Fortnite Bab 3 Season 3 Miwiti Wektu, Live Acara, lan Bocor, Kabeh Musim Menthang lan Akhir Tanggal |

Kabeh Musim Fortnite miwiti lan pungkasan tanggal

Fortnite terus nggawe cara kanggo main game Royale, amarga francais populer terus diluncurake musim sawise musim. Iki minangka dhaptar saben musim beteng lan tanggal wiwitan lan pungkasan.

Fortnite Bab 3 Season 3 Miwiti Wektu, Live Acara, lan Bocor

Cocog kanggo pertunjukan pokok ing antarane io lan pitu.

Screenshot pamimpin tim eeka saka Fortnite Musim 3 Bab 3 Trailer tabrakan

Fortnite Bab 3 Musim 3 Miwiti akhir minggu pisanan ing wulan Juni, ngetutake mburi sing apik banget kanggo musim 2. Game epik isih durung negesake sabanjure Fortnite Wektu wiwitan musim nanging ora mbukak tanggal ing nganyari blog sing gampang dilalekake. Mangkene yen sampeyan bisa mlumpat Fortnite Bab 3 Mangsa 3.

Nalika iku Fortnite Bab 3 Season 3 Mulai Wektu?

Biasane, ana sawetara wektu laghang ing musim ing Fortnite. Pungkasane musim siji biasane nggawa wektu downtime sing dawa, sing bisa nganti pirang-pirang jam sadurunge musim sabanjure diwiwiti. Timer Countdown kanggo Musim 2 Peperangan Pass sadurunge Ndhaptar tanggal pungkasan tanggal 3 Juni, Dadi yen Epik ngumumake acara pungkasan kanggo game kasebut bakal ngliwati downtime sing biasa lan sirah 3 Sawise acara kasebut. Wiwit saiki, wektu wis dianyari kanggo nuduhake tanggal 4 tanggal pungkasan.

Fortnite Season 3 Bab 3 Fitur Bali Bali saka karakter penggemar.

Epic saiki wis konfirmasi kanthi tenang Mangsa 3 Wiwit 5 Juni, Dadi katon ana wektu downtime sing ringkes yaiku ing tanggalan sawise kabeh. Ing nganyari News News, publisher ngumumake konser game ing game kasebut bakal nampilake Star Star Gen Hoshino. Nganyari padha Nuduhake Musim 3 tanggal 5 tanggal 5 tanggal, ujar “pertunjukan Hoshino bakal mundur kanggo jam 72, udakara sawetara dina sawise jam 3 wulan 3 mlaku ing wulan Juni 5!”

Apa iku Fortnite Season 3 Live Acara?

Minangka EPIC ngumumake 26 Mei, acara sing diarani tabrakan bakal jembatan jurang antara musim 2 lan musim 3. Tabrakan nendhang tanggal 4 Juni ing 4 P.m. Wétan lan ora bisa diputer maneh nalika musim 3 diwiwiti. Epik sing nuduhake jinis video cendhak acara sing ora bakal menehi adoh, nanging kita ngerti manawa bakal melu pimpinan tim Mekhek, robot sing ora ditanduri Fortnite kanggo sawetara wektu. Teaser kapindho wiwit tanggal 2 Juni nuduhake Crew sing cocog kanggo pilot mech bear sing gedhe Voltron-Gaya.

Epik tetep lip-lipped babagan tabrakan lan musim 3.

Tabrakan bakal ndherek perang ing antarane fraksi pitu lan mbayangake, lan diwenehi tandha audio ing perang terbuka. Asilé bakal dirasakake ing saindenging 3.

Apa ana Fortnite Bab 3 Season 3 Bocor?

Koyo biasane, Fortnite Sprung sawetara bocor sadurunge musim 3. Nalika iki ora dikonfirmasi dening Epic, dheweke wis dituduhake dening Hypex, bocor kanthi rekaman trek sing dawa informasi sing bisa dipercaya. Gambar sing dilaporake nuduhake Pass Musim 3 Peperangan mbukak kulit kanggo Darth Vader lan Indiana Jones.

