanging kanthi siji kunci – awak abang lan putih wulu sing meh padha karo sing padha karo jago Natal.

Sled siap guff

Sled guff siap padha karo gringle guff, nanging meh padha karo Santa Claus, katon luwih kaya bocah. Nduwe wulu putih lan coklat tinimbang putih lan abang, uga sungu kidang.

Snowdancer

Snowdancer katon kaya ana ing antarane POP DIV lan malaekat, sing nggawe pangerten sing diwenehi jeneng. Dheweke diterangake minangka dongeng musim semi ing ndhuwur, lan minangka bagean saka pesawat balet FAE.

Graveahart

Graveheart katon luwih angel tinimbang salju salju, kanthi tilas gargoovey. Iku flashy lan cemlorot, kanthi jejak warna sing nglengkapi warna abu-abu, putih, lan biru sing nutupi kulit lan klambi.

Penulis Staff kanggo Dot Esports. Aku dadi tukang game sing kepengin banget karo pengalaman sing nutupi kabeh game, everports, lan streaming. Aku duwe katresnan ekstra kanggo Dota 2, Pokémon, lan APEX legenda.

Kulit Natal Natal (2023) – Kabeh Taun & Dhaptar Lengkap!

!

Gambar liwat game epik

Ing taun 2023, epik lan Fortnite kudu nambah sawetara kosmetik tematik sing luar biasa menyang game sajrone Natal. Kiriman iki bakal nampilake kabeh kulit Natal Natal, kalebu klambi apik sing wis dirilis ing wulan mangsa sadurunge. Yen sampeyan kepengin entuk kulit kasebut, bakal kasedhiya ing Desember minangka Epic cenderung nggawa kulit liburan ing toko.

Kabeh dhaptar kulit Natal Natal papat Fortnite

Mangkene kita katon ing kabeh klambi Natal ing taun!

Fortnite Natal 2022 Skins

Kumpulan saka klambi Natal kanggo 2022 katon apik karo graveupart lan Snowdancer, host musim semi taun iki ing pondokan. Sled Guff lan Guff Guff Nggawe Vibe Liburan, bebarengan karo ADELINS Artis. Set kulit sing bermutu tinggi, ing mratelakake panemume.

Fortnite Natal 2021 Skins

Thie Batch saka Klambi Natal kanggo 2021 yaiku sawetara sing paling apik, harfiah! Peelya kutub ngidini sampeyan katon katon pisang biru sing cilly. Kulit krisabelle sing paling apik lan pasangan biru dheweke saka sekolah “Akademi Oakwitch.”Cozy Knit Jonesy nglengkapi tema biru kanthi sweter sing apik banget!

Fortnite Natal 2020 Kulit

Kumpulan klambi Natal iki kanggo 2020 yaiku sekumpulan campuran? Napa? Amarga akeh wong sing durung dirilis. . Kita ngarep-arep dheweke. Sanajan salah sawijining klambi, utamane, nyolong pertunjukan saka kabeh taun kepungkur, kita ngomong babagan Pak. DapperMint minangka busana kasebut pancen apik tenan.

Kaya taun kepungkur taun iki isih luwih gedhe kanggo kulit gratis, sing bisa entuk snowmando lan regu Frost kanggo ngrampungake tantangan salju salju.

Yen sampeyan nggoleki kabeh kulit ing game, priksa manawa sampeyan kudu mriksa galeri kulit benteng kita.

Blinky
Rating Item iki: Kirim Rating
Rating: 3.4/ 5. Saka 726 Votes.

Cozy jonesy
Rating Item iki: Kirim Rating
Rating: 3.4/ 5. Saka 513 Votes.

Fa-la-la-la-iwakstick
Rating Item iki: Kirim Rating
Rating: 3.8/ 5. Saka 646 Votes.

Raider Gingerbread

Rating: 3.9/ 5. Saka 787 Votes.

Holly Striker
Rating Item iki: Kirim Rating
Rating: 3.7/ 5. Saka 430 Votes.

Rating Item iki: Kirim Rating
Rating: 3.7. Saka 326 Votes.

Mr. DapperMint
Rating Item iki: Kirim Rating
Rating: 3.7/ 5. Saka 440 Votes.

Snowbell
Rating Item iki: Kirim Rating
Rating: 3.9/ 5. Saka 647 Votes.

Natal Natal Benteng 2019 2019

Batch saka klambi Natal kanggo taun 2019 luwih apik, miturut pendapatku tinimbang taun sadurunge. Set printah sing mulya minangka klompok kulit sing apik, utamane regane sing paling murah kanggo rega murah. Sampeyan entuk papat gaya nganggo siji kulit, lan umume wong bakal duwe v-duwit sing cukup kanggo entuk siji! . Yule Trooper minangka konsep gedhe sing menehi sampeyan ngipi elek sadurunge Natal Vibe. Shiver, nalika ora langsung natal sing gegandhengan, minangka pilihan musim dingin sing nyenengake sing ana ing kulit liyane. Iku sing apik yen sampeyan seneng musim, nanging ora pengin langsung ana hubungane karo liburan.

Iki uga taun sing apik amarga pemain entuk kasempatan kanggo entuk rong kulit kanthi gratis! Yen sampeyan mbukak hadiah sampeyan sajrone musim dingin 2019, sampeyan bakal entuk LT. Prajanjian Evergreen lan Wooly gratis!