Garis kasebut kanthi informasi sing bocor nalika engine 5 livestream ing April. Ing video kasebut, folder katon referen Siksa, Kulawarga, lan Star Wars. Kulawarga Karakter wis dikabarake katon ing Fortnite Suwe-suwe saiki, lan dene a Siksa Crossover durung kasebut, cocog karo.

CCO EPIC bisa uga golek kulit luwih akeh.

. GAMES EPIC SHEART SCERI Creative Afficer Donald MUSTard Shared Art of C-3PO lan Chewbacca bubar, sing Fortnite penggemar langsung njupuk tandha yen lagi teka ing game. Diwenehi apa liyane sing kita kenal, ora mungkin dadi kebetulan. Musim 3 uga garis munggah apik karo Obi-wan Kenobi Premiering ing Disney Plus, dadi karakter Star Wars meh diwenehi.

Game Epik wis luwih maju ing paket kru Juni, sing kasedhiya kanggo pelanggan. Bakal kalebu kulit panglima muncul ing empan lan bungkus bling lan gaman adhedhasar karakter kasebut. Kanthi dina-dina mung kanggo musim 3 diwiwiti, luwih gedhe mbukak ora mungkin, nanging pemain bisa ndeleng kepiye cara kanggo nggawe dheweke kanthi cepet.

Kabeh Musim Fortnite miwiti lan pungkasan tanggal

Kabeh Musim Miwiti Miwiti lan Akhir Tanggal Cover

Iki minangka dhaptar saben tanggal wiwitan lan pungkasan kanggo kabeh bab lan musim Fortnite.

Wiwit diluncurake ing taun 2017, Fortnite: perang Royale kanthi gampang dadi salah sawijining game bersejarah sing paling bersejarah. Eras legendaris Fortnite kayata Bab 2, Musim 4 (Marvel Season), utawa Bab 3, Musim 2 (Zero Nggawe Musim) bakal tansah ana ing ati.

Dadi nalika kabeh erasa bersejarah kasebut?

Kabeh tanggal Fortnite Musim

Fortnite terus nggawe cara kanggo main game Royale, amarga francais populer terus diluncurake musim sawise musim. Iki minangka dhaptar saben musim beteng lan tanggal wiwitan lan pungkasan.

Bab 1: Musim wiwitan lan pungkasan tanggal

Mangkene saben musim liwat tanggal pungkasan ing Fortnite Bab 1:

  • Musim 1 (Tanggal Miwiti: 26 Oktober 2017 – Tanggal Pungkasan: 13 Desember 2017)
  • Musim 2 (Tanggal Miwiti: 14 Desember 2017 – Tanggal Pungkasan: 21 Februari 2018)
  • Musim 3 (Tanggal Miwiti: 22 Februari 2018 – Tanggal Pungkasan: 20 April, 2018)
  • Musim 4 (Tanggal Miwiti: 1 Mei 2018 – Tanggal Pungkasan: 12 Juli 2018)
  • Musim 5 (Tanggal Miwiti: 12 Juli 2018 – Tanggal Pungkang: 27 September 2018)
  • Musim 6 (Tanggal Miwiti: 27 September 2018 – Tanggal Pungkasan: 6 Desember 2018)
  • Musim 7 (Tanggal Miwiti: 6 Desember 2018 – Tanggal Pungkasan: 28 Februari 2019)
  • Musim 8 (Tanggal Miwiti: 28 Februari 2019 – Tanggal Pungkasan: 9, 2019)
  • Musim 9 (Tanggal Miwiti: 9 Mei 2019 – Tanggal Pungkasan: 1 Agustus 2019)
  • Musim x (Tanggal Miwiti: 1 Agustus 2019 – Tanggal Pungkasan: 13 Oktober 2019)

Fortnite Bab 1 Liwat Gameriv

Fortnite Bab 1 Liwat Gameriv

Bab 2: Musim wiwitan lan pungkasan tanggal

Mangkene saben musim liwat tanggal pungkasan ing Fortnite Bab 2:

  • Musim 1 (Tanggal Miwiti: 15 Oktober 2019 – Tanggal Pungkasan: 20 Februari 2020)
  • Musim 2 (Tanggal Miwiti: 20 Februari 2020 – Tanggal Pungkasan: 17 Juni 2020)
  • Musim 3 (Tanggal Miwiti: 17 Juni 2020 – Tanggal Pungkasan: 27 Agustus 2020)
  • Musim 4 (Tanggal Miwiti: 27 Agustus 2020 – Tanggal Pungkasan: 1 Desember 2020)
  • Musim 5 (Tanggal Miwiti: 2 Desember, 2020 – Tanggal Pungkasan: 15 Maret 2021)
  • Musim 6 (Tanggal Miwiti: 16 Maret, 2021 – Tanggal Pungkasan: 8 Juni, 2021)
  • Musim 7 (Tanggal Miwiti: 8 Juni, 2021 – Tanggal Pungkasan: 12 September 2021)
  • Musim 8 (Tanggal Miwiti: 13 September 2021 – Tanggal Pungkasan: 4 Desember 2021)

Fortnite Bab 2 liwat Kotaku

Fortnite Bab 2 liwat Kotaku

Bab 3: Musim miwiti lan pungkasan tanggal

Mangkene saben musim liwat tanggal pungkasan ing Fortnite Bab 3:

  • Musim 1 (Tanggal Miwiti: 5 Desember 2021 – Tanggal Pungkasan: 19 Maret 2022)
  • Musim 2 (Tanggal Miwiti: 20 Maret 2022 – Tanggal Pungkasan: 3 Juni 2022)
  • Musim 3 (Tanggal Miwiti: 4 Juni 4, 2022 – Tanggal Pungkasan: 17 September 2022)
  • Musim 4 (Tanggal Miwiti: 18 September 2022 – Tanggal Pungkasan: 3 Desember 2022)

Fortnite Bab 3 liwat GamePot

Fortnite Bab 3 liwat GamePot

Bab 4: Musim miwiti lan pungkasan tanggal

Iki saben musim liwat tanggal pungkasan ing Fortnite Bab 4:

  • Musim 1 (Tanggal Miwiti: 3 Desember 2022 – Tanggal Pungkasan: 10 Maret 2023)
  • Musim 2 (Tanggal Miwiti: 10 Maret, 2023 – 9 Juni 2023)

Fortnite Bab 4 liwat Fortnite

Fortnite Bab 4 liwat Fortnite

Nalika Musim Fortnite Saiki?

Bab Fortnite 4, Musim 2 wis nahan sawetara dina saiki, menehi pemain sawetara urut game sing paling unik Game sing diwenehake. Barang kaya Blade kinetik, bedhil pulsa mitos lan luwih akeh mbantu nggawe pengalaman game ing game ora kaya musim forortite liyane.

Musim malah duwe kolaborasi anime liyane, wektu iki kanthi anime “nyerang titan”. Pemain bisa nggunakake gear Odm sing terikat kanggo ngayun ing saindenging pulo, njupuk pemain kanthi tempel bledosan bledosan.

Nanging nalika Battnite Bab 4, musim 2 pungkasan?

Fortnite Bab 4, Musim 2 Pungkasan Pungkasan:

Apa kita bakal duwe downtime dawa nganti Bab 4, musim 3 ora dingerteni ing wektu kasebut.

Tetep dirungokake kanggo Esports.GG kanggo warta luwih lengkap lan estsports.

Tetep gandhengane karo warta paling anyar!

Kanthi ngeklik Kirim sampeyan setuju nampa eSports.Bg Email Newsletter. Kita ora bakal adol informasi lan sampeyan bisa milih kapan wae.